Ma 17.11.2008 Blues - Ässät

  • 18 231
  • 79

Number 11

Jäsen
Tänään näköjään mystisestä Bryckler availee luukkua (Koskinen maalissa) ja Clarke on nakattu katsomoon rotaation tiimoilta. Eikös sinne olisi voinut nakata jonkun muun availemaan luukkua ja Clarken boksiin?

Clarke on sivussa alavartalovamman vuoksi ja pelikuntoa seurataan ottelukohtaisesti. Lähde: blues.fi.
 

Emiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika käsittämätöntä että Kuparinen jatkaa ykkösen laidassa. Raumalla ykkösketjun peli oli aivan sekaisin, luulisi että valmennuskin olisi tuon huomannut. Lisäksi kolmoskenttäkään ei Damonin johdolla esittänyt ihmeitä. Ei se voi olla niin vaikeaa kokeilla Damonia ykkösessä Rasmussenin ja Kivenmäen kanssa.

Illan pelistä pistekkin olisi loistava saavutus. Kilpeläisen huippupelillä se on mahdollista. Toivottavasti Ässien ylivoima alkaisi pikkuhiljaa toimimaan, viimepeleissä se on ollut lähinnä säälittävää.
 

Pikherz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Käsittämätöntä itkemistä taas porilaisilta(osittain myös espoolaisilta). Mitä järkeä valittaa ikivanhasta pelistä, kun illalla on mahdollisuus voittoon?
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Mitä järkeä valittaa ikivanhasta pelistä, kun illalla on mahdollisuus voittoon?

Kaksi sivua väännetty jo ennen peliä siitä, alistiko Petri vai Alpo. Toinen tärkeä asia, joka kahdella sivulla on jo todettu, on pelin täydellinen merkityksettömyys. Ketään ei kiinnosta maanantai-illan SM-liigan peli. Itse asiassa Blues on niin kovassa vedossa, että Suomi ei riitä, liian pieni maa. Eurooppakin riittää vain vaivoin....

Hyvä, siitä päästään aiheeseen. Käsittämätöntä on, että Kuparinen on ainoa vaihtoehto ykkösen laitaan, kun kuitenkin Damon on myös olemassa. Kuparinenhan on tehnyt maaleja tällä kaudella kohta saman verran kuin aiemmin koko uralla, mutta näkisin ketjun Huhtala-Kuparinen-Savinainen mielelläni yhdessä. Lisäksi voidaan sanoa, että Damonin maalinteko voisi hyvinkin riittää Fakiirin ja Rasmussenin kanssa.

Blues on ennakkosuosikki, mutta mikäli on pahasti keskiviikko jo ajatuksissa, vie Ässät 2-3 pistettä. Tästä pelistä olisin tyytyväinen pisteeseenkin.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässäthän tulee korjaamaan tänään helpot kolme pistettä Espoon Länsi-Auto/Barona/mikälie-areenalta koska Bluesille ja sen faneille SM-Liigan pelit ovat nykyään täysin merkityksettömiä ja vasta keskiviikkona pelataan sellainen peli jossa oikeasti kannattaa yrittää, tänään vasta vähän puolivaloilla "lämmitellään". Toivottavasti kukaan ei loukkaannu lämmitellessään.

Pelin jälkeen isoin vääntö tullaan luultavasti käymään siitä kouluttiko Lostedt Peltosta, vai Peltonen Lostedtia edellisessä ottelussa Porissa. Kuka kyykytti ja ketä ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Tulosvetoon suosittelen sellaista 0-8 lopputulosta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ässät
Tietenkin oishan hyvä kenraali poikaa ja mukava katkasta tappioputki, mutta veikkaan että Ässät vie pisteet tyhjässä hallissa maalein 0-3. Itseäni kuitenkin kiinnostaa Mäkisen, Rasmussenin, Salmisen ja Määtän otteet sen verran että paikalle raahaudun.

Älä sano, sillä hallissa voi hyvinkin olla maanantaiksi paljon odotettua enemmän porukkaa, koska Blues mainostaa ainakin kotisivuillaan myyvänsä tämän ottelun yhteydessä lippuja keskiviikon peliin roimalla alennuksella, eli 6€ yläkatsomot ja 12€ alakatsomot (kuinka paljon alennus sitten on normaalihintaan nähden, niin sitä ei ennakossa kerrota).

Itse pelin lopputulosta on kyllä vaikea veikata, koska jos Ässien maalivahti on huippuvireessä, myös pitkävedon tasapelikin on hyvin mahdollinen tästä... Bluesin mielenkiinto ja tunnetaso tähän matsiin on myös täysi arvoitus, saattavat tulla kovaakin päälle Jokerit-tappiosta sisuuntuneena. Jos Duba on Ässien maalissa, niin sitte senkin osaston pitävyys on täysi arvoitus, ainakin mulle...

Veikkaamaan en uskaltais lähteä kovin isolla panoksella, mutta Ässien kerroin on kyllä houkutteleva, jo viidellä eurollakin sais ihan setelirahaa takas osuman sattuessa...
 

Pikherz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Itseni oli pakko koettaa Ässien voittoa, niin mukava kerroin oli(5,6)
Panos nyt ei kymppiä suurempi ollut, mutta oli kuitenkin.

Aho tulee välittämään jälleen kerran ottelun tapahtumat punamustien patalasien takaa. Itsellä on nyt kova usko Ässien vieraspelaamisen toimivuuteen. Blues sen sijaan on melkoinen kysymysmerkki ainakin mv-pelinsä osalta, miten pelaa "kolmemetrinen" Koskinen?
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Jos Duba on Ässien maalissa, niin sitte senkin osaston pitävyys on täysi arvoitus, ainakin mulle...

Loistavasti pelannut Kilpeläinen näyttäisi maalilla jatkavan vielä.

Ja jos jääkiekkojoukkueen maalilla on Tomas Duba, niin minkään yksittäisen illan pitävyyttä on mahdotonta ennakkoon mitata. Sen verran ailahtelevainen veskari on kyseessä. Parhaimmillaan huipputasoa ja liimaa kaiken, mutta heikompana päivänä menee kaikki flyerit, jotka sinnepäin kiskotaan.

Bluesin voittoa toivotaan. Hieno joukkue ja taistelee liigan kärkisijoista, kun taas Ässät kuuluu SaiPan pahimpiin kilpakumppaneihin. Toivottavasti ei tule viime Blues-Ässät -pelin toisinto.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Älä sano, sillä hallissa voi hyvinkin olla maanantaiksi paljon odotettua enemmän porukkaa, koska Blues mainostaa ainakin kotisivuillaan myyvänsä tämän ottelun yhteydessä lippuja keskiviikon peliin roimalla alennuksella, eli 6€ yläkatsomot ja 12€ alakatsomot (kuinka paljon alennus sitten on normaalihintaan nähden, niin sitä ei ennakossa kerrota).
Viime torstain Lukko-matsissakin myytiin, osanotto tosin oli normaaliakin torstaimatsia laimeampi, yleisömäärän suhteen siis. (oli kylläkin canal-matsi)

Viime kerralla kaikki puhui Bluesin voiton puolesta, mutta Ässät vei hienosti 2-3. Tänään käy samoin. Bluesilla erittäin huono matsi alla, joka enteilee hyvää, mutta tärkeämpi peli keskiviikkona, joka enteilee huonoa. Ässillä tänään voiton paikka, koska huomenna tulee kuitenkin käkeen Nordiksella nousujohteiselta IFK:lta. Selvä kakkonen, 6,10 kertoimella rovot kotiin vierasvoitosta.

Tästä pelistä odotan yli kaiken loistavan pelaajan, Patrik Lostedtin OR:ää ekassa erässä. Pressiin puhuttavaa, joten pistetään vielä Ekiltä titityy-taklaus Rasmusseniin kaupan päälle. Niin ja se Huhtala, täytyyhän sillekin antaa. Ässät tosin vie voiton, joten Apen kommentit laimenevat respectively.

Luulen sittenkin, että tää on maanantainyhjäys, jonka Ässät vie. Pk-seudun turneellansa tää on kuitenkin otollisempi paikka voittaa keskiviikkoon latautuva jengi kuin huomenna väsyneillä jaloilla nousujohteinen nordiksen porukka. Tietysti yllätysmomentti tänäänkin on, jos Ben Eaves pystyy pelaamaan edes ylivoimat, niin pisteet on jo jaettu Espooseen.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Blues sen sijaan on melkoinen kysymysmerkki ainakin mv-pelinsä osalta, miten pelaa "kolmemetrinen" Koskinen?

Luottaa isoon ja peittävään kokoonsa. Yksittäisenä osa-alueena tuntuu olevan BB.:tä parempi läpiajoissa. Osallistuminen peliin huomattavasti vähäisempää kuin BB:llä. Tähän mennessä saldo on ollut liigassa vakuuttavaa ja oli ainakin viimeksi vilkaistessani A-junnujen pörssikärjessä.
En usko, että Blues tänään kaatuu oman pään maalivahtipeliin. Toinen pää voi sitten olla eri juttu. Joskus tuntuu, että jotkut maalivahdit vain pelaavat hyvin jotain joukkuetta vastaan ainakin vieraissa.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jo toista kertaa tulee nähtyä paikan päällä Blues-Ässät -ottelu. Peli tuskin tarjoaa hienouksia Bluesin valmistautuessa jo keskiviikkoon. Ässien kerroin pitkävedossa houkutti, 5,30 on selvästi liikaa tässä tilanteessa. Bluesin voiton todennäköisyyttä nostaa kuitenkin se, että Koskinen pelaa maalissa. Myös Kilpeläiseltä odotetaan tänään huippuottelua, mikä on Ässien sauma voittoon.

Toivottavasti ottelu tarjoaisi hyvää viihdettä maanantai-illasta ja tyhjistä katsomoista huolimatta.
 

JAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon entiset SM-liigajoukkueet
Toivottavasti ottelu tarjoaisi hyvää viihdettä maanantai-illasta ja tyhjistä katsomoista huolimatta.

Eiköhän sitä väkeä tule sen verran että hallin todellinen täyttöaste pieksee Jokereiden vastaavat luvut kuten aina.

Aivan sama tämmösten maanantaihöntsäilyjen kanssa. Kunhan nyt vaan ei lisää porukkaa loukkaantuisi.
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoista tämä blyysfanien ennakkotulkinta ottelusta. Valmiiksi jo selitys päälle, että kunjostaiehkäjoskuitenkin hävitään tämä ottelu, niin ei mitään väliä tällaisilla marraskuun liigamatseilla, kun keskiviikkona on jotain SUURTA tulossa.
Näinhän se meni Jokerihäviönkin jälkeen, ei mitään merkitystä hävitä jollekin jokereille, kun keskiviikkona on se OTTELUIDEN OTTELU.

Näinkö se teillä todellakin menee? Onko jo noin noussut hattuun yhden kauden menestys? Liigamatseilla ei mitään merkitystä? Ketkä ne puhuu nöyryyden kautta otteluihin?

Ei siinä mitään, että hehkutusta on, mutta jotain rajaa tuohon liigamatsien vähättelyyn. Voin vetää teille tilastoistani monta esimerkkiä viimeiseltä 20:lta vuodelta, miten 1 (YKSI) piste on keväällä merkinnyt todella paljon runkosarjan sijoitusta ajatellen.

Palaan tähän muistutukseeni, kun viimeinen sarjapeli on pelattu ja lasketaan, millä sijalla plegi olisi ollut, jos olisi ottanut ne pisteet OTTELUN alla pelatuista Jokerit ja Ässät - matseista.

Sovitaanko näin?
 

Nickerson#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aivan sama tämmösten maanantaihöntsäilyjen kanssa. Kunhan nyt vaan ei lisää porukkaa loukkaantuisi.
Oivoi, samanarvoinen peli tämä on kaikkien muiden runkosarjapelien joukossa vaikka tänään onkin maanantai ja ulkona on kylmä...

Toivottavasti pelistä tulee tasainen että jännitys pysyy loppuun saakka. Erityisen jännittävää ottelussa on myös Terzinaattorien kohtaaminen, nimittäin samaan kaukaloon tänään astuvat kulttimaineessa elävät Terot, Konttinen ja Määttä. Toivottavasti "Kone" koomailee tänä iltana sen verran että kaikki 3 pistettä lähtevät Poriin ja pitkäveto kiittää. Toivottavasti Ape tajuaa myös kokeilla Ässien amerikkalaisvahvistuksia samassa ketjussa jos ykkösen peli ei toimi Kuparisen ollessa ketjun laidassa.
 

häkkipää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kolme pistettä pitäisi ottaa, jotta pysytään JYPin perässä. Matikaisen pitää onnistua motivoinnissa, tai muuten voi käydä kylmät. Onneksi Ben "messias" Eaves palaa kokoonpanoon. Tänään saattaa jäädä yleisömäärä ensimmäisen kerran alle 4000; maanantai, vastassa Ässät ja keskiviikkona Bern-matsi.
 

Toque

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Montreal Canadiens
Mielenkiintoista tämä blyysfanien ennakkotulkinta ottelusta. Valmiiksi jo selitys päälle, että kunjostaiehkäjoskuitenkin hävitään tämä ottelu, niin ei mitään väliä tällaisilla marraskuun liigamatseilla, kun keskiviikkona on jotain SUURTA tulossa.
Näinhän se meni Jokerihäviönkin jälkeen, ei mitään merkitystä hävitä jollekin jokereille, kun keskiviikkona on se OTTELUIDEN OTTELU.

Näinkö se teillä todellakin menee?

No jokerimatsin jättäisin tosta ehkä pois, Jokereiden kanssa tullaan kuitenkin todennäköisesti taistelemaan samoista sijoituksista sarjassa, joten keskinäiset matsit on toki tärkeitä. Mutta kyllähän tän matsin kohdalla tilanne vähän noin menee. Yhden runkosarjamatsin ja 3 pistettä Ässiä vastaan voi mielestäni surutta uhrata, jos se yhtään auttaa voittamaan keskiviikkona. Pääsy CHL:ssä jatkoon olisi kuitenkin ihan merkittävä saavutus espoolaisessa kiekkohistoriassa.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Ilmeisesti otteluseurantaa tässä ketjussa? Aika maalikarkelot tuntuu olevan, Blues nopeasti 2-0 johtoon ja heti perään Palomäki 2-1.

EDIT: Otteluketju olikin jo olemassa.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Aika käsittämätöntä että Kuparinen jatkaa ykkösen laidassa. Raumalla ykkösketjun peli oli aivan sekaisin, luulisi että valmennuskin olisi tuon huomannut. Lisäksi kolmoskenttäkään ei Damonin johdolla esittänyt ihmeitä. Ei se voi olla niin vaikeaa kokeilla Damonia ykkösessä Rasmussenin ja Kivenmäen kanssa.

Illan pelistä pistekkin olisi loistava saavutus. Kilpeläisen huippupelillä se on mahdollista. Toivottavasti Ässien ylivoima alkaisi pikkuhiljaa toimimaan, viimepeleissä se on ollut lähinnä säälittävää.


Jonkun vain tarttis taivuttaa Alphonsolle riittävän jäykästä betoniraudasta että Demoni osaa pelata myös laidalla. Alphonson viinihuurujen sekaan se ei ole vielä kirkastunut.... Ykkösen laita vois olla ihan hyväkin rooli Demonille.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rajusti otti Blues revanssin tänään ja täytyy sanoa, että kovin munattomalta apen pojat vaikutti txt-tv:n välityksellä, paikallaolleet voi tosin tämän torpeedoida.

Huomenna patapaidat sitten Nordikselle sisuuntuneina. Duba maaliin?

Blues kyllä tiputti kaikki luulot pois tältä "liigapelit ei oo meille tärkeitä"- skeidalta.
 

häkkipää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Että semmoinen ottelu. Ei jäänyt paljoa jossiteltavaa. Kyllä tänään nähtiin mikä ero on Euroopan huippujoukkueella ja SM-liigan häntäpään joukkueella. Tämä oli hyvä alkulämmittely, ja tästä on hyvä jatkaa kohti keskiviikon suurta ottelua.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
En tiedä olenko ikinä käyttänyt rahojani yhtä typerästi kuin tänään menemällä peliin.

Blues vei aivan miten tahtoi. Numerot eivät kerro koko totuutta. Ässillä lopputuloksessa peliesitykseen nähden noin kaksi maalia liikaa.

Ainoa onnistuja Ässiltä Luomala. Rasmussenin liikettä en huomannut missään vaiheessa. Johtui varmaan siitä että sitä ei kertakaikkiaan ollut. Luistelutreeneihin, ei mitään asiaa ykkösketjuun tolla nopeudella.

Blues teki mitä tahtoi ja olisi voinut tahtoa kympin täyteen mutta ei kiinnostanut tarpeeksi.

Alpo luonnollisesti ei nähnyt aiheelliseksi tehdä juuri mitään muutoksia pelin aikana. Tähtinen teki miltei hattrickinsä (koukku, kiinnipitäminen, puhuttu kakkossyöttö), tuomarit kuitenkin pilasivat tämän eivätkä viheltäneet päivän selvää estämisjäähyä kolmannen erän loppupuolella.

Ei riitä sanat että voisi kuvailla kuinka huonoa Ässien peli oli. Häpeäisivät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös