Ma 13.5.2024 Otteluseuranta (4. kisapäivä)

  • 30 243
  • 718

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Työnnä!
Työnnä se torvi hanuriisi!
Työnnä se torvi hanuriisi!
Homo!
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Et sitten Juusela vaivautunut mainitsemaan ketä nämä ruotsalaiset valmentajalegendat katsomossa olivat. Koska kyllähän varmasti jokainen suomalainen penkkiurheilija ne tuntee.
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Jos jotain toivon niin sitä, että jääkiekkoliiton norsunluutornissa katsotaan näitä kisoja, arvioidaan nähtyä ja peilataan Tampereen kisojen tunnelmaan. Ehkä seuraavalle kerralle opitaan jotain.
 

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Fiala vie Sveitsin ylivoimalla 1-0 johtoon.
 

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viaplayn nettilähetyksen kuva jotenkin sumea. Huomattavasti huonompi kuva kuin mtv:llä Onko muilla samaa ongelmaa? Laatutaso on korkeimmalla ja netin nopeudesta ei ole kiinni.
Mulla on ainakin sama homma. Kaveri oli just kattoo Suomen peliä tässä ja ihmetteli hänkin että miksi kuva on niin huono. Mutta sitten hällekin selvisi että tosiaan ei katsota Katsomon lähetystä.
 

juuh eliccäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks
Ollaampa nyt rehellisiä, kyllähän tuo Viaplayn selostusosasto on täynnä housumiehiä. Mäkinen ja Tero Kainulainen ainoat siedettävät. (Ja Vihtilä mutta sitä ei lasketa ku ei kisoja selosta)
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Suomi on kyllä hyvin onnistunut välttelemään Sveitsin kohtaamista MM-kisoissa kun edellinen kohtaaminen taitaa olla se vuoden 2018 puolivälierä. Saksaa, jenkkejä ja Kanadaa on kyllä kohdattu senkin edestä ja Ruotsikin on tullut vastaan viime vuosina monesti.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Näitä kisoja ei pitäisi ikinä enää pelata Suomessa tai Ruotsissa. Aina vain noihin keski-euroopan maihin tai Latviaan.

Pari vuotta tuossa meni aika vaisulla tunnelmalla ja nyt jälleen on palattu siihen mitä näissä karnevaaleissa kuuluukin olla. Ihan sama mikä maa kentällä pelaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös