Ma 13.5.2019 Otteluseuranta (4. kisapäivä)

  • 109 461
  • 2 121

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Väitän että samat ihmiset katsovat edelleen ihan kokonaisia jääkiekko-otteluita maikkarilta

Varmasti, juu mutta kuten totesin eivät kisat yleensä samalla tavalla helposti nouse sellaiseksi koko kansan karkeloksi, kun ei koko kansa kisoja sinällään seuraa. Seurataan Suomen pelit toki.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tästä kun Slovakia ottaa voiton niin kukaan ei enää muista Kaapon viittä kaappia..Puhumattakaan jostain tulevista varauksista..
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei tule tämä Kanada todellakaan voittamaan mestaruutta, tiukkaa tekee päästä edes neljän joukkoon. Kanada tarvitsee yleensä sellaisen henkisen johtajan joka näyttää muille esimerkkiä. Tavares olisi sellainen voinut olla, mutta nyt ei sellaista ole. Nää Vegasin Marsesööt sun muut pikkunäppärät jätkät on kyllä loistavia pelimiehiä, mutta kyllä tuosta joukkueesta sellainen todellinen liideri puuttuu.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Marchessault 4-3. On se tehokasta tuo kanukkien ylivoima.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Slovakialla kyllä ihan oma Veininsä maalissa
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Itsekin toivoisin kyllä että kisat olisi ilmaispuolella, tai sitten vaihtoehtoisesti vaikka maksullisena suuri osa peleistä onkin niin ilmaispuolen lähetykset olisi edes mahdollisimman laadukkaita. Nythän ne on olleet ihan järkyttävää paskaa vuodesta toiseen. Jotain siitä paskuudesta kertoo se että Saukkonen ei loppujen lopuksi ole edes huonoin asia Maikkarin ilmaislähetyksissä.

Ja sama, itselläkään ei katsomiseen vaikuta koska C Morea tilaan aikalailla ympäri vuoden koska siellä on kuitenkin paljon itseäni kiinnostavaa ohjelmaa.

Tosin Ylen pitäisi hankkia itselleen uusi selostaja. Simo Leinonen ei vaan sovi sinivalkoiseksi ääneksi, vaikka varmasti hieno mies onkin. Omissa papereissa Saukkonenkin on Leinosta parempi ja ei tosiaan Saukkonen se huonoin asia ole tässä kisapaketissa.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Joku Tuukka Rask tai Antti Rinne olisi aika kovaa valuuttaa näissä karkeloissa.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Huomioikaa, että Saukkosen mukaan Martsessoooot ampui YLÄkulmaan.

Kuinka sokea tuo Mika nykyään on?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös