Ma 13.4.2015 Kärpät - JYP (7. välierä)

  • 18 115
  • 98
Suosikkijoukkue
JYP
Itse pidän Karhusta parempana kuin kumpaakaan Tarkin veljestä. Ihmettelen kovasti jos Kärpät sen todella päästää Tapparaan. Maalivahtipeli siis Kärpille, toki yhdessä ottelussa voi tapahtua mitä vain.

-Toivottavasti ottelu ei ratkea pomppumaaliin
- Toivottavasti ei ratkea siihen, että tuomarit ottaa liikaa roolia
- Toivottavasti ei tule jatkoaikaa
-Toivottavasti JYP yllättää ja voittaa
- Toivottavasti kukaan apina ei heittele rantapalloja kentälle, koska se on niin nähty juttu jo ja lisäksi häviäjä ei pääse vielä lomille
 

pinball Map

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pulssi jo nyt aika korkea..mitähän se on ku peli alkaa? Hyvä alku on pelille saatava, muuten Kärpät vie peliä ja saa pelata yv:llä. JJJ pidettevä 0 maalissa sitten on saumaa.

Karhusen minäkin olisin laittanut maaliin.

Toivotaan, että meidän kaikkien pumppu kestää tämän hienon ottelun:)

Parempi voittakoon!!
 

Sinom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylimieliset oululaiset
Pakkohan se on itsekkin kirjoittaa jotain, sillä pelihän tässä vain pyörii päässä ei siitä mihinkään pääse.

Kyllähän nämä ratkaisevat pelit aiheuttavat vaan niin erilaisia tuntemuksia kuin muut pelit. Peliä odottaa jopa pelonsekaisin tuntein ja kaikki mahdolliset ajatukset käyvät läpi pääkopassa.

Itse odotan mielenkiinnolla sitä millä tavalla JYP lähtee Kärppiä vastaan pelaamaan vieraissa. Ensimmäisessä pelissä JYP yritti kovalla karvauksella ja luistelulla saada ensimmäistä kiinnitystä ja olikin siinä hyvin lähellä, kun taas kolmannessa ottelussa jyväskyläläiset olivat selvästi puolustavammalla linjalla ja pystyivätkin pitkään pitämään pelin nollassa.

Toivottavasti Kärpät lähtee alusta asti täydellä teholla viemään peliä ja rummuttamaan hyökkäyksiä kohti JYP:n päätyä. Yleisön raivoisasti kannustamana uskon kyllä oman joukkueeni vievän sarjan, sillä niin vakuuttava on ollut Kärpät tällä kaudella kotonaan ja tässä sarjassa.

Koska kuitenkin pelataan kerrasta poikki, niin mitä vaan voi tapahtua ja JYP:llä on täysi mahdollisuus ottaa finaalipaikka itselleen.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
 

baable

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
- Toivottavasti kukaan apina ei heittele rantapalloja kentälle, koska se on niin nähty juttu jo ja lisäksi häviäjä ei pääse vielä lomille
Sehän on jo perinne, mikä on mielestäni hienoa, että suomalaisessa urheilukulttuurissa jotakin tämmöistä edes on. Vastahan tuosta oli juttua jossain foorumilla, kun P-Amerikkalaiset kiekkofanit ihailivat tätä ja halusivat tuon NHL:äänkin. Kuulemma ovat parempia kuin golfpallot. Ihmeellistä motkotusta tämä kyllä on niinkuin yleisellä tasolla. Vaikka itse en ole koskaan heittänyt, niin onhan se kivan näköistä, varsinkin jos kotihallin jää täyttyy palloista, kun joku rasittava joukkue tiputetaan pois jatkopeleistä. (Jokerit)

Antakaa ihmisten heittää jos ja kun se tuo iloa ja väriä tähän muuten niin harmaaseen suomalaiseen urheilukulttuuriin.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Sehän on jo perinne, mikä on mielestäni hienoa, että suomalaisessa urheilukulttuurissa jotakin tämmöistä edes on.
Joo, silloin kuin häviäjillä alkaa kesäloma. Tässä ei olla sellaisessa tilanteessa sillä tämän päivän luusereilla on vielä se pronssimatsi. Siksi on vähintään ääliömäistä heitellä niitä palloja tänään.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minua eivät rantalelujen heittelyt haittaa, jos Kärpät häviää, niin siitä vaan sitten, vaikka pronssipelikin on vielä kyseessä, mutta finaalin kohdallahan homma ois selvä. Ihan sairaasti jännittää jo nyt ja kiroilenkin sitä, että joudun olemaan kaksissa hommissa tunnin peliajasta täällä, eli töissä ja vaaliavustajanakin. Vilkasta on ennakkoäänestys ja nyt pääsen hetkeksi kirjoittamaan tuntemuksiani.

Se, joka voittaa, ansaitsee finaalipaikan. Ei niin vihkoon kertakaikkiaan voi kukaan pillipiiparoida! Vaikea uskoa, niin isot asiat ovat kyseessä. Jos JYP vie, niin onnea matkaan. Jos halonhakkuu toisella parilla ei lopu finaalissa, niin teitä kannustan, muutoin Lukkoa, kun siellä on Komukin ja Mikkola. MUTTA eipä itketä maahankaatunutta maitoa, kun se vieläkin on lasissa. Ja siellä pysyykin. Mutta vaikeaksi teki JYP etenemisen. Onneksi toinenkin pari pelaa game 7:ää, joten väsyneitä tulevat olemaan molemmat finalistit, ketä sitten lienevätkin. Kärppiin uskon edelleen ja siksi kiitän JYPiä mahtavasta hanttiinpanosta. Hienoja ootte pelaajat ja fanit!
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Karhunen on hyvä valinta maaliin, ikävä kyllä.

Huikea sarja, toivottavasti saa arvoisensa päätöksen eikä JYP vedä taas perinteistä "maanantaipeliä". KärPille kotikenttä ehdoton etu.

KärPillä ei ole näkynyt mitään heikkoutta vieläkään eikä mitään henkistä lukkoa. Eli JYP ei voi voittaa millään muulla tavalla kuin pelaamalla paremmin, KärPät ei häviä vahingossa.

JYPin toivoisin hyödyntävän kiekollisten pakkien nousuja edellispelin tapaan. Runkosarjassa kädelliset pakit olivat yksi menestyksen salaisuus. Jospa siltä osastolta löytyis ratkaisu tänäänkin.

Game on!
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Vähän täälläkin alkaa pulssi nousemaan, mutta uskoisin Kärppäleirissä olevan painetta hiukan vielä enemmän. Mikäli JYP tekee avausmaalin niin on mielenkiintoista nähdä alkaako kotijoukkueen paineet sotkemaan omaa peliä. JYP pääsee melko paineettomasti lähtemään tähän peliin, tavallaan ollaan jo osaltaan ylitetty tavoitteita, ja kaikki tästä eteenpäin on vaan plussaa. Karhusta olisi hyvä päästä testaamaan heti pelin alussa, kunnon testiä ei vielä edellisessä pelissä ollut.

Suurelta osin nämä pelit ratkeaa pääkopan sisällä, kumpi joukkue osaa käsitellä paineen paremmin, ja uskaltaa rohkeasti lähteä hakemaan voittoa, on tänään vahvoilla. Nitrot esiin ja peliä seuraamaan...
 
Eli JYP ei voi voittaa millään muulla tavalla kuin pelaamalla paremmin, KärPät ei häviä vahingossa.
Täälläkin toivotaan että ratkaisu saadaan pelaamalla ja ettei jatkoja nähdä. Helpompi käsitellä tappiokin kun tietää hävinneensä paremmalleen.

En usko Kärppien sen kummemmin paineista välittävän. Nämä pelit pitää hoitaa jos eteenpäin mielii ja nämä ennakkoasetelmat ja muut meidän kannattajien luomat illuusiot eivät elä vahvan joukkueen sisällä ja tässä otteluparissa niitä joukkueita on kaksi.

Parempi voittakoon!
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Game seven, Niinijannes heaven.

Hienoa, saamme taas nauttia Niinijannen objektiivisesta ja asiantuntevasta kommentoinnista. Janne on ennenkin ollut kovissa paikoissa, joten eiköhän hän tänäänkin klaaraa homman kotiin.

Pelistä ei paljoa nyt ole kerrottavaa. Läski-Kaspar on saatu homostelemaan neloseen ja luultavasti pilaamaan paletti siellä. Tosin huonosti se nelonen on pelannut tähänkin asti, joten ei mitään uutta auringon alla.

Maxwellin ketjulta odotan paljon ja Essi tehnee yyveellä pari. Toivottavasti tulee paljon maaleja. Ainakin Jypin päähän. Kiitos.

Karhuselle nollapeli. Tulosveikkaus 5-1, kolme viimeistä tyhjiin.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Vitun paska Tarkki, vitun paska Löfmani, vitun paska Tuppurainen. Näille 1000x lampaanperse!!!!

Tarkille tulee varmaan bonukset Kärppien mestaruudesta.

Pronssipeli kiinnostaa yhtä paljon kun Niinimaan kommentit.
 

ahal

Jäsen
Hieno sarja! Onnittelut molemmille jengeille. Pienestä kiinni lopulta, pomppu sinne, pomppu tänne. Pystyssä päin saavat jyppiläisetkin kulkea, kävi pronssimatsissa miten vaan.
 

chubster

Jäsen
Olipa matsi.

Tyhjä olo on. Pieniin marginaaleihin nää matsit ratkee, ai että ku vituttaa. Kaikki lienee arvaavan mitä tilanteita tarkoitan.

Mutta, häviäjät jossittelevat, voittajien ei tartte.

Kuulemiin.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vitun paska Tarkki, vitun paska Löfmani, vitun paska Tuppurainen. Näille 1000x lampaanperse!!!!

Tarkille tulee varmaan bonukset Kärppien mestaruudesta.

Pronssipeli kiinnostaa yhtä paljon kun Niinimaan kommentit.

Poista tuo viesti täältä (joo itsemoderoinnin uhallakin), sen verran kuraa tuli ja täysin turhaa. Yksi hörppy joo Tarkille, mutta sitähän sattuu.

Parempi voittaa aina.

Jupa
 
Suosikkijoukkue
JYP
Olipa vitun hyvä peli. Jypin kenenkään pelaajan ei kyllä tarvi hävetä. Tarkilta meni helppo(ja), mutta oli kyllä Jypilläkin paikkoja maaleihin. Karhunen oli tosi hyvä. Voittaa Kärpille mestaruuden.

Se siitä, hieno sarja. Hyvä ettei näkyny rantaleluja. Piste.

PS: Pronssipeli ei todella nyt nappaa yhtään. Mutta olisihan se silti kiva voittaa.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
JYPiltä sarjan paras peli Raksilassa tähän kohtaan.
Tarkille meni pari helppoa ja siihen tämä käytännössä ratkesi, myös muutamat tyhmät jäähyt aiheuttivat päänvaivaa. Vihellyksistä yleensä jaksa enää mitään sanoa, niihin peli ei ratkennut.

Aika hiljaiseksi veää, oltiin ehkä jopa parempia tänään, mutta kaverille pomppi, meillä pyörii pari kertaa maaliviivalla tai suditaan kiekosta ohi. Siitä se on kiinni seiskapelissä. Täysin lyötävissä oli Kärpät tänään ja tässä sarjassa, mutta pieniin asioihin kaatuu. Ensimmäisen pelin hölmöilyt ja tuomarisekoilut veivät sen voiton ja nyt Raksilassa paremmalla pelillä jäi taas luu käteen.

Onhan Kärpät hyvä, mutta ei missään tapauksessa ylivoimainen. Pelillisesti sarjassa voidaan sanoa pelanneen kahden tasavahvan ja toinen voitti todella marginaalisten asioiden turvin. Näinhän se pitää ollakin ja parempi voitti, kun enemmän maaleja tekivät.

Kyllä nyt harmittaa ja kovasti. Niin lähellä ja niin miehekästä peliä, mutta ei. Sarja oli kyllä hieno, oli paljon maaleja, oli hirveitä maalieroja ja silti niin tasainen sarja kuin vain voi olla. Pelillinen taso oli todella hurja ja puhutaan, että liiga on heikkotasoinen..
Eiköhän tämä ns. moraalinen finaali ollut, Kärpät marssinee mestariksi, en usko, että edes seitsemää ottelua tarvitaan.

Toivottaisin Kärpille onnea jatkoon, mutta kyseessä on Kärpät, en voi sellaista toivottaa. Sanotaan kiitoksia hyvästä sarjasta ja faneille kiitos pääosin asiallisesta keskustelusta.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Toiselle pomppi hitusen paremmin tänään ja se joukkue voitti. JYPin osalta jäi harmittamaan Löfmanin peli, hävisi kulmakamppailuja turhan kovaan tahtiin, löperösyöttö lopussa ja turhahko jäähy, kun ei vaan pysynyt jalalla perässä.

JYPin olisi pitänyt pystyä murhaamaan se eka peli Raksilassa.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voi helvetin perse.

Kyllä Kärpät on kova. Donskoi on todella kova. Hivenen parempi voitti. Hivenen. JYPillä oli se mahdollisuus, mutta tällä kertaa näin.

Virtanen unohti sitten tänään ottaa sen aikalisän? Helvetin ääliö kuulapää. Hyökkäyspään aloituskin siinä oli jne.

Tarkki oli tänään huono. Löfmanilta myös heikko peli ja se kulminoitui tuohon lopun sössimiseen. Luoma oli myös aivan paska, vaikka hienon maalin tekikin.

Eric Perrin. On se vain huikea. Kiitos toimiston pojat, että teitte jatkopahvin Ekin kanssa. Eiku mitä helvettiä.

Paska finaaliparihan tuosta sitten lopulta tuli. Lauri Marjamäki on sen verran sympaattinen ja rehti kaveri, sekä aivan mielettömän kova valmentaja, niin hänelle mestaruuden suon.

Saatana. Over and out. Ja näin. Häviäjät ruikuttaa, voittajat naattii. Näin se menee.
 
H

Hidas_ja_kankea

Hieno sarja kokonaisuudessaan. Viimeisessä pelissä väsymys näkyi ja ei ollut parasta antia kuin ainoastaan jännityksen suhteen. Tarkille toinen epäonnistuminen Raksilassa sarjaan oli liikaa. Kahdessa maalissa kiekko glider in juuri ja juuri yli maaliviivan.

Kiitokset JYP-faneille keskustelusta.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Olin ihan varma että JYP tasoittaa pelin, sen verran pahasti Kärppiä lopussa vietiin. Onneksi Essi oli toista mieltä. Lepoaikaa ei hirveästi jää, mutta uskon että Kärppien koneesta löytyy finaaleissa vielä lisää sylintereitä. Tämä oli yksi parhaista pleijarisarjoista ikinä, eikä Jypinkään finaalipaikka olisi ollut vääryys. Pienet asiat ratkaisivat tämän Kärpille.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
JYPiltä sarjan paras peli Raksilassa tähän kohtaan.
Tarkille meni pari helppoa ja siihen tämä käytännössä ratkesi, myös muutamat tyhmät jäähyt aiheuttivat päänvaivaa.
.

Epäilemättä nyt koitti se päivä, että vierailija oli hivenen parempi. Ja toisaalta Kärppien menestysreseptiin on kuulunut aina, että joku satunnainen voitto otetaan vähän huonommalla pelillä. Kelpaa voitot jatkossakin näinkin, ei niin tyylillä väliä. Turha johonkin Tarkin kämmiiin liikaa tuijotella, Kärpätkin antoi useita lahjamaaleja karkeiden virheiden seurauksena sarjan aikana. Mun mielestä se oli Karhunen, johon Jyppi tänään kompastui. Mutta se oli koko sarja joka tässä vietiin, ja se on laajemman porukan ansio. Mutta kiitokset peleistä, JYP, ja onnistumisia pronssijahtiin!
 

Alexandre

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En ole mikään Kärppäfani mutta nyt menkää loppuun asti ja poika Ouluun.
Hieno joukkue, Hieno valmentaja ja hienot fanit, olette ansainneet mestaruuden 2015.
KIITOS upeasta sarjasta, vaikka meillä ei mennyt aivan kuten olisin toivonut niin tämä muistetaan pitkään.
KIITOS myös JYPin joukkueelle ja valmentajille.
 

#24#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja NHL:ssä Carolina
Mielestäni sarjan ratkaisi Kärppien kotietu ja maalivahtipeli. Onkohan kaikkien aikojen ennätys, että finaalipeleihin pääsee vaikka lähes kaikki ulkomaan avut kauden aikana floppaavat? Kannattaiskohan Marjamäen kaivaa kuitenkin finaaleihin tuoreita miehiä: Davis, Suoranta, Alikoski ja jopa Kestilä?
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Parempi voittaa aina.

Jupa

Kyllä. Onnittelut Kärpille, juuri tämän verran olivat parempia. Upea peli ja upea sarja, ja jännitystä koko rahan edestä. Mutta parempi voitti tänäänkin. JYP:illä ei vieläkään ollut tarvittavaa hermokontrollia, kiekko pomppi isännille aavistuksen verran suotuisammin, Kärpät oli maalintekopaikoissa terävämpi ja jokunen virhekin mahtui sekaan. Mutta todella komeaa taistelua hurrikaanipaidoilta, sitä ei käy kieltäminen. Kotietu ollut todella valttia tämän kauden pleijareissa, kun joka ikinen sarja päättynyt kotona aloittaneen voittoon.

Itse en jaa lampaanperseitä yhtään kenellekään. JYP on upea joukkue, jota on ollut ja on mahtavaa kannattaa vuodesta toiseen, ojasta ja allikosta huipulle ja tarpeen tullen vaikka takaisin allikkoon. Tästä(kin) kaudesta on saatu paljon enemmän kuin itse uskalsin syksyllä odottaa. Vuosi toisensa jälkeen JYP kokee kovia menetyksiä, mutta niin vain painelee jatkuvalla syötöllä välieriin (viime kausi oli täpärä tilastotappio). Ja hyvin, hyvin lähellä Veltsu Virtanen oli viedä joukkueen Dufvan ja Ahon tavoin loppuotteluihinkin, vaikka JYP lähti tähän sarjaan selkeänä altavastaajana. Itse olen todella, todella, todella ylpeä JYP:in esityksestä tässä playoffsarjassa, olkoon muut sitten mitä mieltä tahansa. Ja kyllä aika timmisti tuota joukkuetta vaan osataan rakentaa ja luotsata, kun näillä resursseilla on saatu tuollainen kestomenestyjä luotua.

Ja niille, joita ei meinaa pronssiottelu kiinnostaa, niin mahtaisikohan kiinnostaa Eric Perrinin viimeinen peli JYP-paidassa? Jumalauta Eki, mitä hurrikaanisydäntä mies taas tänään näytti! Aivan huikeaa taistelua ja Perrin halusi selvästi kääntää pelin tarvittaessa vaikka yksin jyväskyläläisille. Ei vaan ihan onnistunut. Perrin on antanut niin paljon JYP-faneille vuosien varrella aina mestaruuden ratkaisseesta maalista lähtien, että Eki jos kuka ansaitsee JYP-kannattajilta kunnon jäähyväiset, vaikka sitten pronssijuhlien merkeissä.

Vielä kerran onnittelut Kärpille. Kova joukkue on teillä kasassa ja toivottavasti Kemppainen ja Donskoi pyörittelevät ensi kuussa vuorostaan USA:ta, Venäjää ja kumppaneita. Mitään henkilökohtaista ei hampaankoloon ole jäänyt, mutta taidan silti kallistua finaaleissa lievästi Tapparan puolelle, sillä vaihtelu kuulemma virkistää.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Olihan se hirveätä katsottavaa. Koko ajan sai pelätä ja tehdä torjuntaliikkeitä kotisohvalta. Glenn räjäytti kyllä pankin, voi jeesuskristus. Perrin on hieno mies, hienoa oli katsoa kättelyt. Kyllä kamera seurasi oikeata miestä. Ihmeen hermostunutta peliä pelattiin varsinkin eka erässä, ja kyllä se hutilointi jatkui oikeastaan koko ottelun. JyP on hieno joukkue, kiitoksia. Karhunen on muuri.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös