Ma 13.2.2023 Ilves - Sport

  • 7 671
  • 109
Suosikkijoukkue
Ranskan välieräjoukkue 1995, Leijonat 1988
Ei ole vähään aikaan tainnut olla yhtä hiljaista missään hallissa kun Nokia Areenassa nyt. Kuvastaa hyvin ottelun intensiteettiä.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Miksi tuota Jokipakkaa on pakko peluuttaa, vaikka näkee kauas ettei kiinnosta oman maalin puolustaminen yhtään?
 

Goldratt

Jäsen
Ai, että sekin on Sportin vika?
Eihän se Sportin syy ole missään määrin, että ovat väärässä sarjassa ja vielä tyhjennetyllä joukkueella tulevat peliin…eikä yleisö jaksa syttyä läpsyttelystä, joka on ratkennut 10 minuutissa. Luulisin, että keskiviikkona on parempi tunnelma?

Onko ”vika” Liigan, joka sallii tämän pelleilyn, eikä luo urheilullisesti järkevää sarjaa? Sportin, joka ei kykene pääsemään organisaationa vaaditulle tasolle? Ilveksen, joka ei (tavoista poiketen) vaivu vastustajan tasolle? Fanien, jotka eivät jaksa syttyä läpihuutoläpsyttelystä? Ottelujärjestelijän, joka laittaa pelin ma-iltaan Superbowlin jälkeen? Joku muu syy(llinen)?
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Miksi tuota Jokipakkaa on pakko peluuttaa, vaikka näkee kauas ettei kiinnosta oman maalin puolustaminen yhtään?

Sopparissa vissiin lukee vaaditut minuutit ja kiintiöpaikka ykkösylivoimassa. Onneksi jatkaa matkaa ensi kaudeksi, ei ole lähellekään palkkansa arvoinen pelaaja.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksen yv ja peli sen jälkeen sen verran ylimielistä neppailua, että saisi kostautua. Ja jos vielä päästään ylivoimalle, niin nelosketju pyörittään. Nuorilla asenne kunnossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös