Ma 11.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 121 695
  • 1 143

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Näin Kärppäkannattajana en kyllä näe että tämä sarja katkeaisi millään muotoa tuomareihin jos Tappara tämän sarjan vie, vaan parempi voittaa. Kyllä, tuomarit ovat tänään epäonnistuneet, mutta ei peli ole siihen ratkennut.
Nostan hattua sinulle. Kun tätä ympäröivää viesti-ilmastoa katsoo, niin uskoni lajitovereihisi ei kuitenkaan ole huipussaan.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Siinä vaiheessa saavat Kärppäfanit alkaa valittaa dumareista, kun Tapparan pelaaja heittää kiekon kädellä maaliin ja tämä hyväksytään, muutoin turpa kiinni, jostain epäselvästä taklauksesta tms. Räikein dumarivirhe ikinä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuomarit ovat häpäisseet tässä pelissä lajin nimeltä jääkiekko. Kävi ottelussa miten vaan, on ottelu pelattava uusiksi eri tuomareilla. Muuten liiga on menettänyt kasvonsa. Ei tämmöistä voi tapahtua tällä tasolla. En ole ikinä nähnyt tuomareilta näin härskiä kotiin päin vetämistä. En edes alasarjoissa. Lajia olen seurannut kuitenkin lähes 30 ja nähnyt joka vuosi satoja pelejä paikan päällä tai tv:ssä.

Suomalainen jääkiekko on häpäisty. Tämä on niin rumaa. En edes tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa. Tällä hetkellä teen kumpaakin.
 

Kooki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Oululaisilla tuntuu olevan suht laajasti muistinmenetys, ei siellä Oulussakaan ole aina kotijoukkueelle niitä jäähyjä löydetty.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kyllä tämän sarjan ehdottomasti voittaa parempi joukkue ja luulen että se on Tappara. Tämän kauden esityksillä Kärpät ei edes mielestäni ansaitse yhtään enempää. Loppuis jo.

Olen aika pitkälti samaa mieltä. Ilman Ahoa, Puljua ja Nutivaaraa tämän kauden Kärppien viihdearvo on ollut tasan nolla. Marjamäki ei ole viihdyttämässä maksajia, vaan voittamassa pelejä. Nähtäväksi jää miten homma majussa toimii, kun voittaminen on vaikeampaa. Ilman viihdykettä leijonafanit ovat turhautuvaa sorttia, varsinkin jos voittoja ei tule.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuomareita suolatessa pitää huomioida, että Järviseltä oli todella aidon näköinen filmi. Siinä meni selostajakin vipuun.

Muuten ei tuomarivirheitä.
 

Jupi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Napoli
Tuli kumman tyhjä olo. Ei haittaa vaikka hävittäski. Laineelle iso hatunnosto, on huikee jätkä. Ja Tappara on tänä vuonna kyllä tosi kova, ansaitsee finaalipaikkansa.

Jännä kyllä nähdä kuinka paljon patoutumia Kärppiä vastaan on kertynyt vuosien varrella. Vai mitä Blues-fanit?
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vituttaa tuo jatkuva Ovechkinin puolustamattomuudesta jauhaminen. Ihan hyvin se nykyään painaa omiin duunia.

Itse missasin kolme ekaa, mutta eikö Tappara tosiaan ole rikkonut kertaakaan?
 

Dorian Gray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johdossa oleva joukkue
Seurailen jatkoaikaa Yle Puheen kautta. Yleisön kohahtelun ja Kimen jälkianalyysien perusteella jatkoajallakin on ollut paikkoja mutta I wouldn't know, Sari höpöttelee mitä sattuu.

Sympatiat Kärppien puolella mutta jos menee toisin niin ei haittaa. Huonolle miehelle ei Kärpät häviä ja tuollainen sälli liigassa on etuoikeus vaikka tänää jääkin näkemättä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös