Ma 10.5.2021 TPS - Lukko

  • 33 891
  • 601

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Tepsi on ehkä köysissä, mutta ei kanveesissa. Kuten monet kerrat on nähty, maali saatetaan rakentaa ns. tyhjästä, ja yhtäkkiä tilanne on uusi. Lukolle ei tämä yksi maali riitä tänään voittoon, sen uskallan varmasti veikata.
 

Kalix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koo-Vee, LeKi
Ai, eikö se tarkoita sitä että vastustaja ottaa jäähyn ja oma joukkue pääsee ylivoimalle? Joka ikinen pelaaja osaa halailla jäähyt itselle ja kaverille.

Ai tarkoittaako? En tiennyt että tähänkin on jotkut säännöt.

Se että on ihon alla ei tarkoita, etteikö itsekin kävisi kuumana.
 
Maalin peli silti. Kolmas erä tulee olemaan täysin erilainen kuin tuo toinen jota toivottavasti kukaan muiden maiden liigojen fanit eivät mistään koskaan nähneet koska tahraa Liigan mainetta jos näin on. Ohierä.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Tepsi on hieman aktiivisempi kiekon kanssa, mutta paikat todella vähissä. Lukko keskittynyt puolustamaan kaiken pois todella tarkasti, jopa oman hyökkäyspelin kustannuksella.. Onko liian varman päälle taktiikka? Mielenkiintoinen kolmas erä tulossa.

TPS on parantanut lauantain pelin lopusta. Hienoa seurata tätä, kun kumpikin joukkue on vielä pelissä mukana.
 

pepsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Seppäsen pelipaikaton fantasia
Raipe puhui insertissä enemmän kuin koko kauden aikana yhteensä.

PS. Raipe on komein.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Eikä ollut pelkkä kultatakki vaan kulta-puku. Varmaan joku mestaruusjuhlakoordinaattori. Kaikki ei välttämättä tykkää tommosesta mestaruuden ennakoimisesta siis omassa organisaationssa.
Muistan kun vuonna 1985 TPS:n valmentajalla Matti "Mölli" Keinosella oli valmiina kultatakki kun TPS oli mukamas varma mestari. Niin vaan kävi että nuori Ilves jossa pelasi mm. Raimo Helminen tuli ja vei kannun. Eli ei kannata olla ylimielinen liian aikaisin.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Täällähän puhutaan miehistä, mutta ei homolla tavalla, vaan miehekkäällä latinotyylillä. Faneja kiinnostaa pelureiden ulkonäkö, jep jep.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Lukon pitäs melkein tehdä vielä yks maali.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös