Ma 10.5.2021 TPS - Lukko

  • 33 943
  • 601

Snagari

Jäsen
Ottelunahan tämä on ollut aivan paskaa. Kaiken kertoo että täälläkin keskustellaan siitä kenellä on partaa ja kenellä ei. Onneksi kukaan ei sentään tänään nosta Kanada-maljaa.
 

Samout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko - Suomen Mestari 2021
Taas salomontuomiot tilanteesta jossa ei tapahdu mitään! Hyvä tappakaa liigasta se viimeinenki tunne.
Näitä finaaleja ei paljon muistella tulevaisuudessa. Tylsää, puuduttavaa ja tunteetonta.

Kyllä tähän se yleisö olisi tarvittu. Kasitiellä olisi ollut tänään siinä neljän jälkeen kauhea autoletka Turun suuntaan.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tampereella ja Turussa tuntuu olevan eri käsitys ihon alle pääsemisestä. Vainionpää taitaa lähinnä huvittaa lukkolaisia.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tepsin peli kipsissä, lienee takaiskumaalin pelkoa, Lukolle tämä sopii. Maalia huutaa Tepsille, tulisi säpinää otteisin. Nyt poijjaat vähän halailee, ja jos jäähyä tulee, niin molemmille. Löytyykö Tepsiltä vielä puhtia pelin nopeuttamiseen, kas siinäpä pulma.
 

12961

Jäsen
Tosi nihkeää on tepsin hyökkäyspeli, jota ei oikein ole. Vaikka ei se Lukkokaan ole paljon paikoilla juhlinut, kulmissa pyöri toisinaan.
 

Huoltomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-Liiga, FPS, HPK
Varovaisuutta on pelissä ja se näkyy maalimäärässä. Tärkeä peli kummallekkin joukkueelle. Toivottavasti viimeinen erä olisi viihdyttävää lätkää eikä tuollaista varovaista puurtamista.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Todella pienestä on peli kiinni. Yks pomppu ja peli on tasan tai toisinpäin. Jännäksi menee
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Missä viipyy hunajata hunajata? Eikai Tepsi toistamiseen meinaa nollille jäädä. Teksti-tv:llä näkyy vieläkin TPS 0 - Lukko 1
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös