Mäntylän taklaus

  • 1 801
  • 7

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mäntylän taklaus oli paljon tahallisempi kuin Ojasen mutta nyt tuli vaan kakkonen.Kyllä maahan maakaaminen näyttää paljon vaikuttavan.Kun Tappara pelas 3-5 vastaan niin Rousu veti hirveen koukun mutta ei vihellystä.Eka erä meni tuomareilta tosi hyvin ja koukut vihellettiin pois.Sen jälkeen vain ruumiit,ihme touhua taas kerran.
Asiasta toiseen sen verran että kyllä taas Jortikka osas olla ärsyttävä kun tulosruudussa itki että kaikki parhaat vietiin viime kesänä eikä ketään tullut tilalle.Unohtui vaan maajoukkueen ykkössentteri Kapanen,Järventie joka oli Ipan paras pakki,Hurrit yms.
 

porkkana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Toronto Maple Leafs
No asiahan on ihan selvä: TPS:llä ei pitänyt olla mitään saumaa mestaruuteen, mutta Jortikka sai valmennettua nimettömän ja raskaat menetykset kärsineen joukkueen mestariksi vastoin kaikkia odotuksia.
Jortikka yrittää vaan alleviivata omaa erinomaisuuttaan valmentajana ;)
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin yrittää, vaikka mitään tarvetta alleviivaamiseen ei kyllä pitäisi olla. Kuusi mestaruutta (kaksi triplaa) puhuvat puolestaan. Ei tässä ollut mitään tavallisuudesta poikkeavaa, aivan "normaali" mestaruus Hannu Jortikalle ja Turun Palloseuralle.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
mixu

Kapasen tehot maajoukkueessa hentusen ja pärssisen kaverina tuottaa tulosta, mutta palloseurassa hän on ollut liian näkymätön mennä kautena. Maajoukkueen ykkössentteriltä ehkä odotettiin liikoja. Järventie ei kuittaa kiprua ja harilaa eikä hurreista voitu sanoa oikein mitään. Tallinderkin on oppinut pitkin kautta ja nyt vasta loppukaudesta mies on päässyt pelirytmiin. Kyllä hurrit olivat suuri kysymysmerkki kauden alussa, et voi asiaa kiistää. Sitten tuo ulosantisi, joka käsittelee jortikkaa. Vai oikein itki jortikka ja vielä tulosruudussa ja että parhaat vietiin. Itkeminenhän todistaa, että hannu on inhimillinen ihminen eikä siis kylmä ja tunteeton kone. Tulosruutu todellakin on valtamedian yksi foorumi ja siellä tavoittaa suuret urheilumassat eli oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Entäs parhaat pelaajat...ne todellakin lähtivät viime kaudella pois. Kuten taaskin tapahtuu. Virta ja rintanen ihan nyt vain mainitakseni. Tiedän että turkulaisten voitto oli sinulle mixu katkeraa kalkkia, mutta unohdat painajaisen tuota pikaa, kun mm-kisat alkavat.
 

porkkana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Toronto Maple Leafs
Kummallista kun TPS:n kannattajat kilvan haukkuvat kuinka surkealla joukkueella mestaruus voitettiin???
 

Jet-Ace

Jäsen
TPS:n materiaali

Tuskinpa kukaan TPS:n kannattajista haluaa väittää, että materiaali olisi "surkea".

Vaihtuvuus vain oli taas kerran suuri ja tulokkaat eivät kaudella olleet monen mielestä odotuksia vastaavia.

Järventie ei todellakaan ollut Kiprusoff:in veroinen ja Niko Kapasen panos vähintäänkin pettymys. Tallinder kasvoi kauden aikana isoon rooliin. Ennen kauden alkua ei nähtyä panosta ollut perustelua odottaa.

Summa summarum:

Taas kerran seura rakensi jopa fanien hämmästykseksi voittoihin pystyvän joukkueen. Hatun nosto organisaatiolle, valmennukselle ja tietenkin pelaajille.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Voisiko asian kääntää myös niin että Jortikka ja kumppanit epäonnistuivat Kpasen valmentamisessa ja peluutuksessa kun Hpk:ssa ja maajoukkueessa loistanut Kapanen oli Tepsissä vaisu?Kyllä hurritkin täytyy vahvistuksina mainita sillä ei kai muuten ulkomaanapuja hankita ellei ne ole vahvistuksia.Ja kun sanotaan että kaikki parhaat lähti niin molarit säily ennallaan ja Rintanen,Virta yms jatkoivat.
Annan kaikki kunnian tepsille ja varsinkin Virralle ja Jaloselle jotka osaa käyttäytyä toisin kuin aina nariseva Jortikka.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä minunkin täytyy liittyä joukkoon, joka hiukan ihmettelee TPS:n joukkuetta, siis sitä, että mestaruus tuli. Joukkue oli materiaaliltaan suppea, vain 26-27 pelaajaa. Viime kevään menetykset olivat suuremmat mitä tilalle hankittiin. Tapparan voittaminen oli myös vähän niin ja näin, vaikka otteluvoitot olivatkin 3-1. TPS johti ottelusarjan otteluita yhteensä noin 22 minuuttia. Itse kuulun myöskin siihenkin (halveksittavaan?) joukkoon, joka harmittelee sitä, ettei voitettu taaskaan kotona. Kait se on niin, ettei mikään enää riitä meille mestaruuksilla kyllästetyille kannattajille. Joo, en puhu kaikkien puolesta vaan lähinnä pienestä lähipiiristäni.
Tapparan faneille täytyy antaa heille kuuluva kiitos siitä, että pitkästä aikaa oli mukavat finaalit kannattajien kesken. Rehellisesti sanottuna ei Tapparan voittokaan olisi niin pahalta tuntunut.
Toisaalta on helpottavaa, kun kausi on ohi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös