Mäkkäri jatkaa Kerhossa

  • 15 110
  • 54

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Ei se kerro mistään muusta kuin kuin sinun ennakkoluuloistasi ja siitä, että Mäkiaho on tällä kaudella vähintään yhtä hyvä kuin viime kaudella.
Myönnetään, etten uskonut Mäkkärin pystyvän jatkamaan ihan samaan tahtiin pisteiden valossa kuin viime kaudella, mutta ei minulla sen isompia negatiivisia ennakkoluuloja ollut. En missään vaiheessa ole vastustanut Mäkkärin tuloa mistään muusta syystä kuin perunoiden riittämisen takia. Mielestäni Mäkkäri on pelannut jopa paremmin kuin viime kaudella, tuntuu ehtivän nyt taklaamaan paljon reilummin.

Silti se on mielestäni erittäin surullista, jos Mäkkäri on joukkueen ykkös playmaker. Ei tule riittämään playoffeissa alkuunkaan. Ilman Leinoa pelannut Kerho oli täysin aseeton. Nyt ollaan suunnilleen siinä leinottomassa tilanteessa (AUK, Loikas ja Keikka <-> Emil +nelosen kama) mutta ei siitä sen enempää tässä ketjussa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Silti se on mielestäni erittäin surullista, jos Mäkkäri on joukkueen ykkös playmaker. Ei tule riittämään playoffeissa alkuunkaan.
Mitäs surullista siinä nyt sitten olisi? Se että Mäkkäri veti viime kaudella surkeat pudotuspelit ei tarkoita mielestäni sitä, etteikö tällä kaudella voisi olla toisin. Suurinpiirtein kaikki muut ennakkoluulot Mäkiaho on jo hienoilla otteillaan näyttänytkin vääriksi.
 
Viimeksi muokattu:

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viime kauden huipputaitavassa joukkueessa kyseinen pelaaja voitti joukkueen sisäisen piste/syöttöpörssin ylivoimaisesti, ollen koko sarjassakin kympin sakissa molemmissa tilastoissa. Ja kun tämäkään tuskin riittää, niin kerrotaan nyt vaikka lisäksi, että nerokas maajoukkueessakin kunnostautunut keskushyökkääjä Petri Kontiola sai aikaiseksi vähemmän syöttöpisteitä. Oooh!

Mäkkäri on kyllä avannut tämän kauden erittäin hyvin varsinkin kun otetaan huomioon se tosiasia, että mies ei ole ollut joukkueharjoituksissa lainkaan. Viime kauden alussa ihmeteltiin, että koska se Mäkkäri taklaa ensimmäisen kerran, mutta nyt on löytynyt hyvä yhdistelmä kovuutta ja tehoja samassa paketissa. Naminami.

Ainoa asia, mikä Mäkkärissä pistää silmään tällä hetkellä on edelleenkin se, että mies hakee niitä syöttöjä aika kovalla riskillä. Tästä seuraa 1-2 vaarallista tilannetta vastustajalle per peli.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Mäkiaho on tällä kaudella vähintään yhtä hyvä kuin viime kaudella.
Täällä aika usein kritiikki Kerhoa kohtaan tuomitaan paniikiksi, niin eiköhön Mäkkärinkin kohdalla odotella vielä muutama peli lisää ennen kuin julistetaan kaveri paremmaksi tai yhtä hyväksi kuin viime kaudella. Aika kovat tehot pitää iskeä tauluun että se toteutuu.

On kyllä miellyttänyt Mäkiahon fyysinen panos tähän mennessä. Hakee taklauksia ja ne myös tuntuu. Muuten pehmeässä Kerhossa fyysinen peli ei ole pahitteeksi. Se ihmetyttää, että miksei Mäkkäriä ole kokeiltu ylivoimassa Kaitsun rinnalla. Kätisyydet ainakin osuisi kohilleen. Vai onko jo kokeiltu..?
 

HangoverFairy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mäkkäri

Kyllähän kyseinen peluri jakaa aikamoisia hazardeja punaviivan omalla puolella, mutta hieno nähdä kun nuo kivenkovat syötöt lähtevät hyökkäysalueella suoraan (Nurmisen) lapaan. Tietysti muutamia ohisyöttöjä tulee. Johtuen Mäkkärin syöttämistavasta eli täysiä tai ei mitään/ohi ja urakalla/huono syötönvastaanotto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös