Lukon peliesitykset kaudella 2019–2020

  • 139 724
  • 890

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukolta surkea avauserä, mutta Setänen piti Lukon pelissä mukana. Vähitellen Lukon peli parani ja tuon Nemecek-Kivenmäki tilanteen jälkeen Ässien paketti hajosi. Lukko oli toki todella tehokas ja maaliodottomaltaan peli oli aika tasainen. Hienoja yv-pusseja ja tunnetta oli mukana.

Pelinä tämä ei ollut likikään sitä tasoa, mitä Lukko on viime ajat esittänyt. Toisaalta, kun lukemat ovat 1-7, niin ei voi negaa juuri antaa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tasainen ottelu, Kerho voitti maalipaikat niukasti. Lukolta hienoja maaleja ja tehokkuus oli erinomaista. Lisähuomiona Lukolla oli 1 ylivoima ja siitä pussi.

Kolmannen erän Lukko puolusti erittäin hyvin keskustan tukkoon ja roikkui sopivasti. Tässä nähtiin, miten vaikeaa on sallivalla tuomarilinjalla päästä kulmista sektoriin, kun vastustaja jaksaa sitkeästi puolustaa. Lukko iski myös terävästi vastaan pari kertaa. Kliininen esitys!

Peluutus oli tasainen, siitä plussaa. Pakeista Heinola - Press vetivät isot minuutit. Jos jotain negaa väkisin hakee, niin hyökkäyspeli jäi vähän vajaaksi, montaa tekopaikkaa ei Lukko luonut (tosin sillä ei väliä, kun on tehokas). Lisäksi Pospisil oli aika vaisu, ei päässyt oikein peliin mukaan.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Edelleen peli kulkee ja oman päänpeli on tiivistä, Lukon kausi on ollut toistaiseksi sitä mitä minä ja moni muu on unelmoinut, on vihdoikin mennyt loppua kohti nousujohteisesti !
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Liverpool
Heinola alkaa olla todella hyvä. Mitä enemmän peliaikaa sen parempi. Mahtavaa katsella kaverin itseluottamusta ja virheettömyyttä. Tammelasta alkaa tulla oikea maalitykki, tosin ketju on niin kova että paikkoja tulee paljon. Upeaa katsella oikeastaan kaikkien ketjujen ja pakkiparien tasaisuutta. Jos JD: llä ei olisi kultakuuppaa ja kavereilla numeroita selässä olisi hankala seurata mikä kenttä milloinkin painaa. Mielestäni jopa oma suosikkini Pospisil:in pelaa hyvin vaikka paikka nelosessa ei anna paljon peliaikaa. Liedeksen kanssa kuitenkin välillä kivaa peliä. Vaikka Possler nyt jo tekikin maalin niin kuuluu mielestäni neloseen. Pakeista olen jo pitkään ollut sitä mieltä, ettei Lukon ulkomaan pakit juurikaan vahvista joukkuetta - tosin eivät heikennäkkään. Press on pian oman listani viimeinen. Toisaalta se kuvaa Lukon tämän hetken tasoa. Taas on kiva odottaa huomista.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Danforth kärsii sallivasta tuomarilinjasta, kun joutuu kuskaamaan vastustajia selässään tai paidanhelmassa. Muistaakseni vähän sama juttu oli viime vuonna playoffeissa. Onneksi ratkaisijoita löytyy muualtakin, eikä JD silti huono ole.
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Nuo Lukon tekemät maalit on järjestäen kauniita tältä illalta. Jos miettii kuluvaa vuotta tammikuusta nykyhetkeen niin ei kyllä juuri muistu ns. räkämaalia mieleen. Eikä se sattumaa ole. Lukko pelaa jatkuvasti taidokkaasti hyökkäyspäässä, välillä jopa HEL-VE-TIN nerokkaasti (3-0 maali.)
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Danforth kärsii sallivasta tuomarilinjasta, kun joutuu kuskaamaan vastustajia selässään tai paidanhelmassa. Muistaakseni vähän sama juttu oli viime vuonna playoffeissa. Onneksi ratkaisijoita löytyy muualtakin, eikä JD silti huono ole.
Juu, laskin Kerhon pelaajalta neljä rikettä samaan vaihtoon. Tuomarit eivät katsoneet aihetta vihellykseen, koska ”annetaas poikain pelata nönnönnöö”.

Onneksi Lukolla on paljon leveyttä ja ratkaisijoita. Pospisil saattaa nelosketjustakin nousta ratkaisijan rooliin.
 

Kyljys

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ehjä peli kokonaisuudessaan. Vain paria poikkeusta lukuunottamatta oma maalinedusta pysyi hyvin kontrollissa, ja etenkin keskialueella Lukko voitti 50-50 -kamppailut hyvällä prosentilla. Tehokkaasti lähiaikoina toiminut hyökkäys oli tänäänkin tarvittavan kliininen tekopaikoissa verrattuna Kerhon vastaavaan.

Posia etenkin Revolle, mies liikkuu kokoisekseen erittäin nopeasti pienissäkin tiloissa, ja mahdollistaa suurilta osin 2.ketjun hyökkäyspään tehokkuuden. On alati vaarallinen sekä pitkissä pyörityksissä että nopeissa tilanteenvaihdoissa.

Hieman OT:n puolelle, mutta HPK:n Kunyk on kyllä erinomainen pelaaja. Ei välttämättä hurmaa fysiikallaan, mutta sijoittuu älykkäästi ja tekee jatkuvasti ovelia liikkeitä kiekon saadessaan. Oli tänään myös erinomainen puolustuspäässä ja teki valtavan osan työstä, mitä vaadittiin pitämään Lukon 1. ketju nollilla.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Tänään on Kouvolassa todella mielenkiintoinen peli. Jos Lukko tuolla pystyy voittamaan, niin runkosarjan toinen sija on todella lähellä. Se huipentaisi Virran Dream Teamin huikean runkosarjan.

Eipä varmaan runkosarjankalenterin suunnitteluvaiheessa moni uskonut, että laittamalla Lukolle peli ennen Kouvolaa Hämeenlinnaan voidaan osaltaan ratkaista kärkisijoituksia :)

Lukolla on toki tuon Kouvolan pelin jälkeen vielä Oulun matka edessään. Siellä on tosin vastassa jo runkosarjan voittanut joukkue ...
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Kerran kaudessa pitää varta vasten mennä vastustajan osioon kehaisemaan. Teillä on hemmetin hyvä joukkue tällä kaudella. Kerho ei pelannut huonosti, mutta silti ei ollut oikein hyvin eväitä kamppailla voitosta. Lukon viisikkopuolustaminen on todella vahvaa ja virheetöntä, ratkaisijoita näyttäisi löytyvän laajalta rintamalta, vauhtia ja fyysisyyttä riittää ja mv-peli on kunnossa. Niin, ja karvaus sen verran aggressiivista ja oikea-aikaista, että meinasi alkaa vi.. turhauttamaan kontrolloidun avauspelaamisen vaikeus.

Hyvin on teil Raumal bullat uunis näin gevän gynnygsel. Tai jotain.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Piti oikein tarkistaa: viimeisestä 22 ottelusta ainoastaan 1 ottelu hävitty varsinaisella peliajalla.
Rupesin myös miettimään, koska Lukko on viimeksi hävinnyt sarjataulukossa alempana olevalle? Ässille joulun jälkeen?
Ja toisaalta koska KooKoo on viimeksi voittanut sarjataulukossa ylempänä olevan?
Tämä nyt tietysti kertoo paljon myös otteluohjelmasta.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Vähän itsekin tuli mietittyä, että miten mahtaa viikonlopun jälkipelit ja hullunmyllyt vaikuttaa eilisen suoritukseen. Mutta eihän se paljoa näkynyt. Helvetin hyvä aloitus ja pelin tasoittuessa kliinistä vieraspelaamista: tehokasta viimeistelyä ja tiivistä puolustamista. Lisäksi Lassi otti muutaman tärkeän kopin.

Vähän tuntuu siltä, että tämän kauden mulkerojoukkue ei paljoa ota paineita ulkopuolelta. Kotiesitykset verrattuna viime kausiin aivan loistavia ja tällaisten median myllytysten jälkeen tullaan ja ajetaan heti vastustajan päälle vieden taklaukset loppuun. Johtaja Virran Dream Team.

Tänään sitten taas erittäin kova peli levännyttä joukkuetta vastaan. Viimeisen Kouvolan vierailun jälkeen taisin sanoa, että seuraavan kerran, kun kohdataan niin Lukko on muuten KooKoon edellä sarjataulukossa. Ja näin on käynytkin.

Klok palaa kokoonpanoon ja mielestäni paikka tänään 7. puolustajana. Sen verran hyvin on Lukon tämänhetkinen pakisto vetänyt viimeiset viisi peliä: 3 päästettyä maalia. Lauantaina sitten taas Klokille lisää pelituntumaa, mutta sen sanon, että Vili Laitinen on ohittanut ainakin Seväsen ja Nemecekin pakkirankingissa. Helvetin hyvä puolustaja, pelkkiä oikeita ratkaisuja. Tulee ihan 2015 vuoden Jesse Virtanen mieleen, joka niin ikään veti hyvää peliä pienessä roolissa.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Piti oikein tarkistaa: viimeisestä 22 ottelusta ainoastaan 1 ottelu hävitty varsinaisella peliajalla.
Niin, jos Lukko olisi silloin Kouvolassa pystynyt venymään edes jatkoille, sillä olisi nyt hallussaan Liigan pisteputkiennätys eli 22 ottelua. No, pikkuvikoja.

Tänään kun Lukko ottaisi 3 pistettä, kotietu alkaisi olla todella lähellä. HIFK sieltä saattaa tulla lähelle kotietupaikkaa, mutta sillä on pelit vielä Ilvestä ja KooKoota vastaan, joten joku kolmikosta jää keskinäisissä aina vähille pisteille. Toki jos Ilves ja HIFK voittavat suurimman osan jäljellä olevista peleistään, silloin kotietutaistelu saattaa jäädä viimeisen kierroksen varaan.

KooKoo ja SaiPa nurin, niin Lukolla olisi 115 pistettä. Siitä olisi hyvä lähteä runkosarjan viimeiselle viikolle. Ainakin HIFKiä vastaan Lukolle riittäisi sitten enää yksi piste lisää, vaikka HIFK voittaisi kaikki loput pelinsä.

Kun katsoo KooKoon loppuohjelmaa, väitän, että tänään jos Lukko venyy edes jatkoille, KooKoo ei enää Lukkoa saa kiinni.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
mutta sen sanon, että Vili Laitinen on ohittanut ainakin Seväsen ja Nemecekin pakkirankingissa. Helvetin hyvä puolustaja, pelkkiä oikeita ratkaisuja. Tulee ihan 2015 vuoden Jesse Virtanen mieleen, joka niin ikään veti hyvää peliä pienessä roolissa.
Ja näillä näkymin ensi kaudelle myös Kukkosen edellä, vaikka tietysti täysin eri profiilin pakkeja ovatkin. On kyllä vaikea olla tykkäämättä Laitisesta. Keveys hiukan näkyy, tai siis fysiikka huomioiden asettaa itsensä joskus huonoon asemaan, mutta kukapa pakki ei. Mutta selvästi on pelimies ja ratkaisut nopeita ja peliä edistäviä ja hyökkäysten tukemiset rohkeita ja harkittuja, versus esim nuo mainitsemasi pakit joiden nousu valitettavasti yleensä päätyy väärin ajoitettuun ränniroiskaisuun ja paineen purkautumiseen. Myös puolustuspäässä Vili pelaa järkevästi ja oikea-aikaisesti.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Piti oikein tarkistaa: viimeisestä 22 ottelusta ainoastaan 1 ottelu hävitty varsinaisella peliajalla.
Mikä ihmeellisintä, niin se mainittiin jopa Tulosruudussa Teemu Niikon suulla, kuten myös se, että liigan kuumin joukkue on Lukko.
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Tänään jos Lukko ei saisi pistettäkään, muodostuisi runkosarjan pahimmasta vastuksesta tuloksiin peilaten Kookoo. Piste tänään mukaan niin Tappara/KooKoo-otteluista molemmista 2pts kerätty. Uskon tänään Kookoon liidon loppuvan keskinäisissä Virran Dream Team liian vahvassa myätäses.

Lukon täydet pistepotit keskinäisistä:
Lukko-HPK (12-0)
Lukko-Saipa (9-0, mahdolliset 12)

Muita poimintoja:
Lukko-TPS 16-2, Lukko-Pelicans 11-1

Parhaiten pärjätty Isoo pahaa stadii ja Ipaa vastaa jos miettii top6 mukaan. Lukko-Hifk 7-2 ja 3 vielä jakamatta. Ilvestä vastaan pisteet jakaantui 6-3. Kärpistä vielä suora voitto niin päästään fifty-fiftyyn runkkarin osalta.

Eipä näillä silti välttämättä painoarvoa enää pleijareissa ole, jos kohdattaisiin.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
@J.Hetfield Ilvestä vastaan pinnat meni 9-3 ja lisäisin tuohon ansiokkaaseen viestiisi vielä myös että JYPiä vastaan niinikään pinnat Lukolle 9-3.

Hienoa tässä kaudessa on ollut monta juttua, mutta kyllä HPK:n, JYPin ja SaiPan kylvettäminen on jotenkin vaan uskomattoman harvinaista ja hienoa noin selkeällä tavalla.
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Totta muuten, Ipa vahingossa väärin ja Jypiä en muistanu lainkaan. Monta hyvää seikkaa ollut kaudessa ja todennäköistä on että pudotuspeleissäkin nyt pärjätään. Mikään osa-alue ei puolla putoamista ekalla kierroksella ottaen huomioon heikohkon yvn koko kauden osalta ja verraten tuota Lukon liigan toiseksi parhaimpaan alivoimaan. Sitten on kaiken maailman muut osa-alueet mihin ei nyt jaksa mennä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Tämä pitää nollata nopeasti. Otteluohjelmakin oli Lukkoa vastaan. Mikään muu ei harmita kuin se, että kenelle hävittiin. Tämän hetken yksi päävastustajista. Tappio muutoin ei tässä vaiheessa tunnu missään. Näitä sattuu kaikille.

Tsemppiä Lukko!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Pieni ulospuhallus oli odotettavissa. Isoon kaukaloon levännyttä kotijoukkuetta vastaan. Kaikki tähdet käytännössä Lukkoa vastaan jo heti lähtöön.

Positiivista, että Veltsun TPS voitti Ilveksen.
 

metsäläinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tänään ei toiminut maalivahtipeli, ei puolustus ja joukkue oli huolimaton. Repon polvitaklaus ratkaisi lopullisesti, 3 maalia KooKoolle. KooKoo on hyvä porukka ja pystyy käyttämään vastustajan huonon pelin hyväkseen.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Hyvä että on poffeissa kana kynittävänä. Antaa mahdolliseen kohtaamiseen lisää buustia. Lisäksi huilipäivät ovat samat sarjan sisällä. Tällaisia runkosarjan idioottimaisuuksia ei ole.

Muistissa on edelleen hyvin runkosarjamatsit vuosien takaa tepsiä ja tappuraa vastaan. Runkosarjapelit menivät Lukolle selkeästi, mutta poffeissa otettiin nokkaan ihan huolella.

Eli mikä oli tämän noston pointti. No se että näillä peleillä voi pyyhkiä hanurinsa. Homma alkaa nollanollasta ja tilanteet muuttuvat nopeasti.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Hyvä että on poffeissa kana kynittävänä. Antaa mahdolliseen kohtaamiseen lisää buustia. Lisäksi huilipäivät ovat samat sarjan sisällä. Tällaisia runkosarjan idioottimaisuuksia ei ole.

Muistissa on edelleen hyvin runkosarjamatsit vuosien takaa tepsiä ja tappuraa vastaan. Runkosarjapelit menivät Lukolle selkeästi, mutta poffeissa otettiin nokkaan ihan huolella.

Eli mikä oli tämän noston pointti. No se että näillä peleillä voi pyyhkiä hanurinsa. Homma alkaa nollanollasta ja tilanteet muuttuvat nopeasti.
Jep. Lukolla vain tuntuu olevan hankaluuksia tuon Kouvolan ison kaukalon kanssa ja puolestaan KooKoo osaa hyödyntää sitä hyvin.
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Vaikea oli silti vastus. Annettava krediittiä Kouvolan suuntaan. Vaikein vastus runkosarjan osalta Lukolle. Hyvin mahdollista että pleijareissa tavataan ja siellä sitten knock-out vikisevisille Kouvolalaisille.

Kookoo siis päätyi nyt tuloksellisesti vaikeammaksi vastustajaksi Lukolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös