Lukon ongelma(t)

  • 2 046
  • 21

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Haluaisinkin jo monta kertaa viime aikoina itsekin asiasta kirjoittaneena lisää mielipiteitä ja ratkaisuehdotuksia, että mitenköhän se saatais kettulauma taas saavuttamaan muutama piste ilman radikaaleja muutoksia ( potkuja/useita pelaajahankintoja) välttäen.

Joukkueen pelihän ei ole tällä hetkellä mitenkään mittarein mitattuna SM-liiga tasoista vaan ehkä lähinnä mestiksen ja liigan välimaastosta:)
 

1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noutaja apuun

Käyttäkää noutajaa. Aina varma taktiikka saada päävalmentaja lepämään ja nostaa kakkosvalmentaja tilalle ilman potkuja. Meillä se olisi toiminut hyvinkin, mutta huomattiin liian myöhään ettei kakkosvalmentajaa ole (vain hyvin partansa hoitava "pölynimurikauppias" ja Salonojan tasoinen pelaajalahjakkuuksien löytäjä). :cool:
 

Belander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitä sitten pitäisi tehdä....??!

Itse olen myöskin sitä mieltä, että Lukon tämän hetkinen peli on kaukana siitä mitä se oli alku kaudella.

Edelleen olen sitä mieltä, että se kaivattu ykkös-sentteri puuttuu vielä. Se joka osaa tuoda kiekon ylös ylivoimilla ja joka osaa rakentaa tilanteita.

Ykköskenttään Saarelan ja Jämsän keskelle pitäisi saada tämä pelintekijä, uskoisin sen tuovan sitä tarvittaa apua ja sillon pitäisi alkaa jälleen tulosta tulemaan.

Kakkoskentän pitäisin täysin samana kunhan vaan Vidman palaisi nopeasti eli Vidman, Normio, Viinanen..

Kolmoseen voisin sitten jo ajatella Torkkia, Uusikartanoa sekä Koivistoa...

Ja neloskenttä voisi olla Siivonen, Kaipainen ja Lätti/Lotila.

Ja nämä muut eli Salosen ja Hyvärisen voisin antaa Jääkotkille sillä siellä herrat varmasti toisivat kokemusta ja uutta uloottuvuutta..

Ja sitten Jääkotkista voisi ottaa luistelevan ja yritteliään pelaajan tilalle, joka tarpeen tullen tuuraisi sitten loukkaantuneita. Se voisi olla vaikka Häätylä.

Mutta mielestäni näiden muutosten, mitä ne sitten tulee olemaankin on tapahduttava nopeasti. Eli siis saatava se joukkue raiteilleen takaisin ja tuomaan niitä tarvittavia pisteitä jälleen Raumalle.

Pakkikalusto on ollut ehkäkin kohtalaisen hyvä ja varmasti paranee vielä liigan edetessä. Mielestäni parasta katsottavaa on ollut pakeista PIEKKOLAA.
Piekkola omaa loistavan luistelutaidon, ja häntä on ollut ilo seurata. Mies on pieni ja välillä saa sellaisia taklauksia että oksat pois, mutta kuitenkin hän on se joka on yrittänyt joka ikisessä vaihdossa ja painaa ne aina täysillä. Tsemppiä vaan ja jatka ihmeessä samaan malliin.

No tänään me sitten saadaan taas lisää tietoa Lukon tilanteesta, kun Pelicans asettuu vastaan. Pelkää tämän ottelun tulosta kovasti.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Minua taas vaivaa pari asiaa ylitse muiden:

- Konkarien vaisuus.

Petri Lätti, Sami Torkki ... Missä olette? Nämä miehet, jotka viime kaudella kantoivat parhaimmillaan puolta joukkuetta yksinään läpi matsin ovat tänä vuonna lähes joka matsissa lähellä vilttikomennusta. Onko kinaa Lehkosen kanssa, jäänyt kesäharjoittelu puoleen tehoon, tyytymättömiä peliaikaan/paikkaan ... Mitä mitä mitä? Ja miksei asialle tunnuta tehtävän mitään?

- Nuorten väsymys

Kausi on vielä varsin alkutekijöissään ja jo nyt aletaan tappiputkea laittamaan nuorten väsymisen piikkiin. Mahdollista? Kyllä. Mutta enemmänkin huolettavaa. On kaunis ajatus, että ilme nauraen nuori kettujoukkue ryntää kohti pudotuspelejä, aseinaan tahto, voima, usko, toivo ja rakkaus - taikka mitä vain. Mutta jos kavereiden taso tippuu näin rajusti (vrt alkukausi) jo 18 ottelun tienoilla, niin ... Mitenkäs sitten, jos sinne playoffseihin jollain Santalan hommaamalla PieniKaupunkiVilliKortilla päästäisiin - nämä kaverithan olisivat silloin jo kuolleita.
Ja jos nyt ollaan henkisesti/fyysisesti väsyneitä - niin saatetaan alkaa näkemään loukkaantumisia (huolimattomuudesta johtuvia) lisää.

Mitä ehdotuksia?

Painetaan vaan eteenpäin. Projekti on 3 vuotinen, sen (toivottavasti) lähes parista sadasta ottelusta on pelattu 18. Sentterin hankinta kyllä tulee eteen ensi kaudella viimeistään. Sillä vaikka ketju Vidman - Viinanen - Normio saattaa ykkösketjun paikan periä virallisesti, niin en usko että "mailerivartaloinen" Aki Uusikartano niin paljon tasoaan enää pystyy nostamaan, jotta Pahi arvoisensa sentterin vierelleen saa. Ja näistä nuorista nyt ei tunnu sentteripuolella olevan mitään ihan uskomattomia lupauksia jo ensi kautta ajatellen.
Jos se Torkki nyt vain ... Niin. Noh.

Ajatuksia vain.
 

belenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
RAUMAN LUKKO
hankitaan Juha Riihijärvi elitserienistä. Mielestäni Jussi olisi pelaaja kuka voi sytyttää pahinkin vielä pelaamaan kunnolla
sm-liigan tasoista kiekkoa. Viimeiset pelit ovat olleet suoraansanoen surkeita pasilla eise riitä että mies surffaa ympäri kenttää ja kääntää kypärän asentoa 150kertaa ottelussa:(
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Viestin lähetti belenos
hankitaan Juha Riihijärvi elitserienistä. Mielestäni Jussi olisi pelaaja kuka voi sytyttää pahinkin vielä pelaamaan kunnolla
sm-liigan tasoista kiekkoa. Viimeiset pelit ovat olleet suoraansanoen surkeita pasilla eise riitä että mies surffaa ympäri kenttää ja kääntää kypärän asentoa 150kertaa ottelussa:(
Tämä oli varmaan ihan heitto. Kysyn vaan mistä Lukko saa rahat Riihijärveen? Voipi olla kallis mies, ei ainakaan halpa. Yleisöä on käynyt jo muutaman kauden vähän Äijänsuolla, ja tänä vuonna vielä vähemmän. Jo viime kaudella Lukko teki yli miljoonan tappion, kuinka paljon tällä kaudella? Vaikka nykyinen joukkue ei olekkaan kovin kallis. Joo joo, nyt joku kertoo, että Ässät teki megatappion, mitä siitä? Nyt onkin kyse Lukosta.

Tyhmempikin tajuaa, että Lukko tarvitsee ykkösketjuun kunnon sentterin. Ei entinen HIFK:n kolmos- nelosketjun äijä sitä ole. Joku on vaan niin hölmö, että peluuttaa sellaista omassa ykköskentässään. Ehkä mestiksessä, muttei liigassa.
 

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Clark Kent

Tämä oli varmaan ihan heitto. Kysyn vaan mistä Lukko saa rahat Riihijärveen? Voipi olla kallis mies, ei ainakaan halpa. Yleisöä on käynyt jo muutaman kauden vähän Äijänsuolla, ja tänä vuonna vielä vähemmän. Jo viime kaudella Lukko teki yli miljoonan tappion, kuinka paljon tällä kaudella? Vaikka nykyinen joukkue ei olekkaan kovin kallis.

Kiva huomata, että maakunnan sisäinen konsultointiapu finanssiasioihin liittyen on Satakunnassakin edelleen voimissaan. Kiitos vain CK:lle arvokkaasta avusta ja oivista johtopäätöksistä. Erityisen kiitollisia leirissämme ollaan siitä, että tulit maininneeksi Riihijärven olevan mahdollisesti kalliskin mies. Sitä kun ei välttämättä olisi tullut ajatelleeksi. Kysymykseen siitä, kuinka paljon Lukko tulee tällä kaudella tekemään tappiota, toivoisimme kuitenkin hieman tarkennusta. Heitit kysymyksen ilmaan, mutta jätit kuitenkin sen sinne ilmaan leijailemaan, toisin kuin kunnon konsultti olisi tehnyt. Kunnon konsultti vetää hihastaan arvion kuin arvion, joten anna palaa. Arviosi voit johtaa vaikkapa noista yleisömääristä ja pelaajapalkkioista, joita jo veditkin mukaan. Se riittäisi meille ainakin näin aluksi.

Mitä taas Riihijärveen tulee, niin lienee kai sanomattakin selvää, että pelkkä heittohan tuo oli. Vanhoja traumoja ei siis ole syytä aktivoida, vaikka muinoin pistepörssin voittanut lukkolainen melkoinen tuskan aihe taisi ollakin, jos mitään tästä pikaisesta alasampumisesta voin päätellä. Ja tiedä sitä kuitenkaan, jos vaikka Jussi vielä Lukkoon eksyisikin. Miehellä kun on hieman skismaa Malmön suunnalla, ja Jussin pelaajaoikeudet Suomessa on Lukon hallussa. Paluu edellyttäisi kuitenkin sitä, että Malmö hoitaisi melkoisen siivun Riihijärven palkasta, mikä taas tuskin on kovinkaan realistinen vaihtoehto. Anna-vaimo tulisi kyllä varmasti mielellään taas Raumalle, mutta Jussin halukkuudesta en sitten enää olisikaan niin varma. Veikkaanpa, että jos Riihijärvi SM-liigassa vielä pelaa, seurana on Oulun Kärpät. Ehkä jo ensi kaudella.

Viestin lähetti Clark Kent
Tyhmempikin tajuaa, että Lukko tarvitsee ykkösketjuun kunnon sentterin. Ei entinen HIFK:n kolmos- nelosketjun äijä sitä ole. Joku on vaan niin hölmö, että peluuttaa sellaista omassa ykköskentässään. Ehkä mestiksessä, muttei liigassa.

Hivenen ontuvaa mielestäni todeta Aki Uusikartanon olevan kyvytön suoriutumaan ykkössentterin tehtävistä, koska hän pelasi viime kaudella HIFK:n kolmos- nelosketjuissa. Eipä tuo nyt liigan eikä Ässienkään historiassa niin tavatonta ole, että pienemmästä vastuusta olisi noustu ykkösvastuuseen. Vastuulliseen rooliinhan kasvetaan, ja jossakin vaiheessa on lisävastuuta lahjakkaile pelimiehille annettava. Vai oliko sinusta muinoin hölmöä, kun pääkaupunkiseudun liigajoukkueiden hylkäämiä herroja Korpisalo & Varis alettiin Ässissä peluuttaa ykköskentässä.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, ettei Uusikartanon kyvyt hyökkäyspäässä vielä riitä tuon vastuun kantamiseen. Jotakin pitäisi keksiä, mutta toivottavasti mitään suurta pelaajarulettia ei pistetä käyntiin. Se vasta hölmöä olisikin. Lukon joukkueessa on kuitenkin potentiaalia ja siitä olen aivan varma. Ykkössentteri voisi joka tapauksessa olla tervetullut, ja luulisin budjetissa olevan sen verran väljää, koska esim. Racinelle ja tsekkisentterille tarkoitettuja rahoja ei ainakaan mihinkään pelaajaan ole vielä sijoitettu.

Mutta kuten jo ennen kauden alkua totesinkin, en odota minäkään liikoja tämän joukkueen ensimmäiseltä kaudelta. Sulatan varsin hyvin tappioitakin parempaa odotellessa, enkä vaatimalla ryhdy uusia vahvistuksia vaatimaan. Toivottavasti eivät muutkaan. Säästetään sitten mieluummin rahoja vaikka ensi kauteen, ja haalitaan lisää paluumuuttajia nuorten yhä kehittyvien pelimiesten rinnalle. Kärsivällisyys on kaiken perusta, kun taloudelliset realiteetit ovat mitä ovat.
 

Hihhuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lukon idea kasvattaa nuorista pelaajista todellisia tähtiä on ihan hyvä, mutta mitenkä käy kun jo(i)stakin tulee suuri peluri sm-liigaan. Pelaako hän enää sen jälkeen lukossa vai kaappaako jokin isompi seura tähden pois lukosta.

Uusikartanosta sen verran, kun pääsin Ässät-lukko pelin katsomaan, niin kyllä Uusikartano hävisi lähes kaikki oman puolustuspään aloitukset vähintään 90-0 (ei ihan 100-0), silti Lehkonen pisti yhä uudelleen ja uudelleen Uusikartanon aloittamaan.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uusikartano on Lehkosen luottopelaaja

Uusikartano aloitteli hyvin vielä harjoituspeleissä ja oli muutenki erinomaisesti esillä. Mitä on tapahtunut sen jälkeen, who knows. Ehkä vastus on vaan ratkaisevasti koventunut.

Santala on kirjoituttanut näille tuleville "tähdille" pitkät sopimukset. Eihän se tietysti heitä kauaa Lukossa pidättele siltikään, mutta tavoitteena on, että tällaiset tähtipelaajat pelaisivat koko Suomen uransa Lukossa. Se miten siihen päästään onkin sitten eri juttu: kilpailukykyinen palkka, hyvin hoidetut asiat ja menestyvä joukkue ovat varmasti yksi osa tavoitetta. Lisäksi pyritään luomaan pelaajille vahvaa joukkuelojaalisuutta. En tiedä päästäänkö siihen sitten juoksuttamalla heitä tappiopelien jälkeen ympäri kenttää.

Onhan se selvää, että raumalaislähtöiset pelaajat on ehkä helpompi pitää kotiseuralle uskollisena kuin tullista tulleet, vaikka eivät hekään Raumalla pysy jos ovat hyviä eikä menestystä kotona ole luvassa. Tämä nykyprojekti tähtää sekä seurauskollisuuden kasvattamiseen että tulevan menestyksen pohjustamiseen. Pelaajat jäävät toki mielummin joukkueeseen, jolla on menestysedellytykset. Se miten käy, nähdään hieman tuonnempana. Ainakin selkeä strategia on valittu, mikä ei voi olla kovin huono asia.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pieni kommentti Saarelasta.
Pasi TARVITSEE pelintekijän ja hyvän laiturin,elikkä toisin sanoen mies on parhaimmillaan kun saa kytätä maalipaikkoja,toisten järjestäessä niitä.Kyllä hän sitten aika hyvällä prosentilla niitä kiekkoja napauttelee sisään.
Ihmettelin Saarelan Lukkoon menoa viime kaudella,kun parempi osoite olisi ollut TPS,jossa saisi ympärilleen pelimiehiä.
Stranden ja Wallenius puhuivat jätkän ympäri ja saivat Raumalle,missä ei välttämättä ole ihan helppoa,jos ei voittoja ala tulla.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukollako ongelma?

Ongelma taitaa olla enemmän tässä päässä, siis meillä katsojilla ja kannattajilla.

Lukko ilmoitti keväällä selkeästi aloittavansa omat pojat-projektin, jonka tähtäin on kolmen vuoden päässä. Varmasti tuolloin kävi myös ilmi se, että kuluvalla kaudella ei havitella runkosarjan voittoa, vaan play-off paikka olisi jo hyvä saavutus. No, play-off-viivasta ollaan pisteen päässä, eli ei syytä paniikkiin.

Ymmärrän sen, että oman joukkueen häviöt rassaavat, mutta silti Lukon ei mielestäni pitäisi lähteä samalle tielle kuin esim. TPS, eli hakemaan apuja rapakon takaa. Miksi ei: TPS on hallitseva mestari, jonka uskottavuuden varmistamiseksi (sponsorien silmissä) onkin tehtävä nopeita ratkaisuja. Kauteen lähdettäessä Lukon sponsoreilla oli tiedossa, että Lukko lähtee sarjaan nuorella joukkueella ja matalalla profiililla.

Lukon kannattajien uskollisuutta koetellaankin nyt oikein kunnolla. Toivottavasti meitä ikiuskollisia on tarpeeksi monta...
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Miksi EI sentteriä?

Lukko ei näillä näkymin hommaa tällä kaudella ns. ykkös-sentteriä koska säästetyillä rahoilla kuoletetaan suurin osa velkaa pois ja Santalan mukaan yritetään saada osingon jakoonkin vähäsen.

Lukon pelillisistä ongelmista sen verran,että omasta mielestäni Lehkonen ei ole onnistunut vanhojen pelaajien valmentamisessa yhtä hyvin kuin nuorten.Lehkosen spesiaali onkin nuorten valmentaminen eikä hän ole saanut vanhoja pelaamaan hyvin yhteen nuorten kanssa.

Oma ehdotukseni olisi,että Lehkonen ja Urama sopisivat pää-asioista ja kuvioista ja sitten Urama ottaisi vastuulleen vanhojen koulimisen ja Lehkonen voisi keskittyä nuorempiin pelaajiin täysillä.

Pistetään vaikka yksi kokonainen ketju Uraman alaisuuteen esim. Saarela-Torkki-Lätti.
Lehkonen voisi keskittyä pitämään nykyisen ykkös-ketjun Vidman-Viinanen-Normio täydessä iskussa jatkossakin.Jos Lehkosen luottomiehen Uusikartanon johonkin pitäisi pistää niin 3.ketjuun ja laidoille "äijämäistä" vääntöä muodossa Kaipainen-Jämsä.Ei Uusikartanosta ole apua antamaan kellekään saatika Saarelalle sitten vaan Uusikartano tarvitsee itse mahdollisimman paljon apua.
4.ketjuun voisi sijoitella sitten vaikka Koivisto-Hyvärinen-Siivonen.Vaikka ketjua pidetäänkin puolustavana ketjuna niin tällä ketjulla olisi aika hyvä mahdollisuus nopeisiin vastaiskuihin laituriensa takia eikä ketjun peliaikaa muutenkaan tarvitsisi rajoittaa niin paljon kuin nykyistä.

Itselleni on jäänyt vähän hämärän peittoon miksi ja mihin paikalle Salonen aikoinaan hankittiin,joten hänet voisi pistää jää-kotkien rinkiin harjoittelemaan.Lotila voisi paikkailla loukkaantuneita täällä tai esiintyä muutenkin esim 4.ketjun laidassa silloin tällöin.

Itsekään en näkisi puolustuksessa mitään isoja ongelmia.Lähinnä kokemattomuutta ja siitä johtuvia virheitä.Voihan heissäkin kokeilla parien vaihtoja mutta en näkisi siihenkään tarvetta ainakaan vielä.

Lääkettä jota määräisin olisi siis vastuun jakoa.Uramalle enemmän vastuuta myös hyökkääjien peluuttamisesta.Lehkoselle oma lääke:itsetutkiskelua peilin edessä.Enkä tarkoita mitään fyysisiä vikoja/epämuodostumia etsien.

Kyllä ne vanhatkin vertyvät kunhan kausi etenee.Annetaan vielä vähän aikaa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Hearsay
Missä on Hagelberg?

Ehkä Jaakko Hagelbergia kannattaisi kokeilla taas pienen tauon jälkeen. Hän pelasi kolme peliä kauden alussa, ja on sen jälkeen pelannut farmijoukkue UJK:ssa, ja Kotkafanin mukaan parantaa otteitaan koko ajan.
 

Belander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tido28

Heitämpä tähän vaan sellaisen, että mitäs jos kauden jälkeen sitten ruvetaankin katsastelemaan et missäs ne säästetyt rahat sitten ovat. Tulee vaan mieleen, että niin usein taitaa käydä kuiten hullusti säästettyjen rahojen kanssa, kas ihme rahoja ei sitten vuoden jälkeen tahdokkaan löytyä vaan ne on sitten tuhlattu johtoportaan palkkoihin.

Itse olen kyllä muiden kanssa samaa mieltä. Ilman muuta se tarvittava ykkös-sentteri puutuu ja se kyllä tarvittaisiin. Mutta ei ole järkeä sitten palkata mitään hätiköityä hankintaa jostain jenkkien yliopistosarjasta vaan sen täytyisi olla tunnetumpi vaikka kotimainenkin pelintekijä. Vaan mahtaako sellaista nyt sitten löytyä sopivalla rahasummalla....???! Ja mistä ????!

No kuitenkin näillä miehillä mennään tällähetkellä, ja toivon ainakin itse että Lukko saa taas muutaman hyvän kotipelin alleen. On sitten parempi istuskella siellä peleissäkin kun joukkue tosissaan taistelee voitosta ja luo hyviä tilanteita.
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Pakko vastata...

Viestin lähetti domy
Kiva huomata, että maakunnan sisäinen konsultointiapu finanssiasioihin liittyen on Satakunnassakin edelleen voimissaan. Kiitos vain CK:lle arvokkaasta avusta ja oivista johtopäätöksistä. Erityisen kiitollisia leirissämme ollaan siitä, että tulit maininneeksi Riihijärven olevan mahdollisesti kalliskin mies. Sitä kun ei välttämättä olisi tullut ajatelleeksi. Kysymykseen siitä, kuinka paljon Lukko tulee tällä kaudella tekemään tappiota, toivoisimme kuitenkin hieman tarkennusta. Heitit kysymyksen ilmaan, mutta jätit kuitenkin sen sinne ilmaan leijailemaan, toisin kuin kunnon konsultti olisi tehnyt. Kunnon konsultti vetää hihastaan arvion kuin arvion, joten anna palaa. Arviosi voit johtaa vaikkapa noista yleisömääristä ja pelaajapalkkioista, joita jo veditkin mukaan. Se riittäisi meille ainakin näin aluksi.

Hivenen ontuvaa mielestäni todeta Aki Uusikartanon olevan kyvytön suoriutumaan ykkössentterin tehtävistä, koska hän pelasi viime kaudella HIFK:n kolmos- nelosketjuissa. Eipä tuo nyt liigan eikä Ässienkään historiassa niin tavatonta ole, että pienemmästä vastuusta olisi noustu ykkösvastuuseen. Vastuulliseen rooliinhan kasvetaan, ja jossakin vaiheessa on lisävastuuta lahjakkaile pelimiehille annettava. Vai oliko sinusta muinoin hölmöä, kun pääkaupunkiseudun liigajoukkueiden hylkäämiä herroja Korpisalo & Varis alettiin Ässissä peluuttaa ykköskentässä.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, ettei Uusikartanon kyvyt hyökkäyspäässä vielä riitä tuon vastuun kantamiseen. Jotakin pitäisi keksiä, mutta toivottavasti mitään suurta pelaajarulettia ei pistetä käyntiin. Se vasta hölmöä olisikin. Lukon joukkueessa on kuitenkin potentiaalia ja siitä olen aivan varma. Ykkössentteri voisi joka tapauksessa olla tervetullut, ja luulisin budjetissa olevan sen verran väljää, koska esim. Racinelle ja tsekkisentterille tarkoitettuja rahoja ei ainakaan mihinkään pelaajaan ole vielä sijoitettu.

Mutta kuten jo ennen kauden alkua totesinkin, en odota minäkään liikoja tämän joukkueen ensimmäiseltä kaudelta. Sulatan varsin hyvin tappioitakin parempaa odotellessa, enkä vaatimalla ryhdy uusia vahvistuksia vaatimaan. Toivottavasti eivät muutkaan. Säästetään sitten mieluummin rahoja vaikka ensi kauteen, ja haalitaan lisää paluumuuttajia nuorten yhä kehittyvien pelimiesten rinnalle. Kärsivällisyys on kaiken perusta, kun taloudelliset realiteetit ovat mitä ovat.
Joku näköjään imaisi herneen nenukkaan. Sen takia jätin kysymykset ilmaan, koska halusin tietää hieman Lukon tilanteesta. Koska en siitä tiedä. Etpä näköjään tajunnut sitä, mutta älä ota siitä itseesi, monella on vaikeuksia tajuta joskus mitä meikäläinen hakee ja tarkoittaa. Ja enhän minä mikään konsultti ole. Kerrankin puuttuu Lukon asioihin ja kyselee niistä, niin tässä tulos? Anteeksi, että kirjoitin Lukko-aiheiseen keskusteluun. En kirjoita toiste, vaan vain silloin kun on kyse Ässät - Lukko -matseista.

Vai, että oli ontuva kommentti Uusikartanosta, kerro nyt ihmeessä miten? Itsekin näytit olevan samaa mieltä, ettei hänestä ole ollut ykköskentän keskushyökkääjäksi. Saanut vastuuta, mutta onko käyttänyt sen hyödykseen? En sitä sano, että huono pelaaja olisi, sopii kyllä kolmos- neloskenttään. Senhän olisi pitänyt jo Lehkosen tietää aikaisemmasta kokemuksestaan pelaajasta.
Vai oliko sinusta muinoin hölmöä, kun pääkaupunkiseudun liigajoukkueiden hylkäämiä herroja Korpisalo & Varis alettiin Ässissä peluuttaa ykköskentässä.
Ei ollut hölmöä. Aika heikko vertaus silti, koska jätkät käytti näyttöpaikkansa todella hyvin, ja valmentaja näki pojissa jotain, ehkä lahjakkuutta. Mitä olette nähneet Uusikartanossa, kun hän on nyt saanut vastuuta? Hei melkein kaksi samanlaista kysymystä heitin ilmoille. Odottelen vastauksia, mutta en kirjoita tähän ketjuun enempää. Tämä tästä.

Ps: Toivottavasti Riihijärvi palaa SM-Liigaan, oli seura sitten mikä tahansa. Kyllä taidollekin tässä liigassa on tilaa.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
uusia pelaajia,uusia ongelmia?

Skodan sivuilla oli juttua,että Lehkonen olisi sanonut (Uugen haastattelussa),että lukko hakee 1-2 uutta nuorta pelaajaa.Sen kummemmin mistä päin haku on saatika nimistä ei mainittu eikä mille peli paikalle.Mahtaako yleensäkään olla mitään perää ja kenen paikalle nämä tyypit sitten tulisivat vai onko Lehkosen taktikointia saada eräät pelaajat pelaamaan paremmin kun epäilevät,että joku tuleekin heidän paikalleen.Käykää nyt zekkaamassa Skodan sivuilta (freesportgame) jos kiinnostusta löytyy.

Nyt on jo Isosalokin jo nähty jäällä mutta luulisi Oskun palaavan ennen Isosaloa.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Yes. Kyllä meille kelpaa ainakin Uusikartano vaihdossa Hagelbergiin.:p

Siitä olen samaa mieltä, että Saarela tarvitsee ketjuunsa pelintekijän. Pasi on maalintekijä nimenomaan!
 

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Pakko vastata...

Viestin lähetti Clark Kent

Joku näköjään imaisi herneen nenukkaan.

Niinpä niin. Jatkoajan historian yleisimmin käytetty analyysi pääsi jälleen eetteriin. Hernenenäily on kyllä kärsinyt tällä palstalla melkoisen inflaation. Sääli, sillä todellinen hernenenäily on jotakin aivan erityistä. Mutta jos sille linjalle lähdetään, niin eiköhän se ollut kuitenkin juuri arvoisa Supermies, jonka sieraimista alkoi jonkinlaista herneenpalkoa muistuttavaa versoa pilkottaa.

Viestin lähetti Clark Kent
Sen takia jätin kysymykset ilmaan, koska halusin tietää hieman Lukon tilanteesta. Koska en siitä tiedä. Etpä näköjään tajunnut sitä, mutta älä ota siitä itseesi, monella on vaikeuksia tajuta joskus mitä meikäläinen hakee ja tarkoittaa. Ja enhän minä mikään konsultti ole. Kerrankin puuttuu Lukon asioihin ja kyselee niistä, niin tässä tulos? Anteeksi, että kirjoitin Lukko-aiheiseen keskusteluun. En kirjoita toiste, vaan vain silloin kun on kyse Ässät - Lukko -matseista.

Jotta kokonaisuus ei unohtuisi, niin muistutetaanpa sen verran, että itse asiassa esitit jutussasi enemmän vastauksia kuin kysymyksiä. Mutta älä toki jätä jatkossa kommentoimatta Lukko-aiheisia juttuja. Viihdettä kaivataan jatkossakin, ja nämä "keskusteluthan" ovat sitä miltei parhaimmillaan. Minua ainakin huvitti suuresti, kun olit niin esittävinäsi kysymyksiä, joihin kuitenkin sitten vastailit itse. Tuli ihan liikkeenjohdon konsultti mieleen, joten pistä ainakin harkintaan alanvaihto.

Viestin lähetti Clark Kent
Vai, että oli ontuva kommentti Uusikartanosta, kerro nyt ihmeessä miten? Itsekin näytit olevan samaa mieltä, ettei hänestä ole ollut ykköskentän keskushyökkääjäksi.

Ontuva edelleen siksi, että kommentoit hänen entisenä HIFK:n kolmos- nelosketjun miehenä olevan kyvytön suoriutumaan vastuustaan. Se kun ei vielä kerro mitään, vaan syyt lienevät kuitenkin toisaalla. Olen toki samaa mieltä siitä, ettei hänestä ole Lukon ykkössentteriksi ainakaan vielä, mutta argumentoisin käsitykseni hieman muista lähtökohdista.

Joo, mutta tämä tästä. Peace.
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Olipas matoisia...

Hengitän taas ihan hyvin, flunssakin meni ohitse jo. "Röörit" ovat auki taas. Kysyin ja lisäsin siihen omat olettamukseni. Mutta ne ovat vain minun mielipiteitä, kaipaan vieläkin paremmin tietävien vastauksia. Talousasioissa olen muutenkin ihan pihalla, hyvä kun omat raha-asiat on hoidossa. Sen takia halusin tietää tarkemmin Lukon asioista.

Piippu?
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Re: Re: Pakko vastata...

Viestin lähetti domy
Ontuva edelleen siksi, että kommentoit hänen entisenä HIFK:n kolmos- nelosketjun miehenä olevan kyvytön suoriutumaan vastuustaan. Se kun ei vielä kerro mitään, vaan syyt lienevät kuitenkin toisaalla. Olen toki samaa mieltä siitä, ettei hänestä ole Lukon ykkössentteriksi ainakaan vielä, mutta argumentoisin käsitykseni hieman muista lähtökohdista.
Puuttuvat perusteluni...
Mielipiteeni Uusikartanosta ovat muodostuneet peliesityksistä paikallisotteluissa jotka olen nähnyt, ykköskentän sentterin pitäisi luoda paikkoja laitureilleen, pyörittää ylivoimaa, ja tehdä pisteitä, sekä voittaa aloituksia. Ei ole tehnyt oikeastaan mitään noista, ainakaan paikallispeleissä. Eikä kaverini mukaan Raumalla muissakaan matseissa. Kyllä Saarelan tasoinen maalitykki tarvitsee kyvykkään keskushyökkääjän "ruokkimaan" häntä syötöillään.

Taas lipesin ja kirjoitin tänne...
 
Viimeksi muokattu:

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Ei LUKON peliä mikään vaivaa. Joukkue pelaa juuri sillä tasolla kuin tuolla pakalla on mahdollista pelata. Sarjan alussa tiiviisti harjoitellut nuorisojengi pystyi ampumaan puun takaa, mutta nyt alkaa liiga tasoittumaan. JYP putoaa jouluun mennessä viivan alle tai kahdeksannelle sijalle ja pelikaanitkin tulee alas 2-3 pykälää.

Älkää raumalaiset olko huolissanne. Projektinne kestää muutaman vuoden, jos jengi pysyy kasassa ja 03-04 voitte odottaa pitempiaikaista pysymistä viivan yläpuolella. Nyt kannattaa tuudittautua ajatukseen, että porilaisetkin ampuvat kohti ohi!

Kaikella kunnioituksella, mutta todellisuus ei ole tarua ihmeellisempää!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös