Lukko - SAIPA 14.12.2001

  • 2 808
  • 34

belenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
RAUMAN LUKKO
Ja Lukon voittoputki jatkuu..
4-0
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
no perskeles

johan se kesti!!
en viittiny viedä sulta tota iloa, mitä olet harrastanu jo pitkän aikaa.. eli oot aika useasti avannu nää Lukon peliketjut;)

Mutta, mutta!!! en menis nyt sanomaan mitään Lukon voittoputkesta, sillä mitä nyt Saipa-pelit on tällä kaudella olleet, niin aikamoista vastamäkeä... Ja jos päxi Tirkkonen kiskas kypärätempun ni varuillaan saa olla!!

Hyvä asia tässä pelissä on nyt se, että nyt kun peli on saatu kulkemaan, niin voisiko parempaan saumaan tulla perjantai -peliä?? Ei minusta. Nyt tarvitaan SINUA, lukkofania (ei pelkästään sinä, hyvä belenos).... tule hallille sen punsipullosi kanssa huutamaan ja juhlimaan joukkueen mukana, kyllä ne pelaajatkin sitten pelin jälkee lähtee baariin...



peliin.... jumaliut, ny tarttis saada se yv kyl toimiin. jos nyt noihin helsingin heroihin on uskmist ni ei se taaskaan mitään herkkuu oo ollu... muuten on paketti ihan hyvin kasassa, paitti osku puuttuu=) se nyt ei ole mikään yllätys,heh..

Saipa sen sijaan näytti omasta mielestäni kaatumaan tv-pelissä Leinoseen. Ei sitten menny mistään sisälle. ja kaikkihan tietää mitä ketsuppipullolle tapahtuu, kun sitä oikein ravistaa kansi auki....

mielenkiinnolla perjantaita odottaen....


että tämmöstä
 

Belander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Höh..

Mäkin just ajattelin, et hmmm avaanpa jo tässä vaihessa uuden ketjun Lukko-Saipa peliä varten. Mut sitte hokasin et sehän on jo tehty!

Jees taitaapa tulla todella tiukka ottelu... Lukko on molemmat aikaisemmat pelit hävinny Saipalle, tosin kyllä vähämaalisesti mutta sehän riittää...

Kiva päivä otella Perjantaina, ja uskon kyllä että molemmilla riittää virtaa joten ottelu on taatusti näkemisen arvoinen. Nyt kun Lukkokin on päässyt taas voittojen tielle, haluaisi se varmasti runsaasti katsojia Äijänsuolle joten nyt vaan KAIKKI kynnelle kykeneväiset katsomaan LUKKO-SAIPA peliä ja kannustamaan omiaan. Olisi se mahtavaa jos Lukko jatkaisi vielä voittoputkea..

Niinpä...siis jos noihin Stadin jengiin on uskomista niin peli ei ole ollut siellä mitenkään ihmeellistä. Mutta itse uskon täysin siihen että Lukko hoitaa edellisten pelien taistelulla pisteet Raumalle!

Ottelu veikkauksena, voisin ajatella jotakin....hmmmm
3-1 , 2-2 ja jatkoajalla 3-2 , 4-2 ja vimppa tyhjiin...
 

Lexa

Jäsen
hmmm..

...saattaapi halliin tulla yli 3000 silmäparia, kun on perjaintaipäivä ja joulutauko kimaltelee silmissä....
 

Wolves

Jäsen
Ottelu, jota olenkin odotellut muutaman kuukauden.

Tulos:

SaiPa 2,3,4
Lukko 1,2
 

onetimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saipalle erittäin tärkeä peli, sillä voitto ennen tauolle lähtöä voisi tehdä hyvää joukkueen itseluottamukselle ja antaisi taas uutta intoa peleihin ja harjoituksiin.

Saipan ykkösketju on toiminut aivan loistavasti, jossa Brousseau ja Machulda Pekka Tirkkosen laidoilla saavat välillä aikaan todella tuhoisaa jälkeä. Ketju on värkännyt suurimman osan joukkueen maaleista viime otteluissa, joten tehoja odotetaan kolmikolta myös Lukkoa vastaan. Puolustusosasto on sen sijaan ollut paljon heikompi. Riku Kallioniemi, Antti Hulkkonen ja muutama muu ovat pelanneet selvästi alle tasonsa, ja kun lisäksi vielä alavireinen Juri Kuznetsov on Jaroslavlissa lääkärin tutkittavana mahdollista loppukautta Venäjällä ajatellen. Petri Kokon, Juha Pursiainen ja Harri Tikkasen pitäisi pystyä tekemään pisteitä ja pitämään myös oma pää puhtaana, ja kun ykkösketju hoitaa hyökkäyspään tehokkaasti, luulisi voiton tulevan hyvävireiseltä Lukoltakin.

Näistä lähtökohdista voisi veikata lopputulosta 0-2, Kuokkanen olisi hyvä laittaa maaliin..
Paul Brousseau ja etenkin Vladimir Machulda voivat olla pahoja nuorien Lukkopakkien pideltäviksi.
Saipan maalit tekevät P. Kokko ja Tirkkonen tyhjiin Machuldan syötöistä.

Näin meillä.:p
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
SaiPalla hyvä paikka päästä yllättämään kun lukon pojat leijuvat pilvissä..toivottavasti on Kuula saanut porukat taas maan pinnalle..

niinpä porukkaa tarttis saada hallille, mutta turha kai sitä on täällä toitottaa kun uskoisin jokaisen raumalaisen lukkofanin joka täällä keskustelee käyvän joka pelissä? noh, ainakin itse käyn ja huudan niin ..rkeleesti! :D välillä se olen ainoastaan minä joka siellä pitää meteliä, jospa joku muukin lähtis kanssa välillä kannustamaan.. :D

Onko SaiPa faneja koskaan tulossa Raumalle, vai käyttekö edes missään muualla kuin kisapuistossa?

Mitä mieltä olette muuten Lukkofanien ja Jokerifanien välisestä sählymatsista? tietääkseni olen joukkueessa mutta saas nähdä.. puukosta siellä kuitenkin tulee! :D
 

Wolves

Jäsen
Viestin lähetti TheBlade
Onko SaiPa faneja koskaan tulossa Raumalle, vai käyttekö edes missään muualla kuin kisapuistossa?

Yksi on ainakin tulossa, kun asun Raumalla
 

onetimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No Rauma on todella kaukana Lappeenrannasta, muuten kyllä lähtisin, mutta kun on kaikki opiskelut kesken ja muuta niin viitsisi oikein sanoa että en tule huomenna kouluun kun lähden Saipan peliin...:p
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
nii joo, sulle vaan naurettas ja ei kukaa sua uskois.. :D ei vaa.. tarkotin lähinnä että teettekö mitään fanimatkoja? käytiinhän mekin just Oulussa, se vasta pitkä matka on!
 

laatzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niin, huomenna on se päivä kun lukko nousee kohisten !

Ässät häviää Lahdessa ja Lukon pistepajatso Hämeenlinnassa, niin mehän noustaan taas porilaisten ohi.

;)
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Se on kyllä nyt niin, että SajPan pelit Lukkoa vastaan on tällä kaudella voitettu. Nytten alkaa länsi kyykyttää idän kustannuksella.

Näin on.

Jaa, että asuu Raumalla SaiPan kannattajia, kuten esim nimim: "SaiPa 2000". No tähän ei ole muuta vaihtoehtoa kuin OKL. Eikös näin ole ???

Olen muuten tiettävästi kyseiselle nimimerkille luvannut tarjota kahvit, tarjous on edelleen voimassa.

Mutta asiaan !

Ei ole perjantaina Tirkkosella & Machuldalla & Skytällä & kumppaneilla juurikaan mahdollisuuksia häämöttävässä voittoputkessa kulkevalle Rauman Lukolle. Kun ei ole edes Kuznetsovi enään remmissänne mukana.

Lukko siirtää SajPa kammonsa peräkellariin ja voittaa pelitapahtumiin nähden selkeästi 5 - 1.l

Toivottavasti perjantai-ilta ja tulossa oleva tauko houkuttelee halliin mahdollisimman paljon hyvin virittäytyneitä Lukon ja SajPankin kannattajia.

Että saadaan mökää halliin.

Ja voittolaulunlaulajia...

Ja sekin vielä on kannustimena, notta jos hoopeekoo pöllyyttää HIFK:ta ja Pelicanius ottaa luulot poies Aniksen lekioonalta, niin saataapi olla tilanteessa kahden pykälän nousu sarjataulukossa.

Njahh..., ja eipä mennä liian pitkälle, voitto SajPasta riittää ja muut pelit menne, niin luin menee...


"Nämäp poikki o vast, heit ..."
 

Wolves

Jäsen
Re: Haa.

Viestin lähetti Il Tempo Gigante
Se on kyllä nyt niin, että SajPan pelit Lukkoa vastaan on tällä kaudella voitettu. Nytten alkaa länsi kyykyttää idän kustannuksella.

Näin on.

Jaa, että asuu Raumalla SaiPan kannattajia, kuten esim nimim: "SaiPa 2000". No tähän ei ole muuta vaihtoehtoa kuin OKL. Eikös näin ole ???

Olen muuten tiettävästi kyseiselle nimimerkille luvannut tarjota kahvit, tarjous on edelleen voimassa.

Eipä pidä tuo koulun arvaus paikkaansa. Ja kaffet voit tarjota vaikkapa Perjantaina. Minut tunnistaa siitä...mikäs se nyt oli...niin se AINUT kelta-musta paita koko jäähallissa (mitä luultavimmin)
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viimeksi Äijänsuolla Lukko törmäsi SaiPan puolustussumppuun. Tällä kertaa niin ei käy. Lukolla on nyt itseluottamusta ja pisteet jäävät Raumalle, veikkaan 3-1.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Kummaa kuinka paljon ne neljä perättäistä voittoa piristää mielialaa..tuntuu niin kun Lukko olisi pääsemässä play-offeihin, mutta kun realistisesti miettii niin aika vähissä on mahikset.. blaah, noh toivottavasti tulee kuitenkin voittorikas loppukausi ja toivotaan että Hreuskin osoittaisi pelitaitojaan muutenkin kuin ekassa pelissä.. siitä tulee varmaan samanlainen surffailija kun Saarelastakin?? :rolleyes:
 

Belander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt tuli sellainen kutina, että Lukko jatkaa Saipan kustannuksella voittoputkeaan tuloksella 3-0 tosin viimeinen tehdään tyhjiin Saarelan toimesta.

Hyvä tässä on unelmoida, kumpa se vaan toteutuisi !!

Kaikki sitten huomenna Arenaalle kannustamaan Lukko, että päästään sinne pleijareihin tälläkin kaudella, tosin se on vielä kaukana mutta toivossa on hyä elää......

Sepäs siitä sitten.......
 

Ice-hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kannustus

Toivonpa todella että Saipa tulee ja vie
2 pistettä mennessään Lappeenrantaan.
Olisi mielenkiintoisempaa kun jumbojoukkueidenkin
pisteet hieman tasottuisi. Me Hämeenlinnassa ainakin
teemme tänään kaikkemme jotta pisteet ei matkaisi
Helsinkiin, jos Lukko lupaa antaa Saipalle edes yhden pisteen?
Jookos.

*pilkettä silmäkulmassa*
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hoopeekoon miehelle

Me sentään avitimme teidän taivaltanne kärkikaartissa kaatamalla Tapparan ja Jokerit, mutta mitä siellä Tavastehusissa sitten tehdäänkään? Hävitään Ässille ja sitten vielä toivotaan Saipalle pisteitä tästä ottelusta.

Kiitosta vaan :eek:
 

Jori

Jäsen
Suosikkijoukkue
SAIPA
Pakkohan tässä on uskoa Saipan voittoon viime kertaisen jälkeen. Joku muu kuin Pexi vois täräyttää sen kypärätempun tällä kertaa... :D

Jos pakit pitää ja Dubicek/Kuokkis torjuu, peli menee saipalle 2 - 4. Voittoputki on avattu! SaiPa2000 kannustakoon sit meidän muidenkin puolesta, keitä ei Raumalla nähdä...ollaan Taurun välityksellä hengessä mukana.
 

Ice-hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Hoopeekoon miehelle

Viestin lähetti Skoda
Me sentään avitimme teidän taivaltanne kärkikaartissa kaatamalla Tapparan ja Jokerit, mutta mitä siellä Tavastehusissa sitten tehdäänkään? Hävitään Ässille ja sitten vielä toivotaan Saipalle pisteitä tästä ottelusta.

Kiitosta vaan :eek:


Vinkki: Hoopeekoon naiselle...
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hieno juttu

Olisikin mielenkiintoista muutan tietää minkälainen sukupuolijakauma Jatkoajasta löytyy. Ylläpito voisi lähettää sellaisen pienen kyselyn kunkin kirjoittajan viestilaatikkoon, jossa mm. tätä asiaa tiedusteltaisiin. Taitaa olla aika miesvoittoista porukkaa, mutta varmasti aktiivisia naisiakin löytyy. Myös ikärakenne olisi ihan kiva tietää.

Onnea vaan Hämeenlinnaan illan otteluun, taitaakin olla aika kuuma matsi tiedossa, muistaen edellisen joukkueiden kohtaamisen. Ja perjantai-ilta antaa fiilikseen oman lisänsä. Meille olisi kyllä kovasti avuksi jos nyt kaataisitte HIFKn ja kyllähän me siihen uskommekin. Vaikka eihän se ole joukkueiden tehtävä auttaa muita vaan itseään.
 

Ice-hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Hieno juttu

Viestin lähetti Skoda
Olisikin mielenkiintoista muutan tietää minkälainen sukupuolijakauma Jatkoajasta löytyy. Ylläpito voisi lähettää sellaisen pienen kyselyn kunkin kirjoittajan viestilaatikkoon, jossa mm. tätä asiaa tiedusteltaisiin. Taitaa olla aika miesvoittoista porukkaa, mutta varmasti aktiivisia naisiakin löytyy. Myös ikärakenne olisi ihan kiva tietää.

Onnea vaan Hämeenlinnaan illan otteluun, taitaakin olla aika kuuma matsi tiedossa, muistaen edellisen joukkueiden kohtaamisen. Ja perjantai-ilta antaa fiilikseen oman lisänsä. Meille olisi kyllä kovasti avuksi jos nyt kaataisitte HIFKn ja kyllähän me siihen uskommekin. Vaikka eihän se ole joukkueiden tehtävä auttaa muita vaan itseään.

Totta, muutenkin naisena ja 15 vuotta jääkiekkoa
aktiivisesti seuranneena tuntuu välillä ettei ihan
aina kovin moni ota tosissaan. Siellä on Rinkelinmäen
kaukalon laidalla (silloin kun siinä vielä sai seistä) oltu
kotiotteluita vaahtosammuttimen kokoisesta seuraamassa.

Myös Raumalle toivotan mukavaa iltaa ja eihän siitä
haittaa oo jos toisia silloin tällöin jeesataan ;)
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukon ja HPK:n yhteistyö

Tämä tulee nyt ehkä hiukan väärän otsikon alle, mutta kun asiassa ollaan, niin Lukolla ja Kerholla itseasiassa on aikamoista yhteistyötä tällä kaudella. Lehkosen veljekset tekevät yhteistyötä mm. vastustaja-arvioiden suhteen. Puhelimet ja sähköpostit käyvät varmasti kuumana välillä Rauma-Hämeenlinna. Taikka Turussahan se Ika oikeasti asuu. Saas nähdä onko siitä sitten miten paljon hyötyä.
 

Ice-hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Lukon ja HPK:n yhteistyö

Viestin lähetti Skoda
Tämä tulee nyt ehkä hiukan väärän otsikon alle, mutta kun asiassa ollaan, niin Lukolla ja Kerholla itseasiassa on aikamoista yhteistyötä tällä kaudella. Lehkosen veljekset tekevät yhteistyötä mm. vastustaja-arvioiden suhteen. Puhelimet ja sähköpostit käyvät varmasti kuumana välillä Rauma-Hämeenlinna. Taikka Turussahan se Ika oikeasti asuu. Saas nähdä onko siitä sitten miten paljon hyötyä.


Voidaanhan me samalla veikata vaikka teidän tämän illan lopputulosta
ettei olla ihan hakoteillä, vaikka simmonen
3-4 ja. (sori) kuullostais hyvältä ja reilulta. Juu, Lehkosen Timppa
on hyvä jätkä! Samoja kouluja on käyty...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös