Lukko playoff 2011 - mennään torille!

  • 80 251
  • 311

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitään Raantoja maaliin, säger jag. Ei ole varaa sellaisiin tempaisuihin.

Kunto miehillä kyllä kestää kun pelataan jääkiekkoilijan kulta-aikaa. Pään sisältö voi monella lahota, mutta viimeiseksi kyllä Nortilla.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Kun johdetaan seuraavan kierroksen otteluparia 3-0, niin kai Raannalle voi siinä vaiheessa antaa yhden matsin. Muuten en näe mitään järkeä tämän peluutuksessa. Tuo mainittu kolmen pelin tappiosaldo on kuitenkin hyvä muistaa. Ei ruveta antamaan tasoitusta nyt tässä vaiheessa.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Raanta tuurasi Norosta kolme ottelua, kun ykkösvahti oli pelikiellossa ja kaikista näistä tuli tappio.
Ai, sitä lasketaan ne kaksi runkosarjan höntsäpeliä, joissa kukaan ei ollut kiinnostunut mistään, tähän mukaan. Anttihan niissä yritti yksinään pelejä voittaa, mutta kun hänen maalinsa jäivät tekemättä, niin tappioiksi nekin kääntyivät.

Uskon että Nortti kykenee kantamaan vastuun tiiviistä tahdista huolimatta.

Johonkin pisteeseen asti kyllä, mutta en haluaisi olla todistamassa sitä päivää, kun Norosen selän taakse menee 5-6 kiekkoa kaiken kiukuttelun keskellä. Silloin nimittäin ollaan henkisen ja fyysisen väsymyksen rajapinta ohitettu.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Nortti sai huilata runkkarin lopussa ja vielä ekan PO matsinkin. Varmasti pitäisi olla paremmassa iskussa kuin vastustajan kassarin, joten vähän ihmettelen tuota Jytyn Raanta-korttia.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Enpä osaa tuosta sanoa, että mikä olisi oikea tapa peluuttaa maalivahteja. Muttei Noronen ainakaan tässä sarjassa vielä väsähdä, vaikka pelejähän saattaa tulla vielä kolmekin pelattavaksi ennen kuin jatkaja selviää. Ja muutenkaan, kun tilanne on selkeästi niin että Noronen on ykkönen ja Raanta kakkonen, ei ole mielestäni syytä lähteä nyt kikkailemaan kakkosvahdin peluuttamisilla missään vaiheessa, oli sarjan tilanne sitten 3-0 tai 0-3.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei todellakaan mitään raantoja nyt maaliin. Norosella jatketaan, piste. Playoffseissa ei ole varaa mihinkään sosiaalipeluutukseen, varsinkin kun Raanta pelaa ensi kaudella porissa.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Samaa mieltä, Raanta on toivottavasti pelinsä Raumalla pelannut (Ei sinänsä etten häneen luottaisi, mutta Noronen nyt vaan on parempi). Kyllä selkeä ykkösvahti jaksaa pelata kaikki pelit. Nythän rasitus ei ole vielä käytännössä yhtään mitään.

Sen sijaan jos Oton loukkaantuminen pitää paikkansa, niin haluaisin nähdä perjantaina kaukalossa Jesse Virtasen. Pettinen pelasi eilen OK-pelin, mutta peliaikaakin oli vain 11 minuuttia. Rantanen pelasi eilen hyvin, mutta hänenkin otteessaan on aiemmissa peleissä näkynyt epävarmuutta.

Saatan olla pessimistinen, mutta pelkään Rantanen-Pettinen -kaksikon vielä koituvan kohtaloksi, jos välieriin asti selvitään. Virtanen toisi taatusti kepeyttä luisteluun, vaikkakin paljon kokemattomammasta pelaajasta on kyse.

Kaiken lisäksi pelottaa hieman mikä on Prattin pelikunto. Hänhän kärsi epämääräisestä loukkaantumisesta ja voi olla hyvinkin että tarvitsee jossain vaiheessa huilipelin. Siinä vaiheessa sitten viimeistään Virtanen on nostettava ylös.

Kaiken kaikkiaan todella paha tuo Oton loukkaantuminen jos pitää paikkaansa. Joukkueen johtavin pelaaja ja edellisen kymmenen pelin otoksessa ehdottomasti joukkueen paras pelaaja.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Kyllä selkeä ykkösvahti jaksaa pelata kaikki pelit. Nythän rasitus ei ole vielä käytännössä yhtään mitään.
Niin, aika kauas pitää taaksepäin mennä, että selkeällä ykkösveskarilla, joka siis pelaa kaikki pelit, on mestaruus voitettu. Siitähän tässä on kysymys ketjun otsikon mukaisesti, vaikka sinne on edelleen aivan helvetin pitkä ja kivinen tie.

Tuomas Tarkki torjui Kärpille mestaruuden muutama vuosi sitten, mutta hänkin huilasi puolivälierien kolme ensimmäistä koitosta. Eli ei hänkään mestaruutta yksin voittanut. Ja tähän kun lisätään Uraman Tapparan selättäminen välierissä suoraan neljässä pelissä, niin rasitus tosiaan oli aika pientä.

TPS viime kaudella ja JYP sitä edellisellä nostivat kannua peluuttamalla viisaasti kahta veskaria.

No, mielipiteitä on monia, mutta minä en osaa nähdä Lukon voittavan mestaruutta, mikäli nro #30 aloittaa kaikki loput pelit.
Sen sijaan jos Oton loukkaantuminen pitää paikkansa, niin haluaisin nähdä perjantaina kaukalossa Jesse Virtasen.
Tästä samaa mieltä. Tosin en nyt osaa sanoa, koska Jesse pitäisi kaukaloon pistää, mutta peliaikaa nuorukainen tosiaan tarvitsee, ettei tehdä samaa virhettä kuin viime keväänä. Silloihan lopulta kokoonpanossa olivat kaikki hiukankin pelaamaan kykenevät, ja moni heistä ilman pelituntumaa. Loukkaantumiset kuuluvat tähän lajiin, ja niiden kanssa pitää elää, sekä myöskin ennakoida niiden tuloa.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
TPS viime kaudella ja JYP sitä edellisellä nostivat kannua peluuttamalla viisaasti kahta veskaria.
Nämä kaksi kautta ovat selkeästi poikkeuksia ainakin liigan historiassa. Tiedä sitten onko tuo suuntaus jatkossa tulevaisuutta? Tosin molempien kohdalla linjaus oli selvä jo kauden aikana. JYPillä kaksi huippuvahtia, joten oli järkevää peluuttaa molempia. Tepsillä taas kaksi keskitason vahtia, joten heidänkin kohdallaan onnistuttiin hyvällä peluuttamisella saamaan paras tulos aikaan.

Lukolla tilanne on kuitenkin eri, kun Noronen on joukkueen selvä ykkösvahti. Mitään vuoropeluutusta ei kannata edes harkita. Se että Raanta yhden pelin pelaisi johonkin väliin ei ehkä ole täysin poissuljettu vaihtoehto, mutta tällä hetkellä kyllä erittäin kaukainen tilanne. Ja tosiaan Noronen huilasi jo yhden pelin tästä pleijarista.

Mitä noihin aiempiin kausiin tulee, niin 07-08 Chiodo pelasi Kärppien kolme ekaa peliä ja sitten Tarkki Kärppien 12 viimeistä aina mestaruuteen asti. Samalla kaudella hopeajoukkue Bluesin vahti Brückler pelasi kaikki 17 peliä.

06-07 Tarkki pelasi kaikki 10 peliä tiellä mestaruuteen ja hopeajoukkueen Riksman kaikki 10 peliä.

05-06 HPK:lla oli vähän JYPin/TPS:n kaltainen tilanne, kun ei selvää ykköstä ollut ja Wiikman pelasi 11 peliä ja Rämö 3. Ässien hopeakauden moke Riksman torjui kaikki 14 playoff-peliä.

04-05 ja 03-04 Niklas Bäckström pelasi mestaruusvahtina kaikki pelit 12 kpl ja 15 kpl.

Eli itse näkisin, että kummallakin taktiikalla voi voittaa. Kyse on aina joukkuekohtainen, että millaisella strategialla on maalivahdit hankittu. Alunperin Lukossa oli varmasti tarkoitus mennä kaksikolla "tepsin tapaan", mutta kauden aikana tilanteeseen tuli Norosen muodossa muutos, joten itse menisin sillä kortilla loppuun asti.
 

ganaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Robert Nordmark #31, Johtaja Virta
Huonolta näyttää, taas... Toivottavasti olen väärässä! Ulkomaalaiset on aivan kuutamolla kun tosi pelit alkaa. Kurtis McLean on aivan sukka, kuten oli viime kauden TPS sarjassa, helpotkin syötöt karkaa n. kaksi metriä ohi.

Näillä esityksillä/selityksillä kalpa kyllä vie 4-0 tämän

Hienoa olla väärässä!! Henkinen /pelillinen ote näytti olevan hakusessa, kun Kalpa otti 0-2 johdon sarjassa.

Rauli joukkueineen on nostanut tasoa, jee!!! No otetaan vielä tuo yksi voitto tässä sarjassa. Ainakin kunto puoli näyttää olevan kunnossa tärkeimmillä hetkillä.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Ei ressiä kyl tämä tästä hoidetaan ja sitten on kaikki mahdollista!
 

Korinekki

Jäsen
Maanantaina mitataan Urama ja koko joukkue. Mitään ei olla voitettu edelleenkään ja helppoa ei tule olemaan. Toivottavasti pelit jatkuvat maanantainkin jälkeen. Kahden minuutin päässä oltiin jo.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko on tällä kaudella ollut parhaimmillaan selkä seinää vasten, joten toivottavasti se trendi jatkuu. Mutta kyllä tulee pirullisen vaikea 7. peli, tällaisen tappion jälkeen ei ole helppoa nousta. Helvetin helvetti kun menivät laskemaan KalPan tasoihin ihan lopussa, välieräpaikka oli jo niin helvetin lähellä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Maanantaina mitataan Urama ja koko joukkue. Mitään ei olla voitettu edelleenkään ja helppoa ei tule olemaan. Toivottavasti pelit jatkuvat maanantainkin jälkeen. Kahden minuutin päässä oltiin jo.
Mitään ei myöskään olla vielä hävitty.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lähellä oli, niin lähellä...Miten vitussa Lukko voi laskea Salmisen yksin läpi alle kaks minuuttia ennen loppua??! Sen kun olis estänyt, niin uskon, että Lukko olisi nyt neljän joukossa. No, ei vaan voi enää mitään. Yllättävän aseeton Lukko lopulta oli tänään vajaamiehisen KalPan kanssa. Nyt vituttaa...Onneksi Lukolla on nyt se kotietu. Eiköhän Lukko kuitenkin kotona homman hoida.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Vielä on matkaa torille. Sanoisinko, että eilinen 5-0 voitto oli liian makea. Kumpikin joukkue on puhki väsynyt, joten henkinen kantti ratkaisee. Ihmeen nopeasti KalPa selvisi nolosta perjantaista.

Usko on kuitenkin edelleen vahva.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika vähissä tuntui Lukon bensa tänään olevan mitä pidemmälle ottelu eteni. Jatkoajalla sitä vain koko ajan odotteli milloin verkko helähtää omassa päässä, sillä sen verran aktiivisempi KalPa koko ajan oli, vaikka Lukollekin toki muutama maalipaikka siunaantui. Toki ottelu oli täysin voitettavissa tuon 1-2 maalin jälkeen, mutta Salmisen kolmas läpiajo samassa ottelussa sanoi toden. Maanantaina edessä on todella huikea ottelu, toivottavasti pää ja jalat kestävät kovan paineen ja rasituksen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No tottahan tästä nyt torille on vielä matkaa, vaikka minä siellä keskiviikkoaamunakin kahvetta kävin särpimässä kun ohi ajoin.

Joka tapauksessa äijät on 0-2-tilanteesta tehneet hienon nousun ja minä ainakin olen tykännyt kahdesta Äijänsuolla pelatusta voittopelistä, vielä enemmän tietysti tykkäisin jos se maanantain pelikin voitettaisiin.

Sekin on sanottava että tietyllä tavalla tämä on pettymys ettei sarja tänään katkennut, kun se eilinen voitto oli kuitenkin niin täydellinen, mutta kyllä mä vahvasti uskon että Lukko tästä sarjasta jatkaa. Ylimääräiset lepopäivät vaan olisivat tehneet kutaa tässä vaiheessa koulutusta.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Aika vähissä tuntui Lukon bensa tänään olevan mitä pidemmälle ottelu eteni. Jatkoajalla sitä vain koko ajan odotteli milloin verkko helähtää omassa päässä, sillä sen verran aktiivisempi KalPa koko ajan oli, vaikka Lukollekin toki muutama maalipaikka siunaantui. Toki ottelu oli täysin voitettavissa tuon 1-2 maalin jälkeen, mutta Salmisen kolmas läpiajo samassa ottelussa sanoi toden. Maanantaina edessä on todella huikea ottelu, toivottavasti pää ja jalat kestävät kovan paineen ja rasituksen.

Pitää muistaa että hyvää tässä 7 matsissa on se että mahdollinen välierä vastustaja pelaa myös seitsemännen ottelun jotenka lähtökohdat on aivan samat.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Taisteluilme esille ja jatkoon. Lukon saatava kotiyleisön tuki ja sen se saa. Lukko taistelee niin Äijänsuo taistelee. Lukolla oli jo nyt mahku, mutta oli Salminen erimieltä. Maanantaina se ei riitä. Ressi pois ja kohti uutta taistelua!
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Aika vähissä tuntui Lukon bensa tänään olevan mitä pidemmälle ottelu eteni.
Tämä ei nyt pidä lainkaan paikkaansa. Alussa Lukko oli täysin kusessa ja pääsi siitä pikkuhiljaa peliin mukaan. Jatkoilla molemmilla oli ne paikkansa, mutta arpa osui kalpaan. Kokonaisuudessaan oikea joukkue voitti, mutta mitään bensan loppumista Lukolta ei näkynyt. Kyllä se vihollinenkin samalla tavalla väsyi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös