Lukko-Pelicans 18.11.2003, Äijänsuo

  • 5 367
  • 61

H-katsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko 2004-2005, Napoli
Lahtea kaatamaan. Saas nähdä kuin äijäitten käy. Ja kuka Pekko Pelikaaneista heittää uran ensimmäisen SM-liigamaalin? Käsittämätön pointti parin viime kauden ajalta on mielestäni se, että turhan usein kiekko kerätään talteen ekan liigamaalin merkiksi juuri Lukkoa vastaan. Muistuu mieleen muuan Mikko Koivu ja useat muut. Tais viime viikolla Hämeenlinnassakin joku jatkaa tätä traditiota. Mut ei kai tänään. Ralu vie ja Pekko vikisee. Viime kierroksilta tutut 5-0 äijänsuon jumbotronilla.
 

Ex_Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti
Junnut laatikkoon!

Näin ne ulkomaanvahvistukset putoaa pois äijä äijältä. Oikea aika nostaa junnuja laatikkoon ja antaa heille mahdollisuus sillä tämäkin tuskainen kausi on vielä pitkä, mutta sen voi kierrellä ja kaarrella omin voimin. Onpahan äipät edes kannustamassa..
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Lukko vie Pelicanssia 2-0 ja täysin ansaitusti vieläpä. Mahdollisuudet moneen muuhunkin maaliin olisi ilmeisesti ollut. Lukko on vienyt kahvaamisen aivan uudelle tasolle näin ilmanmuuta jälleen vedotaan ottelun jälkeen. Se mikä Lukossa on muuttunut on se, että nykyään laitetaan kiekkoa jopa maaliin ja puolustetaan myös paremmin.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Lukko on kahvannut tähän mennessä 6 maalia. Peliaikaa on vielä. Torkki kahvasi hattutempun.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Ja sitten kahvattiin 7-0...peli jatkuu edelleen.
 

RJM

Jäsen
Ja nyt se taitaa olla jo 7-0, Eepi laukoi viivalta. Mahtavaa pojat!! Nyt ei ole kuin maalin miinuksella.....joko kohta olisi plus miinus nolla ja ennen kaikkea Petelle toinen nolla peli!!
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti psychodad
Ja sitten kahvattiin 7-0...peli jatkuu edelleen.

No, no. Pelistä ja Lukosta ei ole syytä puhua samassa lauseessa.

Mahtaa yleisö nyt ihmetellä näkemäänsä. Mikä oli tämä ottelu, sillä ainakaan jääkiekkoa se ei ollut. Kyllä nyt tosiaan voidaan sanoa Rautakorven tappaneen raumalaisen jääkiekon.

Ja sen verran rumat lukemat iskettiin muuallakin, että toden totta tämä jöröjukkamme on varmaan tappamassa koko SM-liigaa.

Tämä hiljentää itse kunkin taitokiekon ystävän.
 

Herra Tuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Toronto Maple Leafs
Kylläpä oli kerrassaan vallan mahdotonta kahvakiekkoa!
Nyt maistuu kaks pistettä kyl hyvältä, vaikka kahvaamallahan nekin tuli. Muistaako kukaan hra Lehkosen hyökkäävän pelityylinsä ajalta yhtään kotimatsia, jossa Lukko olisi tehnyt enemmän kuin viisi maalia?!? Neljä maalia nautiskeltiin JYP:iä vastaan, mutta kun tuli 4-6 leukaan.... (vai muistanko väärin, jos niin on, korjattakoon joku sen)
Täytyy sanoa juuri pelistä tulleena, että Lukon puolustus oli kyllä pitävä. Pelikaaneilla ei ollut juuri yhtään kunnon maalipaikkaa koko ottelun aikana!
Tästä on hyvä jatkaa! SIIS KAHVAAMALLA VOITTOJEN TIELLE!
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Kyllä. Kuten jo ennen ottelua jotkut näkijät veikkailivat, kriittinen raumalaisyleisö äänestää pian jaloillaan tätä epäkiekkoilua vastaan, tulemme näkemään laaduttomia kotiotteluita joissa ei muuta tehdä kuin kahvata.

Tänään varmaan poistui suuri osa lukon kannattajista pois hallista ennen loppua, ja vaativat lippurahoja takaisin kun tuollaista kamalaa tuotetta yrittivät kaupata. Minäkin olin todella pettynyt lukon otteisiin tänään radion välityksellä. Ei yhtään omiin, lauottiin aivan liikaa ja valitettavasti myös paikkoja käytettiin. Ikan aikakaudella sentään saattoi saada sympatiaa kun tuli turpiin vaikka hallittiin peliä selkeästi, nyt ei saa muuta kuin kaksi pistettä ja joutuu todistamaan kamalaa nousua sarjataulukossa, tietäen että kaikki on saavutettu epäjääkiekolla.

Sydän itkee, mutta ehkä tämä kausi on vielä pelastettavissa...aletaan vaikka peluuttamaan taas Piekkolaa sentterinä, ja Torkki maaliin.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Lets get readyyy tooo rumbleeeeee!!!

Oijoijoijoi!!!! nyt tulee kyllä raumalaisille makeaa mahan täydeltä! Kaksi peliä ja maalisuhde Lukolle 12-0! ja toteankin heti perään, että jos joku tänään kahvasi niin se oli kyllä Pelicans..

Tosiaan, tänään ei Äijänsuolla ollut kuin yksi joukkue, Pelicans oli täysin vastaantulija ja sortui vielä lisäksi tyhmiäkin tyhmempiin jäähyihin.. Rämön piikkiin ei valtaosaa maaleista voi laittaa, kyllä mies teki mitä tehtävissä oli, Pelicans oli täysin sekaisin, ei edes yhtään läheltä piti tilannetta..

Torkin hattutemppu oli hieno asia, ja varmasti iso helpotus miehelle, sen verran iloisesti tuli meinaan faneja tervehtimään..Vehaselle taas nollat, tosin helpolla pääsi tuo mies.. kannustus ei ehkä ollut taaskaan hallissa parhaimmillaan mutta ainakin ihmiset osasivat lyödä käsiään yhteen..

Nyt on vaan pidettävä se onnenpissi pois päästä ja varautua myös tuleviin haasteisiin, joka peli ei tule olemaan yhtä helppo.. Ja Ikalle voitaneen lähettää iloisia terveisiä sinne Turun suuntaan.. :)

Kuka ja mistä oli muuten tuo tyyppi punavalkoisen lakanan kanssa penaltyn päädyssä? Ulmer fani?
 

H-katsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko 2004-2005, Napoli
Täällähän on sanottu jo kaikki.

Petri Vehanen 8+8+3=19


Mikko Rämö 21+10+15=46

Eikös noi jo täytä kaikki kahvakiekon tunnusmerkit puhumattakaan 7 osumasta. Lehkosilla Turussa paiskattiin kauden toinen kaukosäädin päin seinää. Ensimmäisen aiheutti Topi Lehtonen maalillaan Porissa ja tänään Torkki hattutempullaan toisen.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kumma homma kun "kahva-Lukko" sai pelissä vain 3 kaksiminuuttista jäähyä. Pelicans taisteli urhoollisesti ja siinä sivussa joutui istumaan 10 kappaletta noita kahden minuutin rangaistuksia. Jos vielä joku todellinen "asiantuntija" rupee väittämään että Rautakorpi on tullut Raumalle mielessään jääkiekkopelin tappaminen, niin hohhoijaa..

Okei. Pelicans oli tänään huono. Veskari Rämö piti yksin Pelicansia mukana sen minkä pystyi. Mutta epäilempä, että Lehkosen aikana ei Torkki olisi paukuttanut hat-trickia tässä ottelussa. Nyt taitaa Tokellakin olla päävalmentajan kanssa kommunikaatio pikkaisen avoimempaa mitä ex-koutsin aikana.

Eihän tämä peli ollut mikään hyvä tason mittari vielä, mutta Vehasen toinen nolla-peli ja 7 tehtyä maalia. Kyllä hyvään suuntaan ollaan menossa. Tilastonikkarit huomio, kaivakaas esille fakta, milloin Lukko on viimeksi tehnyt näin monta maalia yhdessä matsissa, tai voittanut näin suurella erolla. Olisiko joskus Tihonovin aikoina viimeksi?

Edit: Mahtoiko olla niin, että Normio sai vasta nyt kauden ensimmäisen tehopisteensä (syöttö Siivosen maaliin)?
 
Viimeksi muokattu:

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
7 - 0 !!

Huhhuh sentään.....7-0 pelikaaneille nokkaan. Koska tosiaan on viimeksi lukko mättänyt 7 maalia kotona? Taitaa mennä muutaman vuoden päähän.

Radion perusteella vastustajalla ei tainnut olla oikeastaan yhtään kunnon paikkaa. Se kertoo hyvästä puolustuspelistä. Mitään turhia riskejä ei omassa päässä otettu vaan purut hoidettiin nöyrästi. Ramonassa oli kommentaattorina Moisanen ja hänkin totesi, että taisi olla Lukon paras kotipeli 1.5 vuoteen!

Tehot meni aika kivasti laajalle rintamalle. Mitä nyt Token hattutemppu joka varmaan maistuu makialle. Mites uudet kanukit pelasi? Ovatko vahvistuksia vaiko enemmän rivimiehiä? Myös 4-kenttä värkkäsi maalin.

Nyt sitten Jukka laittaa pientä luistelureeniä päälle, jottei pääse homma tuntumaan liian hyvältä. Torstaina homma jatkuu taas vaikealla vieraspelillä Saipaa vastaan. Saipa otti tänään kunnolla pataan Oulussa, joten motivaatiota siellä varmasti riittää. Saipafanit vaativat jo Skrikon eroa, joten olisiko kuulalle ottaja??

HYVÄ LUKKO!!
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko pelaa epäkiekkoa hienoilla hyökkäyspään kuvioilla ja tarkalla puolustuksella. Näin ei voi jatkua, joten ehdotankin, että Rautakorpi hyllytetään ja Lukko palaa takaisin Ikan valmennukseen.

Kuuden erän kahvaamisen tuloksena ollaan tehty 12 maalia, on tää niin väärin.

Peli oli aika lailla samanlaista Lukon totaalista hallintaa kun pari viikkoa sitten Ässiä vastaan, mutta sillä erotuksella, että nyt Lukon pelissä oli 160% enemmän järkeä. Ihan vaan mitättömänä huomiona sanoisin, että tämän illan Lukko "kahvasi" puolet vähemmän mitä Ikan aikana. Puolustuspeli oli sitten sitäkin tiiviimpää.

Kanukit pelasivat molemman hyvin, edes Koivisto ei voinut pistää siitä Tkazcukin loistopassista ohi. Ulmer on pelimies, kuten veljensäkin.

Kundit Suippolandiassa kuulolla, Rauman Kahva lähestyy.
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hei jätkät! Me ollaan voittoputkessa.

Se siitä ja sitten etiäppäin. Pelicans -kuten edellä kerrottiin- joutui lähtemään peliin ilman Grönholmia ja Paappasta, joten sen verran he antoivat tasoitusta Lukolle. En tiedä sitten mitä tuo kaksikko olisi pelikunnossa ollessaan auttanut, voi hyvinkin olla että paljonkin mutta tämäniltainen Pelicans oli surkein vastustaja moneen vuoteen Äijänsuolla. Mieleen tulee äkkiseltään kausi 1999-2000 ja silloin peli Lukko-Ässät 10-3, että jotain vastaavaa löytäisi.

Ensimmäiset 10 minuuttia olivat Lukon selkeää hallintaa, mieleen tuli se ennen maaottelutaukoa pelattu Lukko-Ässät, jossa vierailija oli yhtä suurissa vaikeuksissa kuin Pelicans tänään. Sitten kun Lukko ei tuon 10 minuutin aikana maalia saanut aikaan -ja siitä lankeaa kiitos Pelicansin ainoalle pelimiehelle Mikko Rämölle- saivat vieraatkin hiukan langan päästä kiinni ja pari kertaa sinipaidat vaarallisesti Vehasen maalilla kävivät. Vehanen onneksi oli silloin hereillä, eikä Pelicans saanut sitä pelättyä avausmaalia. Kun Lukko sitten sen maalin sai ylivoimalla, tekijänä Sami Torkki niin oikeastaan siinä vaiheessa putosi iso makaki jäähallin katosta eikä Lukolla sen jälkeen juuri hädänpäivää ollut, muutamaa vaihtoa toisessa erässä lukuunottamatta. Toke lisäsi johdon vielä 2-0:aan yhdeksän sekuntia ennen taukoa, ja sitä maalia Mikko Rämö kovasti rotestoi. En tiedä miksi, katsoiko hän että kiekko oli hänen hallussaan jo?

Toisessa erässä Lukon ainoan maalin teki Janne Siivonen, ja se maali meni hyvin pelanneelle ketjulle. Mika Viinasen tulo neloseen piristi selvästi poikien peliä, ja enemmänkin osumia nelosketju olisi ansainnut. Toisessa erässä alkoi myös selvästi näkyä vierasjoukkueen turhautuminen, tosin paikkansa maalintekoon heilläkin vielä oli mutta silloinkin Vehanen oli hereillä. Erän loppuun sitten tuli vielä se Mäkiahon erikoinen, josta tuomioita luettiin vasta kun 2/3 hallin katsojista oli tauolla särpimässä ketsuppia ja pullaa karvaisiin naamoihinsa.

Kolmas erä oli sitten kokonaan yhtä maalia. Lukko teki neljä komeaa maalia, mutta paikkoja oli paljon enempäänkin kuten koko pelinkin aikana. Osujina kolmannessa erässä Niskala, Koivisto, Torkki ja kuningas Erik Ensimmäinen. Lopputuloksena siis 7-0 kotijoukkueelle, ja Vehasen toinen peräkkäinen nollapeli.

Sitten siitä pelityylistä. Voitteko kuvitella, minun mielestäni Lukko ei kahvannut lainkaan sen enempää kuin Ismonkaan aikana. Kyllä se enemmän mailaa kahvaamiseen ja häirintään käyttänyt poppoo oli nytkin vierasjoukkue. Merkillepantavaa Lukosta oli se että turhat ryntäilyt ja kohellus oli aika hyvin kitketty pois, ajoittain sitä tosin vielä esiintyi. Niinikään Lukon pelaajat jaksoivat vielä seitsemännenkin maalin jälkeen hakea lisäosumia, eli virtaa ja sitä kuuluisaa nälkää riitti senin jälkeen vielä. Vasta viimeiset 20 sekuntia kiekoteltiin omalla alueella ja varmistettiin Peten nollapeliä, eli mistään jarrukiekosta ei tämän pelin perusteella ainakaan voi Rautakorpea ja Lukkoa syyttää.

Ylivoimamaaleja Lukko teki nyt peräti kolme, mutta varsinkin se 5-3 ylivoima toisessa erässä oli huonoa. Kolmannen erän alkuun sitten jo tehtiin samasta erikoistilanteesta maalikin.

Oikeastaan ei viitsisi ketään moittia, mutta suurimmat vaikeudet puolustajista oli mielestäni edelleen Teemu Kesällä. Kannattaisko ottaa Heikkinen A-junnuista takaisin ja pistää Teemu Kesälomalle? Topi Lehtoselle pelattiin ylioimassa maalintekopaikkoja, mutta nyt ei Topi Orr onnistunut. Muuten ihan hyvä esitys häneltä. Mielestäni myös Toni Porkalla oli hiukan vaikeuksia pelinsä kanssa, en tiedä mistä johtui. Voi olla että vaiva oli mun silmässäkin...

Hyökkääjistä paras oli Torkki-Tähtinen-Saarela-ketju. Varsinkin Torkin ja Tähtisen peli sujui kuin tanssi. Kanadalaisketju Ulmer-Hancock-Murphy pyöri kyllä näyttävästi, mutta lähes ilman tehoja, Ulmer nimittäin ehti syöttämään Eepin maalin. Kolmonen eli Ketsupin eikun Tkaczukin ketju oli aika hyvä mielestäni, varsinkin ketjunjohtaja Taksutti vaikuttaa erittäin taitavalta pelaajalta. Minä kun aina noista aloituksisyta terhennän niin ei Taksutti montaa aloitusta kyllä tässä pelissä hävinnyt. Ja nelosketjun kehuinkin jo.

Ei sovi unohtaa myöskään Vehasen toista peräkkäistä nollapeliä. Vaikka torjuntoja tuli nytkin vain 19, niin tällaisessa pelissä nollan pitäminen on erinomainen suoritus, kun töitä ei tule muuta kuin joskus ja jouluna. Hyvä hyvä, ja taitaa olla niin että ei se Vehanen luovuta sitä ykkösvahdin paikkaansa enää...

Pelicansista voisi tietysti kirjoittaa jotain, mutten viitsi enää lyödä lyötyä. Mikko Rämö oli maalissa hyvä, kunnes sitten luonnollisestikin jo lopussa väsyi ja pari helppoa siinä meni. Ainoa pelimies kumminkin joukkueessa.

Minä olen tähän saakka haukkunut Pasi Nielikäistä liigan turhimpana pelaajana, mutta en hauku enää. Uusi Turhapuuro nimittäin on löytynyt: Pelicansin #15 Santeri Heiskanen. Mitä pirua tuommoinen pelaaja tekee SM-liigassa? Nytkin joka ainoassa vaihdossa vähintään yksi mailallalyönti tai polvitaklauksen yritys. Oli onni ettei kukaan loukannut itseään Heiskasen heiluessa kaukalossa.

Mahtoiko muuten Pelicansin valmentaja olla lainkaan lehdistötilaisuudessa? Ainakaan radiosta ei tullut kuin Rautakorven kommentit. Jos joku oli paikalla kuulemassa, niin mukava olisi tietää Sihvosenkin mietteet pelin jälkeen.

Semmoinen peli. Ei tästä nyt kannata ruveta leijumaan. Pakkovoiton paikka oli ja se otettiin, thäts it.

Seuraava spektaakkeli onkin jo ylihuomenna Lappeenrannassa, jossa vastassa on pahin mahdollinen: murskatappion kärsinyt ja tulikiukkuinen SaiPa. Toivottavasti Lukon pelihuumori säilyy samana kuin tänään, niin hätää ei pitäisi olla.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Ismo tule takaisin!

Ei tälläistä passiivista kahvakiekkoilua jaksa seurata pitkästymisen takia yhtään enempää.Ei olisi tullut kuuloonkaan Ismon aikana tälläinen puolustusvoittoinen pelityyli.Olisipa Ismo täällä niin hän kyllä viltittäisi Token tuollaisen käyttäytymisen takia.

Puolustetaan pelicaanoja heti ensi alkuun.Jos noin nuorella/kokemattomalla joukkueella on liikkeellä niin ei mielestäni voi paljoa odottaakkaan.Vähän tai aika paljonkin huono tuuri pelaaja valntojen ja miksei valmentajankin suhteen.Toivottavasti pelicaanot saavat hyvinkin pian pari hyvää pakkia,eikä maalintekijäkään pahitteeksi olisi.Tämä maalintekijä voisi olla mallia voimahyökkääjä samalla,enkä tarkoita Mäkkäriä joka "pimenee" liian usein.Sanoisin pelicaanojen parhaan pelaajan olleen tänään Rämön.Ihan hyviä torjuntoja,ehkä pari vähän helpompaa mutta Rämöön ei pelicaanot kaatuneet vaan koko puolustuksen puutteeseen,sitä ei ollut.

Mitäs lukon pelistä sanoisi?Ihan kiva "harjoitusottelu",vastusta ei pahemmin ollut.Kivat loppulukemat ja Petelle taas 0-peli,mikä tuli suht koht helpolla.Kun vielä lisätään,että kiekko ei varsinaisesti pomppinut lukolle vaan maalit tehtiin ja paikkoja oli toiseen mokomaankin.Nikkari-ketju sommitteli ja pyöritteli omia kuvioitaan miten tahtoi mutta tulosta ei vaan tullut.Myös Pahi oli aika yössä?Luovi ymmärrettävistä syistä oli vielä vähän puolikuntoinen.Täytyy kyllä sanoa,että en ole pitkään aikaan nähnyt mitään niin kaunista kuin Tkaczukin keskialueen kiekon riisto,yhden vastustajan pystykaffille vienti ja suoraan Koiviston lapaan syöttö mistä Koivisto vaan ohjasi kiekon reppuun,voi pojat se oli kaunista.Siivosen maali oli sellainen kuin mieheltä voi odottaakkin.Siinä ei kaunisteltu vaan maalin edus ruuhka ja kerranki lukkolainen sen löytää enimmäisenä ja Siivonen maalintekijänä.Eepin osuma oli sitä tavallista Eepiä eli Ulmer syöttää laidasta siniviivalle Eepille joka vetää (ranteellako?) ja sinne upposi (oliko maskia?) vai muuten helppo?.Niskala teki mitä tahtoi kiekon kanssa ja dominoi kenttää (1+1).Tähtinen oli myös show-päällä ja huomasi äijästä,että joku elukka niskasta on lähtenyt,on se sitten apina tai mikä vaan (0+2).

Sitten Toke-show.Löiköhän Toke parit maalit riparina sisään pelicaano puolustuksen katsellessa lumoutuneena tästä taidosta vieressä.Sanoisin Token illan kruunanneesta Token hattutemppu maalista,että on katsottu videolta iso veljen maalinteko kuviota.On se niin omaperäinen "vemputus" ja laaki ja vainaa temppu.

Kiva oli siis katsoa peliä ja se maistuu tänään vielä makoisalle mutta jatkossa ei tule yhtä helppoja pelejä.Nikkari-ketjun peli näyttää hyvältä mutta maalejakin saa tehdä enemmänkin.Tkaczuk rupeaa lötämään selvät sävelet Koiviston kanssa ja olisi mukava katsella pidempäänkin tätä aloitu expertin työskentelyä Koiviston kanssa jos Koivistosta tulisi maaliseppo tuollaisen syöttökoneen vierellä.Eikös meillä olisi jotain muuta kauppatavaraa kuin pitäisi valita Ulmerin ja Tkaczukin väliltä?Pidetään molemmat.

Mitä tuollaisen pelin jälkeen voi sanoa?Vetää kyllä aika hiljaiseksi ja hämilleen.Joskus tulee arki vastaan mutta nautitaan vielä niin kauan kuin tätä kestää.

Itse lähdin katsomaan tuota porilaisten mainostamaa passiivista kahvakiekkoa ja mitä näinkään?Ei ole porilaisiin luottamista ainakaan jääkiekosta puhuttaessa.

Kiitos näistä hetkistä J.R.-Toivon tälläisen kahvauksen jatkuvan edelleen!
 

H-katsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko 2004-2005, Napoli
Kämmäsikö Ramona, vai jättikö Pelicans valmennusjohto saapumatta lehdistötilaisuuteen. Eikös siitä olisi luvassa kohtuu rapsut? Tai kyllähän Tiimari-miehillä rahaa on. Saas nähdä missä Kauppila kurvailee joululomalla?
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mita tassa oikein sanoisi. Koska Pelicans ei paljoa hyokannyt niin on vaikea oikeasti (!) sanoa miten tuo puolustuspeli toteutetaan hyvaa joukkuetta vastaan. No, se nahdaan sunnuntaina oikein teeveesta. Tanaan lukko pelasi keskialueen todella hienosti, ihan ihmetyttaa miten kahden karvaajan taktiikalla saadaan oma paa toimimaan noin varmasti.

Se mika eniten tuli esiin on se asenne ja loppuun saakka pelaaminen joka tilanteessa. Taklauksia ei tosin hirveasti nahty, mutta samalla ei pelattu itsea ulos tilanteista. Vaikka peli olisi paattynyt 2-1, olisin tyytyvainen nakemaani, pelissa oli selkeasti tavoite, taktinen idea ja yhteishenki.

Tkaczuk voitti muuten aloituksia mahtavalla prosentilla ja esityo ja syotto Koiviston maaliin oli upea. Muutama ottelu lisaa niin voipi alkaa nayttamaan koko 60 min pelimiehelta. Ulmer Sr hyytyi loppua kohden mielestani. Hanakasti mies laukoo, valilla turhankin, mutta ihan en viela vakuuttunut taysin. Ei nyt huonostikaan pelannut kylla.

Torkin kolmas maali oli kylla upea..

Pelicans voisi aloittaa pelinsa parantamisen vaikka karsimalla nuo todella tyhmat jaahyt pois. Varmasti suurin osa tilanteen ulkopuolella ja/tai keskialueella taysin vaarattomassa tilanteessa. Makiaho varmasti miettii myos kuinka jarkevaa oli kayda Niskalan kimppuun poikittaisella vihellyksen jalkeen ja vaihtoaitiosta.

Itseltani jai kannustaminen valilla vahiin kun kummastelin tuota Lukon paidassa pelannutta joukkuetta.
 

Harri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Arsenal
Viestin lähetti H-katsomo
Lehkosilla Turussa paiskattiin kauden toinen kaukosäädin päin seinää. Ensimmäisen aiheutti Topi Lehtonen maalillaan Porissa ja tänään Torkki hattutempullaan toisen.

Ei naurata, Lehkonen on kuitenkin harvinaisen täyspäinen mies ollakseen jääkiekkovalmentaja. Eiköhän mies toivo parhainta menestystä koko Lukon organisaatiolle?

Torjunnat 19 - 46 taitavat kyllä kertoa enemmän kuin riittävästi. Tähän rämpimiseen alkaa olla jo niin tottunut ettei enää edes raivostuta. Huolestuttavaa?
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Harri
Ei naurata, Lehkonen on kuitenkin harvinaisen täyspäinen mies ollakseen jääkiekkovalmentaja. Eiköhän mies toivo parhainta menestystä koko Lukon organisaatiolle?
Nauratti, mutta Harri on silti oikeassa. Kylla Lehkonen on liigapelaajiksi useita lukkolaisia kasvattanut ja parasta heille toivoo. Siivonen, Viinanen, Normio ym olivat tanaan mainioita. Nyt vaan on aika kasvatuksesta siirtya tuloksiin.
 
No niin...

Jo kerran kirjoitin, mutta kyseinen sivu otti lopputilin juuri silloin.
Eli olipas kamalaa kahvausta, en halua tuommoista katsomaan enää ikinä Äijänsuolle.
Niin, siis kahvaajana oli nimenomaan hävinnyt joukkue, eli Pelicans, Lukko sitä vastoin pyöritti peliään näyttävästi Pelicansin päädyssä, varsinkin ylivoimalla, joka oli erittäin komeaa katseltavaa.
Vehasella ei paljon töitä ollut, mutta ne harvat paikat hän otti varmuudella.
Pelicans oli täysin altavastaaja tänään, rehellisesti sanotttuna lahtelaiset eivät saanet lukon päädyssä MITÄÄN aikaiseksi.
Sori vaan porilaiset(nyyh nyyh, kahva), mutta tämä ei todellakaan ollut sitä tylsää hokia, moni ei liene kanssani eri mieltä, jos sanon, että kyseessä oli Kauden paras peli Äijänsuolla!
 

Holkkipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Hienoa!

Hieno tapahtuma, pitää nostaa hattua joka jätkälle...
Pitää myös ottaa huomioon että eilinen Pelicans ei ollut vielä
mikään mittari, niin surkeaa sen peli oli.
Joka tapauksessa kiekko ja äijät liikkuivat ja yleisö viihtyi,
kahvaukseen ei ollut tarvetta.
Hyvä Lukko!
 

Hakkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No niin no

Pelikaanit olivat eilen mitä olivat. Rämöä on pakko hehkuttaa kyllä, jos äijä jaksaa ottaa 7 maalia turpaan ja pelaa silti loistopelin Lukon laukaisuista noin reilu 20 tuli siltä Ikan lanseeraamalta maalintekosektorilta eli Rämöä en syytä yhdestäkään maalista. Näki kyllä, että äijä väsyi ja turhautui omiin, kun maalinedustaa ei saatu siivottua ja kroppaa ei laitettu likoon ollenkaan.

Sitten Ulmerista. Katsoikos kukaan kuinka monta avopaikkaa Porkka, Lehtonen, Eepi ja pari muuta hukkasi maalinkulmalla. No mitäpä niistä jollei syöttäjänä olisi ollut Ulmer. Jätkä jakelee passeja namupaikkoihin ja pistää itseään likoon kuin Tähtinen (2 jäähyä Pelsuille hankkineena). Tkaczuk ei hävinnyt yhtään aloitusta 100-0 vaan yleensä tiukan väännön jälkeen. Aloitukset voitti siis lähes aina. Muutaman kerran ohjasikin nerokkaasti, mutta vielä tuo pelaamattomuus näkyy. Nyt jos puhutaan hankinnoista niin pitäisin mielelläni molemmat uudet kanukit ja lähettäisin Murphyn pois, vaikkei huono mies olekaan, muttei pärjää kummallekaan tulokkaalle.

Ai niin ja siitä kahvasta. No SITÄ näkyi hieman aina kun tilanteessa jäätiin jälkeen. Ehkä enemmän Pelicans-lauma koukki, mutta eipä tuo harmittanut. Pelicans teki mitä pystyi (5 äijää boksissa 3. erässä). Toivola siis otti rohkeasti sikailut pois. Tosin molemmilta olisi voinut ottaa ne koukut pois, mutta hän oli boksissa ja teki päätökset, mitä en kommentoi, sillä olin tyytyväinen Toivolaan. Toisin kuin ne ääliömäiset "Kannattaja"-kakarat rumpuineen. Useammin kannustivat muita kuin Lukkoa eli pojilla Hokissa vielä opittavaa. Jos haukkuvat niin haukkuisivat sitten kaikkia. Kiitos. Eli terveisiä siihen suuntaan, että sitä Lukkoa voisi vielä useammin kannustaa, kun kerran ovat siihen hommaan ryhtyneet ja esimerkkinä ovat.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Meinasi lentää täälläkin kaukosäädin seinälle ja "KUINKA VOI OLLA!" kuului aika lujaa, kun Radio Suomen selostuksen mukaan Lukko painoi koko ajan peliä Pelicansin päätyyn, mutta yhtäkkiä teksti-tv:hen ilmestyi tulos 0-1 Makkonen av.

Hetken sadattelun jälkeen tuli muutos 1-0 Torkki yv. HUH-HUH!

Loppu on jo historiaa. Katseet Saipa-otteluun.
 

Flamez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, VT-HT
Kurssi kääntyy...

Tämähän alkaa näyttää jo hyvältä Ässiä vietiin luovutusvoitto numeroin 0-5 ja eilen kaatui siipirikkoinen Pelicans 7-0. Tukka-Jukan teesit alkavat purra, vai pitäisikö sanoa että joukkue alkaa vihdoin toteuttaa Lehkosen luomaa peli tyyliä tuloksekkaasti.

Suurin syy näyttää löytyneen henkiseltä puolelta, parhaana esimerkkinä Torkin herääminen kiukuttelujen ja typerien jäähyjen kautta pelin ratkaisijaksi. Erityisesti 6-0 oli osoitus miehen kyvyistä ja taidoista. Röhkeä nousu maalille ja kaunis rannelaukaus ylämummoon, pelimiehen maali.

Valmentajan vaihto näyttää tosiaan avanneen koko joukkueen "henkisen lukon" 12 tehtyä ja 0 päästettyä maalia kahdessa viimeisessä pelissä on pelottavan hyvä saavutus, tästä on hyvä jatkaa! Olisipa Hockey nightkin voinut mainita, että Vehan on tähän mennessä pitänyt maalinsa puhtaana 120 minuuttia. Stathoksen 122 minuutin maalin puhtaana pito sentään muistettiin mainita, mutta turha itkeä, ei haittaa, tärkein on kuitenkin se, että joukkueen esityksiä ei tarvitse hävetä (enää). Toivottavasti Pete rikkoo em. ennätyksen lauantaina Saipa-pelissä.

Mikähän Raumalaisia ja yhtä lailla meitä ympäryskuntalaisia mahtaa vaivata, joukkueella on alla todella vahvaa esitystä, silti yleisö ei ole löydä tietään halliin. Eilisessä pelissä, yleisöä oli hallissa 3300 ja rapiat päälle.
Verrataan esimerkiksi Poriin Lukko-pelissä oli kansaa 6350, rökäletappion jälkeisessä Ilves-pelisssäkin oli 3800 ja jotain päälle...
Missä vika, puolet suurempi talousalue ja arki-llan peli ei ainakaan henkilökohtaisesti riitä selitykseksi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös