Lukko-Pelicans 18.11.2003, Äijänsuo

  • 5 317
  • 61

Gee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Puikkarit, LeKi
Ihmetys oli suuri kun en löytänyt tälle pelille vielä ketjua. No, täällä voidaan alkaa ihmettelemään ko pelin ennakkotunnelmia ja vastaavasti jälkipuintia taiston tauottua.

Onnekkaan työreissuyhteensattuman ansiosta pääsen pitkästä aikaa Äijänsuon pyhättöön pällistelemään Lukon kotipeliä. Saumaa parantaa se, että Lukko kiinnostaa nyt normaalia enemmän uusien hankintojen esittäytyessä kotikaukalossa ensimmäisen kerran.

Toivottavasti Porissa otettu kurssi pitää ja tuuli pysyy suotuisana. Itse uskon siihen vahvasti. Voisi kuvitella joukkueessa olevan nyt sellainen uusi noste päällä, jolla otetaan voittoja. Ennenkaikkea Rautakorven mukaantulon jälkeen odotan, että hyökkäyksiä pystytään päättämään entistä suoraviivaisemmin ja laukaukset ovat tasoltaan huomattavasti entistä parempi -> enemmän maaleja.
Ulmer vaikuttaa pelimieheltä mitä kuulopuheisiin tulee, mutta Dänistä ei pysty vielä sanomaan yhtään mitään. Jos kerran vain toinen jää niin tällä hetkellä se tuntuisi olevan Mr. Ulmer, Jeff Ulmer.

Huomista odottaen, Gee
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paljon on ehtinyt tapahtumaan reilun kahden viikon aikana. Siis sen jälkeen kun Lukko viimeksi esiintyi kotijäällään marraskuun 1. päivänä. Tuolloin 0-1 tappio HIFK:lle käynnisti muutosprosessin, jonka alkutahdit on jo lyöty ja keskustelua riittää. Lehkosen tilalle valmentajaksi hankittu Jukka Rautakorpi sai sulan hattuun, kun hänen johdollaan Lukko sai vihdoin pitkän voitottoman putken poikki komeasti Porissa. (0-5).

Nyt Rautakorpi pääsee sitten raumalaisyleisön eteen näyttämään, millainen "pelin tappaja" hän todellisuudessa on. Ässät - Lukko (0-5) pelin jälkeenhän keskustelupalstalla Porin suunnasta tuli Rautakorvelle tyly tuomio. Kahvakiekko on kuulemma nyt päivän sana Raumalla. Saapa nähdä millaisella virvelöinnillä Lukko saa Pelicansin nurin. Lahtelaiset ovat olleet Lukolle hankala vastus, ja läpihuutojuttua tulee tuskin tästäkään pelistä.

Uskon kuitenkin että jumbo-Pelicans pyristelee vastaan ehkä erän verran, mutta sitten Lukko hoitaa homman lukemin 4-2. Onnistumisia soisi jo pikkuhiljaa sellaisille herroille kuin esim Viinanen ja Normio. Ulkomaan avut Daniel Tkaczuk ja Jeff Ulmer hakevat try-out-sopparilla paikkaa Lukon joukkueesta, mutta onko heistä maalintekijöiksi? Ulmer osoitti Porissa ainakin lupaavia otteita.
 
Viimeksi muokattu:

Holkkipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lukko-Pelicans 18.11, aivan kuin kausi vasta alkaisi.
Uusia pelaajia ja uusi valmentaja, alla selkeä voitto porilaisista.
Nämä lähtökohdat huomioiden voidaan ennustaa että
porukkaa saapuu hallille runsaasti, vaikka vastustaja ei mikään
yleisömagneetti olekaan.
Pelicans on kyllä pirun paha vastustaja, ja siksi onkin syytä
pitää kaikki napit ja vetoketjut ylös asti suljettuina.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt olisi siis todellakin näytön paikka kotiyleisölle. Äijänsuolle tulee varmasti huomattavasti enemmän väkeä kuin yleensä Lukko-Pelicans -otteluun. Vaikka Pelicans onkin perinteisesti ollut paha vastustaja Lukolle (jostain käsittämättömästä syystä), pitäisi tuollainen jumbojoukkue kaataa ilman sen suurempia ongelmia. Tyyliin 4,5,6-1,2. Tosin tässä vaiheessa on kuitenkin tärkeintä, että kaksi pistettä saadaan vaikka väkisin, sillä nyt pitää tavoittaa muutama edellä oleva joukkue sarjataulukossa. Lukon taakse kuuluisivat ainakin JYP, Ässät, SaiPa sekä ehkä Tappara ja Ilveskin. Eli kuudes sija olisi todella tyydyttävä sija runkosarjan päättyessä, varsinkin, kun Lukko sukelsi alkukauden ja jäi hieman muista. Kärkisijat ovat kyllä karanneet tämän kauden osalta ellei nyt ihan ihmeitä tapahdu eli kärkijoukkuueet häviävät paljon ja Lukko voittaa kaikki pelit.

Ja takaisin huomiseen peliin...Nyt olisi Tkaczukilla näytön paikka. Mies on saanut harjoitellakin jo muutaman päivän. Jokohan muuten Luovi palaa kokoonpanoon? Hänkin tuo palatessaan taas tärkeää taitoa ja kokemusta kentälle.

Tarkkana pitää Pelikaanien kanssa kuitenkin olla heti alusta lähtien, ettei joukkue saa maalin tai kahden johtoa. Lukko kun saisi pari maalia ensimmäiseen erään, niin ottelu olisi huomattavasti helpompi. Kovat ovat siis odotukset.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans ei kyllä ihan niin huono ole, mitä nämä kaksi viimeistä ottelua tauon jälkeen tuloksellisesti näyttää. Molemmissa yksi huono erä ja peli oli selvä. HPK:ta vastaan se oli ensimmäinen ja HIFK:ta vastaan viimeinen.
Tietysti jääkiekko-ottelu kestää sen 60 minuuttia. Lukkoa vastaan koko peli viisaasti puolustaen, niin kyllä luottoa löytyy pisteisiin.

Saa nähdä onko Toporowski jo hyllytetty. Tuntuu, että mitä enemmän mies yrittää niin sitä huonompi hän on. HIFK:ta vastaan pisti silmään, kun alkulämmittelyjä oli jäljellä vielä yli seitsemän minuuttia, niin Topperi lähti koppiin keskittymään.

Yksi ratkaiseva tekijä on miten Pelicansin heikohko puolustus pystyy pelaamaan. HIFK:ta vastaan he pelasivat virheettömästi sen 40 minuuttia, mutta sen jälkeen ei. Eräs Jermu Pisto on viime peleissä toiminut kardinaalimunausten kapelimestarina.

Sitten vielä Vehanen vs. Rämö. Ainakin luulisin että nämä miehet ovat maalilla. Rämö otti HIFK:ta vastaan muutaman todella huikean kopin. Se ei vaan riitä, jos niitä koppeja ei ota koko ottelua. Tasaisuutta kiitos.
 

Korinekki

Jäsen
Itse luulen, että huomenna on lataus erittäin kova sekä kotijoukkueella että yleisöllä. Lukko tulee kauhealla rähinällä ja peli on ekan erän jälkeen ohi. Toivottavasti.
 

kiisseli

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelicans, fc lahti, vetelin kuivat, kyröskosken pä
pelsut ottaa nokkaan 5-0. ei yhtään kunnollista maalipaikkaa hifk-pelissä. pelsut on tällä hetkellä yksinkertaisesti niin p****ja, että ihmeitä pitää tapahtua ennen seuraavaa voittoa. potentiaalia on, millähän se saataisiin hyödynnettyä?
 
Joo-o

Aika paha vastushan tuo Pelicans on lukolle ollut, viime kaudella lukko sai neljästä kohtaamisesta yhteensä 3 pistettä, häviten molemmat kotipelinsä, joita molempia olin ikävä kyllä todistamassa.
Lahden peikko saatiin sentään viime kaudella rikki, jospa tällä kaudella saataisiin myös se kotipeikko rikki tukkajukan opeilla.
Taitaa tulla Äijänsuolle ennätysyleisö Pelicansia, joka yleensä ei ole kauhea yleisömagneetti ollut, vastaan, esiintyyhän tukkis, sekä uudet kanutkit ensikertaa kotijäällä.
Itse olen myöskin tulossa todistamaan tasaista ottelua, jossa Lukko murtaa Pelicansin taian maalein 3-1.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti LukkoUkko79
pitäisi tuollainen jumbojoukkue kaataa ilman sen suurempia ongelmia.
Muistetaan nyt viela missa itse majaillaan ja miten pienia nuo erot joukkueiden valilla on. Voittoa toki odotan itsekin..

Itse lahden mielellani hallille ja toivon etta Wamban kuvaamat muutokset lukon pelissa todella pitaavat paikkansa. Pelicans on yha mielenkiintoinen nippu vaikka tuota menestysta ei talle kaudelle ole viela saatu. Lisaa kiinnostusta herattaa Ulmerin ja Tkaczukin otteet. Varsinkin jalkimmaiselta entiselta suurlupaukselta odotan nopeutta ja tietenkin avausmaalia.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Luvassa ei siis ole suinkaan helppo peli Lukon kannalta..Pelicans peikko taitaa yhä edelleen roikkua pelaajien selässä eikä yleisön tuomat paineet auta yhtään..

Mutta suurin toivein suuntaan taas tieni kohti Äijänsuota huomenna.. Avataanhan sitä suuta ja lyödään käsiä yhteen, jooko?
 

Twist Twist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No niin, nyt on sitten avattu peli tämänkin "kiekkotietäjän" toimesta.

Viimeaikaisista viesteistä on saanut sellaisen käsityksen, että Lukko kahvaa uuden päävalmentajansa alaisuudessa todella härskisti. Toivotaan, että se tuottaa toisen kerran peräkkäin tulosta, ja Rauman ylpeys kylvettää Pekko Pelikaaneja oikein kunnolla. Toinen mahdollisuus lienee (?) se, että Lukko pelaa (porilaisittain) kunnon kiekkoa ja ottaa turpaansa, mutta tyylikkäästi.

Ja sitten perinteiset tulosveikkaukset:
6-1 (kahva), 2-4 (ei kahva)
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaikken uskokaan hetkeäkään Lukon tappioon, niin pikku pelko persiessä silti tätä peliä odotan. Pelicans on ollut Lukolle niin maan vaikea vastustaja, ettei siinä ole ennenkään sarjasijoitus paljon vaikuttanut, kautta 2001-02 lukuunottamattahan Lukko on sarjassa paremmin sijoittunut kuin Pelicans. Nytkin joukkueitten ero taulukossa on vain 6 pistettä, ja viimeisimmissä peleissä ennen taukoa Pelicans osoitti heräämisen merkkejä. Kauppila on ainakin alati vaarallinen, samoin paluun Lahteen tehnyt Toni Koivunen.

Ihan eri tavalla tätä peliä nyt kumminkin odotan, mitä tuon joukkueiden ensimmäisen pelin jälkeen taisin kirjoittaakin. Mielenkiintoa lisäävät Rautakorven ensiesiintyminen Lukon penkin takana sekä tietenkin herrat Ulmer, Tkaczuk ja se kuuluisa Topi Lehtonen. Näiden nimien johdosta lippuja on myyty yllättävän paljon, vaikka vastassa ei olekaan kaikkein kiinnostavin joukkue ja pelipäiväkin on vielä se kaikkein huonoiten kansaa liikkeelle saava. Näin ainakin lauantaina jommassakummassa lehdessä sanottiin.

Vaikea vääntö on tulossa. Paineita voittamisesta Lukolla varmasti on, suurimmat paineet tosin helpottivat varmasti kun Lukko torstaina kaatoi kauden huonoimman pelinsä pelanneen pikkuveljensä. Avausmaali on tässäkin pelissä tärkeä: mikäli sen tekee Pelicans Lukko voi olla kusessa, kun taas Lukon ottaessa jo avauserässä maalin tai kahden johdon uskon Pelicansin tippuvan kyydistä.
 

Miguel

Jäsen
Kiitokset erittäin kattavasta ennakosta! Ossi Grönholm on todella sellainen kaveri, jota raumalaisten kannattaa seurata - voi nimittäin aiheuttaa harmia kummalle joukkueelle tahansa rohkeilla nousuillaan.

Itse olen aika lailla pessimistinen ottelun suhteen. Kurinalainen HIFK kävi lyömässä ison loven joukkueen itseluottamukseen, kun taas Rautakorven Lukko vaikuttaa erittäin motivoituneelta. Pelicansin pyyhe ei vielä ole lentänyt kehään, mutta Toporowskista pitäisi päästä eroon nopeasti, jotta olisi varaa hankkia kunnon puolustaja. Mielenkiintoista onkin nähdä, saako Topper jatkaa kakkosketjussa. Oliver Setzinger on pelannut jo paljon pirteämmin, joten hän ansaitsee Koivusen lisäksi rinnalleen jonkun kankeaa kanukkia paremman pelimiehen, toivottavasti Mäkiahon.

Avausmaalin merkitys on hirmuinen. Jos sen tekee Lukko, ollaan erittäin heikoilla jäillä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Eipä tule tässä erikoisempaa yllekirjoittaneellekaan mieleen, kuin mitä on jo julki tuotu. Itekin suuntaan katsomaan Tukkajukan ensiesiintymistä Lukon ruorissa Äijänsuolla, kuin myös kiinnostuksella tulen seuraamaan Taksutin ja Ulmerin otteita Areenan kiiltävällä jäällä.

Sen verran pitänee uhota, notta kyllä kuluvalla viikolla pitää ottaa jo viimeinkin niskalenkki itäsuomalaisista joukkueista. Huomenna Pelikaanista ja to SaiPasta. (Mutta SaiPasta tuonnempana)...

Pelikaanit on tällähetkellä joukkue, jolle ei pidä mennä häviämään vaikka mikä olisi. Katovaista näyttää olevan mainen kunnia Lahdessakin. Alkusyksystä pelatun Pelicans-Lukko ottelun ketjussa kovasti uhosivat lahtelaiset Toporowskin paluusta jäille. Ja tietysti äijä teki kuin tekikin maalin Lukkoa vastaa. Vaan nyt ollaan äijää jo työntämässä jopa sivuun koko joukkueesta.

Veikataan Lukolle 4-6 maalia ja Pelicaaneille 0-3 maalia.

Anteeksi.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pieni pelko persiissä on tätä matsia odotellessa. Jos vierailija tekee ekan pyyrin tai mennään pitkä pätkä "nolla-nollaa" alkaa kotijoukkueen paineet kasvamaan. Tukka-Jukan tultua remmiin on radiosta nähtynä joukkueen ilme ollut paljon parempi kuin kuulan aikana.

Ikan aikana olisin heittänyt pitkään vetoon kakkosen, mutta nyt jätän pelaamatta. Sen verran löytyy luottoa Lukkoon.

Siispä viritellään huomenna netti-radio oikeille hertzeille ja kuunnellaan Ripan hehkutusta. Mielenkiintoista matsin jälkeen lukea kommentteja erityisesti kanukkien esityksistä, joten laittakaapa paikalle menijät niitä tänne. Taitaa olla pitkästä aikaa tiistai-pelissä porukkaa hyvin paikalla. Hyvä niin.

Loppuun pakollinen veikkaus: 4-1.

Pelikaanien maalin tekee joku, jolle maali on liigauran ensimmäinen.
 

LaCew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Re: Haa.

Viestin lähetti Il Tempo Gigante

Pelikaanit on tällähetkellä joukkue, jolle ei pidä mennä häviämään vaikka mikä olisi. Katovaista näyttää olevan mainen kunnia Lahdessakin. Alkusyksystä pelatun Pelicans-Lukko ottelun ketjussa kovasti uhosivat lahtelaiset Toporowskin paluusta jäille. Ja tietysti äijä teki kuin tekikin maalin Lukkoa vastaa. Vaan nyt ollaan äijää jo työntämässä jopa sivuun koko joukkueesta.


Uhottiin mitä uhottiin, mutta kyllä kyseinen peluri olisi silloin kelvannut myös monelle muulle. Kyllä silloin onniteluja satoi monesta paikasta ja rahaa laitettiin peliin, joten luonnollisesti odotukset oli valtavat. Mutta totuus se oli taas tarua ihmeellisempää, saatiin kyllä pelaaja jolla ei yksinkertaisesti tee yhtään mitään. Hitaat on kädet, hitaat on jalat, arka on mies. Toivottavasti huomenna katsomossa, toivottavasti joku miehen huolii. Tälläistä vuodatusta myös tänne tuosta meidän Shayne-puppelista.

Enpä voi sanoa kovin luottavainen olevani huomisen suhteen. Mielenkiinnolla odotan mahdollisia uusia ketjukoostumuksia. Ja toivon mukaan ne sisältävät ainakin Koivuselle toisen uuden laiturin ja Ossille enemmän jääaikaa, vaikka Philippin kanssa. Siinä olisi mielestäni toisiaan täydentävä ykköspari meille, eipä näistä nykysistä pakeista juuri kummempaa saa kasattua. No katsellaan mitä tuleman pitää.

Pelikaanien maalin tekee joku, jolle maali on liigauran ensimmäinen.
Rämö vai Helanen?
 

Waltz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mielenkiintoista, kaikki Pelicaanit ovat liigamaalitilinsä avanneet. Lukosta löytyy useitakin, jotka eivät sitä ole tehneet. Nämä ovat try out miehet Ulmer ja Tkaczuk sekä kokoonpanon ulkopuolella tänään olevat Honkaheimo ja Ilkka Saarela. Ilmeisesti myös Ville Piekkola? Villi ja rohkea arvaus, että joku heistä tänään maalitilinsä aukaisee (Ulmer).
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
OK....Pelikaaneilta ei löydy yhtään miestä, jolla olisi vielä liigassa maalitili avaamatta. Tällä kaudella vaan Lukon vastustajista on todella monta kertaa löytynyt pelaaja, joka on heittänyt uransa ensimmäisen Lukon verkkoon. Näin ei tänään siis pääse käymään.

Kuulostellaan mitä illalla tapahtuu. Kumpikohan maalivahdeista pelaa kotijoukkueen maalilla?
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Erittäin vaikeaa luvassa. Pelicansin inside-kanava ilmoitti, ettei Ossi-Petteri Grönholm eikä Tero Paappanen pelaa vammojensa takia. Lisäksi Shayne Toporowski ei mahdu pelaavaan kokoonpanoon.

Toporowskin uutista nyt lähinnä odottelin jo, mutta puolustus ei näytä hyvältä, ei todellakaan.
 

Miguel

Jäsen
Todella synkeää informaatiota työntää inside-kanava. Onneksi saatiin Purola lainaksi, muuten oltaisiin pahasti kusessa. Joka tapauksessa Pelicansin parhaat kiekolliset puolustajat ovat sivussa, joten kun pelin avaaminen on pelottavan paljon Piston ja Reimarin harteilla, saatetaan tiistai-iltana nähdä todellisia hasardeja.

Toporowskin pistäminen katsomoon on hyvä ratkaisu, selkeä viesti Shaynelle. Toivottavasti Mäkiaho ja Widing saavat vähän aiempaa paremmat ketjukaverit.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Debyyttinsä Pelicans-paidassa tänään tekevällä (?) Joni Purolalla taitaa olla maalitili liigatasolla avaamatta.

Jos Grönholm ja Paappanen tosiaan ovat poissa kookoonpanosta niin ei toden totta hyvältä näytä. Nämä kaksi olivat ainoat pakistossamme, jotka osavaat jotain kiekollakin tehdä. Tosin Paappanenkin on ollut viimeaikoina kaukana viimevuotisesta tasostaan.

Toporowskin puuttuminen kokoonpanosta on pelkästään positiivista.

Täytyy vain toivoa, että Äijänsuolla tapahtuu tänään jotakin todella erikoista...
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko tänään

VEHANEN (JOKELA)

1. kenttä
Ulmer-Hancock-Murphy, Hämäläinen-Lehtonen

2. kenttä
Torkki-Tähtinen-Saarela, Porkka-Niskala

3. kenttä
Luovi-Tkaczuk-Koivisto, Purontakanen-Kesä

4. kenttä
Siivonen-Viinanen-Normio, Hagelberg (h)- Harikkala
 

RJM

Jäsen
Hyvä homma....Luovi takaisin kuvioissa.

Itselleni jäi sellainen maku Ässät pelin jälkeen et Lukon kurssi olisi todella menossa ylös päin, jotenkin tuo voitto tuli "niin helposti". Tänään saadaan vastaan Lahden Pelicans, joka on ollut paha vastustaja Lukolle näinä muutamana vuotena, mutta uskon poikien klaaraavan tämän illan tyyliin 3-2.

Kun katsoo tuota lukon kokoonpanoa niin ykkös ja kakkos kentät ja ei nyt muidenkaan kentien hyökkäyskalusto ole paha mutta jotenkin olisi hyvä olla vielä sellainen kovaluinen ja oman maalin edustan siivoova pakki kokoonpanossa. Sellainen todella fyysinen pakki.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Pelicanseista

Kävin Pelicansien kotisivulla!

Uutta verta: Toni Kiren -nost. a-jun.-, Joni Puronen - HIFK 2 ottelun sopimus Pelicanseissa.

Loukkaantuneet: Tero Paappanen, Ossi Grönholm

Poissa: Martin Cech vaihtanut seuraa, Shayne Toporowski ( Ei tod. pelaa, Pelicans antanut kehoituksen katsoa uutta seuraa)

Huom. Pelicans etsii uutta puolustajaa Cechin tilalle
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös