Lukko mediassa

  • 695 872
  • 3 845

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika alatyylinen kommentti Tapparan Tapolalta Skalickyn loukista (L-S:n mukaan julkaistu Aamulehdessä): "Skalicky ei montaa vaihtoa pelannut, vaikka häntä on kutsuttu teräsmieheksi."
Näin on juu sanonut.
 

Liitteet

  • FB0E88E7-EC59-49EF-B7C7-7EDC41730BB0.jpeg
    FB0E88E7-EC59-49EF-B7C7-7EDC41730BB0.jpeg
    169,3 KB · kertaa luettu: 175

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Näin tuo juttu oli lehdessä:

"Virta on saanut kopissa lempinimen Kippari-Kalle. Hän on kokoaan fyysisempi, kuten isänsäkin oli. Kirvesluotsi Jussi Tapolakin innostui Virran niitistä.
- Se oli melkoinen pommi. Skalicky ei montaa vaihtoa pelannut, vaikka häntä on kutsuttu teräsmieheksi, Tapola heitti.

Kyse oli revanssihenestä, ei vahingonilosta. Tapparalle jäi hampaankoloon torstain välierän loppuhetkistä, jotka johtivat Maksim Matushkinin yhden pelin pannaan."
 

Haka Maori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaikeasti selitettävissä
Siinä kuminaaman oma pelaajaura, vittu mikä teräsmies.

 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No noilla sanoilla voidaan sitten kyllä alkaa spekuloimaan aika isosti mitä oltiin pelin alkuun hakemassa. Mahdollisimman isoa pommia johonkin tärkeään pelaajaan välittämättä vastustajan terveydestä. Tuohan kuulostaa jo käskyttämiseltä vastustajan vahingoittamiseksi.

Hävisi kyllä kaikki kunnioitus Tapiolan ja Virran toiminnasta koska sitä näköjään ei haluta antaa myöskään tähän suuntaan.

Peksi on tuominnut aivan kaikki tuollaiset oman joukkueen taklaukset joissa vastustaja on loukkaantunut, on ne olleet puhtaita tai ei.

Tapolan malli näyttää olevan amerikkalainen, jossa voiton eteen saa ja pitää käyttää kaikki keinot ja jos samalla nolataan vastustaja, on voitto vielä maukkaampi.

Pahoittelut kiehahtamisesta, mutta minä en vaan ymmärrä tuollaista. Katotaan ottaako Ika kiinni tuosta studiossa. Olisi niin Ikan mukainen kommentti kun hän nauttisi tästä kiimasta. Ja jos ei ole tullut selväksi niin kyllä, Ika on päässyt ihän alle.
 

KultaLukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onko joku sen koronakeissin jälkeen odottanut Tapparan suunnalta muuta kuin vitun typerää kommentointia? Siinäkin Tapola osoitti aivan täydellistä tilannetajun puutetta tapparasydämineen. Pelle mikä pelle, mutta joukkue nyt toivottavasti on tuosta tällistä ja menetyksestä päässyt yli.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Tapparassa on löydetty uusi pohja jälleen. Vingutaan kuin hiiret Saarelan "filmauksesta" kun itsellä palaa hermo ja haetaan siitä muka energiaa ja sitten ilkutaan loukkaantumisilla. Perkele jos karma tänään nostaisi päätään(ja pitäisi sen ylhäällä huomiseen asti) niin ei niistä rotista jäisi mitään muuta jäljelle kuin housut.
 
Miten helvetissä tuo Patrik "kiikari" Virran taklaus ei ollut ryntäys? Omina peliaikoinani ryntäämiseltä välttyi, jos hidasti vauhtiaan ennen taklausta. Tuossa järytään täydellä vauhdilla ja hypätään vielä. Aivan päivänselvä ryntäys, josta tuomitaan vähintään 2min ja jos Skalicky olisi pahimmassa tapauksessa pahemmin loukkaantunut niin 5+20min. Mutta tuskin kenellekkään tulee yllätyksenä, että ei Tappara samoilla tai ainakaan reiluilla säännöillä pelaa ja vastustajan kunnioittamisesta ei ole tietoakaan tuon raukkamaisen joukkueen kopissa.

Jussi Tapola on todella raukkamainen ihminen. Reppana suoraan sanoen.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Ymmärrän hiiltymisen täällä, mutta toivottavasti joukkue on printannut tuon paska-aviisin jutun pukuhuoneen seinälle. Ammentavat siitä sen tappajan fiiliksen ja laittavat kaverin maksamaan tästä kovan hinnan kentällä.

Edelleen, tänään kentälle pitää luistella isolla munalla varustettu Lukko.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Melkoista ennennäkemätöntä Lukkohypetystä tällä kaudella ollut mediassa. Lukko on mennävuosina saanut tehdä mitä haluaa lähes ilman palstatilaa. Nyt valtakunnallisesti saataisiin lööppejä, että mitä joku tähtipelaaja aamulla laittaa leivän päälle tai petasiko hän petinsä aamulla. Jotenkin ennen kaikki oli paremmin :)
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Ja omanlaista hypetystä a'la' Lehkonen CMore:lla: Lukko taitaa voittaa, valitettavasti...
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Saiko Tapola paskahalvauksen, tukehtuiko pullaansa vai mitä, kun Liiga ei pelin lehdistötilaisuutta saa eetteriin? Eepistä homma tuskin on jäänyt kiinni.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Saiko Tapola paskahalvauksen, tukehtuiko pullaansa vai mitä, kun Liiga ei pelin lehdistötilaisuutta saa eetteriin? Eepistä homma tuskin on jäänyt kiinni.

Kuuntele tuolta
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Kuuntele tuolta

Tapola antanut itsestään välillä pelien aikana väärän kuvan. Ihan hyvin ainakin tuon haastattelun antoi ja oli asiallinen. Olisi jopa voinut jossitella videoratkaisuilla, mutta ei tehnyt sitäkään.
 

Parthicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vellu kehuu Lukkoa ja pelaajista Pressiä ja Saarijärveä. Kehoittaa porilaisia liputtamaan Lukon puolesta, vaikka kuittia tulisikin mestaruudesta. En oikeen näe tuossa jutussa tuota kilpikonnapuolustusta.

Ihan kiva juttu, mutta olen kyllä sen verran konservatiivinen että tuollaiset mestaruuden toivomiset veriviholliselle voisi jättää sanomatta.

Nykyään kun pelaajia tulee ja menee, tappelut on käytännössä kielletty eikä suurin osa joukkueista ole raumalaisia tai porilaisia täynnä, työ tämän ikuisen välienselvittelyn tunnetason ja merkittävyyden ylläpidosta on siirtynyt valtaosin tavallisille ihmisille, jotka on näissä kaupungeissa syntyneet ja kasvaneet. Kaikki derbyt elävät vastakkainasettelusta. Ihan kaikki. Jos aletaan jotain teennäisiä yläpeukkuja antamaan täältä etelästä sinne pohjoiseen tai toisinpäin, ei meillä ole kohta mitään vastakkainasettelua eikä silloin ole derbyäkään.

Gary Nevillen kaltaista suhtautumista kaipaan. Suur-Manchesterin alueella kasvanut ja koko ikänsä Manchester Unitedia edustanut äijä sanoi ihan rehellisesti, ettei olisi halunnut nähdä Liverpoolin voittavan mestaruutta. Ja aivan varmasti Liverpoolissa asia ymmärrettiin. Kyllä sielläkin toivotaan, että mestaruudet kiertää Old Traffordia vielä pitkään.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Latvia vs Ranska
  • 1.93
  • 4.10
  • 3.20
Tanska vs Kanada
  • 15.00
  • 10.00
  • 1.10
Itävalta vs Sveitsi
  • 15.00
  • 11.00
  • 1.09
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös