Lukko kaudella 2019–2020

  • 291 740
  • 1 591

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Elolle siis kartoitetaan uutta seuraa, mutta kartoittaako Lukko Elon korvaajaa? Samalla ovenavauksella olisi kyllä suotavaa lähettää Sopanen vaikka Peliittoihin.

Kyllä sieltä pakko on tulla sisäänpäinkin ukkoa. Kaikki kunnia Petmaneille ja Ylitalolle, mutta ei voi koko loppukautta pelata niin, että he muodostovat neloskentän. Määrällisestikin rupeaa olemaan pelaajia aika niukasti, varsinkin jos Sopanenkin lähtee Elon lisäksi. Lisää ratkaisijoita tarvitaan ja kaiken järjen mukaan rahaakin pitäisi löytyä.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Eri ketjusta:
Kyllä PV tekemisellään vaikutti ainakin minut viime kaudella, vaikka kausi olikin ehkä hieman mollivoittoinen. Palaset olivat melko rajalliset viime kaudelle ja taustalla huonoja sopimuksia, mutta kuitenkin mukavasti nuoria löi läpi sekä joukkuekin onnistui pelamaan voitosta, vaikka ailahtelikin. Nyt kun palaset pitäisi olla kohdillaan, niin luonnollisesti kriittisempi Virtaa kohtaa olenkin.
Itse olen pohdiskellut että onko siihen joku syy että Virran joukkueessa nuoria käy paljon kokeilemassa, eli eikö tule toimeen vanhempien kotimaisten pelurien kanssa? Poislukien tietenkin Laakso. Toisaalta se on hyvä että nuoret saavat näytönpaikkoja, mutta jos toisessa ääripäässä on RD:n kokeneet ja toisessa ääripäässä on Virran nuoriso, niin olisiko kuitenkin paras vaihtoehto jossain noiden kahden välillä?

Molemmat pihalle, kun kerran Pekalla mennään.
Tästä olen samaa mieltä, jos siis Pekka haluaa Sopasestakin eroon, itse olisin mieluummin vaihtanut päävalmentajaa. Mutta jos Virralla mennään, niin vaihdellaan sitten palasia. Jos Virran Lukolla ei ole malmia kaulassa tämän tai ensi kauden jälkeen, tai jos Virran sopimus lopetetaan ennenaikaisesti, niin voidaan todeta päätöksen olleen väärä. Ainakin pääpiirteittäin. Ja Virrallehan tässä ei pelissä ole sinänsä kuin se että maine valmentajana ei muutu, eli messias Kuopiossa ja epäonnistuja länsirannikolla. Mutta jos menestystä ei tule, niin Kallen maine ottaa isomman kolauksen. Kalakaverin jatko, oman kasvatin ulostaminen ja mitä kaikkea vielä. Nyt vaikuttaa jo siltä että Elon hankinta ja Sopasen jatko olivat huteja, Virran pelitapaan siis, itse näkisin vielä nytkin kummallekkin hyökkäyksessä selvät tontit.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Lisää ratkaisijoita tarvitaan ja kaiken järjen mukaan rahaakin pitäisi löytyä.

Taikka sitten kultainen kädenpuristus kavereille, joka lyö lukkoon tämän kauden pelaajabudjetin ja ollaan jälleen tilanteessa, jossa rahaa on kiinni pelaajissa, jotka eivät Lukossa enää pelaa. Vaikea uskoa, että Elo suostuu rahallisesti mihinkään nollatason purkaukseen, kuten myöskään Sopanen, jos niin kävisi että hänen sopimus puretaan. Mitään faktaahan Vilistä ei ole.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Kapeaksi hyökkäys menee. Ruotsi pelannee 4.ketjun keskellä tämän viikon. Jouluna selviää onko V.Petman kisoissa vai ei. Laakson tilanne täysin auki ja Sopasesta ei osata sanoa. Eli Lukolla on nyt 12 hyökkääjää ehjänä, 2 loukilla ja 1 U20 kisoissa.

Myynnit alkaa pian kunnolla. Sieltä sitten rohkeasti hakemaan palasia jos Sopaska halutaan myös ulos ja Laakso ei tule kuntoon pian.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
....Kalle Sahlstedt vaikutti alkujaan loistavalta utj:ltä. Nyt on sitten alkanut ote lipsumaan. Tuliko Elon ominaisuudet tai luonne jollekin yllätyksenä? Miksi Virta ei antanut kunnollista näytönpaikkaa missään vaiheessa, olettaen, että pelaajaprofiili oli tuttu?

Jos tässä nyt Sopanen tekee saman perässä, niin tämän jatkon osasi koko Jatkoaika kyseenalaistaa. Ja mikä pahin, Pekka Virran ensi kauden jatko. Kalle ripustaa nyt itsensä melko vahvasti Virran onnistumiseen. Jos kausi päättyy taas floppiin, niin alkaa jo epäilyttää, että mentiinkö tässä kalakaveruus edellä ja ulostettiin kaksi ensi kauden merkittävintä voimassaolevaa sopimusta. Jos ja kun Westerholmit ja Danforth ei jatka, niin onnea vaan ensi kauden rakennukseen ilman yhtäkään nykyistä tulosyksikkötason pelaajaa. Oma usko koko tähän strategiaan alkaa olla mennyt.

Entäs tapaus Lehtinen, onko jo Setäsen kanssa jatkot tiedossa ja sen vuoksi Lehtinen pelaa vähemmän, vaikka on vähintään yhtä hyvä tai parempi ja ennen kaikkea lupaavampi. Minusta tämä viestii sitä, että hänkin on lähdössä. Elolle toivon hyvää jatkossakin, toivottavasti Suomeen jäädessään nähdään kevään peleissä jäätävä kuittaus.
Puhu vaan omasta puolestasi. Et voi nimetä itseäsi edustamaan koko Jatkoaikaa.
Mielestäni fiksu veto Kallelta ottaa Virtanen jo ensi kaudeksi organisaatioon. Jos tämä kausi menee poskelleen, jatkaja ensi kaudelle on jo valmiina. Uskon, että kuvio on Virran ja Virtasen kanssa jopa sovittu.
Ensi kauden valintoja ei ymmärtääkseni julkisteta ennen kuin kausi on lopuillaan. Muutamia hyviä sopimuksia ensi kaudelle, Lukon optio, on jo olemassa.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Puhu vaan omasta puolestasi. Et voi nimetä itseäsi edustamaan koko Jatkoaikaa.
Mielestäni fiksu veto Kallelta ottaa Virtanen jo ensi kaudeksi organisaatioon. Jos tämä kausi menee poskelleen, jatkaja ensi kaudelle on jo valmiina. Uskon, että kuvio on Virran ja Virtasen kanssa jopa sovittu.
Ensi kauden valintoja ei ymmärtääkseni julkisteta ennen kuin kausi on lopuillaan. Muutamia hyviä sopimuksia ensi kaudelle, Lukon optio, on jo olemassa.
Eikö Virtanen ollut saatavissa ihan Liiga-Lukon käyttöön heti ensi kaudeksi, vai halusiko vasiten mennä A-junnuihin? Virtasen palkkaaminen ”varalle” on mielestäni erittäin kyseenalaista ja asettaa Kallen uskottavuuden pienelle koetukselle. Tekikö Kalle alkukauden huumassa liian nopean päätöksen Virran neljännestä kaudesta? Vähän siis samalla tavalla, kun eka kaudellakin Virta sai alkuhuumassa tämän kolmannen kauden itselleen (toki eri henkilöiden toimesta).

Sitten sen jälkeen tehtiin sopimus Virtasen kanssa jo ensi kaudesta, kun ei oltukaan niin varmoja Virran pätevyydestä. Ja nyt Kalle on ”nero”, kun siellä on Virtanen A:ssa omaksumassa Lukon toimintatapaa ja odottamassa valmiina ottamaan mahdollisesti raiteiltaan suistuneen junan komentoonsa. Eikä Veltsu ole siellä ilmaiseksi. Pekallekin pitää palkkaa maksaa.

Eli meillä on ensi kaudella kaksi mitat täyttävää liigavalmentajaa. Monellako muulla seuralla on samanlainen tilanne? Tuokin toisen valmentajan palkka oltaisiin voitu sijoittaa johonkin hyvään pelaajaan.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Plan B valmiina on mielestäni fiksuutta. Turha on lähteä muiden joukkueiden tilanteisiin vertaamaan. Etenkin, kun meneillään oleva kausi on kesken ja lopputulemaa ei tiedä. Osa sen on jo tietävinään.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Sitten sen jälkeen tehtiin sopimus Virtasen kanssa jo ensi kaudesta, kun ei oltukaan niin varmoja Virran pätevyydestä. Ja nyt Kalle on ”nero”, kun siellä on Virtanen A:ssa omaksumassa Lukon toimintatapaa ja odottamassa valmiina ottamaan mahdollisesti raiteiltaan suistuneen junan komentoonsa.
Peksillä on muuten sitten taas uusi syy heikolle menestykselle. Ensi kaudella on vanhan valmentajan pelaajat vaihdettu, Peksin hyväksymät pelaajat jo vaihdettu, perustuksia valettu jo moneen kertaan, nuoret pelaajatkin jo melkein keski-ikäisiä (kiekkoilijoiksi). Mutta perkele kun siellä on Brutus a-junnuissa, valmiina iskemään veitsen selkään. Koitappa siinä keskittyä valmentamiseen kun kokoajan saa pelätä.. Ja kun faneja ei voi vaihtaa Peksille mieluisiksi.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niin... Kaikki asiat saadaan näyttämään just sellaiselta kuin halutaan asiat nähdä. Edelleenkin Kallen tärkein ajatus on olla luomassa hyvää pohjaa ja asioita pitkällä tähtäimellä. Nyt on kokeiltu ties kuinka monta kymmentä vuotta enempi ja vähempi tempoilevaa toimintaa. Nyt kokeillaan toisella tapaa ja mä ainakin olen valmis kokeilemaan tätä tapaa ainakin sen 10 vuotta.

Nyt varaudutaan mahdollisiin ongelmiin jo etukäteen kun kaikki muut joukkueet laittaa kaiken yhden kortin varaan. Kumpi on "tyhmyyttä" ja kumpi viisautta kertonee sitten jälkiviisastelut tämän tai seuraavan vuoden jälkeen. Ja samaa mieltä kuin sir jusa. Nyt kun tehdään uutta on vähän haasteellista katsoa mitä muut tekee.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Näkökantoja on erilaisia, mikä on hyvä asia. Totuus löytynee jostain puolesta välistä ääripäiden välillä. Itse en juuri perusta resurssien väärinkäytöstä, vaikka siihen olisi varaakin. Olisin ottanut A-junnuihin jonkun muun pitkäaikaiseen kehittämiseen soveltuvan valmentajan (joka sopii myös Virtaselle A ja liigan yhteistyön nimissä) ja Virtasen heti liigaan. Nyt vaan tuntuu, että Kalle pelaa safetya tehtyään mahdollisen erehdyksen Virran suhteen. Ja kun katsoo vallalla olevaa tilannetta ja levottomuutta Lukon ympärillä, niin ihmetys kasvaa entisestään. Vahva välikauden haju alkaa tulvia nenään ensi kauden osalta.
 
Niin Lukolla on ensi kaudella junioreissa valmentaja, joka saisi töitä monesta paikasta.
Eli siellä maksetaan kahdella liigatason päävalmentajalle liksa.
Hyödyt tästä ovat mitkä?
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Mitään en mistään tuplapalkasta tiedä tai siitä miten paljon Virtaselle A:n pestistä maksetaan. Mutta voihan toi olla hyvä stunttikausi Virtaselle, mieshän on valmentanut kuitenkin Jypin A: n mestariksi 2011 ja Ahon joukoissa samana vuonna? edustuksessa kultaa. Vai oliko vaan sattuman kauppaa?
Lukko-A-pestin päättyessä joku muu luotsaamaa samantapaisil metodeil kuin Virtanen valmensi. Onhan sekin mahdollista että jatkossa Virtanen jää pidemmäks aikaa Lukon junioripuolelle kehittään yksilöitä.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos Elo ja Sopanen on molemmat tai edes toinen kohta veks, niin aika vähiin käy hyökkääjät kun A:ssakin varmaan tarvittaisiin pelaajia. Laaksonkaan tilanteesta ei ole kerrottu tai ollut kerrottavana Lukolla oikein mitään.

Eli jos tosiaan tilanne on se että kaksi meritoitunutta hyökkääjää laitetaan pihalle, tai toinen näistä on muuten pidempään loukkaantumisen takia poissa ja joukkueen kapteeni vielä tuohon päälle on määrittelemättömän ajan saikulla, niin pakosti sisään päinkin jotain vielä jossain kohtaa on tulossa. Tässä kohtaa sitten taas nähdään lehdessä Kallen/Pekan kommentteja kun sanotaan että ketään ei haluta ottaa vain loppu kaudeksi, tai halutaan että pelaaja sitoutuu Lukkoon pidemmäksikin aikaa. Sopanen sitoutui tekemällä kahden vuoden jatkon, Elo tuli sisään kahden vuoden sopimuksella ja kummallekaan ei ole löytynyt käyttöä, tai he ovat valmentajan mielestä sopimattomia joukkueeseen. En mä oikein tiedä mitä tässä odottaa enää. Kausi ei ole edes puolessa välissä ja Lukon sijoituskaan ei ole ihan niin surkea, mutta jotenkin oma fiilis on taas jostain syystä kadoksissa. Vielä n. 2 kuukautta sitten touhu näytti lähes joka tasolla järkevältä, mutta nyt sitten taas homma alkaa näyttämään siltä mihin moni tänne kirjoittava on tottunut vuosien saatossa.

Jos Lukko on ollut Markus Nurmen perässä ensi kautta ja tulevaisuutta ajatellen, niin koittaisi sitten vaihtaa Elon Turkuun ja Nurmi paluupostissa Raumalle. Sopasen voisi koittaa vaihtaa Pelicansin kanssa Jesse Ylöseen ja/tai Aleksi Mustoseen, vaikka ei taida olla mitenkään mahdollista tai järkevää Pelicansin kannalta. Sorry, edellinen meni haaveilun ja utopian puolelle.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niin Lukolla on ensi kaudella junioreissa valmentaja, joka saisi töitä monesta paikasta.
Eli siellä maksetaan kahdella liigatason päävalmentajalle liksa.
Hyödyt tästä ovat mitkä?

No heti kun kerrot kellä on paras kristallipallo veikkausnumeroille niin annan sulle vastauksen. Tarkoitan että tuskin kukaan osaa vielä tätä tässä vaiheessa kertoa mutta 3 päästä useampikin.

Edit: korjailtu autocorrect päättömyyksiä
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Ei Virtasen A-junnupesti mikään plan-b ole. Organisaatioon sisäänajoa tjsp. Virta ei tule kenkää saamaan.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
En usko että Virtanen valmentaa ensikaudella a-junnuja millään karkkirahoilla. Varmaan saa kunnon palkaa.
Olen myös varma että jos Virta ei vie Lukkoa tällä kaudella vähintäin välieriin on Virtanen jo ensikaudella penkintakana. @carr tämän saat ottaa talteen.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
En usko että Virtanen valmentaa ensikaudella a-junnuja millään karkkirahoilla. Varmaan saa kunnon palkaa.
Olen myös varma että jos Virta ei vie Lukkoa tällä kaudella vähintäin välieriin on Virtanen jo ensikaudella penkintakana. @carr tämän saat ottaa talteen.
Samoilla linjoilla. Menee yhdellä taltioinnilla.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei Virtanen varmastikaan edullinen valmentaja junnuihin ole, mutta tuskin on tämä nykyinen A:n koutsi Marttilakaan. Vaikka ei sinänsä tämän ketjun asia ole, niin aikanaan kun Lukko Marttilan palkkasi, niin varmaan odotettiin vähän muuta kun tulokset ovat olleet ja ehkä hänen odotettiin jatkavan jollain tasolla organisaatiossa. Näinhän ei tule käymään.

Aika sitten näyttää, kuka ensi kaudella valmentaa Liigassa, kuka A:ssa jne. Tämän hetkinen meno edustuksen ja junnujen menestykseen peilaten ei ainakaan pois sulje jo sovittujen paikkojen uudelleen jakoa keväällä. Toivon todella, että loppu kausi menee niin hyvin että hommat jatkuu kaikilla ensi kaudellakin sopimusten mukaisesti ja ennen kaikkea suunnitellusti.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
En usko että Virtanen valmentaa ensikaudella a-junnuja millään karkkirahoilla. Varmaan saa kunnon palkaa.
Olen myös varma että jos Virta ei vie Lukkoa tällä kaudella vähintäin välieriin on Virtanen jo ensikaudella penkintakana. @carr tämän saat ottaa talteen.

Joo voin ottaakin. Itse en usko Kallen Pekkaa potkivan pois.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Joo voin ottaakin. Itse en usko Kallen Pekkaa potkivan pois.
Täysin spekulointia, mutta luulenpa, että kuvio on jo sovittu etukäteen kolmisin, miten toimitaan, jos tällä kaudella homma karahtaa. Ehkä siinä tapauksessa Peksi onkin A-nuorten valmentaja tai junioritoiminnan vetäjä tms. .
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Ei taatusti ole tällaista sovittu.
Jos tuollainen edes tulee mieleen, silloin ollaan tehty jo lähtökohtaisesti vääriä valintoja.
Hienoa, että joillakin on sopimisista ja sopimattomuuksista jo varma tieto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös