Lukko kaudella 2019–2020

  • 291 132
  • 1 591

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika rajua tekstiä tulee, vaikka a) mitään potkuja ei ole tapahtunut b) kukaan tietäisi varmaksi mitä taustalla on.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ehkä olisi syytäkin, koska Elo taikka Sopanen eivät vieläkään ole harjoituksissa mukana muun joukkueen kanssa.
Huomenna selviää kuitenkin paljon. Mutta pikkuloukkiin en usko, eikö silloin olisi voitu suoraan ilmoittaa että day-to-day sormiflunssa?

Ihmetyttää myös Sopasen "alamäki", Pelsu-peliin ykköskenttään, teki yhden, syötti pari hyvää paikkaa ja toinen maali oli pienestä kiinni, seuraavaan peliin nelosketjuun ja oliko 5min peliaikaa, siitä sitten katsomoon. En tiedä mitä sitten olisi Sopasen pitänyt tehdä että olisi pysynyt ykkösketjussa.

Tällä kaudella kuitenkin Elon ja Sopasen odotusarvot pisteissä pitäisi olla joukkueen sisällä top-5, eli kaksosten ja JD:n jälkeen. Peliajat, kokoonpanot tai oikeastaan mikään mukaan ei ole tätä tukenut. Jos kumpikin tai edes toinen nyt ulostetaan, niin toivottavasti Virta ei puhele enää lainkaan maalinteon vaikeudesta tai työmäärästä per maali.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Huomenna selviää kuitenkin paljon.

Huomenna tuskin selviää yhtään mitään, eivät Elo taikka Sopanen varmuudella ole kokoonpanossa, elleivät he mahdu edes joukkueen harjoituksiin.

Jos tilanne tosiaan on se, että Elo ja Sopanen ovat saaneet tiedon, että he eivät enää joukkueessa pelaa, niin Lukkokin voisi asian rehellisesti tiedottaa suoraan, niin loppuisi tämäkin oravanpyörä. Ketään ei kiinnosta yhtään, jos joku Matti Möttönen ei Lukossa enää saa pelata ja siitä ei tarvitse mitään edes erikseen tiedottaa. Eero Elo taasen on imagollisesti niin iso nimi tossa joukkueessa, että voisivat sen verran arvostaa kannattajia, että kertovat miten asiat ovat jos tilanne tosiaan yllämainittu on. Aika vaikea kuvitella miten tämä nykyinen tila hyödyttää joukkuetta yhtään mitenkään.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Jos kumpikin tai edes toinen nyt ulostetaan, niin toivottavasti Virta ei puhele enää lainkaan maalinteon vaikeudesta tai työmäärästä per maali.

Asettaa myös outoon valoon lausunnot vanhoista sopimuksista, jotka veivät pelimerkkejä. Rosterin kapeudesta ei myös kannata puhua.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sopanen on Kimmo Mäkeläisen mukaan loukkaantunut. Twitterissä kertoo.

Noin kiitos. Voidaanko paniikki jo purkaa näiden kahden osalta? Eiköhän Elolla ole jotain samanlaista taustalla.

Nyt on jo valmiiksi teurastettu kaikki mahdollinen.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sopanen on Kimmo Mäkeläisen mukaan loukkaantunut. Twitterissä kertoo.


Ilmeisesti tuore vamma, koska jutun mukaan Sopanen on nyt tutkimuksissa. Elosta ei ole mitään mainintaa.
 

fakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL/Liiga/KHL
Spekuloinnit Sopasen osalta harjoituksista puuttumisen vuoksi voidaan lopettaa.

"Tapio Laakson tilannetta katsotaan edelleen päivä kerrallaan ja Vili Sopanen on tutkimusten alla ."

Elosta ei tosin mainintaa. Lähde kotisivujen ennakko huomiseen peliin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Elosta ei tosin mainintaa.

Tämähän on jännittävämpää kuin monet arkipäivien runkosarjapelit. Kohta tulee joku kertomaan kuinka Elon auto on nähty Isomäen parkkipaikalla...*hymiö*
 

Irtolapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Niämise Ville, Gill,Forss ja Pospisil
Tämähän on jännittävämpää kuin monet arkipäivien runkosarjapelit. Kohta tulee joku kertomaan kuinka Elon auto on nähty Isomäen parkkipaikalla...*hymiö*
Voiko ihminen niin alas vaipua jääkiekon vuoksi? Ei se tietenkään helppoa ole Pekan alaisuudessakaan olla, senhän todisti tehot Pekan kanssa Porissakin mutta silti.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viime viikolla Sopanen rotaatiossa ja nyt loukkaantunut. Elosta tosiaan ei jaksettu mainita sanallakaan. Tiedotuksellinen napakymppi.
Jotenkin pikkuisen haiskahtaa. Alkuviikolla ei Sopanen ollut loukkilistalla eikä ole pelannut, onko harjoitellutkaan, ja yhtäkkiä tutkimuksiin... Ja sitten Elo; ei mainintaakaan vaikka suuri yleisö miettii jatkuvasti mikä on miehen tilanne. Pahalta näyttää, että pian uutisoidaan Elon siirtymisestä toisaalle. Ehkä menee takaisin Sveitsiin? Sen jälkeen vituttaisi Pekan naama entistä enemmän.
 
Onkohan valmentajan ja joukkueen välillä jotain skismaa? Onko kukaan muu kuullut mitään tällaista?

Tuostahan on paljon puhetta ollut täällä sekä muuallakin, että joukkueessa on hyvä henki (ainakin pelaajien välillä) mutta en sitten tiedä, että miten valmentajien ja pelaajien suhteet ovat. Jotenkin alkaa tuntua, että onko siellä tosissaan otettu yhteen, jotenkin kun sen verran jänniä aikoja nyt elämme.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
No mitä itse kuulin, oikeastaan suoraan joukkueesta, niin siellä on kismaa joidenkin pelaajien ja Virran osalla. Olen siitä aikaisemminkin jo kirjoittanut.

Tämä on yksi melko iso asia joukkueen sisällä, miten sen palautteen antaa, kun joukkueesta osa pelaajistosta eivät Virrasta pidä. Tämä on sataprosenttinen fakta, mutta en ala sitä avaamaan enempää täällä.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onkohan valmentajan ja joukkueen välillä jotain skismaa? Onko kukaan muu kuullut mitään tällaista?
Pahaa pelkään. Ei tuollaista kurittomuutta ja alisuorittamista muuten ymmärrä. Kuulemani mukaan (melko luotettavalta taholta, läheltä joitain pelaajia) viime kaudellakin Pekka hääräsi sellaisia juttuja pelaajien selän takana, että hiljaiseksi vetää. En nyt tässä viitsi paljastaa sen tarkemmin, kun en tiedä kuinka salainen tai arka asia on. Mutta sen perusteella en ihmettelisi, jos nytkin olisi yhteishengessä jotain. Harmittaa kuulla tuollaisia asioita Lukosta.

Virta on sen verran vahva persoona, ja monelta taholta vuosien varrelta juttuja kuultuna, melkoisen kokovartalo-koo, että eipä se ihme ole, jos joidenkin pelaajien kanssa sukset menee ristiin. Varsinkin kokeneemmat pelaajat voivat joutua vaikeuksiin.
 

Samppub

Jäsen
Ikinä ei tiedä mitä siellä tapahtuu, kun ei itse ole kuulemassa, mutta yleensä huhut ei ihan itsestään synny.

Näitä muutamia huhuja mitä on kuulunut, niin..
Pelaajille vittuillaan koko porukan edessä, etenkin vanhemman ikäluokan pelaajat saavat tästä osansa. Viime kaudella esimerkiksi Krejcik lähti joka kerta mieluummin maajoukkueen matkaan, kun jäi Virran kanssa tekemisiin (jatkosopimuksen suurin este Jakubin osalta).
Osan pelaajien kiveenhakatut pelipaikat/-ajat närästävät (EE ei saa esim 5-3 yv-aikaa, saisi edes yrittää).
Virran yleinen tyyli on alkanut nyppimään joukkueen sisällä joidenkin kohdalla. Aina on syy milloin pelaajissa, tuomareissa, materiaalin vähyydessä tai vaihtuvuudessa. Koskaan ei oteta kontaktia/kantaa omiin tekemisiin.

Olen ollut siinä uskossa, että Virta olisi nykyään tälläinen pelaajalähtöinen koutsi mitä nyt esim Myrrät ja Manner ovat. Uskoin, että Pekka olisi kehittynyt roimasti ja osaisi antaa palautteen rakentavasti. Totuutta en silti tiedä, muistetaan se.

Olikohan siinä Nemon vierailussa edellispelissä jokin muukin ajatus, kuin vierailu ystävien seurassa? Hmm?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olikohan siinä Nemon vierailussa edellispelissä jokin muukin ajatus, kuin vierailu ystävien seurassa? Hmm?
Sitä en osaa sanoa mutta vieläkö Villellä on se asunto Raumalla? Meinaan tämmöiset asuntoasiat ovat perinteisesti Jatkoajassa olleet kovassa huudossa, kun valmentajia on siirtynyt paikasta A paikkaan B.
 

Samppub

Jäsen

– Parhaat pelaavat. Meillä on hyvä kokoonpano, Lukon päävalmentaja Pekka Virta ilmoittaa harjoitusten päätteeksi.

– Sopanen on loukkaantunut. Hänellä on alaraajassa vamma, joka on vaivannut jo pitkän aikaa, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt paljastaa.

– Koska hän on pelikuntoinen, on vähän kysymysmerkki. Hänellä on kuitenkin vamma, jonka takia hän ei ole kehissä.


– Eeron tilanne on se, että hän ei mahdu kokoonpanoon, Sahlstedt kertoo.

– Totta kai tämä on hankala tilanne, se on ihan selvä. Ei kai siitä mihinkään päästä. Ikävä tilanne, mutta jokaisella joukkueella on aina omia murheitaan. Mutta kun hän ei mahdu niin ei mahdu. Sahlstedt toteaa.

Onko Elo myynnissä?

– Ei ole tällä hetkellä myynnissä. Yritetään ratkoa tilannetta, ei siinä sen kummempaa, Sahlstedt vastaa.

Huolestunut hän on monivuotisen luottopelaajansa Tapio Laakson tilanteesta. Sentteri loukkaantui 16. marraskuuta pelatun HPK-pelin alussa, palasi jo kertaalleen joukkueharjoituksiin mutta treenaa jälleen yksinään.

Miten kaukana hän on pelikunnosta?

– Varmaan tosi kaukana. Ei ole mitään ennustetta, Virta sanoo.

Enempää hän ei saa Laakson terveydentilasta sanoa.

– Koko ajan se on seurannassa.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
On taas aikamoista puuhastelua tämä Lukon touhu. Jesse Ruotsikin on vissiin niin paljon kovempi pelimies, ettei Eero Elo mahdu hänen sijastaan kokoonpanoon.

Kaikki positiivinen pöhinä, mitä tässä seurassa on sellaiset 1.5 vuotta ollut, ollaan onnistuttu vetämään kaivosta alas. Vitun amatöörit.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Onkohan Kalle & Virta sittenkään parasta mitä Lukolle on tapahtunut? Heitän sellaisen näkemyksen jo tässä vaiheessa, että Kalle luikkiin vielä vähin äänin takaisin Turkuun vanhoihin hommiin 2 vuoden sisään. Saa ottaa talteen :-)

Jotenkin on ollut nähtävissä että kaikki joukkueessa ei ole hyvin, Virran jatko ja ilmeinen kahnaus joukkueen kanssa saa urheilujohtamisen erikoiseen valoon. Prosessi ei nyt näytä menevän oikeaan suuntaan. Pahaa pelkään että urheilujohtamisessa tehtyjen virheiden takia tämä ja ensikausi pyristellään jotenkin ja sitten alkaa taas uusi aikakausi, projekteineen ja valmentajineen ja ehkä myös UJT toimen muuttuessa.

Selvää on että me ei pärjätä kolmella kentällä seuraavaa 30 peliä, kaikki kunnioitus, Petmanneille, Ruotsille ja Ylitalolle mutta näistä ei vielä ole menestyvän liigajoukkeen runkopelaajiksi joilta voisi odottaa muuta kuin 4-7 min selviytymistä joukkueen täytteenä.

Tulee mielenkiintoinen joulukuu olemaan, kun Elo, Sopanen, Heinola, Petman, Kukkonen on poissa, varotaan kuitenkin vahvistamasta joukkuetta että peli ei vaan sekoa...
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Onkohan Kalle & Virta sittenkään parasta mitä Lukolle on tapahtunut? Heitän sellaisen näkemyksen jo tässä vaiheessa, että Kalle luikkiin vielä vähin äänin takaisin Turkuun vanhoihin hommiin 2 vuoden sisään. Saa ottaa talteen :-)

Onhan tämä kirjoittelu nyt lähtenyt ihan täysin hanskasta ja muistuttaa jotain massapaniikkia tai joukkopsykoosia. Todellisuudessa Lukko on pelannut jo useamman viikon ihan kelvollisella pistesaldolla huolimatta siitä, että peliesityksissä on vielä parantamisen varaa. Ihan hyvä tilanne siis kaiken kaikkiaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös