Lukko kaudella 2019–2020

  • 290 707
  • 1 591

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Miksi? Ei kai se hyödyttäisi yhtään mitään, vaikka olisi yritetty. Eikä se yhdestä Kalaputaasta lopulta kiinni ole, vaikka alemmille ketjuille on tilauksessa lisää tehoja. Kyllä niitä sieltä vielä tulee ja varmaan sitten pahalla, kun ei ole hyvällä tullut. Kalleen on kuitenkin 100% luotto ja näin sen pitää hyvillä johtajilla mennäkin, ettei lähdetä samantien tuulen mukana, vaan toteutetaan kärsivällisesti strategiaa. Sitten kun tulisi joku todellinen kriisi, niin mun puolesta voi tehdä jonkun reagoinnin.

Mietin, että vastaanko sinulle vai olenko vastaamatta, mutta vastataan silti, vaikka se turhaa onkin.

Miksi? Ensinnäkin siellä vetää sentterin roolissa umpilaituri Heikki Liedes, mikä lienee se tärkein pointti. Toiseksi Lukolta puuttuu pelinrakentaja kolmosesta, mikä mahdollistaisi Elolle taikka Sopaselle kunnon ruokkijan. Kolmanneksi, tilasto ylhäällä. Ei ole olemassa mitään "no se tulee vaikka väkisin" juttua, vaan se ei satavarmasti sieltä tule jos Elo sekä Koivistoinen yhdessä pelaavat. Neljänneksi Antti Kalapudas olisi ollut ihan loistava hankinta pitkälläkin aikavälillä jos ja kun JD ja PW nostavat kauden jälkeen kytkintä.

On se ihme kun toiset kärkijoukkueet tuntuvat nyt viikottain jatkavan kilpavarustelua, vaikka eivät sitä välttämättä kaipaa ja kun samaa toivoo Lukkoon, niin täällä saa vastailla tyhmiin kysymyksiin. Lukko sen sijaan on huutavassa pulassa, ellei kärkimiesten takaa ala löytymään tehoja, eikä näköjään muutenkaan halua lähteä kilpavarustelemaan.

Ei muuta kun silmät kiinni ja sinnepäin.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Voidaan myös ottaa 10 ottelua
Ei siinä mitään, voidaan toki ja ollaan esim Tapparan edellä. Olisin vaan toivonut että Lukkofanin kikkapankkiin ei kuulu valita kuntopuntarista sitä Lukon kaikkein huonointa jaksoa ja mehustella sillä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
On se ihme kun toiset kärkijoukkueet tuntuvat nyt viikottain jatkavan kilpavarustelua, vaikka eivät sitä välttämättä kaipaa ja kun samaa toivoo Lukkoon, niin täällä saa vastailla tyhmiin kysymyksiin.
Lukkoon on kesken kauden tullut kolme huippupakkia, joista Heinolan ja ainakin Heikkisen voi laskea tuohon kilpavarusteluosioon. Hyökkäyksessä on reservissä ne puolen miljoonan ukot (palstatotuus). Ja sinä toivot kilpavarustelua. Rauha nyt Ruuhkis ihan oikeasti.
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Ylipäätään aivan täysin turhaa jauhaa täällä Kalaputaasta. Siihen kun voi olla jotain miljoona eri syytä miksei se Lukkoon tullut. Esimerkiksi ässäosiossa huhutaan, että sillä olisi jo ensi kaudeksi sopimus johonkin. Ei sillä, että porilaiset olisi millään tavalla luotettava tietolähde, mutta yksi mahdollinen syy muiden joukossa. Tai sitten Kalapudas ei vaikka tykkää Rauman miljööstä. Tai sitten Lukolla on joku muu kiikarissa siihen tontille. Pointti on se, että ihan turha kritisoida mitään tai ketään jonkun yksittäisen pelaajan hankkimisesta jos ei ole ensimmäistäkään faktaa tarjota.

Eikä Kalapudas kolmossentterinä Lukkoa autuaaksi tee. Ja Laakso on muutenkin tulossa kohta takaisin niin ei ole paniikkiakaan mitään täytesenttereitä hankkia.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos Lukko ylipäänsä edes oli Kalaputaasta kiinnostunut?
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Lukkoon on kesken kauden tullut kolme huippupakkia, joista Heinolan ja ainakin Heikkisen voi laskea tuohon kilpavarusteluosioon. Hyökkäyksessä on reservissä ne puolen miljoonan ukot (palstatotuus). Ja sinä toivot kilpavarustelua. Rauha nyt Ruuhkis ihan oikeasti.

Heikkisen laskisin kilpavarusteluksi, koska miestä ei alunperin ollut laskettu joukkueen mukaan, toisin kuin esimerkiksi Reunasta sekä Heinolaa, jotka sekä Virran että Sahlstedtin mukaan olivat vahvasti laskettu joukkueeseen. Minä itsekin olin täällä toppuuttelemassa kirjoittelijoita hankinnoista puolustuspäähän aikanaan, vaan totesin että antaa pelienkin ensin vaikka näyttää nykyiselläkin miehistöllä, ennen kuin tehdään yhtään hankintaa. Pysyn tässä kannassa vielä jatkossakin aina, mennään ensin rakennetulla joukkueella koittamaan ja katsotaan jos jotain tarvitaan. Se että nyt toivoin vapautettua Kalapudasta taikka ylipäätään olen sentteristä puhunut viime aikoina, tulee puhtaasti siitä että Danforthin taikka Westerholmin johtamien ketjujen takaa ei ole löytynyt koko kautena ratkaisijoita ja peli on ollut, noh, vaikeaa. En nyt koe hätiköidyksi päätökseksi todeta, kun takana on lähes puolet kaudesta ja melkein 30 ottelua, että siihen keskikaistalle voisi jonkun ehkä hankkia. Kyllä sinä varmaan itsekin sen tiedät, että ei siinä voida Heikki Liedestä loppukautta peluuttaa ja Koivistoisella ei vain kertakaikkiaan synkkaa yhtään Elon taikka Sopasen kanssa ja heti laitaan siirryttyä mies pelasikin paremmin.

Noin muuten olen sitä mieltä, että nykyisistäkin miehistä pitäisi pystyä repimään aivan tolkuttoman paljon enemmän irti. Onko se sitten peluutus, kemiat vai paska kausi mikä pettää yksilöillä, mutta ei tässä nyt mitään ylävitosia voi kauden kulusta heitellä.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Melko karu fakta tämäkin tilasto.



Toivottavasti Kalapudasta edes yritettiin.

Niin no, mikä Lukossakin sitten on mikäkin kenttä, kun ketjuruletti pyörii Onnenpyörääkin hurjemmin ottelusta toiseen ja niiden sisälläkin.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
On tää Lukko-osio mennyt mielenkiintoiseksi. Osalla on ihan hirveä raivo ja ahdistus päällä, kun Antti "2 kilon siika" Kalapudas on herran jestas sentään menny siirtymään johonkin toiseen Liiga-seuraan kuin meidän Lukkoon. Miten voi olla mahdollista että Kalle ja koko muu toimiston väki on niin sokeita ettei lyöny niin kovaa tarjousta pöytään että ois traktorit ynnä muut jääny haistelemaan pakokaasuja kun Anttia oltais tuotu pitkin kasitietä etelään.

Kuulin faktana mun työkaverin serkun vaimolta, joka joskus nuoruudessaan on seurustellu yhden Lukkofanin kanssa, että Kalle oli oikeesti jo hankkinu Kalaputaan 300k loppukaudesta sopparilla, mutta Virran Pekka oli heti haukkunu sen ihan pystyyn jo ennen Poria, joten mies heivattiin äkkiä siitä itään ja Jyväskylään. Lukko lupas vielä maksaa koko palkankin, että pääsee nopeesti eroon koko kaverista.

Tää palsta alkaa olemaan jo melkosta Telenovellaa, jossa kaikki asiat esitetään suurien tunteiden saattelemana ja hyvinkin liioiteltuna tai suurrenneltuna.

Oikeasti väitän, että kukaan tällä palstalla ei tiedä, että onko Lukko ollut yhteydessä Anttiin vai ei. Ja jos on niin miksi mies valkkasi Jypin eikä Lukkoa. Syitä voi olla niin lukematon määrä, että ihan turhaa edes lähteä arvailemaan. Saatikka sitten alkaa toitottamaan faktana jotain asioita, kuten esimerkiksi Lukon toimisto vaan nukkuu eikä tee mitään.
 

fakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL/Liiga/KHL
Jypissä ainakin liuta tuttuja kavereita maaottelupiireistä (Nättinen, Siikonen, Honka). Muutenkin paljon nuoria, saattaa painaa enemmän vaakakupissa kuin voi olettaakaan.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
On tämä palsta siinäkin mielessä surullinen paikka, että puolin tai toisin kun jostakin asiasta keskustellaan, niin sen mielipiteen on aivan välttämättä pakko näköjään olla joko tai, eikä mitään siltä väliltä. Tuskin täällä yksikään on potkuja antamassa kaikille vaikka Kalapudas ei tänne tullutkaan. Yhtä naurettavaa se on tulla kertomaan, kuinka paska joku Kalapudas on ja mitä sillä edes tehtäisiin. Asioita koitetaan vetää ääripäästä ääripäähän.

Ihan sama kun joku kertoisi täällä, että Pekka Virta on paska valmentaja, niin toinen tulee sanomaankin Pekka Virran olevan oikein helvetin hyvä valmentaja. Sitten ihmetellään kun tämäkin koko palsta on joidenkin mielestä pelkkää kuraa, mutta ei kuitenkaan pyritä missään vaiheessa miettimään asioita toisenkin mielipiteen kannalta.

Se on totta, että ei tänne ole ollut pitkään aikaan enää mukavaa kirjoitella. Joskus tulee itsekin täysin kiukunpuuskassa kirjoitettua 110% pelkkää paskaa tänne, eikä siitä voi missään nimessä olla ylpeä. Yleensä kuitenkin pyrin ainakin itse kirjoituksilleni antamaan jotkut faktat taikka vahvat perustelut, sillä se on vähintä mitä voi tehdä, jos lähtee jotain vahvaa mielipidettä ajamaan. Hyvin sen on kuitenkin huomannut, kuinka kriittinen palaute Lukon osiossa on joillekin aivan liikaa ja sitten pahoitetaan mieliä niin maan perkeleesti, ettei mitään rajaa. Tietenkin jokainen itse varmasti osaa miettiä, että onko joku viesti tarpeellista lähettää taikka onko tarpeellista olla johonkin vastaamatta, kun tietää siitä syttyvän jotain sanaharkkaa. Ihan itselläkin on varmasti peiliin katsomisen paikka, ei siinä mitään.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mites Lukko meinaa muuten kasata kokoonpanonsa Perjantaina? Klok ja Reunanen lienevät ainakin Maajoukkueiden mukana, mutta mites Petmanit ja Heinola?
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ei hajua onko Lukko ollut kiinnostunut Kalaputaasta, mutta kiinnostuksen nykytilanteessa ymmärtäisin hyvin ihan mistä tahansa hyökkääjästä.

Petmanit lähtevät Nuorten MM-leirille ja jos Elo/Sopanen-kaksikko tienaa nykyään palkkansa katsomossa, niin kyllähän hyökkäyksessä tilaa on.

Ja ensi viikon keskiviikkona 18.12. alkaa kuukauden jakso, jossa pelataan 11 peliä. Silloin pitää olla pelaajia käytössä ja myös käytettävä muitakin kuin ruotsalaisveljeksiä sekä JD:tä.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mites Lukko meinaa muuten kasata kokoonpanonsa Perjantaina? Klok ja Reunanen lienevät ainakin Maajoukkueiden mukana, mutta mites Petmanit ja Heinola?
Heinolan, Kukkosen sekä Petmanien leiritys alkaa 14.12 lauantaina eli kaikki ovat tarpeen vaatiessa käytettävissä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #16

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Mielenkiinnolla odotellaan millä kokoonpanolla KalPa peliin mennään, onko Elo ja Sopanen mukana?

Itse menisin näillä.
Pospisil- Danforth- Sopanen
Elo- Westerholm- Westerholm
Tammela-Koivistoinen-Koivisto
Nyman-Petman-Liedes

Press-Sevänen
Heinola- Heikkinen
Nemecek-Kukkonen

Setänen
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Vaikea uskoa, että Elo ja Sopanen olisivat kokoonpanossa jos eivät ole edes harjoituksissa. Loukkaantuneiksi ei olla ilmoitettu. Lukko ei noteerannut mitenkään sairastupakatsauksessa. Lappeenrannan reisuultakin jäivät "rotaation" takia pois. Tähän päälle peluutus niin kyllä niin vahvasti haiskahtaa koko homma.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Itse menisin näillä.
Pospisil- Danforth- Sopanen
Elo- Westerholm- Westerholm
Tammela-Koivistoinen-Koivisto
Nyman-Petman-Liedes
Nuo kelpaisi myös itselle. Eikä sekään haittaisi jos Koivistoista peluutettaisiin laidalla, kun kerran siinä näyttänyt siltä että homma lähtee toimimaan. Eli yksi vaihtoehto olisi pyöräyttää Tammela ykköseen, Koivistoinen vasemmalle laidalle ja Pospisil kolmosen keskelle. Eli kolmikko "pyörähtäisi myötäpäivään". Tai sitten Petman ja Liedes kummatkin keskelle, Koivistoinen jompaan kumpaan ketjuun laidalle.
 

Haka Maori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaikeasti selitettävissä
Mutta onhan sekin hieman väärä tapa, että Elon pitäisi saada jatkaa Lukossa vain imagon takia?

Se mitä antaa pelillisesti joukkueelle, ei ainakaan tällä hetkellä ole se syy että pitäisi ehdottomasti pitää Raumalla.

Edit: Ai niin tää olikin huhuketju.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mutta onhan sekin hieman väärä tapa, että Elon pitäisi saada jatkaa Lukossa vain imagon takia?

Se mitä antaa pelillisesti joukkueelle, ei ainakaan tällä hetkellä ole se syy että pitäisi ehdottomasti pitää Raumalla.

Onko mielestäsi Elosta koitettu repiä kaikki irti? Lähes koko kausi kolmosessa Koivistoisen kanssa, vain muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ei Eloa ole edes koitettu Westerholmien vierellä tai edes Pathrikin laiturina. Ei jääaikaa 5-3 ylivoimassa ja muuan Linus Nymankin on pelannut Eloa enemmän ylivoimaa.

En minäkään ole tyytyväinen mitä Elo on kaukalossa esittänyt, mutta ei voi puhtaita papereita missään nimessä antaa valmennusjohdolle, kun peluutus on mitä ihmeellisintä sekoilua ottelusta toiseen.

Jos EE olisi selkä suorana painanut menemään kaikki ottelut ja meno näyttäisi siltä, että ei voisi vittuakaan kiinnostaa, niin soronnooo ja morjesta sitten vaan. En ole kuitenkaan tälläistä huomannut.
 

Haka Maori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaikeasti selitettävissä
Onko mielestäsi Elosta koitettu repiä kaikki irti? Lähes koko kausi kolmosessa Koivistoisen kanssa, vain muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ei Eloa ole edes koitettu Westerholmien vierellä tai edes Pathrikin laiturina. Ei jääaikaa 5-3 ylivoimassa ja muuan Linus Nymankin on pelannut Eloa enemmän ylivoimaa.

En minäkään ole tyytyväinen mitä Elo on kaukalossa esittänyt, mutta ei voi puhtaita papereita missään nimessä antaa valmennusjohdolle, kun peluutus on mitä ihmeellisintä sekoilua ottelusta toiseen.

Jos EE olisi selkä suorana painanut menemään kaikki ottelut ja meno näyttäisi siltä, että ei voisi vittuakaan kiinnostaa, niin soronnooo ja morjesta sitten vaan. En ole kuitenkaan tälläistä huomannut.

Ei varmasti ole yritetty repiä kaikkea irti, mutta ei se touhu silti ole mitään ”kuulun ykkösketjuun” hauiksen näyttöä häneltä.

Mun pointti on se, että jos sut heitetään vaikka kolmoseen niin PELAA itsesi sinne ykköseen tai kakkoseen, näytä että sä todella haluat sinne äläkä vaan odota että joku päivä joku ehkä nostaa sut sinne.

Tällä hetkellä Elo vain tyytyy tilanteeseen ja käy kuin pakon edessä surffailemassa jäällä ja takasin vaihtoon.

Ok siinä on Koivistoista sun muuta, mutta ei se ammattilaisurheilussa voi käydä syyksi olla antamatta kaikkensa jäällä.

Valmennukselle en minäkään anna puhtaita papereita, mutta Elolta vaadin ammattiylpeyttä tähän touhuun, tai ihan keneltä vaan.

Paikka pitää ansaita, oli sitten Kuusamosta tullut 18v juniori tai Rauman 30v oma poika.
 
Kyllä Elon tasoisen oman kasvatin arvo seuralle pitäisi nähdä huomattavasti suurempana.
Varsinkin Rauman kokoisessa tuppukylässä, josta kohta loppuu lapset.

Voisin edes osan ostaa tästä Pexin Elon käsittelystä, jos peli kulkisi.
Mutta sekin on hevosenpaskaa.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mun pointti on se, että jos sut heitetään vaikka kolmoseen niin PELAA itsesi sinne ykköseen tai kakkoseen, näytä että sä todella haluat sinne äläkä vaan odota että joku päivä joku ehkä nostaa sut sinne.

Osaksi todella paljon samaa mieltä tekstistäsi ja osaksi sitten taas eriävää mieltä. Lainasin nyt tämän osuuden siitä, koska tästä voidaan jakaa mielipiteitä varmasti suuntaan taikka toiseen. Varmasti se Elon pelityylikin vaikuttaa hiihtelyltä, siinä missä Sopasenkin, mutta ei Elolta voi odottaa mitään sähisevää kulmarallia ja taklausten mielipuolista jakelua hyökkäysalueella. Ihan pelkästään jo siksi, että isokokoisena miehenä hän ei mikään raketti ole luistimilla ja mies on kuitenkin puhtaasti maalintekijä, kuin rouhija. Osaksi senkin takia näyttää joidenkin silmiin varmaan haluttomalta, kun vierellä painaa Tammelat ja muut pikakiiturit miljoonaa, jotka luistelunopeudella ehtivät tehdä kaukaloista niitä toisinlaisia tärkeitä asioita. Jokaisen pitäisi pystyä pelamaan niillä omilla vahvuuksilla ja Elon tapauksessa se tarkoittaa vapaan paikan hakemista ja kiekon reppuun laittamista. Omaan silmään Elo on hakeutunutkin hyvin pelattavaksi, mutta syystä taikka toisesta ei kiekot tunnu hänelle löytävän. Vähän kanssa ihmetyttää, että miksi Elo ollaan tänne ylipäätään hankittu, jos häntä ei osata hyödyntää taikka pelityyli ei tue millään tapaa pelitapaa.
 

Offensiveside

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, La Vecchia Signora
Tässä on tehty seurana sekä oikeita että vääriä asioita, case Tukonen & Marttinen oli ihan oikein tehty jotta saadaan palikoita rakentaa sitä mitä meillä nyt on, heillä oli kuitenkin aika "nauretaan matkalla pankkiin" pahvit tai no ei Tukosella JOS olisi ehjä toisaalta JOS olisi ehjä ei pelaisi tällä mantereella.
Mutta kuitenkin se siivous mitä tehtiin niin niiden tuotoilla ostettiin 400k ukot istumaan katsomoon niin kyllä tämä enemmän puuhastelulta alkaa ulkopuolisillekkin näyttämään puuhastelulta.
Ja tuossa ylempänä veljet @Haka Maori ja @Via Dolorosa haastaa molemmat ihan asiaa erikanteilta, Ei ole PELILLISESTI EE esittänyt mitään erikoista, mutta eipä tule PELITAPA tai PELUUTUS tukenut sitä että tulisi esittämäänkään, niin ainakin omaan makuun oli parempi jos jatkaisivat molemmat matkaansa huolimatta imagosta, pitää kuitenkin muistaa että aika pienillä budjeteilla pellaillaan ja ei ole kenelläkään varaa istuttaa 350-450k katsomossa kun ennen kauden alkua näiden piti olla niitä tuloksentekijöitä.
Jos näin niin paikkaajien olisi syytä onnistua
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Edelliskausien potkut ovat kaikki olleet oikeita päätöksiä. Samoin olisi Sopasen. Eloa en lähettäisi pois tässä vaiheessa.

En usko Elon potkuihin, mutta alkaa pikkuhiljaa pelottaa.
 

Haka Maori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaikeasti selitettävissä
Osaksi todella paljon samaa mieltä tekstistäsi ja osaksi sitten taas eriävää mieltä. Lainasin nyt tämän osuuden siitä, koska tästä voidaan jakaa mielipiteitä varmasti suuntaan taikka toiseen. Varmasti se Elon pelityylikin vaikuttaa hiihtelyltä, siinä missä Sopasenkin, mutta ei Elolta voi odottaa mitään sähisevää kulmarallia ja taklausten mielipuolista jakelua hyökkäysalueella. Ihan pelkästään jo siksi, että isokokoisena miehenä hän ei mikään raketti ole luistimilla ja mies on kuitenkin puhtaasti maalintekijä, kuin rouhija. Osaksi senkin takia näyttää joidenkin silmiin varmaan haluttomalta, kun vierellä painaa Tammelat ja muut pikakiiturit miljoonaa, jotka luistelunopeudella ehtivät tehdä kaukaloista niitä toisinlaisia tärkeitä asioita. Jokaisen pitäisi pystyä pelamaan niillä omilla vahvuuksilla ja Elon tapauksessa se tarkoittaa vapaan paikan hakemista ja kiekon reppuun laittamista. Omaan silmään Elo on hakeutunutkin hyvin pelattavaksi, mutta syystä taikka toisesta ei kiekot tunnu hänelle löytävän. Vähän kanssa ihmetyttää, että miksi Elo ollaan tänne ylipäätään hankittu, jos häntä ei osata hyödyntää taikka pelityyli ei tue millään tapaa pelitapaa.

Niin, Peksihän tän asian tietää tarkalleen että mikä hänen silmään Elon touhuissa mättää.

Kaikki varmasti odotti ja odottaa Eerolta helvetisti enemmän, mutta ehkä se on se ehkä ei niin tarkoituksellinen arkuus ja flegmaattisuus joka Pekkaa ja joitain muitakin vituttaa katsella.

Itseäni ainakin juuri nuo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös