Lukko-Kärpät, 23.10. Äijänsuolla kello 18.30

  • 2 147
  • 24

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko-Kärpät huomenna Äijänsuolla kello 18.30

Lukko jatkaa siis kotipelejään huomenna ja vastaan tulee eilen Porissa Ässät kaatanut Kärpät. Lukkohan kävi eilen Lappeenrannassa häviämässä SaiPalle jatkoajalla.

Lukolta poissa on pelikieltonsa loppuun kärsivä Sami Torkki, Markus Jämsä jonka paraneminen on taas ottanut takapakkia, Mikko Luovi sekä Samu Isosalo, eikä Toni Porkankaan pelaaminen ole ollenkaan varmaa. Maalivahtitilanne kiinnostaa, kumpi pelaa maalissa? Jokela ei tiettävästi kovin hyvin SaiPaa vastaan pelannut, Vehanen puolestaan haparoi JYPiä vastaan lauantaina. Suotavaa myös olisi että Lukon pelaajien hermo pitäisi paremmin kuin lauantaina, ja mikä ettei pitäisi kun pahin kuumakalle on poissa.

Kärpistä saa kirjoittaa joku joka sen asiat ja pelaajat paremmin tuntee, mutta ainakin Martin Stepanek entisenä Lukkolaisena minua kiinnostaa, samoin on mukava verrata joukkueiden kanukkeja keskenään.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Oulussa tasan 2-2 ja mitä pidemmälle peli eteni, sitä paremmin Lukko pääsi peliin kiinni. Siitä lähdetään että samalla tavalla painetaan koko peli kuin tuolloin Oulussa kolmas erä ja jatkoaika, niin pinnat jäävät Raumalle.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tiistain Ässä-peli oli jopa positiivinen yllätys Kärppien taholta. Parannus oli huomattava verrattuna edelliseen koti-otteluun SaiPaa vastaan (tietenkään en Ässä-matsia nähnyt). Suotavaa olisi, että Rauman ottelusta olisi tuloksena vähintään tasapeli, mutta voittoakin kannattaa lähteä hakemaan. Etenkin, kun Lukolla on ukkoja enemmänkin lasaretin puolella. Lukossa on nyt uusilla kasvoilla mahdollisuuksia nousta ainakin hetkellisesti parrasvaloihin.

Ei liene epäselvää, kumman joukkueen kanadalaiset ovat tällä hetkellä paremmassa iskussa. Dawe pelaa tällä hetkellä 4-ketjun sentterinä, ehkä ensimmäistä kertaa sentterinä aikuisurallaan. Yllättäen Porissa mies kaapi aloituksia kuin vanha tekijä ja sai myös tililleen syöttöpisteen. Torstai näyttää, oliko symbolisella pisteellä vaikutusta kesken kuntoisen Dawen itseluottamukseen. Smythin mahdollisuudet maalintekoon pitäisivät olla hyvät Viuhkolan rinnalla.

Yhdestä yv-maalista (Porissa) huolimatta Kärppien ylivoima ei ole vielä kunnossa. Porissa oli ilmeisesti jo pientä yritystä (näköradio by Stenkka). Kiekkoa pelattiin vähän paremmin maalille. Alivoimalla Kärpät on liigan eliittiä.

Pelaako maalissa vieläkään Rinne? Tuskin. Tai sitten kyllä. Ainakin tuleva tiivis ottelutahti voisi suoda Rinteelle nyt näyttöpaikan. Vai tapahtuuko Rinteen avaus vasta lauantaina JYPiä vastaan kotiyleisön edessä?

Stepanek on hyvä peruspakki. Mies ei loista koskaan, mutta osaa hommansa. Yksi avu, missä Stepanek voi torstaina loistaa, on nopeat ja tarkat avaussyötöt.

Muita mietteitä:

- Palaako Viuhkola maalikantaan?
- Aarnio ja Juntunen? Ryskyykö laidat?
- Kuka Lukolla ryskyttää laitoja, kun Torkki on pois? Kesä?
- Oululaiset Piekkola ja Purontakanen kasvattiseuraansa vastaan
- Lukon maalivahti-peli?
- Lehkonen vs. Heikkilä, sumputtaako Kärpät?
- Tekeekö Brett maalin? jos, niin se on varmasti hieno
 
Kärppien maalissa aloittaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella Pekka Rinne.

Vierasjoukkueen ketjut:

Pyörälä - Palsola - Aarnio
Myllykoski - Vallin

Saarenheimo - Viuhkola - Smyth
Lehtonen - Mikkola

Jokinen - Lievers - Pesonen
Korpikari - Stepanek

Juntunen - Dawe - Jämsen
Jaakola - Haataja (13. hyökkääjä)
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jaahas, Peksi vissiin sitten maalissa. Olen nähnyt kaverilta muutamia pelejä, ehkä n.5 A-junnuista, yhden harjoituspelin Luulajaa vastaan ja sitten screeniltä HIFK:ta vastaan viime kaudella. Täytyy sanoa, että kyllä hän on kehittynyt paljon. Edelleenkin länget soi aika helposti ja liike kömpelöä, mutta hanskakäsi on hyvä. Luulaja-pelistä aistittavissa jopa hieman perhos-tyylin koulukuntaa, mikä hienoa, kun vertaa miten Rinne aikoinaan kyyristeli ja ylös ja längistä meni paljon helppoja. Mielenkiintoista.

Kaikkien kenttien suht'tasainen peluuttaminen tuonee materiaaliedun Kärpille siipirikkoista Lukkoa vastaan, mutta miten hyödynnetään maalipaikat?

Kumpi pelaa Lukolla maalissa? Jokela pelannut alkukauden yllättävän hyvin, jos hän pelaa, niin paljon rännikiekkoja, kiitos. Jokela on nimittäin huonoin näkemäni liiga-moltsu mailatekniikaltaan. Muuten petrannut paljon.

Entä onko Niskalalla hampaankolossa hänen kätensä viime kaudella murtanutta Aarniota vastaan? Muitakin taistelupareja voisi odottaa ja kulmaväännöissä voi myös piileä ratkaisun avaimet.

Ja tämä kaikkihan tulee sitten myös digikanavalta, joten päästään täälläpäin ruudun ääreen jännittämään.

Virallinen tulosveikkaukseni on 3-5, ihan näin reippaasti.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja taas on liput taskussa, toivottavasti ei taas tarvitse mullitella loppuilta. Ketjuista ei ole mitaan haisua, mutta luulenpa ettei Saareloita nahda talla kertaa samassa ketjussa.

Jotenkin sita on sanaton taman hetkiseen masennukseen. En tieda johtuuko se pakkasesta vai Lehkosesta, mutta voittoon uskominen tuntuu yli-optimismilta. Lukko on 16 pelista voittanut kolme varsinaisella peliajalla ja 7 kertaa tahkonut tasurin. Karpilla lahes sama tilasto, joten tasuria pukkaa taas varmaankin.

Pelin jalkeen ollaan taas ylpeita pojista ja ihmetellaan kuinka hyvaa jaakiekkoa SM-liigassa pelataan.

Noh, jaadaan odottamaan mita tuleman pitaa..
 
Viestin lähetti Pronger
Pelin jalkeen ollaan taas ylpeita pojista ja ihmetellaan kuinka hyvaa jaakiekkoa SM-liigassa pelataan.

"Pojista löyty taas sitä äijämäisyyttä ja oikeeta asennetta, vaikka peli päättyikin 0-0, niin se oli silti parhaita sm-liiga otteluita tällä kaudella. Kertaakaan mä en oo voinut syyttää jätkiä yrityksen puutteesta", ja loppuun joku ismomainen lohkaisu niin paketti on valmis.

Joopa joo...

Vai että Pekka Rinne maalissa?
Kuinkas monta ottelua kaveri on aloittanut liigassa ennen tätä?
No, vaikka siellä maalissa olisi Timo Laaksoharju, niin Lukko ei tee kahta maalia enempää.

Ottelu päättyy 2-4, Stepanek rankaisee Lukkoa: 1+1
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Tähän ei voi muuta sanoa kuin, että tästä on pakko ottaa voitto.

Ei muuta.

Kiitos.

Anteeksi.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Viestin lähetti Pronger
Ja taas on liput taskussa, toivottavasti ei taas tarvitse mullitella loppuilta. Ketjuista ei ole mitaan haisua, mutta luulenpa ettei Saareloita nahda talla kertaa samassa ketjussa.

Eilisissä reeneissä

Viinanen-Tähtinen-Murphy
Saarela-Hancock-Saarela
Vidman-Piekkola-Normio
Koivisto-Kauvosaari-Siivonen
Plus Hagelberg aina välillä jossain.

Torkki esiintyi Otto Honkaheimon pakkiparina.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Boris
Torkki esiintyi Otto Honkaheimon pakkiparina.
Heh heh!! todellinen allround pelaaja.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kuinkas monta ottelua kaveri on aloittanut liigassa ennen tätä?
Yhden. Viime kaudella katastrofaalisen HIFK pelin. Joukkue petti rinteen silloin.

Mielenkiintoinen peli tulossa. Kärpät yllätti porin voitollaan ainakin minut positiivisesti, joten uskon, että tästäkin pelistä tuodaan pisteet kotiin. Veikkaan jotain 2-4 tai vastaavaa. Nyt ei enää ainakaan jatkoajalle mennä!! (Tosin niin sanoin ennen ässä peliäkin)
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lukko on ollut kovin alavireinen viime ajat. Se ei ole saanut pisteen alavireiseltä Bluesilta ja lisäksi Saipalta. Lukolla on poissa kokoonpanosta Torkki, Jämsä, Isosalo ja Porkka. Tämä ei voi olla näkymättä joukkueessa. Torkin hyllytys kurinpidollisista syistä kertoo myös kitkasta joukkueessa.

Kärppien peli ei ole ollut ihan mallillaan, maalinteko on tuottanut tuskaa, mutta tarpeen tullen Kärpät on venynyt pisteiden edellyttämään vireeseen. Puolustus on pitänyt hyvin. Joukkue on hakemassa koostumuksiaan, Jokinen-Lievers-Pesonen toimii hyvin ylivoimalla on myös toiminut sama kvartetti Pesonen korvattuna Viuhkolalla. Lisäksi keskusmiehet Palsola ja Viuhkola on saaneet tehoja. Viimeisessä Ässät pelissä sai myös muut tärkeitä onnistumisia alle. Kärpät lähtee peliin tämän pohjalta suosikkina, mutta helppoa ei tule olemaan. Lukko on pelannut vähämaalisia otteluita ja sellasien tulemme nytkin näkemään. Kärpät punnertanee tärkeän eron viimeistään jatkoajalla.

Lukko-Kärpät 1-3
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Viestin lähetti Tepa
Lukolla on poissa kokoonpanosta Torkki, Jämsä, Isosalo ja Porkka. Tämä ei voi olla näkymättä joukkueessa. Torkin hyllytys kurinpidollisista syistä kertoo myös kitkasta joukkueessa.
Torkki on kyllä ihan liigan kurinpitäjän asettamassa pelikiellossa. Asiasta päätös täällä. Vaikka voihan se silti kertoa myös jostain muustakin.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Bäckström on pitänyt Kärppiä pystyssä tällä kaudella. Nyt maalissa on astetta heikompi kaveri. Kiva kuitenkin että Peksi saa näyttää kykynsä. Muuta en odota kuin voittoa Kärpille, pisteitä Pesoselle joka on ollut pisteittä vähän aikaa sekä Smythin ja Dawen avausmaaleja.

Sanotaan nyt 1-4 Kärpille.
 

corzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
16.42 Lukko-Kärpät 0-2, Viuhkola saa Stepanekiltä avaussyötön ja tämä vetää ranteella kohti Jokelaa joka imuroi nyt vähän liian helposti.

hmmm meneepäs sitte taas hyvin....
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti corzi
16.42 Lukko-Kärpät 0-2, Viuhkola saa Stepanekiltä avaussyötön ja tämä vetää ranteella kohti Jokelaa joka imuroi nyt vähän liian helposti.

hmmm meneepäs sitte taas hyvin....

Oli pakki aika kivasti maskissa, eli Viuhkola vetäs pakin jaloista. Meni kyllä aika helpon näkösesti.

Smythiltä vahvaa peliä 1. erässä. Myös Jokinen vahva, punnersi kiekon makuultaan maalille, jossa Lievers vetää ensin päin molaria, mutta jatkaa sitten omat karat sisään.

Kärpiltä vahvaa peliä, agressiivinen karvaus on purrut Lukkoon todella hyvin. Ei oo Lukolla oikeen aseita ylittää keskialuetta.

Niin ja Kake, 0-2 johtomaalin jälkeen Kake otti aikalisän. Jeah likaa pahoja muistoja 2-0 johtoasemasta.

Tuomari mennyt pahasti retkuun Lukon heittäytymisien kanssa. 2/3 jäähystä ois voinu jäädä viheltämättä.


toiseen erään...
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Lievers rankkarista 1-3.

Harvoin näkee niin törkeää ja vieläpä tahallista poikkitaista mailaa, kuin Kesän Pyörälän(?) päähän vetämä. Pleksi pelasti, Ojanen, Martti, Raipe(ei pleksiä) niin nenä olisi poskella ja "mies" pelikiellossa.

Janne Niskala on taas oiva pakki, varmaan vie NHL jossain vaiheessa.

Mutta Lukko tuli hyvin mukaan ekan erän sekoilun jälkeen ja tämä peli on kaikkea muuta kuin selvä.

3.erän alkuun Kärpille 5-3 yv n.1½min. Saas nähdä.
 

corzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onnea sitte kärpille kahdesta pisteestä. Pisteeseen pitää kyllä lukon olla tyytyväinen. Alkaa lukon ottelut olla melko varmoja ristejä pitkävedossa. Oliko jo 8:s ottelu joka päättyi tasuriin. Myös kärpillä näyttäisi olevan 8 tasuria tämän ottelun jälkeen. Ei siis mikään ihme että peli päättyi tasan varsinaisen peliajan jälkeen.

Hämäläisen 1+2 ja Lieverssin 2+1 tehot ovat ottelun parhaat. Eepi alkaa pikkuhiljaa lähenteleen sitä kultaista kypärää... :)
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Katos vaan, aukesi tämäkin...

Tuli tuosta Lukon avauserästä mieleen se vanha veisu "Niin paljon minä kärsinyt oolen, monta kyyneltä vuodattanut, en niin montaa minä lempiinyt oole, mutta Lukkoa kannattanut...". Oli se semmoista sähläystä, Lukon huonoin erä kotipeleissä tällä kaudella. Ei minkäänlaista yritystä, Ika oli oikeassa sanoessaan sitä virkamieskiekoksi.

Toisen erän perusteella puolestaan tuli mieleen The Joulukalenterista lainattu "It's hard to be A Lukkomies, on rankkaa olla Lukkomies". Ensin saadaan väenvängällä tehtyä kavennus ja peli haltuun, sitten sählätään taas kerran (Purontakanen) vastustajalle läpiajo, jonka estämiseen joudutaan käyttämään rankkarin arvoista rikettä. Kyllä harmitti.

Kolmannessa erässä sitten oli hiukan tekemisen meininkiä, kun ensin saatiin tapettua ne 3-5 alivoimat poijes. Murphyn ohjaus oli komea, komea oli niinikään Tähtisen paronin tasoitusohjaus. Tietenkin tuo Kärppien voittomaali jatkoajalla harmittaa, muttei niin hirveän kovasti, onneksi sentään piste tuli.

Sisso sentään. Ei kellään olisi maalivahtia myydä? Semmoista nimittäin Lukko tarvitsee. Jokela torjui ihan hyvin muuten, mutta tuo Kärppien toinen maali meni luvattoman helposti, oli maskia taikka ei niin tuollaisia ei saa päästää. Eikä se jatkoajan voittomaalikaan niin mahdottomalta torjuttavalta näyttänyt...

Parhaat Lukosta olivat taas kerran Eepi ja Niskala, sekä hyökkääjistä Hancock ja Tähtinen. Ihmettelen vaan sitä, että kun se kolmannen erän lopussa ollut aloitus Kärppien maalilla oli, niin miksi ihmeessä Hancock ei ollut kentällä? Tottakai siellä kuului olla Tähtisenkin (joka sen aloituksen muuten hävisi), mutta niin olisi kuulunut olla Hancockinkin. No, onneksi nyt Lukko sai tasoituksen ilman häntäkin.

Miksi Saarela ei lauo, kun niitä paikkoja siinä lopussa kuudella pelaajalla veivatessa pelattiin hänelle?

Kahden erän jälkeen oli Äijänsuolla aika yleinen mielipide se että mikäli lauantaina tulee Ässiltä pataan niin saman tien saa Ika kalossia Santalalta. Itse olen siinä uskossa että venyminen tänään tasapeliin pelasti Ikan, mikäli sellaista potkujen uhkaa on, eikä siihen lauantainen peli taas vaikuta mitään.

Paljon tuli nytkin virheitä Lukolle, eikä esim. noista lukuisista höperöistä paitsioista tai rikkomisista voi valmentajaa syyttää. Mahtaako tuollaisista Kesistä, Purontakasista ja Piekkoloista lopultakaan olla liigapelaajiksi? Vähän huonolta näyttää nyt.

Viikko sitten moitin Viinasen nostamista Tähtisen ketjun laituriksi, mutta nyt on otettava kyllä sen verran takaisin että taitaa sittenkin tuo siirto olla hyvä ratkaisu, ainakin tänään Tähtisen ketju oli varsin pirteä.

Tuomaris-mies Teemu Salminen oli kans uusi tuttavuus minulle. Ihan hyvin poika vihelsi, parhaita tuomareita mielestäni Äijänsuolla tällä kaudella. Linja saa olla tuomarilla mikä hyvänsä, kunhan se on molemmille joukkueille tasapuolien. Ja tänään oli, molemmilta jäi muutama rike näkemättä, mutta molemmille myös tuli muutama helppo jäähy. Kuka väittää ettei hyviä uusia tuomareita ole tulossa?
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Juu, taas wörkkii tämäkin palsta..

Ja kyllä, Äijänsuolla olin minäkin..Onko siellä joku George W Bush laittanut jotain unilääkettä sinne Äijänsuon ilmastointi kanaviin kun aina lähtee silmät ristissä hallilta..vai onkohan syy pelissä..hmmmm..ei, kyllä se on se George..

Jos tuollainen peli jatkuu niin 3000:n katsojan rajaa ei tulla tällä kaudella enää montaa kertaa ylittämään..eikö niissä kahdessa ekassa erässä voi pelata???

Noh, pisteeseen olen kuitenkin tyytyväinen..mielestäni se rankkari tuli aika heppoisesti, ainakin näin livenä nähtynä.. tuomari oli ihan OK, mutta silti haluaisin nähdä tuomarin, joka pitää sen linjansa läpi pelin ja viheltää "hiihtohissijääkiekon" pois..

Osansa Lukon peliin tekee loukkaantumiset mutta mutta..kun kerran sitä parempaa peliä pystytään nytkin esittämään niin miksei sitä voi pelata kolmea erää?

Ja tulihan tässäkin pelissä ne pakolliset puolustajan virheestä johtunut maali ja Lukon pyörityksen jälkeinen vastaiskumaali..

Noh, lauantaita, Ismon potkuja ja Juhannusta odotellessa menen nukkumaan..
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti TheBlade
..mielestäni se rankkari tuli aika heppoisesti, ainakin näin livenä nähtynä..

No, miksei niinkin. Ja kyllähän Salminenkin arpoi sitä että antaako jäähyn vai rankkarin, kädet nousivat pään päälle aika verkkaisesti. Siinä vaan ei oikein muuta mahdollisuutta ole kun keskeltä läpi tuleva pelaaja koukitaan kumoon kuin antaa rankkari. Olisi pitänyt kaataa kauempana... Tämä oli ensimmäinen maaliin päätetty rankkari tällä kaudella liigassa, mutta onko niitä muita rankkareita ollutkaan?

Toisaalta Salminen sitten armahti Joe Mööppin siitä Aarnioon kohdistuneesta polvitaklauksesta. Herkempi tuomari olisi pistänyt siitä Mööppin suihkuun, ei se varmaan nytkään kaukana ollut. Pelasiko Aarnio muuten sen jälkeen enää?
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Olipas taas peli. Ei näytä meillä johto kestävän koskaan loppuun asti, aina parin viimesen minutin aikana päästetään vastustaja pisteille. Olishan se paljo helpompi voittaa varsinaisella peliajalla, eikä jatkoajalla. Ihme paniikki ja pelaamattomuus iskee aina kolmannessa erässä. Pitää näköjään alkaa pelaan tuota ristiä jokaiseen kärppien peliin ja miksei lukonki.

Kaks ensimmäistä erää oli kärpiltä ihan hyvää pelaamista ja lukko rimpuili vaivoin mukana. Kahdessa ekassa erässä pojat olis kyllä voinu ratkasta pelin, mutta ei ni ei. Kolmannessa ei sitte pojat ennää jaksanu pelata, lukko vei ja kärpät sähläs. Jatkoajalla viuhkola sitte taas kerran sovitti ratkaisijan viittaa, piku on kuningas.

Jotaki heittoja pelistä
-brad pitti oli tehä sen ekan maalin
-jämsen taitaa olla tällähetkellä huonompi ku jasoni
-rinteellä omintakeinen torjuntatyyli
-juntunen parantanu peliä paljo alkukauteen verrattuna
-yv-kuvioissa oli otettu hieman mallia tps:ltä, yks pakki viivalla ja pari ukkoa maalilla. saivat näin välillä jotaki aikaseksikki
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Mokkea huutaa lukolla!

Kyllä lukolla on huutava pula maalivahdeista.Jokela saa ottaa nimiinsä kaksi maalia tästä ottelusta.Kärppien toinen maali taisi mennä länkistä ja jatkoaikamaali oli myös melko helpon näköinen.

Ensimmäisen maalin kärpät/Lievers tekivät kun rebound-kiekkoa ei löytänyt sen kummemmin Eepi kuin ei myöskään Heikkinen saatika kukaan muukaan lukon hyökkääjistä.Lievers sai melko rauhassa katsoa mihin pistää.

Kärppien toinen maali,kuten todettua meni vähän liian helposti kun Jokela piti länget täysin auki.

Eepin maali oli jotenkin siihen malliin,että Hancock laukoi ensin ja reboundista Iiro (Viinanen) sutaisi ohi kiekon mutta perässä tullut Eepi pisti kiekon ylänurkkaan?

Kärppien kolmas maali tuli aika halvan näköisesti kun lukolla oli pieni mylly päällä ja Puke sai kiekon viivaan ja sättäsi aikansa niin pääsi Lievers väliin ja pienelle karkumatkalle.Puke sai juuri ja juuri mailan kainaloon oikealla hetkellä ja veti Lieversin kumoon.Lievers ammattimiehen opein pisti kiekon pömpeliin rankkarista kun Jokela rötkötti jään pinnassa,pieni nosto ja siellä lepäsi.

Murphyn kavennusmaali 2-3 oli seuraava:Lukon ylivoima ja jostain kumman syystä lukko sai kiekon omalle hyökkäys alueelle ja kiekko jopa liikkui aika mallikkaasti ensin hyökkäys ketjun kautta Eepille ja poikittais-syötöllä Nikelle joka tälläsi kiekon kohti maalia johon ilmeisesti Murphy sai mailan lapaansa osumaan ja siitä maaliin.

Ennen lukon/Tähtisen tasoittavaa osumaa lukko oli pyörittänyt jo hetken aikaa peliä (näennäisesti) kärppien päässä kun kärpät olivat vetäytyneet kuoreensa ja varmistelivat johtoaan.Olikos aloitus jopa keskialueen puolelta mutta lukko sai kiekon vietyä hyökkäysalueelle ja Eepi passasi ehkä hiukan liiankin vapaasti Tähtiselle joka räjäytti hallin.

Jatkoaijalla lukko yritti mielestäni rohkeammin/hyökkäävämmin mutta siitähän ei pisteitä saa vaan kärpät pääsi hyökkäämään lopuksi vähän liiankin vapaasti ja Jokelella lipsahti tämä veto myös vähän helpohkostikin sisään.

Siinä Ika oli täysin oikeassa,että ensimmäinen erä oli sitä itteään ja syvältä.Toiseen erään vähän lukko paransi mutta ei siltikään hienouksia esitellyt,tasaista puurtamista.

Kolmannessa erässä kärpät luovutti suosiolla tilan lukolle ja keskittyi puolustamaan omaa maaliaan.Lukko pääsi peliin mukaan ja tasoitti pelin 3-3:een, 4 sek. ennen varsinaisen peliajan loppua.Jatkoajalla kärppien taktiikka taisi olla vastaiskuista maalit mikä totutuikin aika hyvin.

Ennen pelin alkua pelkäsin vähän kärppien myllytystä mutta kumman sekaista tuntui olevan kärppienkin peli vai pystyikö lukko tekemään siitä sellaista?

Kerrankin lukolla on hyvät sentterit niin nyt laiturit ovat melkoista jööttiä.Kokonaisuutena parhaiten laitureista pelasi Iiro (Viinanen) ja silloin tällöin myös Koivisto.Huomasi vähän liian hyvin,että nuorempi Saarela on vain paikkailemassa ja hät-hätää nostettu edustukseen.Eipä kyllä vanhempikaan Saarela loistanut tässä pelissä.Hancock oli taas kerran äijä.

Tähtinen pelasi koko ottelun hyvin mutta kun ne laiturit/laituri (Luovi) puuttuu niin minkäs teet?Kun Murphy on duunari ja Tähtinen organisoija niin maalintekijää/Luovia huutaa tämä ketju.Meillä on vain yksi tehokas ketju tällä hetkellä.

Vidman oli aika hyvä Piekkolan toisessa laidassa mutta Normio ei päässyt oikeastaan missään vaiheessa tukemaan tämän ketjun toimintaa,ei vaan ollut samalla aalto pituudella.Kun muutenkin Piekkola-Vidman tutkaparilla on vähän nihkeästi tuota vääntömomenttia niin vähän oli ahdasta heillä.Piekkolalla ja Vidmanilla taisi olla molemmilla 1 melko hyvä maalipaikka mutta tällä kertaa ei natsannut.

Myös Kauvosaari-Koivisto tutkapari pelasi ihan ok pelin mutta kun toisessa laidassa menee Mr. Nobody Siivonen niin kyllä paha on räpiköidä kahden miehen ketjulla.Koivistolla riittää nopeus ja Kauvolla muuten vaan peli on ihan uomissaan mutta Siivonen ei ole näin huonosti pelannut vähään aikaan?

3.erässä lukko tiivistikin 3:een ja välillä 2:een ketjuun ja muutamaan pakkipariin.Pahiten kuutamolla pakeista oli Harikkala.3:ssa erässä taisi Harikkala tiipua pois ja paikan taisi ottaa puolustuksessa Piekkola kun ketjun peli viltitettiin.Nikke ja Eepi taisivat vetää joka toisen vaihdon ,vain pakkipari vaihtui Kesä,Piekkola ja Puke.

Vaikka nyt on parjattu Tokea niin tätyy olla todella onnellinen,että Toke pääsee jo Ässä-peliin.Lukolla on selvä vajaus laitureista sekä yhtä hyvää pakkia (Porkka) ja hyvää/voittavaa maalivahtia vajaa.

Itse en lähtisi tästä pelistä syyttämään edes Lehkosta.Jos kerran ei ole pelimiehiä tarpeeksi niin minkäs teet?Jos esim. Santala hommaisi yhden hyvän laiturin ja yhden todella hyvän ja kovan pakin tai todella huipun maalivahdin niin mikäs tässä olisi mutta...ei ole pelimiehiä ei.Luovi omalle paikalleen ja Jämsä Siivosen tilalle tai resignataan Lätti niin homma paranee.Porkka pelikuntoon niin saadaan vähän valinnanvapautta pakistoon kuka tiputetaan (Harikkala).
 

10

Jäsen
Re: Mokkea huutaa lukolla!

Viestin lähetti TiDo28
Kärppien kolmas maali tuli aika halvan näköisesti kun lukolla oli pieni mylly päällä ja Puke sai kiekon viivaan ja sättäsi aikansa niin pääsi Lievers väliin ja pienelle karkumatkalle.Puke sai juuri ja juuri mailan kainaloon oikealla hetkellä ja veti Lieversin kumoon.Lievers ammattimiehen opein pisti kiekon pömpeliin rankkarista kun Jokela rötkötti jään pinnassa,pieni nosto ja siellä lepäsi.

Jokinen oli se pelaaja joka kaadettiin läpiajosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös