Lukko-Jokerit 12.2

  • 6 581
  • 56

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Siis voi uuh mikä alku! 2.23 ja eka häkki! Herätkää nyt jo, jätkät!

EDIT: Niin, sitä pitää, 5.52 ja 2-0! Herätkää jo, siellä on peli!
 
Viimeksi muokattu:

goys75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oikke, nyt vaan sama hulina päällä eikä ruveta pakittelemaan ni hyvä tulee. Pakittelusta on muutamia tuhansia surullisia esimerkkejä.
 

Hayha

Jäsen
Tämä peli on jo ratkennut. Jokerit voittavat pelin Lukon liian hyvän alun johdosta. Toisessa erässä tehdään kolme maalia ja kolmannessa Lukko ei enää onnistu tasoittamaan.
 

Vaicci#63

Jäsen
Maaleja Jokerit! Lukko kaatuu vielä!

Jacco on taas vauhdissa Lukon sivuilla. Outoa, että kun lähetin postia ylläpidolle, siellä ei tiedetty, kuka Jacco edes on. Mutta siellä mies vaahtoaa...ei sillä, että siinä jotain pahaa olisi, tänään.
Toivon itsekin, että meillä olisi tuollainen webcam/ selostus kotipeleistä. Mutta kun edes radioon ei ole uskallettu muiden tapaan pistää edes kotiselostuksia tulemaan.
 

Carlos

Jäsen
Jahas, Hjokkerit on näköjään taas harjoitellut tauolla, kun ei ainakaan ensimmäiseen erään oikein kulje. Lukon puolesta toivoisin kyllä että sama tempo jatkuu läpi ottelun, täytyy sinne pleijareihinkin saada edes yksi jengi missä on ns. munaa.
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tsemppiä lukko!
Itse elättelen vielä (liekkö sitten turhaan) toiveta että kärpät nousisi sarjakakkoseksi ohi jokereiden.
Eroa on tuo maaginen paripistettä mutta jos Lukko hoitaa tänään hommansa ja Kerho perjantaina on yhtäkkiä toinen sija erittäin lähellä!

eroa on nyt 2-pistettä mutta jokereilla kolme otteluu vähemmän.
Mikäli kärpät voittaa Pelicanssin huomenna Lukko tänään jokerit ja kerho perjantaina on joukkueet tasoissa ja jokereilla kaks otteluu vähemmän.
neliänpisteen marginaali on aika iso, mutta viimeinen peli on sarjassa Jokerit-Kärpät! tuossa ratkastaan lopullisesti se toinen sija.

eli Tsemppiä Lukko!
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jes! Aivan loistava tulos Lukolta! Taas ollaan viivan yläpuolella. Itsekin "seurasin" viimeiset 10 min. Lukon kotisivujen kautta peliä ja ihan hauskoja kommentteja Jacco siellä heitti.

Hyvä Lukko.....odotellaan kommentteja pelistä paikalla olleilta. Miten pelasi mm. M. Tähtinen ekassa esiintymisessä Äijänsuolla?
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Onneksi olkoon vaan raumalaisille. Hieno voitto tärkeään paikkaan. Huomenna sitten Turun Elyseellä jatketaan vääntämistä. Lukon tilanne pleijareita ajatellen vaikuttaa erittäin hyvältä. Meillä ei ole ihan yhtä valoisaa...
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Onnittelut Lukolle kallisarvoisista pisteistä. Kaikki on Lukolla taas omissa käsissä. Ja kaikki näyttää hyvältä pleijareita ajatellen.

Jokereilla on tosiaan muutama rästipeli muihin nähden, mutta lähellä alkaa perjantain tappion myötä Kärpät olemaan.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
No niin, tappiohan siitä sitten tuli, ei onnistunut Lukko töpeksimään tätä johtoa tällä kertaa. Harmittava tappio kertakaikkiaan, koska voittokin olisi ollut otettavissa. 2-erä näytti Lukon webbikamerasa katsottuna parhaimmalta erältä Jokereiden kannalta katsottuna. Meiltä hylättiin 1 maali, mutta eipä mitään. On hyvin todennäköistä, että Jokerit ja Lukko kohtaavat pudotuspelien 1. kierroksella, silloin vasta katsotaan, kuka on kuka.

Onnittelut Lukolle voitosta! Toivottavasti pellaate oudotuspeleissä, kertakaikkiaan sympaattinen joukkue.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jees! mahtavat kaksi pistetta! kommenttia odotellaan. yleisoakin ihan kivasti..

Kummasti on lappeenrantalaisia rieponut tuo "jacco" kommentteineen :) en minakaan tosin niista harvakseltaan tulevista EEEEEEEEEIIIIIIIIIHH!! tyylisista chattayksista paljon saa. Tuntuu valilla etta nappiksen toisessa paassa (?) olisi joku 18v joka kauheassa kusihadassa yrittaa chattailla ja juoda bissea samalla.

Huomenna raakataan pursiseura!
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lämpimät onnitelut raumalle! Toivottavasti Lukko on "se toinen joukkue" playoffseihin (mikäköhän mahtaa olla se "eka joukkue"?)!
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Tuntuu hyvältä

Niin kuin arvata saattaa, niin tuntuu oikein kutalta. Yllätysvoitto minusta, torjuntujen suhteen Jokerit oli hieman niskan päällä, mutta Pete Vehanen ja puolustus pelasi hyvin.

Ja onhan se aina saavutus, kun Jokereita vastaan Lukko tekee jopa kolme maalia (ja Cisarkin poissa), sen verran ne ovat olleet "kortilla" koko kauden.

Raporttia pöytään, please!
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Onnittelut tosiaan Lukolle voitosta. Parempi voitti.
Mutta kuka se älykääpiö on joka mesoo siellä Lukko Oy:n sivuilla? Huvittava jamppa!

Nimimerkki "kovaa treenataan" :).
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Pronger
Huomenna raakataan pursiseura!

Sehän sopii! Ruissalosta sekin löytyy. Tosin vaan muutamaa kilometriä Palloseuran takana. Ei muuta, kuin purje valkoiseksi lipuksi mukaan Elyseelle! ;)
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mahtavaa lukko!
Saamme ainakin piipahtaa sarjakakkosena :)

(luotan että Kärpät vie Kaaneja sekä Kerho terästäytyy ja voittaa vihdoinkin Areenalla)
Kärppien maaliero on parempi kuin jokereilla!
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Asiahan on täysin selvä. Jokerit ei halua IFKta vastaan pleijareissa ja laskee Kärpät suosiolla ohitse. Silloin vastaan olisi tulossa...öö, Tappara.

Kuinkas kaukana se Blues olikaan?
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Oijoijoi!! kyllä nyt harmittaa niitä jotka eivät hallille jaksaneet vaivautua..oli ehkä tämän kauden paras peli, ainakin hiton viihdyttävä!

Kaislehto sääteli välillä omiaan, Kankaanperä taklattiin vaihtoaitioon, mahtava 3-1 voitto, melkein tyhjä maali, Jokeripelaajien kuumeneminen, USKOMATON tunnelma hallissa..vieläkin soi korvissa.. todellista hunajata! :)

Tähtinen ei kovin näkyvä ollut, muutama hieno aloitusvoitto ja parit hienot harhautukset mutta siinä se sitten tällä kertaa.. hyvä pelimies, vaikkei ehkä rahansa arvoinen..

Syyttäkää tappiosta Jokereita, älkää Lukon kotisivujen otteluselostusta.. :)

Kiitos kuitenkin myös Jokereille, tätä peliä kelpaa hehkuttaa.. nyt pitää koittaa saada tämä hymy laskeutumaan kasvoilta aamuun mennessä..

EDIT: sattuiko kukaan seuraamaan Cisaria? ekassa erässä näin kerran jäällä..

EDITEDIT: Eikä Jokereilta mitään maalia hylätty, ihan selvä tapaus.. Suorastaan kuuli kuinka hallissa ihmiset repesivät nauramaan kun Kuro totesi että "Maalia ei hyväksytty, koska kiekko ei koskaan käynyt maalissa!"
 
Viimeksi muokattu:

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onnea Lukko!

Hieno homma, että voititte tänään ja pudotuspeliviiva pysyi hyvin hyppysissä. Lukossa on tehty hienosti pari vuotta töitä ja mikä olisikaan hienompaa, kuin että pieni Lukko tiputtaisi ekalla kierroksella Jokerit lomille. Tämähän oli siitä esimakua, eikö?
 

sakke555

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal
Kylläpä taas oli ärsyttävä peli! Yhellä maalilla ei pitkälle pötkitä, kun Lehtonenkaan ei ole huippuvedossa. Montakohan kertaa Jokerit on tehnyt tällä kaudella yli 3 maalia. Varmaan enintään viis kertaa.

Jos tappioita tulee niin tulkoot välillä vaikkapa 8-7 lukemin eikä 3-1 tai 2-1.

Voi....
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Matti Kaipainen

Lukon #71 veivasi kaksi sellaista osumaa joissa Kari "Atlanta" Lehtosella ei ollut mitään sanottavaa. Ekassa maalissa tuli vähän mieleen muutaman vuoden takainen jatkoaikamaali samaista seuraa vastaan, jolloin Kaipainen veti vipuun Atlantan nykyisen maalivahdin (P.Nurmisen). Rightin miehenä Masa venytti veskarin sivuttaisliikeessen ja malttoi rannata mustan rysään niin että huuto raikui Äijänsuon täydeltä. 3-1 maali oli kyllä nautittava kuvio, jossa Ulmer ja Koivisto petasi paikan josta M.K. ei voinut enää erehtyä.

Ei huono ollut Niskalankaan veto 2-0:aan. Verkko tötteröllä niinkuin vai olla voi. Vehanen pelasi myös oivan ottelun ja oli tärkeä tekijä. Tähtisen eka esiintyminen Lukko-paidassa Raumalla oli melko vaisu. Mutta ei ketjukaverit Kron ja Torkkikaan ihmeitä esittäneet. Neloskenttä sensijaan pelasi yllättävän hienosti ja Lättikin innostui vastuuta saatuaan pyörittämään Isosalon ja Normion kanssa aikamoista karusellia.

Tästä on hyvä lähteä Tepsin kaatoon. Tämä voitto narreista antaa uskoa siihen että viikon kolmesta pelistä 6 pointsia ovat edelleen hyvin haarukassa. Vielä kerran: Kiitos Lukko!
 
Viimeksi muokattu:

Junskeri

Jäsen
JEE! ;)

KIITOS LUKKO! \o/
Mahtava 3. erä Lukolta ja UPEAT maalit! Veti kyllä hiljaseksi tuon Jokerien maalin jälkeen, ei oikeen tajunnu että mitä tapahtu.. :D
btw, ehkä Lukon kannattais ottaa aina pelin alkuun jäähy kotona, yleisö sytty taas kiitettävästi varsinkin ekan jäähyn jälkeen, ja sitten olikin tunnelma katossa loppupelin ajan. Huomenna TPS:n kaatoon, HYVÄ JÄTKÄT!! :-)
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvä Lukko!

Kylläpä nyt harmittaa kun jouduin jäämään pelistä pois. Mutta se on kumminkin pääasia että Lukko voitti. Taitaa olla niin että kun on kovia pelimiehiä pois, se tosiaan sytyttää muut kahta kauheampaan taisteluun.

Vaikken peliä nähnyt enkä paljon pystynyt radiostakaan kuuntelemaan, niin kuulopuheiden mukaan peli oli loistavaa kiekkoa lähes koko ajan. Siitä suuri ansio kuuluu Lukolle, mutta myös Jokereille, sillä kuten olen aina ennenkin sanonut niin Raumalla Lukko ja Jokerit ovat jo vuosikausia pelanneet erinomaista, yleisöönmenevää peliä. Huippujoukkue Jokerit siivittää Lukon aina parhaaseensa, siitä kiitos Jokereille.

Saas kattoa näyttääkö Ulostusruutu vai mikä Tulosruutu se on pelin maalit? Olivat kuulemma Lukon osumat komeaa katsottavaa.

Tämä voitto antaa uskoa entistä enemmän sen play off-paikan suhteen. Huomenna napataan Tepsiltä ainakin yksi pinna, eiks jeh?

Kiitos Lukko.
 
Hyvä Peli!

Olihan viihdyttävä peli! 2 ekalla minuutilla Jokerit hallitsi, eikä Lukko saanut edes vetoa aikaiseksi, mutta sitten tuli se hieno 1-0 maali, joka sai Jokerit sekaisin.

2-0 maalin jälkeen Lukko alkoi pakitella ja 2. erä oli samaa, tuloksena 1 maali jokereille.

Kaislehto oli AIVAN pihalla ja saikin yleisöltä kovaa kritiikkiä. Jätti "muutaman" tilanteen viheltämättä varsinkin 3:ssa erässä kun jokerit pelasi todella rumasti. Varsinkin Järventie oli koko ajan entisen seuratoverinsa Matti Kaipaisen kimpussa...

Markku Tähtinen pelasi hyvin, vaikka Raumalaisyleisö suhtautuikin häneen hieman ristiriitaisesti. Toiset buuasi, toiset taputti. Itse kuuluin jälkimmäisiin. Tähtinen taisi olla ainoa, joka kuljetti kiekon itse jokereiden alueelle. Täysin Tähtisen vastakohta oli taas kauden paskimman pelinsä pelannut Teemu Kesä, joka välillä kävi "puolustamassa", eli suhaisemassa kiekon jokeripelaajan lapaan.

Niskala sähläsi myös paljon, mutta teki komean harikkalamaisen maalin, joten häneltä tämä oli ihan kelpo peli.

Kentän näkyvin hahmo taisi kuitenki olla Petri Lätti, joka pelasi todella hyvin ja saikin syöttöpinnan ekaan maaliin. Toki mukaan mahtui muutama Lättimäinen virhe, mutta ei niistä sen enempää.

Muutaman kerran vilkaisin muuten jokereiden vaihtoaitioon ja siellä oli tuleva maajoukkue valmentaja käsi poskella ja naama punaisena, tämä siis 3-1 tilanteessa. Raato oli vähän vihaisen oloinen, mitäköhän mies turisi lehdistötilaisuudessa?

Huomenna sitten TPS:n kaatoon, joka on pakko voittaa. TPS on edelleenkin ainoa joukkue joka ei ole Lukkoa kaatanut tällä kaudella, toivottavasti tämä "putki" ei katkea huomenna.

Kauden paras peli ja hyvin näytti Lukko pelaavan ilman Cisariakin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös