Lukko - Blues la 14.1.2006

  • 3 346
  • 24

Korinekki

Jäsen
Huomenna lauantaina tammikuun 14. päivä siis Äijänsuon Arenalla kotijoukkue Lukon vieraana Blues Espoosta.
Sarjassa 12. majaileva ketturyhmä koittaa vielä kerran tarttua oljenkorteen, jotta pudotuspelien 1. kierroksesta voitaisiin Raumalla edes haaveilla. Vierailija Blueskin tarvitsisi kipeästi pisteitä päästäkseen mukaan taisteluun paikasta Auringossa.
Lukolta sivussa ovat ainakin Yli-Junnila, Tähtinen ja Porkka. Yli-Torkon pelaamiseen saattaa olla pienet mahdollisuudet. Bluesin ryhmästä tärkein poissaolija on Ladislav Kohn.
Tuskin paljon yleisöä lehtereillä nähdään. Ja tuskin kaukalossakaan ihmeitä.
Toivotaan nyt Lukolle täyttä pistepottia.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Paikalle olen tulossa fanibussin kyydissä. Toivottavasti peli on mukavaa katseltavaa, ja Blues vie kolme pistettä kotiin, sillä niitä tarvitaan tosissaan tällä hetkellä.

Yleensä, kun edes jotain tulee otteluketjuihin kirjoitettua, niin täytyy laittaa "pakollinen" veikkaus. Veikkaan Bluesin vievän pistepotin maalein 3-1. Maaleista vastaavat Lada, Korkki ja Bambi. Lukon ainoan maalin tekee Lapijoen Lemieux.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Korinekki kirjoitti:
Tuskin paljon yleisöä lehtereillä nähdään.
Onko tämä joku raumangiälinen monikko sanalle Lehterä? Jos on, tai vaikka ei, niin se lannetanssihan olisi yleisön arvoinen.

Pakkovoitto, molemmille kai. Eli helppo tilanne, molemmille. Onko muuten Äijänsuolla jo sen verran seiniä pystyssä, ettei baaritiskillä mene läpivedosta jakaus sekaisin? Eikä siitä jakauksesta niin väliä, kunhan se tiski on, onhan? Oli ainakin viimeksi joku notkulauta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Keskiviikon pelissä oli kyllä havaittavissa minusta selvää edistymistä Tolvasen aikakauteen, joten jos samalla tavalla nousujohteisella linjalla jatketaan, niin voipi olla että jopa pistekin tästä pelistä tulee.

Se tietysti vaatisi maalivahdin huippupeliä, sekä kenties jopa yhden maalin tekemistä. Siinä sitä onkin jänskättävää oikein roppakaupalla, jotta montako kertaa Langkow maalinsa takana syöttelee kiekkoa vastustajalle, ja että kuka sen Lukon yhden mahdollisen maalin pelissä tekee?
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Nyt flippaa Kakella taas, katsokaas kentällisiä:

Little
Kaltiainen

Ahonen - Eriksson - Uhlbäck
Määttä - Laatikainen

Rajamäki - Pirnes - Nieminen
Eskelinen - Korhonen

Kalto - Hurme - Kariya
Tevanen - Gustafsson

Ben-Amor - Töykkälä - Hirvonen
Lehtonen - Nöyränen
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Muut jopa ihan ymmärrettäviä kokeiluja, mutta Ahosen olo "ykkösessä" kyllä ihmetyttää.

Tuo Kariyan siirto eri ketjuun kelpaa ihan hyvin, sillä akseli Rajamäki-Pirnes-Kariya ei ole saanut yhtään mitään aikaan viime peleissä.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Nieminen on pelannut viime aikoina pirteästi, joten komennus kakkosketjuun ei sinänsä ole yllätys. Homma voi jopa toimia. Kuten Juhaht kirjoitti, on kakkonen muuten ollut melko aneeminen lähiaikoina.

"Tehoja" yritetään levittää uusilla ketjuilla. Koskahan se Korhonen alkaa tehdä niitä pisteitä???
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Vittu joo

Niin syvällä suossa ei ole yksikään joukkue tarponut, etteikö tappioputki olisi Bluesia vastaan katkennut. Tämä on historiallinen tosiasia. Siksi en odota ottelulta yhtään mitään. Tai no, ainahan pari avainpelaajaa voi loukkaantua. Jos satutaan ylivoima saamaan niin voin luvata ettei ammuta tai jos sattumalta ammutaankin, niin Eskelisen toimesta ja plekseihin.

Yllättäkää mut ja mä yllätän itseni olusella...
 

JJJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Taas olisi aika ottaa täyden kolmen pisteen potti. Niinkuin monta kertaa jo aiemminkin. Nyt ei kyllä jaksa mitään veikkauksia laittaa, on ne niin päin persettä menneet.

Hienoa, että Ryhänen oli pelannut edukseen sentterin paikalla. Tuossa JA:n ennakossa sanotaan Koivun sanoneen ainakin että Ryhänen laitettaisiin ykköseen Topon seuraksi. Ainakin luulisi kaverilla olevan näyttöhaluja.

Tosiaan, niinkuin jo monessa paikassa on jo todettukin, Lukon pitää alkaa tehdä maaleja peleissä. Ei todellakaan riitä jos pelissä saadaan tehtyä max. 1 maali vastustajan verkkoon. Positiivista on tietenkin, että niitä maalipaikkoja on sentään tullut.

Ps. Mitähän tuo mahtoi tarkoittaa, Suorniemi sanoi UR:n jutussa, että tarvittaisiin myös maalivahti? Eikö Lankku jatka ensi kaudella vai tarkoittiko, että pitäisi olla 2 hyvää mokkea? Kyllä Lankku on mielestäni ainakin tarpeeksi hyvä ensi kauden ykköseksi..
 

Locksmith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, BVB
Lukko
1 Antti Jokela, Maalivahti
35 Scott Langkow, Maalivahti AK

1. kenttä

23 Antti Bruun, Vasen puolustaja AK
77 Erik Hämäläinen, Oikea puolustaja AK
17 Shayne Toporowski, Vasen laitahyökkääjä AK
15 Sami Ryhänen, Keskushyökkääjä AK
52 Pasi Saarela, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

45 Markku Paukkunen, Vasen puolustaja
49 Ilkka Heikkinen, Oikea puolustaja
12 Jamie Wright, Vasen laitahyökkääjä
34 Tomas Kucharcik, Keskushyökkääjä
10 Tommi Hannus, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

47 Tuukka Mäkelä, Vasen puolustaja
24 Topi Lehtonen, Oikea puolustaja
14 Petri Lammassaari, Vasen laitahyökkääjä
11 Ville-Vesa Vainiola, Keskushyökkääjä
33 Mikko Luovi, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

55 Pauli Levokari, Vasen puolustaja
29 Markus Nordlund, Oikea puolustaja
20 Jaakko Hagelberg, Vasen laitahyökkääjä
19 Jarkko Kauvosaari, Keskushyökkääjä
21 Teemu Normio, Oikea laitahyökkääjä

Pää- ja linjatuomarit

Mika Sinkkonen, Päätuomari
Jari Seppälä, Linjatuomari
Petri Tuomisto, Linjatuomari
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
JJJ kirjoitti:
Ps. Mitähän tuo mahtoi tarkoittaa, Suorniemi sanoi UR:n jutussa, että tarvittaisiin myös maalivahti? Eikö Lankku jatka ensi kaudella vai tarkoittiko, että pitäisi olla 2 hyvää mokkea? Kyllä Lankku on mielestäni ainakin tarpeeksi hyvä ensi kauden ykköseksi..

Se ei varmaankaan ole kiinni Lankun taidoista.

Omasta mielestäni maalivahdin pitäisi olla kotimainen, jotta saataisiin ketjuihin niitä laadukkaita kavereita ulkomailta, kun ei niitä oikein kotimaan markkinoilla ole.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
hyvä Blues

ja jeejee! On loistovalmentaja ja hyvä jengi mutta turpaan vaan tulee taas ihan kaikilta (ja yllättäen vielä yhden maalin erolla kuten aina ennenkin).

Pathetic.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Putkien katkoja Bluesiin voi näemmä aina luottaa. Jotenkin tämän iltainen tulos ei yllätä yhtään. Harmittavinta on, että Marwinkaan ei taida päästä 15 maaliin ja joudun säälipleijareissa tarjoamaan tuopin.
Mutta se 5-3 yv-maali taisi tänään tulla. Kauanko olikaan edellisestä.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
msg kirjoitti:
Mutta se 5-3 yv-maali taisi tänään tulla.

Siinä taisi myös tulla sitten Lukon jäähykiintiö täyteen samalla? Vai loppuivatko
muka rikkeet totaalisesti? Miksi muuten tuomari antaa jäähyn ajassa 60.00 ?

Kenelle siitä on hyötyä/haittaa ?
 

JJJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ohhoh. Lukko voitti. hyvä. Toivottavasti pelasi hyvin myös.
Saarela teki maalin pitkästä aikaa, mikä on myös positiivinen asia. Ja Lankku pelasi taas ilmeisesti loistavasti? ja päästi vain yhden useista laukauksista huolimatta.
 

molari

Jäsen
Käyttikö Kake Oulun aikaan aineita? Ei noita kokoonpanoja selvinpäin tehdä. Lähdetään (taas kerran) 6 pisteen peliin 5 pakilla + Gussella, Kurki A-junnun peleihin ja Nöyränen tuuraa tarvittaessa, jep, jep.

No eipä tainnut peli ratketa puolustukseen, mutta olisi voinut yrittää parhaalla mahdollisella kokoonpanolla yrittää 3 pistettä, ekan kerran tänä vuonna, ilman, että pistehai Ahonen häärii ykkösessä. Taitaa Kakella olla pasmat todella sekaisin tällä hetkellä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onpa outo tunne rinnassani, kun Lukko ei tänään hävinnytkään. Hyvä pojat, hyvä.

Avauserä oli kyllä Bluesin hallintaa, mutta maalinteosta vastasi Lukko. Ja Pasi Saarelan tekemä avausmaali oli kauden komein Äijänsuolla. Pasi toi kiekon sisään alueelle, nätti syöttö Sami Ryhäselle joka antoi vielä takaisin Pasille (vaikka itsekin oli jo tekopaikassa), Pasi katsoi hetken tyhjää maalia ja pisti verkon laulamaan. Tässä näkyy se pieni ero maalintekijän ja nelosketjun hyökkääjän tai puukätisen puolustajan välillä: siinä missä jarkkokauvosaaret ja anttibruunit Ilves-pelissä pistivät tyhjästä maalista ohi, maalintekijä tekee maalin.

Toinen maali oli hiukan samantapainen. Jamie Wright tuli Otakar Janeckymaisesti liukuen pikkuhiljaa siniviivan yli, narutellen siinä pari vastustajaa, antoi kiekon Tomas Kucharcikille joka joutui ampumaan hiukan huonosta asennosta, mutta niin vaan Neil Little imaisi kiekon jalkojen välistä sisään. Maali tuli ylivoimalla.

Toinen erä puolestaan oli Lukon hallintaa, mutta maalinteosta vastasi sitten Blues. Ja komea oli sekin maali: kahden miehen ylivoimalla Lukon puolustus sahattiin hajalle, ja maalin edestä sai Joakim Eriksson tehdä. Kelpaa kyllä jääkiekon oppikirjaan tämäkin maali.

Maalin syntyhetkellä Lukolta jäähyllä olivat oman tyhmän virheensä paikkaamisesta kakkosen ottanut Ilkka Heikkinen ja joukkuerangaistusta kärsinyt Ville-Vesa Vainiola.

Lukosta ainakin Mikko Luovilla oli parikin paikkaa lisätä johtoa. Ensin hän pääsi Vainiolan syötöstä yksin läpi, kun Bluesin miehille tuli joku ihmeellinen virhe ja Luovi sai kytätä vapaana siniviivalla. Hän kuitenkin ajautui hiukan liian lähelle Littleä, joka sai lyödyksi kiekon pois Luovilta. Toisen tilanteen järjesteli Petri Lammassaari, en muista pelasiko Lukko silloin alivoimalla, mutta silloin Mikko veti kiekosta ohi.

Kolmas erä oli taas Bluesin heiniä, mutta vasta ihan erän loppupuolella alkoi urheasti taistelleessa Lukossa näkyä lievää paniikkia. Mitään kovin ihmeellisiä maalintekopaikkoja ei silloinkaan Bluesille siunaantunut, ja nekin mitä tuli Langkow poimi varmasti.

Eipä tuo nyt vieläkään niin maailmoja valloittavaa katseltavaa tuo Lukon peli ole, mutta nyt uuden valmentajan alaisuudessa on puolustuspeli saatu kuosiin ja joukkue taistelee muutenkin eri tavalla kuin Japen aikana, ja vielä kun Langkow on vireessä niin taas on Lukolla joka pelissä mahdollisuus voittoon. Virhetä ja paniikkiratkaisuja nähtiin vieläkin, mutta luulenpa että nekin tässä kevään kuluessa vielä saadaan karistettua, ennenkuin kausi ohi on.

Parasta Lukossa oli siis maalivahtipeli, ja se että koko joukkue ihan jokaista äijää myöten taisteli. Myös Kucharcikin herääminen on erinomainen asia. Sami Ryhänen pelasi Pasi Saarelan ja Shayne Toporowskin ketjussa, ja pelasi hyvin. En nyt sitten tiedä siitä jatkosopimuksesta vielä, mutta rupeaa näyttämään siltä että kyllä Ryhäsestä liigapelaajaksi on. Viikko takaisin olin vielä toista mieltä. Vielä kun Toporowski löytäisi sen kadoksissa olevan maalijyvänsä, niin sitten... Koskas Topo muuten viimeksi on mahtanut maalin tehdä? Nuoret Petri Lammassaari ja Ville-Vesa Vainiola olivat taas erittäin hyviä. Mikko Luovin kanssa yhteispeli näyttää sujuvan kyllä hyvin.

Voitto tuli hyvään paikkaan, kun lähimpänä edellä olevat Jokerit ja TPS hävisivät pelinsä. Lukko elää vielä.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Roku kirjoitti:
Onpa outo tunne rinnassani, kun Lukko ei tänään hävinnytkään... Voitto tuli hyvään paikkaan, kun lähimpänä edellä olevat Jokerit ja TPS hävisivät pelinsä. Lukko elää vielä.
En ollut tänään paikanpäällä, mutta kai sitä tällä kaudella vielä joutuu Äijäsuolle menemään ja todellakin jännittämään sitä viimeistä säälipaikkaa. Kun siis TPS ja Jokerit konttasivat, on toivon kipinä yhä olemassa.

Vähämaalisia näyttää olevan J.Koivun aikakaudella nämä Lukon matsit kaikenkaikkiaan. Toivottaan nyt että puolustuspään tiiviys pitää jatkossakin ja ne tarvittavat osumat toiseen päähän värkätään vaikka väkisin.

Olisi se makoisaa kyllä jättää 90-luvun mahtiseurat (JOK-TPS) ulkopuolelle ja valloittaa se 10. sija. Tämähän nyt on Lukon realistisin tavoite.
 

JJJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Roku kirjoitti:
Onpa outo tunne rinnassani, kun Lukko ei tänään hävinnytkään. Hyvä pojat, hyvä.

Avauserä oli kyllä Bluesin hallintaa, mutta maalinteosta vastasi Lukko. Ja Pasi Saarelan tekemä avausmaali oli kauden komein Äijänsuolla. Pasi toi kiekon sisään alueelle, nätti syöttö Sami Ryhäselle joka antoi vielä takaisin Pasille (vaikka itsekin oli jo tekopaikassa), Pasi katsoi hetken tyhjää maalia ja pisti verkon laulamaan. Tässä näkyy se pieni ero maalintekijän ja nelosketjun hyökkääjän tai puukätisen puolustajan välillä: siinä missä jarkkokauvosaaret ja anttibruunit Ilves-pelissä pistivät tyhjästä maalista ohi, maalintekijä tekee maalin.

Toinen maali oli hiukan samantapainen. Jamie Wright tuli Otakar Janeckymaisesti liukuen pikkuhiljaa siniviivan yli, narutellen siinä pari vastustajaa, antoi kiekon Tomas Kucharcikille joka joutui ampumaan hiukan huonosta asennosta, mutta niin vaan Neil Little imaisi kiekon jalkojen välistä sisään. Maali tuli ylivoimalla.

Toinen erä puolestaan oli Lukon hallintaa, mutta maalinteosta vastasi sitten Blues. Ja komea oli sekin maali: kahden miehen ylivoimalla Lukon puolustus sahattiin hajalle, ja maalin edestä sai Joakim Eriksson tehdä. Kelpaa kyllä jääkiekon oppikirjaan tämäkin maali.

Maalin syntyhetkellä Lukolta jäähyllä olivat oman tyhmän virheensä paikkaamisesta kakkosen ottanut Ilkka Heikkinen ja joukkuerangaistusta kärsinyt Ville-Vesa Vainiola.

Lukosta ainakin Mikko Luovilla oli parikin paikkaa lisätä johtoa. Ensin hän pääsi Vainiolan syötöstä yksin läpi, kun Bluesin miehille tuli joku ihmeellinen virhe ja Luovi sai kytätä vapaana siniviivalla. Hän kuitenkin ajautui hiukan liian lähelle Littleä, joka sai lyödyksi kiekon pois Luovilta. Toisen tilanteen järjesteli Petri Lammassaari, en muista pelasiko Lukko silloin alivoimalla, mutta silloin Mikko veti kiekosta ohi.

Kolmas erä oli taas Bluesin heiniä, mutta vasta ihan erän loppupuolella alkoi urheasti taistelleessa Lukossa näkyä lievää paniikkia. Mitään kovin ihmeellisiä maalintekopaikkoja ei silloinkaan Bluesille siunaantunut, ja nekin mitä tuli Langkow poimi varmasti.

Eipä tuo nyt vieläkään niin maailmoja valloittavaa katseltavaa tuo Lukon peli ole, mutta nyt uuden valmentajan alaisuudessa on puolustuspeli saatu kuosiin ja joukkue taistelee muutenkin eri tavalla kuin Japen aikana, ja vielä kun Langkow on vireessä niin taas on Lukolla joka pelissä mahdollisuus voittoon. Virhetä ja paniikkiratkaisuja nähtiin vieläkin, mutta luulenpa että nekin tässä kevään kuluessa vielä saadaan karistettua, ennenkuin kausi ohi on.

Parasta Lukossa oli siis maalivahtipeli, ja se että koko joukkue ihan jokaista äijää myöten taisteli. Myös Kucharcikin herääminen on erinomainen asia. Sami Ryhänen pelasi Pasi Saarelan ja Shayne Toporowskin ketjussa, ja pelasi hyvin. En nyt sitten tiedä siitä jatkosopimuksesta vielä, mutta rupeaa näyttämään siltä että kyllä Ryhäsestä liigapelaajaksi on. Viikko takaisin olin vielä toista mieltä. Vielä kun Toporowski löytäisi sen kadoksissa olevan maalijyvänsä, niin sitten... Koskas Topo muuten viimeksi on mahtanut maalin tehdä? Nuoret Petri Lammassaari ja Ville-Vesa Vainiola olivat taas erittäin hyviä. Mikko Luovin kanssa yhteispeli näyttää sujuvan kyllä hyvin.

Voitto tuli hyvään paikkaan, kun lähimpänä edellä olevat Jokerit ja TPS hävisivät pelinsä. Lukko elää vielä.

Olipa ilo lukea Rokun raportti. Ja kun vielä tietää Rokun asiantuntemuksen niin tässähän alkaa vielä tulla toivonkipinöitä sääläreitä ajatellen. Täytyypä yrittää päästä taas pikapuolin matsiin toteamaan itsekin se koivun tuoma uusi ilme.
 

Irtolapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Niämise Ville, Gill,Forss ja Pospisil
En tiedä kuinka hyvässä paikassa Roku peliä katsoo,mutta Luovin,Saarelan ja Kuhan tilanteet näit hyvin. Itse olin A1:ssä ja se Pahin Ryhän maali olin kunnon klap klap maali sekä Minusta tuntui että kun Kuha oli vetämässä limppua maaliin,niin pää ja kädet eivät oikein toimineet yhteen.Wrightin esityö maaliin oli jäätävä.Luovin tilannetta en enää itse nähnyt,miksei ratkaisua tullut.Eka erän puolivälissä,tuli jo mieleen että taidan mennä kotiin saunaan,mutta kyllä jätkien peli siitä piristyi. Ajatelkaas muuten Ryhästä ja lammassaarea samaan ketjuun....vastustajan pakit olisivat varman paskat housuissa,ei hetkenkään rauhaa noista terriereistä.Paukkune kierrettiin taas tänään luvattoman helposti ja Lehtone oli höyhenen kevyt..... ja tänään ei kyllä ollut Bruunin ilta. Seuraavaan peliin porukalla kannustamaan Rauman Lukkoa!!!! Muuten Ryhäselle jatkoa ja äkkiä.
 

Bandana

Jäsen
Hmm. En nyt nähnyt pelistä kun noin viisi minuuttia ensimmäisen erän lopusta kun loput meni vähän niin ja näin, mutta onhan se niin, että ainoa seikka mikä pelastaa Bluesin siltä ettei sekä media ja fanit teurasta sitä, on näennäisusko.

Jokereiden ja TPS:n konttaaminen on pelastanut Bluesin median ripitykseltä, ja ainoa syy miksi Blues-fanit uskovat joukkueeseen on Kari Heikkilän menneisyys ja nimellinen arvo. Sekä Raadon läsnäolo. Oikeasti, jos esimerkiksi Petri Matikainen olisi päävalmentaja, hänet olisi viimeistään nyt potkaista pois. Nyt porukka haluaa uskoa, että "joo kyl se Kake sit keväällä näyttää."

Alkusyksy vituilleen -> "joo Kakel on aina hankala kauden alku"
Syyskausi vituilleen -> "joo Kake näyttää sit kevätkaudel"
Tammikuu vituilleen -> "joo sit pleijareissa Kake näyttää"
Viimeistään sääläreissä ulos -> "joo pitkä projekti, kake näyttää ens vuonna"

Ps. Cosmo. I own you 5.
 

Kaljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Honka, Newcastle Utd.
Bandana kirjoitti:
Alkusyksy vituilleen -> "joo Kakel on aina hankala kauden alku"
Syyskausi vituilleen -> "joo Kake näyttää sit kevätkaudel"
Tammikuu vituilleen -> "joo sit pleijareissa Kake näyttää"
Viimeistään sääläreissä ulos -> "joo pitkä projekti, kake näyttää ens vuonna"

Älä viitti! Ne on treenannut niin kovaa, että jalat alkavat olemaan irtonaiset palttiarallaa keväällä 2008, jolloin kolmen vuoden projekti alkaa olla paketissa.

Tosissaan jos ollaan, niin oon huolestunut. Ylivoima ei tunnu toimivan, tehottomuus riivaa koko pelaamista, Little imee yleensä yhden helpon joka matsissa, Pirnes... koskas se tekee paluun kaukaloon?, yleensä hävitään viimeinen erä tai vähintäänkin menetetään johtoasema. Näyttää vähän erilaiselta kuin sellainen joukkue, joka menisi keväällä pitkälle. Edes vakavasti otettava rutistus playoffeissa, esim. säälipleijareista jatkoon ja uskottava peliesitys puolivälierissä (lopullisesta tuloksesta riippumatta), tuntuu aika kaukaiselta...
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Blueshan hallitsi jälleen kerran koko ottelua, Lukolla oli ehkä kaksi maalipaikkaa koko ottelussa. Heikkilä toivoo kovasti Kohnia takaisin. Tevanen pitäisi saada pois kokoonpanosta. Juha Gustafsson on paras puolustava puolustajamme. Korhonen parantaa kokoajan hirveellä vauhdilla. Tiistaina kaatuu HIFK. Kariya pitäisi saada Erikssonin ja Uhlbäckin ketjuun. Kakkoseenkin riittäisi Kohn-Pirnes-Rajamäki.
 

molari

Jäsen
Vähän liian tuttuja fraaseja, hallittiin peliä, kiekko ei pomppinut, vastustaja rankaisi virheistä, (vastustajan) maalivahti oli liekeissä, keväällä tullaan, tuomari oli huono, jne..

Kiekkoa ja runkkaria tahkotaan kai sen takia, että yleisö tulee paikalle viihtymään, valitettavasti Bluesin osalta lupaavasti alkaneen syksyn osalta vittuuntumaan.

En ollut onneksi paikan päällä, mutta jotain perustavaa laatua on paketissa perseellään, ei yhtään voittoa tänä vuonna, turpaan tulee ennakolta selvästi heikommilta jengeiltä, vaikka peliä "hallitaan" ja johdetaan.

Mentaalipuolen ongelma vai Bluesin kirous? Varmasti saatetaan tiistaina voittaa Hifk, mutta seuraavassa pelissä tehdään taas Bluesit, missä vika?
 

Taustailija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
molari kirjoitti:
En ollut onneksi paikan päällä, mutta jotain perustavaa laatua on paketissa perseellään, ei yhtään voittoa tänä vuonna, turpaan tulee ennakolta selvästi heikommilta jengeiltä, vaikka peliä "hallitaan" ja johdetaan.

Mentaalipuolen ongelma vai Bluesin kirous? Varmasti saatetaan tiistaina voittaa Hifk, mutta seuraavassa pelissä tehdään taas Bluesit, missä vika?

Minun mielestäni Bluesilta puutuu (tai siis ainakin eilen) suoraviivaisuutta. Joukkueen selvästi keskitasoa taitavammat hyökkääjät näpertelevät kiekolla ja antavat pikku-nättiä syöttöä, kun suora laukaus olisi monessa tilanteessa parempi ratkaisu. Ylivoimakuviotkin pyörivät mallikkaasti ja kiekko saadaan tuotua melko hyvin alueelle, mutta tulivoimaisilta puolustajilta kaipaisi vieläkin enemmän laukauksia.

Toinen asia, johon kiinnitin huomiota oli taklausten vähäisyys. mm. Eskelinen oli kerho aikanaan kova keskialueen pommittaja/pelote, jolloin vastustajan oli oltava jatkuvasti varuillaan hänen ollessa kentällä. Eilen en muista, kuin yhden tilanteen, jossa Eskelinen lähti hakemaan taklausta keskialueella (Lukko pelaaja tosin ehti pois alta).

Suoraviivaisuutta ja taklauksia siis lisää, kyllä se siitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös