paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Olympiatauolta on palattu hopeisin siivin ja SM-Liigan runkosarja kaartaa loppusuoralleen. Länsirannikolla palaillaan paikallismatsin merkeissä. Kuudetta, ja viimeistä, kertaa vastakkain asettuvat höntsävaihteelle vaihtanut kotijoukkue Rauman Lukko ja tiukasti kotietua playoffeihin tavoitteleva Porin Ässät. Voisi jopa sanoa erikoisista, tai vähintäänkin ennalta odottamattomista asemista lähdetään tiistai-illan kamppailuun. Edes Satakunnan herruudesta ei enää tässä ottelussa ole kysymys, sillä Ässät on viiden voiton siivin palauttanut maakunnan kiekkovaltikan oikeaan osoitteeseen.

Kotijoukkueen kausi on ollut surkea, jopa täysi katastrofi. Kaudella 2004-2005 totuttiin näkemään kaukalossa hyvin organisoitu, totaalikiekkomainen, jopa liaanimainen Lukko. Tällä kaudella on nähty totaalisen erilaista kiekkoa. Villimies-lätkää, etten sanoisi. Lukko nostikin tassut pystyyn, kaivoi valkoisen nenäliinan esiin tämän kauden osalta ja tyhjensi pajatsonsa. Sveitsiin matkasivat Jamie Wright ja Pasi Saarela. Keski-Euroopan ilmasilta lienee avoinna vieläkin. Edes uuden valmentajan myötä Lukon peli ei ihmeemmin parantunut. 10 viime ottelusta Lukko on 3:sti poistunut täysien pisteiden kera, kerran on piste jäänyt plakkariin ja 6 kertaa on lähdetty ilman pojoja "plankista" pihalle. Joukkueen kokoonpano ei tähän peliin pääse enää häikäisemään, edes paperilla. Rivistä poistuneiden lisäksi myös loukkaantumiset vaivaavat.

Vierasjoukkue Ässät on lyönyt ällikällä lähes jokaisen kiekkojännärin. Tuskin edes Halli-Harri jaksoi uskoa porilaisten roikkuvan mukana taistelussa kotiedusta aina viimeisille kierroksille asti. Ässät on kuitenkin, välillä pienelläkin ringillä, taistellut hyvin koko kauden ajan. Mika Toivolan pelikirja on tuottanut, materiaaliin suhteutettuna, SM-Liigan parasta kiekkoa. Ässien peli on uponnut kuin häkä porilaisyleisöön. Taklauksia, ylilyöntejä, maaleja, voittoja - Porilainen Kiekkoilu parhaimmillaan. Marko Kivenmäki maestroi joukkueen peliä miten tahtoo ja ryminäosasto Matt Nickersonin johdolla tarjoaa sirkushuvit. Mitäpä sitä muuta porilainen fani voi toivoakaan.

Illan pelissä ei siis ennalta ole kuin yksi mahdollinen tulos. Ässät korjaa täyden pistepotin kuudennen kerran Lukon kustannuksella, ja rynnii kohti kotietua. Toisaalta, lähes paineetta pelaava Lukko voi olla pahakin vastus Ässäpakalle. Tämä lienee taas niitä pelejä joiden kohdalla vedonlyönti kannattaa jättää vähemmälle.

Tiistai-illan huuman päätirehtöörinä pilliin vislailee Markku Kruus ja mies saa linjoilleen parivaljakon Antti Aarvala-Antti Lajunen.

Lukon kotisivujen otteluennakko
Ässien kotisivujen otteluennakko
Jatkoaika.comin otteluennakko

Viimeisimmät ottelut:

Lukko

2.2. Lukko - Jokerit 3-6
4.2. Blues - Lukko 4-3
8.2. Lukko - TPS 3-1
9.2. Ilves - Lukko 3-1
11.2. KalPa - Lukko 4-2

Ässät

2.2. KalPa - Ässät 1-4
4.2. Ässät - Ilves 3-1
7.2. Tappara - Ässät 5-0
9.2. Ässät - HPK 5-3
11.2. Ässät - HIFK 3-4 rl.

Loukkaantumiset / Poissa kokoonpanosta:

Lukko: Jaakko Hagelberg (pelikielto), Tomas Kucharcik (polvi), Toni Porkka (polvi), Markku Tähtinen (käsi) & Juhamatti Yli-Junnila (nilkka)

Ässät: Marko Toivonen (selkä)

Parhaat pistemiehet TOP5:

Lukko

1.) Shayne Toporowski 47. 11+17= 28p 103min
2.) Tommi Hannus 48. 17+8= 25p 22min
3.) Teemu Normio 37. 6+12= 18p 28min
4.) Sami Salonen 48. 5+11= 16p 79min
5.) Markku Tähtinen 31. 5+10= 15p 46min

Ässät

1.) Marko Kivenmäki 48. 16+30= 46p 64min
2.) Kristian Kuusela 48. 19+15= 34p 34min
3.) Aki Uusikartano 45. 6+24= 30p 58min
4.) Rob Hisey 38. 12+10= 22p 91min
5.) Pasi Peltonen 47. 5+12= 17p 119min

Taisteluparit:

Langkow vs. Riksman
Levokari vs. Kivenmäki
Toporowski vs. Nickerson
Hannus vs. Kuusela

Seuraa heitä:

Lukko

#10 Tommi Hannus

- Lukon selkeästi pirtein pelaaja, varsinkin kevätkaudella. Jatkoi siitä mihin Pelikaani-paidassa jäi. Ensi kaudella yksi Lukon tärkeimmistä hyökkääjistä. Tämän kauden tavoitteena enää rikkoa 20 maalin maagisen rajan, onnistuuko siinä?

Ässät

#34 Juuso Riksman

- Ollut Lukolle todellinen peikko varsinkin Äijänsuolla. Saavatko kettupaidat tällä kaudella yhtään täkyä Riksmanin vartioimaan rysään kotihallissaan? Siinä sitä tavoitetta on kerrakseen.

-paze-

Tilastosälät by The Rock
 
Jos kuitenkin niin käy, että Markku Tähtinen korvaa Toni Koivusen, lupaan olla menemättä kertaakaan tällä kaudella enää hallille.
nimimerkki Raúl

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pitkävedossa melkein pelaisin ennemmin Lukkoa kuin Ässiä. Veikkaus tarjoaa Lukolle varsin huipeaa kerrointa 2.45. Lukko saa pelata ilman paineita, kun taas Ässät tarvitsee vielä pisteitä kuuden joukkoon pääsemiseksi. Lukko ei missään nimessä ole altavastaaja kotiluolassaan, vaikka Ässät on tällä kaudella keskinäiset matsit vienytkin.

Lukolla on ajoittain ylivoima erittäin vaarallisen näköistä ja varmasti huomenna saa olla taas varuillaan kun Saarela ja kumppanit aloittaa pakkopelin. Ässien on siis oltava paremmalla jalalla liikkeellä kuin Lukko, jotta ei jouduta rikkomaan. Mielenkiintoista on myös, miten onnistuu Lukon viime hetken hankinta Martin Straka. Meriitit on ainakin kovat, mutta jäällä nämä hommat ratkaistaan.

En uskalla veikata edes lopputulosta tällä kertaa, mutta uskallan veikata, että tällä kertaa halli ei ole täynnä.
 
"I've been to Liverpool, and never walking alone is actually pretty good advice." - Frankie Boyle -

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Twite sanoi:
Vanhaa kunnon turenkilaishuumoria?
En ymmärrä mitä tarkoitat.

Kruus päätuomarina tarkoittanee sitä, että mitään totaalista pohjanoteerausta - tyyliin Sami Partanen - tuskin tullaan näkemään. Hieno homma on myös se, että Ässillä on Toivosta lukuunottamatta kaikki äijät terveitä, tosin vaikka hän olisi pelikunnossa, niin uskaltaisin epäillä miehen motivaatiota pelata ensi kauden seuraansa vastaan täysillä. Forest ei enää vissiin puhu todella sekavia, vaan ainoastaan sekavia, joten huomenna herra pääse takaisin laatikkoon. Kummankohan joukkueen voittoa muuten Toivola toivoo :).

paze17:lta muuten laadukas ketjunavaus jälleen kerran. Luin sen äsken. Ässä-leiristä löytyy muutenkin parhaimmat alustuksen tekijät otteluketjuihin.
 
"I've been to Liverpool, and never walking alone is actually pretty good advice." - Frankie Boyle -

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Blackie sanoi:
Martin Straka.
Heh, eiköhän se ole se velipoika tuo viimehetken hankinta.

Mielenkiintoinen peli tiedossa, jonka lopputulosta ei kyllä osaa ennakoida. Toivonen ikävä kyllä vieläkin sivussa, oltaisiin miestä tarvittu. Toivottavasti saadaan kunnon rumba päälle heti alusta ja pari maalia ekaan erään, niin luulenpa että Lukon selkäranka sanoo niksnaks.

Saas nähdä mitä Nicke/Toporowski akselilla tapahtuu. Itse veikkaan ettei yhtään mitään, sillä Nickellä ei olisi varaa ottaa niitä pelikieltoja tässä vaiheessa.

Toivottavasti Äijänsuolle pakkautuu edes jonkun verran yleisöä, kun on taukokin ollut.
 
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Meinasin jo tuossa hetken verran, että pieren koko pelille enkä edes radiosta sitä kuuntele, mutta sitten tuli mieleen että Lukkohan luopui Pasi Saarelastakin tossa olympiatauon alkaessa. Ja koska lehdessäkin luki oikein Jylki Santalan suulla sanottuna, että "Wrightin jälkeen Lukko pelasi kauden parhaan pelinsä", niin pakkohan tuota huomenna on mennä katsomaan jotta kuinka helvetin hyvän pelin Lukko nyt Pasin lähdön jälkeen mahtaa pelatakaan?

Kyllä siinä varmaan kalpenee perjantainen välierä Suomi-Venäjäkin, kun Lukko oikein pistää tuulemaan.

Ja mikäli TosiFanin arvaus tuolla Lukon osiossa jossain ketjussa pitää paikkansa, huomisen matsin jälkeen rivistä poistuu vielä Langkowkin. Joten pelit senkun vaan paranee loppukautta kohti koko ajan. Huimaa.

Muuten ei kiinnosta vitunkarvan vertaa miten pelissä käypi.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
paze17 sanoi:
Seuraa heitä:

Lukko

#10 Tommi Hannus

- Lukon selkeästi pirtein pelaaja, varsinkin kevätkaudella. Jatkoi siitä mihin Pelikaani-paidassa jäi. Ensi kaudella yksi Lukon tärkeimmistä hyökkääjistä. Tämän kauden tavoitteena enää rikkoa 20 maalin maagisen rajan, onnistuuko siinä?
Sanomalehti Länsi-Suomi tietää kertoa, että Lukkohyökkääjä Tommi Hannus on vielä tämän viikon sivussa peleistä polvitähystyksen johdosta, joten tätä maalipyssyä ei huomenna Äijänsuon jäällä nähdä. Minun virhe, pahoittelen paze.
 
Life is just a place where we spend time between games.

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ensinnäkin pitää sanoa, että hyvä ketjunavaus Paze17 taholta.

Toiseksi taitaa pelit jatkua taas tauon jälkeen :(. Eikö me raumalaiset saada ollenkaan rauhaa jääkiekolta? Painajaisuni sen kun jatkuu ja jatkuu... Jo pidemmän aikaa toivonut tämän painajaisunen loppuvan ja Rokun tavalla toiveena on päästä kesätauolle unelmoimaan Tähtisaloista ja kumppaneista.

Siis ei kauheasti kiinnosta, mutta mukana roikutaan ja en aio kuunnella kautta katsella peliä. Vähän arvaan, että Lukko voittaa ottelun 2-0 tai olisiko sittenkin realistisempaa veikata rahasta lopputulosta 0-2. Lopputuloksen käyn katsomassa ja palstalla hehkuttamassa mikäli Lukko voittaa :) kaikkien yllätykseksi.
 
Lukkomaniaa!!!

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Blackie sanoi:
Lukon viime hetken hankinta Martin Straka. Meriitit on ainakin kovat, mutta jäällä nämä hommat ratkaistaan.
Niin itse toivoin, että Jyrki olisi viimekaudella ollut hereillä ja hommannut Martinin pelaamaan, mutta tässä on taas hyvä esimerkki "kausikirja scouttauksesta". Tuli "väärä" Straka ja vielä kauden myöhässä.

Mutta itse ottelusta ei nyt paljoa ole sanottavaa. Lukko taistelee ainoastaan kunniasta ja tähänkin täytyy vielä lisätä jos taistelee, sillä aika aneemista touhu on ollut koko kauden muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Toivottavasti saisivat edes ässien voittoputken katkaistua ja homma paikalliskamppailujen osalta siirtyisi taas oikeille urille.

Mielenkiintoista nähdä mikä on ottelun yleisömäärä. Veikkaus on että pienin mitä pitkään aikaan on Raumalla nähty Lukko-Ässät kamppailussa. Vielä kun ihmiset näkivät hyviä otteluita olympialaisissa, niin tuskin innostuvat katsomaan Lukon taaperrusta.
 
"Raumalla nähdään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjakolmonen JYP isännöi vahvistunutta Lukkoa" - Jatkoaika-

A.P.Weinrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT, respect HIFK.
Otteluennakon tekijä Koivula toteaa Nickersonista: "Aiemmin tällä kaudella Lukon Shayne Toporowski nöyryytti Nickersonia oikein kunnolla, joten nyt saattaisikin olla takaisinmaksujen aika", valaiskaa minua mistä nöyryytyksestä hän oikein mahtaa jutella.
 
Raumalainen unelma - porilainen todellisuus: Suomen mestaruus, Porin Ässät 2013!

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
L4E sanoi:
Mielenkiintoista nähdä mikä on ottelun yleisömäärä. Veikkaus on että pienin mitä pitkään aikaan on Raumalla nähty Lukko-Ässät kamppailussa. Vielä kun ihmiset näkivät hyviä otteluita olympialaisissa, niin tuskin innostuvat katsomaan Lukon taaperrusta.
Todnäk näin luulisi olevan. Itsekin saa melkein raahata itsensä paikalle katsomaan tätä spektaakkelia. No, josko Lukko sattuisi yllättämään voitolla. Syytä olisi, muuten Pelicans puhaltaa ohi sarjan päätöskierroksilla. Onhan näissä tauon jälkeisissä peleissä aina tietty yllätysmomentti olemassa.
 
"Aina kuljemme ylväinä, meidän laulumme soi"
-Teräsbetoni-

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Pale Knuckles - EASHL
A.P.Weinrich sanoi:
Otteluennakon tekijä Koivula toteaa Nickersonista: "Aiemmin tällä kaudella Lukon Shayne Toporowski nöyryytti Nickersonia oikein kunnolla, joten nyt saattaisikin olla takaisinmaksujen aika", valaiskaa minua mistä nöyryytyksestä hän oikein mahtaa jutella.
Taisi kirjoittaja hieman liioitella tuota juttua. Tietänet kuitenkin mistä tuossa puhutaan.

Itse pelistä en kovasti paljon odota. Toivottavasti Lukon puolelta nähtäisiin edes yritystä tänään, mutta pisteitä en kyllä Raumalle uskalla edes toivoa.
 
Raumalainen rämehomo ©Crapbag

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Ässät tänään:

1. kenttä:
#21 Kivenmäki (AK) - #31 Uusikartano (AK) - #8 Kuusela (AK)
#6 Peltonen (AK) - #50 Nickerson (AK)

2. kenttä:
#23 Takala - #7 Rautee - #71 Kaipainen
#3 Forrest - #33 Pentikäinen

3. kenttä:
#42 Komarov - #26 Hisey - #16 Ramsay
#52 Saarinen - #14 Rontti

4. kenttä:
#37 Kiilholma - #22 Kuparinen - #29 Forsbacka
#45 Törnvall (7.puolustaja) - #18 Joensuu (13.hyökkääjä)

Maalivahdit:
#34 Riksman (AK)
#30 Nissinen

Lähde: www.sm-liiga.fi
 
Life is just a place where we spend time between games.

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Lukko tänään

Maalivahti: Langkow (Jokela)

1. kenttä
Toporowski-Straka-Normio, Hämäläinen-Lehtonen

2. kenttä
Luovi-Kauvosaari-Lammassaari, Paukkunen-Heikkinen

3. kenttä
Salonen-Ryhänen-Tuomainen, Mäkelä-Nordlund

4. kenttä
Heinonen-Vainiola-Tapio, Levokari-Honkaheimo

Pois:
Hannus, polvivamma
Porkka, polvivamma
Hagelberg, pelikielto
Kucharcik, polvivamma
Tähtinen, kyynerpäävamma
Yli-Junnila, nilkkavamma
Bruun

Bruun on näköjään syystä tai toisesta pois ja jostain kumman syystä Lehtonen on päässyt ykköspariin. Heinonen #3 ja Tapio #82 on näköjään nostettu A-junnuista hakemaa liigakokemusta, mikä on hyvä juttu kun kerran pelissä ei enää panosta ole. Myös Tuomainen on tehnyt paluun pelaavaan kokoonpanoon.
 
Viimeksi muokattu:
"Raumalla nähdään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjakolmonen JYP isännöi vahvistunutta Lukkoa" - Jatkoaika-

Levonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jesse on näemmä pudotettu 13. hyökkääjäksi. Aloitti kakkosessa Rauteen ja Kaipaisen kanssa, sieltä kolmoseen ja nyt suoraan siis 13. hyökkääjä.

Missä mättää? Ok, maaleja pitäisi tehdä, paikkoja on ollut jatkuvasti. Silti vaihtaisin Takalan ja Joensuun paikkoja. Jessen liike on kuitenkin aivan eri luokkaa.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kokoonpanolista vaikuttaa varsin hyvalta. Hienoa on sairastuvan tyhjeneminen, jonka ansiosta voidaan Jesse nyt pudottaa 13:ksi hyokkaajaksi. Tama tullee tekemaan Jesselle vain ja ainoastaan hyvaa - mika sitten miesta vaivaakaan. Taisi Joensuu ottaa oman pelipaikkansa itsestaanselvyytena? Miehen ymparilla pyoriva hypetys ja kovat odotukset taitavat vaikuttaa aika tavalla tuohon. Toivotaan, etta pari pelia riittaa Jessen herattamiseen, toisaalta Takala on omilla esityksillaan ansainnut pelipaikan. Positiivinen ongelma.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
L4E sanoi:
Maalivahti: Langkow (Jokela)

1. kenttä
Toporowski-Straka-Normio, Hämäläinen-Lehtonen

2. kenttä
Luovi-Kauvosaari-Lammassaari, Paukkunen-Heikkinen

3. kenttä
Salonen-Ryhänen-Tuomainen, Mäkelä-Nordlund

4. kenttä
Heinonen-Vainiola-Tapio, Levokari-Honkaheimo
On muuten nimettömin Lukko-nippu miesmuistiin (olen unohtanut Ikan ajat myötätunnosta). Saas nähdä milllainen tuuletus tulee juhlakaudelle.
 
Ehdottomasti vastaan kaikkea vastustamista ja ehdottomuutta.

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Jahas, kotoinen liigamme starttaa jälleen itsensä käyntiin paikallispeleillä. Lukkoa ei tänään sovi aliarvioida, kuten edellä on jo mainittu. Mielenkiintoa toki kohdistuu siihen, maksetaanko Jukan aikaisia kärsimyksiä edes osittain takaisin.

Justin Metsä tuli Amerikan matkalta takaisin, sydämellisesti tervetuloa, eikä ensi viikolla mahdollinen HC:n paluukaan nyt suorastaan masenna minua. Toivottavasti Jesse Joensuu heräilee Nukkumatin mailta, ja näyttää meille kaikille, mistä lahjakkaat porilaiskiekkoilijat on tehty. Jessen potentiaalin näkevät varmaan kaikki.

Kolme pistettä olisi kiva lahja raumalaisilta tähän kauden loppuvaiheisiin, niin ei tarvitsisi pelätä joutuvansa Jukkakiekon uhriksi jatkossa. Nimittäin viimeisin koitos Tampereella kyllä viimeistään valaisi minulle, miten Tapparan kanssa käy.
 
"Kaikki Näsinneulassa eksistoivat ovat muiden ihmisten yläpuolella." -Alivaltiosihteeri filosofikohusta-

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Major Julli sanoi:
On muuten nimettömin Lukko-nippu miesmuistiin (olen unohtanut Ikan ajat myötätunnosta).
Eihän tuossa ole mukana kuin seitsemän A-junnuikäistä peluria, joista kuusi on pelannut tällä kaudella ensimmäisen liigaottelunsa :).
 
"Raumalla nähdään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjakolmonen JYP isännöi vahvistunutta Lukkoa" - Jatkoaika-

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
L4E sanoi:
Eihän tuossa ole mukana kuin seitsemän A-junnuikäistä peluria, joista kuusi on pelannut tällä kaudella ensimmäisen liigaottelunsa :).
Mr. Scarfacen mukaan tämä nostaisi Lukon ennakkosuosiksi ensikaudelle, kunhan mestiksestä ja kakkosdivarista tulisi vielä muutama hyvin treenaattu kiekkoilija.

Rehellisesti sanottuna, aikamoista taloudellista satsausta Lukko vaatii ensikaudelle mikäli mitalista saati mestaruudesta halutaan taistella. Mutta niin kauan kun maailmassa on pölyä ja likaa riittää Lukolla massia. Kade.
 
Ehdottomasti vastaan kaikkea vastustamista ja ehdottomuutta.

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Major Julli sanoi:
Rehellisesti sanottuna, aikamoista taloudellista satsausta Lukko vaatii ensikaudelle mikäli mitalista saati mestaruudesta halutaan taistella. Mutta niin kauan kun maailmassa on pölyä ja likaa riittää Lukolla massia. Kade.
Niin, kyllähän sitä massia Lukolla on. Mutta onko oikeat miehet käyttämässä sitä, onkin toinen kysymys. Toinen ongelma on, että Lukolla ei ole nyt vetovoimaa jotta saataisiin huippuja tänne.
 
"Aina kuljemme ylväinä, meidän laulumme soi"
-Teräsbetoni-

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Metalwarrior sanoi:
Niin, kyllähän sitä massia Lukolla on. Mutta onko oikeat miehet käyttämässä sitä, onkin toinen kysymys. Toinen ongelma on, että Lukolla ei ole nyt vetovoimaa jotta saataisiin huippuja tänne.
Lukon kannattaisi käyttää sitä massia ensin hyviin pomoihin ja valmentajiin, ja sitten vasta pelaajiin. Mutta näin radikaalilähestymistapa on suomalaisessa kiekossa ollut pannassa jo pitkään.
 
Ehdottomasti vastaan kaikkea vastustamista ja ehdottomuutta.

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Major Julli sanoi:
Lukon kannattaisi käyttää sitä massia ensin hyviin pomoihin ja valmentajiin, ja sitten vasta pelaajiin. Mutta näin radikaalilähestymistapa on suomalaisessa kiekossa ollut pannassa jo pitkään.
Onko? Eikös juuri Blues toimi näin? Ja jokainen voi katsoa millainen on ollut tulos.

Jotenkin tekisi vielä mieli istahtaa autoon ja ajella kohti äijänsuota tänä iltana. Mutta saas nyt nähdä, päivän suunnitelmat ovat jo kerralleen kosahtaneet joten ehtivät ne vielä toisenkin kerran.

Jessen pudottaminen nelosketjuun saattaa olla herätyksen kannalta hyvä asia. Toivottavasti tämä ei vaikuta pojan sopimustilanteeseen mitenkään...
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Helppoa iltapuhdetta Ässille tuskin tulee.Pataryhmä ei ole pitkän tauon jälkeisissä peleissä ollut vahvimmillaan, eikä Lukko välttämättä ole huono, kun äijät pelaavat näyttöjä ensi kautta silmällä pitäen.Tottakai näin monta junnua kentällä samaan aikaan on riski, mutta yritystä tuskin näiltä hepuilta puuttuu.
Saas nähdä kuinka käy, mutta takkini ei ole auki, toivottavasti ei pelaajienkaan :)
 
Its a long way to the top!
"Ässät on perinteikäs seurabrändi, jolla on suomalaisessa seurakentässä poikkeuksellisen vahva seuraidentiteetti" -kauppatieteiden tohtori Arto Kuuluvainen

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
On kyllä niin arvaamaton peli, kuin vain olla voi. Tässä olen nyt pallotellut mielessäni, että lähteäkö iltasella ajelemaan Äijänsuon suuntaan, vaiko en... Jos jätän viime tinkaan, niin ei taida silti olla pelkoa etteikö hyviä paikkoja saisi?
 
Viimeksi muokattu:
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy