Lukko-Ässät 22.01.2002

  • 4 096
  • 60
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Tulevana tiistaina käydään kauden 01-02 ties kuinka mones hegemoniakamppailu Äijänsuolla.

Kuinkahan käynee ?

Kuinka pärjää Lukko ilman Viinasta ?

Kuinka pärjää Ässät ilman Mogeria ?

Onko Saarela viltissä ?

Onko Korpisalo viltissä ?

Jos eivät ole, niin iskevätkö yhteen, kuten viime kaudella ?

Palaako Paavi kehiin ?

Kumpi ompi parempi ?
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Uskon, että Lukko katkaisee tappioputkensa tässä pelissä. Edellisissä matseissa on ollut yritystä, turha sähläily ja huono tuurikin on vaikuttanut pisteettömyyteen. Jyväskylässäkin Lukko ei ollut tappiosta huolimatta huono. Moger oli mielestäni Ässien tärkein pelaaja ja hänen puuttumisensa näkyy tehopisteissä. Sama kyllä pätee Viinaseenkin, mutta eiköhän Lukko hoida homman kotiin ilman Iiroakin.
 

Belander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No niin...

Tällä hetkellä näyttää enemmän kuin vahvasti, että Satakunnassa ei pelata pleijareita tällä kaudella :mad: .
Toivottavasti tämä ei vaikuta joukkueisiin , sitten ettei kummallakaan ole halua voittaa ja taistella voitosta. Uskon vahvasti että rikkonainen ja vähämaalinen ottelu tästä tulee.

Kai siihen uskotaan vahvasti, että Lukko katkaisee tappioputkensa ja jättää pisteet RAumalle kelpo pelillä 4-2.

Jos Lukko jatkaa edellisten pelien taistelua niin tuskin voiton saamisesta tulee olemaan sen suurempia ongelmia. No huomenna me olemme jo viisaampia. Porukkaa vaan hitosti huomenna Äijhänsuolle !!
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
No juu. Tässä matsissa Lukko voi mitata vain oman kyntö-syvyytensä. Jos Lukko häviää, sen täytyy pelata huonointa kiekkoa liigassa tällä hetkellä. Jos pisteet jää Raumalle, se todistaa vain sen, että Lukon kiekkotaso on vähintään 12. kovinta Suomenmaassa, ei mitään muuta. Tasapelin pitäisi hävettää raumalaisia enemmän kuin porilaisia.

Kyllä toi Ässien touhu vetää miehen noloksi. Miten voi kaudesta toiseen olla tällaista? Ei pysty sanoin kuvaamaan kuinka pettynyt, katkeroitunut, epätoivoinen, vihainen ja toivonsa menettänyt voi pieni ihminen olla porilaiseen kiekkoiluun...

Ässät ei taaskaan kelpaa muuhun kuin kaunistamaan muiden joukkueiden maalisuhdetta! :mad:
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kunniasta pelataan

Ei mistään muusta. Toivottavasti Lukko näyttää kotiyleisölleen, jota todennäköisesti tulee vielä vähemmän kuin edellisellä Ässien vierailulla, että edes sitä kiinnostaa voitto. Tosin, onhan tässä vielä se, että molemmat ovat ottaneet tavoitteekseen Satakunnan Herruuden.

Tietysti on mukavaa nähdä Janne Jokilan ensiesiintyminen uudelle kotiyleisölleen. Ainakin Pitsiturnauksessa esiintyessään hän teki vaikutuksen, ja silloin harjoitusturnauksessa pelasi paljon paremmin kuin ketjukaveri Mikko Koivu.

Myös Mika Viinanen ja Tuomas Grönman saattavat olla mukana, vaikka se ei todennäköistä olekaan. Toivotaan nyt, että Osku pääsisi jo vihdoin Ässiäkin vastaan pelaamaan.

Samoin Pasi Saarelan vire on hyvä nähdä. Pari edellistä peliä Pasi on pelannut aika mukavasti, ja samaa odotetaan nytkin.

Kyllähän näissä Ässä-peleissä on aina mielenkiintoa, ei siitä mihinkään pääse. Se lienee kuitenkin toivomuslistalla ykkösenä, ettei Marko Sepalus tai Juha Repo ole tuomarina. Katastrofi nimittäin on valmis, mikäli jompikumpi nuijista tiistaina viheltelee Äijänsuolla.
 

Lexa

Jäsen
niin...

...varmaankin kuuma kamppailu tulossa, vaikkei kummallakkaan joukkueella oikeastaan muuta panosta ole kuin keskinäinen paremmuus. Tod. tasaista vääntöä, jossa lukon voi olettaa hallitsevan kahta ensimmäistä erää, mutta ottaen huomioon maalien viimeistelytaidon ja perinteisen "vahvan" kolmannen erän niin tasaista tulee.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei kahta sanaa

Olen yllätyksestä sanaton, jos Lukko ei tätä peliä voita. Tuskin Ässien peli yhtäkkiä paikoilleen loksahtaa. Päämäärättömällä räpellyksellä ei pitkälle pötkitä Raumallakaan.

Satakunnan herruus on jo pidemmän aikaa ollut kiistatta Lukon, eikä Ässistä ole ollut siitä edes taistelemaan, joten mikä nyt olisi toisin. Ikävällä tavalla Ässät on syyllistynyt myös paikallispelien tunnelman latistamiseen olemalla kyseisissä kohtaamisissa säälittävän avuton.

Pari huomiota ylempiin kirjoituksiin liittyen. Mitä Mogerista? Eipä ollut hänestäkään Lukon höykyttäjäksi. Älkää murehtiko Lukon viimeistelytaitoa. Kuten Roku jo aiemmin sanoi, Ässiä vastaan maalinteko on luonannut. Kun vähän sinnepäin huiskaisee, niin maaliinhan se kiekko tiensä löytää. Nyt pitäisi pelata tosiaan kunniasta, mutta löytyyköhän "kunniaa" edes Ässien sanakirjasta.

Tykki jo pukikin tunnelmat sanoiksi:"Ei pysty sanoin kuvaamaan kuinka pettynyt, katkeroitunut, epätoivoinen, vihainen ja toivonsa menettänyt voi pieni ihminen olla porilaiseen kiekkoiluun... "

Ehkä kuitenkin pitää edelleen toivoa. Vähän ajan päästä, sitten kun taas jaksaa.
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Taas hävitty kausi

Niin. Kyllähän tätä huonoa kiekkoa on saanut porissa jo seurata. Ja eipä ole kumma, jos sama homma jatkuu raumallakin.

Viime kaudella positiivista oli se, että keväällä ässät pelasi edes hiukan paremmin. Nyt peli on yhtä surkeaa koko kauden. Tästä kaudesta jää kyllä todella huono maku ja pelko jatkoa kohti...Toivottavasti olen väärässä pelkoni suhteen.

Olishan se tietysti mukavaa, jos raumalta pisteitä kuitenkin tulisi mukaan :) Aina on toivoa, u know.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Toivo sammui tosiaan Hifk-pelissä viimeistään. Jotenkin itsekin on aivan maassa ja lisäksi flunssa vaivaa. Yllätyn todella paljon, jos Ässät voittaa, saatikka edes taistelee kunnolla. Kyllä on sitten masentavaa... Onneksi sentään sataa lunta.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
nyt kun pisteillä ei enää ole niin väliä niin HALUAISIN Lepauksen ja Revon tuomareiksi saattaisi tulla jotain säpinää ja ainakin porukka huutais ja tavaraa lentäis...aah kunnon tunnelmaa
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Lisää kysymyksiä ja arviointia itse pelistä

-Onko Sato edelleen tolppien välissä?

-Onko Ässissä lisää pelaajamuutoksia?

-Tekee Jarkko Immonen vihdoin avausmaalinsa?

-Jatkaako Jasecko hyökkääjänä (tai ensinnäkin joukkueessa)?

-Ketkä tappelevat (tässä pelissä on PAKKO tapella)?

-Paljonko Ässät voittaa?


Kyllä. Vaikka viime aikojen muutokset saivat sappeni kiehumaan ja v*tutusarvot kasvamaan koko Ässiksi kutsuttua joukkuetta kohtaan, niin tällä kertaa olen luottavainen. Ässien on pakko jo tilastollisestikin taas vaihteeksi hakea vierasvoitto ja ennen kaikkea voitto. Voitto olisi tärkeä, vaikka uskoni on siinä mielessä jo mennyt, että enää ei Porissa nähdä tällä kaudella play offeja. Edes meille faneille se voitto olisi tärkeä, jos Ässiä itseään ei kiinnosta voitto lainkaan. Pelatkaa edes faneille niistä pisteistä! Se on ainoa toiveeni koko loppukaudeksi. Ja pahimmassa tapauksessa ensi kaudeksikin.

Lukko taipuu Ässien edessä 2-3 lukemin.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Huomioita lukon tän päivän(ma 21.1) treeneistä

Ainakin Viinasen Mika oli jäällä muiden kanssa,mutta otti vähän rauhallisemmin,mutta pysyi ainakin jonkunlaisessa vauhdissa.Myös Make Toivonen harjoitteli muun porukan mukana.Osku Grönman:ia ei edelleenkään näkynyt.En ihan alusta asti ollut paikan päällä mutta kun saavuin hallille n. kolme varttia ennen loppua niin ketjut olivat muodossa:
Saarela-Hreus-Jokila
Vidman-Viinanen-Koivisto
Lätti-Kaipa-Torkki
Normio-Uusikartano-Siivonen
Pakkipareista en saanut selvää kuvaa kun vaihtelivat niitä jonkun verran,kun ruvettiin treenaamaan yv:tä ja av:tä aika pian saapumiseni jälkeen.En kyllä usko,että nuo olisivat huomisen ketjutkaan muttanäillä ketjuilla harjoiteltiin kun saavuin paikalle.

Toivottavasti saadaan huomenna nähdä kaikesta huolimatta hyvä ottelu ja enemmän kuin kaksi maalia.Oma veikkaus olisi luokkaa lukko 5-ässät 2.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
vai ettei ole panosta????

jumalauta sitä nyt vasta onkin ku ollaa tasapisteissä!!! mulle ainakin on tosi tärkeä homma jos Lukko voittaa!!! meinaan olen kaverin kanssa lyöny kossupullosta vetoa, että kumpi on korkeammalla:D

Jokohan Koivisto sais niistä useista paikoista jo pari lättyy sisään?

Muuten ihan asian vierestä...Jos koivisto on lähdössä JO ensi kaudella pois, johonkin muuhun seuraan.... niin voivoi:( Nyt kannattais pelata Lukossa ainakin ens kausi siten, että äijä vakiinnuttais ykkös- kakkosketjun paikan. Ja pisteiden kanssa. Sen jälkeen on jo selvää että äijä pääsee pitkälle ja se on moro..
Tällä hetkellä on näyttänyt kaikille että minälainen on putkilla. Näyttänyt myöskin että osaa tehdä maaleja (nuo0rten kisat), mutta nyt tarvitsis näyttää, että miten SM-liigassa syntyy maaleja! Syöttöjä on jo muutama kertynyt viime peleissä, mutta enemmän maaleja ja pakka alkaa olla valmis.

Jos olet paikalla katsomassa peliä, niin seuraa Koiviston luistelua ja Kaipaisen mailalla naputtelua...
 

Bluefox72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, FC Inter
Re: nollia

Tiistain ottelussa pelataan runkosarjan loppusijoista 9-13. Ässät on kasvonsa menettänyt viimeistään heitettyään Sandy Mogerin ulos, josta Sandy oli vain kiitollinen. Kettupaitojen pelillinen esitys on ollut ehkä pirteä viime aikoina, mutta pisteitä ei juuri ole plakkariin kertynyt.
Paras tulos olisi 0-0. Se kuvaisi Satakunnan edustuskiekkoilun tätä päivää. Huom! Tätä päivää! En puhu huomisesta, siis seuraavista kausista, jos sellaisia vielä Raumalla ja Porissa joskus pelataan.
Lukon kassalipas tuskin täyttyy mainittavasti illan kohtaamisesta, joten huominen huolettaa varmasti Lukon toimistossa. Patapaitojen taloudelliseen tilanteeseen illan ottelu ei juuri vaikuta, jos ei sitten joku kykyjenetsijä bongaa uusia pelaajia omaan joukkueeseensa. Ehtiihän vielä myydä ja kuitata rahat entisen velan maksuun.

Hyvää huomenta Satakunta! Anteeksi jos pilasin jonkun päiväunet huippukiekkoilusta Porissa ja Raumalla! Minullahan on tunnetusti ketunhäntä kainalossa. :rolleyes:
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
paskanvitut

kuuleha sie kettulaine. Se o semmone asia, että ainaskin Raumalla peli on mahdollisest niinkin korkeatasoista että voitaisiin puhua huippukiekosta.... hehe

ans katto vaa et millo??
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Pakkipula!!

Piekkola leikattu -> kausi ohi.
Kesä leikataan -> kausi ohi.
Purontakasen sormesta jouduttaneen amputoimaan osa -> kausi ohi?
Harikkala kuumeessa -> ei pelaa tänään?
Grönman toipilas -> ei pelaa tänään.
Toivonen toipilas -> pelannee muutaman vaihdon tänään.

Pakkiparit Niskala-Smith, Laaksonen-Lehtonen, Akkanen-Toivonen? Ei kauhean lupaavalta kyllä näytä!!
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Maailmassa on todennäköisyyksiä eikä niiden mukaan yksi joukkue voi kaikkia pelejään tyriä.

Lukko on kyennyt sähläämään omat viime pelinsä lähes yhtä taitavasti kuin Ässätkin.Moraalinen jumbofinaali kun Saipakin ajaa kohta vauhdilla ohi!
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Bluefox72

Olet mielestäni ennenkin heitellyt juttuja Lukon uhkaavasta taloudellisesta tilanteesta. Miksi? Voisitkohan kertoa mistä ongelmista on kysymys, koska ainakin minulla on täysin päinvastaista tietoa seuran taloudellisesta tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä.

Lukko on todellakin tällä hetkellä harvinaisen vakavarainen seura. Käteiskassasta tässä yhteydessä ei puhuta.

Näiden perättömien juttujen levittäminen tuskin seuraasi auttaa?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Satakunnan Kansa tänään

Kävin taas aamutuimaan tapani mukaan kähveltämässä naapurin postilootasta Satakunnan Kansan, ja siellä yleisönosastossa oli mielenkiintoinen kirjoitus Lukon ja Ässien nykytilanteesta. Kirjoittajana oli Porissa syntynyt, nykyisin Espoossa asuva henkilö, joka on huolissaan siitä, kuinka kauan Satakunnassa liigaa pelataan.

En viitsi juttua tähän kopioida, mutta kannattaa lukea, kenellä sellainen mahdollisuus on. Vaikka herra ehdottaakin kylmästi joukkueiden yhdistämistä, ja molempien joukkueiden jatkamista vain junioritasolla, niin ei hän ihan puutaheinää kuitenkaan kirjoita. Lukekaa ja miettikää asiaa.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Yleinen mielipide...

Töissäkin olen saanut parilta ei-satakuntalaista syntyperää olevalta kuulla hämmästeleviä kommentteja, että mitä järkeä on yrittää pitää Satakunnassa kahta liigatason porukkaa, kun pelimerkit selvästikään eivät riitä. He ovat pitäneet järkevänä joukkueiden yhdistämistä ja uuden hallin rakentamista Luvialle. Noh, itteä ei tällainen yhdistelmä juurikaan kiinnostaisi, on ihan riittävän suuri kynnys ajaa se 5 km tänä iltana hallille, ei kaivata enää lisää kilometrejä...
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Asiassa on monenlaista ongelmaa.Mikä esimerkiksi olisi tämän yhteisen joukkueen nimi?Euran Säppi?

Kummallakin on niin pitkät perinteet ettei kumpikaan anna periksi.Missä pelit pelattaisiin.

Pori on isompi kuin Rauma.Toki ottaisimme mielellämme teiltä fyrkkaa niin paljon kuin mahdollista.

Satakunnan Valttikortit.Satakunnan herttakuninkaat.Rannikkoseudun Ruutuässät?

Vakavasti puhuen olemme todella molemmat putoamassa pahasti kuvasta.Mutta on Oulussa,Lahdessa ja Kuopiossakin kontattu.

Ainakin Porissa pitäisi olla resursseja liigajoukkueeseen.Raumalla on pitkät perinteet.

Porin jalkapallo oli pitkään aivan alamaissa.Odottaisin nyt samaa oivallusta ja ammattitaitoa jääkiekossa.Olemme nousseet ennenkin.

Tosin jalkapallossakin kaksi mestaruutta kyettiin hoitamaan taloudelliseksi katastrofiksi.Vaikka parhaimmillaan oli lähes 11.000 katsojaa.

Täytyy myöntää että hätä on suuri.Näin ei voi jatkua.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Viinanen pelaa, Hagelberg pakkina

Vehanen (Vuorio)

Hagelberg
Laaksonen
Niskala
Smith
Harikkala
Lehtonen
Purontakanen

Jokila
Jämsä
Kaipainen
Lätti
Normio
Vidman
Hreus
Torkki
Uusikartano
Viinanen
Koivisto
Saarela
Siivonen
 

The Rock

Jäsen
Pitkästä aikaa mulla on sellanen tunne että Ässät voittaa illan matsin ja vieläpä reilusti!!!! Ässiä on julkisuudessa mollattu luovuttajiksi ja ties miksi kun Sandy Moger myytiin HIFK:hon. Nyt on paikka näyttää ne kuuluisat närhen munat epäilijöille!!!

PORI JYLLÄÄ!!!!!!!!


Ps. Toivottavasti C.Sheptak jyllää jotain suippokorvaa kuonoon oikein kunnolla!!!;)
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ei kai se nyt sentään omia ala lyömään??
Eihän Sheptakki lukossa pelaa ... :D

Tästä on keskusteltu aiemminkin. raumalaisia sanottiin jo ammoisina aikoina (eli ennen kuin sinä olit syntynytkään?) suippokorviksi. Te olette kopioineet idean meiltä ja jaksatte jauhaa.

Onneksi nyt jokainen raumalainen näkee Porin jo syntyessään eikä tartte enää nostaa vesitornin katolle ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös