Lukko–TPS To 24.2.2005

  • 8 453
  • 62

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko on kyllä aivan varmasti liigan huonoin joukkue pelaamaan johtoasemassa. Ei ole mitään uutta, että Lukko menee kotonaan heti ottelun alkuun parin maalin johtoon, mutta menettää sen aivan varmasti. Nyt oli vaan poikkeuksena se, että TPS tuli tasoihin jo ensimmäisessä erässä, itse kun tuossa Lukon 2-0 johtomaalin jälkeen pohdiskelin että toisessa erässä tulee kavennus, kolmannessa erässä tasoitus ja rl-kisassa sitten viimeistään tuo voittomaali.

Mutta hienoahan se on, että tulee välillä maalejakin, tosin Lukko ei niitä enää tässä ottelussa tee kuin maksimissaan yhden, mutta olisihan kolmekin maalia Lukolta saavutus, joka ei ihan jokapäiväistä sille nipulle ole. Itselläni on jotenkin mennyt ihan täysin usko tuohon Lukon touhuun ja olen jo jonkin aikaa ollut aika varma, että Lukon tämä kausi päättyy säälipleijareissa Ässiä vastaan.

Onhan tässä vielä toisaalta tänäänkin Lukolla mahdollisuus osoittaa pelkoni ja väitteeni vääräksi, mutta jokin mättää edelleen ja pahasti, sen kyllä huomaa Lukon otteista.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Viestin lähetti Olkku
...parempi voittakoon.

Tai sitten Tepsi.

Lassilla taas "niitä päiviä". Nooh, liigan ykköstähti (niin Kurpitsa-fanit!) tekaisee pelin tasoihin. Alistajalle ja Kaitsulle jämät. Toivottavasti Santa onnistuu ja pääsee aloittamaan seuraavan pelin. Tuliko muuten Lassilalle yhtään torjuntaa? Radion mukaan ei... Ei hjuva.

Taidanpa hyppiä katteleen Hakametsän peliä...
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Viestin lähetti Grainger


Lassilla taas "niitä päiviä". Tuliko muuten Lassilalle yhtään torjuntaa? Radion mukaan ei... Ei hjuva.


Lassilalle tuli 7 torjuntaa ennen komennusta vaihtoaitioon. Silti Lassin peli ei vakuuta. Liikaa ailahtelee. Hyvää peliä seuraa huono ja hyvässäkin ottelussa sattuu lipsahduksia liikaa. Onko meillä play-offeissa voittavaa maalivahtia? Santanen on vielä kokematon ja nuori, enkä usko hänen tuovan mitään elämää suurempaa, vaikka hyvin on liigataipaleensa aloittanutkin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Plääh. Uskomatonta paskaa tarjoilee Palloseura kaudella 2004-05. Ensin taistellaan mukana ja sitten annetaan kaverin ottaa pisteet. Sääliplayoffit odottaa.

Ainoa positiivisuus on Captain K:n parit maalit.

Odottelen parempaa ensi kautta.

Ai niin. Onnea Lukolle. Olitte varmasti parempia.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Viestin lähetti Grainger
Ai niin. Onnea Lukolle. Olitte varmasti parempia.

Ilmeisesti Toke vaikuttaa taisteluilmeeseen, näin paljon, mutta radiosta nähtynä sain käsityksen, että TPS:n maalivahdit epäonnistuivat tänään.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tulipahan maaleja. Odotin vähämaalista ja tasaista kamppailua. Vielä mitä. Yhteensä 11 maalia, joista valitettavasti seitsemän tehtiin Tepsin verkkoon. Ihmeellistä kyllä, että taistellaan peli tasoihin monta kertaa ja sitten päästetään repsahtamaan tuolla tavalla. Puolustushan on ollut Tepsin vahvin ase tällä kaudella hyökkäyksen ollessa tehoton. Ei tässä enää tiedä mitä tuosta joukkueesta pitää ajatella. Tasapainoisista esityksistä on turha kai haaveilla. Vallatonta menoa, joka ei tuloksellisesti kanna pitkälle. Ja tuo maalivahtiosasto ei ole kunnossa. Edelleenkään!
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvänenkin aika sentään!! Siellähän on ollut pitkästä aikaa oikeen kunnon peli isolla peellä näin teksti-tv:stä nähtynä.

En tiedä mitä käärmekeittoa Jukka ja kump. on pelaajille syöttänyt, mutta toivottavasti on resepti tallessa. Siis lukko teki seitsemän (7!!!) maalia.....ja vielä TPS:aa vastaan.

Loistavaa......toivottavasti sama meininki jatkuu Saipaa vastaan lauantaina kotona ja saadaan siitäkin kolme pinnaa plakkariin.

Ja kiitokset vielä Jypille kun jätitte Ilveksen ilman pisteitä.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tästäkö se lähtee?

Noniin, vielä 1,5 tuntia sitten Lukon peli vitutti ankarasti, mutta 2 erää kaiken muuttaa voi. Kyllähän tässä siltikin kokoajan oli melkoinen pelko persiissä, vaikka Lukko peliä miltei koko pelin ajan johtikin, mutta nyt tuo johto onnistuttiin vihdoinkin pitämään. Ja kun tuossa ensimmäisen erän jälkeen manasin tuota Lukon ainaista tehottomuutta, niin kappas kummaa, heti alkoivat verkot heilumaan. Saaliina siis 7 maalia, mikä sivuaa kauden ennätystä. Sami Torkki 2+1, Janne Niskala 1+2, Leuka Mononen 1+2, J-M Yli-Junnila 1+1, Shayne Toporowski 1+1, siinä Lukon tehokkaimmat tänään. Erityisesti mieltäni lämmittää Niskalan onnistumiset pitkästä aikaa sekä neloskentän tekemät 2 maalia näin tärkeään otteluun. Ne antavat varmastikin sitä elintärkeää onnistumisen iloa näille kavereille ja tuovat sitä Rautakorven peräänkuuluttamaa leveyttä kevään pleijareita ajatellen.

Kiitokset myös Jypille, joka teki selvää Ilveksestä ja antoi Lukolle mukavaa jeesiä. Toivottavasti tämä ottelu ei nyt ollut mikään yksittäinen valonpilkahdus noiden heikkojen otteluiden jälkeen, vaan alku Lukon voittokululle. Lauantaina on sitten pakkovoiton paikka kun vastaan tulee SaiPa, joten toivotaan että pää kestää silloin ja otetaan siitäkin ottelusta 3 pistettä.

Eli hieno voitto kaikenkaikkiaan, täytyy vissin jatkaa avautumisia niin ehkäpä se peli lähtee sitten kulkemaan. Nyt korkkaamaan 1 olut, kiitos Lukko!
 

Herke

Jäsen
Loistavaa!!!Lukko otti nyt todella tärkeät pisteet kun Ipakin näyttää ottavan turpaan niin nämä pisteet voivat olla elin tärkeät ajatellen PlayOffeja.

Lukosta mainitoja
+Toke is BACK (2+1)
+4.ketju Pari tärkeää maalia
+Larouche ja Niskala molemmat (1+2)
-Saarela tätä vauhtia mies ei voita maali- eikä pistepörssiä.Tämän illan kierroksen jälkeen ei johda enää kumpaakaan.

TPS mainintoja
+Koivun Saku nosti joukkueen taisteluun mukaan kahdella maalilla
+Nurminen (1+2)
+Kiprusoff varmaa perus peliä siinä sivussa, pari syöttöä
+Santanen nuori maalivahti kovaan paikkaa mielestäni kelpo peli.
-Lassila Heikko peli JA VAIHTOON....:D

No nyt on varmasti helpompi lähteä seuraaviin matseihin kun on tappio putki poikki ja Ipaankin tuli tota eroa 3pistettä.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Lukko meni sitten ja latoi seitsemän maalia, aika harvinaista herkkua tepsiä vastaan! Valmentajilla on varmasti paljon asiaa tämän matsin jälkeen, puolustuspään pelistä ja muistakin, merkkaus virheitä oli pakko tuolla maalimäärällä tulla ym. Se oli kuitenkin tulevia pelejä ajatellen lohdullista että osattiin tehdä maaleja, eikä annettu enää kolmannessa erässä tepsin ottaa kiinni. Kaikki näyttää hyvältä, suuntaus on oikea.
Korjataan vain ne miljoona pikkuvirhettä.
Saipa tulee saamaan samaa käärmekeittoa, ketsuppi pullo purskahti auki!

PS. Rebane on paha loom !
 

Tep

Jäsen
Ääh, surkeeta Tepsi, surkeeta.

Molareista pari sanaa: Lassila taitaa haaveilla jo rapakon taa siirtymistä. Tai no, onko tuo ihmekkään kun TPS:n kausi on ollut mitä on. Santasesta en sano mitään muuta kuin että kovaan paikkaan joutui ja kunhan Upi saa hiottua Santasta vielä vähän niin tässä meillä on Lassilan seuraaja.

Sakun maalit ilahduttivat sekä Kiprusoffin pirteä ote. Muuten sitä tuttua tavaraa, onnea Lukolle.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Paikan päällä tuli oltua

Juu Lassila tuntui alussa olevan kehno tänään. Lukon pelatessa alivoimaa kesken TPS ylivoima vyörytyksen pääsi Larouche laukaussektorille ja eka kuti sisään. Yli-Junnila oli mielestäni päivän näkyvin hahmo hyökkäyksessä. Ylli oli mielestäni tosi hyvä ja hänen ketjunsa pääsikin pari kertaa kunnon vyörytyksiin. Tuli mieleeni yhdessä vaiheessa Lukon aikoinaan pelannut ketju Suvanto-Marko Kiuru- (kolmatta nimeä en muista) ehkä Pullola.

Maalivahdin vaihdon jälkeen oli hetken aivan valtava Lukko painostushetki ja loppuerä ekassa peli takkusi käsittämättömästi. Lukko ei päässyt viimeisen kuuden minuutin aikana kertaakaan yli punaviivan ja ajattelin jo, että tässä tämä peli.

Eräs lapsukainen vieressäni tuumasi, että onko jääkiekko tämmöistä? Eihän täällä muuta tehdä kuin tapellaan. Siis melko paljon merkkausvirheitä. TPS oli yllättävän kesy. Ensimmäisen erän alussa varsinkin TPS oli aivan tuuliajolla. Koivulla pari tosi näppärää kahville laittoa. Yksi mies kuitenkaan ei ole koko joukkue. Numerot ovat oikeudenmukaiset. Lukko oli sen verran parempi.

P.S. Roloson ei ollut vielä aivan vireessä.
 
Viimeksi muokattu:

Taustailija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko pelasi fyysistä ja hyvää kiekkoa. Pirneksen kentälle jäi parannettavaa lauantaille, mutta ihan hyvin Lukko kokonaisuudessaan pelasi. Koivu sai hieman liika tilaa ja tämä rankaisi kahdella maalilla, muuten TPS oli jotenkin vaisu ja kun maalivahdeilla ei oikein kulkenut tulos oli varsin oikeutettu.

Torkin ensimmäinen maali oli ainakin metrin paitsio, mutta koko tilanne lähti TPS:n niin räikeästä vaihtovirheestä, ettei TPS pelaajia ollut tilannetta todistamassa. Ihmettelin miksei TPS tuota protestoinut, taisin siis olla ainoa, joka tilanteen näin tulkitsi?

Pelissä nähtiin 11 maalia, lisää näitä niin kyllä kansa viihtyy.
 

junnisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Taustailija

Torkin ensimmäinen maali oli ainakin metrin paitsio, mutta koko tilanne lähti TPS:n niin räikeästä vaihtovirheestä, ettei TPS pelaajia ollut tilannetta todistamassa. Ihmettelin miksei TPS tuota protestoinut, taisin siis olla ainoa, joka tilanteen näin tulkitsi?


Ainakin metri, lienet oikeassa. ALATALO kävi tilanteessa tosi kuumana, tuli ennen aloitusta pelkästään kentälle kommentoimaan ja huutamaan asiasta painokelvonta tekstiä toiselle linjurille.
 

junnisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Re: Paikan päällä tuli oltua

Viestin lähetti Metsästäjä

P.S. Roloson ei ollut vielä aivan vireessä.

Ei ollut vireessä ???? Otti ottelun alussa 2 ns. varmaan maalia kiinni. JOS ne olisivat olleet sisässä, peli olisi ollut todella vaikea. Nyt Lukko oli lähes jokaisessa kamppailutilanteessa vahvempi, joten mielestäni ei ollut mitään hätää missään vaiheessa ja onneksi onnistumisia tuli myös 3. ja 4. ketjulle.

Lauantaina jatketaan, KIITOS.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No niin. Kuten ennenkin olen kirjoittanut, niin Lukko ja Tepsi pelaavat yleisöönmeneviä pelejä ainakin Raumalla, yhdeksän kymmenestä Äijänsuolla pelattavasta Lukko-TPS-pelistä on sellaisia että tappiokaan ei niiden jälkeen harmita juuri lainkaan. Ei ollut tämäkään peli poikkeus, ja vielä kun Lukko voitti ja teki peräti 7 maalia niin mikäs tässä on ollessa.

Tänään oli muuten Matin päivä, ja Matin päivälle on kertynyt vuosien saatossa paljon eri uskomuksia. Minäkin aikoinani sukin tukkaani Matin päivänä, ja nyt ei olekaan enää sitten mitä kampaisi, naamaa lukuunottamatta, joten se uskomus pitää paikkansa että Matin päivänä jos tukkaa kampaa niin se lähtee. Joku vanhan kansan tietoniekka voisi selvittää mitä silloin tapahtuu tulevana keväänä, jos Lukko voittaa Matin päivän pelin?

Avauserähän alkoi Lukon kannalta mahdollisimman huonosti. Jo ennen Porkan jäähyä Tepsillä oli kaksi 270 000 €uron paikkaa, mutta savusaunasta ja avannosta ilmeisen selväjärkisenä palannut Roloson torjui kahdesti, siis todella loistava alku sekä Tepsillä että Rolosonilla. Steve Larouche sitten avasi maalitilin alivoimalla, veto löpsähti Lassilan kainalosta verkkoon helposti. Kuinka mones alivoimamaali tämä muuten Lukolle oli? Itse muistan vain kauden avauksesta Ässiä vastaan yhden vastaavan.

Lukko otti maalin jälkeen ohjat ja hallitsi avauserää miten tahtoi. Ihan tuli viikko sitten pelattu HPK-peli mieleen, TPS oli vaan enemmän jyrän alla kuin HPK silloin. Lukon 2-0 oli nelosketjun taidonnäyte, Teemu Normio taisteli maalin kulmalla kiekon itselleen ja syötti tyhjään paikkaan Yli-Mainiolle joka sai rauhassa pistää kiekon verkkoon. Tämän jälkeen TPS vaihtoi maalivahtia, vaikkei Lassilaa kyllä tästä jälkimmäisestä osumasta syyttää voikaan. Jostain kumman syystä näytti siltä että vaihtopenkillä Lassila sai vielä Jukka Koivun haukut peräänsä... Tilalle tullut Juho Santanen oli minulle ihkaouto tuttavuus mutta hyvin poika erän viimeiset 10 minuuttia kiekkoja koppasi, joskin Lukon hyvä vire hiipui sitten erän loppua kohti taas. Saku Koivu toi Tepsin maalin päähän kovalla lämärillä, ja hieman näytti siltä kuin Roloson olisi imaissut.

Yhä selvemmin tuli viikon takainen HPK-peli mieleen kun TPS tasoitti. Ylivoimalla Hal Gillin kyseenalaisen jäähyn aikana Lukko ei saanut Koivua kuriin, vaan Kapteeni Napalmi pisti Rolosonin eteentorjuman kiekon tyylillä verkkoon. Onneksi tämä tapahtui ensimmäisessä erässä, niin tauolla pojilla oli aikaa pistää kuuppa kuntoon ja päästä ikäänkuin puhtaalta pöydältä toiseen erään.

Toinen erä oli tuttua huttua aluksi, näytti siltä että kaukalossa on kymmenkunta meikäläisen oloista sunnuntailuistelijaa vapaailtaansa viettämässä. Yksi huippuesitys tosin erän ensimmäisessä vaihdossa nähtiin, Kai Nurminen pääsi Koivun järkkäämästä avopaikasta vetämään mutta Roloson teki kolmannen 270 000 €uron torjuntansa.

Toisen erän alkuun näytti siltäkin että päätuomari Henriksson sekoaa lopullisesti. Ensin hän heitti Steve Larouchen jäähylle, kun Jari Kauppila rupesi hävityn aloituksen jälkeen pitämään naamaansa (Kauppila muuten jäi jäälle vaikka mailasta muka naamaansa saikin, melko erikoinen tapa tuokin), mutta sitten puolisen minuuttia myöhemmin Henriksson hyvitti tuon antamalla Tyler Bouckille yhtä heppoisen kakkosen korkeasta mailasta.

Sami Torkki pääsi komeasta syötöstä yksin läpi ja ohitti Santasen ajassa 25.jotain, ja totuuden nimessä on sanottava että Torkki oli helvetisti paitsiossa kiekon saadessaan... Ei kylläkään ollut pelin ainoa tuomarivirhe, mutta yllättävän vähän TPS tuota protestoi. Vain Mika Alatalo kävi linjatuomarille sanomassa asiasta.

Kauaa ei Lukko saanut johdosta nauttia, kun Niskalan virheestä Alatalo ja Nurminen tulivat kahdella yhtä vastaan ja Nurminen lopulta ohitti Rolosonin.

Antti Hulkkosen jäähyn aikana Niskala pääsi pitkästä aikaa tekemään maalin. Koska Janne muuten on viimeksi onnistunut? Veto oli kovempi kuin Larouchen avauserässä, mutta aika helpolla se meni maaliin kun maskiakaan ei oikein edessä ollut. Erän loppu jäähyiltiin vuorotellen eikä lisäosumia enää nähty, kummallakin verkolla oli kyllä paikkansa mutta varsinkin Roloson oli hyvä Lukon maalilla.

Kolmas erä alkoi hyvin, kun Mika Alatalon toisessa erässä alkaneen jäähyn aikana kaksikko Larouche-Toporowski namutteli tyhjän maalin edessä ja lopulta se oli Topo joka maalin teki, kauden 15. rysä jo hänellekin. Lukko jatkoi pommitustaan ja kohteena näytti olevan helposti polvilleen menevän Santasen maalin yläkulmat, mutta päätyplekseihin ne vedot kolisivat. Tepsin paras paikka tähän väliin oli niinikään paitsio, mutta veto päättyi Rolosonin huippupelastukseen.

Jaakko Hagelberg sitten täydensi nelosketjun hyvää iltaa maalillaan. Veto ei ollut kova, vaan ihmeellinen lerppu jäätä pitkin. Maaliin meni kumminkin, eikä veskari varmaan tyytyväinen ole tuohonkaan tilanteeseen.

Jännäksi meni lopussakin, kun Lukko otti jäähysuman. Siellä oli jo joku Lukkolainen penkillä, kun Roloson huitaisi liian lähelle tullutta mustapaitaa ja sai jäähyn, ja muutama sekunti myöhemmin Bouck poimi Pettisen mukaansa jäähylle. Näin saatiin tärkeä pakki pelistä pois, ja vain muutama sekunti tästä niin Kauppila kavensi. Se maali meni Rolosonin piikkiin ainakin minun mielestäni, eikös se ollut kassari itse joka nollakulmasta tulleen kudin imaisi?

Tepsi pelasi tilanteen siis kuudella kolmea vastaan, ja kyllähän tämmöinen melko harvinainen tilanne maaliin pitääkin päättää. En nyt muista onko Lukko vastaavaa kertaakaan tällä kaudella päässyt kokeilemaan, aika harvoin niitä todella näkee. Lopussa sitten Torkki vielä kaunisteli loppunumerot 7-4 tyhjään maaliin, joten maalieroa saatiin vähän myös paranneltua.

Lukon ykkönen oli parhaan pelinsä Lukon paidassa pelannut Steve Larouche. Onkos Laurin perhe myös Raumalla, sillä nyt Late vei alusta saakka aloituksetkin ihan järjestään ja oli pisteidensä (2+1) lisäksi muutenkin aina vaarallinen. Hyvin pelasi myös Shayne Toporowski.

Sami Torkin paluu oli onnistunut myös, nyt Samin hermo piti ihailtavalla tavalla vaikka tuomarille olisi varmaan paljonkin ollut asiaa. Ei parane myöskään unohtaa Samin tehoja, 2+1.

Myös Dwayne Roloson pelasi minusta hyvin, vaikka kieltämättä ainakin Tepsin ensimmäinen ja viimeinen maali aika helpoilta näyttivät. Roli torjui kuitenkin 30 kertaa, niistä minusta neljä todellista huipputärkeää pelastusta oikeisiin paikkoihin. Joka tapauksessa ero Tepsin maalivahteihin oli huikea. Myös nelosketju kokonaisuudessaan pelasi kauden parhaan pelinsä, varsinkin Juhamatti Yli-Junnila oli kertakaikkiaan huikea!

Pasi Saarela väläytteli ajoittain pelin vanhetessa, mutta ainakin kaksi ensimmäistä erää Pasi surffaili melko haluttoman oloisesti jäällä. Samoin Janne Niskala tuntui olevan potkun perässä Tepsiläisiä pelin alussa, vaikka Janne nyt pinnoja saikin 1+2 kerättyä. Kolmosketju, jossa Janne Siivonen pelasi Ville Snellmanin paikalla ei nyt minusta oikein päässyt esille.

Tepsin paras oli Saku Koivu. Hän jaksoi painaa koko pelin ajan ja hyvin säesti Kai Nurminen. Kahden miehen onnistuneella pelillä ei vaan tänään Lukkoa voinut kaataa.

Tuomari Henrikssonia ei oikein uskonut samaksi mieheksi joka keväällä tuomitsi MM-finaalin niinkuin vanha tekijä. Ei Niki peliä mihinkään suuntaan silti ratkaissut. Linjatuomareilla oli myös ajoittain vaikeaa paitsioiden kanssa sekä vaihtojen seuraamisessa.

Semmoista. Minä tykkäsin että peli oli yksi kauden parhaista Raumalla. Vaikka noita virheitä tulikin puolin ja toisin pelin aikana, niin katsojat saivat rahoilleen vastinetta. Katsojia oli mukavasti, yli 4000 ja varsin paljon joukossa myös Tepsin kannattajia.

Tämä peli on pelattu. Kiitos Lukko voitosta ja kolmesta tärkeästä pisteestä. Tämä peli ei kuitenkaan saa enää lauantaina vaikuttaa, silloin on uusi koitos edessä ja vaikka vastassa onkin eri kastin joukkue kuin tänään niin silloin pitää painaa samalla tavalla kuin tänäänkin.

Kiitos myös Tepsille. Kuten alkuun kirjoitin niin Tepsi on aina hyvä ja reilu vastustaja Lukolle.

Ja tietysti oli hienoa kuulla että myös JYP voitti. Ilves on taas kolmen pinnan päässä, eikä hajurakoa Tepsiinkään enää ole kuin pari pinnaa.
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Juippi
Onko meillä play-offeissa voittavaa maalivahtia?

Ei ole. Se nähtiin jo viime kauden finaaleissa. Lassilasta tuskin tulee koskaan suurta maalivahtia, ihan kelpo veskaria, mutta ei mikään Kipper. Santasesta voisi tulla jotain.

Noh, nyt kun otettiin turpaan ja käytännössä kotietu on sula mahdottomuus, niin voitaisiin antaa lukon mennä ohi ja kohdata playoffseissa HIFK. Me voitaisiin ottaa HPK, vaikka pahasti näyttää siltä että Jokerit on tuota menoa kolmas ja Jokerit olisi kyllä vielä pahempi painajainen kuin HIFK.

Vitunko väliä näillä loppupeleillä enää on. Tosin säälipleijarit kummittelevat kuitenkin tuolla taustalla, mutta jos Pelicans ja Ilves voitetaan niin sitten se kai pitäisi toivottavasti välttää...

Mitenpä tää tähän peliin liittyy? Ei kai mitenkään, mutta eipä pelistä ole mitään muuta tietoa kuin tilastot..
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Viestin lähetti Metsästäjä
Yli-Junnila oli mielestäni päivän näkyvin hahmo hyökkäyksessä. Ylli oli mielestäni tosi hyvä ja hänen ketjunsa pääsikin pari kertaa kunnon vyörytyksiin. Tuli mieleeni yhdessä vaiheessa Lukon aikoinaan pelannut ketju Suvanto-Marko Kiuru- (kolmatta nimeä en muista) ehkä Pullola.

Samaa mieltä Yli-Junnila näytti varsinaisen 'The Kynä'n veivatessaan esityötä Hagelbergin maaliin. Muutenkin hieno peli Yli-Junnilalta. Tuo mainitsemasi muinainen Lukon vauhtiketju oli Suvanto-Saarikoski-Kiuru.



P.S. Roloson ei ollut vielä aivan vireessä.

Tästäkin samaa mieltä, molemmat maalit tasakentällisin menivät jalkain väistä. Ylivoimamaaleille Rolosoni ehkei voinut mitään. Vastapainona em. päästetyille maaleille voidaan mainita muutama huippukoppi...

Koivun Saku on kyllä ammattimies, sitä ei voine kukaan kiistää.

Isä-Koivu puhuttelihe muuten joukkuettaan kohtuullisen kovasanaisesti maalivahdin vaihdon yhteydessä. (Mikä myös tehosi ekan erän loppuun asti).

Mainittakoon vielä Tyler Buockin halukkuus hippasille Hal Gillin kanssa. Pariin kertaankin tuo yritti, mutta joutui lopulta tekemisiin Pettisen kanssa, ja siitä jäähylle.

Ja mainittakoon vielä vielä Sissiryhmän hassu Cartman-lakana. Tyylikäs.

Bai.
 

Irtolapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Niämise Ville, Gill,Forss ja Pospisil
ylli....

Yli-Junnila oli kyllä syönyt aamulla just oikeanlaisia raksuja,sen verran oli jätkällä virtaa kintuis.Esityö Hagelbergin maaliin oli myös hieno,Ylli imaisi pakit itseensä kiinni ja syötti Jaakolle taakse ja siellä lepäs. En tiedä näinkö väärin,mutta mielestäni Laren eka maalin olisi mennyt Lassilan taakse pakin jalan kautta??? korjatkaa jos olen väärässä. HEI POIJJAAT MUUTEN....LUKKO EI ALKANUT IHMEELLISEMMIN PERUUTTELEMAAN JOHTOASÉMASSA,HARVINAISTA....JOPA AINUT LAATUISTA. iSÄ Koivu antoi muuten JÄLLEEN tunnustusta vastustajalleen ja kehui Lukkoa,arvostan tuollaista valmentajaa joka pystyy myös ottamaan takkiin rehellisesti ja sanomaan että vastustaja oli hyvä eikä aina että me oltiin vaan niin huonoja,siitä kyllä pisteet Turkuun.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Jaahans,

tulipa tärkeät pisteet tärkeään paikkaan. Tehottomuuskin oli kuin menneen talven lumia vain. Heti ei tullut mieleen kuin Niemisen Mikan kapelimestaroima matsi, jolloin Lukko olisi teepin verkkoon iskenyt 7 maalia.

Alussa kyllä näytti ettei mistään taaskaan ole opittu, kun kahden maalin johto onnistuttiin tupeloimaan. Onneksi nyt löytyi yritystä kuitenkin jatkossakin ja homma hoidettiin kotiin.

Duunari osaston 5 maalia kyllä lämmitti(kait Toke ja Topperi voidaan tuohon laskea nelosen lisäksi), mutta juuri noita nelosen onnistumia tarvitaan jatkossa. Tästä oli näköjään myös Jukka R. hyvillään antaessaan kommentia Kauniiden maalien aika on ohi (tähän aikaan kaudesta). Pyrimme panostamaan fyysiseen, yksinkertaiseen peliin. Hienoa, että työntekijät palkittiin. Näinhän se on ettei PO:ssa tyylipisteitä jaeta ja "räkämaalit" nousevat arvoon arvaamattomaan.

Myös Jukka R.:n kommentti Lukko oli loistava. Se oli parempi kaksinkamppailuissa, siirtokiekoissa, tahdossa. Meillä ei ollut mitään mahdollisuuksia voittaa tätä ottelua. pelistä kuulosti erittäin lupaavalta.

Mutta kaikesta huolimatta 4 maalia on liikaa omiin(vaikka yksi tulikin 6-3 YV:n aikana), jos meinataan menestyä. Eli parannettavaa löytyy vielä.

Voiton myötä tuli ipaan 3 pisteen hajurako ja teeppikin on nyt vain 2 pisteen päässä, joten tästä on hyvä jatkaa.
 

Krypton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hieno ottelu nähtiin tänään Äijänsuolla! TPS sai alussa pari pahaa paikkaa, mutta Lukon maalille palannut Roli kesti. Larouchen alivoimamaalissa kiekko näytti pomppaavan Lassilan olkapäästä verkon perukoille. 2-0 johtomaalissa pirteän ensimmäisen erän pelannut Janne Siivonen taisteli kiekon maalin eteen nelosen miehille Normiolle ja Yli-Junnilalle, joista jälkimmäinen siirsi kiekon maaliin. Tämän jälkeen Tepsi ja varsinkin #11 heräsi taistelemaan. Koivu toi joukkueensa tasoihin erätauolle mentäessä. Saku oli selvästi Tepsin paras pelaaja tänään ja näytti esim. miten kiekko tuodaan ylivoimalla alueelle. Siinä olisi monella Lukkolaisellakin opittavaa.

Torkin läpiajomaali haiskahti tosiaan paitsiolta, mutta Nurminen pääsi hetkeä myöhemmin tasoittamaan jälleen tilanteen. Ottelun puolenvälin paikkeilla pelin taso näytti jo hetken laskevan. Ajassa 34.11 Niskala vei ylivoimalla jälleen Lukon johtoon. Pari minuuttia myöhemmin kotijoukkue pelasi taas ylivoimaa, mutta S.Koivu karkasi alivoimalla läpiajoon ja Niskala joutui koukkimaan itselleen kakkosen. Lähellä oli Koivun hattutemppu.

Kolmannen erän alkuun kanukkipari Larouche ja Toporowski aiheuttivat Santalan maalille säpinää, jonka päätteeksi Topper löi kiekon maaliin. 53:n peliminuutin paikkeilla esitti Yli-Junnila illan komeimmat harhautukset. Nelosen taitava sentteri repi itsensä ohi Tepsi-pakkien ja syötti kiekon hyvään paikkaan Hagelbergille. Onneksi Jaska tällä kertaa onnistui sillä toisessa erässä tyhjäänkään maaliin kiekko ei mennyt. Tepsin kavennus lopussa ja Torkin illan toinen maali tyhjiin viimeistelivät hienon kiekkoillan tulokseksi 7-4. Kuten joku jo mainitsi Lukko ei alkanut peruutella johtoasemassa vaan jaksoi hyökätä viimeisille minuuteille asti.
 
Viimeksi muokattu:

#91#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Onhan niitä
Re: Haa.

Viestin lähetti Il Tempo Gigante
Tuo mainitsemasi muinainen Lukon vauhtiketju oli Suvanto-Saarikoski-Kiuru.
Vai olisko ollut Suvanto- Saarikoski - Alatalo?

Itse peli oli parasta viihdettä mitä olen nähnyt Äijänsuolla tällä kaudella. Lauantaina uusiks.
 

moukari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, OTTAWA SENATORS
Viestin lähetti Morgoth
Noh, nyt kun otettiin turpaan ja käytännössä kotietu on sula mahdottomuus, niin voitaisiin antaa lukon mennä ohi ja kohdata playoffseissa HIFK. Me voitaisiin ottaa HPK, vaikka pahasti näyttää siltä että Jokerit on tuota menoa kolmas ja Jokerit olisi kyllä vielä pahempi painajainen kuin HIFK.
Vitunko väliä näillä loppupeleillä enää on. Tosin säälipleijarit kummittelevat kuitenkin tuolla taustalla, mutta jos Pelicans ja Ilves voitetaan niin sitten se kai pitäisi toivottavasti välttää...
Mitenpä tää tähän peliin liittyy? Ei kai mitenkään, mutta eipä pelistä ole mitään muuta tietoa kuin tilastot..

"Lukko oli tänään jokaisella osa-alueella paljon parempi, etenkin yksinkertaisissa asioissa ja kaksinkamppailuissa. Meillä ei ollut mitään mahdollisuutta voittaa tätä ottelua, TPS:n valmentaja Jukka Koivu tunnusti"

Voi luoja noita kommentteja, tänään ei kiimaa puuttunut, oltiin sit vaan muuten paskoja. 7 häkkiä omiin, just joo. Pudotuspelien kynnyksellä Lassila kämmää urakalla ja puolustus on aivan seula.

Tauon jälkeen yks kohtalainen peli ja kolme surkuhupaisaa divarikiekkonäytelmää, tässä meidän perinteitä täynnä oleva suurseura, salli mun nauraa!

Kaitsu ja Saku tasollaan, muut vois kiertää turkuhallia koko huomispäivän kalsareillaan. Ei edes tolla rosterilla pitäis pelata näin huonosti, mä rupeen ainakin jo laittamaan tätä hommaa herra "iso herra koivun vastuulle" kun syy otetaan aina niskoille mutta MITÄÄN MUUTOSTA ei tapahdu.

Näillä otteilla olis ihan oikein joutua säälipleijareihin ja hävitä ässille, olis just sopiva loppu upealle kaudelle, jokkella alkais kesäloma ja uusien "lohien kalastelu"
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Case Lassila

Lassila sattui hörppäämään pakin jaloista tulleen kudin, mutta toinen, kuten kolmas ja viides olivat selkeitä pakkien virheitä. Kuudennen voi huoletta laittaa Santasen piikkiin. Oli vielä karmeampi imaisu kuin ensimmäinen.

Eli piikittelyn lopputulos; Big Daddy otti taas ehkä liian hätäisesti Lassilan pois. Toki Santasen Jokerit-pelin esitys painoi takaraivossa. Riski meni aavistuksen perseelleen.

Vaikka seitsemän meni omiin, ei tässä sen suurempaa aihetta huoleen ole. Hyökkäysviisikot on rakennettu nyt niin hyvin, kuin vaan tästä materiaalista voi. Oli vain ajan kysymys, milloin peräpää notkahtaa. Neljä vieraissa ei ole huono. Rauma kun on ollut yksi pahimmista paikoista Tepsille viime vuosina.

Nyt pitää vaan antaa siimaa ja päästää Lukko ohi. Tämän ei luulisi näillä esityksillä olevan kovinkaan suuri ongelma.

Lukolla sattui eilen onnistumaan maalintekotilanteissa kaikki. Noin joka toisesta paikasta Kettulauma rokotti ja se on tällä tasolla jäätävä suoritus. Vielä kun Pirneksen kenttä pelasi tehottomasti (joojoo, Torkki iski kaksi, toisen tyhjiin ja toisen paitsiosta). Gill ei vieläkään oikein vakuuta. Tosin miehen tulisi siirrellä toisella kädellä hyökkääjät maalin edestä ja samalla toisella kädellä vapauttaa omat hyökkääjät läpiajoon, jotta kansa pitäisi miestä vahvistuksena. Raumalla ollaan mieheen tyytyväisiä, ja se lienee tärkeintä.
 
Viimeksi muokattu:

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tsiisus mitä kiekkoa, tällaista haluaisi nähdä useammin. Toki Palloseura oli kaukana parhaastaan, mutta toisaalta Lukko pelasi erittäin hyvän pelin. Enpä ole vähään aikaan nähnyt meitiä pyöritettävän tuolla tavalla. En myöskään muista, koska lätkämatsi olisi tuolla tavalla vienyt mukanaan. Helvetisti virheitä puolin ja toisin, avopaikkoja, vaarallisia tilanteita ja pari taklaustakin. Pääasia kuitenkin, että maaleja tuli liukuhihnalta, maalintekopelihän tämä on, on ainakin joskus ollut. Äijänsuolla tunnelma oli huippuluokkaa, vaikeaa kuvitella samanlaista fiilistä Turun kirk..hallissa. Kiitokset raumalaisille hyvästä katsomoseurasta ja viiltävistä tilanneanalyyseistä kaljahuurujen kera. Orpoahan tuolla katsomossa oli lähestulkoon yksin hurrata Tepsin maaleille ja vielä orvompaa kököttää vittuuntuneena hallin räjähtäessä ympärillä seitsemän kertaa. Huh!

Henrikssonin pelle meinasi pilata koko viihteen, though. Uskomatonta, miten sitä "tuomarointilinjaa" ei voi löytää koko ottelun aikana. Kummia ja ääliömäisiä vihellyksiä ihmeteltiin sekä raumalaisten että meikäläisen toimesta. Painu Hannu helvettiin sieltä kaukalosta, kun se työskentely kerran on noin vaikeaa. Noh, hieno kiekkonäytelmä joka tapauksessa, näitä lisää. Niin, ja tuota Lukon kolmatta maalia lienee turha rutista paitsiona tässä vaiheessa, ei se peliä ratkaissut. Lukko oli pääosin erittäin jäätävä eilen. TPS oli alussa kuin lammaslauma, jota lammaskoirat kyykyttivät tilanne toisensa jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös