Lukijat kurnuttaa - master collection

  • 6 008
  • 29

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Samalainen tapaus oli n. viikko sitten Länsi-Savossa, tällöon suivaantunut kansalainen valitteli kun ambulanssi ajoi aamulla n.7 aikaan sireenit päällä, vaikka ei silloin edes ollut kovin ruuhkaisaa. Miksi pillit?

Jokunen vuosi sitten Kuopiossa hälytysajossa ollut ambulanssi kiilasi risteysalueella jonkin teinibemarin edestä sillä seurauksella, että tämä joutui väkisinkin antamaan tietä ambulanssille. Kiitoksena tästä kohtelusta kaveri heitti tietenkin sentterin pystyyn ambulanssimiehille. Vittumaisia nuo pelastusalan ammattilaiset.

Sorry OT, unohtui vallan, että mikä ketju oli kyseessä.
 

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisiko ollut Kouvolan Sanomissa viime vaalien aikaan, kun paikallisten demareiden päitä vaadittiin vadille. Tekstarin lähettänyt henkilö kun oli joutunut pakon edessä syömään vihollisen lettuja kävelykadulla. Missä oli omien tarjoilut?
 

Luke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos sinulta on varastettu jotakin, niin pyydä ihmeessä rosvoa palauttamaan tavara samaan paikkaan ja lisää loppuun nimimerkki "sinut on nähty" tai "henkilöllisyytesi on tiedossa".

Hemmetin uskottavaa. Tekstaripalstallahan se juttu kannattaa ilmoittaa, jos tekijä on tiedossa... Vaikka onhan se samainen retale saattanut tietysti varastaa myös lehden, niin menee varoitus perillä.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lehdestä riippumatta parhaat vuodatukset on aina kirjoittanut Yksi monien puolesta, Sorrettu veteraani tai Jo riitti riisto!

"Päättäjät herätkää!" ja "Kenen on vastuu?"

nimimerkki "sinut on nähty" tai "henkilöllisyytesi on tiedossa".
Tähän listaan voi lisätä, "Hävetkää", "Entinen asiakas"="Kaukaa kiertävä". Myöskin "Sivusta seuraaja" saattaa olla hieman lähempääkin seuraava...

Pelkästään nimimerkin lukemalla pystyy arvaamaan tekstin sisällön. Mukava näitä on lukea, sieltä löytyy sopivaa pilkettä silmäkulmasta mutta kyllä sieltä on luettavissa ihmisten ahdistus. Paljon on ihmisillä aikaa vahtia ympäröivää elämää. Hienoa että jonkin purkautumiskanava löytyy heillekkin. Kuinkahan suuri osa on toimituksen "keskustelun ylläpitäviä"...
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Eilisessä Metrossa nimim. "Toisin oli ennen" purnas nykynuorisosta. Nuori elää isänsä siivellä, laiskottelee, käyttäytyy huonosti, on roskasakkia ja täysi vätys.

Koulussa vähän porukka repeili ku lausuin tän sit ääneen koko luokalle. Helsingin sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksen nuorilta iso peukku tälle. Päivän paras.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös