Lukas Klok Lukon puolustukseen

  • 58 844
  • 204

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Sulak pelaa Kärpillä? Eli tarkoittaako tuo sitä, että Kärpät vaan päätti olla pitämättä omaehtoista karanteenia?
Sitäkin ja myös sitä, että Oulun tartuntatautilääkäri ei ole tehtynyt karanteenipäätöstä. Tässä nyt nähdään miten erilaiset linjaukset on. Olosuhteisen kun pitäisi olla samat. Toinen karanteeniin ja toinen ei. Loogista.

Lisäys

Näemmä sairastanut koronan aiemmin. Sitten meneekin jo korkeammaksi tieteeksi. Kuitenkin sairastaminen ja rokottaminen ei poista suojautumis yms. velvollisuuksia.

Niin ja vielä...Koronaanhan voi sairastua uudelleen.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämän tartuntauutisen jälkeen kyllä kysyisin Jääkiekkoliitolta että miten meni niinku tuolleen teidän omasta mielestä?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämän tartuntauutisen jälkeen kyllä kysyisin Jääkiekkoliitolta että miten meni niinku tuolleen teidän omasta mielestä?
Voin vastata Jääkiekkoliiton puheenjohtajaa imitoiden: "Kovatasoiset maaottelut kehittävät nuoria pelaajiamme paljon enemmän kuin liigapelit. Lisäksi yleisö haluaa nähdä kansainvälisiä pelejä".
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitäs Klokille kuuluu?


Ilman treenejä ja pelejä 24 päivää. Klok alkoi tuntea itsensä sairaaksi jo paluulennolla, mutta testit näyttivät negatiivista. Oireet olivat Klokin mukaan normaaleja flunssaoireita, joita kesti noin 4-5 päivää. Pahimpienkin oireiden keskellä testit näyttivät negatiivista. Vasta viikkoa myöhemmin testi näytti positiivista ja tässä vaiheessa oireita ei enää ollut.

Klok kertoo olleensa surullinen, kun on ollut kämpillä toimeettomana. Yrittänyt katsoa Lukon pelejä, mutta entistä enemmän vain vituttanut niin katsotut pelit jäänyt vain muutamaan. Klok kokee turnaukseen lähtemisen olleen oikea ratkaisu, koska tartunta olisi voinut tulla jossain muuallakin eikä tätä voinut ennustaa.

Jutussa myös mainitaan, että Klok on tarkoitus laittaa heti askiin. Treenejä on vähän alla, joten varsin ohuella treenauksella Klok neljän pelin viikkoon lähtee, mutta kuten mies toteaa, kokemusta on alla.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
"Minulla oli valtava päänsärky, kurkkukipua ja kuumetta, vapisin kylmästä. Normaaleja flunssan oireita siis. "

Klok oli toipunut koronasta siis nopeasti, pahimmat oireet kestivät 4-5 päivää. Tuo on hyvä juttu, Klok pääsee nopeasti takaisin pelirytmiin.

Testit olivat tosiaan näyttäneet negatiivista, vaikka oireita oli. Toki ei tuon testin tarkkuus olekaan huippuluokkaa.

Klok missasi 12 matsia.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
"Minulla oli valtava päänsärky, kurkkukipua ja kuumetta, vapisin kylmästä. Normaaleja flunssan oireita siis. "

Klok oli toipunut koronasta siis nopeasti, pahimmat oireet kestivät 4-5 päivää. Tuo on hyvä juttu, Klok pääsee nopeasti takaisin pelirytmiin.

Testit olivat tosiaan näyttäneet negatiivista, vaikka oireita oli. Toki ei tuon testin tarkkuus olekaan huippuluokkaa.

Klok missasi 12 matsia.
Eipä näistä koskaan tiedä, Tiivola pelasi sen yhden pelin Ässissä ja seuraavasta pois kun ei vaan pystynyt. Riippuu täysin millaiset jölkioireet pelaajalle tulee, jos tulee lainkaan.
 
Katsokaahan Lukon Facebookista Lukas Klokin mestaruushaastattelu.

Upea huomata, että vaikka ulkomaalainen pelaaja on tullut Raumalle ja pelaa vasta toista kauttaan täällä niin silti mestaruus merkkaa hänelle helvetisti.

Klok on huikea ukko ja toivottavasti jää Raumalle vielä pitkäksi aikaa.

We love you Kello <3.
 
Kiitos yhteisistä vuosista Lukas!

Kun Lukkoon saavuit niin olin kuullut sinusta nimeltä, mutta en oikein tiennyt, että minkälainen pelaaja tai ihminen on kyseessä.

Empä olisi silti ihan uskonut, että Raumalle saapuu herra, josta tulee heti fanien suosikki. Klok oli todellinen herrasmies ja äärettömän pidetty joukkuepelaaja. Äijä kiekotteli pikkupoikien ja tyttöjen kanssa ulkojäillä ja aina jakoi yhteiskuvia. Hymyssä suin tervehti faneja pelien jälkeen ja ennen. Lisäksi kävipä Klok myös vierailemassa erään pikkupojan luona ihan kotona asti ja vähän pelaamassa katulätkää.

Jokainen tietää, että harvassa on ne jääkiekkoilijat varsinkin kotimaassa ketkä tekevät tuollaisia pieneltä tuntuvia asioita, mutta jotka ovat faneille unohtumattomia. Kyseessä on kuitenkin tshekkiläinen pelaaja, joka ei tunne kieltä tai mitään, mutta on kuin olisi ollut Raumalla koko elämänsä.

Klok hymyili kentällä ja naureskeli joukkuekavereiden kanssa, mutta tarvittaessa puolusti kyllä omiaan ja oli siellä se kovankin jätkän puoli joskus esillä.

Klok on sellainen pelaaja, joka on milloin vain tervetullut Raumalle ja Lukkoon. Onneksi hän oli mukana tässä mestarijoukkueessa, niin ei tuo lähtökään kirpaise niin helvetisti kuin voisi kirpaista. Huikea pelaaja ja huikea ihminen ennenkaikkea!

Kiitos kaikesta Kello!
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Pari sanaa herrasta nimeltään Lukas Klok. Kun kausi 19-20 alkoi niin nuorimmainen iski silmänsä Lukasiin ja halusi aina esimerkiksi pihapeleissä olla Lukas Klok kun pelattiin tai vedettiin rankkareita. Tuli joulu ja pojat toivoivat uusia fanipaitoja pukilta. Vanhempi valkkasi Heikkisen ja nuorempi halusi Klokin. Meikäläinen vielä siinä ihmetteli että miksi juuri Klok, eikä esimerkiksi vaikka Press tai Danforth? Mutta poika oli järkähtämätön päätöksessään ja lopulta joulupukin paketissa oli Klokin pelipaita.

Uudenvuoden jälkeen tekojäälle mennessämme poika bongasi Lukasin jäältä siviilivaatteet päällä tyttöystävänsä kanssa luistelemassa. Kävimme varovasti kysymässä jos saisimme nimmarin pelipaitaan ja hän oli oikein mielissään että jollain on hänen fanipaita. Saatiin nimmarit ja yhteiskuva ja jatkettiin omia pelejä jäällä. Vähän ajan päästä hän tuli uudelleen viereen ja kysyi että saako hän antaa pelimailansa pojalle, joka tietenkin silmät kirkkaina nyökytti vieressä.

Muutama viikko tästä ja tekojäällä oli Lukon järjestämä pipolätkätapahtuma jossa oli koko Lukon joukkue. Ilma oli aika karmea kun tuuli ja satoi vettä. Kun virallinen tilaisuus oli niin lähestulkoon kaikki Lukon pelaajat poistuivat lukuunottamatta Danforthia ja Klokkia, jotka jäivät pelaamaan lasten kanssa vielä yli tunniksi sateesta huolimatta. Sinä iltana poika tohkeissaan ilmoitti äidilleen, että Lukas on hänen pelikaverinsa ja hän vois mennä joskus Lukasin luokse pelamaan.

Lukas tulikin sitten loppujen lopuksi meille pelaamaan kun Länsi-Suomi halusi tehdä tuosta esikuvana olemisesta jutun. Tälläkin kertaa hän pallotteli poikien kanssa pitkän aikaa senkin jälkeen kun toimittajat olivat jo lähteneet.

Kesällä kun uusi sopimus saatiin sittenkin sovittua niin oli Lukasin toive että jatkosopimus kerrotaan ensin pojalle ja vasta sitten suurelle yleisölle.

Tämä kausi oli vaikea kun kaikkia ulkopuolisia kontakteja piti vältellä koronan takia, mut alkukaudella kun vielä pääsi halleihin niin kyllä Lukas joka pelin jälkeen meidät aina sieltä katsomosta löysi ja heilutti. Eli aina pyrki huomioimaan pojat jollain tavoin. Jouluaaton aattona hän laittoi viestiä ja kysyi että lähtisimmekö hänen kanssaan tekojäälle pelaamaan. Ja kyllä siellä sitten pelattiinkin melkein neljä tuntia! Ikinä ei tullut sellaista oloa, että mies haluaisi olla mieluumin jossain muualla tai olisi kiire jonnekin toisaalle. Kun hän oli lasten kanssa jäällä niin aikaa oli aina jokaiselle.

Kauden jälkeen mies harmitteli että joutui lähtemään niin nopeasti maajoukkueen mukaan mikäli haluaa MM-kisoihin edustamaan maataan, eikä ehtinyt kunnolla tapaamaan enää. Ensi kaudeksi vaihtoehtoina oli jatko Raumalla tai KHL, joka siis nyt realisoitui. Mahtava pelimies ja ennenkaikkea upea ihminen jolle toivon pelkkää hyvää. Varmasti tulen jatkossakin seuraamaan miehen otteita ja jos palaset joskus loksahtavat kohdilleen niin aina tervetullut takaisin Lukkoon!
 

Blitzkrieg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
päästä. Harvassa ovat tällaiset pelaajat ja vielä kun itse pitää yhteyttä. Tällaisten pelaajien takia lapset alkavat harrastamaan urheilua. Olen sanaton.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Koko kertomus.
Aivan käsittämättömän hienoa, vilpittömän sydämellistä toimintaa – puolin ja toisin. Minulle koko kauden paras juttu oli tässä.

Valtaisa arvostus!
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllähän se näkyy ihan selvästi, että viime vuosina Lukon scouttauksessa on panostettu paljon myös siihen, että millainen persoona ja henkilö siellä pelaajan takana on.

Lukas Klok on tästä äärimmäisen hyvä esimerkki, ja kaikkea hyvää hänelle jatkoon. Welcome back anytime.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
KHL/EHT/MM - tason peruspakki ja huippuhieno ihminen.

Yksi niistä pelaajista joita odotetaan joka vuosi palaavan ja olen aika varma, että vielä palaakin. Lukko on nyt siinä asemassa, että vuosittain voidaan odotella myös paluumuuttajia jengiin.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olisko jopa Kaulahuivin arvoinen, Boja?
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Niin ovat ne muutkin. Eivät silti olleet samanlaisia hasardeja. Noh, odotellaan ja toivotaan, että parantaa.

Ensi keväänä voi sitten toivon mukaan kaivella nämä viestit uudelleen esiin, kun Klok upottaa finaalin seiskapelin jatkoilla upean soolomaalin.
Kaivetaan omia viestejä ja hävetään perään, että olen vuoden 2019 Pitsin perusteella epäillyt tätä hankintaa. Kyllähän Klok laittoi minulle jauhot suuhun ja hyvä niin. Tässä asiassa olen mielelläni väärässä.

Kiitos Lukas ja tervetuloa KHL-kierroksen jälkeen takaisin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös