Loukkaantumistilanteet kaudella 2009-2010

  • 146 608
  • 574

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
"Harri Tikkasen kädessä murtuma"
www.ls24.fi

Pitää kyllä taas todeta, että onneksi ei hankittu puolustukseen turhaan ketään ihan vaan varoiksi! Saa omat junnut nyt peliaikaa, hieno homma! (Tosin kääntöpuolena se, että runkosarjassa joudutaan tyytymään neljänteen sijaan, hieno sijoitus toki sekin.)

Vai tällaista. Hyökkääjiä reservissä olisi enemmänkin, mutta puolustajia ei nyt liikaa ole. No ainakin Nevalainen saa nyt peliaikaa ja voi yrittää vakuuttaa kuuluvansa liigaan ensi kaudellakin. Ilmeisesti missään ei ole tarkempaa tietoa murtumasta? Lähinnä parantumisennuste kiinnostaa. Eiköhän pudotuspeleihin kerkeä, toivotaan ainakin näin.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No niin, nyt niitä loukkaantumisia sitten alkaa taas tulla oikein liukuhihnalta. Paitsi että Pettinen sivussa todennäköisesti koko loppukauden niin siihen päälle vielä Tikkanen muutaman viikon ja Rantasellakin jotain pientä vaivaa.

Hyökkääjiä olisi kyllä reservissäkin mutta tietenkin nämä loukkaantumiset iskee juuri puolustuspäähän. Toivottavasti Nevalainen ja Vidgren pystyvät nyt vastaamaan huutoon, ja toivottavasti näitä loukkaantumisia ei ainakaan enää tule yhtään lisää.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Paljon huonoa tuuria Lukolla noiden loukkaantumisten suhteen, mutta kyllähän näihin olisi pitänyt jo etukäteen varautua, kuten moneen otteeseen ennen siirtorajan umpeutumista tuli pohdittua. Lukon puolustuskalustoa tarkasteltaessa on helppo päätellä, että Pettisen poissaolo tekee pakistosta todella heiveröisen, ja nyt tuo pahin pelko on sitten toteutunut. Yhden laadukkaan puolustajan hankinta ennen tammikuun loppua olisi auttanut jo paljon, mutta ilmeisesti uutta miestä ei sitten jostain syystä haluttu hankkia. Rahaa ja vetovoimaakin olisi varmasti nykytilanteessa löytynyt, joten eiköhän markkinoilta olisi ollut saatavissa mitat täyttävä puolustaja. Samaan aikaan kuitenkin hankittiin hyökkäykseen yksi täytemies lisää, vaikka sille osastolle löytyy pelaajia jo ennestäänkin noin kuuteen ketjuun.

Tähän päälle vielä toisen ainakin jollain tasolla fyysisen pakin eli Rantasen selkävaivat ja nyt myös Tikkasen loukkaantuminen, niin kusessa ollaan pahemman kerran. Onneksi Tikkanen saataneen takaisin ennen tosipelien alkua, ja toivotaan nyt että Rantanenkin tuosta vielä tervehtyy. Ensi kautta ajatellen nimenomaan puolustus kaipaa muutamia uusia tekijämiehiä, jotta myös tämä osasto on sekä osaamiseltaan että laadultaan siinä kunnossa, että mestaruudesta voidaan tulevaisuudessa tosissaan haaveilla. Ehkäpä Lukon päätavoitteet ovat huikeasti menneestä kaudesta huolimatta vasta tulevissa kausissa, eikä sen takia haluttu hankkia uutta puolustajaa vaan antaa peliaikaa Nevalaiselle/Vidgrenille loukkaantumisten osuessa kohdalle. Mitään muuta syytä en keksi siihen, että miksi joukkueen haavoittuvinta osa-aluetta ei haluttu vahvistaa kesken kauden.

Toivottavasti Pettisen silmäleikkaus meni hyvin, ja saisimme vielä kuulla positiivisia uutisia tämän asian tiimoilta. Oli se sitten paluu kaukaloon vielä tämän kauden aikana tai vaikkapa tieto silmän täydellisestä parantumisesta esimerkiksi kesään mennessä, niin kaikki positiiviset uutiset tältä rintamalta olisivat enemmän kuin tervetulleita.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Taas täällä huudellaa niiden vahvistusten perään, joita ei ikinä hankittu. Tämä loukkaantumiskierre on vain ja ainoastaan Lukon etu. Nyt nuoret ja nälkäiset saavat vastuuta ja kokemusta liigapeleistä.

Minkä takia noita vahvistuksia olis pitänyt hankkia? Ne olisi kuitenkin vain pilannut joukkuehengen ja saanet pelin täysin sekaisin. Nyt Lukko on kuitenkin koko kauden johtanut liigaa ylivoimaisesti ja hallinnut kenttätapahtumia pelistä toiseen.

Ja ei tällä kaudella vielä saa tulla menestystä, kun kerran tavoitteena on vain kasvattaa joukkuetta ja vasta tulevina vuosina tavoitella menestystä. Näillä mennään.

Sarkasmia...


Ei hyvältä näytä loppukautta ajatellen. Toivottavasti ainakin Mac ja Harri toipuu ajoissa isoihin peleihin. Pettinen olisi lottovoitto, mutta ans kattoo ehtiikö silmä paranemaan.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Suoraan sanoen ei haittaisi paskaakaan vaikka saataisiin vain "pronssia" tai sitten neljäs sija. Kunhan tulevinakin kausina taistellaan mitalleista. Ei se yksi kulta paljoa auta jos käy samallalailla kuin ässille MOI:n jälkeen. Nevalaiselle lisää pelejä alle on erittäin hyvä juttu, tainnut ratkaista pelin tai kaksi loistavalla oikea-aikaisella nousulla. Muutenkin tuohon pariksi vaikka Rantanen tai joku muu peruspakki, niin näyttäisi hyvältä. Vidgrenkin on tainnut hyvin pelata. Joten kokemusta alle, parempi nyt kuin poffeissa
 

Selootti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Taas täällä huudellaa niiden vahvistusten perään, joita ei ikinä hankittu. Tämä loukkaantumiskierre on vain ja ainoastaan Lukon etu. Nyt nuoret ja nälkäiset saavat vastuuta ja kokemusta liigapeleistä.

Emmää sunkka mittää näist tiärä... mutta muistaakseni Lukko myönsi aika suoraan käyneensä pakkikaupoilla ihan noin niinkuin tosi mielessä. Mutta väkisin on paha ottaa. Kun vielä kansallisuudenkin olisi pitänyt natsata. Vaikka ei sillä, olisihan sitä jälkiviisaana voinut vieläkin aktiivisempi olla. Vaan tietäneekö kukaan, kuinka tosissaan sitä oikeasti oltiin? Ja tekikö seura sittenkin "kaikkensa"? Ja oliko sittenkin parempi laskea vaikkapa Vidgrenin varaan kuin ottaa muodon vuoksi vaikkapa Seitsosen pikkuserkku pakkikaupan hyllyltä?
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Lukon kootut selitykset siirroista, kuten Uusi Rauma juttunsa
kuukausi sitten otsikoi löytyy http://www.uusirauma.fi/artikkeli.phtml?id=32664.

Pahoittelen syvästi tilannetta. Vaikka pelaajia ei hankitakaan ikään kuin varastoon odottamaan, että peliaikaa siunaantuu, jos joku sattuisi loukkaantumaan, niin näkihän sen sokean Reetan velikin, että pakisto on haavoittuvin osa-alue.

Eihän lisäpanostus olisi pahaa tehnyt, vaikka kaikki olisivat olleet kunnossa. Mutta enpä osaa sanoa, mikä tässä kohtaa oli se johtava aivoitus? Ehkä se oli ajatus siitä, että menestystä ei pidä kiirehtiä;)

No, sormet, varpaat ja polvet ristiin, että tästä vielä selvitään. Ja ettei lisää jobinpostia tule.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei se yksi kulta paljoa auta jos käy samallalailla kuin ässille MOI:n jälkeen.
Ai niinkö? Kyllä meikäläiselle vaan kelpaisi edes se yksi kulta. Vaikka seuraavaa saataisi odottaa taas 47 vuotta.

Toivottavasti Nevalainen, Vidgren ja muut terveenä olevat pakit täyttävät ruutunsa kelvollisesti. Pettisen kausi lienee valitettavasti ohi, mutta Tikkanen olisi kyllä saatava takaisin viimeistään pleijareihin. Muuten tuo alakerta käy liian ohueksi.
 

Selootti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
näkihän sen sokean Reetan velikin, että pakisto on haavoittuvin osa-alue.

Jännä juttu muuten, onkohan tämän osaston rekrytointiongelmissa/haluttomuudessa jotain kroonista? Tulee mieleen eräskin Toivolan aikakausi, jolloin nimilista ja kaukalon laidalla norkoilijat huusi uutta pakkia kehiin ja lujaa. Ja mitä jäikään käteen? Laitahyökkääjä Morrison.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Tulee mieleen eräskin Toivolan aikakausi, jolloin nimilista ja kaukalon laidalla norkoilijat huusi uutta pakkia kehiin ja lujaa. Ja mitä jäikään käteen? Laitahyökkääjä Morrison.

Onneksi jäi. Jälkiviisaus on aina kovin maukasta, mutta eipä se tässä tilanteessa nyt mitään auta. Ehkä seurajohto olivat sokeita siirtomarkkinoilla, ehkä joku lohenpoikanen livahti läpi sormien tai miten vaan.

Todella harmittava tuo Tikkasenkin loukkaantuminen. Jos Tikkanen ja Pettinen ovat kumpikin playoffeista pois niin Lukon menestymismahdollisuudet laskevat hurjasti. Toivotaan parasta.
 

Pekkis

Jäsen
Kapealla pakistolla kauteen lähdettiin, ja nyt on koko liigan kaksi parasta +/- pelaajaa katsomossa.

Ihan hyvä tosiaan, ettei tehty mitään "paniikkihankintoja" reilu kuukausi sitten. Näillä mennään, ja näillä myös pärjätään...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuomainen huilaa varmaankin "varmuuden vuoksi, vaikka pystyisi pelaamaan" kuten ennen taukoa Jyväskylän pelissäkin. Hyvä, että tilanne on sellainen että pelaajia pystytään varmuuden vuoksi pitämään sivussa.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Tuomainen huilaa varmaankin "varmuuden vuoksi, vaikka pystyisi pelaamaan" kuten ennen taukoa Jyväskylän pelissäkin. Hyvä, että tilanne on sellainen että pelaajia pystytään varmuuden vuoksi pitämään sivussa.

Huilasi toki varmuuden vuoksi koko olympiatauonkin.
 

Kiekkomies_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Tässä kaiken synkkyyden keskellä huolestuttaa Rantasen pelikunto. Mies ei harjoitellut olympiatauolla ja nyt pelamaan. Toki ymmärrän tilanteen ja kuinka tärkeä peli edessä, mutta nyt pelataan riskillä. Ja Anssilla on selkävaivoja, jotka ovat erittäin arvoituksellisia. En yhtään ihmettelisi, jos perjantaina Anssi on poissa kokoonpanosta. Ja niin on parempi, kuitenkin hyvät asetelmat saadaa plaijareihin vaikka oltaisiin vaikka kolmansia. Mielestäni nyt pitää keskittyä siihen, että kaikki saataisiin edes jonkinmoiseen pelikuntoon pleijareissa. Rantasen epävarmaa pelikuntoa kuvastaa se, että vielä eilenkään kun lukkolaiset lähti Kuopioon, Anssin pelaaminen oli epävarmaa.

Milloin muuten Mclean tulee takaisin?
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Milloin muuten Mclean tulee takaisin?
Seuran ilmoitus aiemmin oli, että tänään otetaan tuki kädestä pois. Paluu sitten saattaa tapahtua nopeallakin aikataululla, jos vaan sormi alkaa taipumaan toivotunlaisesti.

Paluu perjantaina hitsareita vastaan olisi ihan positiivinen yllätys tässä järkyttävässä loukkaantumissumassa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos Tukosella meni polvi paskaksi, niin tämä homma lähtee ihan lapasesta, kun ukot loppuvat rosterista. Polvi- tai perstaklaus, mutta KalPan Jalasvaara vetäköön vitun päähänsä!
 

VilleK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Korinekki

Jäsen
Ei tuo Jalasvaaran taklaus näyttänyt polveen osuvan. Puujalka on hyvä veikkaus. Toivotaan ettei Late joudu pidempään huilimaan. Todella tärkeä mies Lukolle.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Sivusidevammasta puhuu Tukonen itse, joten siinä seuraava toipilas.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Jos Tukosella meni polvi paskaksi, niin tämä homma lähtee ihan lapasesta, kun ukot loppuvat rosterista. Polvi- tai perstaklaus, mutta KalPan Jalasvaara vetäköön vitun päähänsä!

Ihan sama, mikä taklaus kun Late oli kiekoton mies. Vittu, että vituttaa. Miksei Lukko sikaile, kuten jokereiden ja kalpojen apinat? Vähällähän toisten kausien lopettamisista näyttää selviävän. Vittu.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Ihan sama, mikä taklaus kun Late oli kiekoton mies. Vittu, että vituttaa. Miksei Lukko sikaile, kuten jokereiden ja kalpojen apinat? Vähällähän toisten kausien lopettamisista näyttää selviävän. Vittu.
Taklaus kohdistui kiekolliseen pelaajaan sillä Tukonen oli vasta luopunut kiekosta ja kukaan muu ei siihen koskenut ennen kuin Jalasvaaran taklaus osuin Tukoseen eli puhdas niitti.
Puhtaasta taklauksesta loukkaantuminen on huonoa tuuria ja sille ei voi mitään, mitään sikailua tuo Jalasvaaran taklaus ei ollut.
 

D.Y.G

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko&Vaasan Sport.
Itselläni tilanteesta hieman tietoa: Mc'lein palaamassa nopealla aika taululla kokoonpanoon (ensi viikolla?) tänään ei kädessä ainakaan enää tuota naulaa ollut.

Tikkanen ei pelaa pariin seuraavaan viikkoon siis käytännössä katsoen voidaan olettaa paluun menevän pleijareihin ainakin.Tukosen huili kestää ainakin tämän viikon ja jos kuvauksissa löytyy jotain ilkeää niin en viitsi ajatella sitä mahdollisuutta...

Mites sen tuomaisen tilanne??? Tässä on nyt usko aika kovilla kun Rantanenkaan ei pelaisi ellei pakko olisi luulen että Anssi huilaa viikonlopun peleistä toisen ellei jopa molemmat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös