Loukkaantumistilanne, kausi 2006-2007

  • 68 373
  • 380

Mahatma

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
- Martinille tehdään päivittäinen arviointi. Edellytykset pelaamiselle ovat olemassa, mutta tässä vaiheessa kautta ei kannata paranemisprosessia pitkittää turhilla riskeillä. Nyt puhutaan muutamasta päivästä. Martin saattaa pystyä pelaamaan jo torstaina, mutta KalPa-pelin pelikunto tarkastetaan taas aamulla, Bluesin lääkäri Antti Helminen kuvasi.

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/sm-liiga/1299150
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Älkää nyt vittu peluuttako Martinia Kalpaa vastaan, aivan turhaa touhua. Jos Kalpalle hävitään ilman Martinia niin sitten ollaan aivan varmasti ansaittu häviö, mielummin herätys häviön muodossa kuin loppukauden riskeeraaminen.
 

Kaljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Honka, Newcastle Utd.

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Mainittakoon samalla, että IS Veikkaajassa Holtari oli sanonut, että toivoo saavansa Peltosen tai Korhosen lähiaikoina pelaamaan edes testiottelun tai pari, jotta tiedetään miten kestävät. Eli Peltosen JA KORHOSEN.

Missään ei taaskaan todettu kummankaan kauden saatika sitten peliuran olevan ohi, päinvastoin. Mikähän vittu täällä taas on oikeasti totuus...
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Olen käynyt kerran katsomassa Bluesin harjoituksia tällä kaudella ja silloin sekä Korhonen että Peltonen olivat mukana ihan normaalisti. Samana päivänä luin Iltalehdestä Korkin uran mahdollisesta loppumisesta. Juuri noin, kuin JuVii kirjoitti sivulla 6.

Lisättäköön, että Tolsaa en tänään kentällä nähnyt. Kokoonpanossa hän oli ja alkulämmittelyssäkin hän kävi. Hänellä oli poikkeuksellisesti pelipaita päällä, eikä harjoituspaita, kuten kenttäpelaajilla kotiotteluiden lämmittelyissä tavallisesti on. Se voisi viitata johonkin "ylävartalovammaan", esimerkiksi olkapää tai käsi olisi puudutettu.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Positiivisia uutisia!

Sain Martin Kariyan puheista tänään sellaisen käsityksen, että jalka on ok ja pelaisi lauantaina. Ilmeisesti tänään haluttiin vielä varmistella.
 

molari

Jäsen
Ota noista selvää, kyykyttäkö Kake tälläkin rintamalla?

Peltosen treenamisen ymmärrän täysin ja toivottavasti kaveri nähdään jäällä tänä vuonna.

Mutta, jos toi Korkin ura olisi 100 % ohi, tuskin kaveri olisi treeneissä mukana ja useissa Bluesin erilaisissa tilaisuuksissa.

Mene ja tiedä, tivottavasti noi huhut ovat luokkaa - tiedot kuolemastani ovat liioiteltua, tjsp.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Eilisten tietojen mukaan Kariya pelaa lauantaina lappeenrannassa, jos mitään takapakkia ei tule.

Eskelisen oletettu paluuajankohta helmikuun alkpuolella.
Peltosen tilanne on aivan auki, tietoa siitä, kestääkö polvi pelaamista ei ole, varsin pessimistisesti paluseen suhtaudutaan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Mitäs hyvää Tolsan paluussa on? =)
 

Bandana

Jäsen
Daespoo kirjoitti:
Mitäs hyvää Tolsan paluussa on? =)

Tolsa on hyvä kahdensuunnan pelaaja. Tekee näkymätöntä työtä, jota vain asiantuntevimmat kiekkoihmiset osaavat arvostaa.

Ai miten niin toi kuvaus sopii kaikkiin pataluhiin? =)
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Daespoo kirjoitti:
Mitäs hyvää Tolsan paluussa on? =)
Mä lupasin eilen pelissä eräälle nimimerkille että olen haukkumatta Tolsaa. Kiusaus on suuri mutta vielä mä yritän. Hyvä peli muuten Tolsalta eilen.

Sitä piti vielä sanomani että täytyy nyt todella toivoa että joko Peltonen tai Korhonen saataisiin vielä pelikuntoon. Ei tuossa pakistossa tällä hetkellä hirveästi leveyttä ole.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Nikke kirjoitti:
Ei tuossa pakistossa tällä hetkellä hirveästi leveyttä ole.

Kyllä siinä on leveyttä. Suhonen on parantanut käsittämättömän paljon alkuajoista ja Pikkaraisella alkaa olla sama hyvä tatsi kiekkoon kuin harjoitusotteluissa.

Kuoppalan otteet ovat ailahdelleet viime matseissa, mutta ei hasardoi kuitenkaan erityisen paljon. Gustafsson on jäätävä as usual. Laatikainen ja Heiskanen suorittavat tasaisesti matsista toiseen.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Tommy kirjoitti:
Kyllä siinä on leveyttä.
Ainoa eilisestä kuusikosta joka on selkeästi viime aikoina parantanut on Suhonen. Lada & Sande suorittavat ihan tasaisesti. Mutta Pikkaraiselta taas eilen yksi käsittämätön kiekonmenetys omalla aluella ja Gusselta alivoimalla varmaan neljäs hölmö jäähy viiteen otteluun. Kuoppala ailahtelee. Kyllä mä näkisin kolmikon Peltonen-Korhonen-Eskelinen mielummin jäällä kuin Pikkarainen-Gustafsson-Kuoppala.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Gustaffsson on noussut tasolta uberpaska tasolle susipaska eli jos Gusse pelaa säännöllisesti 13-15min per peli niin kusessa ollaan.
 

pete666

Jäsen
Suosikkijoukkue
BLUES
Nikke kirjoitti:
Kyllä mä näkisin kolmikon Peltonen-Korhonen-Eskelinen mielummin jäällä kuin Pikkarainen-Gustafsson-Kuoppala.

Antakaa armoa, kun vastaan näin lyhyesti, mutta tuohon ei ole muuta lisättävää kuin AAMEN
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Nikke kirjoitti:
Kyllä mä näkisin kolmikon Peltonen-Korhonen-Eskelinen mielummin jäällä kuin Pikkarainen-Gustafsson-Kuoppala.

No shit Sherlock

Kyllä minäkin näkisin ykköskentän mieluummin Selänne-Sakic-Kariya kuin Tolsa-Hurme-M.Elomo, mutta se vaan ei muuta sitä faktaa, että tämä porukka voi voittaa ottelun kuin ottelun, vaikka porukkaa olisi lasaretin puolella enemmän kuin Korhonen.

Ismo on taantunut syksyn vireestä vähän, mutta on ehdottomasti luottopuolustajia joukkueessa. Juuri sellainen pelaaja, että hänet voi laittaa melkein mihin tahansa paikkaan kentälle, tekee parhaansa. Viime peleissä on muutamia pikkuisia virheitä tullut, mutta eiköhän nekin levon ja keskittymisen kautta jää pois. Puolustus kyllä kaipaa Eskelistä ja Peltosta rosteriin tuomaan nimenomaan varmuutta. Pikkarainen on tällä hetkellä se, jolta kaipaisin profiilin nostoa. Potentiaalia on, mutta niin oli Neuvostoliitossakin.

Daespoolle en viitsi sanoa mitään ennen kuin hän harjoittelee kirjoittamaan Gussen nimen oikein - aina siinä on jotain pielessä. Toisaalta Daespoolle tällaiset yksinkertaiset asiat on monesti vaikeita hahmottaa.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
VITTU! Tää on just tätä. Kuka paikkaa Kariyaa ykkösessä jos tämä ei pelaa? Ja Bambikin sivussa... Hyvin toiminut nelosketjukin näköjään joudutaan laittamaan uusiksi.

Miten vittu voi harjoituksissa mennä kaksi jätkää paskaksi?
 

Bandana

Jäsen
JuVii kirjoitti:
Miten vittu voi harjoituksissa mennä kaksi jätkää paskaksi?

Jos ne ajeli toisiaan kädet ylhäällä?

No joo, jotenkin tuntuu että oon nähnyt tän unen joskus ennenkin.

Kariyan loukkaantumisessa on paljon samoja aineksia kuin Korhosen loukkaantumisessa vuosi sitten.

Puolikuntoisena pelaaminen + Tammikuu + Kisapuiston kaukalo...

Positiivista on kuitenkin se, että Tolsa on taas mukana. Ei näy Kariyan mahdollinen puuttuminen niin pahasti.
 

marzin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Todennäköisestihän Kariya kuitenkin pelaa. Ja tuskin Semi ja Bambikaan kovin pitkään ovat sivussa. Mielummin nyt sivussa, kun sitten keväällä. Mielestäni enemmän oli kuitenkin hyviä uutisia. Viittaan Peltosen ja Korhosen palaamiseen lähiviikkoina.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Bandana kirjoitti:
Positiivista on kuitenkin se, että Tolsa on taas mukana. Ei näy Kariyan mahdollinen puuttuminen niin pahasti.

Ei tosiaankaan. Onkin suorastaan oivallisen upeaa, että tämä superlahjakkuus on jälleen messissä. Siinä on niin kova pelimies, että sen syntymiseenkin tarvittiin kaksi maata. Ei pelkkä Ruotsi riittänyt.

Vaan eihän se toisaalta Tolsan vika ole, että on niin hyvä. Enemmän ihmettelen Heikkilän peluutusta, sillä kyllähän Jarin taidot pitäisi huomata ja sijoittaa mies ylempiin ketjuihin. Itse tarjoaisin vaihtoehdoksi sitä aivan ensimmäistä, nollaketjua. Tiedättehän ketjujärjestyksen: 0, 1, 2, 3... 0:ssa pelaavat vain kaikkein huikeimmat pelurit, joista useimpien kovin valtti on mieletön nopeus. Ne ovat niin nopeita, ettei niitä edes juuri kentällä ehdi nähdä.

Valitettavasti meidän jengissä vain Tolsa edustaa tätä huikeutta, aitoa 0-ketjutasoa. Nyt Kake hereillä ja Jarille arvoisensa paikka!
 

Bandana

Jäsen
Jari Tolsa - han e go'!

SM-liigan pistepörssi kirjoitti:
11. Jari Tolsa 34. 3+9=12

Jättää taakse muun muassa sellaiset nimet kuin Kimmo Pikkarainen, Jaakko Uhlbäck ja Tuomas Eskelinen. Hyökkääjien pistepörssissä joukkueen yhdeksänneksi paras, vaikka on ollut osan kaudesta loukkaantuneena.

Jatkoaika.comin pelaajakortti kertoo vahvuuksista seuraavaa:

Hyvä pelisilmä ja kova taistelija. Tekee töitä kulmissa ja raivaa tilaa ketjukavereilleen.

Tuo on helppo allekirjoittaa.

Heikkouksina Jatkoaika mainitsee kiekolliset taidot, mutta ei sovi missään nimessä unohtaa, että Tolsa on voittanut A-juniorina Ruotsin liigan syöttöpörssin kaudella 1999-2000. 39 ottelussa vaivaiset 55 maalisyöttöä. Edes muuan Joakim Eriksson, joka niin ikään on voittanut syöttöpörssin, ei päässyt vastaaviin lukemiin.

Todellinen tunari ja puukäsi siis tämä Jari Tolsa!

Oikeastihan kaikki on psykologista. Homma vain menee niin, että joka vuosi pitää olla aina yksi syntipukki; sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Muunmuassa 2000-2001 kaudella ne olivat Juha Gustafsson ja Jukka Tiilikainen. Seuraavalla kaudella Niclas Hedberg ja Janne Seva.

Tällä kaudella kyseisen tittelin on Kimmo Pikkaraisen - joka on oikeasti vitun paska - kanssa saanut Tolsa, jolla kävi vitun huono tuuri.

Se oli se yksi kotipeli, en muista ketä vastaan, jolloin Tolsa hukkasi lyhyellä aikavälillä kaksi hyvää maalipaikkaa. Ensin nosti rystyllä ylärimaan ja seuraavalla kerralla kiekko pomppasi epäonnekkaasti maaliviivalta pois.

Siitä lähtien Tolsa on ollut syntipukkina ja aggression purun kohteena. Ei kukaan Tolsan suorituksista alkusyksystä valittanut. Nytkö se sitten olisi yhtäkkiä muuttunut kädettömäksi paskaksi?

Tolsa on oikeasti ihan vitun hyvä pelaaja, joka varmasti tulee nostamaan tasoaan keväällä. Huomioikaa myös, että Tolsa on vasta 25-vuotias. Muun muassa samankaltaiset pelaajat kuten Rajamäki, 28, Kalto, 28 ja Hurme, 34, ovat paljon vanhempia. Tolsassa on tulevaisuus.

Katsotaan sitten kuka on 0-ketjun hyökkääjä, kun Tolsa taistelee viidennen finaalin jatkoajalla voittomaalin ja LänsiAuto Areena nimetään Jari Tolsa Areenaksi.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tshekki vs Itävalta
  • 1.12
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös