Loukkaantumistilanne 2007-2008

  • 18 471
  • 39

Lynx lynx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa
Moni juokkue tuskailee tällä hetkellä luokkaantumisten kanssa. Onko Ilveksen pitkä huono onni loukkaantumisissa vihdoin loppunut vai onko tämä suoraan seurausta uusista harjoittelu- ja palautumismetodeista? Aikas harvinainen tilanne meinaan. Ainoastaan ruattin poika sairaslomalla, muuten aikas terveenä juokkue. (Eihän Bishaille käynyt pahasti...? huomenna ilmeisesti selviää.)
 

Tumbi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Red Wings (Oilers), Liverpool, La Selección
...Ainoastaan ruattin poika sairaslomalla, muuten aikas terveenä juokkue. (Eihän Bishaille käynyt pahasti...? huomenna ilmeisesti selviää.)

Mitä mitä, kävikö Bishaille lauantaina jotain? En ainakaan itse huomannut mitään, vaikka hallissa olinkin. No olihan se tietty lauantaipeli, josko se sitten selittäisi etten nähnyt mitään tuollaista.
 

Grub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aamulehden mukaan olemme saamassa viimeisenkin jampan sairastuvalta kokoonpanoon, kun Teppo Tuomanen on aloittanut harjoittelun. Tammikuun loppupuolella näillä näkymin olisi pelikunnossa. Edellinen pelihän on miehellä pelattu... ööö, no, kai se joskus on urallaan pelannutkin.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Vittu kun vituttaa. Tärkein pelaaja sivussa kun taistellaan verissäpäin paikasta auringossa. Ja samalla taitaa jäädä 50 pinnaa Tonilla haaveeksi. Toivottavasti nyt kuitenkin kuntoutuu oikeasti, eikä paluun kanssa hätäillä. Jotenkin vaan meidän loukkaantumistiedottamisen perinteitä muistellen tuntuu, että hyvä jos nähdään Koivisto vielä joskus Ilvespaita päällä...
 

#J81#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Juu, Koivisto ehtii juuri sopivasti toipua Venäjä-otteluun, ja viimeistään Ruotsia vastaan pannaankin sitten kausi pakettiin.


Ranger

Eikös nämä maajoukkueet valita hieman aikaisemmin, kun pelit alkavat, monestikkohan on loukkaantunut pelaaja valittu joukkueeseen?

Tarkoitin lähinnä sitä, että jos/kun tämä toipuminen viivästyy, niin maajoukkuetauko tulee hyvään saumaan Tonin toipumisen kannalta.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Toni Koivisto 4-6 viikon sairaslomalle. Näin kertoo ilves.com.
 

Loktev

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
No, eipä ole Koivisto viime aikoina mitään esittänyt. Lähinnä sooloilua ja koohotusta, ei tehoja!
 

Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
No, eipä ole Koivisto viime aikoina mitään esittänyt. Lähinnä sooloilua ja koohotusta, ei tehoja!

Joo, näin on - eihän Ilves tuossa mitään menettänyt...

Tähän hetkeen 4-6 viikkoa eteenpäin, niin ollaankin jo pitkällä pudotuspeleissä. Saa nähdä, pelaako Koivisto enää ollenkaan tämän kauden aikana. Samalla voitaneen haudata ne viimeisetkin toiveet siitä, että Ilves olisi tällä kaudella välieräjoukkue.
 

hooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Taitaa hieroo jo sopparia erääseen muuhun seuraan ens kaudeks..
Eikö se Porin "matti" paikkaa senkin aukon? Ja Peltolanki päästitte pois!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös