Los Angeles Kings 2003/2004

  • 12 031
  • 99
Niin, eli Kings-legenda Robitaille takaisin Kingseihin. Onkohan kenelläkään tietoa miten paljon Lucille maksetaan vuoden palveluksesta? Toivottavasti Taylorilla on ollut järki päässä...
 

Corbucci

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tämähän oli vähän jo odotettavissa, että Robitaille käy voittamassa stanley cupin jossain muualla ja sitten tulee vielä pelaamaan seuraan missä aloitti NHL- uransa. Kaippa Lucista jotain hyötyä on maalien hankinnassa, eikä varmaan mikään hirveän kallis ole, vaikka en palkkaa tiedäkkään.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Palkka 1,1 milliä, bonuksilla voi nousta 2,5 milliin. Palkanalennusmies jälleen, mikä on hieno asia.

Losi saa rakennettua aika hyvät tutkaparit Robitaille-Allison ja Palffy-Stümpel. Jälkimmäinen parivaljakko teki aika pahaa jälkeä MM-kisoissa. Toivottavasti Deadmarsh pääsisi aloittamaan kauden terveenä ja täydentää toisen noista ketjuista.
 
Viimeksi muokattu:

Corbucci

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Viestin lähetti jokrupokru123
Kings osti Heinzen sopimuksen ulos.

Kappas vaan. Tehtiinkö tällä "potkulla" Tilaa jollaekkin nuoremmalle?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Joukkue teki sopimukset nuorten kovanaamojen kanssa. Niin Kip Brennan kuin Joe Rullier tekivät uudet sopparit. Brennanin viime kausi kului pääosin farmissa mutta NHL:ssäkin mies pääsi näyttämään taitojaan ja oli kauden positiivisia yllättäjiä.

Muutenkin Losin joukkue näyttää aika fyysiseltä ensi kautta ajatellen. Rosterista löytyy niin Ryan Flinn, Kip Brennan, Brad Norton kuin Sean Averykin. Kaikki näistä ovat vielä suht nuoria ja nälkäisiä pelaajia. Norton oli myös viime kaudella hyvä. Kevin Sawyerin ura saattoi loppua Nortonin tyrmäykseen. Muutenkin mies esitti hyvää fyysistä lätkää. Brennan ja flinn taistelevat sitten siitä raskaansarjan miehen paikasta. Jos loukkaantumisia tulee niin kumpikin mies saattaa pelailla samaan aikaan neloskentässä. Siihen Avery vielä keskelle niin johan alkaa rymisemään :-)
 

rene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
tässä todellisille Kings faneille hyvää luettavaa.. www.letsgokings.com
Deadmarsh ja Allison pitäisi olla 100% kunnossa kauden alussa.. Cechmaneck varmasti parantaa mv osastoa.. 3 kautta putkeen top 3 maalivahti runkosarjassa.. playoff vielä ?, mutta uskon miehen pärjäävän, ja back up Huet pelasi hyvät matsit kauden lopussa... Potvin oli hyvä mutta ailahteleva
muuten sanoisin joukkueesta, että yhtä pistepuolustajaa vaille valmis.. mitä tod. näk. ei tulossa vaan luotetaan Joe Corvon panokseen.. +vishi ja Modry.. Matty ja Miller hoitaa oman maalin..
kovasti on ollut vielä puhetta top 6 hyökkääjästä mutta en näkisi Dave Taylorin enää hommaavan ketään... tosin palkka budjetissa on 6 mil vielä vapaana, mutta eiköhän näitä rahoja käytetä uusien sopimusten tekoon `ala Palffy..

kaverin tunnuksilla... kings fani vuodesta -93
 

rene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
---Losin joukkue näyttää aika fyysiseltä ensi kautta ajatellen. Rosterista löytyy niin Ryan Flinn, Kip Brennan, Brad Norton kuin Sean Averykin.---



Ryan Flinn raskaansarjan mies ja varmasti tulevaisuuden kovia nimiä, mm. Brown:in tyrmäys 4 lyönnillä, Parkerin nenän murto yms. ei montaa tappelua vielä mutta uskottavuutta jo nyt... luistelutaito ei taida vielä kuitenkaa riittää moneen peliin jota Andy Murray arvostaa myös tämän osaston kavereissa..

Kip Brennan taas ei ihan niin raskasta sarjaa, mutta taklaukset/peliäly huomattavasti paremmat..ja yleisön suosikki toivottavasti kuuluisaksi tuleva nyrkinpyöritys tappeluiden jälkeen.. viihdyttävä tappelija..

Brad Norton taas pystyy pelaamaan sekä hyökkäystä että puolustusta joten pelejä tulee eniten.. mutta en usko tappeluiden olevan pääasia.. myös pelillisesti tarpeellinen

Sean Avery taas on kuin uusi pieni Laperriere.. tarvittaessa heittää hanskat ja ottaa turpaan, mutta enemmän taklaus ja ärsytys hommia.. Detroitista tulon jälkeen ajeli kaikkea mikä liikkuu joten fanit otti kaverin vastaan nopeasti..
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ryan Flinn raskaansarjan mies ja varmasti tulevaisuuden kovia nimiä, mm. Brown:in tyrmäys 4 lyönnillä, Parkerin nenän murto yms. ei montaa tappelua vielä mutta uskottavuutta jo nyt...


Milloinkahan Flinn on murtanut Parkerin nenän? Kysynpähän vaan. Eipä ole vielä tullut sellaista tilannetta eteen. Joten nyt taidat kyllä muistella aika väärin. Flinn ja Parker ovat tapelleet kaks kertaa NHL:ssä ja molemmissa Parker on ollut niskanpäällä. Ekassa tappelussa Flinn sai pari ekaa iskua sisään mutta sen jälkeen Parker pudotti miehen jäähän monella kovalla oikealla koukulla. Selvä voitto Parkerille

Toisessa tappelussa kumpikin mies sai pari hyvää pommia sisään. Parkerin viimeinen koukku oli kuitenkin se joka pysäytti Flinnin ja miehet kaatuivat jäähän. Tässä tappelussa etu Parkerille.

Joten eipä ole tullut nenämurtumia näissä matseissa..puolin eikä toisin..
 

rene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
ensinnäkin se missä Flinn kaatu jäähän on juuri matsi missä parkerilta murtu nenä ja Flinn enemmänkin horjahti kun kaatu parkerin voimasta.. edelleen tasapaino ongelmia.. olen katsonut videon monta kertaa lähettäisin sen jos löytäisin jostain.. myönnän että parker sai lopussa iskuja perille mutta selvä voitto.. lol
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kyllähän tuota matsia on tullut kelattua videoilla aika paljon ja ei siinä kyllä Parkerilla nenä murtunut. Ja kyllä mä sanoisin että selvä voitto Parkerille. Flinn sai yhden tai kaks todella hyvää iskua sisään. Osuivat oikein kunnolla mutta lopulta Parker sai annettua monta hyvää oikeaa joka pisti Flinnin polvilleen ja jäähän. Sitten tuomarit tulivat väliin kun näkivät että Parker sai selvän yliotteen.
 

rene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ok.. Luetko raportteja ikinä? En nyt millään jaksa näin aamusta alkaa väittelemään näin typerästä asiasta ja vielä kaverin tunnuksilla..
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ei tästä nyt kannata kitistä/inttää. Sulla on sun mielipide ja mulla mun mielipide. Ei ne siitä muutu vaikka miten väiteltäis. Minusta Parker otti selvän voiton ja sinusta ei. piste.

Mutta Ryan Flinn tosiaan on yks kovimpia fight prospecteja mitä tällä hetkellä löytyy yhdessä Eric Godardin kanssa. Näistä herroista kuullaan vielä. Flinnin huonopuoli on tosiaan se luistelu. Sitä jos parantaa vielä niin hyvä tulee.
 

JimmyMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Scott Parkerilta tosiaankin murtui nenä tuossa kauden 01/02 Flinn-tappelussa. Samassa kahinassa Parker loukkasi myös peukalonsa. Parker missasi vain yhden pelin, koska All Stars -tauko alkoi juuri sopivasti. Tappelemisessa hän piti tuon tapauksen jälkeen kuitenkin yli kuukauden tauon.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
hmm..perhana toimiikohan mun muisti nyt halutulla tavalla :-)

Muistan kyllä että sormi meni siinä tappelussa mutta en mä mitään nenän murtumaa muista. Mutta jos tosiaan on niin että nenä murtui niin sitten se murtui :-) mitä sitä enempää inttämään. Kiitän oikaisusta JimmyMac
 

JimmyMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Parker27, no eihän sitä koskaan kaikkea voi muistaa, vaikka profilen mukaan nuori mies vielä oletkin ;-)

Yritin pikaisesti etsiä netistä jotain juttui tuosta, mutta ei tämän erikoisempaa löytynyt http://www.sptimes.com/2002/02/03/Sports/Labor_talks_Bettman_s.shtml Aivan artikkelin lopussa mainitaan vaan, että Flinn mursi Parkerin nenän tappelussa.

LISÄYS: Ja kovin paha murtuma ei voinut olla kyseessä, kun Parker sentään kuukauden päästä jo tappeli täysillä. Parker itsehän pisti AHL:ssä Steve McLarenin nenän aivan pirstaleiksi ja McLaren oli muistaakseni monta kuukautta tappelematta vai peräti kokonaan pois kaukalosta.
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Joo tuo McLaren tappelu löytyy mun Parker kasetilta ja siinä tulee kyllä aika pahaa jälkeä. Ei ollut kivan näköinen Steven naama tappelun jälkeen. Sattuuhan näitä puolin ja toisin kun miehistä otetaan mittaa ilman hanskoja :-)
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Tämän hetken roster

Alla kaikki tällä hetkellä joko Kingseihin tai Manchesteriin sopimuksen tehneet:

Eric Belanger C -77
Ian Laperriere C -74
Jozef Stumpel C -72
Jason Allison C -75

Derek Armstrong C -73
Pirnes, Esa C -77
Aulin, Jared C -82
Sean Avery C -80

Jon Sim C -77
Cammalleri, Mike C -82
Kelly, Steve C -76
Lehoux, Yanick C -82

Barney, Scott C -79
Schmidt, Chris C -76
Smithson, Jerred C -79

Luc Robitaille LW -66
Alexander Frolov LW -82
Sim, Jon LW -77
Brennan, Kip LW -80

Flinn, Ryan LW -80
Giuliano, Jeff LW -79
Rosa, Pavel LW -77

Ziggy Palffy RW -72
Adam Deadmarsh RW -75
Trent Klatt RW -71
Tripp, John RW -77

Kanko, Petr RW -84

Brad Chartrand F -74
Hayward, Leon F -79
Clarke, Noah F -79

Muir, Bryan D -73
Aaron Miller D -71
Maxim Kuznetsov D -77
Mattias Norstrom D -72
Lubomir Visnovsky D -76
Jaroslav Modry D -71

Strbak, Martin D -75
Holland, Jason D -76
Rullier, Joe D -80
Seeley, Richard D -79
Zizka, Tomas D -79
Brad Norton D -75

Gleason, Tim D -83
Grebeshkov, Denis D -83
Joe Corvo D -77

Roman Cechmanek G -71
Huet, Cristobal G -75

Chouinard, Mathieu G -80
Hauser, Adam G -80

Senttereistä homma ei ainakaan jää kiinni. Laitureita saisi olla enemmän. Eiköhän homma toimi taas niin, että sentterit häärivät laidassa.

Itse odotan tulevalla kaudella paljon Frolovilta (toivottavasti ei tule sophmore slumpia), Aulinilta, Cammallerilta ja Kuznetsovilta. Ennenkaikkea toivon loukkaantumiskierteen loppumista ykköskentän kavereilta.

Mihinkähän väliin Pirnes meinaa itsensä mahduttaa. 1- ja 2-kenttä ovat aika tukossa jo. Kolmonen olisi ainut mahdollisuus. Tai Manchester.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kingsin huono tuuri loukkaantumisten kanssa jatkuu myös tällä kaudella. Nuori tulevaisuuden pelaaja Jared Aulin on poissa peleistä n.4kk. Hän loukkasi olkapäänsä Rookie ottelussa Anaheimia vastaan. Olkapää meni sököksi tappelussa Shane O'Brieniä vastaan. Huono tuuri miehellä koska hänellä oli suht hyvä mahdollisuus ottaa paikka pelaavasta kokoonpanosta. Ikävään paikkaan tuli pitkä huili.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Viestin lähetti Parker27
Kingsin huono tuuri loukkaantumisten kanssa jatkuu myös tällä kaudella. Nuori tulevaisuuden pelaaja Jared Aulin on poissa peleistä n.4kk. Hän loukkasi olkapäänsä Rookie ottelussa Anaheimia vastaan. Olkapää meni sököksi tappelussa Shane O'Brieniä vastaan. Huono tuuri miehellä koska hänellä oli suht hyvä mahdollisuus ottaa paikka pelaavasta kokoonpanosta. Ikävään paikkaan tuli pitkä huili.

L.A Daily News puhuu viidestä kuukaudesta. Pitkä lepo kuitenkin.

Hoidon pitäisi mennä seuraavasti: Kaksi kuukautta lepoa, siitä ajasta olkapää liikkumattomana (herkkua!). Sitten kuusi viikkoa käden toimintaradan kuntoon laittamista ja lopuksi kuusi viikkoa harjoitusta.

Kaveri on aika paljon ollut loukkaantuneena. Viime kaudella loukkasi kyynärpään kauden keskivaiheilla ja sen jälkeen kauden kaksi viimeistä kuukautta saatuaan iskun polveen. Ja nyt tämä. Hyvä säkä. Harmittaa koska Aulinista pitäisi tulla aikas hyvä pelaaja. Tappelijasta ei todellakaan ole kysymys.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Training Camp

Leirille osallistuvat seuraavat pelaajat:

2003 Training Camp Roster (as of 9/8/03)

* - Injured, will not participate

Goalies
-------
31 - Terry Denike, 6-2, 194 lbs., 22
32 - Roman Cechmanek, 6-3, 187 lbs., 32
35 - Cristobal Huet, 6-0, 190 lbs., 28
46 - Mathieu Chouinard, 6-0, 212 lbs., 23
65 - Ryan Munce, 6-0, 173 lbs., 18

Defensemen
----------
2 - Bryan Muir, 6-4, 215 lbs., 30 years
3 - Aaron Miller, 6-3. 218 lbs., 32
5 - Tomas Zizka, 6-1, 206 lbs., 23
6 - Maxim Kuznetsov, 6-5. 230 lbs., 25
8 - Martin Strbak, 6-2., 200 lbs., 28
14 - Mattias Norstrom, 6-2, 222 lbs., 31
17 - Lubomir Visnovsky, 5-10, 188 lbs., 27
27 - Joe Corvo, 6-0, 205 lbs., 26
28 - Denis Grebeshkov, 6-1. 195 lbs., 19
40 - Richard Seeley, 6-0. 210 lbs., 24
42 - Tim Gleason, 6-0, 217 lbs., 20
44 - Jaroslav Modry, 6-2, 226 lbs., 32
50 - Joe Rullier, 6-3, 211 lbs., 23
53 - Jason Holland, 6-3, 219 lbs., 27
54 - Aaron Rome, 6-1, 219 lbs., 19
60 - Garrett Stafford, 5-11, 188 lbs., 23
63 - Brad Norton, 6-4, 234 lbs., 28
64 - Francis Nault, 5-10, 197 lbs., 24
67 - Doug Nolan, 6-2, 210 lbs., 27
69 - Chris Barr, 6-3, 205 lbs., 21

Forwards
--------
7 - Derek Armstrong, Center, 6-0, 190 lbs., 30
11 - Steve Kelly, Center, 6-1, 205 lbs., 27
12 - Esa Pirnes, Center, 6-0, 189 lbs., 26
13 - Michael Cammalleri, Center, 5-9, 185 lbs., 21
15 - Jozef Stumpel, Center, 6-3, 225 lbs., 31
19 - Sean Avery, Center, 5-9, 185 lbs., 23
20 - Luc Robitaille, Left Wing, 6-1, 215 lbs., 37
22 - Ian Laperriere, Center/Winger, 6-1, 208 lbs., 29
23 - Dustin Brown, Right Wing, 6-0, 200 lbs., 18
24 - Alexander Frolov, Left Wing, 6-3, 196 lbs., 21
25 - Eric Belanger, Center, 6-0, 188 lbs., 25
26 - Trent Klatt, Right Wing, 6-1, 225 lbs., 32
28 - Adam Deadmarsh, Right Wing, 6-0, 210 lbs., 28
29 - Brad Chartrand, Right Wing, 5-11, 191 lbs., 28
33 - Ziggy Palffy, Right Wing, 5-10, 182 lbs., 31
34 - *Jared Aulin, Center, 6-0, 192 lbs., 21
37 - Kip Brennan, Left Wing, 6-4, 228 lbs., 23
39 - Noah Clarke, Left Wing, 5-9, 193 lbs., 24
41 - Jason Allison, Center, 6-3, 215 lbs., 28
43 - Jon Sim, Left Wing, 5-10, 190 lbs., 25
47 - Yanick Lehoux, Center, 5-11, 200 lbs., 21
48 - Petr Kanko, Right Wing, 5-10, 201 lbs., 19
49 - Ryan Flinn, Left Wing, 6-5, 248 lbs., 23
51 - Chris Schmidt, Center, 6-3, 212 lbs., 27
52 - Jerred Smithson, Center, 6-2, 197 lbs., 24
55 - Pavel Rosa, Right Wing, 6-0, 195 lbs., 26
56 - Alex Kim, Center, 5-11, 195 lbs., 24
57 - George Parros, Left Wing, 6-5, 232 lbs., 24
58 - Dan Welch, Left Wing, 5-9, 197 lbs., 22
59 - Mark Rooneem, Left Wing, 6-1, 196 lbs., 20
61 - Jeff Giuluano, Left Wing, 5-9, 205 lbs., 24
62 - Scott Barney, Left Wing, 6-4, 208 lbs., 24
66 - John Tripp, Right Wing, 6-3, 223 lbs., 26
71 - Vladislav Balaz, Left Wing, 6-3, 180 lbs., 19
72 - Leon Hayward, Center, 5-11, 200 lbs., 23

Pirnekselle on ainakin annettu aika pieni numero, toivottavasti se on merkki hyvästä. Toivottavasti Strbak onnistuu, Murray on ainakin etukäteen kaavaillut Martinia joko Modryn tai Lubon pariksi.

Ykköskentäksi on muuten kaavailtu Deadmarsh-Allison-Klatt, kakkoseksi Frolov-Stümpel-Palffy, kolmoseksi Lucky-Lappy-Belanger. Nelonen on vielä auki.

Näin Murray siis ainakin on hahmotellut ennen campia.
 

Karde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, LA Kings
Re: Training Camp

Viestin lähetti Ilmestyskirjanpitäjä
Ykköskentäksi on muuten kaavailtu Deadmarsh-Allison-Klatt, kakkoseksi Frolov-Stümpel-Palffy, kolmoseksi Lucky-Lappy-Belanger. Nelonen on vielä auki.

Näin Murray siis ainakin on hahmotellut ennen campia.

Hmm ompas Robitaillen arvo laskenut sitten viime näkemän, kun on kolmoskenttään joutunut. Luulisi nyt että mies mahtuisi edes kahteen ensimmäiseen kenttään.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Re: Re: Training Camp

Viestin lähetti Karde
Hmm ompas Robitaillen arvo laskenut sitten viime näkemän, kun on kolmoskenttään joutunut. Luulisi nyt että mies mahtuisi edes kahteen ensimmäiseen kenttään.

Kyse saattaa hyvinkin olla väliaikaisesta ratkaisusta. Klattille luvattiin sopimusneuvotteluissa mahdollisuus näyttää taitonsa ykkös-kakkosketjussa.

Melkein toivoisin, että Lucky jää kolmoseen. Silloin olisi kolmessa kentässä tulivoimaa. Ja Luke vetää toivottavasti Belangeriä vanavedessä. Belangerin kehitys kun näyttää polkevan paikallaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös