Liveseuranta 12.8.2012: 16. kilpailupäivä

  • 32 880
  • 203

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Jooh.. Eikö ne ois voinu roudata sen Saulin kundin sieltä jenkeistä, on kuulemma vetänyt hyvin Queenin solistina. Jessie J on ihana, mutta ei nyt saatana tähän biisiin ja tilaisuuteen...
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Kun perämoottori puuttuu, niin ei nämä oikein säväytä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mercuryn muistokeikalla G.Michael alisti kaikkia muita omalla vedollaan, mutta nyt sivussa. Tosin tuo muidun laulu oli ok.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voisihan sitä tuolla bileissä mukana olla jonain salskeana urheilijaäijänä, pienet pohjat Lontoon illasta ja joku juhlatuulella oleva urheilijaneito kainalossa hotellille jatkoille.

Mutta ei, jumitan sohvalla ja odotan pirteätä duuniaamua..
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Jessie J. Yhden levyn pukannu ulos. Myynyt 2,5milj. albumia ja 11milj. sinkkua. Tekee kappaleensa itse. Kait sitten kova sana. Tiedä häntä.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Voisihan sitä tuolla bileissä mukana olla, pienet pohjat Lontoon illasta ja joku juhlatuulella oleva urheilijaneito kainalossa hotellille jatkoille.

Mutta ei, jumitan sohvalla ja odotan pirteätä duuniaamua..

Niinpä ja kun päättäjäisten kunniaksi vietetään kisakylässä vielä oikein kunnon loppuhässijäiset, niin kyllähän tämä oma kohtalo vituttaa... Mutta oma moka, kun ei alkanut aikanaan miekkailijaksi tai maahockey-ammattilaiseksi... Pohjolan Pidot loppubiisiksi, perkele!

Pitää muuten sen verran spoilata, että illan kliimaksi koetaan, kun Ippe Natunen saapuu lavalle ampumaan ilotulitusraketit.
 
Viimeksi muokattu:

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
JYPin rumpukerho?
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
The Who!!!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kenties pitäisi kuunnella ratiota enemmän kuin nykyään. Pitipä oikein googlata tuo kyseinen Ed. Vaikuttaa ihan suositulta tyypilta saarilla.

Itse olen joutunut kuuntelemaan sekä YLEX:iä, että mm. Voicea töissä ihan jo vasten tahtoani, eikä hävetä sekuntiakaan myöntää etten tiedä tälläistä kaveria, enkä ole koskaan kuullutkaan.

Hienot päättäjäiset olivat, vaikka ehkä hieman olisi voinut pituudessa karsiakin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Olihan se melkoista brittiläisen musiikin sinfoniaa. Kyllä tuo maa on sen verran paljon hyvää musaa tuottanut vuosien varrella, että sitä kelpaa esitellä.

Stonesia ja Maccaa ei lopulta nähty. mutta The Beatles-musiikkia tuli silti. En tiedä pitäisikö Lennon laskea esiintyjien joukkoon, vaikka Imagine näytettiinkin videolta. Russell Brandin tulkinta I Am The Walrusista oli vähän omituinen, mutta jollain kumman tavalla toimiva.

Illan kohokohtia olivat ehdottomasti Fatboy Slim, The Who, Eric Idle, Kaiser Chiefs, Beady Eye ja Spice Girls. Myös Ray Davies esittämässä Waterloo Sunsetia oli hyvä ja Freddie Mercury ennen Queenin esiintymistä. Plussaa myös Bowien muistamisesta. Ja tietysti Lennonista, jonka videomateriaali oli kaivettu Yoko Onon arkistoista ihan päättäjäisiä varten. Tuota ei oltu aiemmin nähty missään. Niin ja Wish You Were Heren kansikuva oli mahtava niinikään. The Who oli kyllä näin jälkikäteen ajateltuna täydellinen pääesiintyjä. My Generation soi ja raketit paukkuvat. Mahtavaa! Queen rokkasi siihen asti, kunnes Jessie J päästettiin laulamaan We Will Rock You.

Urheilijat olisi tietysti voineet olla siellä paikoillaan jo alusta lähtien, nyt homma vähän lässähti kun samoja biisejä jouduttiin soittamaan kaksi kertaa koska urheilijoita ei saatu stadionilla tarpeeksi ripeään tahtiin.

Ed Sheeranin ääni ei riittänyt alkuunkaan Pink Floydin Wish You Were Hereen (vaikka muuten olikin ihan OK versio, ja olihan siellä soittajia niin Floydista kuin Genesiksestäkin) ja Jessie J Queenin solistina oli aivan täysi vitsi. En ollut kuullutkaan koko naisesta ennen tätä, ja taidan vältellä kuulemista tämänkin jälkeen. Samoin One Direction, Tinie Tempah ja Taio Cruz saavat painua unohduksiin ja vähän äkkiä. Hieman ihmettelin myös Led Zeppelinin ja Rolling Stonesin täydellistä sivuuttamista koko tapahtumasta. Olisi kai heidän musiikkiaan sentään voitu käyttää, soitettiinhan siellä Kate Bushia, David Bowieta ja ELOakin vaikka nekään eivät esiintyneet.

Muutenkin taas nähtiin, että ovat nämä vanhat legendat aivan eri kaliiberia kuin yksikään nykyartisti. Kaiser Chiefs tosin oli piristävä poikkeus tähän.
 
Viimeksi muokattu:

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Pidin kyllä suuresti niin avajaisista kuin päättäjäisistä: jotensakin olivat Pekingin antiteesi - huumorintajua ja individualismia valtaisten kellon lailla liikkuvien (pohjimmiltaan puoluediktatuurin siirtelemien) massojen sijasta. Hyvin brittiläistä ja englantilaista asennetta: en oikein usko että mikään muu järjestävä maa voisi suhtautua tuolla itseironialla, huumorilla ja keveydellä maansa historiaan ja kulttuuriin. Saksa olisi tehnyt ylevän, idealistisen ja huumorintajuttoman, Ranska tyylikkään, kultturellin ja huumorintajuttoman spektaakkelin. Brasilia on kyllä lupaava tässä suhteessa, jos vain malttavat jättää perinteisen mahtipontisuuden pois, karnevaalit vaan päälle.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja tietysti Lennonista, jonka videomateriaali oli kaivettu Yoko Onon arkistoista ihan päättäjäisiä varten. Tuota ei oltu aiemmin nähty missään.

Eikö tuo nyt ollut tuosta biisistä ihan se ikivanha "musavideo", jonka jo 80-luvulla jostain taivaskanavilta näki. Tubessakin lymyillyt jo viisi vuotta.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös