Liverpool FC 2015–2016

  • 136 958
  • 933

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pool tänään Merseysiden derbyssä:

Migs, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Lucas, Milner, Lallana, Couts, Firmino, Origi

Penkillä: Ward, Kolo, Smith, Stewart, Allen, Ibe, Sturre

Odotan vain ja ainoastaan Poolin voittoa. Allenin olisi ehkä halunnut nähdä Lucasin tilalla, mutta kai toi Lucas on enemmän sellainen stay at home kk:tän ankkuri, jota tuo muu ryhmitys kaipaa. Allen tuntuu kuitenkin olevan parempi ylöspäin, joten sikäli Lucas puoltaa paikkansa.

Joo tuo Abu Dhabin juttuhan on ollut esillä jo syksyllä ja viimeeksi aprillipäivänäkin. Satoja miljoonia puntia tulee kohta ovista ja ikkunoista, mikä on hyvä koska luotettavien huhujen mukaan myös koko pelaajisto myydään ja ostetaan uudet tilalle.

Ja tietty sen voisi mainita että Sturridge pelasi hyvän matsin ja näytti taas suht hyvin miksi terveelle Danielille on käyttöä Liverpoolilla...

Itse en tätä nyt muistanut ollenkaan, että aiemminkin on ollut mainintaa, dementia kai puskee päälle. Joillakin tuntuu olevan aprillipäivä monta kertaa vuodessa ja mikäs siinä. Suodatusta ja omaa ajattelua monet "uutiset" vaativat, mutta pitäähän se mielen virkeänä, kun lukee ajanvietteeksi jonkun lähes pelkästään mielikuvituksen tuotteita. Jotkuthan on tehnyt sillä omaisuuden ja myynyt esim. kirjoja vitusti ja leffoja on käynyt katsomassa järjettömät määrät ihmisiä.

Ei sillä Sturrellakaan Poolissa mitään tulevaisuutta ole, kun kaikki myydään pois ja ostavat paremmat tilalle. Sitä mestaruuksien määrää...
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Everton on pelannut ainakin tuloksellisesti huonosti jo pidemmän aikaa ja tälle trendille toivotaan jatkoa tänään. Sinisillä on kuitenkin laadukkaampi joukkue, kuin mitä sarjataulukko antaa ymmärtää. Pirteästi pelannut Origi saa tänään nyökkäyksen Kloppilta, mikä passaa varsin mainiosti. Toivottavasti Danielia ei pidetä kuitenkaan liian pitkään karsinassa, niin saatetaan nähdä vielä pikkulauantain villeimmät muuvit. Evertonin sauma lienee tänään nopeissa tilanteenvaihdoissa, sekä tietenkin erikoistilanteissa. Funes Mori on näistä rokottanut muutaman tällä kaudella. Aika moni sininen kävelee varmasti vielä tälläkin hetkellä puiston halki kohti Anfield Roadia, mutta mitään walk in the park-tyyppistä peliä tuskin tullaan näkemään. Evertonilla on kaksi merkittävää peliä jäljellä ja tämä on niistä toinen.

Up the Reds!
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Poolille siis 4-0 voitto ja ihan kävelyksihän toi peli meni sen jälkeen, kun Funes Mori oli ensin rokottanut Poolia. Loppu oli sellaista pikkupoikien höntsää, jossa jokainen halusi vuorollaan käydä koittamassa maalintekoa. Ja hyvinhän se meni, Kloppo sai nauraa räkäisesti mitä surkeammille yrityksille.

Toivottavasti Origi ei ole pitkään saikulla, mutta pahaltahan toi näytti. Tossa olisi kaivattu jotain georgelaraqueta kuittaamaan tilanne. Voitto tästä pelistä Poolille, mutta harmaita pilviä jatkoa ajatellen. Sturre avaa Harakoita vastaan ja sitten junnuille aikaa, jotta edes Sturren saavat teipattua kasaan Epsanjaan.

Learn to play The Liverpool Way. Vittu joo, Lallanasta jos ottaa mallia, niin ei se paljon eroa nykyiselläänkään Huuhkajien kärjistä, nollat pysyy taululla.

E. Se piti vielä laittaa, että Sakho on yllättävän lyhyt. Pidin sitä pitkään kauheena mörkönä, mutta sehän näyttää lyhyemmältä kuin Origi. Tämä havainto muutamista viime peleistä ja Poolin kulmista, joihin Sakhokin on noussut mukaan. Siellä ovat olleet vierekkäin ja Origi on näyttänyt pidemmältä.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Vaikka toivoinkin rutiniisuoritusta niin ihan noin hyvään lopputulokseen en olisi aluperin uskonut mitä eilen nähtiin. Ei Toffeesilla ollut oikein mitään eväitä ihan alkuminuutteja lukuunottamatta väistää kotijoukkueen prässiä. Niiden pelin avaaminen oli puolustuksessa lähinnä säälittävää katseltavaa. Ainut missä olisi hieman voitu parantaa niin huolellisemmalla pelillä olisi voitu antaa 6 tai 7-0 pataan. Oli tuo kyllä koominen tilanne matsin lopulla kun Lucas tuhnuili laukauksen kanssa ja lähes koko vaihtopenkki Kloppin johdolla repesi spontaanisti nauruun, eikä Lucas itsekään ottanut sitä vissiin niin tosissaan.

Pelaajista täytyy nostaa Milner esille, joka järjesteli taas ne tarvittavat maalit. Teki myös molempiin suuntiin todella paljon töitä ja alussa näyttikin siltä että rappaa itselleen vielä punaisen ennen taukoa. Onneksi keskittyi sitten olennaiseen. Milner on näköjään noussut sarjan syöttötilastossa jo kärkisijoille keikkumaan. Toki Özilin lukuihin on matkaa paljon. Origin loukkaantuminen jätti paskan maun, mutta seuran tiedotteen mukaan oltaisiin sentään vältytty murtumilta. Jos siellä siteet on paukkuneet kuten epäillään, niin voihan siitä kuukausien huili siltikin tulla. Viikoista nyt ainakin puhutaan, ja veikkaan ettei Origia nähdä torstailiigan välierissä.

Noita loukkaantumisia kun on tuolta physioroomin sivujen kautta seuraillut tässä kauden aikana, niin aika hyvin ollaan keikuttu TOP 2 sijoilla koko kauden. Nytkin jaetaan Palacen kanssa ykköspaikka.

Learn to play The Liverpool Way. Vittu joo, Lallanasta jos ottaa mallia, niin ei se paljon eroa nykyiselläänkään Huuhkajien kärjistä, nollat pysyy taululla..
Jos tuon Lallanan tehoja tuijottaa niin silti nolla on porukan tehokkaimpia pelaajia. Laukaus on tuhnu ja sitä se tuskin enää urallaan kehittää. Noista läpiajoista pitäisi kyllä vaan rokottaa, ihan samalla lailla kuin Bentekenkin pitäisi. Suurin hyöty tulee siitä että se oikeasti pystyy tekemään hyökkäyksissä rytmiä pallon ympärille. Antaa suht hyvin pieneenkin tilaan syöttöjä, sekä pystyy pitämään palloa ja antamaan muille pelaajille aikaa tulla pelattavaksi. Lisäksi tuo prässääminen onnistuu suht hyvin. Varmaan näistä syistä myös Kloppo antaa tällä hetkellä vastuuta miehelle. Onhan tuo myös tällä kaudella ollut yksi tasaisimmista suorittajista joukkueessa. Jos Lallana päivitetään kesällä parempaan samantyyppiseen pelaajaan, niin puhutaan jo suht kovasta pelimiehestä.

Sturre avaa Harakoita vastaan ja sitten junnuille aikaa, jotta edes Sturren saavat teipattua kasaan Epsanjaan..
Tässä suosittelisin kyllä että Sturridge avaa seuraavan kerran vasta epsanjassa, sillä oletuksella että Origi on poissa, ja antaa junnujen hoitaa harakoiden kaato kokonaan lauantaina. Ojoa ja Ibeä vaan piikkiin juoksemaan. Kyllä taustalta joku Milner sitten tekee sen tarvittavan rankkarimaalin.

Aina sympaattinen Rafa on silti kiva nähdä jälleen valmennustouhuissa Anfieldin nurmella!

EDIT: Sturridge sai muuten tosiaan 50 maalia täyteen 87 ottelussa. Liverpoolin historiassa 4 nopein suoritus ja aika kovia kavereita jäi taakse (mm. Suarez, Owen, God, King Kenny, joilla kaikilla on mennyt yli 90 matsia samaan rekordiin).
 
Viimeksi muokattu:

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eilinen oli Poolilta kolmas peli Anfieldillä putkeen, missä tekevät 4 maalia, kun edellä oli 4-0 voitto Stokesta ja viimeisimpänä 4-3 voitto Dortmundista. Tältä pohjalta voisi kenties odottaa saman jatkuvan myös lauantaina Harakoita vastaan, kun heillä on omissa kolissut toiseksi eniten Valjussa. Ehkei näin pääse käymään, mutta voitto Poolin on pakko tuosta kairata. Harakat kyllä pelasi sillä tavalla hyvin edellisessä pelissään Cityä vastaan, että Cityn peli oli aivan karmean näköistä. Tosin en ole varma, että oliko se Harakoiden hyvyyttä, vai Cityn paskuutta.

Silti en lähtisi ihan sillä Bournemout-pelin avauksella Harakoita vastaan, kun heillä on kuitenkin aika helvetisti pelissä ja voivat vielä helposti pelata itsensä pois putoajan paikalta. Ojo kärkeen yhdessä Firminon ja Iben kanssa kyllä käy, mutta puolustus voisi olla enemmän normaalimpi.

Jos tuon Lallanan tehoja tuijottaa niin silti nolla on porukan tehokkaimpia pelaajia. Laukaus on tuhnu ja sitä se tuskin enää urallaan kehittää...

Joo näinhän se on. Noista Valjun tehoista(yht. 3+6) tuli 3+3 viidessä pelissä(Norwich 23.1. - Soton 20.3.) Viime kaudella Lallana tehoili Valjussa 5+3. Sitä ennen viimeisellä kaudellaan Sotonissa 9+8. Mielestäni Lallana ei ainakaan vielä ole ollut £25m arvoinen, mutta josko tästä vähitellen. Se ei ole tietenkään yhdenkään pelaajan vika, jos joku maksaa tästä mottipäisiä, kun toinen sellaista pyytää. Lallana on nyt tosiaan Poolin jaetulla neljännellä sijalla tehopörssissä yhdessä Benteken kanssa, Bentekellä on tosin enemmän maaleja. Edellä ovat vain Couts, Milner ja Firmino. Ja onhan noista Lallanan maaleista yksi se voittomaali Norwichia vastaan.

Se eilinen yritys siitä läpiajosta ei ollut maalintekijän yritys. OK, längistä ilmeisesti yritti, mutta aikaa oli niin paljon, että mitä tahansa muuta siitä olisi pitänyt suorittaa. Pool ei tähän kaatunut, mutta jossain tiukemmassa pelissä noista on vaan pakko tehdä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Joo näinhän se on. Noista Valjun tehoista(yht. 3+6) tuli 3+3 viidessä pelissä(Norwich 23.1. - Soton 20.3.) Viime kaudella Lallana tehoili Valjussa 5+3. Sitä ennen viimeisellä kaudellaan Sotonissa 9+8. Mielestäni Lallana ei ainakaan vielä ole ollut £25m arvoinen, mutta josko tästä vähitellen. Se ei ole tietenkään yhdenkään pelaajan vika, jos joku maksaa tästä mottipäisiä, kun toinen sellaista pyytää. Lallana on nyt tosiaan Poolin jaetulla neljännellä sijalla tehopörssissä yhdessä Benteken kanssa, Bentekellä on tosin enemmän maaleja. Edellä ovat vain Couts, Milner ja Firmino. Ja onhan noista Lallanan maaleista yksi se voittomaali Norwichia vastaan.
25miljuunaa pitää vaan nykypäivänä maksaa hg-statuksen omaavasta brittien maajoukkuepelaajasta kuin pelaajasta. Eivätkä hinnat ainakaan laskusuunnassa yleisesti ole. Ja tuolloin ostohetkellä oli tosiaan erittäin hyvät esitykset Sotonissa alla.

Ei se silti ihme olisi jos mies lähtisi myyntiin kesällä tai joutuisi ainakin pienempään rooliin ensi kaudella.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Itsellä ei meinannut oikein edes uni tulla eilen silmään, kun päässä pyöri tuo Origin tilanne. Kaverin eduksi pitää kyllä sanoa, että on jotain tehnyt oikein, kun niin älyttömästi harmittaa. Itsellä ei ollut minkäänlaisia odotuksia kaverin suhteen ennen kauden alkua ja nyt se painaa kuin mikäkin Maradona menemään. Ligue 1:n viime vuoden "Worst team of the year"- jäsenestä Anfieldin sankariksi on varmasti ollut aika pitkä matka. Ja kun sinne on päästy, niin väsynyt puujalkapakki talloo nilkan ruttuun. Hellurei ja hellät tunteet.

Nyt siellä on sitten Daniel ainut luontainen kärki, joka on täydessä, tai ainakin melkein täydessä pelikunnossa. Muuan Christian Benteke on myöskin pikapuoliin käytettävissä ja niin hullulta kuin se kuulostaakin, niin käyttöä saattaisi jopa olla. Firmino siirtynee Divockin poissaolon myötä valeysiksi ja hoitelee sitä ylintä tonttia Sturridgen kanssa vuorotellen. Newcastlea vastaan taas akatemian jannuja kentälle.

Toivottavasti Origi kuntoutuu ennen EM-kisoja, niin Wilmotsilla on edes sauma kutsua tämä mukaan Ranskaan. Rooli saattaa jäädä pieneksi, mutta kyllä se aika rajua olisi, jos kisaunelma tuohon eiliseen höntyilyyn kaatuisi.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vittu näitä luureja! Taas hukku tekstit.

Sitä olin kirjailemassa, että belgialainen RTBF kertoo Origin olevan 4-6 viikkoa saikulla. Huomenna vielä uusi kuvaus ja hommat selkenee. Joku ligamentti paskana.

Ja onneksi tosiaan se toinen belgi on lähes täydessä tikissä. Jos edes vähän pystyisi stunttaamaan Sturrea.

Hienoa on myös M.Owenin nimittäminen Poolin ekaksi kansainväliseksi lähettilääksi. Jee jee.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Itsellä ei meinannut oikein edes uni tulla eilen silmään, kun päässä pyöri tuo Origin tilanne.

Jep, vitutus on ollut valtava tuon yhden idiootin tempauksen jälkeen. Kehtasi vielä hypistellä Everton logoa ulos lentäessään. Yleensähän alivoimalla pelaava joukkue saa rutkasti virtaa ulosajosta, mutta tuon tempun jälkeen Everton pelaajat suorastaan lopettivat pelaamisen. Hävetti ilmeisesti oman pelaajan sikailu.
Sturridgella sitten mennään kärjen osalta lopun tärkeät pelit. Newcastlea vastaan toivottovasti on penkillä ja säästellään Eurooppaliigan välieriin, kuten yllä on jo moni toivonut. Täydessä pelikunnossaan Sturre on kyllä raskaamman sarjan kärki Origiin verrattuna. Mutta pelikunto ei varmaan ole vieläkään paras mahdollinen. Itse olen ollut näkevinäni hieman arastelua Sturridgelta tiukkoihin paikkoihin menemisissä. Tästä on seurannut helpohkoja pallon menetyksiä tiukoissa paikoissa. Ja vielä kerran vitutuksen ilmaus Origin loukkaantumisesta. Nuori hujoppi on kirmaillut viime aikoina kentällä kuin nuori hirvenmulli syyskiimassa (mutta paljon järkevämmin) ja latonut maaleja.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lienee Poolille hyvä asia, että Sturre haluaa tehdä lisää maaleja Poolin paidassa. Silti, vaikka hän itse toisin väittääkin, tämä on jotenkin hassua, että mahdollisesta hipaisusta pitää huudella lehdistössä. En ole maalien perään, mutta kuitenkin... Selvästi osui pakaraan, kattokaa vaikka. Vitut se pallon lentorata paljon siitä shortsin lahkeeseen hipaisusta muuttunut. Coutsin maali komealla vedolla, sanon minä. Lisää niitä oikeasti Sturren itse tehtyjä maaleja odotellessa. Huntti saa tulla täyteen vaikka kuink anopeasti tahansa.

Liverpool’s Daniel Sturridge targets 100-goal mark for club

Brenkku taisi muistaakseni jo valitella Anfieldin nurmen huonosta kunnosta, mutta en tiedä, että tilanne yhtään muuttunut. Luulisin, että talven aikana ei ainakaan mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Marraskuussa Anfieldillä pelataan rugbyn Four Natoins -turnauksen finaali. Kuinkakohan paljon se nurmi kärsii tuosta? Tai on kärsimästä.

Liverpool’s Anfield to host Four Nations rugby final in November

Itseäni hieman hämää noissa huhujutuissa pyörivä yksi nimi. OK, en tiedä yhtään, miten jannu on pelannut esim. tällä kaudella, mutta Harakoissa ei saanut mitään älytöntä aikaan, jos se edes olisi nyky-Harakoissa mahdollistakaan. Chelskikin on huhujen mukaan kiinnostunut Hatem Ben Arfasta. Poolin kiinnostuksesta Ben Arfaan on ollut jo hetken aikaa huhuja, mutta jotenkin itselle tulee sellainen olo, että eikös noissa huhuissa pitäisi pyöriä vähän toisenlaisia nimiä? OK, 16 byyriä 29 matsiin on kovempi rekordi kuin yhdelläkään Poolin pelaajalla Valjussa ja Nizza on aika hyvin pärjännyr Ligue 1:ssa, mutta silti, vaikka soppari loppuukin tähän kauteen.

Udinesen urheilupomo Cristiano Giaretta on vahvistanut, että Pool on konkreettisesti kiinnostunut heidän 21 -vuotiaasta Piotr Zielinskistä. Tämä tuntuisi enemmän sellaiselta hankinnalta, joka sopisi nykyiseen Kloppon Pooliin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ai Mignolet? :D

Mulla ei ole mitään käsitystä, miten Migs voisi onnistua kärkenä, joten kai se on parempi jättää Migsille vaan noi torjuntahommat. Tai sitten Migs kärkeen antamaan Sturrelle lepoa ja pienentämään loukkaantumisriskiä, ja Ward byyriin. Mistä sitä Klopposta tietää ja Harakathan kaatuu vähän heikommallakin esityksellä
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Lienee Poolille hyvä asia, että Sturre haluaa tehdä lisää maaleja Poolin paidassa. Silti, vaikka hän itse toisin väittääkin, tämä on jotenkin hassua, että mahdollisesta hipaisusta pitää huudella lehdistössä. En ole maalien perään, mutta kuitenkin... Selvästi osui pakaraan, kattokaa vaikka. Vitut se pallon lentorata paljon siitä shortsin lahkeeseen hipaisusta muuttunut. Coutsin maali komealla vedolla, sanon minä. Lisää niitä oikeasti Sturren itse tehtyjä maaleja odotellessa. Huntti saa tulla täyteen vaikka kuink anopeasti tahansa.
Samaa kattelin itekkin tuossa tilanteessa, Sturre siinä peukutti itteään ja viittoili persuksiinsa. Mutta eikö tämä ole juuri osoitus sitä että jätkällä on halu tehdä maaleja. Everton pelissä Sturre laukoi monta tosi jämäkkää vetoa, jotka tosin maalivahti torjui. Mutta hänellä on kyky laukoa maalikohikon alueelle ja niihin paikkoihin, mistä oletettavasti mokke ei pysty torjumaan. Tätä kykyä ei ole muilla Poolin pelaajilla.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Samaa kattelin itekkin tuossa tilanteessa, Sturre siinä peukutti itteään ja viittoili persuksiinsa. Mutta eikö tämä ole juuri osoitus sitä että jätkällä on halu tehdä maaleja. Everton pelissä Sturre laukoi monta tosi jämäkkää vetoa, jotka tosin maalivahti torjui. Mutta hänellä on kyky laukoa maalikohikon alueelle ja niihin paikkoihin, mistä oletettavasti mokke ei pysty torjumaan. Tätä kykyä ei ole muilla Poolin pelaajilla.

Joo sitä juuri tarkoitin, että Sturre on nähdäkseni kuitenkin sellainen tyypillinen maalintekijä, joka haluaa kaikki hipaisut ja läheltäpitimaalit itselleen, vaikka haastiksessa taisi sanoakin, ettei esim. pyri puhumaan maalia/maaleja itselleen. Tätä puhumista ei kai lähiaikoina olekaan tapahtunut, mutta noi mainitsemasi eleet kentällä ko. maalissa ovat melkein sama asia. Ja sehän on sitä monen nykyisen ja menneen maalintekijän tyypillistä käytöstä. Hyvä merkki siis maalintekijälle sinänsä. Tietyllä tavalla itsekäs kusipää. Ja Sturren maaleja Pool tarvitsee jatkossakin. Siitä ei ole kahta sanaa. Pysyisi nyt vaan kunnossa, kuten on yllätyksekseni tehnyt, tuollakin peliajalla. Olisi Poolille hyvä, jos ei mahtuisi Royn jengiin, skaboissa nasahtaa rikki kuitenkin, tavalla tai toisella.

Sturren etu moneen muuhun Poolin pelaajaan on tuo vasuri. Muilla se on vaan enemmän hölmö kuin mitään muuta, paitsi Milnerillä, joka osaa sillä heittää kesoja. Moreno pakkina on luku sinänsä. Toinen Sturren kaltainen vaikuttaa olevan Ojo, joka teki muistaakseni kai Exeteriä vastaan sellaisen vasurin lobbyn takakulmaan. Ojo on tietenkin nuori, mutta sellaista tiettyä yhtäläisyyttä Sturreen on tuon vasurin kanssa.

Muista Poolin hyökkäävistä pelaajista ainakin laukaisumäärillä erottuu tietenkin Couts. On oikea jalkainen hyvin puhtaasti ja aika yksipuolinen hakuineen, mutta saa silti niitä mestoja. Couts pystyy vetämään vielä aika hyvin maalia kohti, tietyllä tavalla se Sturren vasuri on kyllä vaarallisempi. Osasto Hendo, Milner, Can on enemmän sellaista haulikolla räiskintää. Ja Hendo ei saa edes läheltä sisään eli veskarin ohi, vaikka kehikon sisään menisikin.

Mulle kyllä kelpaa kaikki maalit, joilla nyt seuraavaksi Newcastle kaatuu. Vaikka Benteken hattu. Ihan sama, kunhan 3 pistettä jää Poolille
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Ehjä ja kliinisesti viimeistelevä Sturre mahtuu minunkin papereissani Poolin rosteriin jatkossakin, pysyisi nyt vaan terveenä. Mikähän on ensi kaudella Benteken rooli, jos joukkueessa on Sturre, Origi ja Ings? Annetaanko vielä mahdollisuus, vai todetaanko että ei istu joukkueen pelityyliin? Balotelli varmaan ulkoistetaan jonnekin lopullisesti.
Poolilla on vielä saumat ensi kauden europeleihin, sekä Valioliigassa että Euroliigan kautta. Mieluummin tietysti Euroliigan voitto ja sitä kautta Mestareiden liigaan. Kunhan ei vaan jäisi luu käteen molemmissa.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Brittilehdistössä arvuuttelevat Poolin kokoonpanoksi pitkälti samaa kuin vieraissa Bournemouthia vastaan. Eli Pool lähtisi kokoonpanolla Ward, Randall, Kolo, Skrtel, Smith, Stewart, Lucas, Allen, Ojo, Firmino, Ibe. Saas nähdä. Harakat eivät pelanneet mielestäni mitenkään erityisen hyvin Cityä vastaan, vaikka tasurin ottivatkin, mutta ainakin Cityn pelaaminen oli aika kuraa. Saiko Harakat ja Rafa tämän aikaan, en ole täysin vakuuttunut, mutta sellainen söheltäminen varmasti sopisi Harakoille.

Pienin varauksin tuota Poolin mahdollista avausta tarkastelen, mutta eihän se onneksi mikään katastrofi kuitenkaan ole. Nyt niitä "uusia" malintekijöitä tarvitaan, jos Pool ei odottele Sturre penkiltä ratkomaan peliä. Firmino siellä tietenkin on, mutta miten tarjoilu. Harakoilla on tietenkin enemmän pelattavaa tässä pelissä sarjapaikkansa takia, mutta toisaalta heidän vierassaldo on aika karmea. Viimeiseen 10 vieraspeliin Harakoiden saldo on 1 voitto ja 9 tappiota maalierolla 7-21. Kauden 17 vieraspelistä Harakoilla on 2 voittoa ja 1 tasuri maalierolla 10-39, mitkä on aika kammolukemia.

Mikä on sitten Rafa effect? Kloppo ainakin toivoi Rafalle hyvää vastaanottoa Anfieldille ja miksei tuolta standing ovation irtoaisi.

Kyllä mä kaikesta huolimatta lähden ykköstä Vakioon tarjoamaan, vaikka muutkaan merkit eivät järkyttäisi.

E. Pari juttua unohtui. Eli Kloppo antoi pressissä positiivista kommenttia Ingsin ja Canin suhteen. Molemmat saattavat pelata vielä tällä kaudella. Kolosta oli taasen todennut, että Kolo on tärkeä mies Poolille, vaikkei pelaisikaan. Enteilee jatkon kannalta mitä, vai ei mitään?
 
Viimeksi muokattu:

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Pienin varauksin tuota Poolin mahdollista avausta tarkastelen, mutta eihän se onneksi mikään katastrofi kuitenkaan ole. Nyt niitä "uusia" malintekijöitä tarvitaan, jos Pool ei odottele Sturre penkiltä ratkomaan peliä. Firmino siellä tietenkin on, mutta miten tarjoilu.
Minua hiukan huolestuttaa juuri samat jutut, jos Pool satsaa Euroliigaan ja peluuttaa kakkosporukkaa Valioliigassa, niin kunpa ei vaan kävisi kylmät molemmissa... putoamista vastaan taistelevat joukkueet kun saattavat hyvinkin aiheuttaa yllätyksiä. No mutta Pool haki pisteet Bournemouthiakin vastaan 'junnujoukkueella', joten kyllä minullakin on vakiossa ykkösvarma tässä kohteessa. Voitto tänään ja nousujohteinen kevät saa jatkoa. Voi turkanen sitä Southampton -pelin sössimistä, siinä heitettiin arvokkaita pisteitä hukkaan. Kunpa tänään ei heitetä pisteitä 'Harakoille'! :D
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
No perkele...

Liverpool defender Mamadou Sakho suspended after positive drug test
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Mamalad ilmeisesti päättänyt kääntää hiekkarannoilla päitä vähän reilummalla kädellä. Rasvanpolttoaineen käytöstä UEFA pelaajaa syyttää. Kolo sai samantyyppisestä tapauksesta muutama vuosi takaperin puoli vuotta popparia ja samanlaista tuomiota odotellaan nytkin. Mamadou ei ole tällä hetkellä pelikiellossa, mutta yhteisymmäryksessä managerin kanssa on päätetty ottaa vähän etäisyyttää viheriöön tutkinnan ajaksi. Kivasti hajoaa pakka käsiin ennen tärkeimpiä pelejä. Tänäänkin on joku peli, mutta ei taida nyt kyetä katsomaan.....
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
En olisi kovinkaan yllättynyt, jos noita nappeja olisi tyrkytetty maajoukkueen matkassa. Clairefontainessa on ilmeisesti tuo doping-kulttuuri lähes DDR:n tasolla.
Idioottihan pitää silti pelaajan olla, että suostuu syömään kaikki tarjotut mömmöt.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En edelleenkään peru puheitani Lallanasta... Poikkeus vahvistaa säännön, vai miten se meni. Ei ollut avaus ihan se arvailtu, kenties onneksi.

Mama selkiyttää sitten topparien peluuttamista. Voi voi. Ei silti mikään järkyttävä yllätys, että futiksessa käry tulee.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oli kyllä jäätävän hyvä esitys Poolilta. Varsinkin toinen puolikas meni ihan tuubiin, jopa vähän sinnepäin pelaamalla. Migs pisti pelin jännäksi hienolla nyrkkeilyllä. Eiku, eihän se vittu ollut lähelläkään sitä palloa. Hyökkäyksessäkin nähtiin maailmanluokan suorituksia. Näiden ansiosta Pool pystyi venymään kotitasuriin ylivoimaista vastusta vastaan. Hyvä tulos siis... eiku...

Nythän se näyttää sitten siltä, että Poolin ensi kauden europelit riippuu EL:n voitosta. Valjun osalta ManU on liian kaukana.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Tämänpäiväisen tasurin seurauksena kaikki paukut pitää laittaa Eurooppaliigan voiton tavoitteluun. Pahimmillaan tässä jää luu käteen ja ensi kaudella pelataan pelkästään valjua. Vaikea siinä tilanteessa on saada vahvistuksia joukkueeseen. Pari hienoa maalia tänään ja pari painajaismaista tilannetta omissa, tai oli siinä Newcastlella myös paikat naulata vaikka voitto. Sakhon sekoilu tekee kauden lopusta vaikeamman. Kolo on symppis, mutta parhaimmillaan Sakho on reilusti edellä oman pään pelissä, varsinkin paikkaustilanteissa. Koomaileva Sakho on kyllä ollut joskus Skrteliäkin huonompi, mutta viimeaikoina kova luu. Nyt se luu puuttuu. Kaksi aika tärkeätä pelaajaa loppukauden sivussa, jos Sakho saa kakkua. Noh, toivotaan että Kolo pelaa unelmakevään ja johdattaa joukkueen nostelemaan pyttyä. Kololla on ihan hyvät syötöt. Kolo on paras. Ostan Kolon fanipaidan.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pahimmillaan Poolille käy tosiaan kylmät eli europelit jäävät kokonaan väliin, kuten Chelskillä tulee käymään. Ero on vain siinä, että Chelskiin niitä pelaajia saavat varmasti värvätyksi isolla rahalla, mutta Poolin kohdalla voi olla hippasen vaikeampaa. Siis huippupelaajien ja -talenttien. Ai niin, Poolhan tulee saamaan rekkalasteittain pelihiekkaa, kun Henry tekee businesstä ja myy Poolin, johan tämän varmisti hänen Linda-vaimon twiitti. Eli ei sittenkään mitään hätää Poolilla.

Ei ollut Kolosta eilen pelastajaksi. Ihan OK suoritus, mutta ei mitään mullistavan hyvääkään. Ekassa maalissa keskitys lähtee Kolon edestä, mutta en tuota maalia laittaisi silti Kolon piikkiin. Toisessakin maalissa Kolo katselee keskityksen lähtevän, mutta en tuotakaan nyt Kolon piikkiin varsinaisesti laittaisi, vaikka kaveri siinä Koloa vähän viekin ennen keskittämistä. Muutoin Kolon tilastot pelistä näyttää ihan OK. Riittääkö se Poolille lopuissa peleissä?

Nythän tuossa olisi Skrtelillä suuri mahdollisuus napata toisen pelaavan topparin paikka ja palata omalle vanhalle tasolleen. Onko miehestä siihen, sitä ei pysty tietämään. Aiemmin kaudella Lovrenin pelaaminen näytti Skrtelin vierellä aivan paskalta, kun toppareina pelasivat, joten onko tässä sitten osasyytä siihen, että toppariparina jatkaisi Lovren-Kolo. Ja voihan sinne Lovrenin vierelle eksyä vielä Lucaskin, mutta silloin täytyy olla muilla jo päät poikki.

Pelin aikana ihmettelin kaverille, että missäköhän Flanno on, kun ei mahdu edes penkille. Bournemouth-pelissä Flanno oli viimeksi penkillä, mutta Evertonia ja Newcastlea vastaan ei mahtunut edes sinne. Vai onkohan tilanne se, että Kloppo kouluttaa Flannoa Soton-pelin jäljiltä? Sillä vaan meinasin, että ei toi Connor Randallin peliesitys Harakoita vastaan nyt mikään kovin kummallinen ollut. Yhdessä twiitissä joku epäilee jo, onko Flanno kuollut... Noilla näytöillä en olettaisi Randallin olevan kuitenkaan Flannoa edellä.

“Did he win a competition?” – Twitter reacts to Connor Randall’s outing for Liverpool vs Newcastle United

Veskarin tontti on paha, kun virheet näkyvät helposti taululla. Aika ajoin keskusteluissa joku tuo esille seikan, että siinä ja siinä pelissä veskari otti pari maailmanluokan seiviä, joten ikään kuin se antaisi synninpäästön nyt tässä kohtaa tulleesta virheestä ja helposta maalista. Ikään kuin pisteet menisivät tasan, kun siinä toisessa pelissä ei olisi tullutkaan sitä voittoa. Näinhän se ei perkele missään nimessä mene.

Kyllä veskarin tehtävänä on nimenomaan torjua ja voittaa niitä pisteitä omalle jengille, eikä se homma voi mennä niin, että jollain toisen pelin loistolla voi korvata seuraavan pelin virheen/virheet. Tilanne on Migsin kohdalla se, että tämän virheet ovat maksaneet Poolillle enemmän pisteitä kuin yhdenkään muun pelaajan missään jengissä. Olihan toi nytkin aika huvittavaa, että kaveri jää sata metriä vajaaksi pallosta ja vastustaja kiittää.

Liverpool’s Simon Mignolet has made more errors leading to goals than any other Premier League player

Liverpool FC: Two shots for Newcastle, two goals - 'Get Mignolet out of the club immediately'

Peli ei ole vielä pelattu Poolin osalta, joten nyt vaan rivit kasaan ja Villarreal nurin samoilla lääkkeillä kuin Dortmund, niin finaalissa voi sitten katkaista Sevillan voittoputken.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Kolo sai samantyyppisestä tapauksesta muutama vuosi takaperin puoli vuotta popparia ja samanlaista tuomiota odotellaan nytkin.
Tuli eilen illan pimetessä hieman perehdyttyä tuohon Maman keissiin vähän syvemmin, ja aika huolestuttavia seikkoja sieltä nousi. Tuon Kolon pelikiellon oli määrännyt FA, joka on oletettavasti hieman armollisempi toimielin kuin UEFA. Sielläpäin tuomioita kielletyn aineen käyttöön liittyen on jaettu hieman kovemmalla kädellä. Dinamo Zagrebin Arijan Ademi sai 4 vuotta kakkua viime syyskuussa pelatun Mestareiden liiga-ottelun jälkeen feilatun testin tuloksena.

Lieventävänä tekijänä Sakhon tapauksessa voidaan pitää sitä, että rasvanpolttoaineet eivät suoranaisesti vaikuta suorituskyvyn tehokkuuteen. Toisaalta niiden nauttiminen lihaskuntoharjoittelun ja fyysisen kunnon ylläpitämisen yhteydessä saattaa näkyä orastavana maalivireenä ja keveämpänä jalkana. Itse veikkaan, että UEFA heittää lunta tupaan ihan huolella. Tässä on loistava mahdollisuus tehdä varoittava esimerkki ja ilmaista järjestön kanta vilppiin huippu-urheilussa. Asia erikseen on, että miten helvetissä suurseurana ainakin joissain piireissä pidetty Liverpool antaa tällaisen paskamyrskyn tapahtua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös