Liverpool FC 2015–2016

  • 136 958
  • 933

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
On tammikuu ja Poolilla pientä loukkaantumissumaa. Asioita voi tapahtua nopeastikin.

Toppatiosastolle olisi nyt tyrkyllä lainamiehenä Steven Caulker. QPR:n mies, mutta ollut alkukauden lainalla Sotonissa, jossa näki Poolin pöllyttävän heidän verkkoa kuudesti yhdessä pelissä.

Steven Caulker: Makes sense or awful? Liverpool FC fans react to transfer target

Ja samalla tulee tieto ja vahvistus, että Caulker on loppukauden lainalla Poolissa. Kolon kanssa Arsua vastaan avauksessa? Oliko kellään omissa veikkauksissa tätä?

CONFIRMED: Liverpool FC sign Steven Caulker on loan until end of season

Samalla voidaan todeta, että Origi on sivussa vielä seuraavat 3-4 viikkoa mitättömän pienen polvioperaation jälkeen. No, jos olet jo muutenkin telakalla, niin miksei sitten korjata samalla jo ilmeisesti pidempään haitannutta ongelmaa. Benteke ja junnut, nyt on todellakin teidän aika näyttää habaa.

Liverpool striker Divock Origi sidelined after knee operation


E. Caulkerin siirto tarkoittaa samalla käytännössä sitä, että muut huhut tuolle osastolle voitaneen unohtaa tai sivuuttaa jatkossa. Eli esim. joku Interin Ranocchia ei ole tulossa. Kesällä on taas uudet kuviot päällä, mutta nyt näin. Antaa Caulkerin näyttää, jos vaikka yllättäisi, positiivisesti!
 
Viimeksi muokattu:

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Jos vastaus on Steven Caulker, niin olisi ihan mielenkiintoista tietää, mikä oli kysymys. :) Ei vaineskaan. Oikeastaan se, että kaveri lähtökohtaisesti vahvistaa tuota nykyrosteria kertoo siitä, missä jamassa ollaan. Loppuvuoden laina on vieläpä todella riskitön. Nuorempana, kun Caulker oli Tottenhamin miehiä, niin osa oli sitä mieltä, että tästä saa kolme leijonaa pitkäaikaisen luottotopparin. Sittemin ne puheet ovat tosin hiljentyneet. 24 vuoden iässä kehittyminen on tietenkin mahdollista ja jos hyvin pelaa, niin miksei korvaisi Koloa kauden päätteeksi.

Pakkien tilanne näyttää tällä hetkellä ilmeisesti siltä, että Kolo on varmasti huomenna avarissa.Toisesta paikasta kisaavatkin sitten kaikella järjellä Caulker, Ilori ja aikaa vastaan kamppaileva Sakho. Lucas siirtynee omalle pelipaikalleen. Oma mielipide on, että jos Sakho ei ole 100% valmis, niin ei avariin. Innostuin aika paljolti siitä, kun Klopp herätteli toivoa Maman pelaamisen suhteen jo huomenna. Hymy tosin hyytyi, kun muisteli loukkaantumisen jälkeistä peliä Watfordia vastaan. Ilori ei myöskään ole täydessä kunnossa johtuen vähäisestä vastuusta ja Caulkerin tilanne on aika pitkälti sama. Tänään ihan näillä näppäimillä ryhmä kokoontuu Melwoodin harjoituskeskukseen ja Jurgen saa tarkaan miettiä, kuka komppaa huomenna Tourea.

Arsenalilla tulee olemaan Sanchezin poissaolonkin myötä aika paljon kovemman näköinen nippu, mutta hittoakos sillä on väliä. Sarjakärki vierailee loukkaantumisuman keskellä olevan Liverpoolin luona mukanaan sarjan tällä hetkellä ehkä paras pelaaja Mesut Özil. Emre voisikin käydä toivottamassa veljellisesti kaverin tervetulleeksi, vaikkapa keltaisen arvoisesti. Pöytä on katettu. Toivottavasti äijillä on nälkä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Vaikka en Caulkerista innostu viime aikojen perusteella pätkääkään pelaajana niin tähän tilanteeseen parempi hätäinen laina josta päästään kesällä eroon kuin se että olisi siirtokassasta irrotettu hätäostokseen 15 miljuunaa puntaa. Nyt päästään kauden jälkeen helposti eroon ja ostetaan pois mikäli pelaa sen arvoisen kevään, ja todistaa mm. allekirjoittaneen epäilykset vääriksi.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ilorin pelaamiseen tällä viikolla avauksessa en jaksa uskoa ilman uusia loukkaantumisia, kun Ilori joutui vaihtoon Exeter-pelistäkin. Eiköhän huomenna pelaa keskellä Toure ja Caulker. Sakho lienee vasta juuri kuntoutunut omasta vammastaan ja Caulkerin hankinnan jälkeen tuskin kannattaa riskeerata uutta vammaa Sakholle.

Tässä joutuu kirjoittamaan ihan niin kuin tämä olisi joku Liverpoolin sairaala-ketju, eikä FC Liverpool-ketju.

Kun Skrtel, Sakho ja Lovren ovat tervehtyneet, olen optimisti heidän suhteensa, niin Caulker pelaa varmaan cup-peleissä ja istuu Valioliiga-peleissä penkillä. Ilorin voisi lähettää tammikuun lopussa taas vuokralle jonnekin, jos ja kun keskuspuolustajien terveystilanne kohenee ja ei tule uusia vammoja.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Linkissä Kloppon perustelut Caulkerin hankinnalle. Nämä + Andin mainitsemat seikat, niin kaiketi ihan hyvä veto tähän väliin. Iloria tuskin noihin kovempiin peleihin uskaltaa laittaa, jos ei kelvannut kentälle edes tämän kauden Villassakaan. Nyt jonkun punnan voi käyttää jonnekin muulle pelipaikalle, jos sopiva kaveri tammikuun aikana löytyisi.

Jurgen Klopp: This is why I signed Steven Caulker

Balosta on ollut huhua, että olisi kenties tulossa takaisin Pooliin ja mikäs siinä, kun noin hieno mies on kyseessä. Balosta on jo kaikenlaista juttua ollut, mutta laitetaan nyt vielä tämäkin, kun tämä stoori on nyt tässä jo parin päivän ajan pyörinyt netissä. Itselleni tämä on ainakin uusi juttu. Tapansa kullakin, liekö jo päässyt eroon tästä tavasta.

Mario Balotelli used to urinate in people’s boots before training, former team-mate Kerlon reveals

Ja lisätään Balosta nyt vielä sen verran, että mies palailee kentille huomenna n. 4kk:n saikulta eli nivusleikkauksen jälkeen. Tässä valossa(kaan) en oikein ymmärrä, miksi Pool haluaisi miehen takaisin Melwoodiin, kun pelejä on alla tältä kaudelta vain 4 ja niissä on syntynyt 1 maali.

Jos kentällä ei mene täysillä, niin business muuten rokkaa. The Normal One.

Liverpool apply to trademark 'The Normal One' after selling merchandise featuring Jurgen Klopp's famous phrase
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Poolin business taitaa saada apuja muualtakin. Jonjo Shelveyn £12m siirto Swanseasta Newcastleen tietää ilmeisesti about £3,6m summaa Poolille. Jostain luin, että Poolin myydessä Jonjon Swanseaan £5m hintaan, olisi tuolloin sopparissa ollu sell-on clause. En mene takuuseen asiasta. Jos näin on, on tuo ollut hyvää businesstä Poolilta.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Tuo 30% tekisi Liverpoolille lopulta £8.6m Shelveystä ja Swansea saisi lähes saman summan eli £8.4m, melkein 50/50. Jonjo oli vielä pari vuotta sitten sellainen pelaaja, että arvasi pelaajan tekevän ottelussa maalin, mutaa tekeekö vastustajan päähän vai oman maalin. Se oli joskus arvoitus. En kaipaa Shelveytä takaisin Liverpooliin, ehkä Newcastle on Shelveylle oikea osoite.

Illan Arsenal-peli on jo vähän mielessä, että kuinka pärjäämme kapealla kokeneiden pelaajien porukalla Liigan kärkiporukalle, mutta niillä aina mennään, jotka ovat terveinä. Voittamaan tietysti lähdetään Arsenalia, viime kauden 5-1 kotivoitto Arsenalista mielessä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Näköjään Sakho on saatu parsittua pelikuntoon ja samoin Henderson, Milner ja Ibe. Nimellisesti kohtuullinen kokoonpano siis tänään ottamassa vastaan sarjajohtajaa.

Liverpool: Mignolet, Clyne, Toure, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Milner, Lallana, Ibe, Firmino.
Penkki: Ward, Benteke, Caulker, Lucas, Allen, Smith, Teixeira.

Johanneksen viestiin viitaten olisin tyytyväinen tällä kertaa n. 3-0 tulokseen jossei tuota 5-1 tulosta saada uusittua. Veikkauksena kuitenkin hillitympi 0-2 tulos Arsenalille ja 2 kpl uusvanhoja loukkaantumisia lisäksi kesken pelin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tasuri tuloksena. Ei paha, mutta silti jotain jäi kaivelemaan. Toisaalta lopussa tasoihin, joten sinällään lähes voitto Poolille. Ei jaksa nyt mitään syvällistä tilittää, mutta esim. Ibe ei meikäläistä vakuuta oikein mitenkään. Case Sterlingin yhteydessä tuli heitettyä, että antaa Sterlingin mennä, kun Poolilla on Ibe, mutta ihan eri tason kavereista on kyse, Sterlingin eduksi. No, ihmetellään huomenna lisää. Pari päivää ja uusi peli edessä. Edelleen Leicesterin mestaruus näyttää melkein todennäköisemmältä kuin Poolin top-4.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Wardille pitää antaa mahdollisuus yrittää maalivahdin hommia. Mignoletin olisi pitänyt torjua kaksi ensimmäistä Arsenalin maalia. Näen asian näin, koska maalivahdilta ei ole kiellettyä pelastaa horjuvan puolustuksen tekemiä virheitä. Firmino pelasi loistavan 1. puoliajan ja näytti oikeaa osaamistaan. Lopulta tasapeli oli oikea tulos ja 3-3 pelejä on hauska katsella. Sakho ja Toure ovat hieman epäsopiva pari keskuspuolustukseen. Kyllä toisen keskuspuolustajan pitää olla vähän liikuvampi pelaaja kuin Sakho tai Toure ovat. Pelit jatkuvat tunetusti sunnuntain Man Utd-kotipelilä, joka ei tietenkään ole yhtään helpompi vastustaja Liverpoolille kuin illan ottelun Arsenal.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Ei tullut 5-1:htä, mutta yhtä paljon maaleja! :) Jotakuinkin ok tulos, etenkin kun etukäteen spekuloitiin, että minkähänlaisen junnuporukan Pool saa edes raavittua kasaan... jokohan Firmino näytti todellista osaamistaan? Miestähän on vähän kritisoitu siitä, että eväitä olisi nähtyä parempaankin. Tämä antaa kuitenkin uskoa tulevaan ManU -peliin. Ei tainnut tulla loukkaantumisia?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei tullut 5-1:htä, mutta yhtä paljon maaleja! :) Jotakuinkin ok tulos, etenkin kun etukäteen spekuloitiin, että minkähänlaisen junnuporukan Pool saa edes raavittua kasaan... jokohan Firmino näytti todellista osaamistaan? Miestähän on vähän kritisoitu siitä, että eväitä olisi nähtyä parempaankin. Tämä antaa kuitenkin uskoa tulevaan ManU -peliin. Ei tainnut tulla loukkaantumisia?

Firmino on ollut todella keskinkertainen pelaaja odotuksiin nähden. Toivottavasti eilinen nyt poisti paineita tarpeeksi ja kone pääsee kunnolla käyntiin. Onhan sillä taitoa vaikka mihin...

Ei tainnut uusia saikuttelijoita tulla. Milner oli kyllä niiiiiiiin tuskaisen näköinen pitkän aikaa, että en ihmettele vaikka oli poissa ManU -pelistä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ibe ei meikäläistä vakuuta oikein mitenkään.
Ei vakuuta ei. Samaa päätä Karjalan mäntyyn -puuhastelua tuo on ollut pallollisena jo vaikka kuinka pitkään. Ei kyllä vakuuta Emre Cankaan. Turhake, josta pitäisi päästä eroon asap.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Ei vakuuta ei. Samaa päätä Karjalan mäntyyn -puuhastelua tuo on ollut pallollisena jo vaikka kuinka pitkään. Ei kyllä vakuuta Emre Cankaan. Turhake, josta pitäisi päästä eroon asap.

Ibe kuskasi varsinkin toka puolikkaan alussa itsensä sumppuun ja jäätyi useamman kerran. Canista en kyllä luopuisi (enkä Ibestäkään). Eilisessä pelissä turhakkein oli Lallana, todella pehmeä lähes joka tilanteessa. Omissa soi Mignoletin ja Sakhon avustuksella pari kertaa ja kolmannessa Koloa vietiin, mutta muutenhan Kolo pelasi odotuksiin nähden hyvän pelin. Rauhallisuus pisti silmään (vai liekö hidas). En odottanut pelistä mitään, joten alun noin 20 minuutin hallinta oli yllätys. Toka puoliskolla myös tappioasemassa peli kulki yllättävänkin hyvin ja Hobitti teki tasoituksen. Eilinen peli antaa taas toiveita ManU peliin, jolloin tuloksena on tietenkin taas paluu arkeen ja hirmuinen vitutus.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Schalken keskuspuolustaja Joel Matipin arvaillaan DM-huhuissa tehneen jo sopimuksen Liverpoolin kanssa. Tulisi kesällä 2016, ilmaisella siirrolla, koska sopimus Schalken kanssa päättyy. DM-huhu, uskokoon kuka tahtoo.

Ibe ja Can ovat nuoria ja lupaavia. Jos heidät myytäisiin pois, niin aika isolla rahalla jouduttaisiin hankkimaan parempia pelaajia kuin Ibe ja Can. Olen minäkin pettynyt ainakin Iben kauteen 15-16, mutta parikymppisten kanssa kannattaa joskus olla kärsivällinen, kun heistä pääsee eroon esim. kesällä 2018 tai 2019, jos he eivät kehity tässä välissä avainpelaajiksi.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aikaisemminkin on tullut mainittua tuosta Iben "pelisilmättömyydestä" ja siitä, että vaikka kaveri on nopea, niin ei hän pääse läheskään samaan tahtiin ohi vastustajasta 1 vs 1 -tilanteissa kuin aikanaan Sterling. Pelisilmättömyydellä tarkoitan mm. syöttöjen ajoituksia ja juuri tuota itsensä umpikujaan puskemista. Näissä tilanteissa se pallo lähtee jalasta vasta, kun itse ei pysty tilanteessa mitään muuta tekemään.

Canin kohdalla on vähän samaa. Pallollinen peli ei kuitenkaan ole se Canin vahvuus, vaan se on sellaista voimajyräämistä täysillä eteenpäin. Ja syötöissä sama kuin Ibellä. Enemmän puolustavana keskikenttänä Can toimii paremmin ja siksi en näkisi Poolille hyvänä ratkaisuna päästää Cania pois. Itse näen tilanteen niin tällä hetkellä, että tulevaisuudessa Canilla olisi enemmän annettavaa Poolille kuin Ibellä.

Matipin sopparista olin itsekin tulossa kirjoittamaan. Tuo on nyt ollut eilen ja tänään muutamassa aviisissa "varmana tietona", joten voihan se ollakin totta kesällä 2016. Esisopparista siis nyt kyse, kun näin saa hänen kohdallaan toimia. Tekee asetelmat kesälle mielenkiintoisiksi tuolla osastolla.

Mainitaan nyt vielä tuokin, että Migno olisi tekemässä uutta sopparia Poolin kanssa, jonka arvo olisi £18.7m. Kloppo on ollut kuulemma kovasti tyytyväinen Mignon otteisiin. Mä en oikein tätä ymmärrä. Mignolla on vanhaa sopparia jäljellä vielä 2,5 vuotta, mutta silti sorvattaisiin uutta. Palkka nousisi nykyisestä £60k/viikossa aina £80k/viikossa ja soppari kestäisi aina vuoteen 2020 asti. Minun mielestäni Migno ei ole edeelleenkään Valjun tai CL:n voittavan jengin ykkösveskari. Voin olla väärässä, mutta tältä se nyt vaan vaikuttaa.

Ja se on eilisessä positiivista, mikäli kukaan ei tosiaankaan loukkaantunut. Ihmeiden aika ei ole ohi.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Joo. Pakko olla tasuriin tyytyväinen tällä kertaa. Kyllähän se tosiaan niin meni että tuo keskuspuolustus oli auttamatta liian puujalkainen Arsenalin hyökkäyskalustoa vastaan, mutta minkäpä tällä hetkellä teet. Ajoittainhan siellä oli kyllä sitten valoakin ikkunassa prässin ajoituksen suhteen, sekä etenkin Firminon onnistumisissa.

Cania ja Ibeä ei ehkä kannata vielä dumata lopullisesti mihinkään vaikka helppoja virheitä tulee molemmille pelistä toiseen. Klopp on nyt työskennellyt vasta pari kuukautta herrojen kanssa, ja ei olisi mielestäni mikään ihme että ensi kaudella ovat jo ihan eri tasolla kun taktiset asiat ja itseluottamus kypsyvät. Molemmat ovat kuitenkin jo parantaneet siitä mitä se pelaaminen oli Rodgersin alkukauden aikana. En haluaisi Raheemia ja Jordonia verrata keskenään (jo senkin takia että ovat pelaajatyypeiltään erilaisia), mutta Raheemin kehitystä auttoi tietyssä vaiheessa varmasti se että ympärillä oli huippuvireiset Suarez ja Sturridge. Nuori pelaaja nimittäin imee varmasti oppia jos on noin huippuja vierellään päivittäin. Ibellä ei tämän tason moottoreita ole käytettävissään ja koko joukkueen hyökkäyspelaaminen on ihan erilaista kuin tuolloin nähtiin.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Firmino pelasi varmasti parhaan ottelunsa Poolin paidassa, varsinkin toinen maali oli komea. Tämmöistä lisää, kiitos. Kunhan keskikentän pohja saadaan toimimaan, ja Firmino ja Coutinho hyvälle pelipäälle, niin onhan kumma jos ei ala tilanteita syntymään. Vai johtuiko Firminon hyvyys siitä, että Coutinho ei pelannut? Firmino sai vastuuta eivätkä olleet viemässä tilaa toisiltaan?
Kyllä Canista kannattaa pitää kiinni, mieshän on jo nyt avauskokoonpanon tasoinen pelaaja, ja vielä kehittymässä. Rodgersin ostamista tulevaisuuden lupauksista moni saataa jäädä ikuiseksi lupaukseksi, mutta Canissa on todellista potentiaalia. Eri asia sitten, kuinka kauan Can ja esim. Coutinho pysyvät Anfieldilla, jos esim. vuoden-parin sisällä vaikkapa ManCity tai Real Madrid tekisivät tarjouksen... no, ei mennä asioiden edelle.
Oman pään erikoistilanteisiin vielä treeniä, ja tästä matsista onnistumiset mukaan ja ManUn kimppuun.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Can on aivan nolla pallon kanssa. Ok, eilen avausmaali Canin vedon kakkospallosta, mutta vastaavasti Canin helposta syöttömokasta Arsulle paikka, josta seuranneesta kulmasta maali. Hyötysuhde pitää olla paljon suurempi plussien ja miinusten suhteen. Jos ei tee virheitä pallollisena, ei ole pakko olla tehokas. Jos tekee virheitä jatkuvalla syötöllä, pitää olla näyttöjä vastapainoksi. Sori vaan, mutta minä en näe sitä potentiaalia.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Can ei missään nimessä ole nolla pallon kanssa, mutta tilanteiden tunnistamisessa on ongelmia (Iben tapaan). Lisäksi välillä itseluottamusta on liikaakin, mutta joka tapauksessa Canilla on hyvä tulevaisuus edessään. Ibestä olen muutamien palstatoverien tapaan hieman huolissani, mutta kyseessä on kuitenkin vielä nuori kaveri ja myyntipuheet näiden herrojen kohdalla ovat aivan käsittämättömiä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Wardille pitää antaa mahdollisuus yrittää maalivahdin hommia. Mignoletin olisi pitänyt torjua kaksi ensimmäistä Arsenalin maalia. Näen asian näin, koska maalivahdilta ei ole kiellettyä pelastaa horjuvan puolustuksen tekemiä virheitä. Firmino pelasi loistavan 1. puoliajan ja näytti oikeaa osaamistaan. Lopulta tasapeli oli oikea tulos ja 3-3 pelejä on hauska katsella. Sakho ja Toure ovat hieman epäsopiva pari keskuspuolustukseen. Kyllä toisen keskuspuolustajan pitää olla vähän liikuvampi pelaaja kuin Sakho tai Toure ovat. Pelit jatkuvat tunetusti sunnuntain Man Utd-kotipelilä, joka ei tietenkään ole yhtään helpompi vastustaja Liverpoolille kuin illan ottelun Arsenal.
Samaa mieltä olen että kyllähän Mignoletia pitäisi vähän nyt kouluttaa penkin puolella, joten kokeillaan ihmeessä Wardin virettä punapaidassa. Viime kaudellahan Rodgersin tekemä Simonin penkittäminen auttoi helkkaristi ja loppukauden tuloksena oli nollapelejä enemmän kuin kenelläkään muulla veskarilla.

Manu-matsi itseasiassa voi jopa ollakin "helpompi" Liverpoolille kuin Arsenal. Tai "helppo ja helppo", mutta Manun hyökkäys on ollut ainakin asteen-pari staattisempaa kuin Arsenalin, ja siten noinkin puujalkaiselle puolustukselle voisi olla aavistuksen helpompaa. Sitten on eri jos Van Gaal onnistuu iskostamaan pelaajilleen nuo toppareiden ja laitapakkien välit sekä linjan taakse pelaamisen niin helpompi voidaan unohtaa. Sen verran pahoja vaikeuksia on oikeastaan kaikilla Poolin toppareilla noissa pienissä sivuttaisliikkeissä ja käännöksissä ollut.

Firmino pelasi varmasti parhaan ottelunsa Poolin paidassa, varsinkin toinen maali oli komea. Tämmöistä lisää, kiitos. Kunhan keskikentän pohja saadaan toimimaan, ja Firmino ja Coutinho hyvälle pelipäälle, niin onhan kumma jos ei ala tilanteita syntymään. Vai johtuiko Firminon hyvyys siitä, että Coutinho ei pelannut? Firmino sai vastuuta eivätkä olleet viemässä tilaa toisiltaan?..
Firmino on pelannut tosiaan nyt muutaman kerran erittäin mallikkaasti, enkä usko senkään olevan sattumaa että vastustajat ovat silloin olleet Cityn ja Arsenalin tyyppisiä joukkueita jotka eivät bussina puolusta. Siellä on tilaa ollut pelata ihan eri tavalla. Näkisin että Kloppilla on tässä suurimmat ratkaisun avaimet käsissään jalostaa taktiikkaansa ja pelaajien rooleja niin että kavereista saadaan sama hyöty irti kaikissa matseissa. Toki siellä yläkerrassa on edelleen myös se puute että kärkipelaajien liike ei riitä kun pelataan busseja vastaan. Silloin näille taitureillekaan ei sitä tilaa synny taustalle.

Can ei missään nimessä ole nolla pallon kanssa, mutta tilanteiden tunnistamisessa on ongelmia (Iben tapaan). Lisäksi välillä itseluottamusta on liikaakin, mutta joka tapauksessa Canilla on hyvä tulevaisuus edessään. Ibestä olen muutamien palstatoverien tapaan hieman huolissani, mutta kyseessä on kuitenkin vielä nuori kaveri ja myyntipuheet näiden herrojen kohdalla ovat aivan käsittämättömiä.
Nimenomaan näin. Kärsivällisyyttä kannattaa ehkä näiden kanssa vielä olla sillä Ibe täytti vasta joulukuussa 20v ja Can toissapäivänä 22v. Tuo pelikäsitys ei ole niitä helpoimpia osa-alueita kehittää mutta kyllä sekin iän myötä tapaa kypsyä ainakin jonkin verran. Nämä herrat on aikanaan maksaneet Liverpoolille yhteensä varmaan sen reilut £10M joten omat niistä myymällä saataisiin nyt pois reilustikin, mutta parin vuoden jälkeen se ei enää hyvältä bisnekseltä välttämättä tuntuisi, kun huomioi kehittymisen mahdollisuudet ja riskit että jollain nuokin pelaajat pitäisi korvata.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kyllä pelaajien hintalaput ovat nousseet taas vähintään 50-100%. Ibestä pitäisi saada ainakin £20m ja Canista £25-30m, että kannataisi edes harkita pelaajien myyntiä. Syynä on tietysti uusi TV-sopimus, joka on voimassa 2016-19. Jokainen seura saa uudesta sopimuksesta noin £80m kaudessa, kuten on kirjoitettu useaan kertaan. Sen seurauksena oikeat lupaukset maksavat jatkossa £35-50m, ainakin jos ovat brittipelaajia.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Sunnuntaina olisi sitten Louis Van Gaalin poppoo vastassa Anfieldilla. Jotenkin sellainen tunne, että tästä pelistä ei jää paljoa kerrottavaa jälkipolville. ManU tullee pelaamaan jälleen pedanttisen tylsää futista ja Poolin alakerran avustuksella nappaavat täydet pisteet. Tai sitten ei.

Liverpoolin paras sauma hoitaa peli kotiin voi piileä kaaoksen aiheuttamisessa. Van Gaal haluaa joukkueensa hallitsevan ottelua koko 90 minuuttisen ajan ja tämä pelitapa sisältää todella paljon sivustaan ja alaspäin suuntautuvia syöttöjä. Jos Pool saisi ajoittain iskettyä vimmatun prässinsä kiinni, niin sitten on saumoja edetä vauhdilla kohti jopa ylihypetettyä puolustusta. Klopp saa varmasti ryhmäänsä ladattua sellaisen määrän testosteronia, että Fellainin kannattaisi melkein käydä parturissa, ettei tule väärinymmärryksiä. Näissä "isoissa peleissä" Jurgenin punaiset ovat olleet kovia ja luottoa löytyy nytkin. Firmino sai viime pelissä koko Korkeasaaren pois selästään ja jatkanee Benteken tilalla myös nyt. Uusia loukkaantumisia ei liene tullut, mutta palailijoitakaan ei taida ainakaan jonoksi asti olla. Vai olisiko nyt makeimpaan mahdolliseen saumaan Danielin aika? Kloppon pressi taisi olla tänään, mutta itse en ole herran puheisiin perehtynyt...
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Kloppilla on todella suuri työmaa edessään. Keskuspuolustus on ollut jo vitsi kauan aikaa, jo silloin kun Pool "melkein voitti" mestaruuden. Skertelin johtama puolustus on ollut aina todellinen vitsi. Niinkuin jo aikaisemmin kirjoitin, kaudelta 2013-2014 kun Pool "melkein" voitti:

Viisi ensimmäistä seuraa kaudella 2013-2014 ja päästetyt maalit:
Man City 37
Liverpool 50
Chelsea 27
Arsenal 41
Everton 39

Kertoo jotain Skertelin johtamasta puolustuksesta Aggerin lähdön jälkeen. 50 päästettyä maalia, jessus! Faktat puhuvat puolestaan. Katsokaa ihmeessä Poolin season review kyseiseltä kaudelta. Itse katsoin sen yhden kerran ja se riitti. Aivan karmeaa katsottavaa. Ja se on ollut samaa sen jälkeen tähän päivään saakka. Keskuspuolustus..... sitä Poolilla ei yksinkertaisesti ole.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kertoo jotain Skertelin johtamasta puolustuksesta Aggerin lähdön jälkeen. 50 päästettyä maalia, jessus! Faktat puhuvat puolestaan. Katsokaa ihmeessä Poolin season review kyseiseltä kaudelta. Itse katsoin sen yhden kerran ja se riitti. Aivan karmeaa katsottavaa. Ja se on ollut samaa sen jälkeen tähän päivään saakka. Keskuspuolustus..... sitä Poolilla ei yksinkertaisesti ole.
Mun mielestä Skrtel pelasi juuri mainitsemallasi kaudella parhaan kautensa Liverpoolissa. Aggerin lähdöllä tarkoitit kai Hyypiän lähtöä? Agger ei valitettavasti johtanut Liverpoolin puolustusta koskaan ainakaan muualla kuin vesijumppaosastolla ja siksi se vähän ontuu aina mainita tästä Aggerin huikeudesta. Tästä oikeastaan päästään osaongelmaan sillä Liverpoolissa tuntuu pääsevän huipputoppariksi fanien mielestä jo sillä että osaa auttavasti potkaista. Puolustamisella ei niin väliä. Tästä esimerkkeinä Ensin Agger ja nykyisin Sakho.

Nykytilanteessa toivoisi oikeastaan että Lovrenin varmuudesta tulisi pysyvää muutamaksi vuodeksi ja sen ympärille voisi rakentaa paremmin. Sakho valitettavasti taitaa olla liian lasinen ja epävarma pitkällä tähtäimellä vaikka sympaattiselle ranulle kaikkea hyvää toivoisinkin. Skrtelillä tulee kohta jo ikä vastaan joten eiköhän Kloppo tuota osastoa uusiksi kohta laittele.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös