Liverpool FC 2015–2016

  • 137 061
  • 933

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Bentekellä kävi vaan sääliksi Leicesteriä eikä viitsinyt tehdä... Mutta miten ihmeessä avustava ei bongannut tuossa tilanteessa paitsiota jo keskialueella? Sikäli ihan hyvä etteivät tehneet siitä maaliakaan.

Tuossa tilanteessa kaikkein priceless-kamaa oli kun symppis-Kloppo heitteli vielä läpyjä nauravan Ranierin kanssa.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Joo, taisi olla manageritkin vielä joulutunnelmissa tuossa tilanteessa eivätkä liian kireinä... viime hetken vastahyökkäyksessä Benteke sai pallon ollessaan yli puolenkentän, eikä alapuolella ollut kuin yksi vastapuolen pelaaja. Sääntöjen mukaanhan pitäisi olla kaksi, joista toinen on yleensä maalivahti, jota siellä ei nyt ollut... onkohan brittimediassa spekuloitu aiheesta yhtään? Onko kukaan löytänyt juttuja? Menee vähän ohi aiheen ja hiustenhalkomiseksi, mutta joskushan esim. kaksi hyökkääjää pääsee tyhjää maalia kohti, silloin ei ilmeisesti ole paitsiota jos pallon saava pelaaja on alempana kuin syötön antaja, vaikkei pallon ja maalin edessä olisi yhtään vastapuolen pelaajaa? Nythän pallo tuli kuitenkin Bentekelle ylöspäin.

ManUn, Watfordin ja Palacen lisäksi ilman voittoa jäi myös Arsenal, joten sikälikin kolme pistettä oli tärkeitä eilen. Nelossija ei ole kauhean kaukana.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Tuossa tilanteessa kaikkein priceless-kamaa oli kun symppis-Kloppo heitteli vielä läpyjä nauravan Ranierin kanssa.
Kun katsoo ympärilleen ja miettii, mitä Chelseassa tapahtui, mitä ManUssa tulee piakkoin tapahtumaan ja vielä mahdollisesti Arsenalissakin jokin ihmeellinen päivä, niin saa olla tyytyväinen, että nahkahousu tuli Pooliin.
Eilisestä hulabaloosta vielä sen verran, että olihan se suhteellisen ehyt peli punaisilta. Todelliset tähtihetket ja neronleimaukset olivat vähissä, mutta tavaksi tulleet koomailut pystyttiin jättämään pois. Lovren on ollut oikeasti hyvä, enkä nauti aamukahvin kanssa edes konjakkia tätä kirjoittaessa. Todella hyvää tekemistä ja uskaltaisiko jopa sanoa, että on tällä hetkellä Poolin luotettavin toppari. Oma suosikkini on Sakho, mutta loukkaantumisen mukanaan tuoma tauko näkyy aika räikeästi eritoten pallovarmuudessa. Origille pitää antaa myös porkkanaa. Todella ennakkoluulotonta ja suoraviivaista haastamista. Wes Morgan ja Robert Huth eivät todellakaan ole kärpässarjalaisia, joten nuoren belgin paikka avauskokoonpanoon oli viisas päätös der Kaiserilta. Molemmat topparit olisivat varmasti mieluummin nauttineet pienestä kinkunsulattelu-painista Benteken kanssa, mutta joutuivatkan vatsat täynnä paahtamaan jäniksen perässä. Harmillinen loukkaantuminen tosin päätti varsin eloisan illan.
Hyvät pisteet ja viihdyttävä peli.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Lovren on ollut oikeasti hyvä, enkä nauti aamukahvin kanssa edes konjakkia tätä kirjoittaessa. Todella hyvää tekemistä ja uskaltaisiko jopa sanoa, että on tällä hetkellä Poolin luotettavin toppari. Oma suosikkini on Sakho, mutta loukkaantumisen mukanaan tuoma tauko näkyy aika räikeästi eritoten pallovarmuudessa.
Lovrenista helppo olla samaa mieltä. Tällä hetkellä joukkueen paras toppari. Sakholla osittain varmaan joo vaikuttaa tuo pelaamattomuus mutta onhan ranskiksella aina ollut noita mustia hetkiä pallon kanssa. Sakho tahtoo usein rakastaa palloa liian kauan ja kun kosketus ei ole aina silkkiä niin vastustaja saa sille paineen päälle. Katkomisen mies hoitaa yleensä kyllä mallikkaasti.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Avaus tänään: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Lallana, Coutinho, Firmino, Benteke.
Penkki: Bogdan, Toure, Randall, Lucas, Smith, Teixeira, Ibe.

Eipä yllätyksiä siis Black Catsia vastaan ole kokoonpanossa. Benteke myös avauksessa koska on käytännössä ainut pelikuntoinen hyökkääjäkin toistaiseksi. Ibe on toipunut sairastelustaan myös penkille asti. Pakkovoiton paikka ja herkullinen se olisi ottaakin koska edellä olleet joukkueet on menettäneet tällä kierroksella pisteitä taas ihan kiitettävästi.

Myös Jon Flanagan on alkanut palailemaan kentille "kevyen" 19kk:n poissaolon jälkeen. Flanno pelasi eilen U21 treenipelissä puoli tuntia. Ei tuo varmaan ihan äkkiä vielä edustuksen mukana ole mutta toivotaan ladille toipumista nyt vihdoinkin.

Sergi Canos näytti muuten Brentford-lainallaan maalinteon mallia vanhemmille Pool-pelaajille. Alla linkkiä seuran sivuilta komeaan osumaan.
http://www.liverpoolfc.com/news/academy/201589-watch-canos-stunning-solo-goal-for-brentford
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Hohhoijaa, nyt on jo oppinut, ettei odota yhtään mitään tästä matsista. Vastustaja on toki perseillyt koko joulukuun, mutta aina nykyään kun on ollut valonpilkahdusta, liekki on sammunut. Nyt oikeastaan ollaan siellä suunnanjakajalla: tästä voitto, niin voidaan taistella jopa pääsystä neljän sakkiin, tappiolla painitaan sitten keskikastissa.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Firmino ekan puoliskon näkyvin Pool pelaaja. Kämmäsi alussa Coun syöttämän vapaan paikan omaan polveen. Järkkäsi sitten noin puolivälissä jaksoa itelle vetopaikan jossa Sunderlandin mokke sai vähän kynsiään välliin, tolppa. Clynen syötöstä pääsi vielä puskemaan, mutta kohti mokkea. Ihan ok puoliaika Poolilta, Yhtään vaaran paikkaa ei omissa ollut (yksi kulma ja Borinin veto vain). Benteka ja Lallana aika pimennossa, Coutinhoa pidetään tiukasti.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jokahan se sitten uusi, Hendon jalkavamma meinaan. Lucas ainakin kesken toisen jakson kehiin Hendon tilalle ja parissa kohtaa ikään kuin näytti hieman nilkuttavan, vaikka kyllä juoksemaankin pystyi. No mutta tarviihan Sturre vesijuoksuun seuraa.

E. Ja sitten vääntyy Sakholta polvi. Ihme on jossei paria kuukautta kanssa taas sovittele vesijuoksuvyötä lanteilleen

EE. Pool muuten voitti 0-1. Sakho pystyi pelaamaan pelin loppuun. Maalinteko, vaikea laji Poolille. Tuttua huttua.
 
Viimeksi muokattu:

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
1-0 voitto. Tuli de-ja-vuh olo niin kuin koiralla. Tämä on nähty ennenkin. Benteke tekee 1-0 ja sössii läpiajon lopussa. Eipä siinä Sunderlandilla ollut paikkoja. Yksi kulma koomailu toka puoliajan puolivälissä, josta olisi voinut tasoitus tulla. helpoittavat 3 pistettä.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Eihän tää mikään tuhkimotarina ole. Hirvittää kattoa tota keskikentän tomintaa. Kuka siellä sitä peliä tekee? Eilistä cityn peliä kun katoin niin noppa vitosella tullaan aika joutuin tilanteisiin. Klopin juostaan taktiikka ei auta kun kaikki tietää ton yhen kären järettömän homman.

Sitte tulee näitä joululahjoja.

Siltikään kukaan ei kulje yksin!
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Benteke on vaan niin höveli että pitää pelit jännittävinä loppuun asti.

Periaatteessa pitäisi olla tyytyväinen että suht heikko esitys johtaa 3 pisteeseen jo toista kertaa peräkkäin, mutta silti se kaivelee että hyvällä pelillä oltaisiin tappelemassa kärkisijoista tiukemmin. 9 pinnaa tässä vaiheessa kärkeen on arviolta pikkuisen liikaa noin ailahtelevalla pelaamisella, mutta esim. nelossija olisi vielä ihan haarukassa kun eroa on vain se 5p, ja siinä moni muukin joukkue ailahtelee edessä.

Eilen oli paikkoja sentään muutama totuttua enemmän ja varsinkin lopussa Iben sekä Benteken yritykset pitäisi tuolla tasolla naulata käytännössä aina sisään. Puolustuspäässä oli kyllä ihan tyydyttävä esitys, ja kuten jo aiemmin täällä on mainittu niin varsinkin Dejan Lovrenin pelaaminen miellyttää tällä hetkellä silmää. Iso tasonnosto tapahtunut Rodgersin ajoista. Sunderland toki on nyt tällä hetkellä ehkä sarjan heikoin jengi Villan ohella joten sen verran pitää varausta jättää kehuihin.

Tuo pelinrakentelu tosiaan on ongelma kun Coutinho liimataan aika tiukasti vastustajien toimesta. Muilla ratkaisut ovat enimmäkseen divaritasoa kuin valion kärkipäätä mitä noihin sumppujen avaamisiin tulee. Jännä nähdä mitä tammikuun ikkunassa tapahtuu kun ei yhtään pysty arvioimaan miten Klopp priorisoi mahdolliset vahvistukset. Itse mietin että keskellä tarvittaisiin aivoja, samoin maalilla myös ja sitten on vielä jotenkin ratkaistava laitapelaamisen ongelmat hyökkäyspäässä. Silti ei pysty yhtään arvailemaan ketä ja minne oltaisiin haalimassa jos siirtokassaa on Charles-joen varrelta Mersey-joen varrelle annettu...
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Poolin pelit jatkuvat tänään Valjussa vierailulla Upton Parkilla Hammersin vieraana. Helvetin tärkeä peli edessä, kuten Poolilla kaikki, mutta nyt on samoista sijoituksista tällä hetkellä taisteleva porukka vastassa, eikä Hammersia kannata päästää edelle.

Alkuun pieni tarkistus tuonne loukkaantumisten maailmaan. Poolin sairaslistasta saisi lähes yhden jengin kasaan, ainoastaan veskaria vaille. Physio Roomin tietojen mukaan Poolilla on 10 pelaajaa sairaslistalla, joista tosin Allen on ihan vain "sairaana." Lopuista yhdeksästä oikeasti vammaisesta neljällä on takareisivamma. Tähän vielä Hendon plantaarifaskiitti ja Milnerin pohjevamma päälle. Lisäksi kolmella on polvivamma, joista Flanno saattaa palata tositoimiin tammikuun aikana. Olisi varmasti kova juttu pelaajalle itselleen. Ja jossain kohtaa Poolilla olisi taas Scouser rosterissaan?

Kuinkakohan paljon menee avauksen veikkaus pieleen, jos heittää seuraavat nimet kehiin?

Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Lallana/(Ibe), Firmino, Coutinho, Benteke

Ei kai tota keskikenttää kovin monella muulla tavalla järjestetä, ellei esim. Teixeira nousisi sinne, mutta tuskin. Ibe voisi kokeilla laidalla Lallanan tilalla, mutta voi hyvinkin tulla vaihdosta kehiin pelin lopulla. Toisaalta Lallanan voisi pistää hetkeksi katsomaan peliä penkiltä.

Siirtohuhut alkavat jälleen pörräämään kunnolla ja ainahan Poolin yhdistellään milloin ketäkin. Kloppo ei ole ilmeisen halukas mihinkään suuriin hankintoihin, jos lehdissä siteeratut sanomiset ovat oikeasti miehen suusta. Sen sijaan muutamat lainat voivat loppua nyt tammikuussa, jos huhuissa on mitään perää. Näitä nimiä ovat Ilori, Kent ja yllätys yllätys, Mario Balotelli! Villa olisi kuulemma jo purkanut Ilorin lainan, tai tulee purkamaan. No, Raiola on Raiola, mutta hänen mukaan keskusteluja on käyty Balon paluusta Pooliin. Pool olisi puolestaan halukas päättämään Ryan Kentin lainan Coventryssä ja ottamaan rosteriin. Mikäs siinä, noita ukkoja tuntuu tippuvan siihen malliin, että leveämpi rosteri voi olla hyväksi.

Onhan tuolla huhuissa mainittu tietenkin "normaaleja" tarketteja ostoillekin, mutta jotenkin se vaan tuntuu siltä, että noi ostot jää nyt aika minimiin.

N. kolme tuntia peliin. Jos mä laitan pitkävetoon merkin Poolia vastaan, niin Pool yleensä voittaa, tai vääntää vähintään sen tasurin, mutta toimisikohan se tänään. Toisaalta ei viitsisi tahallaankaan hävitä rahaa. Jokainen euro kirpaisee pahasti.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
@HMenthal ennakoi lähes oikein päivän avauksen. Ibe aloittaa ja Lallana on penkillä. Tänään olisi sitten pakkovoiton paikka.

Poolin kotisivuja tsekkailin äsken ja siellä oli linkkejä eri medioiden huhuihin- Niissä huhuttiin mm. Lucas Bigliaa keskikentälle ja Ter Stegeniä byyriin. No, en oikein usko, että Barcelona päästäisi Ter Stegeniä pois.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ei tuo avauskaan ihan hirveästi enää luottamusta herättänyt, mutta eipä siellä ole vaihtoehtojakaan. Silti Hammes-Liverpool tällä kaudella yhteismaalein 5-0 turpaan. Puhumattakaan jostain aiemmista Palaceista tai Watfordista. Kertoo kaiken oleellisen varmasti.

Oikeastaan tuo vaan vahvisti sitä käsitystä että Benteken on vaikea löytää roolia ainakaan 4-2-3-1 muodostelmassa Kloppin alaisuudessa. Sen verran laiskaa ja löysää on tekeminen että joukkue on hyökkäyspäässä ihan kuin vajaalla pelaamassa. Tuskin sitä kuitenkaan myydään mihinkään Tammikuussa vaan annetaan olla ja luotetaan että Sturridge tervehtyy... Fyysisyydessä tuo porukka on myös täynnä mikkihiiriä. Sanoin jo tuolla liveseurannassa että esim. ensimmäisen maalin keskitystä ei olisi edes pitänyt tulla jos Cou ja Lucas olisivat kehdanneet hoitaa sitä mistä niille maksetaan. Clynea ei voi syyttää jos joutuu noita torneja vastaan pääpeliin vaikka molemmat maalit aitiosta seurasikin.

Tammikuu käsillä..saa nähdä mitä tän esityksen jälkeen miettii Klopp? Lopulta siellä on kuitenkin monta osa-aluetta mitä pitäisi parantaa, aina pelaajien henkilökohtaisista ratkaisuista lähtien.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Miten ihmeessä Liverpool voitti ManCityn 4-1 vieraspelissä noin pari kuukautta sitten ja nyt joukkueen peli ei tuota edes kunnollisia maalipaikkoja riittävästi taistellakseen voitosta jotain Newcastlea tai West Hamia vastaan. Benteke ei kyllä yksin ole floppi. Katsokaa esim. Firminon peliä. Pelistä toiseen ei saa aikaan mitään ja sitten tunnin pelin jälkeen hänet vaihdetaan toiseen floppiiin eli Lallanaan. En viitsi käydä koko joukkueen esityksiä läpi pelaaja pelaajalta, mutta kallis joukkueen muutos Kloppille sopivaksi on vasta alussa.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Askel eteen, ja toinen taakse... Andy Carroll varmasti nautti, kun sai tehdä maalin Poolin verkkoon. Tuntuu, että kentän joka osa-alueella on sellaista keskinkertaista näpräystä. Puuttuuko laatua vai ajatusta? Kumma vain, miten Leicester, Watford, Palace ja West Ham saavat (keskitason)pelaajistostaan enemmän tehoja irti.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
@Johannes Taisin kuukausi sitten kirjoittaa, että Poolilla ei ole rosterissa yhtään valioliigan kärkijengin tarvitsemaa hyökkääjää. Sturridge on koko ajan rikki ja nämä muut Benteke, Firmino, Ings ja Origi ovat tusinatavaraa. Kalliiksi tulee Kloppin joukkueen rakennus, koska noista flopeista ei saa edes puoliakaan sijoitetusta pääomasta takaisin. Kiitos vitusti vielä Rodgersille.
 

BaronFIN

Jäsen
TOP1 sijoitusta on tänä vuonna suorastaan tyrkytetty Liverpoolille, niin ala-arvoisesti ovat kaikki seurat pelanneet tänä vuonna. Tyyliin Arsenal saa Sunderlandilta selkään 4-0 ja Bournemonth niistää pisteen sieltä ja täältä eikä saudien miljoonista nauttiva ManC ole mikään voittamaton linnake.

Ehkä Valioliiga on vain niin armottoman kova liiga, että mikään peli ei ole enää itsestään selvää pässinlihaa.

I love it!
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
... Fyysisyydessä tuo porukka on myös täynnä mikkihiiriä.
Ilmeisen varma hankinta Marko Grujic edustaa onneksemme täysin toista koulukuntaa. 19-vuotiaalla keskikenttäpelaajalla on mittaa 191 cm. Kaveri liittyy ilmeisesti rinkiin vasta kesällä, mutta alkutuntumalta vaikuttaa ihan järkevältä sainaukselta 5 millin hintaan. Paljon on tottakai pelaajalla vielä työmaata, jotta Valioliigassa pärjäisi.

Se olisi sitten matchday Stoken Britannialla, jossa hirmuvireiset Arnautovic-Bojan-Shaqiri ovat tehneet lähiaikoina tuhojaan ihan huolella. Arvontojen aikaan ajattelin, että kävipä tuuri. Jälkeenpäin olisin ottanut mieluummin vaikka sen Cityn, miksei Evertoninkin. Tammikuinen, oletettavasti märkä ja tuulinen tiistai-ilta kyseisellä stadikalla on pahimmillaan yksi maanpäällinen helvetti.

Liverpool on ollut alavireinen tässä parin pelin ajan ja tänään ei varmasti mikään tule ilmaiseksi. Ns. parhaiden pelaajien pitää olla tänään niitä kantavia voimia, jotta kotipeliinkin jää hieman jännitettävää.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Sturridgen piti kai osallistua illan Stoke-peliin, mutta eiköhän sieltä tullut taas joku pikkuvamma, jonka takia ainakin tämän illan peli jää väliin. Henderson ja Milner ovat myös pois ottelusta, samoin moni muu. 1-1 olisi unelmatulos, mutta en arvaile lopputulosta. Otetaan vastaan se mitä saadaan irti. Kauden 15-16 Liverpoolin otteluiden tuloksia on turha arvailla, kun joukkue on nimekäs, mutta yleensä alisuorittaa peleissä, toisinaan sitten taas ei.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Poolin avaus tuskin tulee paljon muuttumaan edelliseen peliin nähden. Saattaa olla taas osastolla Lallana-Ibe tuo jännittämisen aihe tähänkin peliin. Tämä kaikki sillä oletuksella, että Pool lähtee tosissaan taistelemaan jatkopaikasta, eikä hoida itseään ulos jo tässä ekassa osassa. Tosin itseä kiinnostaisi nähdä esim. toi Teixeira kehissä, vaikka en ole varma, että saako tätä höntsää pelata. En ole varma näistä rajoituksista, vai onko niitä ollenkaan. Tänään nihkeä tasuri ja ratkaisu Anfieldille, joka tosin ei ole ollut mikään maanpäällinen helvetti monellekaan vierailijalle tällä ja edellisellä kaudella. Stoken hottisten listaan lisäisin vielä Butlandin, joka on esiintynyt hyvin tolppien välissä, eikä siten ole ihme, että muutamat seurat taitavat olla miehestä kiinnostuneita.

Siirtoikkunaa ajatellen yksi juttu on ainakin nyt varmaa. Aiemmin huhuttu Ryan Kentin lainan päättäminen Coventryssä on totta ja nuori mies liittyy Poolin remmiin.

Liverpool confirm Ryan Kent recall

Poolin loukkaantuneita pelaajia ajatellen voidaan todeta, että yksi heistä, ja pitkään vesijuoksuun tutustunut, on nyt pääsemässä varsinaisen ammattinsa harjoittamiseen makuun pitkästä aikaa. Jon Flanagan sai nyt 45 min. verran pelituntumaa U21 jengin riveissä. 30 min. ja 45 min. on lyhyet pätkät, mutta Flannolle melko pitkät tuolla historialla. Vieläköhän Flanno nousisi haastamaan laitapakin paikasta tosissaan? Poolille se olisi kova juttu, ellei jopa sikakova.

Flanagan continues comeback with 45 minute outing

Nyt, kun Kloppo riehuu Poolin penkin edessä, voi johonkin tällaiseenkin suhtautua hieman optimistisemmin kuin Rodgersin aikana. Huhut on aina huhuja, mutta onhan se totta, että kärkeen Pool tarvitsisi leveyttä, kun Benteke ei sittenkään taida istua Kloppon tyyliin. Eihän Auba ehkä välttämättä mikään reinmeikkeri olisi, mutta ominaisuudet hieman erilaiset kuin Bentekellä, eikä tohon Kloppon tyyliin tarvitsisi kaiketi järjettömän pitkää totutteluaikaa.


Man Utd, Liverpool and Arsenal on alert as Borussia Dortmund ace Aubameyang skips training

Se hyvä puoli tässä vallitsevassa kotoisessa säätilassa on, että pahinta vitutusta pääsee jäähdyttelemään nopeasti avaamalla ulko-oven. Siis ihan vaan siltä varalta, että Pool ottaa pahasti Britannialla käkättimeen. Ja samalla Pikku-Leijonat jäisi hopealle.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Että sellasta. Avaukseen nousee Kolo, Allen ja Lucas. Ilman oikeeta hyökkääjää, tavoite siis näköjään 0-0.

Migno, Moreno, Lovren, Kolo, Clyne, Lucas, Allen, Can, Lallana, Couts, Firmino

Ja tuolla nipulla pitäisi hyökätäkin. Liian hapokasta tulee olemaan. Stoken avaus selkeästi parempi paperilla. Sitä tasuria hakiessa
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jäi eilen illalla tämä Poolin Capital One Cupin peli Stokea vastaan Britannialla täysin pimentoon erään toisen urheilujuhlan takia, mutta yllätyksekseni huomasin, että Pool oli voittanut tuon pelin 0-1. Katselin tuossa juuri lyhyen striimikoosteen pelistä ja täytyy sanoa, että sen perusteella(kuva hieman pätki) jäi auki, että yrittikö tuossa Poolin ja Iben maalissa Allen oikeasti vielä syöttää, vai itse laukoa. Helvetin hyvä syöttö siitä jokatapauksessa tuli ja Ibeltä hyvä viimeistely.

Peliä ja sen tulosta suurempi asia on se, että sekä Couts että Lovren loukkaantuivat pelissä. Big Phil kesti kentällä 18 min. ja Ibe tilalle. Lovren kesti vähän pidempään eli 34 min. asti ja sitten Milner tilalle. Koittakaapas arvata, että mikä vamma molemmille tuli? Kyllä! Hyvin tiedetty! Molemmilta pamahti takareisi! Poolin 11 loukkaantuneesta 6(Couts, Lovren, Skrtel, Sakho, Origi, Sturre) on takareisivamma. Hyvää settiä! Ja kuten noista nimistä jokainen näkee, kaikki Poolin topparit Koloa lukuunottamatta ovat paskana! Voitaneen todeta, että Kloppo joutuu hankkimaan topparin, ainakin sen yhden. Ainoa hyvä puoli on se, että nyt on tammikuu. Onneksi Poolilla on leppoisat peliviikot edessä... saavat rauhassa palautella jne... eikä uusia loukkaantumisia ole odotettavissa, Poolin historiaa tältä osin muutamalta viime kaudelta tuntien.

Rehtinä lädinä Kloppo on ottanut vastuun loukkaantumisista. Mediassa ainakin Souness on sanonut, että Kloppon harjoitussysteemit ovat vammojen taustalla.
Klopp accepts blame for Liverpool injuries: ‘I am responsible’

Yksi herra on jopa ennustanut tämän Poolin loukkaantumiskriisin. Hollantilainen, entinen Barcan, Chelskin ja Hollannin valmentaja ja/tai fitness guru Raymond Verheijen on heittänyt tällaista twitterissä joulukuun 23. päivä. “It will be interesting to keep an eye on Liverpool in the upcoming weeks as they are about to hit an injury crisis under new manager Klopp.” Ja eilisen pelin jälkeen samaiselta mieheltä tuli uutta twiittausta. “Sad to see the muscle injuries accumulating at Liverpool FC after Jurgen Klopp arrived. Sad but very predictable. Hopefully, the Next Generation of coaches will learn from these obvious mistakes by the current generation of coaches. Let's raise the bar!”

Joopa joo. Perjantaina Poolilla on edessään FA Cupin peli Exeteriä vastaan St James Parkilla. Heitän tässä ja nyt veikauksen, että Kolo on tuossa pelissä toinen toppari, ellei tule kipeäksi tässä välissä. Perjantain jälkeen Poolilla on neljä päivää aikaa valmistautua kohtaamaan Anfieldillä Arsu Valjun pelissä. Ja siitä pari päivää ja ManU tulee Anfieldille. Kova on tahti ja sellaisena se jatkuu, varsinkin, jos Pool menee jatkoon molemmissa Cupeissa.

Se on nyt sellainen homma, että Pool päättää kaikki mahdolliset lainat ja kutsuu kaikki veijarit takaisin Melwoodiin, meinaan kohta riittää peliaikaa ihan jokaiselle Poolissa! Samalla Poolin kannattaa rakentaa Melwoodiin iso ja pitkä allas vesijuoksua varten. Muutaman fyssarin, hierojan ja uimavalvojan voi myös huoletta palkata lisää.

E. Lisätään nyt vielä parit setit ihan mihin vaan liittyen.

Ensimmäisenä kooste Kolon eilisistä otteista. Ilmankos Kloppo sanoi, ettei ole yhtään topparia käytettävissä, kun pätkän lopussa Kolokin rupeaa pitelemään... takareittään!!! Physio Roomin loukkaantuneiden listalla Kolo ei ole, mutta varmasti on hierojilla kirjaimellisesti kädet täynnä töitä Kolon reiskojen kanssa. Laskin muuten tuota klippiä katsoessa Kolon tekemät virheet. Montako itse saat?

Kolo vs Stoke

Takareisi on tosiaan päivän sana, kun puhutaan Poolista

Twitter reacted amusingly to all the hamstring injuries for Liverpool after their win at Stoke

Lallana ei usko loukkaantumisten johtuvan Kloppon treeneistä, vaikka lähes koko muu maailma niin tekeekin ja noita twitter koosteita löytyy useita.


Liverpool FC injuries: Adam Lallana says you can't blame Jurgen Klopp's training methods for crisis
 
Viimeksi muokattu:

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
HMenthal kun mainitsu Kolon, niin ukko piteli ottelun loppupuolella, aivan oikein, takareittään! Mutta pelasi Kolomaisesti loppuun asti. Ja pelasikin muuten hyvän pelin. Tietää nykyään hitautensa, ja on linjassa monta metriä alempana muita ennakoimassa, että varmaan ehtii palloon ensin.
Koko peli tuli väijyttyä, ja ottelun alkuhan oli oikeinkin hyvää painetta Stoken päässä. Sitten tuli ne loukkaantumiset, ja paine alkoi siirtymään Poolin kenttäpuoliskolle.
Kyllähän tuo sellaiselta työmiesjoukkueelta näytti, mutta muutama hyvä hyökkäys luotiin pelin loppupuolellakin. Tammikuu aikaa hankkia muutama pelaaja avainpaikoille, jos jostain irti saa. Kesällä viimeistään Kloppin systeemeihin sopimattomat ulos, ja uudet sisään. Vaikka rahaa palaakin, ei seuraavaa kautta voi pilata pihtaamalla... Firmino on kumma tapaus. Ei tunnu saavan itsestään irti parastaan missään pelissä. Syötöt liian hiljaisia, tai tulee taakse. Pari kertaa pääsi hyvältä tontilta laukomaankin, mutta ei edes lähellä olleet mennä maaliin. Benteke jäi täysin ilman palloja lopussa, kun peliin tuli. En tiedä, kai tämä tästä. Ensi kaudella viimeistään, ehkä...
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Niin vain Pool haki voiton vieraista. Olin epäileväinen ennen matsia, tässä on ollut monta peliä lyhyessä ajassa eikä Poolilla ole juurikaan pelaajia joita voisi kierrättää, että mitenkähän alkaa jalka jo painaa. Mutta niin vain voitto haettiin. Loukkaantumissuma vain pahenee, taitaa Can saada pitkän pestin topparina? Nyt olisi ainakin hyvä syy / tilaisuus hankkia toppari siirtomarkkinoilta, jos vain sopiva pelaaja löytyy, ja mikäli Poolilla riittää vetovoimaa hankkia muitakin kuin 19 -vuotiaita tulevaisuuden lupauksia. Kolo Toure täyttää maaliskuussa 35 vuotta, joten hänen korvaajaansa pitäisi muutenkin alkaa piakkoin etsimään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös