Liverpool FC 2015–2016

  • 137 048
  • 933

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Mignolet kärsii ilmeisesti reisivammasta ja kieltämättä on jo ikävä sitäkin.

45 minuuttia aikaa kasvojen totaaliseen pesuun... Mikään ei viittaa siihen että näin kävisi mutta katsellaan.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ei paljon naurata, kun katselee tämän hetken Liverpoolia, mutta peli on vielä kesken. Klopp joutuu nyt peluuttamaan entisen managerin ja jonkun työryhmän osittain hankkimaa porukkaa ja kyllä se näkyy pelistä.

Liverpool-pelaajat riitelevät keskenään ottelun aikana. Ei hauskaa katsottavaa.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hirveää katseltavaa se taas oli. Ei näköjään auttanut formaation muokkaaminenkaan yhtään. Tuo joukkue ei vaan pärjää tällä hetkellä fyysisesti kuin parille joukkueelle sarjassa. Esim. Deeney oli tänään täyttä myrkkyä Poolille ja kakkospallot hävittiin järjestään kaikki. Samoin myöskään pallollisena johtajaa ei ole silloin kun pitäisi murtautua. Hyökkäys pitäisi olla myös valovuoden liikkuvampi kun pelataan joukkuetta vastaan joka tuplaa tai jopa triplaa vastustajan. Noihin kun lisää helvetin epävarmat topparit ja maalivahdin niin tulos on taululla. Mielenkiintoista nähdä onko puntia käytössä tammikuussa Kloppilla sillä veikkaan että mies alkaa niitä kaipaamaan.

Origi saa ainoana tänään suht puhtaan paperin. Muista pelaajista ei edes kehtaa sanoa mielipidettä nyt. Mutta ei ne ihan parhaalla tasolla kai olleet yksikään.

Helvetin hyvää joulua kuitenkin muille Poolisteille täällä.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Eilen Valioliigaa oli kyllä ihan mieluisa katsella tulosten valossa, kun Leicester pöllyytti Evertonia kotonaan ja "ping" ääni saatteli ruudulle väliaikatuloksia Old Traffordilta. Siinä meinasi taas hiipiä optimismia puseroon, mutta ei hätää, pudotus maan pinnalle tapahtui aika pikaisesti. Ei muutkaan jengit ole kovin hyviä olleet, mutta Pool on oikeasti aika huono. Newcastlea, West Bromia ja Watfordia vastaan saatiin kasaan yksi piste, sekin Origin kimmonneella laukauksella. Klopp taisi jossain pressissä sanoa, että ei tahtoisi tappaa reporttereilta juttua koskien maalivahtihankintaa, mutta totesi olevansa tyytyväinen kassareihinsa. Mielipide lienee muuttunut. Onneksi "helppojen pelien" putki jatkuu tapanina Leicesterin vieraillessa Anfieldillä.

Hyvät Joulut kaikille!
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Ensimmäisen maalin hidastuksissa taisi kuulua 'early Christmas gift', ja sitähän se oli. Watfordin kolmas maali oli komea, siinä mallia miten puolustus avataan. Tosin eipä Poolin puolustuksessa kauheasti avattavaa ollut, melko vapaasti sai Ighalo tehdä tuhojaan. Oliko lähin puolustaja kolmen metrin päässä? Tulos ei ollut yllätys, minulla oli pitkävedossa Watford voittajana. Toinen kohde on vielä auki, joten eipäs vielä tuuletella... Pool ei osaa pelata joukkueita vastaan, jotka painavat duunia ja raastavat läpi ottelun. Luuleeko joukkue olevansa vieläkin suurseura joka voittaa vastustajansa puolivaloilla, vai mikä mättää? Joukkue piristyi Kloppin saapuessa, mutta nyt on palattu entiseen.
 

BaronFIN

Jäsen
Onko tämä se sama joukkue joka antoi isän kädestä Chelsealle ja ManC:lle tuossa kuukausi sitten? Mitä tapahtui sen jälkeen?

Periaatteessa jos (ja jos ja jos) Liverpoolin taso pitäisi niin TOP3 olisi täyttä realisimia, mutta tätä samaa hoetaan myös Chelseassa ja ManUssa. Uskomaton kausi Valioliigassa kuinka pahasti isot kompuroivat.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olihan karmea esitys Poolilta Watfordin vieraana. Paha sanoa, mikä tuossa nyt mättää sen lupaavan Kloppon alun jälkeen, mutta kyllähän Pool tulee kärsimään pitkään tuosta luokattomasta hankintakarusellista. Peli oli pelattu heti sen Bogdanin sössimisen jälkeen. Jos nyt vertaa esim. Watfordiin tai Leicesteriin, niin onhan Poolissa paljon heikompi joukkuehenkikin tällä hetkellä. Kaverille ei jätetä, tai oikeastaan jätetään, kun harva tekee duunia kavereiden ja joukkueen eteen.

Pitkään tosiaan siinä menee ennen kuin Klopp saa oman näköisensä ryhmän jalkeille. Ja sittenkin siinä menee aikaa, että se kasa yksilöitä ryhmäytyy kunnolla ja Kloppon pelitapa alkaa tulemaan selkäytimestä. Ensi kausi voi olla siinä mielessä helpompi, että Poolin ei välttämättä tarvitse miettiä europelejä. Tällä hetkellä Poolilla ei ole mielestäni oikein minkäänlaista ydinryhmää tuossa rosterissa, vaan se on käytännössä rakennettava uudelleen(alla tähän liittyvää ajatusta). Tätä se rakentaminen kai on. Tasaisen laadukasta suorittamista ja sitä kautta top-nelosta sekä Kloppon pelifilosofiaa ajatellen täytyy todeta, että muutoksia tuohon ryhmään tarvitaan aika paljon.

Veskariosastolla Migno saattaa riittää, jos Poolin puolustaminen muuttuu paremmaksi, mutta ainakin Bogdania parempi kakkonen siellä pitäisi olla vähintään, mieluiten ehkä kuitenkin selvä haastaja ykkösen tontista. Puolustus kaipaa toppareita. Valitettavasti se nyt vaan näyttää siltä, että Skrtel alkaa käymään kai liian vanhaksi ja taso laskee, Sakho on paljon klesana ja Lovren on edelleen kysymysmerkki. Keskikenttä kaipaa nuorempaa ja nopeampaa Lucasia sekä työteliäitä ja liikkuvaan pallolliseen peliin pystyviä suorittajia. Keskikentällä voi olla jo näitä, mutta vähän on miettimistä näissäkin. Jotenkin ei vain tunnu irtoavan. Kärki on vähän mitä on, mutta jotain puuttuvaa Pool sinne todennäköisesti tarvitsee. Origin ja Ingsin hetki ei kaiketi ole ihan just nyt ja Sturre menee enemmän vaihtarina ja Benteken ollessa kentällä Poolin peli menee viimeistään täysin räiskimiseksi. Joitain kokeiluja Kloppo voi tehdä nyt lainalla tai saikulla olevista janttereista, mutta ei sieltä mitään massiivista apua ole tulossa.

Tai sitten Kloppo voi tehdä nykyisistä jollain taikatempulla parempia pelaajia.

Poolin pelit jatkuu aika tiukalla tahdilla Tapanin Leicester kotipelistä alkaen. Lepoa ja energiaa Jouluna siis joka jätkälle, erityisesti mentaalisesti.

Ja ne loukkaantumiset. Pitiköhän Taivaisen tieto paikkansa, ettö Poolilla on eniten loukkaantumisia Valjussa? No, Sturre, Sakho ja Flanno tietenkin vaikuttaa jatkuvasti. MItenköhän nyt Skrtelin kanssa? Nopeasti tsekattuna en löytänyt vielä mitään, mutta eikai toi niin paha ollut ja Lovren kai tervehtyy jo Leicester-peliin.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Kaverille ei jätetä, tai oikeastaan jätetään, kun harva tekee duunia kavereiden ja joukkueen eteen.
Hyvin sanottu. Pelaajat tekevät kyllä töitä, mutta ei sellaista jolla saisi pelin käännettyä omalle joukkueelle, tai sellaista yhtenäisen joukkueen peliä jossa kaikki tietävät roolinsa ja osaavat toteuttaa sitä. Nyt tuntuu siltä, että peli on sellaista pyristelyä, 'toivotaan että tänään olisi hyvä päivä'. Vähän tarvitaan vielä treenikentällä hommia, ja tammikuussa pari-kolme täsmävahvistusta jos hyvin käy.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Physioroomin listoilla ainakin ollaan loukkaantumisten kärkipäässä sarjassa mutta se tosiaan on vaan yksi osa kokonaisuutta. Puolustuspäähän tästä on eniten kärsinyt ja voi olla että se näkyy karusti myös tuloksissa. Ei näissä viime matseissa voi oikein sanoa yhtä tai kahta syytä mikä mättää vaan ainakin itse näkisin että siellä on lähes jokaisella pelaajalla roolit ja taktiikka vielä hakusessa. Paitsi ehkä Kolo Tourella. Treenikentällä se korjaantuu jos on korjaantuakseen. Tammikuussa voidaan pari täsmähankintaa nähdä mutta kyllä se ryhtiliike täytyy tapahtua tuossa runkopelaajistossa ennen kaikkea. Koko rosterin korvaaminen menee Liverpoolin resursseilla samanlaiseksi arpomiseksi kuin tähänkin asti. Ei tämän hetken pelaajatkaan noin huonoja ole kunhan itseluottamus on kunnossa ja tietävät mitä tehdä.

Tänään Coutinho oli hyvä esimerkki ensin juostessaan metrejä paitsioon ja sitten vielä kiukkuili Origille ettei tämä syöttänyt sinne.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jaahas, kyllä tästä uhkaa pannari-kausi tulla. Kuten ylempänä mainittu, niin eipä Liverpoolissa tällä hetkellä oikeen yhteenhiileen pistellä, ja turhautuminen näkyy kauas.

Suuresti ihmettelen, kuinka meillä monen huippupalkkaisen pelaajan otteet ovat joko keskinkertaisia tai jopa heikkoja...
 
Viimeksi muokattu:

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Aika paljon näkyi eilisessä pelissä ongelmia. Maalivahti pupelsi heti alussa, topparit olivat hukassa, varsinkin Sakho koko pelin. Keskikenttä antoi aivan karmeita syöttöjä (Hendolta toki muutama tarkka pitkä). Lucasin puolenvaihdot ja Canin hätäilyt jäi mieleen. Hyökkäyspää lönni paitsiossa läpi pelin. Kulmat taas tuttua sössimistä molemmissa päissä. Että siinäpä muutama korjattava asia.
Kuherruskuukausi Kloppon kanssa on ohi. Näyttää siltä, ettei sitä kaivattua liikettä ole tullutkaan. Pitäisikö Poolinkin keskittyä jatkossa bussi-, siili- ja kilpikonna-puolustukseen ja hyökätä terävästi vain kun tilaa aukeaa. Ei näytä tämän miehistön taito riittävän jatkuvaan pallonhallintaan ja murtautumisiin. Muutama peli on kulkenut mallikkaasti ja saanut uskomaan, että hyvä tästä tulee, kunnes paluu arkeen on tullut välittömästi. Sunnuntaipelit ovat myrkkyä, myös katsojille kotisohvilla. Masentuneena aina maanantaita kohti, ei paljon naurata. Enää en haihattele turhia toiveita. 7. sija on meidän mestaruus ja rakennetaan joukkuetta pitkällä tähtäimellä. Mestaruus kolmen vuoden sisällä.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Hienoa olla Kerho- ja Pool-fani tällaisina aikoina. Kummassakin joukkueessa voidaan alkaa keskittyä jo ensi kauteen. Sääli, että valioliigassa joulutaukoa ei vietetä, sille olisi tarvetta. Jotain voisi vielä olla pelastettavissa eurokenttiä ajatellen, mutta kiire siinäkin tulee. Ja noilla tasonheilahduksilla en enää usko top-4 sijoitukseen. Piste-ero ei ole vielä massiivinen, mutta en usko nykyisen top-5:n kollektiiviseen romahdukseen, ja muitakin tarjokkaita on ylemmästä keskikastista. Poolilta notkahduksia ei sallita enää juuri ollenkaan näitä keski- ja häntäpään joukkueita vastaan. Tuolla miehistöllä se on utopiaa. Ei ole joukkueen rakennus ihan onnistunut ei.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...rko-grujic-agrees-liverpool-contract-10630630
Marko Grujicista ilmeisesti tulee ensimmäinen Kloppin ajan hankinta. Medical on vielä 5v diilin esteenä mutta 19v keskikenttäpelaaja saapunee n. £5m kaupassa Red Star Belgradissa. Ilmeisesti hyvin on nuorukainen kotimaassaan pelannut sillä 21 matsia on tuottanut 5 maalia. Jos tuo nyt menee läpi niin nuorukainen jää loppukauden lainalle vielä kotimaahansa.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Huomenna on sitten sarjakärki vastassa Anfieldilla. Viimeiset kolme valioliigamatsia ovat olleet täysin luokattomia esityksiä joukkueelta. Näissä matseissa menetettiin kahdeksan pistettä, eikä niitä peliesitysten perusteella olisi edes ansaittu.

Loukkaantumistilanne on ilmeisen hankala, vakiotopparit ilmeisesti molemmat pois ja Sturren tilanteesta ei ole täyttä käsitystä, Onko maalissa Mignolet vai Bogdan, sillä ei välttämättä ole kovin suurta merkitystä, koska Mignokin on ollut epävarma koko kauden. Itse aavistelen, että Can putoaa huomenna toppariksi. Keskikenttä on nyt suhteellisen hyvällä mallilla eli sinne saataneen lähes paras miehitys. Kärjessä sitten odotellaan Benteken tai Origin suonenvetoja.

Vaikka joukkueen peliesitykset ovat olleet katastrofaalisen huonoja ja loukkaantumiset ovat merkittäviä, uskon huomenna sarjakärjen kaatuvan Anfieldilla. On vain tällä hetkellä sellainen usko ja fiilis, joten tulen sijoittamaan tuhdin panostuksen Poolin vähintään kahden maalin voitolle. Luotan siihen, että Klopp saa viritettyä pelaajat iskuun. Fakta on myös se, että nyt alkaa Leicesterin täydellinen konttaaminen. Joukkue tipahtaa viimeistään tammikuun aikana sarjakärjestä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Loukkaantumistilanne on ilmeisen hankala, vakiotopparit ilmeisesti molemmat pois ja Sturren tilanteesta ei ole täyttä käsitystä, Onko maalissa Mignolet vai Bogdan, sillä ei välttämättä ole kovin suurta merkitystä, koska Mignokin on ollut epävarma koko kauden. Itse aavistelen, että Can putoaa huomenna toppariksi. Keskikenttä on nyt suhteellisen hyvällä mallilla eli sinne saataneen lähes paras miehitys. Kärjessä sitten odotellaan Benteken tai Origin suonenvetoja.

Vaikka joukkueen peliesitykset ovat olleet katastrofaalisen huonoja ja loukkaantumiset ovat merkittäviä, uskon huomenna sarjakärjen kaatuvan Anfieldilla. On vain tällä hetkellä sellainen usko ja fiilis, joten tulen sijoittamaan tuhdin panostuksen Poolin vähintään kahden maalin voitolle. Luotan siihen, että Klopp saa viritettyä pelaajat iskuun. Fakta on myös se, että nyt alkaa Leicesterin täydellinen konttaaminen. Joukkue tipahtaa viimeistään tammikuun aikana sarjakärjestä.
Voi olla että Bogdanin tilaisuus meni jo edellisen matsin myötä. Simon ainakin on jo palannut treeneihin ja veikkaisin että aloittaa maalilla. Toppareista on nyt treeneissä ollut ainakin Sakho ja Lovren joten saattaa olla että sillä mennään myös huomenna. Skrtel on kai noin 6 viikkoa sivussa peleistä loukkaantuneena. Myös Sturridge on palannut harjoituksiin ja tekee Kloppin mukaan jotain mini-preseasonia parhaillaan. Hyvällä onnella siis kohta mukana myös mutta tuskin vielä huomenna.

Huomisesta odotan täyttä kasvojen pesua etenkin hyökkäyspäässä yläkuusikolta, ja toivon että Origi saa mahdollisuuden kokeilla maalintekoa avauksessa. Tuloksellisesti en odota juuri mitään tällä hetkellä koska Leicester pelaa oikeasti hyvin ja on ansaitusti sarjakärki. Tottakai voitto maistuu mutta tappion tullessa melkein hyppään jo kettujen bandwagoniin toivoen heille mestaruutta. Pakkovoiton paikka punaisilla joka tapauksessa on taas.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Voi olla että Bogdanin tilaisuus meni jo edellisen matsin myötä. Simon ainakin on jo palannut treeneihin ja veikkaisin että aloittaa maalilla. Toppareista on nyt treeneissä ollut ainakin Sakho ja Lovren joten saattaa olla että sillä mennään myös huomenna. Skrtel on kai noin 6 viikkoa sivussa peleistä loukkaantuneena. Myös Sturridge on palannut harjoituksiin ja tekee Kloppin mukaan jotain mini-preseasonia parhaillaan. Hyvällä onnella siis kohta mukana myös mutta tuskin vielä huomenna.

Huomisesta odotan täyttä kasvojen pesua etenkin hyökkäyspäässä yläkuusikolta, ja toivon että Origi saa mahdollisuuden kokeilla maalintekoa avauksessa. Tuloksellisesti en odota juuri mitään tällä hetkellä koska Leicester pelaa oikeasti hyvin ja on ansaitusti sarjakärki. Tottakai voitto maistuu mutta tappion tullessa melkein hyppään jo kettujen bandwagoniin toivoen heille mestaruutta. Pakkovoiton paikka punaisilla joka tapauksessa on taas.

Jeps, kasvojen pesua odotellaan, mutta huomisen suhteen en kyllä uskalla mitään odottaa. Saadaan huippuvireinen Leicester Anfieldille, ja Liverpoolin suunta osoittaa rajusti alaspäin. Hemmetisti noi alakerran loukkaantumiset vaikeuttaa kurssin kääntymistä. Kyllä mä Kloppiin luotan, mutta aika ja keinot vaan uhkaa loppua kesken. Ei ole helppoa olla Poolin miehiä just nyt...
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
...Vaikka joukkueen peliesitykset ovat olleet katastrofaalisen huonoja ja loukkaantumiset ovat merkittäviä, uskon huomenna sarjakärjen kaatuvan Anfieldilla. On vain tällä hetkellä sellainen usko ja fiilis, joten tulen sijoittamaan tuhdin panostuksen Poolin vähintään kahden maalin voitolle. Luotan siihen, että Klopp saa viritettyä pelaajat iskuun. Fakta on myös se, että nyt alkaa Leicesterin täydellinen konttaaminen. Joukkue tipahtaa viimeistään tammikuun aikana sarjakärjestä.

Valitettavasti itsellä ei ole yhtään tuon suuntaista ajatusta huomisesta. Pystyn kuvittelemaan tilanteen niin, että Pool hallitsee jälleen kerran palloa kenties sen 60 pinnan verran, mutta tuloksetta. Vastaavasti Leicester lähtee todella terävästi vastahyökkäyksiin ja silloin Pool on kusessa. Vardy ja Mahrez ovat hirvittävässä letkussa, eikä Kettujen pelaaminen ole tällä hetkellä pelkästään näistä kahdesta jampasta riippuvainen. Tuloksellisesti kyllä, mutta muutenkin tuntuu, ja on ainakin näyttänyt, koko paketti toimivan hyvin yhteen.

Case Benteke. Kloppon kommentit siitä, että on pelaajasta kiinni pelaako tämä vai ei, ovat tietyllä tavalla kummallisia, kun ei toi Benteke ollut aivan paska alkukaudesta. Nyt jää puhelimella linkki laittamatta, mutta yksi blogisti nosti esiin, että Benteke on kykynsä jo Valjussa näyttänyt, myös osittain jo Poolinkin paidassa tällä, kun saldo tehojen suhteen on yhteensä 7 maalia/syöttöä, mutta silti peliaikaa ei heru. Samaan aikaan esim. Lallana on pelannut 18 tuntia Valjua sekä FA ja CO Cupia nollatehoilla. Paljon on ollut spekulaatiota siitä, että Benteke ei sovi Kloppon pelityyliin, mutta sama blogisti ihmetteli sitä, miksi sitten Klopp yritti ostaa Benteken Dortmundiin 2013?! Eli Kloppon pitäisi tietää tätä taustaa vasten Benteke jo aika hyvin, eikä mies voi olla täysin tuntematon. Vai onkohan sitten Kloppon systeemit muuttuneet kovin dramaattisesti tässä parissa vuodessa, en tiedä.

Yksi kyssäri itselle on myös Emre Can. Olen digannut miehen pelaamisesta, mutta onkohan tuosta kuitenkaan ottamaan mitään isompaa palloista roolia Poolin keskikentältä? Yritystä, tsemppiä, raatamista ja loppuun asti pelaamista kyllä Canilta saa, mutta pallon kanssa ylöspäin pelatessa tulee kyllä paljon vääriä ratkaisuja tai syötöt jää heikoiksi, jos sellaisen pystyy antamaan. Paljon on sellaista puskemista ja runnomista, mutta se ei tunnu johtavan oikein mihinkään. Ei voi kai sanoa, että mies istuisi kokonaan pelisilmän päällä, mutta aika "köyhää" Canin pelaaminen monesti on ollut pallollisena, varsinkin nopeissa kuljetuksissa ja vastahyökkäyksissä. Alkaa vaan vaikuttamaan siltä, että Canin eväät on enemmänkin tehty tuota puolustavampaa roolia varten. Can voisi ottaa enemmän tuota Lucasin roolia. Jollakin tavalla minusta tuntuu myös siltä, että Lucas ei vaan riitä. No, katsotaan tilannetta uudelleen, mitä tapahtuu, kun terveystilanne Poolin osalta on toinen.

Kokoonpanoveikkauksessa Migno astelee takaisin tolppien väliin ja Lovren hyppää Sakhon pariksi toiseksi toppariksi sekä Benteke piikkiin, muuten sama kuin Watfordia vastaan. Jos Benteke aloittaa tuolla kärjessä, niin Poolin peli ei vaan voi olla sitten sitä, että Bentekelle aletaan koko ajan roiskimaan kukkua päähän. Se ei vaan tule toimimaan. Jotenkin musta vaan tuntuu, että yksinäinen Benteke kärjessä on tuomittu epäonnistumaan, mutta tämä ei johdu hänestä itsestään. Jos keskikenttä on siis Lucas, Can, Hendo, Lallana ja Big Phil, niin ei taida riittää, eikä tuonne oikein parempiakaan vaihtoehtoja löydy. En vaan saa noilla yhtälöillä Poolia voittamaan huomenna vähintään kahdella maalilla, en sitten millään. Ennemmin käy Watfordit.

Aina tulee uusi kausi.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Tämänpäiväinen peli tuntuu jakavan nätisti mielipiteitä! Leicester on selvästikin ylisuorittanut ja koko kaupunki tuntuu olevan aivan euforiassa, mitä tulee kotipelien tunnelmaan. Vardy ja Mahrez onkin jo muutaman kerran mainittu ja heidän suorituksensa tänään voi hyvinkin määrittää pelin lopputuleman. Ketuilta löytyy tosin muitakin tulikuumia pelaajia, kuten puolustusvoittoinen keskikenttä puurtaja N`Golo Kante. Pieni musta mies ei anna varmasti tänäänkään hetken rauhaa keskikolmanneksella.

Sitten kotijoukkue Liverpool. Kausi on on ollut yhtä vuoristorataa. The Bridgen ja Etihadin urotekojen jälkeen keskikastin jengit ovat ryövänneet pisteitä ja esitykset ovat olleet huonoja. Siinä missä lestö pelaa taitotasonsa aivan ylärajoilla, niin Pool tuntuu pitävän käsijarrua pohjassa. Jurgen on varmasti ihan suht riski äijä, mutta pelaajien apua tarvitaan myös. Avainpelaajat ovat mielestäni alisuorittaneet lähiaikoina ja erityisesti tänään pitää nähdä enemmän. Jotenkin tuntuu, että tänäkin vuonna ollaan liian riippuvaisia Coutinhosta.

Tänään kolmen pisteen jääminen Anfieldille vaatii ennenkaikkea ehjää esitystä, mutta rutosti maaleja, koska ehjää esitystä emme tule näkemään.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Liverpool: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Coutinho, Lallana, Origi, Firmino.
Penkki: Bogdan, Toure, Benteke, Lucas, Allen, Teixeira, Randall.

Vähän kuten tuli ounasteltuakin niin Mignolet maalissa, Lovren ja Sakho toppareina ja Origi heitetty avaukseen myös. Lucas penkitetty oikeastaan ihan oikeutetusti ja samoin Benteke jatkaa penkillä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Missäs Ibe on, kun ei ole edes penkillä? Nopeasti tsekkattuna en löytänyt ainakaan tietoa loukkaantumisesta. No ei sillä, että mitään ratkaisisi, mutta kun tota penkkiä katselee, niin eipä sieltä paljon apuja löydy.

Lucas penkillä on ihan OK. Benteke sitten lopussa hakemaan niitä roiskaisuja.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Aikamoista tervanjuontia se taas oli mutta 3 pinnaa sarjakärjestä saatuna voi hieman hengähtää. Hyökkäyspään ongelmat on aika pahoja tuolla viimeisen kolmanneksen osalla, ja ei tänäänkään oikein paikoille murtauduttu. Tuo maaliin johtanut Firminon syöttö oli melkein ainut laadukas viimeinen syöttö boksiin. Se ei pitkässä juoksussa riitä. Toisaalta pitää olla hiukan tyytyväinen että sarjan kuumin parivaljakko pidettiin lähes täysin irti pallosta omassa päässä. Klopp oli muuttanut formaation ja sillä mielestäni keskikentän keskusta saatiin tiiviimmäksi. Muutoksen avulla oltiin paremmin sijoittuneena ja voitettiin tärkeitä irtopalloja sekä kaksinkamppailuja. Noista Leicester olisi niitä vastahyökkäyksiä taikonut jos olisi saumat annettu.

Origin avauspaikka toi mielestäni lisää kaivattua liikettä yläkertaan ja toivottavasti ei joudu pidemmälle saikulle reiden takia. Benteke maalistaan huolimatta ei kuuluisi avaukseen vieläkään mutta nyt on aika vähissä vaihtoehdot.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Ennen peliä ajattelin, että mitähän tästä tulee... jos joukkue on sisuuntunut parin viime pelin heikoista otteista, voi tuloksena olla hikinen voitto, mutta jos meno jatkuu samana, voi tulos olla 0-3... no, voitto tuli, ja hyvä niin. Etenkin, kun Manu, Crystal Palace ja Watford jäivät voitoitta.
Miten siitä lopun vastaiskusta ei saatu maalia? Viidellä yhtä vastaan tyhjää maalia kohti? Uskomatonta.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Miten siitä lopun vastaiskusta ei saatu maalia? Viidellä yhtä vastaan tyhjää maalia kohti? Uskomatonta.
Bentekellä kävi vaan sääliksi Leicesteriä eikä viitsinyt tehdä... Mutta miten ihmeessä avustava ei bongannut tuossa tilanteessa paitsiota jo keskialueella? Sikäli ihan hyvä etteivät tehneet siitä maaliakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös