Liverpool FC 2015–2016

  • 136 927
  • 933

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ihan helvetin huono peli millä tahansa mittarilla katsottuna ja kyllä jäi tästä armoton vitutus. Ehkä koko kauden huonoin esitys. Pallo poltti ihan kunnolla joka jätkän jaloissa, kaikilta hirveä läjä harhasyöttöjä ja ei yhtään vetoa kohti maalia. Newcastle pelasi aluksi kunnon pitkää räkäpalloa ja kun huomasi että se tehoaa ja ettei punaiset saa mitään aikaan niin oli vaan ajan kysymys koska kolisee omissa. Olisi ollut saumat ottaa kärkeä kiinni mutta se sössittiin. Etenkin Coutinhon puuttuminen näkyy kun pitäisi antaa avaava syöttöjä.

Kloppin piikkiin mielestäni menee täysin että lähdettiin noin heikosti liikkuvalla avauksella noin kankeaa vastustajaa haastamaan. Penkillä oli sitten ne liikkuvammat pelaajat.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Olipa tosiaankin karmeata katseltavaa. Eikä tuossa loppukirin yrityksessäkään ollut mitään järkeä. Benteke pois ja sitten aletaan pelaamaan pitkää pääpalloa, eikä ole ketään joka ottaisi ne. Vituttaa niin, että päätin etten ikinä lähde Linnan juhliin.
 

Barter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool FC, SJK
Kloppilta tosiaan huono veto avaukseen. Itse asiassa tossa myös näky kuinka tärkeään rooliin Can on noussut hyökkäyksien käynnistäjänä. Toivottavasti ei enää lähdetä Lucas-Allen kaksikolla. En tajuu myöskään miten annetaan noin huonoja kulmia. Jos joku sattumaonnistuminen on saatu etutolpalta jatkolla, niin pakkoko sitä on yrittää lähes joka kerta? Ei olla vielä todellakaan mestariainesta. En sitä odottanutkaan näin nopeasti. Mutta neljän joukkoon ei kyllä nousta jos tulee sysipaska peli aina silloin, kun olisi mahdollisuus parannella asemia sarjataulukossa. Benteke on kyllä huonompi mitä ekat matsit antoi olettaa. Jatkoon vaan Origia, Firminoa Sturrea ja Ingsiä piikkiin.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Tuttu tarina parin viime kauden ajalta. Alla hyvä tulos edellisestä ottelusta, valoa tunnelin päässä, mahdollisuus ottaa kärkeä kiinni. Ja lopputulos tiedetään. Taso heilahtelee liikaa, ei ole joukkue vielä kypsä mestaruustaistoon. Taisi olla vasta toinen kotivoitto Newcastlelle. No, uusi yritys seuraavassa pelissä.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Jaahas...Sturrella taas loukkaantumishuolia, toivottavasti ei pidä paikkaansa mutta jos pitää niin pakko löytää jotain Tammikuun ikkunassa.
Mottipäistä Leicesterin suuntaan ja Vardy meille?
Kyllä tuon tosiaan on Echo ja BBC:kin uutisoineet että taas mennään vesijumppaan. Nyt puhutaan arvioista että vuoden vaihteen jälkeen ehkä olisi jälleen Sturridge pelikunnossa. Huhurintamalla on puhuttu jopa loppukaudesta. Sekään ei valitettavasti yllättäisi. Joulun otteluruuhkassa olisi ehdottomasti käyttöä Sturridgen muutamalle maalille, mutta toivotaan että Benteke tai Firmino herää kunnon liekkiin ja Origi iskee lisää maaleja.
Juttua loukkaantumisesta Echossa: http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...fresh-daniel-sturridge-woe-liverpool-10570932

Tuskin mitään Vardya edes lähdetään tammikuussa vikittelemään, mutta kyllähän se mielenkiintoinen on nähdä mihin Klopp pelimerkkejä sijoittaa jos niitä joululahjaksi amerikoista saa. Kovastihan se on luvannut ettei ainakaan yrittäisi tyhjentää Dortmundia, mutta olisihan siellä ihan "potentiaalisia" tekijöitä...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ei meillä ole nyt enempää kuin kaksi kärkipelaajaa, kun Sturridgen loukkaantumiset toistuvat ja Ings on myös pitkään pois kokoonpanosta. Bentekellä ja Origilla mennään tai sitten pelitapa on sellainen, jossa ei ole oikeaa piikkipelaajaa ollenkaan. Ehkä Kloppin vahvaan prässipeliin, joka oli aika kadoksissa Newcastle-pelissä, sopisikin parhaiten juuri nyt pelaaminen keskikentän pelaajilla. Benteke ja/tai Origi kentälle vasta 60 minuutin jälkeen, jos tarvitaan.

Liverpoolin kokoonpano on nyt parissa kaudessa uusittu lähes kokonaan ja manageri vaihdettiin, niin nyt taas kannattajien pitää olla kärsivällisiä. Helppoa ???

Huomenna Sveitsissä Sion ja lohkovoitto tavoitteena pelistä. Sunnuntaina ihmetellään varmaan taas kuinka väsyneeltä porukka näyttää Valioliigan pelissä Anfieldillä. Pari voittoa tekisi nyt hyvää porukalle ja meille kannattajille.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Vardysta, niin mulla on sellainen perinteinen "lädi-yliarvostus" kutina miehestä parin suonenvetokauden jälkeen, että mikä tahansa suurseura Englannista jos miehen nappaa niin tulee floppaamaan (varsinkin jos Man City tai Chelsea). En vaan usko että taso riittää, jos ei ole yhtä selkeätä ykköspyssyn roolia tarjolla kun Leicesterissa. Esim. Olihan Ingsinkin kova Burnleyssa jne... Toki tähän voi taas vetää " pessimisti ei pety"- kortin mut tää on vaan mun fiilis.

Edit. Ei siis liittynyt Poolin mitenkään, kuhan tänne laitoin kun tossa yllä oli jotain puhetta.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
0-0 tulos riitti Sionin vieraana lohkovoittoon, joten se meni pääpiirteissään kuten pitikin. Klopp totesi myös olevansa suht tyytyväinen tähän vaikka peliesitys ei ollutkaan parasta. Samaa nahkeutta tuossa oli kuin Newcastlea vastaan, ja täytyy toivoa ettei ole jumittunut vaihde silmään. Jäinen kenttä toki eilen oli varmaan sellainen haittatekijä molemmille että jouduttiin varomaan.

Loukkaantumisilta vältyttiin ja Coutinho sekä Hendersonkin saatiin taas kentälle. Jälkimmäinen jopa avaukseen asti.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Tony Pulisin West Brom pelaa parhaimmillaan ja pahimmillaan todellista numeropeliä, jonka täydentää Simon Mignolet`n jokseenkin haparat kädet. Liverpool pelasi alun mielestäni hyvin. Ei minkäänlaista hätää puolustuksessa, muutamia paikkoja ja hieno maali. Tasoituksen jälkeen homma lähti lapasesta ja ei ollut 1-2 maali kuin sentin päässä. Toivottavasti tuo tilanne sytytti äijät toiselle puoliskolle, niin saataisiin tärkeät pisteet.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Varsinainen Tony Pulis show jälleen kerran. Eihän tuo Liverpoolin osalta ollut edes alussa hyvää peliä. Palloa kyllä pidettiin ja hallittiin mutta sehän se ongelma olikin. Ei auta pallon pitäminen jos liike ja syöttöpeli on noin staattisen jäykkää hyökkäyksessä. Kurikan jätillekin varmaan tuli yllärinä tuo että WBA parkkeeraa bussia ja yrittää iskeä erikoistilanteilla maaleja.

Toivottavasti Kloppin joukot on hereillä ja ottaa oppia Pulisilta kuinka annetaan kovia ja suht matalia keskityksiä boksiin ja nimenomaan sinne toppareiden selustaan. Tuollaisia ei ole vuosikausiin nähty Liverpoolin toimesta. Myös WBA:n toisessa maalissa oli pomminvarmasti myös sovittu että kovana etutolpalle ja siellä rynnitään kunnon blokki ja yritetään saada ohjaus aikaan. Siinä sitten Can oli pahasti myöhässä ja Lovren jyrättiin täysin.

Liverpoolin positiivisin asia taisi olla tuo Origin maali. Näyttäisi Origi tällä hetkellä paremmalta vaihtoehdolta kärkeen kuin Benteke joka on ihan yössä. Belgi on pari valioliigamatsia ollut kuin haamu. Parhaiten näkyy tilanteissa missä pitäisi ottaa muutama terävä askel kohti maalia niin mies jumahtaa kantapäilleen täysin.

Noh. Nyt on viimeistään Kloppin kuherruskuukausi ohi valioliigassa kun Puliskin kävi kylässä. Jatkoa ajatellen on tuo topparitilanne huolestuttava kun Lovrenkaan ei taida hetkeen olla nyt käytettävissä. Onhan puolustukseen Red Cafu tulossa takaisin mutta ei häntä kyllä keskellä tulla näkemään.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Onnekas kotitasapeli WBA:ta vastaan. Tuttu kaava tiukasti puolustavia joukkueita vastaan, eli tehotonta pallonhallintaa ja pahoja vaikeuksia oman pään erikoistilanteissa. Joka osa-alueelle tarvittaisiin 20 % lisää tehoja. Ei välttämättä uusia pelaajia, vaan oman tekemisen tason nostoa. Oliko WBA:n toinen maali paitsio? Olsson puski palloon ensimmäisenä, ja WBA:n pelaaja no 24 seisoi edelleen Mignolet'n vieressä samassa kohtaa kuin kulmapotkun lähtiessä? Ei koskenut palloon, mutta vaikutti peliin? Vähän oli tulkinnanvarainen tilanne. Joka tapauksessa, paljon pitää vielä töitä tehdä Poolin treenikentän puolella.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Liverpoolilla ei ole yhtään kunnollista hyökkääjää.
Benteke -> ylihintainen hutihankinta, ei käyttöä
Sturridge -> koko ajan loukkaantunut, ei voi laskea hänen varaan.
Firminho -> lasinilkka ja ei mikään varsinainen viimeistelijä
Origi -> pojankloppi, jolle voi antaa 2 vuotta aikaa kehittyä, mutta ei menestyvän joukkueen ykköskärki

Joten Kloppin pitää nyt mennä ostoksille ja laittaa nuo kolme ensin mainittua kiertoon, jos jollekin kelpaisi.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Yön yli nukuttu, ja vitutus on pikkuisen loiventunut. Tokihan eilen noustiin lisäajalla tasoihin, mutta 3 pistettä pitäisi näistä aina ottaa. Yhtään helppoa peliä ei sarjassa ole, mutta olihan tuolla eilen sen verran paikkoja, että pari maalia enemmän olisi pitänyt tehdä. Coutinho veti alussa yli ja Lallana lopussa päin maalivahdin koipea, "varmoja" maalipaikkoja molemmat.
Alussa kun katseli kokoonpanoja, oli luottavainen olo, joka lisääntyi Hendon 1-0 maalin myötä. Sitten puppeloitiin tosissaan ja loppu olikin vaikeata. Eilen oli vaihteeksi sellainen päivä, ettei vedot onnistuneet kellään. Benteke oli todella pehmeä ja könysi enimmäkseen turvallaan kamppailutilanteissa. Lovrenin polveen taisi sattua aika pahasti, harmittava homma. Lovren on parantanut peliään peli peliltä. Muutama moka sattui alussa, mutta paikkasi itse hyvin kämminsä. Enkä laittaisi Olssonin 1-2 maalia Lovrenin piikkiin, Olsson työnsi Lovrenin takaapäin pois haitolta. Oppia pitäisi ottaa kulmissa ja vapareissa Liverpoolin vaikka WBA:lta. Vastustajilla on nämä osa-alueet ziljoona kertaa parempia. Vaikka tilastot sanoisivat mitä, niin Pool on liigan huonoin erikoistilannejoukkue.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Klopp pääsee Saksan reissulle, kun vastaan arvottiin Augsburg Euroopan Liigan ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle. Pelit ovat vasta helmikuussa, joten toivottavasti esim. Sturridge ja moni muu ovat silloin terveinä ja koko porukka löytää silloin jo paremmin kuin nyt monet peliin liittyvät asiat, kuten erikoistilanteet ja maalinteko.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Eilinen todisti omalla tavallaan kyllä sen, että kovin suuria haaveita on turha tässä vaiheessa elätellä. En ole tyytyväinen pisteeseen, mutta turha tässä kai on masentua. Valioliiga on tänä vuonna erittäin kovatasoinen sarja ja ehkä nykyinen miehistö ei ole riittävän vahva haastamaan tosissaan kärkisijoista. Toisaalta kun katsoo vaikka Leicesteriä, niin ei sekään paperilla kovinkaan vahvalta näytä. Olen samaa mieltä siitä, että vahvistuksia pitäisi tehdä, mutta ensin haluaisin nähdä tämän kokoonpanon täyden potentiaalin. Tuossa joukkiossa on monta pelaajaa, jolla on antaa paljon nähtyä enemmän. Klopp saa vihdoin täyden viikon aikaa käydä kuvioita läpi ja se toivottavasti näkyy Watfordia vastaan.
 

Barter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool FC, SJK
Samaa mieltä mitä Unkka ja Cou10 yllä. Pool oli tosi surkea ja Kloppin kuherruskuukaudet ovat lopullisesti ohi. Ihmetyttää vaan, että miksi joukkue syttyy pelaamaan, kun on eka puppeloinut 80 minuutta? Ibe ja Firmino taas kentälle ja johan alkoi kulkemaan edes että päästiin tasoihin. Benteke on niin yössä, että ihmettelen sen pääsevän avaukseen, kun vaan kaatuilee/antaa periksi, sijoittuu väärin, ottaa huonosti haltuun tilanteissa. Tiedä sitten, kun alettiin näkemään sitä tuttua ja einiinkivaa veskaripeliä ála Mignolet, vaikuttiko joukkuuen itseluottamukseen. Eikö tonne ny voitais jo saada erikoistilannevalmennusta sekä belgikassarille kiinniottoja kulmissa eikä aina niitä typeriä nyrkkeilyitä? Antti Niemikö valmennuttaamaan kulmia? Ne on niin nähty ja jos jatkuvat, niin jatkossakin tulee turhia maaleja väistämättä omiin.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Muutama ongelmahan tuossa askarruttaa ja toivottavasti Kloppo niihin kaivaa myös ratkaisuja.

1.) Erikoistilanteet, ja nimenomaan edelleen molemmissa päissä. Niissä hävitään liikaa pisteitä sarjassa. Tästä ei jaksa edes jauhaa enää kun ongelma on ollut tiedossa jo noin 3 vuotta.
2.) Joukkueen vireystila on näyttänyt huolestuttavan heikolta. Jos tuo johtuu aggressiivisemmasta prässistä yms mitä Kloppin aikana on nähty niin vuodenvaihteen otteluruuhkasta tulee vaikea. Itse vielä luotan siihen että tuo kohentuu kun kentälle saadaan muottiin sopivampia pelaajia.
3.) Joukkue tarvitsee liikkuvan ja tehokkaan 9-paikan pelaajan jostain. Nyt kun Sturridge saikuttaa niin ilman muiden apua sitä ei ole näköjään saatavilla ainakaan ennen tammikuuta. Mielestäni tuota puutetta voitaisiin jatkossa yrittää paikata peluuttamalla joukkuetta City ja Chelsea -matsien tyyliin. Molemmissa matseissa mentiin silloin keskikentällä kolmikolla Milner-Lucas-Can, ja näiden yläpuolella kolmikko Lallana-Firmino-Coutinho. Näistä pelaajista vaihtaisin tällä hetkellä Milnerin Hendoon, sekä mahdollisesti käyttäisin Origia ja Ibea Lallanan ja Firminon tuuraajina. Bentekeä sitten vaihdosta sisää väsyneempiä pelaajia vastaan. Jokatapauksessa tuossa olisi mielestäni tällä hetkellä se dynaamisin muodostelma keskustan ja hyökkäyksen osalta punaisilla. Saas nähdä mitä Klopp miettii.

Tottakai siellä muutakin on mutta osa ei varmaan ainakaan ratkea ennen kuin siirtoikkuna on auki Tammikuussa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
http://www.liverpoolfc.com/news/fir...te-milner-to-miss-watford-good-news-on-lovren
Loukkaantumisista on annettu tänään hieman lisätietoa ennen viikonlopun Watford-kohtaamista. Milner on sivussa pohjevamman takia ainakin seuraavan matsin, ja Lovren viikonlopun ohella ainakin myös Leicesteria vastaan(onneksi näinkin lyhyt saikku odotettavissa).

Näistä pelaajista Milner ehkä kaipaakin lepoa, sillä mies kuitenkin munaravaa lähes järjestään pisimmät kilometrit Liverpoolin miehistöstä. Dejan Lovrenilla puolestaan on alkanut Kloppin aikana peli sujumaan paremmin, joten pitkä saikku ei tekisi hyvää. Varsinkaan nyt kun Sakho on vasta ilmeisesti juuri ja juuri treeneihin kyennyt.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaahas. Pistetään tovin tauon jälkeen ajatuksia taas tähänkin ketjuun.

Sitten viime postauksen on Poolissa tapahtunut asioita ja minun mielestäni oikeaan suuntaan. Manageri vaihtui lopultakin ja onhan tuossa pelissä ollut tämän jälkeen hemmetisti hyvää verrattuna Rodgersin viimeisiin aikoihin. Ihan jokaista peliä Pool ei ole voittanut, eikä tule voittamaan, mutta eikai se näin helppoa voisi ollakaan. Tänään on äärimmäisen tärkeä peli Poolin kannalta tuon top-4 sijoituksen kannalta, mikä on edelleen mielestäni se oikea tavoite.

Pelaajiston osalta liikehdintää tulee varmaankin jälleen olemaan, mutta oletettavasti suuremmat siirrot tapahtuvat vasta kesällä. Tosin juuri tuossa vilkaisin otsikoita ja mielenkiintoinen otsake osui heti silmään. Eihän Benteke ole kauhean hyvin sopinut tuohon Kloppon sapluunaan, tai ainakaan esitykset eivät ole vakuuttaaneet. Kaikki ei ole tietenkään miehestä itsestään kiinni, kun tuo homma on ollut nyt yhtä suurta muutosta ja sopeutumista kaiken aikaa. Nykyinen Pool voisi houkutella kyllä ihan tasokasta miestä tilalle, että sikäli ei olisi kaiketi mikääm katastrofi. Poolin aiemmasta siirtopoliitiikasta en nyt mainitse enäää mitään, katsotaan, mitä tulevat ikkunta tuovat tullessaan.

Liverpool's Christian Benteke on Chelsea transfer radar for January as they seek more goals


Jos Benteke siirtyisi Chelskiin, niin pakkohan Poolinkin olisi toimia tammikuun ikunassa, se on täysin selvää. Sturre on Sturre, eikä hänen varaan voi valitettavasti enää laskea mitään. Ingsin loukkaantuminen loppukaudeksi oli harmillinen juttu, kun mies oli kuitenkin kovinkin pirteä juuri ennen loukkaantumistaan ja olisi ollut mukava nähdä hänet nyt Kloppon kuvioissa mukana. Origi on vielä raakile Valjun kentille ja Firminon luontainen paikka ei näyttäisi olevan piikissä, joten kapeahkoksi kävisi Poolin yläkerta, jos Benteke lähtisi.

Muilta osin homma jatkuu myös totutulla linjalla eli Poolilla on noita loukkaantumisia jatkuvasti ja muutamat jampat ovat hyvin tässä tilastossa edustettuina. Pystyisiköhän Kloppo tuomaan tällekin osa-alueelle jotain uutta tuolta saksanmaalta? Ei olisi ollenkaan pahitteeksi. Joku sellainen ronskimpi hoitaja-Heike tuonne medical staffin puolelle tekisi hyvää ja pistäisi poijjaat ruotuun, jotta nämä pysyisivät ehjinä.

...Näistä pelaajista Milner ehkä kaipaakin lepoa, sillä mies kuitenkin munaravaa lähes järjestään pisimmät kilometrit Liverpoolin miehistöstä...

Duunimäärä Milnerillä on eittämättä kova, mutta ajoittain toi Milnerin juokseminen tuolla kentällä näyttää niin turhaalta toiminnalta, ettei mitään tolkkua. Pallohölmönä olemalla kilometrejä tulee kyllä, mutta auttaako se joukkuetta kuinka paljon, onkin jo toinen juttu. Joku fiksumpi voisi juosta vähän vähemmän, mutta oikein ajoitetulla liikkeellä ja järkevämmällä sijoittumisella homma voisi rokata tykimmin. Kloppo varmasti haluaa kilometrejä kaikilta pelaajilta, mutta kai siinäkin on lopulta eroa, miten ne kilometrit kertyy. Eikä toi Milnerin rooli keskikentän keskellä pallollisena aivan täysillä mielestäni futaa, mutta olisiko toi rooli hieman muutumassa Kloppon alaisuudessa enemmän sinne laitaan. Milner ei ole huono, muttei myöskään aivan sitä, mitä Pool kaipaisi. No, katotaan nyt mitä tapahtuu, kun Hendo alkaa pääsemään rytmiin.

Tänään on tosiaan Poolilla erittäin tärkeä peli edessä Vicarage Roadilla Watfordia vastaan, sillä Watford on Poolin edellä seitsemäntenä pisteen edellä Poolia. Toisaalta voitolla Pool olisi kahden pisteen päässä neljännestä sijasta, joten nyt pitäisi pystyä iskemään. Poolilla on noita loukkaantumisia, mutta eiköhän tuolta ihan iskukykyisen jengin saa kokoon. Helpolla pisteitä ei tule kenellekään, sen on jo Valjun alkukausi näyttänyt, mutta kenties Poolin onneksi top-4 sijoituksista oletettavasti tappelevat jengit ovat ihan jonkin verran olleet vaikeuksissa. Tappioon Poolilla ei olisi oikein varaa, kun tällöin ero top-4 olisi viisi pistettä.

Yhdenlainen veikkaus avauksesta:

Bogdan, Moreno, Sakho, Skrtel, Clyne, Lucas, Hendo, Can, Lallana, Couts, Origi

Tuo on nyt sellainen 50/60 tilanne tuolla kärjessä, että onko siellä Origi vai Benteke. Katsotaan kumman Kloppo valitsee.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Tänään tosiaan Watford vastassa vieraskentällä. Voittoa toivon, mutta Pool on ollut vaikeuksissa Crystal Palacien, WBA:n ym. kaltaisten joukkueiden kanssa, jotka korvaavat taitopuutteet ankaralla asenteella ja joukkuepelillä. Helppoja pisteitä ei ole tulossa, onhan Watford Poolin yläpuolella sarjassakin. Kumma tosiaan, miten paperilla heikommat joukkueet saavat ryhmästään enemmän tehoja irti.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Liverpool's Christian Benteke on Chelsea transfer radar for January as they seek more goals

Jos Benteke siirtyisi Chelskiin, niin pakkohan Poolinkin olisi toimia tammikuun ikunassa, se on täysin selvää. Sturre on Sturre, eikä hänen varaan voi valitettavasti enää laskea mitään. Ingsin loukkaantuminen loppukaudeksi oli harmillinen juttu, kun mies oli kuitenkin kovinkin pirteä juuri ennen loukkaantumistaan ja olisi ollut mukava nähdä hänet nyt Kloppon kuvioissa mukana. Origi on vielä raakile Valjun kentille ja Firminon luontainen paikka ei näyttäisi olevan piikissä, joten kapeahkoksi kävisi Poolin yläkerta, jos Benteke lähtisi.
Eiköhän tuo ole ihan höpöhöpöä että Benteke mihinkään lähtisi näin nopeasti. Saati vielä Chelsean riveihin, jolla on nyt tekemistä muutenkin kun koutsia vaihtoivat. Jos Benteke ei kesään mennessä paranna niin sitten saattaa olla jo enemmänkin huhuja liikkeellä kyllä. Klopp kuitenkin varmasti puoli kautta antaa ainakin aikaa.

Duunimäärä Milnerillä on eittämättä kova, mutta ajoittain toi Milnerin juokseminen tuolla kentällä näyttää niin turhaalta toiminnalta, ettei mitään tolkkua. Pallohölmönä olemalla kilometrejä tulee kyllä, mutta auttaako se joukkuetta kuinka paljon, onkin jo toinen juttu. Joku fiksumpi voisi juosta vähän vähemmän, mutta oikein ajoitetulla liikkeellä ja järkevämmällä sijoittumisella homma voisi rokata tykimmin. Kloppo varmasti haluaa kilometrejä kaikilta pelaajilta, mutta kai siinäkin on lopulta eroa, miten ne kilometrit kertyy. Eikä toi Milnerin rooli keskikentän keskellä pallollisena aivan täysillä mielestäni futaa, mutta olisiko toi rooli hieman muutumassa Kloppon alaisuudessa enemmän sinne laitaan. Milner ei ole huono, muttei myöskään aivan sitä, mitä Pool kaipaisi. No, katotaan nyt mitä tapahtuu, kun Hendo alkaa pääsemään rytmiin.
Nimenomaan ei Milner enää mahdu edes avaukseen keskustaan jos tahdotaan sarjataulukossa oikeasti taistella korkeammasta sijoituksesta vuosi vuodelta.

Poolin kokoonpano tänään:
Bogdan, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Henderson, Lallana, Coutinho, Firmino.
Penkki: Fulton, Toure, Benteke, Allen, Origi, Ibe, Randall.

Ilmeisesti Klopp on käynyt allekirjoittaneen aiempaa viestiä lukemassa tältä palstalta...Toivottavasti toimii.
 

Barter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool FC, SJK
Jes, kerrankin avauksessa tän hetken parhaat terveenä olevat pelaajat. Enpä osaa sanoa mitään Benteke-kirjoittelun todenpitävyydestä. Toki, keskistysten laatu on ollut välillä kyseenalaista hänelle, mutta paljon parempaa tekemistä on kyllä häneltä odotettu. Näillä otteilla, en pistäis pahitteeksi jos sama hinta hädestä saataisiin mitä maksettiin eli jos Blues todella olisi ostamassa häntä. Chelseassa tulosta voisikin tulla laadukkaampien keskitysten ansiosta. Tänään kolme pojoa tarjolla. Let´s go Pool!
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eiköhän tuo ole ihan höpöhöpöä että Benteke mihinkään lähtisi näin nopeasti. Saati vielä Chelsean riveihin, jolla on nyt tekemistä muutenkin kun koutsia vaihtoivat. Jos Benteke ei kesään mennessä paranna niin sitten saattaa olla jo enemmänkin huhuja liikkeellä kyllä. Klopp kuitenkin varmasti puoli kautta antaa ainakin aikaa.

Saattaa olla täyttä sitä itseään, mutta on noissa Kloppin sanoissa pientä sellaista kaikua, että hän ei ole tyytyväinen Benteken suorittamiseen. Tosin ei ole varmaan Benteke itsekään. Onhan toi Poolin kärkien tilanne sellainen, että väkisin ei voi myydä, jos ei ketään ole tulossa tilalle.

"There's a difference between the way we play and Aston Villa play. If as a striker you don't feel confident in the game because you aren't getting enough crosses then you have to move more.


"As a striker you want to play five, six games in a row. At Villa when he was fit he played - but here everything is different."


Yllä siis Kloppon kommentit Bentekeen liittyen tuosta edellä linkkaamastani jutusta. Jokainen tulkitkoon näitä omalla tavallaan.

Täytyy tästä lähteä virittelemään ja lämmittelemään näkötoosaa peliä varten. Palataan pelin jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös