Liverpool FC 2015–2016

  • 137 048
  • 933

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Jälkilähetyksenä tuo tuli seurailtua matsi taas ja varmaan suurin pointti oli se että tämä toivottavasti antaa henkisesti joukkueelle jälleen lisäpotkua. Sikäli oikeaan aikaan Chelsea kohdattiin kun niillä on pakka erityisesti puolustuspäässä ihan sekaisin. Ei sillä että olisivat hyökätessäänkään mitään saaneet aikaan. Maukas voitto kuitenkin!

Sen verran pitää kommentoida vielä eilistä peliä, että alku oli hankalaa. Chelsea siirtyi heti eka hyökkäyksestä johtoon ja vaikkei sillä tuon jälkeen vaarallisia paikkoja ollutkaan, näytti Poolin peli aika nysväämiseltä ja toivottomalta. Lallanalla oli pari puolittaista paikkaa ja Lucasilla puskupaikka, mutta vaikealta tuntui bussin murtaminen.
Pelillisesti allekirjoitan kyllä tän Unkan kirjoituksen lähes täysin. Helpotusta voisi olla luvassa jos joskus saadaan Sturridge, Benteke ja Henderson oikeasti elävien kirjoihin. Tuolloin pelkästään liikkuvuuden pitäisi olla yläkerrassa paremmalla tasolla ja bussien kylkiin pystytään repimään aukkoja hieman paremmin.

Pelaajista hieman valoa tunnelin päähän on tuoneet Sakho, Firmino ja Lucas. Sakholla edelleen pallo polttelee melkoisesti mutta nyt näyttäisi että mies saa oikeastaan ensimmäisen kunnon näyttöpaikkansa ja esim. hyviä avaavia syöttöjä on nähty nytkin jo muutamia. Saa nähdä mihin pystyy kun tuntuma tuosta vielä paranee. Firminolla on myös parissa pelissä jo ollut nähtävissä merkkejä paremmasta. Näyttäisi omaavan kyvyn tehdä hyviä ja oikeita ratkaisuja pallon kanssa ja voi kyllä vielä parantaa paljonkin kunhan pääsee sarjaan ja joukkueeseen paremmin sinuiksi. Lucasin osalta olen ehkä eniten yllättynyt siitä miten on saanut heti paljon vastuuta Kloppilta ja käyttänyt sen tyylikkäästi hyväkseen. Liikkeen riittävyyttähän tässä on epäilty mutta ainakin viime matseissa on sijoittunut jälleen ihan oikein ja tehnyt paljon sitä omaa työtään katkoissa. Lucasin kohdalla saattaa olla pieni riski siinä jos peluutetaan liikaa niin jalka alkaa painaa sitten enemmän.

Tasonnostoa tässä puolestaan toivoisi vielä lisää Coutinholta, Milneriltä ja varauksin myös Canilta. Sitten alkaisi näyttää jo suht hyvälle.
 

Barter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool FC, SJK
Pool päihitti Kazanin Eurooppaliigassa. Ibe sai maalihanat auki ja hieno kuti alanurkkaan! Peli katottuna suttuiselta striimiltä. Tokalla puoliajalla Liverpool oli selkeästi hallitsevampi ja parempi joukkue. Tästä taas hyvä jatkaa kohti viikonlopun valioliigaa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ehjä esityshän se oli ja torstailiigassa on kaikki omissa käsissä. Brittijengeistä tuolla on käynyt häviämässä viime vuosina Chelsea, Spurs ja WIgan joten ihan helppo paikka ei ole ollut vierailla. Siihen nähden ilman suurempaa paniikkia selvittiin. Ibelle tosiaan ensimmäinen maali edarissa virallisissa matseissa ja muutenkin hyvää peliä mieheltä. Toivottavasti Klopp saa itseluottamuksen kokonaan Jordonin osalta palautumaan ja nähdään lisää noita hevosenpotkuja mistä treenikaudellakin saatiin hienoa esimerkkiä. Kovasti Jurgen ainakin tahtoi Ibea halia matsin loputtua.

Voittoputkessa on hyvä lähteä Palacea kaatamaan, ja tänään tosiaan meni sekin putki poikki että melkein 3 vuotta vierähti edellisestä vierasvoitosta europeleissä. LFC:n kohdalla puhutaan tuolloin jo lähes kohtuuttoman pitkästä ajasta.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Crystal Palacesta on kyllä muodostunut aikamoinen mörkö tässä lähivuosina. Selhurst Parkin painajainen, sekä SG:n farewell pelin pilaaminen eivät ihan hevillä unohdu. Sympaattisen näköinen Dwight Gayle painaa kuin mikäkin Messi ja vielä enemmän päänvaivaa tuntuu tuottavan Cristiano Ronaldoa mukaileva Yannick Bolasie. Joka kerta ollaan oltu aivan kusessa kyseisten jamppojen kanssa, enkä näkisi mitään syytä, ettei sama trendi jatkuisi. Oma lukunsa on vielä ex-United Wilfried Zaha, jonka tuuletukset pilkun hankkimisesta viime kauden pelissä jäivät sen verran tarkasti verkkokalvolle, että melkein jonkinlaista skottiviikatetta toivoisi jaeltavan.
En missään nimessä vihaa kotkia vaan mielestäni se on yksi Valioliigan hienoimmista jengeistä. Selhurst Parkilla laulu raikaa voiton ja tappion hetkellä. Heillä on miellyttävien pelaajien lisäksi vielä todella hieno manageri, Alan Pardew. Vahemmän hienoa on sitten taas ollut nämä viimeaikaiset tulokset, nimenomaan liigassa. Viime kaudella Palace pesi Poolilla lattiat kahteen kertaan, ja kova on haaste myös viikonloppuna. Itse olisin pyrkinyt lepuuttamaan torstaina laitapakkeja, sillä sunnuntaina saa varmasti taas katsella selkäpuolen numeroita ihan riittämiin. Ilmeiseti Randallilla oli kuitenkin jokin vaiva ja Enrique pelaili varmaan Mario Kartia himassa, no voitto tuli sentään. Mitä tämän kauden pelejä olen Palacelta nähnyt, niin todella nopeita vastahyökkäyksiä tuntuisivat suosivan. Kauhuskenaarioni on, että punaiset kaahaavat gegenpressinsä ohi ja muutamalla fiksulla syötöllä ala` Cabaye, suunta vaihtuu aika nopeaan. 1vs1 tilanne Bolasie-Skrtel saattaa valvottaa peliä edeltävänä yönä ainakin allekirjoittanutta aika pitkään. Mutta, odotettavissa todella kiihkeä ja vauhdikas peli. Pelottaa vaan ihan perkeleesti! :)
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Mutta, odotettavissa todella kiihkeä ja vauhdikas peli. Pelottaa vaan ihan perkeleesti! :)
Ei pidä maalata piruja seinille, turpaanhan siinä tuli. Pari koomailua taas omissa ja Bentekellä huono päivä. Siinäpä se. Palace tuli lujaa alussa ja sai maalin kun Can ei purkanut kunnolla. Pool sai eka jakson edetessä pelin haltuun, ja Coutinho tasoitti ansaitusti muutama minuutti ennen puoliaikaa. Toka jakson alku oli Poolilta hyvää peliä. Pallo liikkui nurmea pitkin ja luotiin hyviä paikkoja. Vapauttava maali vain jäi uupumaan. Ja sitten kun ei itse tehdä, tekee vihulainen. Loppu oli väkinäistä vääntämistä.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Palace jatkaa Poolin painajaisena. Cou10 varoitteli Bolasie'sta, ja hänhän laukoi Palacen avausmaalin, vaikka Poolilla olikin pari paikkaa katkaista Palacen hyökkäys. Toinen maali olikin jälleen erikoistilanne omassa päässä, oudon löysää vartiointia, ihan kuin roolit eivät olisi selvät näissä tilanteissa. No, Klopp sai paljon oppia ja tietoa mitä pitää kehittää, ei muuta kuin treenikentälle hommiin.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Katoin jo ekan viisiminuuttisen aikana, että Canilla ja Sakholla tulee olemaan hankalaa tuossa kelissä. Tasoituksen jälkeen olin tosin varma, että pisteet roudataan himaan. Pessimisti ei olisi pettynyt.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Katoin jo ekan viisiminuuttisen aikana, että Canilla ja Sakholla tulee olemaan hankalaa tuossa kelissä. Tasoituksen jälkeen olin tosin varma, että pisteet roudataan himaan. Pessimisti ei olisi pettynyt.
Tasoituksen jälkeen toisella puoliajalla luotiin hyviä maalipaikkoja ja peli oli hyvin hallussa. Johtomaali jäi vain tekemättä. Keli oli tosiaankin vetinen ja Canilta tuli muutama liian hiljainen syöttö. Hendoa tuo huutaa keskikentälle. Mutta tappiosta huolimatta (vaikka se vittuttaa ankarasti) tuntuu että eteenpäin on menty.
 

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta tappiosta huolimatta (vaikka se vittuttaa ankarasti) tuntuu että eteenpäin on menty.

Joo, ensimmäinen tappio pitkiin aikoihin, josta jäi jopa positiivinen maku. Ok, tappio vituttaa aina, mutta kyllä on selkeesti menty eteenpäin. Välillä niitä maalipaikkoja tuli liukuhihnalta ja huono viimeistely esti punaisten voiton. Lisää kliseitä, mutta kun et itse tee, niin naapuri sitten tekee, näin kävi eilen. Ja tosiaan, kelikin oli CPn puolella eilen.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kärsivällisyyttä tää itseltäkin vaatii. Sunnuntai jätti sikäli paskan maun kyllä että nämä matsit vaan pitää voittaa kotona. Vaihtoehtoja ei pitäisi edes ajatella. Varsinkin alussa jäätiin liikkeessä ja pallollisena pahasti Palacen jalkoihin ja ansaitusti rankaisivatkin siitä. Positiivista kuitenkin tosiaan on että ajoittain siellä pilkahtelee merkkejä paremmasta. Syöttöpeli on nopeampaa ja menetysten jälkeen yritetään mahdollisimman nopeasti voittaa pallo takaisin omille kun vastustajakaan ei ole ehtinyt vielä organisoitua pallollisena. Vielä kun Klopp saa murtautumiseen enemmän järkeä ja terävyyttä niin päästään paremmille paikoille. Eihän rehellisesti sanottuna sunnuntainakaan huippupaikkoja niin kovin montaa ollut vaikka kaikki naulaamalla olisi saatettukin voittaa. Kaukolaukauksiin ei voi oikein luottaa koska varmoja pyssyjä ei joukkueesta montaa löydy.

Erikoistilanteiden puutteista mainitsin jo ennen kauden alkua ja onhan tuo silkkaa faktaa että noissa hävitään varmaan ainakin se toistakymmentä pistettä tälläkin kaudella. Punaiset saavat vaarallisia tilanteita noista ainoastaan harvoin jos pelataan jonkin lyhyen kuvion kautta vapari tai kulma. Suorilla keskityksillä laatu on kuin nelosdivarissa. Monta kertaa pistänyt silmiin sellainen ero noissa kulmissa että Pool päästää vastustajan vauhdilla keskityspalloon, mutta omissa kulmissa ollaan sitten enemmän tai vähemmän kantapäillään seisomassa boksissa. Siitä on paha ponnistaa tekemään mitään vaarallista. Lisäksi omassa päässä tuntuu että vastustajan vaaralliset pääpelaajat merkataan jonkin Morenon toimesta jolla ei välttämättä ole vahvuus tuossa tekemisessä. Mutta odotellaan josko tämäkin asia kauden aikana vielä korjaantuu.

Jordon Ibe näyttäisi myös muuten piristyneen Kloppin alla. Itseluottamus lienee ihan eri tasolla nyt kuin Rodgersin aikana.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Ensimmäinen puoliaika 3-1. Liverpool aivan älyttömän hyvä, voi jopa sanoa, että tulos mairittelee sinisiä. Harmilliseen paikkaan Argoväkkärä maalin teki, mutta toivottavasti tämä kestetään. Liikaa en valuisi alas, sillä korkean prässin avulla ollaan tähänkin asti päästy. huhhuh, lets go!
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Firmino alkaa lämpenemään, yhteispeli Philipin kanssa paikoin silmiä hivelevää. Tokalla puoliskolla sitten peli pakettiin! YNWA!
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kyllähän tuo oli vuoden sykähdyttävin urheiluhetki. Pulssi ei meinaa tasaantua millään. Firminolle maali, kaksi syöttöä ja taisi olla 4! todella hyvää paikkaa lisäksi. Pelihän olisi voinut päättyä vaikka 2-8. Poolilta ei heikkoa lenkkiä ollutkaan, vaikka ennen peliä pelotti topparikaksikkomme, mutta Skrtelhän oli lähestulkoon ottelun paras pelaaja. Can oli myös hyvällä jalalla ja pelisilmällä liikkeellä. Kehukaa muut lisää, nyt fiilistellään. Niin ja Kolo pääsi kentälle, ja pelasti lähes varman maalin.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Kloppille ensimmäinen iso sulka hattuun! On taidettu maajoukkuetauolla vähän harjoitella. Hieno voitto Etihadilta, vaikka Lovren oli topparina. Missä muuten Sakho? Loukkaantuneena, pelikiellossa, sivussa Ranskan tapahtumien takia? Kuka muistaa milloin viimeksi Pool on johtanut vieraissa puolen tunnin kohdalla 3-0? Mitähän mahtaa Sterling ajatella? Jätkillä saattanut olla hyvä fiilis bussissa paluumatkalla, samoin kuin tänä iltana koko Liverpoolin punaisella väellä. Jospa tästä käynnistyisi se onnistumisten positiivinen kierre. Muistaako kukaan vielä Rodgersia?
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Missä muuten Sakho? Loukkaantuneena, pelikiellossa, sivussa Ranskan tapahtumien takia?

Sakho loukkaantui ennen taukooa pelatussa ottelussa, jalka vääntyi aika ilkeän näköisesti nurmea vasten. Yritti vielä jatkaa mutta ei toivoakaan, kaiketi loppuvuden sivussa.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
En nähnyt koko matsia, mutta näkemäni reilu alkupuolikas alkoi jo muistuttaa sitä 80-luvun Liverpoolia, joka dominoi koko kentän alueella ja voitto ei ollut uhattuna missään vaiheessa.
Loistava esitys!
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei hyvää päivää mitä Liverpool teki tänään!!!! Mitä tässä voi sanoa? Kaikki toimi, ja Cityn areena hiljennettiin aika komeasti. Kiitos Liv!!!!!!!!
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Todella hieno esitys kaikin puolin ja joka jätkältä. Roberto Firminoon sijoitettiin kesällä paljon pelimerkkejä, joten erityisesti hänen touhunsa lämmittivät mieltä. Klopp tosiaan tuntuu olevan pelaajien valmentaja, sillä jo useammalla jampalla tuntuu itseluottamus kohonneen.

Pientä jälkipuintia vielä eilisen pelistä. Ensimmäinen 45 minuuttia oli todellista taidetta, prässin ajoitukset, hyökkäysten sulavuus ja jopa puolustus oli aivan tiptop. Agueron maalia ei varmastikaan olisi syntynyt, jos Lucas ei olisi hetkeä aikaisemmin ottanut keltaista. Tilanne näyttää aika lepsulta puolustamiselta, mutta mikäli brassi olisi rikkonut niin toinen keltainen olisi ollut selviö, ja sitä seurannut vapari suoraan sektorista. Cityllä olisi ollut tunnetusti vetäjiä jonoksi asti.

Toisella puoliskolla uskallettiin pelata rohkeasti ja vietiin peliä hyökkäyskolmannekselle. Paikkoja oli tappaa peli jo ennen Skrtelin kanuunaa, muun muuassa Firminolla. Mignolet otti yhden hyvän seivin Milnerin takapassin jälkimainigeista, mutta ei pelissä enää ihme kyllä todellista hätää oikeastaan ollut. Ansaittu voitto, jonka hintana voidaan pitää Coutinhon loukkaantumista, mutta toivottavasti ei käynyt pahemmin. Yes lads!!!
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kuten jo otteluseurannassa kirjoitin niin Suarezin (varsinkin viimeisen kauden) jälkeen ei tuollaista Liverpoolia olla paljon nähty. Nyt iskettiin prässi oikea-aikaisesti Cityn pelaajiin silloin kun pallo ei vielä ollut varmassa kontrollissa, ja saatiin nopeasti käännettyä hyökkäykset vastaan jolloin siellä puolustuksen takana oli tilaa Malmin lentokentän verran. Tuollaisessa tilassa Coutinho ja kumppanit tekevät varmasti kyllä tuhojaan jatkossakin. Pelaajista vaikea nostaa ketään liikaa muiden yläpuolelle koska joukkue oli oikeasti tasaisen hyvä koko matsin, mutta Skrtelin esitys kokonaisuudessaan oli kyllä loistava. Klopp sanoi matsin jälkeen että kentälle haluttiin laittaa mahdollisimman moni niistä pelaajista jotka olivat Melwoodissa maju-tauolla treenaamassa yhdessä. Se varmaan osaltaan näkyi esityksessä myös.

Toivottavasti tämä heijastuu myös niissä ennakkoon heikompia vastaan pelattavissa matseissa. Itse en vielä nouse pilviin vaikka tuo voitto lämmittääkin kovasti. Ennakkoon heikompien porukoiden bussien murtaminen on kuitenkin taas ihan erilaista touhua, ja siinä riittää Kloppolla porukoineen haastetta ihan tarpeeksi. Lisäksi Anfieldista pitää tehdä nyt se linnake mistä ei pinnoja tällä kaudella haeta. Nyt on nimittäin kauden pahimmat vieraspelit käytännössä takana ja Leicester on "vain" 8 pistettä edellä sarjakärjessä. Nelospaikan Arsenaliin matkaa on 6 pinnaa, joten melkein kaikki on vielä auki.

Klopp totesi Coutinhon vammasta että jotain kramppia olisi vain ollut. Toivottavasti pitää paikkansa sillä sairastupa alkaa hiljalleen tyhjenemään muutenkin. Brassin lepuuttaminen on kuitenkin kaksipiippuinen juttu torstailiigassakin koska kyllähän sielläkin pitäisi jatkoon kammeta vaikka väkisin.
 

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Klopp totesi Coutinhon vammasta että jotain kramppia olisi vain ollut. Toivottavasti pitää paikkansa sillä sairastupa alkaa hiljalleen tyhjenemään muutenkin. Brassin lepuuttaminen on kuitenkin kaksipiippuinen juttu torstailiigassakin koska kyllähän sielläkin pitäisi jatkoon kammeta vaikka väkisin.

Ite diagnosoin tv-kuvan perusteella ihan perus puujalaksi. Ois se varmaan suoraan koppiin mennyt, jos ois ees hajua jostain vakavammasta.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Ennakkoon heikompien porukoiden bussien murtaminen on kuitenkin taas ihan erilaista touhua, ja siinä riittää Kloppolla porukoineen haastetta ihan tarpeeksi.
Näin on. Kloppin juoksu- ja prässipeli toimii parhaiten vieraissa altavastaajatilanteissa. Silloin vastustaja on noussut ylös ja hyökkäysalueella on tilaa. Bussien murtamisessa ei nähdä viime pelin kaltaisia maaleja. Ei päästä tyhjiin sijoittelemaan. Erikoistilanteet, varsinkin vaparit rankkualueen läheltä nousevat arvoonsa. Ja myös Coutinhon esittämät kaukovedot. Paikkoja tulee kotipeleissä vähemmän kuin viimepelissä Cityä vastaan. Näkisin, että Bentekellä voisi olla käyttöä enemmän näissä bussipeleissä kotona kuin vieraspeleissä. Tosin vain vaihtomiehenä kotipeleissäkin. Lauantain alotusta Swanseata vastaan tuskin muutetaan (toivottavasti Coutinhon vamma ei estä avausta). Kloppon tulon jälkeen tuntuu, että kaikki ovat nostaneet tasoaan, Lucas erityisesti. Tai ehkä Milnerin pelaaminen ei ole parantunut. Alkukaudestä näytti, että saatiin vahvistus, mutta vaihtopenkki kutsuu kunhan Hendo saadaan kehiin.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kloppo nähtävästi tykkää ja osaa pelata Cityä vastaan. Vai muistaako kukaan muutaman vuoden takaista champpäri matsia City-Dortmund Etihadilla, mikä olisi voinut olla jo ekan puolen tunnin jälkeen 4-0 Dortmundille ilman Hart-Sportin torjuntoja. Itse muistan tuon hyvin kun telkkarista katselin. Tais lopulta päättyä jotain 2-1 DOrtmundille kun Balotelli teki säälikavennuksen pilkulta ihan lopussa ja samalla tuon maalin takia itselle napsahti melki puoltoista tonnia supermonarista =)

Edit. sen verran muistikuvat pettivät että päättyikin 1-1 tuolla Balotellin loppuhetken tasoituksella pilkulta. Mutta oli siis täysin Dortmundin hallintaa tuo matsi.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Näin on. Kloppin juoksu- ja prässipeli toimii parhaiten vieraissa altavastaajatilanteissa. Silloin vastustaja on noussut ylös ja hyökkäysalueella on tilaa. Bussien murtamisessa ei nähdä viime pelin kaltaisia maaleja. Ei päästä tyhjiin sijoittelemaan. Erikoistilanteet, varsinkin vaparit rankkualueen läheltä nousevat arvoonsa. Ja myös Coutinhon esittämät kaukovedot. Paikkoja tulee kotipeleissä vähemmän kuin viimepelissä Cityä vastaan. Näkisin, että Bentekellä voisi olla käyttöä enemmän näissä bussipeleissä kotona kuin vieraspeleissä. Tosin vain vaihtomiehenä kotipeleissäkin. Lauantain alotusta Swanseata vastaan tuskin muutetaan (toivottavasti Coutinhon vamma ei estä avausta). Kloppon tulon jälkeen tuntuu, että kaikki ovat nostaneet tasoaan, Lucas erityisesti. Tai ehkä Milnerin pelaaminen ei ole parantunut. Alkukaudestä näytti, että saatiin vahvistus, mutta vaihtopenkki kutsuu kunhan Hendo saadaan kehiin.
Noinhan se pitkälti menee. Bussin murtamisessa olisi tärkeää saada kärjessä paljon liikettä sekä poikittain että syvyyteen jolloin aukeaisi paikkoja myös keskikentän pelaajille murtautua syvyyteen. Uskoisin että tuohon pyritään. Kärjistä Sturridge osaa tuon homman ja sitoo itseensä vastustajia antaen tilaa muille, joten innoissani odotan että Danny tulisi kuntoon nopeasti. Bentekellä voisi taas olettaa olevan hieman erilaisen roolin. Myös Firminolta odotan noita liikkeitä jatkossa jos ysipaikkaa pelaa. Erikoistilanteet ja keskityksen toisivat variaatioita lisää, mutta kuten olen jo mainostanut niin nuo eivät tällä kaudella oikein punaisia pelasta.

Pelaajista samaa mieltä. Paitsi että Lucas on ollut ehkä tasaisin suorittaja kuitenkin tällä kaudella kokoonpanossa. Sikäli ihmemies että on manageri kuka tahansa niin Lucas tuntuu aina vaan parantavan silloin kun miehestä ollaan haluamassa eroon. Milner varmasti joo antaa tilaa Hendolle vaikka pelasikin hyvin viikonloppuna.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Erikoistilanteet ja keskityksen toisivat variaatioita lisää, mutta kuten olen jo mainostanut niin nuo eivät tällä kaudella oikein punaisia pelasta.
Busseja vastaan on vain niin, että vaparit vaarallisista paikoista pitäisi pystyä hyödyntämään. Taannoinhan näissä oli erinomainen muuan SG, nyt nyt ei vain ole hänen laistaan noihin. Kulmat ovat olleet lähes surkuhupaisia (omat). City peli oli ensimmäinen josissa vihulainen ei saanut lukuisista kulmista yhtään vaaran paikkaa. Samalla tavalla näen, etttei keskityksillä saada mitään aikaan. Parasta olisi viime pelin kaltainen nopea nurmen pinnassa tapahtuva syöttöpeli ja liike. Mutta bussien murtamiseen valitettavasti tarvitaan myös erinomaista erikositilannepelaamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös