Liverpool FC 2015–2016

  • 136 958
  • 933

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Onko mitään uutta loukkaantumisrintamalta? Ilmeisesti Danny Ings on sivussa koko loppukauden: Liverpool’s Danny Ings out for rest of season after rupturing ligaments | Football | The Guardian Ja sama homma taitaa olla myös Joe Gomezilla? Firminolla ja Bentekellä ei taida olla yhtä paha tilanne? Siellähän on sitten ainoastaan Sturridge sekä Origi terveiden kirjoissa, Sturrekin taitaa vielä hakea huippukuntoaan. Nooh, Coutinho tykittää maalit kuudentoista takaa, ja Milner tulee seuraavassa hyökkäysaallossa perässä :) Siirtohuhuissa on vilahdellut tammikuun ikkunassa Lewandowskikin, mutta ehkei kannata kauhean todesta ottaa...

Joo tokihan Lewa lähtee kun Kloppo tuli peräsimeen niin vanhan koutsinsa suojiin :) Leikki leikki, ei taida ihan irrota Bayernista. Onko tosiaan näin että Origi poolin ainoa kärki tänään joka on kunnossa?
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Joo eli niin kuin oli uumoiluja niin Sturridge tosiaan sivussa, eikä pääse edes penkillä. Liverpool Echon LFC vastaava James Pearce kertoo hyökkääjällä olevan "Minor knee problem". Johan tuo menikin jo liian hyvin, saatiin siisti manageri ja kaikkea, voi helvetti.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Ensimmäinen puoliaika antoi jo näytteitä siitä, mitä tuleman pitää. Pallon ympärillä pyörittiin varsinkin ensimmäisen vartin aikana kuin herhiläiset. Origi olisi voinut laittaa pallon sentin alemmaksi, mutta ei voi mitään. Ainoa huoli, mikä omaan silmääni pisti oli, että alettiin näyttää vähän väsyiltä jo loppua kohden. Prässiä ei saatu kohdennettua tarpeeksi ja Spurs pääsi tilanteen murroillaan hyville paikoille, mutta loistavasti venyi Mignolet, ja eritoten Sakho. Toivottavasti jätkät saavat vedettyä keuhkot täyteen happea kopissa, sillä samanlaista myllytystä tuskin pystytään kestämään.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Pyöreä 0-0 Kloppin aikakauden ensimmäisessä ottelussa, ihan hyvä tulos, Tottenham on kuitenkin kuntopuntarin kärkijoukoissa. Minäkin odotin etukäteen taistelevaa ja yritteliästä ilmettä, sekä jotain pelillistä viritystä, silloin ei olisi tappiokaan niin haitannut jota ei edes tullut. Olikos pelipaikoilla järjen ääntä nähtävillä, Can ilmeisesti keskikentän pohjalla eikä topparina? Neljän puolustajan linja? Onkohan Sturre pitkäänkin sivussa, vai oliko vain varotoimenpiteenä poissa penkiltäkin? Pelaakohan Pool torstaina Euroliigaa, säästeltiinkö miestä sinne?

Toivottavasti Kloppin tulon myötä seuraan alkaa olla myös imua, ns. hyvä fengshuit olisi taas palannut ja vähän isompiakin nimiä olisi helpompi saada Anfieldille. Ihan kuin olisin lukenut jostain, että Liverpool kaupunkina olisi vähän jäänyt kelkasta verrattuna Lontooseen ja jo Manchesteriinkin, isoja staroja on vaikea houkutella vanhaan satamakaupunkiin starailemaan timanttikorviksissaan.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
0-0 ihan hyvä tulos tähän saumaan. Tottenhamilla oli kuitenkin paremmat paikat ja Mignoletin pari todella hyvää torjuntaa pelasti pisteen. Kaikki moken avaukset annettiin pitkänä, olisi tuolla taktiikalla Bentekellä käyttöä. Origi kyllä taisteli noissa, mutta ei siellä juuri yhtään kakkospalloa Poolille tullut. Skrtel oli ajoittain vaikeuksissa, Sakholta puolestaan ihan hyvä peli. Pool prässäsi ajoittain ihan mallikkasti ylhäällä ja keskikentällä, jolloin omissa ei oikeastaan ollut pahoja härdellejä koko pelissä. Tottenhamin pahimmat tilanteet tuli omista virheistä, kuten Lallanan lyhyestä tussusyötöstä Skrtelille.
Lallana oli kuitenkin pirteä ja varmaan halusi näyttää uudelle valkulle kuuluvansa avaukseen. Coutinho puolestaan oli edelleen vaisuhko. Can oli ilmeisesti itselleen mieluisalla paikalla ja oli ihan ok. Tuohon kun saadaan Sturre, Benteke ja Hendo takaisin niin uskon että tulostakin alkaa tulla. Selkeästi kuitenkin joukkue liikkui nyt paremmin joukkueena kuin aiemmin. Ihan hyvä homma tuo valmentajan vaihto.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...liverpool-fc-boss-klopp-considering-10298567?
Echo uutisoi että Klopp harkitsee myös Markovicin vetämistä pois lainalta jo talvella. En näkisi mitenkään poissuljettuna ja huonona vaihtoehtona tätä ratkaisua. Lazar saattaa nähdä paremman kevään Kloppin alaisuudessa kuin mitä olisi koskaan Brenkun alla nähnyt. Muutenkin homma näyttää menevän hieman ennakoituun suuntaan eli Can on saamassa tilaisuuden näyttää kykynsä keskikentällä. Canilla onkin kaikki ominaisuudet sopia Kloppin joukkueeseen kuin nenä päähän.

Huomenna pääsee jo onneksi katselemaan miltä meno nyt näyttää kun Anfieldilla kohdataan Rubin Kazan Kloppin ensimmäisessä kotimatsissa. Viikonloppujen matsit jäävät allekirjoittaneelta taas varmaan viikkojen ajan väliin kun vasta päästiin hirvijahdissa hyvään alkuun.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kyllä siinä kysymysmerkkejä riittää Kloppolla, ja kannattajilta vaaditaan pitkää pinnaa kuten tähänkin asti. Pelihän oli oikeastaan samaa kurapaskaa kuin Rodgersinkin loppuaikana, ja aika monella pelaajalla on itseluottamus ja perusasiat ihan hukassa. Vaikka kokoonpano on mitä on tällä hetkellä niin kyllähän parempaan pitää pystyä jos tunnin pelaat yyveellä. Ensimmäisen puolituntisen ajan kun oltiin tasamiehistöillä, ei Rubinin porukalla ollut mitään hätää vaan oikeastaan päinvastoin veivät matsia.

Jouluun mennessä voitaisiin ottaa hillitysti tavoitteeksi että pystytään syöttämään jo pelaajien juoksulinjalle, eikä kaksi metriä taakse.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kyllä minäkin katselin peliä ihmetellen, että mihin on kadonnut Liverpoolin pelaajien itseluottamus ja pelirohkeus. Pelataan nyt taas sillä omalla tasolla mihin kyetään ja se riittäisi enempään kuin tänään nähtiin Kazania vastaan. Klopp herätä porukka pelaamaan, kiitos.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Ehdin katsomaan vain toisen puoliajan eilisestä matsista ja olen vähän kaksijakoisella mielialalla.
Rodgersin aikana olisi miesylivoimalla sahattu palloa poikittain 30 metrin päässä vastustajan maalista koko puoliaika ja saatu aikaan lopulta yksi heikko laukaus kohti maalia.
Nyt sentään yritettiin maalia, mutta vähän liiankin innokkaasti ja suoraviivaisesti, jolloin peli meni koheltamiseksi. Silti tuota nykyistä menoa katsoo paljon mieluummin kuin Rodgersin aikaista nyhjäämistä.
Tällä kerralla lopputulos sattui olemaan sama mikä se olisi ollut edellisenkin managerin aikana, mutta nyt oltiin lähempänä voittoa kuin koskaan R:n aikana vastaavassa tilanteessa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ettei liian pessimistinen kuva jää niin olihan siellä positiivistakin nähtävillä esimerkiksi siinä että pallon menetyksen jälkeen yritettiin prässätä kovemmin kuin edeltäjän aikana. Muutaman kerran saatiinkin pallo nopeasti jälleen omille.

Boksiin murtautuminen oli melkoista tuskaa siinä vaiheessa kun venäläiset bussin pistivät parkkiin ja vetoja tuli pääasiassa boksin ulkopuolelta. Origi teki osittain hyviä juoksuja ja avasi reikiä sinne linjaan, mutta sitten avaava syöttö viipyi tai meni vastustajan jalkaan.

Klopp pystyy varmasti myös jo näkemään että ensisijaisesti keskikentän keskustaan tarvittaisiin paremmin peliä avaava kaveri nimenomaan avaukseen. Uskoisin että sillä korjaisi jo paljon ja toisi monipuolisuutta hyökkäykseen kun vastustajan on eliminoitava muitakin syöttöuhkia kuin Coutinho. Allenilla ja Lucasilla ei hyökkääväämpään rooliin riitä taidot niin korkealle tasolle. Laidoille Liverpoolilla on tyrkyllä lupaavia ja nuoria kavereita joten saa nähdä tullaanko sinne vahvistuksia yrittämään vai katsotaanko ensin nämä kortit loppuun.

Viikonloppuna voi olla taas jo eri meininki mikäli Sturridge palaa myös kokoonpanoon, ja Daniel kyllä osaa hankkia tilan itselleen ja muille tuolla boksin rajalla. Myös Bentekellä sekä Firminolla on hieman enemmän tuntumaa alla. Aikaa ja kärsivällisyyttähän tää vaatii mutta sitähän meillä riittää vaikka maailman tappiin taas kerran.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Tasuri kotona Southamptonin kanssa, vähän jäi väljä maku kun voitto oli muutaman minuutin päässä. Poolin maalintekijänä Benteke, jonka sopivuutta Kloppin pelikirjaan arvuuteltiin eniten, noin niinkuin hyökkääjien osalta. No, pitkästä keskityksestä Benteke päämaalin tekikin. Vähän on puolustuspelissä(kin) vielä treenattavaa, Southamptonin maalintekijä oli todella vapaana, metrikaupalla tyhjää tilaa ympärillään. Toisaalta, onkos tässä nyt kaikkiaan kolme peliä Kloppin alaisuudessa ilman tappiota, kyllä se tästä, maltetaan mielemme...
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Pitäis malttaa mielensä, mutta kun vituttaa aivan karmeasti. Olihan tuo loppu taas kuin painajaisunesta. Johtomaalin jälkeen pallo luovutettiin vastustajalle ja oli vain ajan kysymys milloin omissa helisee. Ja helisihän se.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hitto näitä tasureita... ei oikeen päästä taulukossa ylöspäin tällä pistekeskiarvolla. Tänään voitto näpeissä jo, mutta onnistuttiinhan se sössimään lopulta. Noh, itse peli oli ihan pirteää ja mun silmiini ihan hyvätempoinen, vaikka Taivainen vähän moittikin Poolin pelinopeutta. Enemmän mä manasin välillä harhasyöttöjä ja mm. Morenon hyvin outoja ratkasuja pallon kanssa. Kyllä tää tästä, luotan Kloppiin jo nyt. Benteken maali iso plussa!!!
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Enemmän mä manasin välillä harhasyöttöjä ja mm. Morenon hyvin outoja ratkasuja pallon kanssa. Kyllä tää tästä, luotan Kloppiin jo nyt. Benteken maali iso plussa!!!
Samoja asioita tuskailin itsekin. Morenolla olisi ollut pari kertaa mahdollisuus antaa namupassi, mutta veteli itse silmät kiinni täyttä minne sattuu. Muutoinkin näytti siltä, että syöttötyöskentely ei ole aivan kohdillaan. Vaikka peli saattoi olla pirteätäkin. mutta ei siellä päästy oikein murtautumaan tekopaikoille, koska ratkaisevat syötöt olivat luokattomia. Can oli pelipäällä, mutta sammahti lopuissa. Coutinho oli mielestäni ajoittain jopa vaisuhko ja pehmeähkö, tai sitten ei ollut vain kaveria jolle syöttää. Benteke oli huomattavasti parempi kuin Origi. Hieno maali ja muutama pudostus omille pitkissä palloissa, Origi ei juuri palloja saanut. Lopussa olisi vain pitänyt pitää palloa enemmän, eikä antaa Southamptonille mahdollisuus rakennella tasoitusta. Jotenkin näytti että itse mentiin kipsiin johtomaalin jälkeen.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Tuli tuossa aamulla katsottua boksilta tuo matsi ja kyllähän pelinopeuden suhteen Taivainen oli siinä suhteessa oikeassa että voisi se parempikin olla. Mutta nyt sentään hieman nopeammin palloa liikutellaan kuin Rodgersin loppuaikoina. Ongelma on siinä että eilisen avauksenkin pelaajilla ei kaikilla läheskään ole sellaista näkemystä ja taitoa että saataisiin tempoa nostettua.

Tuo johtoasemassa sössiminen oli kyllä sitä samaa mitä on jo muutama kausi katseltu. Lähinnä tulee mieleen että pelaajilla on selkäytimeen iskostunut viime vuosina apina joka antaa johtomaalin jälkeen käskyn vetäytyä riviin oman pilkun kohdalle.

Täytyy uskoa ja luottaa että Kloppo saa noihinkin asioihin ryhtiä kun kausi etenee. Ja toki pitää tiedostaa sekin että joitain pelaajia täytyy vaihtaa korjausliikkeen tekemiseksi.
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
Kyllähän tuon voittaa olisi voinut, vaikkei se lopulta ehkä ihan niin väärin mennytkään. En tiedä oliko osalla väsymystä torstaisesta vai mikä oli, mutta esimerkiksi viime viikon Spurs matsiin nähden oli mielestäni huomattavasti alempi tempoista pelaamista. Eihän Kloppo nyt tietenkään parissa viikossa mitään ihmeitä saa aikaan, mutta ihmetytti juuri tuo että nyt peli tuli hitaampaan suuntaan Kloppon toisessa valju matsissa.

Luotetaan kuitenkin siihen, että Jurgen saa peliin sitä mitä haluaa ja sen kanssa mennään selvästi eteenpäin tulevina viikkoina. Sairastuvan tyhjeneminen olisi nyt pirun kova asia, ja hieman paremmalta sillä puolella näyttääkin. Hendo nyt on vielä useamman viikon sivussa, ja Sturren loukista ei taida tarkempaa tietoa olla? Ilmeisesti alkuperäisten kaavailujen mukaan olisi eilen pitänyt olla jo pelikunnossa.

Firminosta on itsellä kovat odotukset Kloppon alaisuudessa. Tuntuu tekevän fiksuja ratkaisuja pallon kanssa vaikka melko näkymätön on vielä ollut, ja taitoa riittää haastaa vastustajia ja kääntää peliä nopeasti, mikä Kloppin systeemissä on tärkeää. Sen lisäksi on muistaakseni tilastojen valossa ollut Bundesliigan ahkerimpia taklaajia viime kausilla, joten siihen peilaten motivaatiota aggressiiviseen prässiin ja puolustamiseenkin åitäisi löytyä.

Canille sekä peukkua että lampaanpersettä, kuten täälläkin mainittu niin oli pelipäällä ja tuntui olevan aktiivisesti joka paikassa missä tapahtui. Kuitenkin pallon saadessaan kuvittelee vielä hieman liikaa olevansa joku Zidane, ja lähtee liikaa hakemaan unelmakuteja yläpörsään tai dribblailee niin kauan että menettää pallon tai paras syöttösuunta on jo tukittu. Noh, hyvä että itseluottamusta löytyy.

Puolustuslinja sen sijaan alkaa mielestäni näyttää huomattavasti paremmalta. Morenokin on alaspäin pelaamisessa parantunut huikeati kauden ekoista peleistään, ja jos saa nuo ihmehassit vielä hyökkäyspäästä pois mitä eilen tuli jatkuvalla syötöllä niin hyvä tulee.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Tänään Anfieldin kirkkaiden valojen alla nuorisolla täydennetty kotijoukkue pääsee ottamaan mittaa Bournemouthista. Ensimmäisillä kierroksilla Valioliigassa joukkueiden kohdatessa samaisella stadionilla kotijoukkue voitti tuomareiden avustuksella ottelun 1-0. Tuolloinen maalintekijä Benteke on tänään sivussa polvivaivan takia ja Klopp on kaikesta päätellen heittämässä askiin jonkin verran nuorta verta. Brannagan, Randall sekä Teixeira ovat kaikki ilmeisesti liipaisimella illan avariin. Randall on ilmeiseti laitapakki ja mainitut kaksi jamppaa ovat koulutukseltaan keskikentän miehiä. Roberto Firminoa ollaan Origin kanssa uumoilta säestämään orkesteria parhaansa mukaan. Firminoa on kai turha vielä sen koommin tuomita. Kaverilla oli huonoa tuuria loukkaantumisten kanssa, ja uskon Kloppon repivän hänestä parhaan irti. Varma poissaolija on myöskin Jimmy Milner, joka huilii korttien täyttymisen myötä. Toivottavasti Coutinho nyt saisi ainakin vetää koko illan huilia, ettei tarvitse tulla 60 minuutin kohdalla ratkomaan peliä, liekö nykyformilla siihen pystyisikään. Viikonloppuna on aika iso mahdollisuus Bridgellä, mutta jännäillään tämä nyt tästä alta pois. En olisi yllättynyt, jos tänään maistuisi pääruoan kanssa vielä jälkkäritkin, mutta kunhan baariin asti ei eksyttäisi.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Jees, eli 1-0 päättyi eilinenkin LFC:n ja Bournemouthin kohtaaminen. Nathaniel Clyne teki ottelun ainoan maalin Jaoa Teixeiran kantapää flippauksen jälkimainingeista. Olisi ollut portugalilaiselle hieno maali, jollei vihulainen olisi siivonnut maaliviivalta, mutta lopputulema oli kuitenkin positiivinen. Clynelle tosiaan ensimmäinen maali ja Jykälle ensimmäinen voitto! Ehdoton kentän hahmo oli mielestäni Firmino. Hyviä syöttöjä ja ennen kaikkea pallonriistoja hyökkäyspäässä. Ainoa mikä jäi äijältä valitettavasti puuttumaan oli maali. Nuoret debytantit pärjäsivät oikein mainiosti ja Ibe näytti niitä viime kauden temppujaan. Kaikin puolin hyvä, ehjä esitys, jonka kruununa vielä Bogdanille nollapeli. Launtaina Sillalle ottamaan mittaa sinisistä. Iso mahdollisuus.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
1-3 voitto irtosi Stamford Bridgeltä tänään Mersysidelle vietäväksi ja kyllä maistuu! Coutinho teki kaksi ja Iso Paha Ben niittasi naulan arkkuun viimeisellä kympillä. Alku oli sitä samaa tuttua lepsuilua mikä johti Ramiresin maaliin, mutta sen jälkeen siniset asettuivat alas ja päästivät punaiset peliin mukaan. Philin ensimmäinen maali sattui vielä sopivasti ensimmäisen puoliajan lisäajan lisäajalle ja oli näin ollen varmasti iso syy tuloksen takana. Mietiskelin ennen peliä, että jos pystyttäisiin antamaan ensimmäinen isku, niin hieman matalalla itseluottamuksella pelaava Chelsea saattaisi olla helisemässä. Pukukoppimaalien pukukoppimaali vei varmasti saman viestin perille.
Kun Benteke tosiaan hankittiin, niin en ollut kovin innoissani, mutta hyvin iso mies painaa menemään. Ei millään tasolla mikään varsinainen tähtipelaaja, mutta ehdottomasti miuluummin omalla puolella kuin vastustajalla. Tänäänkin vaihtopenkiltä pallo rysään, mutta pitemmällä aikavälillä katsottuna toivon, että pysyisi terveenä, sillä todellinen maaliuhka aloittavasta kokoonpanosta kuitenkin puuttui. Oma man of the match oli Lucas Leiva, joka pysyi kuin ihmeen kaupalla kentällä täydet 90 minuuttia. Katkoi, riisti ja puri nilkasta minkä ehti ja tarjosi suojaa toppariparille. SG.n lähdettyä ja Hendon poissaollessa Lucas on ottanut hieman henkisen johtajan roolia ja toivottavasti jatkaa hyviä otteitaan tästä edespäinkin. Up the Reds!
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Juu, kyllä oli hieno voitto. Chelsean maalissa Moreno jämettyi paikalleen, vaikka näki että Ramires tulee vauhdilla. Muita kämmejä ei juuri tullut. Lopussa saatui toki yksi koomailu, jossa näki että Chelsean pelaajilla on itseluottamus aivan hukassa. Oscarilla olisi ollut saumaa mennä toppareiden läpi maalintekoon, mutta hyytyi täysin. Ihmeen vaisu oli vastustaja, vai oliko Pool vain hyvä?
Lucas tosiaankin pelasi ehjän matsin, Canilta ja Milneriltä vähän heikompi esitys. Coutinho oli kunkku ja Lallana pirteä. Benteke on todella iso apu hyökkäyspäähän. Voittaa pääpalloja ja osaa pudottaa ne omille. Tämä tuo maalintekopaikkoja varsinkin tämän päivän tyylisiä bussijoukkueita vastaan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Olihan tuo Chelsea aika vaisu. Willian oikeastaan ainoa, joka erottui kentällä edes hieman edukseen. Taitaa olla kokovartalokipsi kollektiivisesti päällä. Hauska tuota oli silti katsoa. En sitten tiedä, pitäisikö laskea varsinaiseksi kämmiksi sitä Canin liki kaverisyöttöä, mistä Oscar pääsi riistoon ja oli tehdä komean maalin. Mignolet on saanut itseluottamuksensa takaisin ja se on kova juttu loppukautta ajatellen. Vielä kun saataisiin se Sturre sieltä terveiden kirjoihin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hyvä peli, ja selkeästi osattiin käyttää hyödyksi sitä Chelsean alavirettä tänään. Pool käänsi peliä nopeasti ylöspäin, ja pelasi yllättävänkin kypsästi siihen nähden, että 5 tasuria varmasti ahdisti jollain tavalla. Coutinholta 2 aivan maailmanluokan maalia taas ja Skrtl oli vahva alakerrassa. Siinä ehkä isoimmat plussat. Tästä on huomattavasti parempi jatkaa taas :)
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Makoisa voitto Chelseasta, jokohan alkaa Kloppin opit toimia!? Itse en nähnyt kuin highlightsit, olikohan kyseessä Poolin hyvyyttä vai Chelsea huonoutta? Ainakin Pool käytti hyväkseen Chelsean matalasuhdanteen, paljonkohan on Mourinhon tiimalasissa hiekkaa jäljellä... näyttöjä kyllä on, mutta miten pitkään ne riittää jos konttaus jatkuu? No, se on enemmän Chelsean asia.
Jostain luin, että Klopp on ihmetellyt joukkueensa heikkoa selkärankaa, 1-0 maalin jälkeen hän taisi näyttää sellaista 'leuka ylös' -liikettä pelaajien suuntaan. Onneksi Coutinhon tasoitus tuli juuri sopivasti ensimmäisen puoliajan loppuun. Benteke on ollut parempi kuin uskalsin odottaa, minä ajattelin että onkohan siinä uusi Carroll, mutta so far so good.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Sen verran pitää kommentoida vielä eilistä peliä, että alku oli hankalaa. Chelsea siirtyi heti eka hyökkäyksestä johtoon ja vaikkei sillä tuon jälkeen vaarallisia paikkoja ollutkaan, näytti Poolin peli aika nysväämiseltä ja toivottomalta. Lallanalla oli pari puolittaista paikkaa ja Lucasilla puskupaikka, mutta vaikealta tuntui bussin murtaminen. Lisäajan lisäajalla tullut tasoitus antoi uskoa niin joukkueelle kuin katsojillekin kotisohvilla. Voitto tuntui tosi makealta ja kaikkein eniten uskoa tulevaan antoi Kloppin ja pelaajien onnelliset halailut pelin jälkeen. Voitto antoi varmasti valtavasti luottamusta omaan tekemiseen ja hitsasi joukkuetta yhtenäisemmäksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös