Liverpool FC 2014–2015

  • 170 130
  • 1 011

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
. Southamptoniin en vain usko, vaikka pelasikin eilen hyvin, joten pahimmat uhkaajat ovat ManU, Arsenal ja Spurs.

Niin, siis Southamptonin etuna on tuo ohjelma, vaikka onkin kauden yllättäjä. Eivät he montaa pistettä keväällä tule menettämään kun pelaavat oikeastaan vain häntäpäätä vastaan. Olisin aika hämmästynyt, jos kovin monta sijaa putoavat. Nelikosta ManU, 'Pool, Spurs ja Arsenal joku jäänee jo heidän taakseen, ehkä useampikin.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Niin, siis Southamptonin etuna on tuo ohjelma, vaikka onkin kauden yllättäjä. Eivät he montaa pistettä keväällä tule menettämään kun pelaavat oikeastaan vain häntäpäätä vastaan. Olisin aika hämmästynyt, jos kovin monta sijaa putoavat. Nelikosta ManU, 'Pool, Spurs ja Arsenal joku jäänee jo heidän taakseen, ehkä useampikin.
Southamptonilla on tosiaan tuo etu ohjelman suhteen, mutta kun katsot esim. helmikuun neljää matsia heidän osaltaan, on maalinteko ollut myrkkyä. 1 tehty maali noissa matseissa saldolla 1-1-2, eikä vastustajat ole olleet juuri keskikastia parempia. Tuon orastavan ongelman jos selättävät niin alkavat kyllä taas voittamaan enemmän. Tällä hetkellä toki heillä on huonompi jakso menossa kuin noilla muilla samojen sijojen ottelijoilla.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pikkuseurat hiipuvat yleensä aina kauden loppuvaiheessa. Siksi Southamptonia ei tarvitse laskea CL paikasta kilpailevaksi joukkueeksi. Kaksi vielä vapaana olevaa paikkaa ratkaisevat Pool, ManU ja Arsenal.

Eli kahteen kannuun on vielä mahdollisuus ja tietysti kolmen joukkuoon valioliigassa on edellytykset nousta. Vaatii tietysti täydellistä kevättä, mutta ollaan kuitenkin oikealla tiellä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Pikkuseurat hiipuvat yleensä aina kauden loppuvaiheessa. Siksi Southamptonia ei tarvitse laskea CL paikasta kilpailevaksi joukkueeksi. Kaksi vielä vapaana olevaa paikkaa ratkaisevat Pool, ManU ja Arsenal.
Ei sillä että Spurs olisi mikään jättiläinen mutta etkö laske sitäkään mukaan tuohon taistoon? Itse en laskisi ainakaan heitä vielä ulos kuten en Sotoniakaan kokonaan.

Huomisesta Turkin matsista puuttuu sitten pitkä liuta loukkaantuneita. Hendo, Sakho ja Johnson ainakin näiden vanhojen Lucasien ja Gerrardien lisäksi. Myös Coutinho saa vihdoin huilia eikä ole mukana. Aika ohueksi menee keskustan materiaali nyt. Emre Can lienee nousee keskelle Allenin kaveriksi. Markovic on siis pelikiellossa eikä osallistu hänkään matkalle. Voipi tulla kuumat paikat vielä jatkopaikan suhteen rampana kun muutenkaan ei ole ihan helpoin paikka vierailla tuolla päin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mukavampihan se olisi Poolin kannalta, jos muilla tapahtuu hyytymisiä kevättä kohti, mutta sen varaan ei tietenkään voi laskea mitään. Omat hommat on pystyttävä hoitamaan ensin kunnialla ja sitten voi vähän vilkuilla muiden tekemisiä, mutta ei liikaa.

Poolin tämän hetkinen loukkaantumistilanne on yksi huomioitava asia, eikä Poolilla ole kuitenkaan jokaiselle pelipaikalle heittää yhtä kovan tason korvaajaa joidenkin muiden tavoin, vaan kyllä se Poolin taso hieman laskee loukkaantumisten myötä, samoin pelituntuma. Tässä tulee vastaan se, mitä tuossa juuri aiemmin edellä pohdiskelin eli osalla Poolin pelaajista rasitusmittari hakkaa liki rajoittajaan, jolloin loukkeja tulee helpommin. Suurempi pelimäärä on aina riski, jos joukkue joutuu vetämään tietyllä permanentilla pelistä toiseen, tai valmentaja ei käytä/pysty käyttämään rotaatiota. Pelaajakohtaisesti vaikuttaa vielä esim. tottumus kovaan pelitahtiin, pelitapa jne. Yhtenä lasinilkkana täytyy mainita oikein erikseen Jose Enrique, joka on taas saikkulistalla, vaikkei paljon ole pelannut, mutta tyyliin saikusta saikkuun vetelee.

Rodgers on kaikista loukkaantumisista huolimatta edelleen luottavainen Poolin iskukykyyn Besiktasia vastaan Istanbulissa. Rodgers remains confident. Pelipaikalla on tietenkin Poolille nostalgian havinaa, vaikkei reissussa ole yhtään pokaalin tuoneessa finaalissa pelannutta pelaajaa. Loukkaantumisten ja Markovicin pelikiellon myötä Poolin rosteri se vain nuorentuu tuon Turkin reissun ajaksi ja avaus tulee muuttumaan edelleen Soton-pelistäkin. Tässä yhdenlainen arvaus, joka ei välttämättä kaukana ole todellisuudesta. Predicted Liverpool lineup vs Besiktas: Can into midfield and Toure to start. Itse lykkäsin sivun alaosaan oman avarin ja laitoin siihen Borinin kärkeen. Borini jaksaa tehdä töitä ylhäällä ja kun Poolin ei tarvitse välttämättä tehdä maalia/maaleja heti, toivottavasti, niin Sturre ja Balo voi vähän lepuutella, ja tulla tokalla puolikkaalla varmistamaan Poolin jatkoon pääsyn, ajatellen City-peliä, joka tulee kuitenkin todella nopeasti vastaan, Cityllä on vielä n. 48 tuntia enemmän aikaa valmistautua tuohon peliin ja lisäksi Pool matkustaa.

Loukkaantumisten takia Poolin rosterista löytyvät Turkin reissulla nimet Fulton, Williams, Brannagan, Lussey ja Sinclair. Kuinka moni veikkasi näitä nimiä rosteriin vielä jokin aika sitten? Peliaikaa ei tule kenellekään, mutta pääsevät haistelemaan isoja ympyröitä. Jordan Rossiter olisi voinut olla yksi nimi tuossa listassa, mutta loukkaantuminen päätti tämän kaverin kauden juuri reilu viikko sitten. Noista nimistä voidaan vetää se johtopäätös, että ei toi Poolin rosteri kestä määräänsä enempää noita loukkaantumisia kuitenkaan.

E. Vaikka Pool pärjäisi viheriöllä hyvin, niin muutenhan tuolla saattaa tällaisissa reissuissa tulla jopa miestappioita. PIC: Beskitas Fans Reveal Chilling Banner Ahead of Tomorrow’s Europa League Clash With Liverpool.

Lisätään vielä yksi setti tuohon heti perään puskevaan City-peliin liittyen. Rodgers jätti tosiaan Coutsin lepäämään. Cityllä on kyllä huikea etu puolellaan tuossa kohtaamisessa, vaikka peli onkin Anfieldillä, jossa peli alkaa paikallista aikaa klo 12. Liverpool's Brendan Rodgers complains over fixture congestion as Reds face Man City 57 hours after return from Istanbul. Aika minimaalisella valmistautumisella Pool joutuu Cityn kohtaamaan.

Tämänkin vielä. Pitäisikö Raheem Sterling nähdä itsereflektoivana futarina?! Raheem Sterling: I'm my 'own biggest critic' and watched Old Trafford misses over and over to see how I could get better.
 
Viimeksi muokattu:

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
No joo, voin laskea vielä Spursin kamppailevan CL-paikasta. Southampton ei pelaa ensi kauden CL:ssä, siitä olen varma. Pitkävedossa kannattaa pelata Sotonia vastaan loppukauden, pieni ilmainen vihje.

Tänään puolustetaan jatkopaikka Istanbulista ja ehkä isketään osuma tai kaksi vastahyökkäyksillä toisella jaksolla. City matsi tulee nopeasti eteen, mutta tähän ovat pelaajat tottuneet. Ei Citylläkään ole kaikkein parhain fiilis Barcelona tappion jälkeen, kun eteneminen CL:ssä erittäin todennäköisesti tulee päättymään.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Liverpool Besiktas-pelissä: Mignolet, Toure, Skrtel. Lovren, Allen, Can, Moreno, Ibe, Sterling, Balotelli ja Sturridge. Penkillä: Ward, Manquillo, Williams, Brannagan, Lallana, Lambert ja Borini.

Aika odotettu avaus, kun tietää kaikki poissaolijat.
Starts for Sturridge and Mario in Istanbul - Liverpool FC

Edit. Jos jotain hyvää haluaa löytää putoamisesta Euroopan Liigassa, niin nyt loppuivat torstain Euroopan Liigan pelit, jotka olisivat olleet aika iso rasite aina 3-4 päivän päästä pelattavalle Valioliigan ottelulle. 95% on tietysti huonoa, kun pudottiin jatkosta, mitä sitä kieltämään. Nuori Liverpoolin joukkue olisi tarvinnut paljon lisää kokemuksia kovista ja erilaisista Euroopan peleistä, että pärjätään tulevina kausina esim. CL:ssa.
 
Viimeksi muokattu:

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Se on sitten näköjään Poolin taival Euroopan kentillä ohi tältä kaudelta. Eipä tuo lopulta järjettömän suuri yllätys ollut, mutta siinä meni yksi kortti ensi kaudeksi Eurooppaan. Peliä en nähnyt, kun suunnitelmat hieman muuttuivat ja jotenkin vielä perseilin mielessäni ottelun alkavaksi myöhemmäksi.Paha siis sanoa itse pelistä yhtään mitään.Tilastojen valossa Poolilla on ollut omat mestat ekalla puoliajalla, mutta sitten toka puoliaika ja jatkoaika on ollut enemmän selviytymistä. Lovrenin ratkaisevan pilkun katsoin netistä ja, no, ylihän se menee. Kysymys kuuluu, miksi Lovren on vikana vetämässä pilkkua, eikö kukaan muu lopuista jampoista uskaltanut ottaa isoa roolia? Sterling? Paha tosta on Lovrenia syyttää, ei toi kuitenkaan mikään ihan kammo yritys ollut.

Nyt siinä on selvät sävelet Valjun loppuihin peleihin. Tosin ei Pool mitään ihmeellistä etua tule saamaan muihin top-4 kandeihin verrattuna, kun Spurs tippui myöskin EL:sta ja aika lähellä on Arsunkin tippuminen CL:sta. Kaikki voivat siis keskittyä Valjuun. Ja Pool sekä Arsu-ManU vielä FA Cupiin.

Saas nähdä miten Poolin henkinen ja fyysinen palautuminen tapahtuu City-peliin, kun minun mielestä ei noista nuorista kolleista vielä kovin moni ole tottunut pelaamaan yhtä aikaa Valjua, EL/CL-pelejä ja FA Cupia Euroopan matkusteluineen siinä sivussa, ainakaan kovalla tasolla. Poolin kokoonpano oletettavasti muuttuu tiettyjen pelaajien osalta, jotka nyt eivät olleet Turkissa mukana, jos vaan vammat antavat myöden. Itse näen Cityn ennakkosuosikkina, mutta tottakai Poolilla saumat on ja voitto heti tappion jälkeen olisi kova juttu jengin itseluottamukselle. Sitä Pool ei vaan saavuta millään nettipalstatoiveilla, vaan tekemällä enemmän maaleja kuin City itse pelissä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Itsekin ehdin streamin äärelle kun kellossa oli 80min täynnä. Tuo loppu ja extrat päälle näytti sitten lähinnä väsyneeltä rypistelyltä. Pilkut siihen asti hyviä molemmilta porukoilta kunnes Lovren tempaisi taivaisiin. Kyllähän pilkkukisassa kärsittiin siitä että pelaajia kuten Gerrard, Balotelli ja Coutinho ei pystytty käyttämään. Lovrenin piikkiin en laita tuota mutta eihän tuo ainakaan paranna miehen itseluottamusta Pool-nutussa, kun se ura on muutenkin täällä alkanut heikommissa merkeissä.

Loppukauteen voisi olla tyytyväinen jos tuloksena on FA Cup ja neljän joukkoon sarjassa. Toki epäilen että maksimissaan tuo FA Cup otetaan ja sarjassa ei valitettavasti ihan pystytä kirimään neljän sakkiin.

City ja Pool lähtevät aika samoista asemista viikonlopun matsiin. Citylla etuna pidempi palautus, ja Poolilla taas kotikenttä. Molemmilla varmaan heikot fiilikset europeleistä, mutta City sentään voi vielä jatkoon päästäkin. Jotenkin on luotto että tuo matsi hoidetaan. Yleensä Pool on ollut hyvä Citya vastaan, enkä näe etteikö olisi nytkään ellei vammat ja rasitus sitten ole vieneet ihan hapoille tällä viikolla.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Katsoin eilen koko matsin, joka oli kaksijakoinen. Ekalla puoliajalla vastustajalla ei ollut yhtään paikkaa ja Liverpoolilla oli puolestaan useampikin paikka niitata ottelupari pakettiin. Sturrella ja Sterlingillä oli paikkansa, mutta kun ei niin ei. Kenttä oli jumalattoman huono, jos syyllistä haetaan maalittomuuteen. Puoliajalla sitten pukukopissa pääteettiin vissiin ettei kiinnosta ja paskat koko Eurooppaliigalle. Besiktas aloitti toka jakson painostuksella ja oli vain ajan kysymys milloin helähtää. Ja helähtihän se komealla vedolla. Jospa se tuo tokajakson ja jatkoajan löntystely tietää viikonlopuksi hyvää.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Eurooppaliigasta putoaminen on kyllä helpotus. Nyt pystytään keskittymään pärjäämisen FA-cupissa ja Valjussa. Kummassakin on ihan tarpeeksi tekemistä ja toisaalta onnistumisesta tulisi hyvä palkinto. Jos 'Pool yltää sieniliigan paikoille, niin voidaan olla tyytyväisiä. Toki neljän kärkeen änkeäminen voi osoittautua mahdottamaksi, mutta ei vielä heitetä kirvestä kaivoon.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Eilisestä täytyy vielä todeta sekin että olihan jo jatkoille pääsemisessä ääretöntä tuuriakin mukana kun DembaBa latasi ysikympin täyttyessä pallon viidestä metristä sellaisella voimalla rimaan että se tärisee siellä stadionilla varmaan vieläkin.

Eniten ehkä harmittaa tähän saumaan tuo "turhaan taisteltu" jatkoaika. Se ei varmasti helpota palautumista muutenkin lyhyellä varoitusajalla. Kentällähän joku Emre Can ainakin kärsi krampeista jo hyvän aikaa siellä muutenkin.
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
Täällä on näköjään reds-veljet olleet yhtä lailla teillä tietymättömillä kaikki, kun itsekin pääsi irrottautumaan kotiin vasta jatkoajan alkaessa. Mutta eipä siellä ole tainnut mitään ihmeellistä tapahtua, tutun kaavan kautta kun itselle ei kelpaa niin kaveri tulee ja rankaisee. Itsellä hyvin samanlaiset ajatukset putoamisen suhteen, eipä tuo euroliiga ole missään vaiheessa ollut kovin korkealla prioriteetti-listalla. Lähinnä karvaan maun tuo vain se, että olisihan se pytty ollut hieno tapa kapulle jättää jäähyväiset. Noh, otetaan FA-cup sitten kotiin ettei tyhjin käsin joudu lähtemään rapakon taakse. Niitä pelejä ei enää niin montaa ole että merkitsevästi valjua haittaisi vaikka päätyyn asti mentäisiinkin.

City peliä ajatellen tosiaan jatkoajalle meneminen ei ollut kovin otollista, varsinkin kun tuli vielä tappio niin ei saatu edes minkäänlaista henkistä boostia siitä päälle. Cityä vastaan vähän fifty/fifty odotukset, tasuri tyydyttäisi ainakin täällä ja voitto olisi jo hyvä suoritus, mutta sitä lähetään hakemaan totta kai. Enää ei ole paljoa varaa valjussa pisteitä hävitä edes näille koville. Markovic saadaan toki takaisin kun pelikielto ei sarjapeleihin vaikuta (eikö niin ollut?) mutta mites paljon tietoa palstaveljille on noiden loukkaantumisten takia sivuissa olleiden tilanteesta? Tuo midän keskikenttä nimittäin ei kovin kestävältä näytä tällä hetkellä terveinä olevien osalta
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Coutinho varmaan palaa peleihin Cityä vastaan, koska hänet jätettiin kotiin vain siksi, että palautuisi edellisistä peleistä. Hendersonilla oli jotain vaivaa, joten saa nähdä pelaako sunnuntaina. Markovic pelannee kun oli vain pelikiellon takia pois Besiktas-pelistä. Nyt Markovicin Euroopan pelien pelikielto jatkuu pari ottelua jopa kaudelle 15-16, kun pudottiin eilen Euroopan Liigasta. Ibe näytti olevan aivan poikki eilen ennen pääsemistään vaihtoon, samoin Can kärsi jo mainituista krampeista jatkoajalla. Gerrardin ja Lucasin pelaamisesta ei ole tietoa. Kyllä Liverpool kilapilukelpoisen porukan saa jalkeille City-peliin ja toivottavasti vähän lisää johtajuutta kentälle verrattuna eiliseen peliin. Besiktasia vastaan ehkä näkyi aika ajoin lievä poikamaisuus pelissä, kun keskikentän nelikko oli aika nuorehkoa ja/tai kokematonta, kun siellä pelasivat Moreno-Allen-Can-Ibe.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tappion ja tippumisen lisäksi Pool koki vielä hieman lisää vastoinkäymisiä paluumatkalla, kun Poolin kone on ollut vielä myöhässä, toivottavasti edes tarjoilu on toiminut... Liverpool Suffered Even More Misery After Penalty Loss, Reveals Journo. N. 90 minuutissahan suomalainen naislääkäri pystyy saamaan itsensä lähes täysin sekaisin, eikä osaa edes duusnista pois, joten miksei Poolin nuoret futarit vitutuksissaan? Kellokin on näyttänyt juuri sellaisia baarista himaan snagarin kautta aikoja. Olis ollut hyvät palautukset. No, leikki sikseen ja takaisin asiaan.

Viimeinen setti Besiktas-tappioon liittyen. Rodgers selventää, miksi Lovren oli ampumassa pilkkua. Sterlingillä ei sitten ole tainnut muna riittää vetämään pilkkua. Isommalla liksalla sitten varmaankin riittäisi... Revealed: Rodgers explains the reason why Lovren took a penalty against Besiktas. Rispektit Lovrenille siitä, että on sanonut luottavansa itseensä ja mennyt vetämään. Kaverilla on ollut vaikeaa, mutta silti kanttia riittää tuossa paikassa. Ei pysty dumaamaan, vaikka pilkku yli menikin. Tolla asenteella Lovren tulee vielä, ehkä.

Kokonaisuutena Saarilla saavat taas pohdittavaa, kun Valjun jengit + Celtic eivät vyöry ihan järisyttävällä voimalla tuolla CL:n ja EL:n taistoissa.

Poolin loukkaantumistilannetta minä olen seuraillut seuraavan linkin kautta. En tiedä, kuinka tarkkaa faktaa tuo lista esittää, mutta kai se on ainakin suuntaa antava. LFC Physio Room: Latest Injuries. Päivitetään Poolin avarin tilannetta City-pelin suhteen lähempänä peliä.

Päätetään tämä kirjoitus positiivisissa merkeissä, sillä yksi hyväkin uutinen on tänään kantautunut Poolin suuntaan, sentään yksi. Ja se hyvä uutinen tarkoittaa sitä, että Pool voi jatkaa rauhassa uusien hankintojen kartoittamista. UEFA on nimittäin päästänyt Poolin kynsistään koskien FFP-sääntöjä. Pool oli yhtenä tutkittavana seurana tässä setissä, kuten syksyllä tuli ilmi. Hull sai pienen sanktion. Liverpool cleared of breaching financial fair play but Hull fined by Uefa.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Poolin avari Cityä vastaan.

Mignolet, Can, Skrtel, Lovren, Markovic, Henderson, Allen, Moreno, Lallana, Coutinho, Sterling.

Penkillä: Ward, Toure, Lambert, Sturridge, Borini, Balotelli, Williams

Sakho ei siis kuntoutunut vielä tähän peliin ja Lovren jatkaa kolmen alakerrassa. Hendo sen sijaan palaa tällinsä jälkeen paikalleen. Edelleen olen sitä mieltä, että Pool tulee olemaan pelissä altavastaaja tuon Istanbulin setin takia. Palautuminen on ollut osalla varmasti tiukalla ja nyt pitäisi taas rypistää täysillä. Esim. Can voi olla vaikeuksissa, jos sitä vastaan pelataan paljon ja joutuu juoksemaan. Ainakin ottelun loppua kohden Poolin jalka saattaa ruveta painamaan, mutta tässä on Rodgersin paikka muuttaa hieman tapojaan, jos näin käy. Vaihto/vaihtoja on tehtävä riittävän ajoissa, jotta hapotus ei kostaudu verkon venymisenä Mignolet`n takana.

Citystä vielä se huomio, että Yaya palaa kokoonpanoon ja tuo varmasti ryhtiä heidän pelaamiseen. Samalla myös tuo Poolin keskikenttä näyttää aika heiveröiseltä, kun Yaya ja Fernandinho ovat enemmän fyysisiä. Siellä on myös Zabaleta ja Kolarov laitapakkeina, joilta varmasti tullaan näkemään nousuja, joten saa nähdä, miten Markovic ja Moreno mätsäävät tuolla ja kuinka paljon hommia tulee parille Can-Lovren.

Itse olisin tasuriin tyytyväinen, mutta ei mulla mitään Poolin kolmea pistettä vastaankaan ole.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
City lähtee peliin kahdella kärjellä, kun heillä on Dzeko ja Aguero avauksessa. Eivät lähde pelaamaan 0-0 tai 1-1 tasapeliä ja tämä asetelma tuo varmaan mahdollisuuksia Liverpoolin maalinteolle. Liverpoolin penkillä on 4 hyökkääjää, Toure, mv Ward ja Williams. Näkee, että iskukykyisen porukan jalkeille kasaamisessa on riittänyt työtä. Luotetaan kotivoittoon, mutta en ennusta mitään.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Omaa veikkausta ja ennustamista edelleen on, mutta City voi tunnistaa tilanteen niin, että lähtevät painamaan heti alusta päälle, vaikka osa Poolin avarista ei ollutkaan Istanbulissa. Alkuun maali Citylle ei olisi ollenkaan hyvä juttu Poolille.

Ja edelleenkään en pidä Rodgersin mieltymyksestä pitää Sterlingiä piikissä, kun hyökkääjiä tosiaan istuu penkillä melkoinen rivi.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
I love this team!
Ei jalka painanut, kuten pessimistit arvelivat. Hienoja maaleja sekä se Lallanan paitsiomaalikin oli upea suoritus. Kentät kuninkaat olivat Coutinho, Henderson ja Can. Taistelu CL paikasta jatkuu ja eilen pikkuisen Southamptonin kyntäminen jatkui.

YNWA!
Edit: Jäi mainitsematta, että sen toisen muovijengin mestaruushaaveet meni tähän. Se toinen sitten voittaa valioliigan.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Hieno voitto, jonka arvoa nostaa lyhyt palautuminen Turkin reissulta. Saattaa olla, että tippuminen europeleistä auttaa loppukautta ajatellen. Sterlingille pari syöttöpistettä, Coutinho veti korkean laukauksen joka maaliin tullessaan osui alanurkkaan... saa kokeilla höntsäpeleissä! Muutama Poolin pelaaja taisi olla tilanteessa paitsiossa, joten hyvä että veto meni suoraan eikä tullut reboundia. Näillä otteilla neljän joukkoon sijoittuminen on täysin mahdollista, Southamptonkin on alkanut hyytyä juuri sopivasti.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tärkeät, kuten jatkossa kaikki, kolme pistettä Poolille ja taistelu Valjun top-4 sijoituksista tiivistyy kauden loppua kohden. Hyvä peli Poolilta, eikä se ainakaan Poolia haitannut, että Couts ja Hendo olivat huilanneet Besiktas-pelin(+ Markovic). Ja eiköhän tuo City Poolin aina sytytä, oli tilanne mikä tahansa.

Tilastojen valossa Cityllä oli lopulta vain yksi veto maalia kohti ja näin MIgnolet ei merkannut yhtään torjuntaa. Toisaalta Poolilla oli vain tuo Coutsin maali ainoana vetona kohti maalia toisella jaksolla, mutta sehän riittää. Poolilla oli maalintekoyrityksiä yhteensä 11 ja näistä neljä on Coutsin tilastoissa. Can antoi pelissä Pooli pelaajista kolmanneksi eniten syöttöjä(53) ja antoi ne kolmanneksi parhalla prosentilla(84,9%) omille. Hendo antoi eniten(63) ja ne prosentilla 73 lapaan. Mainittakoon, että toppareista Lovren veti heikoimmalla prosentilla. Lovrenilla 52 syöttöö 72,6 prossalla ja Skrtelillä 45 syöttöö 88,9% onnistumisella. En tiedä, mutta Lovren näyttää ajoittain edelleen kauden tässä vaiheessa vähän kireeltä tai jotain, mutta ihan rentoo suorittamista kokonaisuutena toi ei ole. Toki nyt saattoi taustalla vaikuttaa Istanbulin tapahtumat, koska Valjun kauden prossa on nyt 85,8. Tuolla prossalla on kuitenkin neljästä eniten pelanneesta topparista(Skrtel, Sakho, Can, Lovren) Cania(82,9%) edellä, kun taas Skrtel(90,8%) ja Sakho(88,9%) ovat vedelleet pelkkää seiftii. Canilla saattaa vaikuttaa osittain pelaaminen keskikentällä tuohon prossaan. Onhan se joukkueen helpompi lähteä hyökkämään, kun pakit saa pallon omille.

Todettakoon, että eniten tässä pelissä syöttöjä antoi Cityn Yaya Toure, tasan 90 kappaletta ja ne 75,6% omille. Velipoika pelasi Poolin paidassa 7+ min. eli 10 min. ja syötti kaksi kertaa prosentilla 50...

En tiedä, miksi otin näitä tilastoja edes esille, mutta tulipahan nyt kirjoitettua paskaa, valetta tai miten vaan, mutta eikös ne jotain tuollaista yleensä tilastoista sano. Häkellyin kai niin paljon Poolin voitosta.

Pisteiden metsästys jatkuu Poolin osalta keskiviikkona ja tuolloin Anfieldillä vierailee Burnley. Toivotavasti Burnley sytyttää vastustajana yhtä paljon kuin City, eikä sarjataulukko hämää Poolia. Täytyy muistaa, että viikko sitten Burnley haki tasurin Chelskin vieraana, vaikka noin yleisesti heidän tilanne ei kaikkein valoisimmalta näytäkään.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Liverpool teki kaksi loistavaa maalia kaukovedoilla. 1-0 maalin jälkeen Aguerolla oli paikka, mutta laukaus osui tolppaan. Toisella jaksolla pelin momentum heilahti Liverpoolille Cityn vaihdettua Dzekon Milneriin. 2-1 maalin jälkeen City otti takaisin toisen kärkimiehen, kun Bony tuli kentälle, mutta lisäpanostus hyökkäykseen ei enää pelastanut joukkuetta tappiolta. Hyvä peli Liverpoolilta ja nyt Valioliigan pelien tappioton periodi on jo 11 peliä, joista 8 voittoa ja 3 tasapeliä. Saattaa olla hyväkin, että jo keskiviikkona on edessä Burnley-peli ja viikonloppuna kohdataan FA Cupissa Blackburn, jatketaan voittamista.
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
oli kieltämättä melko huikea matsi poolilta, vaikka edelleen tuntuu että hieman on vaikeuksia murtautua niille maalintekosektoreille, mutta jos äijät tykittelee tommosia kuteja kuudentoista ulkopuolelta niin mikäs siinä sitten. Olipahan melkoset pommit hendolta ja coutsilta. Todella hyvä tulos, eikä mitään saisi olla hampaankolossa, mutta edelleen hieman ihmettelen tuota Rodgersin tarvetta peluuttaa Sterlingiä kärjessä. Noh, ehkä sturrea piti lepuuttaa ja luottoa baloon ei ole, tiedä häntä
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Upea voitto, ja 2:lla sellaisella tykkimaalilla, joita futiksessa ei koskaan liikaa näe. Nyt voi sanoa, että Liverpool pelaa jonkinlaisessa hurmostilassa. Itseluottamus on hyvä ja onistumisia tulee. Tämä tietää hyvää taistelussa CL-paikasta. Hienoa Pool!!!! Tätä samaa keskiviikkona, kiitos!
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
...mutta edelleen hieman ihmettelen tuota Rodgersin tarvetta peluuttaa Sterlingiä kärjessä. Noh, ehkä sturrea piti lepuuttaa ja luottoa baloon ei ole, tiedä häntä

Valistunut arvaukseni on, ettei kumpikaan ollut palautunut Besiktas-matsista. Etenkin Balotelli on raskastekoinen, jolle palautuminen tuollaisesta matsista ei lyhyessä ajassa ole itsestäänselvyys. Sterling taas on kevytjalkainen, joten palautuu nopeammin. Uskon, että kumpikin pelaa ylihuomenna Burnleyä vastaan, ellei ole vammoja. Tai ainakin Sturridge aloittanee, ja Balo tulee tarvittaessa vaihdosta sisään. Pitää myös muistaa, että viikonloppuna on jälleen matsi, joten kyllä tässä kaikkia tarvitaan, että saadaan tuoretta jalkaa kentälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös