Liverpool FC 2014–2015

  • 170 130
  • 1 011

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Mario Balotelli - Wikipedia, the free encyclopedia
Balotelli teki eilen ensimmäisen maalinsa Valioliigassa LIverpoolille, Man Cityssä syntyi 54 pelissä 20 maalia. Eiköhän syksyn 2014 Liverpool-ongelmat syntyneet paljon siitä, että Suarez lähti Barcelonaan, Sturridge loukkaantui pitkäksi aikaa ja joukkueeseen tuli lähes 10 uutta pelaajaa, joista aika harva onnistui alkukauden peleissään, jos yksikään uusi pelaaja. Lisäksi peli loksahti kohdalleen vasta sitten, kun keksittiin 3-4-3 muodostelma pelitavaksi. Kun vielä mv-peli ailahteli lähes jouluun saakka, niin onhan tuossa aika monta ongelmaa, joita ei juuri nyt ole enää kovin paljon jäljellä. Täytyy toivoa, että paketti säilyy kasassa peliesityksen osalta ja ei tule liikaa uusia pitkän ajan loukkaantumisia. Kilpailu CL-paikoista säilynee kivikovana kevääseen saakka, mutta Liverpool on nyt hienosti taistelussa mukana sijoista 3-4 Valioliigassa. Vahvaan nousuun kohti kärkisijoja ei olisi uskonut vielä joulukuun puolivälin paikkeilla.

Edit. Aamun The Times (12.2.2015) ja varmaan moni muu brittilehti kertoo, että SG sai jalkavamman Tottenham-pelissä, joka estää alustavasti helmikuun loppuun saakka pelien pelaamisen. Luulisi, että Can saa nyt lisää mahdollisuuksia keskikentän keskellä pelaamiseen.
 
Viimeksi muokattu:

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onko sormet jääneet oven väliin saranapuolelle, vai juotu kiireessä liikaa keppanaa, ennen kuin Kepu ehtii sen poistaa kaupoista? Vitsi, vitsi, ymmärsin kaiken ja samaa mieltä..

Joo ei kumpaakaan. Sormet näyttää edelleen ehjiltä ja keppanat pysyköön kaupassa. Ehkä kuitenkin paikallisen pubin tarjolla olevalla valikoimalla saattoi olla osuutta asiaan. Pahoittelut kaikille asianosaisille!

Itse tuohon peliin liittyen on vielä todettava, että viihdyttävää oli ja sopihan se tuohon käsikirjoitukseen, että Balo tökkää sen ensimmäisensä Poolille Valjussa voittomaalin arvoisesti tuohon loppuun. Helpottaisikohan se Balon tekemistä kaikkinensa, vaikka en edelleenkään häntä pidä Pooliin sopivana. Vaihdosta voi kyllä tulla tekemään parit voittomaalit. Toivottavasti taas Sterling huomasi, että Pool pärjää kentällä myös ilman häntä ja hyvillä syötöillä niitä maaleja tulee helpommin kuin kuljettamalla se maaliin asti, tai tuhnuilla vedoilla.

SG on sitten tosiaan Poolin seuraava potilas. Kolmisen viikkoa menee takareiskan paranteluun. Gerrard misses crucial FA Cup and league games. Vaikuttiko tuo SG:n loukki ja vaihto Spursia vastaan kuinka paljon ottelun lopputulokseen, en tiedä, mutta voitto sieltä kuitenkin tuli.

Pistetään nyt vielä ilman linkkiä hieman Sturren ajatuksia. Sturre on tosiaan sitä mieltä, että hänen ja Balon yhteispeli alkaa toimimaan. Riippuu kyllä millä systeemillä Pool pelaa, että onko molemmat kehissä. Sturre myönsi turhautumisen vaihtoonsa Spursia vastaan, kun olisi halunnut pelata täydet 90 min. Sturre on myös sitä mieltä, että Sterlingin pitäisi saada enemmän arvostusta otteistaan Poolin hyväksi.

Näillä on hyvä mennä eteenpäin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Huomenna lauantaina 14.2. ystävänpäivänä Pool kohtaa FA Cupissa vieraissa Selhurstilla Palacen. Kahdessa edellisessä pelissä Selhurstilla Pool on kokenut kovia. Eikä se helppoa tule olemaan nytkään. Heitetään linkkiin jonkinlaista ennakkoa pelistä. Viewer's Guide to Crystal Palace vs Liverpool. Kyllä tuolla oletetulla avauksella Pool voisi lähteä kokeilemaan.

Poolin pelaajista Can ja Sakho ovat esiintyneet edukseen viime aikoina. Can kertoo haastiksessa pelaavansa suurinpiirtein siellä missä tarvitaan, mutta mieluiten keskikentällä. Emre on positions, fans, form and hair. Kimurantimpi tilanne miesten välille tulee siitä, kummasta leivotaan Poolin seuraava kapteeni, vaiko kummastakaan, tai sitten toisesta varakapteeni. Hendo on saanut haastajia, kenties. Emre Can tipped to be next Liverpool skipper. Sakhosta varakapu? Making a Case for Sakho as Liverpool Captain. Ainakin Sakho osaa jonkin verran myös maalata, tai sitten vaan poseerata kuvia varten osaavansa. Seuraavassa lisätodisteita tästä. Liverpool: Sakho's restoration work extends beyond football.

Valjun tilanteeseen ja Poolin top-4 tavoitteseen lisävalaistusta seuraavasta linkistä. Artikkelissa on vertailua top-4 kandidaattien loppukaudesta. Poolin tie vaikuttaa kivikkoisimmalta. Which side has the easiest run-in of the top-four contenders?

Ei se auta. Huomenna Poolin olis kairattava itsensä jatkoon ja annettava itselleen yksi mahdollisuus enemmän menestykseen tällä kaudella.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tänään on sitten edessä kauden tähän asti tärkein ottelu eli FA-cupin matsi Selhurst Parkilla Palacea vastaan. Itselle FA-cup on merkittävä kilpailu toisin kuin monelle saitille kirjoittavalle fanille. Mieleeni on jäänyt hyvin jo 70-luvulta Poolin 3-0 *) voitto Newcastelsta ja Aulis "railakas taklaus" Virtasen selotus Tohlopin studiosta röökiä välillä vetäen. Myönnän, että olen vanha jäärä ja pidän tiettyjä perinteitä arvossa.

Toivon todella, että Stevie G pääsee toukokuun lopulla nostelemaan kannua Wembleyllä FA-cupin finaalissa ja päättämään voittajana Liverpool uransa.

Jordan Ibeä on edellisessä viesteissä kehuttu ja Litti-peukku minultakin hänen sisääntulolle joukkueeseen. Puolustusta Rodgers ei millään saa kuntoon, niin epävarma on tuo kolmen miehen keskuspuolustus. Okei, nyt on parempia tuloksia tullut, mutta luottoa tuohon kolmikkoon ei minulta riittävästi löydy. Canin paikka olisi muiden kirjoittajien tavoin keskikentän pohjalle, mutta nyt häntä on pakon edessä peluutettava puolustuslinjassa. Kapteenia en usko Canista tulevan, eiköhän ensi kaudella kapteenin nauha mene Hendolle tai Skretlille.

Tänään haetaan niukka vierasvoitto Palacesta, se on selviö.

*) maalit muuten tekivät Kevin Keegan (2) ja Stevie Heighway, jonka nimi oli nuoren pojanklopin mielestä erittäin tyylikäs.

Edit: Tämähän on selvä vierasvoitto, kun Andikin on paikalla!
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Joo. Kohta hotellilta leuka pystyssä kohti Selhurst Parkin pettymyksiä ja katsomaan miten punaisten käy. Vaikeaahan tuolla on viime aikoina ollut ja tuskin helpottuu tänäänkään sillä sen verran on vempat nyt olleet joukkueen kokoonpanoakin sotkemassa.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Poolin avaus Palacea vastaan FA Cupissa. Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Markovic, Henderson, Allen, Moreno, Lallana, Coutinho, Sturridge. Penkillä on Ward, Johnson, Lovren, Lambert, Manquillo, Borini, Balotelli.

Can edelleen topparina ja Allen lyö hynttyyt yhteen Hendon kanssa. Aika odotettua sinällään.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
No niin FA Cupissa seuraavalle kierrokselle. Crystal Palace tietenkin kiusasi kovasti kuten arvattiin menemällä ensin johtoon. Mutta toisella puoliajalla Henderson syötti Sturren tasoitusmaalin. Voittomaali sitten Lallanalle, joka pääsi kiskaisemaan Balotellin vaparista maalivahdin torjunnasta kimmonneen pelivälineen verkkoon. Peli kerrallaan, mutta nyt kaadettiin jostakin syystä 'Poolille kovin vaikea vastus.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pool hoiteli itsensä jatkoon Palacen vieraana FA Cupissa. Ottelun seuraaminen oli hiukan haastavaa, kun pääsin aloittamaan seuraamisen n. 20 pelatun minuutin jälkeen ja tämän jälkeen seuraamista haittasi pätkivä streami. Sen tarkempaa analyysiä en lähde, enkä pysty, tekemään, mutta pari kohtaa voinen heittää.

Pardew oli virittänyt Palacen taktiikkaa ja ekalla jaksolla Palace antoi yllättäen poolin hallita palloa helposti ja toisella jaksolla lähtivät sitten alusta prässäämään enemmän. Palacen maali olisi ollut mielestäni estettävissä, mutta johdon kuitenkin ottivat ekalla jaksolla. Muutama puhuttava tilanne oli ekalla jaksolla ja mm. Hendon kortti tuli täysin Gaylen heittäytymisestä ja Sturren tilanteesta joku toinen dumari olisi saattanut viheltää pilkun. Toisella jaksolla Poolin vaihdot toimivat yllättävän hyvin ja Pool nousi voittoon Sturren ja Lallanan maaleilla. Maalien jälkeen Pool pystyi aika kypsään pelaamiseen.

Voitto oli tärkein ja sen Pool otti
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Eipä tullut pettymyksiä paikan päällä. Nyt kun on uusintojakin nähnyt MOTD lähetyksen kautta niin tosiaan kotijoukkueen avausmaali oli tyypillistä Liverpool puolustamista. Heikko purku keskitykseen Skrtel ja Mignolet kaksikolta ja samalla Emre Can unohti porrastaa jolloin koko tilanne pääsi syntymäänkin.

Tasoitusmaalissa pitää sitten antaa Hendolle kunniaa sillä keskitys oli millin tarkka, ja voittomaalissa Mario teki esityöt hankkimalla vaparin ja pistämällä sen niin kovaa kohti maalia ettei Speronilla ollut mahdollisuutta vangita palloa. Lallana lähti jo liikkeelle kuin Mario ja pääsi yksin täydellä vauhdilla paluupalloon. Hyvä reagointi siinä.

Sinällään kyllä Pool matsia vei mutta vaikea oli murtaa kotijoukkueen pakettia. Eikä se ihme ole että Palace on paha vastus kun vastaan iskee Gaylen kaltaisten näppärien pelaajien kautta.

Liverpoolin puolella nostaisin vielä esiin Mignoletin esityksen. Nyt alkaa tuo maalilta ulostulo näyttämään jo huomattavasti paremmalta. Eilen hyviä nyrkkeilyjä ja hieno jalkarefleksi Gaylen yritykseen tehdä 2-0.

Selhurst oli miellyttävä paikka vierailla. Tunnelma hieno perinteikkäällä lähiöstadikalla ja myös tarjoilut kohdallaan. Palace Ale -pullon takaetikettiin on kuudella kielellä kirjoitettu olut ja hieman yllättäen yksi oli näistä suomen kieli.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Hieno nousu voittoon eilisessä Crystal Palace-pelissä ja hyvää oli myös se, että nyt kestetään mm. Sterlingin, Gerrardin ja Lucasin loukkaantumiset, kun on riittävästi leveyttä pelaajamateriaalissa. Torstaina odottaa Euroopan Liigan Besiktas-kotipeli ja viikon päästä sunnuntaina pelataan vaihteeksi Valioliigaa, kun kohdataan Southampton vieraspelissä.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Viime kaudellahan taisikin olla juurikin Crystal P joka kotivoitollaan romutti Liverpoolin viimeisetkin toiveet pysyä mukana mestaruustaistelussa. Olikohan peräti niin, että Pool johti jo ottelua, mutta päästi Palacen tasoihin ja ohi... joten kiva saada hyvitys siitä ja pudottaa nyt Palace cupista.
 

Aapee79

Jäsen
Viime kaudellahan taisikin olla juurikin Crystal P joka kotivoitollaan romutti Liverpoolin viimeisetkin toiveet pysyä mukana mestaruustaistelussa. Olikohan peräti niin, että Pool johti jo ottelua, mutta päästi Palacen tasoihin ja ohi... joten kiva saada hyvitys siitä ja pudottaa nyt Palace cupista.

Ei, vaan Pooli sössi 0-3 johdon 3-3 tasapeliksi. Barnesille vinkkinä, että internetistä löytyy paljon tietoa, jos ei ole varma jostain asiasta. Ei tarvitse aina mutulla vetää.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Niinhän se olikin, että Pool päästi tukevan johtoaseman tasapeliksi. Sitäkään en muista, että tuliko kotitappio Chelsealle ennen vai jälkeen tuon Palace -ottelun... ei tarvitse tarkistaa mitään netistä, kun Arsenalin, SaiPan ja Oilersin kannattajat korjaavat virheelliset kirjoitukset! :D
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei vittu!

Markovic on saanut UEFAlta NELJÄN(4) ottelun bannin siitä Basel-pelin kädellä huitasusta, joka saattoi ehkä juurikin hipaista Safaria. Yksi peli suorasta punaisesta oli kaikilla tiedossa, mutta että neljä peliä! Jos tollasesta saa neljä peliä ni jo on vittu! On mielestäni aika saatanan kova rangaistus. Milläköhän skaalalla UEFA näitä pelikieltoja jakelee? Paljonkohan suorasta punaisesta tulee bannia, jos vetää takaapäin sukille? Pitää tulla meinaan aika perkeleesti! Markovic Banned for Four Europa League Matches by UEFA. Hyvään saumaan osuu toi setti, kun ainakin SG ja Lucas on pois. Lisäksi Sterling saattaa olla vielä tämän viikon sivussa. Saakohan Ibe pelata EL-pelejä? FA Cupia ei saa.

Klo 21.30 Suomen aikaa on FA Cupin kvartsien otteluparien arvonta. Vielä ei tarvitsisi tulla Arsu tai ManU vastaan, mikäli siis ManU illalla Prestonin vieraissa voittaa, kuten oletettavaa on. Arvonnan taitaa nähdä streaminä tuota peliä edeltävästi, kun BBC One nuo molemmat näyttää.

Voi morjes!
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jordon Ibe ei pelannut Euroopan pelejä Derbyssä, joten eiköhän Ibe pääse mukaan Besiktas-peliin. En tosin ole varma asiasta ja Rodgers päättää kuka lopulta pelaa. Afrikan mestari Kolo Touren luulisi myös olevan käytettävissä torstain pelissä, joka osaltaan saattaisi vapauttaa Canin pelaamaan ylempänä kuin kolmen pelaajan puolustuksessa. Täytyy toistaa viime aikojen kirjoituksiani, että onneksi kaudella 14/15 Liverpoolilla on riittävästi kelpo pelaajia, joita peluuttaa eri peleissä ja pelipaikoilla tai muuten pitäisi jo vähän miettiä missä turnauksissa halutaan oikeasti menestystä. Illalla toivotaan tosiaan sitä, että FA Cup-arpa ei tuo Arsenalia tai Manchester Unitedia jo kuudennen kierroksen vastustajaksi, muuten ei niin väliä vastustajalla, kun kaikki pitää kuitenkin voittaa.

Edit. Saatiin Blackburn-kotipeli 6. kierrokselle. Ei paha vastustaja etukäteen, mutta Boltonia vastaan jouduttiin tiukkaan uusintaan 4. kierroksella, vaikka ensin kotipeli. Pelataan siis pelit ensin ja juhlitaan oikeita voittoja, jos on aihetta.
BBC Sport - FA Cup: Holders Arsenal at home to Preston or Man Utd in last eight
 
Viimeksi muokattu:

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yksi iso siis kvartseissa ainakin tippuu, kun Arsu saa vastaansa ManUn, jos ManU siis Prestonin ensin tänään kaataa. Myös Villa ja West Brom ovat vastakkain. Kvartsit pelataan la 7.3. klo 17.00 alkaen. Semeissä onkin jo ihan sama, mikä jengi tulee vastaan, mahdollinen yllättäjä voi olla jopa pahempi, kun heillä on hullu draivi päällä.
 

pozlod

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool FC
Eilinen arvonnan suorittaminen oli brittimedian mukaan parasta mitä Hodgson on koskaan tehnyt Liverpoolin hyväksi, enkä voi itse väitettä kyseenalaistaa. Onneksi Scum ja Arsenal joutuivat jo nyt vastakkain, eli toinen isoista lähtee joka tapauksessa lauluun.

FA Cupin finaali pelataan muuten Steven Gerrardin syntymäpäivänä 30.5. Ei mennä asioiden edelle, mutta olisiko tässä sittenkin ainekset Stevien kauniille jäähyväisille?
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Illan EL:n peliin Pool - Besiktas on aikaa reilusti, mutta kokoonpanon suhteen tiedetään jo jotain. Varmasti pois ovat siis SG, Lucas ja Markovic sekä lisäksi Sterlingin pelaaminen ratkeaa vasta tämän päiväisen testin perusteella. Allen jatkaa oletettavasti Hendon kanssa keskellä, mutta tuo oik. wing-backin mesta on hieman auki. Itse näksin siinä mielelläni Iben, mutta mistäs noista Rodgersin ajatuksista tietää, kun vaihtoehtoja on muutamat. Balo voi tulla toisen jakson lopulla sisään Sturren stuntiksi, jotta Sturren rasitus ei kasva näin paluun jälkeen liian suureksi.

Sturresta puheenollen, aina sitä seuraavaa napsahdusta pelkää tapahtuvaksi, mutta nyt ei kai vielä käynyt niin. Se on kuitenkin sitten taas vähintään puoli vuotta sivussa, jos napsahtaa "oikeassa" paikassa. Photo: Liverpool striker Sturridge in pain, consoled by Can, in pre-Besiktas training.

Iben esitykset poikinevat uutta sopparia. Ja parempi näin olisikin, vaikken case Sterlingin toistumiseen hänen kohdalla uskokaan. Sterling tuntuu olevan enemmän "persoona", mitä tässä näitä juttuja miehen otteista yleisesti viimeisten vuosien aikana on lueskellut. Ibe handed new Liverpool contract. On toi toimittajien homma kans vaikeeta. Jordan Ibe, Jordon Ibe... Koita nyt vittu päättää!!!

Illalla selviää, millaiset kortit Rodgers nykii hihasta avarin suhteen, mutta sekään ei olisi yllätys, jos siellä olisi Johnson-Manquillo Ibe-Moreno parivaljakon sijaan. Ja olisiko Couts sivussa avarista ja Sturre sekä Balo inessä. Niin tai näin, Rodgers kallistuu sille kannalle, että olisi Poolin kannalta hyvä juttu, jos he voittaisivat EL:n. Eikä se kannu olisi ollenkaan paha juttu, kun samalla Pool varmistaisi paikan CL:aan ensi kaudeksi. Eli pistä sitten Rodgers tarpeeksi vahva avari kehiin, eikö juu. Video: Brendan Rodgers says Liverpool want to win the Europa League.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kyllähän tuo oikeastaan on optimaalisin avaus mikä tällä hetkellä voidaan kentälle heittää, vaikka mukava olisi nähdä myös pidemmän aikaa toimisiko Balotellin ja Sturridgen yhteistyö yläkerrassa. Ibe tekee paluun avaukseen cup-pannan jälkeen ja Raheem on myös jo penkillä asti. Allen keskustassa hieman hirvittää, mutta toivottavasti sattuu parempi päivä miehelle. Alla vielä avauskokoonpano Besiktasia vastaan penkkeineen.

Liverpool: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Allen, Henderson, Moreno, Ibe, Coutinho, Lallana, Sturridge.
Substitutes: Ward, Manquillo, Lovren, Lambert, Sterling, Borini, Balotelli.

Panokset tosiaan on isot koska CL-paikkaan on mahdollisuus myös tätä kautta. Besiktas on Turkin liigan kärki ja itseasiassa erittäin kova porukka. Ei luulisi olevan vaikea motivoitua tällaiseen taistoon.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pool voitti Besiktasin Anfieldillä 1-0. Tasaista vääntöähän tuo oli, sen minkä työvuoron puitteissa pystyin seuraamaan. Ainakin tokalla jaksolla Poolin peli tuntui olevan hiukan puskemista sinne Besiktasin boxin reunamille ja siihen se homma tyrehtyi. Ibe rakensi sitten nousullaan paikan ratkaisulle pilkun muodossa. Balo nappasi pallon Hendolta, mutta Sturre ei tästä ratkaisusta pitänyt, kun olisi halunnut vetää pilkun itse. No, Balo pisti pallon verkkoon ja se siitä. Joukkueen etua tuossa on kai katsottava ja nyt se toteutui, kuten pitikin. Sturrelle se olisi ollut tietysti henk.koht. hyvä juttu saada onnistuminen pilkulta, mutta Balo osui, joten paha tota on kauheasti moittiakaan, vaikka Sturre olisi ollut ennen peliä kaavailuissa mahdollisen pilkun vetäjä.

Kovan kairaamisen takana on Poolin jatkoon pääsy, mutta tuon maalin ansiosta Poolilla on hienoinen etu puolellaan. Besiktas on hyvä nippu, eikä vieraissakaan voi vaan peruutella ja varmistella tota maalin johtoa. Ja eikös se tilanne ole niin, että Besiktas pelaa evakossa ja Ataturkilla, jota ei kai aiemmin Besikatasin fanit ole ainakaan ylikansoittaneet? Muutoinhan tuolla olisi aikas kova meteli tiedossa. Voi tietenkin olla nytkin. Ainakin Spurs kävi Ataturkilla, joten siitä oletan pelien jatkuvan vieläkin siellä.

Seuraavaksi Poolilla on Soton vieraissa ja lisämaustetta tuohon tuo tietysti kesäiset siirrot. Tottakai taisto on tiukkaa jo sijoitustenkin perusteella, joten tappion välttäminen olisi Poolille hyvä juttu.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Tärkeä 1-0 voitto tuli lopulta vaikka matsi haiskahti jo hyvän aikaa maalittomalta. Nyt on huomattavasti parempi lähteä Turkkiin kuin tasurin kanssa. Balotelli iski ainokaisen varmasti rankkarista ja kuten tapoihin kuuluu, niin tuosta tilanteesta varmaan käydään vielä jonkin aikaa jälkipyykkiä. Ei siitä etteikö pilkku olisi ollut selvä tilanne, vaan siitä että Mario iski päänsä pölkylle koko joukkueessa ottamalla pallon Hendersonilta joka oli varmasti Rodgersin toimesta nimetty vetäjäksi näissä tilanteissa. Tilanteessa näytti turhautumista Hendersonin lisäksi myös Sturridge. Loppu hyvin kaikki hyvin, mutta kuten Gerrard ITV:n studiossa sanoi, niin Mario käyttäytyi epäkunnioittavasti taas Rodgersia sekä joukkuekavereitaan kohtaan ja lienee selvä että kopissa tuosta hieman vielä puhutaan.

Itse matsi oli vauhdikas ja tasainen vaikkakin aika vähän maalipaikkoja sisältänyt. Turkkilaisten paras paikka oli tietysti Demballa, mutta Mignolet torjui ensimmäisellä jaksolla tuon hienosti. Liverpool olisi voinut myös onnistua jo aiemmin mutta esim Lallana tuhnuili lähes tyhjästä maalista. Ensimmäisellä jaksolla mentiin päästä päähän ajoittain mutta toisella jaksolla näytti vierailta loppuvan bensa ja peli saatiin paremmin hallintaan. Poolin ongelmaksi tuli sitten se ettei ne viimeiset syötöt löytäneet enää omia hyökkäyspäässä, ja samoin esim. Sturridgella näytti olevan off-päivä kun ei palloa saanut oikein hyvällä kosketuksella haltuunkaan.

Kentän parhaasta pelaajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Eurodebytantti Jordon Ibe piti laidallaan turkkilaisia kyllä ihan pilkkanaan suuren osan pelistä, ja aiheutti myös tuon rankkarin. Iben peliä kun seuraa niin 19-vuotiaalle kaverille kai osuvin termi kuvaamaan peliä on tällä hetkellä helppo. Joko helppo syöttö omille tai helposti kaverista ohi 1 vs 1 tilanteessa. Pelin tiimellyksessä myös selostaja totesi että Iben uusi 5-vuotinen pahvi Liverpoolin kanssa on tänään allekirjoitettu. Kuulostaa lupaavalta.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
BBC Sport teki poikien kinailusta oikein kuvasarjan. Kuka laukaisee pilkun:
BBC Sport - Mario Balotelli showed disrespect to Henderson - Steven Gerrard
Henderson selvisi tilanteesta vähän kehnosti, kun hänestä ollaan nähtävästi tekemässä seuraavaa kapteenia. Ei osoita oikein luontevaa johtajuutta, jos jäät sijalle 2/3 siinä kuka vie pallon pilkulle ja vilkuilee vielä kinan aikana apua tilanteeseen Rodgersilta. No, pikku juttu. Pääasia, että peli voitettiin 1-0 ja Besiktas jäi ilman vierasmaalia, koska tunnetusti Turkissa yksi maali Liverpoolille ja Besiktasin pitää tehdä kolme maalia päästäkseen jatkoon. Iben jatkosopimus on hieno homma.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ei siitä etteikö pilkku olisi ollut selvä tilanne, vaan siitä että Mario iski päänsä pölkylle koko joukkueessa ottamalla pallon Hendersonilta joka oli varmasti Rodgersin toimesta nimetty vetäjäksi näissä tilanteissa.

Onko Henderson joku erityisen hyvä rankkarispecialista vai minkä takia hänet olisi nimetty rankkareiden vetäjäksi? Ihmetyttää hieman koska Balotelli on mielestäni yksi maailman varmimmista rankkarin vetäjistä, Cityn aikanaan potki kaikki rankkarit sisään ja mielestäni aina kun oli kentällä potkaisi rankkarin vaikka oli Cityllä muitakin kovia pelimiehiä ja rankkareiden potkijoita.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Onko Henderson joku erityisen hyvä rankkarispecialista vai minkä takia hänet olisi nimetty rankkareiden vetäjäksi? Ihmetyttää hieman koska Balotelli on mielestäni yksi maailman varmimmista rankkarin vetäjistä, Cityn aikanaan potki kaikki rankkarit sisään ja mielestäni aina kun oli kentällä potkaisi rankkarin vaikka oli Cityllä muitakin kovia pelimiehiä ja rankkareiden potkijoita.
Eikai se mikään specialisti ole, mutta eihän Rodgers voi nimetä pilkun vetäjäksi sellaistakaan kaveria joka ei välttämättä tule kentälle ollenkaan. Nyt ohjeistus lienee ollut että Hendo vetää, ja sitä ei luultavasti ole muutettu siinä vaiheessa kun Balotelli tuli penkiltä sisään. Uskoisin että siitä tuo baliikki eilen tuli. Normaalitilanteessa Balotelli ei olisi vetänyt pilkkua kuten Gerrardkin eilen studiossa totesi.

Aina tuossa voi Hendoa myös syytellä että miksi antoi pallon, mutta itse näkisin että oli Hendolta oikeaa toimintaa vetäytyä tilanteesta joukkueen edun ollessa kyseessä. Vaikka hyvin näki miten paljon miestä otti päähän, oli hyvä ettei siinä alettu enempää kinailemaan.

Mario eilen twitterissä jo kiittelikin Hendoa joten eiköhän pojat tuon saa sovittua muutamalla "vaparilla" kuntoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös