Liverpool FC 2014–2015

  • 170 024
  • 1 011

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Liverpool XI: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Lucas, Henderson, Moreno, Ibe, Gerrard, Coutinho, Sterling.
Substitutes: Ward, Johnson, Lovren, Allen, Markovic, Lambert, Sturridge.

Jordan Ibe yllättäen avauksessa ja Sturre edelleen penkillä, ehkä vielä parempi näin. Toisaalta, joskus Rodgersin kannattaisi ottaa hieman riskejä ja laittaa paras mahdollinen kokoonpano avaukseen. Jos esim. Messi, Ronaldo tai Suarez olisivat olleet loukkaantuneina ja tekisivät paluun niin tuskin kukaan koutsi pitäisi niitä 3-4 matsia vaihtopenkillä. Sterling ei vain ole puhdas kärkimies, mutta näillä mennään.

Moneen viikkoon ei ole päässyt katsomaan Poolin matsia suorana lähetyksenä, kun lätkämatsit tai joku muu meno sotkenut suunnitelmat. Joten nyt on odotukset korkealla hyvän matsin suhteen ja odotan tänään vierasvoittoa.

YNWA!!!
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Iben avauspaikka on kyllä iso yllätys mutta katsotaan mihin kaveri pystyy tänään. Jordon ottanee toisen wingbackin roolin avauksessa. Vierasvoittohan on tosiaan ainut mahdollisuus tästä matsista, vaikka aikamoista taistelua nämä derbymatsit aina tietysti tarjoavat.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Olipas tylsä matsi derbyksi. En muista hetkeen vastaavaa. Rodgersille iso miinus kokoonpanosta, jossa oltiin Gerrardin roolin vuoksi lähes kuin 90 minuuttia yhden vajaalla. Ihan oikein Keke ja Pasikin tätä studiossa kritisoivat. Toisella jaksolla vähintään odottelin että kapu olisi vaihdettu Markoviciin ja laitettu Markovic sitten Iben paikalle, jolloin Ibe olisi päässyt hieman itselleen sopivammalle paikalle ylemmäs. Hienosti nuorukainen kyllä laidalla veti nytkin, mitä nyt pientä varmistelua ja ujostelua oli otteissa. Tuo ensimmäisen jakson pommi olisi saanut upota. Silti voisi melkein todeta että oli Liverpoolin paras tänään.

Lucasin loukkaantuminen huolestuttaa nyt hieman, ja samoin Coutinhon vaihto myös. Toivottavasti kumpikin oli enemmän varotoimia koska olisivat todella isoja menetyksiä joukkueelle tässä vaiheessa kautta.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Joopa joo; kaksi parasta pelaajaa vaihdoissa pois. Ei mitään järkeä. Täytyy olla nero tuo valmentaja, ei näin tyhmä fani kyllä ymmärrä noita vaihtoja.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Pyöreä nolla-nollahan siitä kehkeytyi, sen verran tuo puuttuva tasuri vieraspelisarakkeessa houkutteli, että piti laittaa pitkävetoon ristimerkki. Ibe pelasi koko pelin, sisäänajo ykkösjoukkueeseen on siis hyvässä vauhdissa. Arsenalia ei saatu kiinni kuin yhdellä pisteellä, tiistaina onkin sitten Tottenham vastassa Anfieldilla.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pyöreä nolla-nollahan siitä kehkeytyi, sen verran tuo puuttuva tasuri vieraspelisarakkeessa houkutteli, että piti laittaa pitkävetoon ristimerkki. Ibe pelasi koko pelin, sisäänajo ykkösjoukkueeseen on siis hyvässä vauhdissa. Arsenalia ei saatu kiinni kuin yhdellä pisteellä, tiistaina onkin sitten Tottenham vastassa Anfieldilla.

Joo ei tosta pelistä nyt hirveästi kätöseen mitään jäänyt. Alkoi siinä 60min kohdalla olemaan sellanen fiilis, että molemmille riittää se piste, ja riskejä ei otettu mihinkään suuntaan. Poolilla oli liike ihan ok, mutta pientä "lopetuksen meninkiä" olis kaivattu.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Oikeastaan matsi oli alusta asti aika virkamiespalloa molemmilta. Kumpikaan ei tosiaan ollut valmis riskeeraamaan voiton eteen mitään. Ja jatkuvasti oli molemmilla se 8 pelaajaa vähintään pallon alla.

Emre Canin peli jäi myös kyllä mieleen. Hyvin on Can alkanut ottaa pallollista roolia nyt kun vastuuta on annettu. Keskikentällä tuon vaan toivoisi vielä näkevänsä kunhan topparien tilanne paranee.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Kyllähän me menetimme tarjolla olleet 2 ylimääräistä pistettä Bolton uusinnassa. Jos siinä oli lepuutettu tiettyjä kavereita, olisi nyt 4.sija paljon realistisempi tavoite. Rodgers päätti, että Fa cup on tärkeämpi kuin CL paikka, jota en vaan ymmärrä.

Gerrardin täydet minuutit Bolton ja Everton pelissä oli myös täysin typerää. Rodgersilla paljon opittavaa vielä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joopa joo, ei kai tässä mitään ihmeellistä kerrottavaa ole tuosta derbystä, jota tosin näinkin vain osan, tokan jakson kokonaan ja ekasta n. 10-15 min. viimeistä minuuttia paikallisessa kuppilassa. Pakko sitä on silti vielä muutamasta setistä avautua.

Everton veti mielestäni melkein pelkästään seiftiä aika pitkälle siitä ajasta, jonka itse pelistä näin, mutta Pool ei vain pystynyt ratkomaan tuota ongelmaa, jonka Everton heille asetti. OK, olihan siellä se Iben veto tolppaan, mutta muuten oli aika vaisuja yrityksiä ne, jotka maalia kohti menivät. Jossain vaiheessa tokaa jaksoa tokaisin kaverille, että Everton käy tyrkkäämässä sen yhden ratkaisevan vastahyökkäyksestä tai erikoistilanteesta, kun Pool jauhaa tuloksettomasti. Lopussa meinasi näin käydäkin, mutta Mignolet esitti siinä kyllä hyvän torjunnan, muistaakseni Colemanin vetoon.

Jokin aika sitten pääsin juuri kritisoimasta Sterlingiä ja täytyy jatkaa samalla linjalla. Näyttää nuorella pojalla nousseen virtsa ihan ohimoiden tasalle asti, kun luulee olevansa vähintään Messi, C.Ronaldo tai Suarez. Aika vitusti vääriä ja oman jengin peliä hidastavia ratkaisuja sekä tietenkin sitä hienoa itsekkyyttä. Sterling luulee ilmeisesti yksinään ratkovansa noita pisteitä Poolille, eikä viitsi lainata palloa ajoissa muille, ja turhahan sitä on kaverille syöttää parempaan paikkaan, kun aina voi itse vetää jonkun nuhaisen tuhnun päin veskaria tai ohi. Mielestäni Sterling ei juuri nyt pysty tuolla suunnattomalla itsekkyydellään antamaan muille juuri mitään, mutta muut yrittävät tehdä mestoja Sterlingille. Rodgers voisi antaa vähän muikkaria Sterlingille seuraavissa peleissä, että ei ihan noilla esityksillä olla vielä suurempia kuin seura, ja jättää kaverin penkille. Näyttää Jamaikan loma tuoneen vaan lisää päällikköganstasettiä miehen toimintaan ja asioiden todellinen tila on päässyt hämärtymään. Jos Sterlingin meno jatkuu koko kevää samanlaisena, minua ei haittaisi, vaikka kesällä Pool myisi tämän isolla rahalla Realiin.

Rodgersilla on tosiaan vielä paljon opittavaa ja aina täytyy muistaa se, että ei hänenkään pesti ole ensi kaudelle ollenkaan varma, jos Pool jää kokonaan ilman menestystä ja paikkaa CL:aan, tai edes EL:aan. Nyt derbyssä tuntui erikoiselta tuo Coutsin ottaminen pois, kun Sterling veteli paljon syvemmissä vesissä. Kai se on vaan pakko todeta, että onneksi Poolin kannalta SG lähtee kauden jälkeen pois rostewrista, eikä jokaiseen peliin tarvitse väkisin sovitella The Kapulle jotain roolia jostain kohti avaria. Kevään verran tässä on kuitenkin käynnissä SG:n jäähyväiskiertue, joten kai sen nojalla voi uhrata ne Poolin pienetkin mahdollisuudet edes jonkinlaiseen menestykseen, SG tuskin paljon turhia lepäilee, ilman loukkaantumista. Aika paljon muuten hasseja ja mentyksiä SG:lle eilen. Baarissa soi pelkästään musiikki koko pelin ajan, joten selostus ja Pasin sekä Keken kommeniti jäi kuulematta.

Keskiviikkona ratkeaa paljolti Poolin kohtalo Valjussa. Jos Pool ottaa käkeen Spursilta Anfieldillä, alkaa tällöin top-4 sijoitus olla melkein lopullisesti karussa. Samalla kierroksella Arsulla ja ManU:lla "pommin varmat" pisteet tiedossa ja Sotonilla kotona Hammers. Pelejä on toki tuonkin pelin jälkeen jäljellä, mutta tappioihin Poolilla ei ole enää varaa, ei ainakaan näitä päävastustajia vastaan. Spursin jälkeen Valjussa on seuraavat matsit myös helvetin tärkeitä, kun vastassa on Soton(v) ja City(k). Ei ihan helppo setti Poolille tähän kohtaan, kun samaan aikaan pitäisi pärjätä myös FA Cupissa ja EL:ssa. Taitaa tuo Poolin kärjen ja materiaalin ohuus tehdä tehtävänsä. Toisaalta, voitot etenkin Spursista ja Sotonista tietäisi erittäin hyvää Poolille.

Luulisi kaikkien tajunneen Poolissa jengin tilanteen ja hankkineen edellisessä ikkunassa edes rosteriin leveyttä, mutta laskettiinko siellä sittenkin niin, että tämä SG:n kevään jäähyväiskiertue ajaa edelle, eikä siksi hankintoihin ole tarvetta. Enkä tarkoita hankinnoilla mitään Benzemaa tai Higuainia, vaan rehellistä rosterin leveyttä halvemmalla, mutta silti riittävän laadukkaasti.

Sturresta sen verran, että eilisen derbyn lämmittely oli jäänyt Sturrelta lyhyeksi, kun oli lähtenyt ennen aikojaan pääfysion kanssa kohti koppia. Pystyi kuitenkin pelaamaan, joten ei kai mitään vakavampaa, mutta ennen peliähän Sturre ilmoitti, että on valmis jo avariin. Sturren varaan kevään menestystä ei voi laskea, se seuraava loukkaantuminen vaanii koko ajan miehen yllä. Ja silloin kausi on häneltä todennäköisesti ohi. Poolin kannalta parasta olisi, jos Sturre pystyisi auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon. Saas nähdä miten käy.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kolo Toure on uusi Afrikan mestari ja pelasi koko pelin Norsunluurannikon joukkueessa, onnitteluni. Toure laukoi rp-kisan pilkkunsa maaliin. Kun Kolo Toure palaa kisoista Liverpoolin käyttöön, niin se lisää Rodgersin mahdollisuuksia kokeilla esim. Canin pelaamista oikealla yläsiivessä. Jo huomenna klo 22 pelataan Tottenham-kotipeli. Toivottavasti Spurs-peliin löytyy sellainen Liverpoolin avaus, joka kykenee energiseen hyökkäyspeliin ja samaan aikaan mm. estämään Harry Kanen maalinteon. Mielenkiintoinen peli on taas edessä ja luulisi Roy Hodgsonin löytyvän Anfieldin katsomosta, kun pelissä todennäköisesti pelaa paljon Englannin maajoukkueen tulevien otteluiden avainpelaajia.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ensimmäinen isku Poolin millekkään haaveille tuli Lucasin muodossa. Lucas on luultavasti vähintään kuukauden päivät pois kentiltä reisi/lähentäjävamman takia. Tarkennusta tulossa kuvantamisen jälkeen. Liverpool: Liverpool fear Lucas Leiva could be sidelined for a month with thigh injury. Tulihan Poolin kannalta hyvään saumaan tämä loukkaantuminen. Onneksi Allen on kunnossa... Myös Couts ja Sterling saivat kolhut derbyssä. Lucas Leiva injury leaves Liverpool fearing midfielder could be set for a month out. Saa nähdä, ovatko huomiseksi kunnossa. Myös Lallana on kyssäri vielä huomiselle.

Jälkimmäisestä artikkelista Rodgersin sanomaa. "The only downfall of being in cup competitions is the number of games," Rodgers said after the 0-0 draw. "But whatever happens with injuries to players the squad will be better for the experience.

"If we are playing one game a week we are not in cup competitions and not doing as well as we would want. We want the games the come, this is a challenging year, but we will be better when we come out fo this year and so will the players.
"

Uskotaan näin.
 
Viimeksi muokattu:

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tarkastelin vielä tuon juuri päättyneen Ässät-Kärpät -pelin tuoksinassa lehdistön settejä Pooliin liittyen ja muutama poiminta on nostettava esille.

Everton battleen liittyen jälleen nämä Rodgersin kommenttien sisällöt herättävät mielenkiintoa, kun äijän itsensä mielestä Poolin pelaaminen oli suorastaan loistavaa, tai no, miten itse kukakin haluaa sanan "outstanding" merkityksen suomentaa. Carra on kuitenkin toista mieltä Rodgersin kanssa ja puoltaa SG:n näkemystä pelistä. Rodgers voi tietenkin puhua millaista paskaa tahansa lehdistölle, mutta jossain vaiheessa näistäkin möläytyksistä setit alkaa kääntymään itseään vastaan, tai sitten Rodgers näkee ajoittain setit ihan vitun eritavalla kuin lähes kaikki muut, jopa siis omat pelaajat. Carragher says he disagrees with Rodgers, and Gerrard is right.

Jatketaan Rodgersin kommenteilla. Seuraavassa miehen omia näkemyksiä omaan mieltymykseensä/fetissiin nuoriin pelaajiin, joita todellakin Pooliin on hänen aikakaudella hankittu. Eikös sitä niin sanota, että tiedostaminen on ensimmäinen askel ongelman purkamisessa. No, ei Poolilla ja Rodgersilla ole sinällään isoa ongelmaa purettavanaan, mutta useta muut haluavat myös niitä kokeneita sotaratsuja jengiinsä nuorempien opastajiksi. Tulisiko siis edes pientä muutosta ensi kesän siirtopolitiikkaan? Liverpool FC boss Brendan Rodgers admits 'Maybe I have too much faith in young players'.

Seuraavassa Carran mietteitä Poolin Valjun top-4 taistelusta. Tuossa edellä jossain viestissä kävin omasta näkökulmastani tätä Poolin tietä läpi, mutta onhan se Carran sana aina painavampi. Sen totean hänen näkemyksistään, että ei se ihan kujalla ole. Liverpool face tough top-four challenge, warns Jamie Carragher.

Nostetaan vielä pari Poolin jamppaa esille, jotka eivät varmaankaan ole aina niissä otsikoissa ensimmäisenä hehkutuksen kohteena, kun peli kulkee, mutta ajoittain heidän virheensä kyllä nostetaan isommin esille, hieman karrikoiden. Toinen on Mamadou Sakho. Tässä jotain pientä faktaa hänen otteistaan muutamissa edellisissä peleissä. Mamadou Sakho – The stats reveal the Frenchman’s major influence to Liverpool’s form. Mm. syöttötilasatot tosta puuttuu, mutta kai noikin setit jotain kertoo.

Toinen heistä on Emre Can, jonka suhteen mm. Jan Åge Fjørtoft on joutunut tarkistamaan sanomisiaan. Jan Åge Fjørtoft, perinteinen "The German football pundit". Fuck yeah babe... On toki ainakin ollut töissä Sky Germanylla, että sikäli. German football expert admits Emre Can proved him wrong. Myös Rodgers näkee varmaankin jotain hyvää Canin otteissa, jos vertaa jäbää Rolls Royceen. Jordon Ibe showed great composure and Emre Can was like a Rolls Royce, says Brendan Rodgers. No joo, suitsutusta Canin suntaan tulee nyt jo vähän joka tuutista, kun jannu onkin pärjännyt, eikä otteista voikaan antaa paskaa. Why Emre Can is the real star of this new-look Liverpool. Selitys Poolin parantuneille otteille on siis Sakho + Can. Liverpool concede just seven goals since Emre Can’s inclusion in starting line-up. Tästä viimeisestä artikkelista on pakko nostaa jälleen pari Rodgersin sanomista tarkemmin esii, kun eihän noita väsyneitä linkkejä kukaan kuitenkaan lue!

"It was just a matter of picking the right time to put Emre in. Since he came on at Burnley, he has filled a gap for us defensively." ja toinen laini menee näin "I still think his future will be in central midfield but it’s one where the current structure is working very well for us with the team we have got."

Jep jep. Niinhän sä odottelit joo vaan sitä oikeata hetkeä heittää Can oikeaksi pakiksi kolmen alakertaan! Älä nyt vittu viitti! Ja hei, jos SG on huomenna Spursia vastaan keskikentän alimpana niin morjes! Kyllä SG:tä vietiin Goodisonilla niin pahasti monesti, että yleisöä oikein nauratti, ja varmasti saivat haluaamaansa settiä. SG ei vaan enää toimi kk:n alimpana, joten Lovren kehiin ja Can siihen kolmen eteen stunttaamaan Lucasia. Kääpiö-Allenista ei tarvitse edes keskustella. Emre ‘Can’ be a perfect replacement for Lucas Leiva.

Jatkakaa. Mä oon taas hetkeksi höpissyt omiani ihan tarpeeksi.

No vittu. Pari settiä unohtui ja ne koskee niitä kiimaisia siirtohuhuja. Aivan tässä viime päivinä on noussut huhuja Wengerin totaalisesta vittuuntumisesta Jack Wilshere`n toimintaan, kun nuori herra on taas nähty polttelemassa, ja tämän vuoksi Wenger olisi valmis myymään jampan. Arsenal could SELL Jack Wilshere. SG on myös jamppaa ylistänyt, mutta mutta. Kuten tästä toisesta artikkelista käy ilmi, ja moni tämän muutenkin muistaa, niin Wilshere on erittäin läheistä sukua Sturrelle. Ihon väri voi joskus hämätä, mutta nämä veljekset kilpailevat siitä, kumpi pystyy olemaan enemmän loukkaantuneena sivussa peleistä. Transfer-Shocker: LFC want £25m-star Gerrard hailed as 'one' of the world's 'best'. Eli ei siis ikinä Pooliin, ymmärtäkää tämä Poolin pukumiehet.

Toinen on tämä case aivan vitun kova pelimies Sterling, Raheem Sterling. Nuorukaiselle ei kelpaa uusi "incredible" diili, joten yhdistettynä noihin täysin itsekkäisiin esityksiin kentällä, on tehtävä se johtopäätös, että nuorukaisella on tosiaan noussut kusi hattuun ja luulee olevansa isompi stara kuin onkaan. Ainakaan Poolissa. Eli Poolin tehtävä on rahastaa mahdollisimman suuresti huutokaupassa Realia tai Chelskiä ensi kesänä. Yhden nuoren ei voi antaa ryssiä koko lupaavaa palettia. Nykyäänhän on näiden kaikkien agenttien toimesta muodikasta vedättää mahdollisimman isoja diilejä, jotta he saavat samalla isot korvaukset itse, mutta onneksi Poolilla ja Rodgersilla taitaa olla järki mukana tässä leikissä. Raheem Sterling to REJECT new Liverpool deal.

Over and out.
 
Viimeksi muokattu:

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sen verran illan peliin liittyen laitetaan kommenttia, että Rodgers tuskin laittaa Cania Lucasin tilalle keskikentälle. Toimivaa puolustusta on turha hajoittaa. Can to stay in Liverpool defence despite Lucas injury.

Case Sterlingiin liittyen täytyy todeta, että näköjään muillakin voi olla samoja ajatuksia kuin mitä itse esitin tuossa edellä. Liverpool should be prepared to sell ‘greedy’ Raheem Sterling.

Pistetään tähän loppuun yksi arvaus Poolin avarista illalla Spursia vastaan. Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Henderson, Allen, Moreno, Ibe, Sterling, Sturridge, Coutinho.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Nyt sitten vain rohkeasti Tottenhamin kaatoon. Helppoa se ei ole, Kane on tällä hetkellä kuuminta hottia, mutta kolme pistettä tekisivät eetvarttia. ManU ja West Ham pelasivat sunnuntaina keskenään tasan, joka oli melkeinpä paras tulos Poolin kannalta, joten voitto olisi tänään todella tärkeä.

Emre Canin 'oikea' pelipaikka tosiaan olisi keskikentällä, mutta nyt kun puolustus on saatu suht' pitäväksi, ei varmaan tässä pelissä kannata alkaa kokeilemaan... entäs seuraavissa peleissä, puolustukseen Sakho-Skrtel-Toure, ja Can ylemmäksi Lucasin paikalle? Tai Lovren, mulla ei vain ole tällä hetkellä yhtään luottamusta häneen. Ja tänään Sterlingiltä enemmän joukkuepeliä hyökkäyksessä, ja ehkä Sturridge avaukseen?
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Joo. Nyt aletaan tosiaan ratkomaan sitä miten hyvä kausi tämä liigan osalta tulee olemaan. Sterling muuten on loukkaantuneena sivussa tänään.

Kokoonpano näyttää tänään tältä:
Liverpool: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Ibe, Moreno, Gerrard, Henderson, Markovic, Coutinho, Sturridge.
Substitutes: Ward, Johnson, Lovren, Lambert, Lallana, Allen, Balotelli.

Puolustuslinja lienee entisensä ellei BR yllätä ja laita kapua toppariksi. Gerrard kuitenkin ottanee keskustan paikan Hendon viereltä, ja Sturridge tosiaan palaa avaukseen. Myös Balotelli on päässyt tänään penkille asti loukkaantumisten myötä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Siltä se nyt näyttää, että SG on siinä Hendon vierellä keskellä ja tää on pahin mahdollinen. SG:n jalat ja otteet ei vaan riitä tolla tontilla, joten alakerran kolmikon duuni on julmettu tässä pelissä. Pystyykö Hendo miten sitten paikkaamaan SG:tä, en tiedä, mutta eipä kai se Allen olsii ollut yhtään varmempi vaihtoehto tohon Lucasin rooliin. Pahoin pelkään, että Spurs vie keskikentän herruuden ja saa tätä kautta riittävästi mestoja Kanelle. Mignolet saa varmaankin pistää ainakin kauden parastaan, jotta nollat pysyy edelleen.

Tasurikin vielä käy Poolille, mutta tappiolla voi lähteä huoletta yöhön. Tämä lähtee nyt paikalliseen tihrustamaan matsia screeniltä. Onneksi huomenna on vapaa ja venemessut tiedossa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Vauhdikas ja viihdyttävä matsihan tuo oli. Kummankaan joukkueen vahvuuksia ei ole tuo keskialueen puolustuspeli, ja se näkyi kyllä kentällä. Oikeastaan aika pelottavaa katseltavaa välillä kun vastustaja rynniin ylivoimalla kohti Poolin päätyä.

Hyviä asioita jos listaisi niin:
- Ibe on hiomaton timantti. En kehu enempää ettei poikarakkaudeksi luulla. Puhkeaa viimeistään kukkaan siinä vaiheessa kun pääsee paremmalle paikalle pelaamaan. Mutta tuokin kuinka järjesti Lallanan syöttöpaikkaan ratkaisumaalissa.
- Can siirrettiin keskikentän pohjarooliin kun SG vaihdettiin Lovreniin. Toki olisi voinut jo aiemminkin tuon tehdä.
- Sturridge näyttää heti kuka on se ykköshyökkääjä vaikka puolikuntoisenakin.
- Mignolet alkaa hiljalleen pelaamaan.
- Pyhätön remppa etenee.
- Balotellin maali ja viikset tietysti
- Voitto, koska tasurit ei enää millään näistä matseista riitä. Niin monta joukkuetta on yläpuolella etteivät ne kaikki ihan vihkoon voi vaan vetää.

Huonoja sitten:
- Erikoistilanteet mallia "huono". Eikä valitettavasti näy parannusta missään.
- Coutinholla painaa nyt jalka vähän liikaa
- Dowdin ratkaisut vaikka ei ratkaissut.
- Lucasin poissaolo pitää ratkaista nyt jotenkin. Kuukautta ei voida aloittaa Gerrard pohjalla.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Andi myy frieend heitti hyvät analyysit kehiin. Ei oo paljon lisäämistä. Vielä on Poolilla saumat, mutta tason pitää säilyä ja paranua.

Balo. Aika legendaa hei

E. korjattu parit kirjoitusvirheet.
 
Viimeksi muokattu:

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Andi myy frieend heittk hyvät analyysit kejiin. Ei oo paljo lisäämistö. Vielä on Poolilla saumatmut tSon pitää säilyä ja paranguu.

Balo. Aika legendaa hei
Onko sormet jääneet oven väliin saranapuolelle, vai juotu kiireessä liikaa keppanaa, ennen kuin Kepu ehtii sen poistaa kaupoista? Vitsi, vitsi, ymmärsin kaiken ja samaa mieltä. Mutta olipahan viihdyttävä peli eilen. Kumpikaan joukkue ei tosiaankaan hallinnut keskialuetta, vaan sen yli tultiin vauhdilla puolin ja toisin. Spurs tuli pelottavan nopeasti usealla ukolla noin 20-metrin päähän, mutta siitä eteenpäin eivät onneksi kovin monesti päässeet sahaamaan. Kanen maalissa Sakho teki liikeen väärään suuntaan ja kompuroi, toinen takaisku olisi voitu liputtaa paitsioksi. Sturren ekajakson lopun kantapääpommi olisi ollut kauden komein, mutta osui tolppaan. Lopussa kiroilin vaihtoja, mutta valmentajahan on nero. Vaihtomiehet junaili voittomaalin. Nyt on kaikki nähty ja koettu, kun Balotelli teki maalin. Tästä eteenpäin ei elämässä ole oikein mitään odottamisen arvoista. Niin ja Ibe on kova sälli, avauksen paikka loppukaudeksi.
 

pozlod

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool FC
Oli kyllä kauden viihdyttävin peli kaikkine draaman kaarinen. Ja kaikista pelaajista juuri Mario Balotelli tulee ja ratkaisee. Saa aika paljon anteeksi tuolla maalilla!

Stevien jalka ei valitettavasti tahdo oikein tuohon pohjalle riittää, mutta voi herran pojat sentään mikä päällikkö tämä meidän Emre Can on viime aikaoina ollut! Sekä topparina, että keskikentän pohjalla todella vakuuttavaa ja kypsää pelaamista. Suorastaan alistanut vastustajia viimeiset viisi peliä.

Lucasin poissaolon aikana iskisin Canin keksikentän pohjalle ja kolmanneksi toppariksi sitten joku kolmikosta Lovren, Toure ja Johnson.

Paljon tärkeitä pelejä edessä, toivotaan että klesat kuntoutuu eikä uusia mene rikki.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Stevien jalka ei valitettavasti tahdo oikein tuohon pohjalle riittää, mutta voi herran pojat sentään mikä päällikkö tämä meidän Emre Can on viime aikaoina ollut! Sekä topparina, että keskikentän pohjalla todella vakuuttavaa ja kypsää pelaamista. Suorastaan alistanut vastustajia viimeiset viisi peliä.

Lucasin poissaolon aikana iskisin Canin keksikentän pohjalle ja kolmanneksi toppariksi sitten joku kolmikosta Lovren, Toure ja Johnson.
Samaa mieltä Canin tulevasta roolista. Luulisi että Rodgers tuohon valmistautuu myös koska Canin sinne pohjalle laittoi.

Eilen se Spursin ensimmäinen maali oli hyvä esimerkki pohjan epäonnistumisesta vaikka kaikille varmaan ensimmäisenä jäikin mieleen Sakhon liukastumiset. Ennen sitähän Spurs juoksi ja sahasi siinä keskellä pallon kanssa 20m Pool-maalista edestakaisin ja kapu valitettavasti vain peruutti toppareiden syliin. Esimerkiksi Lucas luultavasti olisi aiemmin yrittänyt vähintään katkoa joko palloon tai mieheen. Jokatapauksessa siten että siinä ei olisi rauhassa rakennettu syöttösuuntia kuten nyt tehtiin.
 

pozlod

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool FC
Samaa mieltä Canin tulevasta roolista. Luulisi että Rodgers tuohon valmistautuu myös koska Canin sinne pohjalle laittoi.

Eilen se Spursin ensimmäinen maali oli hyvä esimerkki pohjan epäonnistumisesta vaikka kaikille varmaan ensimmäisenä jäikin mieleen Sakhon liukastumiset. Ennen sitähän Spurs juoksi ja sahasi siinä keskellä pallon kanssa 20m Pool-maalista edestakaisin ja kapu valitettavasti vain peruutti toppareiden syliin. Esimerkiksi Lucas luultavasti olisi aiemmin yrittänyt vähintään katkoa joko palloon tai mieheen. Jokatapauksessa siten että siinä ei olisi rauhassa rakennettu syöttösuuntia kuten nyt tehtiin.

Ainakin Lucasin loukkaantumisen ajaksi Can on keskikentälle laitettava, sillä ilman Lucasia kombinaatiot Gerrardin, Allenin ja Hendersonin välillä on todettu riittämättömiksi 3-4-3 taktiikan keskustassa. Eilen ote oli jo lipsumassa Spursille 2-2 tilanteessa ennen kuin Rodgers teki osittain pakon sanelemana Gerrard -> Lovren vaihdon, joka nosti Canin keskikentälle. Peli taas punaisten haltuun ja siitä palkintona voittomaali. Muutenkin eilisistä vaihdoista erityismaininta BR:lle.

Tulevaisuudestahan Rodgers puhui jo Stevien lähtöpuheiden jälkeen, että korvaajan on oltava maailmanluokkaa. Hyökkääviin rooleihin on mielestäni jo aivan riittävästi laatua, joten ensi kesän ykköstargettina näkisin hankintojen suhteen keskikentän keskelle puolustuslinjaa suojaavan syöttökoneen. Jo pelkkä Paul Pogban nimen sanominen saa verkkarit pullottamaan, mutta ei siitä sen enempää.

Nyt kun viime kesän hankinnat alkaa olla ajettu sisään Liverpoolin pelitapaan, on sanottava, että alkaa olla pirun lupaava nippu kasassa. Suurin osaa avauksen jätkistä vasta lähentelee parasta ikää ja sitä myötä parasta tasoaan pelaajana.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Liverpoolin pelin paranemista kuvaa hyvin myös tulokset, eikä ainoastaan peliesitys. Joukkue voitti Valioliigan ensimmäisistä 16 pelistä 21 pistettä ja nyt lopuista 9 pelistä samoin 21 pistettä. Edellinen tappio Valioliigassa on Man Utd-vieraspeli 14. joulukuuta. Viimeisen 9 pelin maaliero on 17-7, kun ensimmäiset 16 peliä sujuivat maalierolla 19-22.

Pelit jatkuvat myös tästä eteenpäin kaksi ottelua viikossa vauhdilla, kun pelaamme FA Cupia ja tästä päivästä 8 päivän kuluttua Euroopan Liigan Besiktas-kotipelin. Helmi-maaliskuun vaihde on haastava, kun ensin Liverpool vierailee Turkissa ja pelaa siellä torstai-iltana Besiktasia vastaan. Kolme päivää sen jälkeen edessä on Man City-kotipeli. Onneksi pelaajien terveystilanne on melko hyvä, joten nyt vaaditaan rohkeutta kokeiluihin penkiltä, josta saattaa löytyä muitakin ratkaisijoita kuin Balotelli ja maalin syöttänyt Lallana, ainakin toivon niin.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Makoisa voitto Tottenhamista, varmasti teki hyvää myös joukkuehengelle jonka spekuloitiin rakoilevan syksyllä, ja antoi lisää uskoa loppukauteen. Kolmetoista peliä jäljellä, ja ollaan kolme pistettä nelossijasta. Jordon Ibe on tehnyt väkevän nousun ykkösjoukkueeseen, kahdessa viime pelissä junnulle täydet minuutit, joista toinen oli paikallisottelu. Balotelli hyvitti voittomaalillaan kaikki alkukauden tuhlailunsa. Oliko tuo muuten hänen ensimmäinen Valioliigamaalinsa?
Jotenkin vieläkin epäilen, että onko Poolin kesäharjoittelussa jotain vialla, kun viime kaudellakin peli alkoi kulkea kunnolla vasta vuodenvaihteen jälkeen? Viime kaudella pelattiin kylläkin hyvä syyskausikin, mutta mutta... vai onko kyse vain uusien pelaajien sisäänajosta? No, tärkeintä että peli kulkee nyt kun edetään kohti tärkeimpiä pelejä ja otteluruuhkaa. Ja Sturridgen paluulla on ollut suuri merkitys. Joskus aikoinaan Ari Hjelm tuli kesäksi Ilvekseeen, joka oli pelannut huonosti ja sarjan hännillä. Hjelm astui pukukoppiin, sanoi 'Terve', ja joka ukko nosti tasoaan ja Ilves alkoi voittaa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös