Liverpool FC 2014–2015

  • 170 130
  • 1 011

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Assaidi on oletusten mukaisesti myyty Dubaihin. Reds confirm Assaidi permanent deal. Siirtosummasta on ollut muualla arvailuja(£4.7m), mutta Pool saattaa saada Assaidista jopa voittoa, kun Pool osti miehen Heerenveenistä £2.4m. Taitaa ollakin ainoa tapaus hetkeen, jos puhutaan pelkästään nykyisestä Poolin rosterista ja jätetään historiasta esim. Suarez ja Torres pois laskuista. Kukaan hullu ei taida noista muista maksaa lähellekään niitä summia, joita Pool on heistä aikanaan pulittanut. Jotkut pitävät tätä Assaidi-kauppaa jo tämän ikkunan parhaana diilinä.

Sturre on ottamassa riskin ja ensimmäisiä askeleita kohti seuraavaa loukkaantumista. Selfieseppä on saanut uusimpaan mukaan SG:n. Liverpool duo Daniel Sturridge and Steven Gerrard share selfie on Instagram. Täytyy varmaan katsoa minkälaisia kertoimia brittitoimistot antaa Sturren seuraavan loukkaantumisen ajankohdasta. Kerkeeköhän tekemään maalia ennen?

Origin tilanteesta on ollut huhuja, että olisi tulossa tässä ikkunassa Pooliin. Lille yrittää tosissaan rahastaa kaverilla, jos tiedot pitävät paikkansa siitä, että halauvat lainan katkaisusta £6m. Ei paha, jos kesällä Pool maksoi jo sen £11m. Eihän tossa ole karkeasti heittäen kuin puolet lisää hintaan ja tämä vain ja ainoastaan loppukaudesta. Ei vittu se Poolin tilanne niin akuutti ole, että tuolla hinnalla kannattaa kaveria etukäteen hommata. Sturre on tosiaan palaamassa ja Raheem on käynyt lomailemassa Jamaikalla, joten ei mitään paniikkinappulan painalluksia tarvitse harrastaa siellä Poolin toimistolla.

Ennemmin sitä rahaa kannatta käyttää esim. Berahinoon, jos kerran jäbä ilmeisen voimakkaasti haluaisi Pooliin. Ja onhan noita muitakin nimiä taas linkitetty Pooliin, mutta eiköhän enemmän tapahdu vasta kesällä. Tämä ikkuna on juuri kohta puolivälissä, mutta ne nimekkäimmät siirrot taitaa tapahtua vasta lähempänä ikkunan sulkeutumista, jos on tapahtuakseen.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Etukäteen vähän pelkäsin tuota Sunderlandissa vierailua, mutta voittohan sieltä tuli, ja ilmeisesti kohtalaisen hyvällä pelillä? Eroa sarjakutoseen Tottenhamiin kaksi pistettä ja sarjaneloseen ManUun viisipistettä, ja kuntopuntarissa kolmas sija... jännä muuten nähdä kantaako Southamptonin lento loppuun asti, olisi kova temppu nähdä So'ton Mestareiden liigassa... Gerrard on tainnut pelata pari viimeisintä peliä ylempänä, 'yläoksalla'?

Samaa mieltä olen Susosta, ei taida mies kuulua Rodgersin tulevaisuuden suunnitelmiin, joten miksi odottaa sopimuksen loppumista kun nyt saa edes pienen siirtokorvauksen...? Viimeistään kauden päätyttyä harkitsisin myös Borinin, Lambertin ja ehkä myös Balotellin ja Allenin asemaa. Tulopuolella taitaa olla Origi viimeistään ensi kaudeksi, ja jokohan Jordon Ibelle voisi antaa minuutteja myös Valioliigassa? Mitenkähän paljon Kolo Tourella on muuten pelivuosia huipulla vielä jäljellä, joten pitäisiköhän sinne myös harkita uusia kasvoja...? Riippuu vähän myös siitä mitä Lovren esittää loppukaudella?
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Italoparivaljakko Borini & Balo pysyy ainakin kesään asti Poolissa, mikäli on uskominen heidän agenttejaan. Balosta ei ole kuulemma mitään kyselyjä ja Borini on edelleen tyytyväinen oloonsa Poolissa. No eihän siinä sitten, tehköön kumpikin täten maaleja solkenaan Poolille. Fabio Borini and Mario Balotelli's agents REVEAL Liverpool's January transfer plan. Tämä tarkoittanee käytännössä myös sitä, että Pooliin ei ole tulossa ainakaan tässä ikkunassa uutta hyökkääjää.

Tässä seuraava Balon saavutus selfieosastolla. Rey Mysterio on superstara, mutta auttaako tuo tuomaan esiin Super-Marion, ei Balo ole sitä vielä ollut. Mario Balotelli wears Rey Mysterio mask for selfie with brother Enoch.

SG:n kiitokset Dr Zaf Iqbalille, joka lähti Poolista. Ensimmäiseksi tuli ajatus, että liittyykö tämä jotenkin esim. Sturren tilanteeseen, mutta lähdön syynä ovat henk.koht. asiat. Photo: Steven Gerrard pays special tribute to Liverpool doctor.

SG:n lähtö on saanut spekulaatiot liikkeelle siitä, kuka hänet tulisi paikkaamaan. Huhujutuissa on pyörinyt myös erään Ross Barkleyn nimi, eikä Pool ole tietenkään ainoa seura näissä huhuissa. Lähtökohtaisesti siirto Toffeesista Pooliin herättää jo tiettyjä mielikuvia. Viimeisin siirto seurojen välillä on kai vuodelta 2002, kun Abel Xavier meni Poolista Toffeesiin. Täysin eri asia tilanne olisi Barkleyn kohdalla. Pelaajasta en jauha nyt mitään, mutta toi hinta on taas sellainen asia, että kannattaako Poolin ihan kaikkia senttejä käyttää yhteen korttiin. Hintahaarukka huhuissa ollut nyt £25m - £60m. Tarjouskilpailussa hinta todennäköisesti kohoaa lähemmäksi tuota jälkimmäistä summaa.

Onneksi huhut on vain huhuja.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Mä olen jo pari vuotta kuolannut sillai Iben perään että ei tunnu ollenkaan pahalta nähdä nuorukaista punaisissa jälleen. Mutta nähdäänkö sitten kuinka paljon? Antaako Rodgers Ibelle myös oikeasti mahdollisuuden vai katkaistiinko tässä nyt politikoinnin vuoksi positiiviselta vaikuttanut lainapesti? Derbyssa Ibe sai peliaikaa ja onnistumisia mutta kuinka käy nyt sitten Poolissa. Jääpi nähtäväksi...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Toivoisi todellakin, että Liverpool antaisi esim. Jordon Ibelle ison mahdollisuuden kevään Cup-pelien avauksen kautta lyödä itsensä läpi Liverpool-pelaajana. Liverpool on mukana kaikissa neljässä kisassa ja nyt pelaa 17. tammikuuta alkaen viisi peliä 15 päivässä. Tuskin tammikuussa 2015 hankitaan paljon uusia pelaajia, mutta kesä 2015 tuonee taas ison porukan uusia Liverpool-pelaajia. Mikä sen hienompaa, jos osa "uusista" olisikin jo nyt joukkueessa, kuten Ibe ja ehkä joku muukin nuori oma pelaaja.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Saa nähdä niin, että millaista roolia Rodgers on Ibelle ajatellut. Viimeisimpien tietojen mukaan Lallana saattaisi olla kunnossa jo Villa -peliin, mutta viimeistään ensi viikon COCup semiin Chelskiä vastaan. Sterlingin loman jälkeen ja Sturren mahdollisen paluun jälkeen mahdollisuuksia on enemmänkin Rodgersilla, eikä kaikkia voi laittaa samaan aikaan kentälle. Lisäksi otettava huomioon, että viimeisissä peleissä Poolin peli on kulkenut hyvin, joten luulisi näiden pelaajien olevan vahvoilla avaukseen vastakin.

Se olisi kyllä sangen ikävää, jos Ibe jäisi keväällä vain Poolin penkille, tai poppareille, ja Derbyssä olisi ollut tiedossa arvokasta peliaikaa ja kokemusta. Toivottavasti näin ei tule käymään.

Rodgers väittää vahvasti, että Pool ei ole myymässä Baloa tammikuussa mihinkään. Mancinin puheista letkautti sen verran, että mainitsee omistajille tuosta tuplaliksasta...
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Paljoko mahtoi olla Suson siirtosumma? Varmasti tosiaan tuo siirto oli kaikille paras, win-win tilanne.
Gerrard ei taida olla tänään edes penkillä, onko kellään tarkempaa tietoa? Sen sijaan Jordon Ibe on. Ja Sterling sai loman pidettyä, nyt vain sitten lomafiiliksistä haalarit päälle ja maalintekoon... Borini kärjessä vähän arveluttaa, mutta jospa se siitä. Ja Marcovic sais jatkaa siitä mihin viimeksi jäi.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Paljoko mahtoi olla Suson siirtosumma? ...Borini kärjessä vähän arveluttaa, mutta jospa se siitä...

Sen tiedon mukaan, mitä itse sain tuolta netistä kaivettua, Jesús Fernández Sáez siirtyi Milaniin £1m siirtosummalla. Varmaksi en mene silti tätkään tietoa sanomaan. Suso Joins AC Milan From Liverpool In Reported $1.5 Million Transfer (Photo). Halvalla meni. Pool voi ostaa uusia ja parempia sitten vähän kalliimmalla. Virmasen ja Hjalliksen hyvää bisnestä. Assaidi oli poikkeus.

Borini teki maalin perkele! Ja Lambert. Molempia on viety huhuissa muualle, mutta molemmat ovat ilmeisesti halunneet jäädä loppukaudeksi Pooliin. Ja molemmat maalithan oli ihan tehtyjä, mitä nettiklipit näytti. Ibe saanut näemmä parit jämäminuutit. Peliä en nähnyt, joten paha ottaa tapahtumiin mitenkään muuten kantaa, mutta tärkeä voitto Poolilta, kuten kaikki tulevatkin. Näin Pool pysyy iskuetäisyydellä, jos jollain edellä olevista alkaa tökkimään.

Nyt, kun Poolin pelii alkaa vähitellen löytymään, niin setit näyttää siltä, että Pool ei tarvitse mitään hankintoja. Rodgers kehui Poolin pelikehitystä ja sanoi joukkueen löytäneen uudelleen peli-identiteettinsä. Brendan Rodgers: Liverpool Has Regained Identity, Turned Corner In 2014-15. Vaikka mestaruustaistelu Valjussa onkin Poolin osalta ohi, joukkue voisi silti esittää samankaltaisen kevät boostin kuin viime kaudella ja voitta sitten vaikka EL:n.
 
Viimeksi muokattu:

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
'Kakkosketjun' Borini ja Lambert maalintekijöinä! Miellyttävä yllätys. Minäkin olin pari viestiä sitten kauppaamassa heitä eteenpäin, ja heti onnistuvat maalinteossa. Tuskinpa ne sentään tätä palstaa lukevat... :) hyvä näin.
Voi turkanen kun syyskausi olisi mennyt paremmin, kymmenenkin pistettä enemmän syksyn peleistä niin oltaisiin paljon paremmissa asemissa nyt kun peli alkaa kulkea. Tuli mieleen, onkohan Poolin kesäharjoittelussa jotain pielessä kun peli aukeaa vasta vuodenvaihteen jälkeen? Vai onko kyse vain itseluottamuksen, pelisysteemin ja uusien pelaajien sopeutumisesta? Viime kaudellahan Pool pelasi hyvän syksyn, mutta hurja voittoputki löytyi samoin vasta tammi-helmikuussa. Olisi jännä nähdä jos jostain netin syövereistä löytyisi erilliset sarjataulukot syys- ja kevätkaudelta, että miltä ne näyttäisivät Rodgersin aikakaudella.

Kaksi pistettä eroa viitossijaan ja kuntopuntarin kärjessä, tosin Arsenalilla vielä rästipeli. Kova peliruuhka tulossa lähiviikkoina ja varmaankin pelaajakierrätystä tiedossa, mutta nykyPoolia on kyllä huomattavasti kivempi seurata kuin syksyllä... :)
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
Kyllä tässä on yhdyttävä edellisiin, viime aikoina ollut pitkästä aikaa jopa nautittavaa seurata poolin esityksiä, eilinenkin matsi alkoi olla jo kaikinpuolin tasapainoinen esitys. Hyökkäyksestä tosin jossain määrin juonikkuutta ja vauhtia vielä puuttui, mutta jospa se siitä kun sturre ja lallana saadaan takaisin. Ja kiva tosiaan nähdä että nämä "vaihtoehtokärjet" saavat myös onnistumisia. Borinihan olisi pelityyliltään noista hyökkäjistä eniten rodgersin sapluunan näköinen kaveri sturren jälkeen mutta kun ei vaan tunnu riittävän tälle tasolle. Mutta hyvä että välillä onnistuu hänkin, mies kun itsepintaisesti haluaa poolia edustaa. Rodgersin murheenkryyni puolustus sen sijaan näytti omaan silmään jopa lupaavan hyvältä tuota villan vartin etsikkoaikaa lukuunottamatta. Meinasi meidän belgialainen silti tosin muutamia sydämen tykytyksiä aiheuttaa.
ja annetaan vielä lopuksi selkään taputus markovicille, kaveri oli melko hukassa alkukauden mutta nyt alkaa näyttää lupauksia siitä että tästä kaverista on vielä paljon iloa tulevaisuudessa
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Origi pysynee kauden loppuun Lillessä, eikä ole tulossa Pooliin tämän ikkunan aikana. Taitaa olla aika lailla siirrot tehty tämän ikkunan osalta Poolissa, ainakin sisäänpäin eli hiljaista on. Nämä asiat käyvät ilmi Rodgersin kommenteista, jotka voi lukaista esim. tästä linkistä. Rodgers Confirms Divock Origi “Will Stay at Lille”.

Case saattaa hyvinkin olla se, että FSG on pistänyt hanat tukkoon ja pistää Rodgersin toimimaan tuolla rosterilla, joka kesän jäljiltä on kasassa. Sinällään ihan ymmärrettävää ja järkeenkäypää toimintaa tässä tilanteessa. Oletettavasti Rodgersille ei haluttu antaa varoja uusien hankintojen tekemiseen, kun ilmeisimmin potkutkin ovat olleet jo lähellä tuon syyskauden aikana, kuten aiemmin on mediassa kirjoiteltu. Kesällä Poolilla olisikin sitten isomman siivouksen paikka, kun tuolla rosterissa pyörii noita turhia nimiä ihan jonkun verran, pelaajia, joita ei tulla näkemään isommin Poolin paidassa koskaan. Assaidi ja näemmä Suso olivat tätä ryhmää. Ja sitten on mm. Johnsonia, jonka voi myydä Romalle, jos vaan haluavat rahaa hänestä maksaa. Iso homma, mutta kenties kannattava. Ihmettelen, jos ei ainakin muutama pelaaja halua jo itse lähteä muualle/muuttaa lainaa pysyväksi.

Assaidin kommentit siirron jälkeen, eikä tossa nyt ihan täyttä paskaa ole suollettuna, ainakaan noin yleisesti. Samaa voisivat sanoa varmaankin nuo muutamat muutkin Assaidin kohtalotoverit. Assaidi launches parting shot at Rodgers.

Yksi pelaaja saattaa olla kiinnostunut lähtemään Poolista jo nyt tässä ikkunassa. Jos ei lähde nyt, niin varmaankin kesällä. Rodgers ei halua päästää tätä lähtemään nyt kesken kauden, kun ei saa siihen tontille ketään ostettua, ei ole varoja, eikä varmaan heti sopivaa korvaajaakaan. Kyseessä siis Lucas. Lucas 'wants to leave Liverpool' amid Inter Milan interest. Lucas kokee olevansa aliarvostettu Poolissa, kun peliaikaa ei ole tullut jatkuvasti. No, ensi kaudella sitä peliaikaa ei söisi SG... Edelleen ihmettelen sitä, että minkälaisina Lucas näkee mahdollisuutensa Interissä. Siellä on kilpailua tuolle Lucasin pelipaikalle.

Lucas on ollut hyvä pelaaja Poolissa, sitä ei käy kiistäminen, muttei myöskään erinomainen, jolloin hän ei missään nimessä ole korvaamaton Poolille. Jalka ei Lucasilla ole kauhean vikkelä ja onhan loukkaantumisiakin ollut muutamat. Olisiko tässä kohtaa Poolilta kuitenkin järkevää koittaa tehdä kauppaa ja myydä Lucas Interiin, tai Napoliin, kun kerran Rafakin saattaa olla miehestä kiinnostunut, ja hankkia tilalle uutta verta. Jos kaveri ei ole tyytyväinen ja haluaa muualle, niin miksi harata vastaan. Tiedä sitten, että miten Henry ja FSG tilanteen näkevät. Tai sitten Pool odottaa sinne kesään. Toisaalta Lucasia voisi käyttää osana kauppaa, jos Pool kerran on kiinnostunut Interin Icardista.

Paljonkohan SG tulee vielä kuulemaan siitä kuuluisasta mestaruuden vieneestä liukastumisesta? Chelskifanit muistavat kyllä muistuttaa, mutta Moun mielestä tämän voisi jo lopettaa. SHOW HIM RESPECT: Jose asks Chelsea fans to stop the Steven Gerrard slip chants. Kohtahan sen kuulee, miten käy.

Poolilla on nyt edessä tiukka reilun viikon setti. Oletan, että Chelski on vaan liian vahva Poolille, sen verran kova nippu sieltä tulee vastaan, vaikka Poolin pelissä onkin ollut piristymisen merkkejä. Sen sijaan Boltonin pitäisi kaatua FA Cupissa ja Hammersin Valjussa vika päivä tätä kuuta, kun nuo pelit ovat molemmat Anfieldillä.

Hammersilla on muuten pari lupaavaa nuorukaista onnistunut aika hyvin tällä kaudella. Jotkut Carroll ja Downing ovat molemmat tehneet 5 maalia ja tämä Downing on antanut lisäksi 7 syöttöä. Pool ostoksille... On huono, myönnän.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
https://twitter.com/bbcmerseysport/status/557551172215910400
BBC Merseyside Sportin mukaan Liverpoolin avaus lienee illan Chelsea-pelissä seuraava: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Markovic, Lucas, Henderson, Moreno, Gerrard, Coutinho ja Sterling. Jos totta, niin SG on tervehtynyt vammastaan ja Sterling pelaa kärjessä. Kolmen puolustus joutuu isoon testiin Chelsean hyökkäyksen kanssa, mutta turha muuttaa viime aikojen voittavaa pelitapaa 3-4-3.

http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/liverpool-fc-fans-norway-call-8481430
Norjasta löytyy 4-vuotias Liverpool-kannattaja. Tyttölapsen etunimi on Ynwa.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Liverpool tänään: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Lucas, Henderson, Gerrard, Moreno, Markovic, Coutinho, Sterling.
Penkki: Ward, Enrique, Lambert, Manquillo, Lallana, Borini, Rossiter.

SG on siis palannut kentälle, Borini puree tuppia vaihdossa ja Ibe on poissa kokoonpanosta. Eipä juuri muita muutoksia olekaan. Tänään olisi pakko voittaa jos tässä cupissa halutaan kannua kilistelemään. Tappion koittaessa tuo Chelsean kotiluola on toisessa ottelussa hiukan liian vaikea valloittaa. Kiirettä pitää Liverpoolin keskustalla tänään ainakin.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hyvää tiistai-illan viihdettä vaikka tulos ei paras mahdollinen ollutkaan. Punaisten ilme oli pirteä ja liikkuva kaikin puolin. Tuolla kun olisi samanlaisia kavereita laittamassa palloja sisään kuin vaikka illan vastustajalla niin saatettaisiin nähdä maalejakin enemmän. Nyt ei valitettavasti ole. Toki tänään myös Courtois oli hyvä syy siihen miksi pisteet jaettiin.

Tuskin tästä Lontoossa enää jatkoon mennään, mutta toivotaan samaa ilmettä loppukauden peleihin edes. Pidetään vastustajat yhtä vähillä maalipaikoilla niin tuloksiakin tullee.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voihan helvettiläinen! Nyt hieman sylettää, kun tuo Poolin peli näyttää tällä hetkellä jo useamman asteen paremmalta kuin syyskaudella. Miksei noi ole koko ajan pelanneet tuolla tavalla?!

Syitä tuohon peliesityksen parantumiseen on varmasti monia, mutta yksi suurimmista lienee noi loukkaantumiset. Ne ovat lopulta pakottaneet Rodgersin käyttämään osin tyystin eri pelaajia, joilla hän lähti kauteen. Ja sitten muutamien peliesitykset ja otteet eivät oikeuta saamaan peliaikaa. Eli ei voida suoranaisesti puhua Rodgersin neroudesta, vaan pakonsanelemasta tilanteesta. Osa on jo kunnossa, mutta nykyiseen tilanteeseen johtaneista loukkaantumisista ovat kärsineet mm. Johnson, Enrique, Lovren, Kolo, Allen, Balo ja tietenkin Sturre. Etenkin tuo puolustuksen tilanne on vaikuttanut suuresti nykyisen muodostelman syntyyn. Samoin Allenin tilanne on muuttanut tuota keskikenttää ja tietenkin sitten noiden hyökkääjien tehottomuus sekä pelaamiseen liittyvät ominaisuudet ovat pakottaneet Rodgersin luopumaan osin ns. omista vakkareista avarissa ja muuttamaan ryhmitystä. Balo näköjään kipeänä ja on vielä sivussa ilmeisesti n. 4 päivää ja Kolo on nyt tietenkin Afrikan Nations Cupissa.

Muutamien viime pelien kehityksen jälkeen on pakko kysyä, että kuka haluaa nähdä Poolin avauksessa, tai pelaamassa ylipäätään, vielä esim. nimet Johnson ja Enrique sekä Allen ja Balo. Ensimmäisenä voisi myydä Glenin, koska nuoria puolustajia Poolilla nyt riittää. Sama koskee myös Enrique`tä, liikaa loukkaantumisia. Taustalla ovat mm. Manquillo, loukkaantumisesta toipuva Flanno ja lainalla oleva Wisdom. Ja onhan sielä Lovrenkin, josta Rodgers totesi, että tarvitsee vaan aikaa ja tulee olemaan siirtosummansa arvoinen Poolille.

Keskikentällä ei puolestaan näytä olevan jatkossa enää tilaa Allenille. Ainakin minuutit jäätävä vähiin. On pieni, eikä omaa mitään sellaista ominaisuutta, jota muut eivät pystyisi paikkaamaan. Lucas on tuolla keskikentän pohjalla parempi ja vaikka Lucas lähtisikin nyt tai kesällä, niin silloin Pool tarvitsee paikkaajan, joka olisi jotain muuta kuin Allen. Allen on tietysti Rodgersille tuttu, mutta ei auta. Carra haluaisi Poolin pitävän kiinni Lucasista, koska Poolin tulosten parantuminen on johtunut Lucasista. Carra: Liverpool’s Results Improve “Massively” When This Midfielder Plays. Tähän en kommentoi nyt mitään.

Osasto hyökkääjät onkin sitten taas mielenkiintoinen. Sturre on kunnossa ollessaan aloittavaa kamaa, mutta sitten onkin jo paljon kyssäreitä. Balo ei mielestäni edelleenkään sovi mitenkään tuohon Poolin nykyiseen systeemiin, kun ei se prässääminen ja pallottomana duunin tekeminen paljon kiinnosta. Vähän samaa vikaa on Lambertilla, mutta tämä sentään osuu ajoittain maaliinkin. Borinilla riittää kyllä virtaa liikkuumiseen, mutta jotain tosta paketista tuntuu puuttuvan.

Pool vei yllättävän hyvin peliä Chelskiä vastaan tässä Capital One Cupin ekass osassa, mutta se maalinteko. Courtois on iso ja ulottuva ja pelaisi todella hyvin, kuten Andi edellä jo totesi. Chelski oli jotenkin yllättävän passiivinen, toki eihän tohon Moun taktiikkaan taida kuulua mikään yltiöpäinen hyökkääminen, vaikka rosteri olisi kuinka julmetun hyvä tahansa. Tasuri ja vierasmaali antaa Chelskille erittäin suuren edun toiseen osaan Stamford Bridgellä. Muutamat twitter kommentit pelistä. Twitter Reacts As Chelsea Hold On For Draw Against Resurgent Liverpool. Rankkari oli siis Chelskin ainoa veto kohti maalia?!

Josko Boltonia vastaan saisivat lauantaina tehtyä useamman. Tuolla esityksellä luulisi näin käyvän.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Keskikentällä ei puolestaan näytä olevan jatkossa enää tilaa Allenille. Ainakin minuutit jäätävä vähiin. On pieni, eikä omaa mitään sellaista ominaisuutta, jota muut eivät pystyisi paikkaamaan. Lucas on tuolla keskikentän pohjalla parempi ja vaikka Lucas lähtisikin nyt tai kesällä, niin silloin Pool tarvitsee paikkaajan, joka olisi jotain muuta kuin Allen. Allen on tietysti Rodgersille tuttu, mutta ei auta. Carra haluaisi Poolin pitävän kiinni Lucasista, koska Poolin tulosten parantuminen on johtunut Lucasista. Carra: Liverpool’s Results Improve “Massively” When This Midfielder Plays. Tähän en kommentoi nyt mitään.
Jossainhan niitä tilastoja on ollut että Pool on hävinnyt Lucas avauksessa yhden kymmenestä matsistaan joten kai se jotain brassin puolesta puhuu. Toki niin kirjaimellisesti näitä juttuja ei aina voi ottaa. Tällä hetkellä kuitenkin Lucas pelaa erittäin hyvin, ja siinä näkyy jo pieniä vivahteita samasta Lucasista joka oli sarjan eliittiä paikallaan ennen loukkaantumisia. Eilenkin ehti jälleen hyvin katkomaan tarvittavat pallot. Lucasin heikkous on aina ollut se ettei brassi vetele jogabonitoa pallolla, tai edes hollywood-passeja. Tulokset näkyvät ainoastaan oman pään maalisarakkeissa. Tämä on myöskin syy miksi sitä ei oikein ole arvostettu briteissäkään. Sikäli olen Carran kanssa samaa mieltä että noin esiintyvä Lucas pitäisi pitää joukkueessa, ja kaivaa siihen hieman erityyppinen kaveri toiseksi vaihtoehdoksi. Tyhmintä olisi lähettää Lucas jonnekin huumorisarjaan ja vasta sen jälkeen etsiä korvaava arpakortti jostain. Tuon paikan huippupelaajia ei kasva puissa ja ilmaiseksi niitä ei todellakaan Anfieldille saada.

Osasto hyökkääjät onkin sitten taas mielenkiintoinen. Sturre on kunnossa ollessaan aloittavaa kamaa, mutta sitten onkin jo paljon kyssäreitä. Balo ei mielestäni edelleenkään sovi mitenkään tuohon Poolin nykyiseen systeemiin, kun ei se prässääminen ja pallottomana duunin tekeminen paljon kiinnosta. Vähän samaa vikaa on Lambertilla, mutta tämä sentään osuu ajoittain maaliinkin. Borinilla riittää kyllä virtaa liikkuumiseen, mutta jotain tosta paketista tuntuu puuttuvan.

Pool vei yllättävän hyvin peliä Chelskiä vastaan tässä Capital One Cupin ekass osassa, mutta se maalinteko. Courtois on iso ja ulottuva ja pelaisi todella hyvin, kuten Andi edellä jo totesi. Chelski oli jotenkin yllättävän passiivinen, toki eihän tohon Moun taktiikkaan taida kuulua mikään yltiöpäinen hyökkääminen, vaikka rosteri olisi kuinka julmetun hyvä tahansa. Tasuri ja vierasmaali antaa Chelskille erittäin suuren edun toiseen osaan Stamford Bridgellä. Muutamat twitter kommentit pelistä. Twitter Reacts As Chelsea Hold On For Draw Against Resurgent Liverpool. Rankkari oli siis Chelskin ainoa veto kohti maalia?!

Josko Boltonia vastaan saisivat lauantaina tehtyä useamman. Tuolla esityksellä luulisi näin käyvän.
Jos kaikki menisi kuten Strömsössä niin hyökkääjiä olisi riittävästi, mutta tällä hetkellä siellä on Sturridge oletettavasti ainut mitat täyttävä vaihtoehto hyökkäyksessä, ja sekin pieni arvoitus loukkaantumisten jälkeen. Suurempia arvoituksia ovat sitten kaikkiaan Origi ja Balo joista ei pysty sanomaan mitään. Lambert menee tuolla jossain 4-hyökkääjän roolissa, mutta Borini kannattaa tsempistään huolimatta laittaa lihoiksi koska ei tee maaleja. Mahdollisesti myös Balotelli, jos ei sopeudu pakettiin paremmin ja ala saamaan onnistumisia.

Ei Chelsea eilen tosiaan laukonut oikein ollenkaan, ja vaikka se ei ylihyökkäävä joukkue olekaan niin enemmän varmistelevaa peli taisi olla hetken ennen Sterlingin upeaa maalia. Mou varmasti on halunnut ottaa tuolla pelaamisella pois Liverpoolin mahdollisuudet vastaiskuihin. Tuosta Sterlingin maalista mietin että sitä pitäisi nyt näyttää päättymättömällä VHS:llä Raheemille kuukauden ajan, ja takoa kalloon että jos omaksut nuo liikkeet niin kasvat todelliseksi huipuksi. Maalissa mies teki kaiken kuten huippupelaaja tekee: Nopeat rytminvaihdot, suoraviivainen ajo boksiin, pieni sivuliike jolla sai tilan itselleen, jalan vapaaksi ja Courtoisin liikkeelle. Sen jälkeen sinne takakulmaan tuli se tila, eikä laukauksen tarvinnut olla edes hirmuinen että meni sisään. Jos Sterling pystyy omaksumaan tuon niin varmasti takoo paljon maaleja tulevaisuudessa.

Veikkaisin että Boltonia vastaan mennään kevyemmällä kokoonpanolla ja priorisoidaan tämä Cup nyt tärkeämmäksi.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Boltonia vastaan itsekin lepuuttaisin avauksen osalta ainakin Gerrardia ja Sterlingiä. Kyllä Borini ja/tai Lambert kykenevät maalintekoon Championship-porukkaa vastaan. Toinen avaukseen kärkipelaajaksi ja toinen 60-65 minuutin jälkeen kentällä. Samoin Lallana avaukseen ja Gerrard/Sterling tarvittaessa penkin kautta kentälle. Tällaiseen peluuttamiseen pitäisi uskoa, koska pelejä on nyt kaksi viikossa.

Eilinen peli oli Liverpoolilta ihan ok, mutta Andi kuvaili jo riittävän hyvin miksi peli päättyi 1-1, eikä esim. 2-1 tai 3-1, joten en toista viestin sisältöä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
http://www.bbc.com/sport/live/30515266
Brendan Rodgers on väittänyt tänään Bolton-pelin lehdistötilaisuudessa, että "mestaruus Valioliigassa ei ollut edes tavoitteena kaudella 14-15, kun joukkue muuttui niin paljon. Tavoite oli top4-sijoitus." Yeah, right.

Allen, Balotelli ja Johnson ovat ilmeisesti käytettävissä Bolton-pelissä. Ibe on cup-tied, eikä pääse kokoonpanoon.
 
Viimeksi muokattu:

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Cupissa tänään mielenkiintoisia tuloksia: Chelsea-Bradford 2-4, Man City-Middlesbrough 0-2, So'ton-Crystal P 2-3, Tottenham-Leicester 1-2... tuskinpa kotijoukkueilla on ihan ykkösporukka ollut kentällä, mutta silti. Minä olen luullut tähän päivään asti, että FA Cup on Englannissa arvostettu kilpailu (koska taitaa olla helpoin reitti myös Eurooppaan), mutta ei nyt siltä oikein vaikuta. Toivotaan että Anfieldilla ollaan herätty päivän tuloksiin eikä olla osa tuota jatkumoa. Etenkin nyt kun Chelsea ja ManCity ovat pois jatkopeleistä.
 
Viimeksi muokattu:

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo kyllähän noita yllätyksiä tulee aina FA Cupissa, joskus ne amatööriporukatkin sinnittelee yllättävän pitkälle. Se, että kaikki "isot" ottaa kuokkaan samalla kierroksella, ei taida olla kuitenkaan ihan joka kautista. Eilenhän lisäksi ManU jäi tasuriin Cambridgen vieraana.

Rodgers selvästi lukee palstaa, kun laittoi meikäläiselle kostoksi heti Glenin, Josen ja Joen avariin Boltonia vastaan. Poolin avaus on muodossa Mignolet, Johnson, Can, Sakho, Manquillo, Allen, Henderson, Enrique, Coutinho, Lallana, Sterling. Mitäköhän tostakin tulee? Penkillä ovat Ward, Lovren, Lambert, Lucas, Borini, Rossiter, Markovic.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Taidetaan säästellä muutamia pelaajia tiistain Chelsea-vieraspeliin, lähinnä Gerrardia, Markovicia, Skrteliä ja Lucasia. Puoliajalla Bolton-ottelu on tilanteessa 0-0 ja Markovic kentälle puoliajalla. Luulisi Liverpoolille kelpaavan myös kunnon taistelu FA Cupin voitosta, kun emme enää kykene nousemaan ainakaan kolmatta sijaa ylemmäksi Valioliigassa ja CL:n pudotuspelit jäivät haaveeksi. Bolton olisi hyvä kaataa nyt kotona, että ei tule turhaa vieraspeliä uusintaottelusta.

Edit. 0-0 ja uusintaottelu Boltonin vieraana.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Olihan se perustuhnuilua mitä saunomisen lomassa ehti vilkuilemaan. Mutta Emile Heskey on aina kiva nähdä kentällä vaikkakin tällä kertaa vihulaisen väreissä. Boltonin veskarille nostan kyllä hattua sillä hyvin otti muutaman. Eipä tosiaan hävitty, ja mieluummin tasuritkin pelataan cupissa kuin liigassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös