Liverpool FC 2014–2015

  • 170 130
  • 1 011

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Pocho olisikin huikea pelaaja teille pooliin, yksi omista lemppareistani. En vain tiedä onko niinkään luontainen keskushyökkääjä, vaan enemmänkin Sanchezmainen laitahyökkääjä. Että jos yhdellä piikillä Pooli meinais pelata, en tiedä onko Lavezzi siihen oikea mies kun nyt esim. PSG:ssä menee kolmikossa yhdessä Zlatanin ja Cavanin kanssa enemmänkin laidalla. Mutta ehdottomasti olisi vahvistus Pooli-leiriin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jotenkin en vaan jaksa uskoa, että Lavezzi Pooliin päätyisi. Joissain huhuissa oli mainittu, että hinta olisi tippunut £17m:sta n. £8m, mutta siltikään 29 vuotias Pocho ei ole Poolin näköinen hankinta. PSG varmaankin haluaa myydä, ettei mene kesällä ilmaisella siirrolla, kun soppari loppuu ja uutta ei kaiketi tarjota.

Monissa aviiseissa on ollut myös huhua, että Pool olisi kiinnostunut ostamaan Villan Vlaarin ja Delphin. Ei helvetti, ei vaan tunnu eteenpäin menolta. Jos ton parivaljakon menevät hankkimaan n. £15m, niin morjens. Silloin viimeistään voisi kyseenalaistaa koko TC:n toiminnan ja olemassaolon.

Onhan tuolla ollut vähän epäilyksiäkin, että antaako Henry ja FSG Rodgersille enää varoja ollenkaan uusiin hankintoihin. Jos antaa, niin joku tolkku ja kontrolli pitäisi löytyä.

Kovasti siellä on ollut nauravaista porukkaa liikkeellä Melwoodin suunnalla, kun pari voittoa on tullut. Heittiköhän joku jotain pieruhuumoria? Liverpool stars set their smiles to full beam on return to training the morning after after banging in four against Swansea.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Vlaari on ainakin ihan pelimies Villan pelien ja kesän MM-kisojen perusteella. Kovastihan Van Gaali tuota haluaisi Manuun, kun punaisten keskuspuolustajien tilanne on mitä on. Että jos Manuun, niin kyllä se poolissakin ois ihan kelpo pelaaja ;)

Edit. Niin kun ainakin Kolo Toureen nähden eteenpäin menoa selvästi :)
 
Viimeksi muokattu:

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hep hep hep! Kolohan on pelannut ne kerrat kun on kentälle päässyt perusvarmaa topparin peliä, jopa paremmin kuin Lovren. Kolo on myös muutaman kerran koittanut hyökätäkin, tosin kukaan ei ole muistanut silloin paikata... Ja sitäpaitsi yksi Vlaar ei tuota Poolin puolustusta muuta loistavaksi, pikemminkin Poolin puolustus muuttaa Vlaarin heikommaksi. ManU:n asioihin en ota kantaa.

Katotaan tuoko tammikuun ikkuna Pooliin uutta pelimiestä, vai ei, mutta ainakin voittoja on Poolille luvassa. Kuulemma.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Hyvä peli eilen Swanseata vastaan. Varsinkin eka puoliajalla lämmitti lähes virheetön puolustuspelaaminen. Sakhokin oli hyvä eka puoliskolla, toisella tuli sitten pari kämmiä. Coutinho oli ottelun paras pelaaja. Itselle negatiivista asioista jäi mieleen, neljästä maalista huolimatta, se ettei hyökkäysalueella liikuttu taaskaan tarpeeksi. Syöttöjä ei tultu vastaan ja usein Swansean pelaajat leikkasivat väliin. Sterling puski liian usein liian tiukkoihin väleihin ja menetti pallon. Mutta kaiken kaikkiaan paras peli Poolilta tällä kaudella.
Hendo ei ole laitapelaaja, toivottavasti saa jatkaa keskemmällä. Can pitäisi aina olla avauksessa, ja SG penkillä. Lucas on vähän hidas. Moreno oli eilen loistava, molempiin päihin. Jotenkin tuntuu, että eteenpäin mennään. ManU-pelikin oli hyvä (vaikka turpiin tuli, paikkoja oli enemmän kuin vihulaisella), samoin Arsenal, Burnleytä vastaan oltiin surkeita. Eilinen kuitenkin antaa toiveita hyvästä Uudesta Vuodesta!
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Rodgersilta tullut kannanotto tammikuun ikkunan strategiaan LFC:n sivuilla: http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/177251-rodgers-outlines-january-strategy
Mitään yllätyksiä ei tullut vastaan huhuista huolimatta ja varmaan miehistö näyttää myös helmikuussa hyvin samalta... "There won't be a lot of transfer activity from us - if any - over the course of the January period. My job is to coach and manage the players that are currently here and work hard at maximising the talent that they have. That's what we'll look to do."

Jordon Ibesta oli ilahdutti lukea maininta samalla. Nuorukainen on siis jollain lailla BR:n papereissa ja josko tuo jo ensi kaudella olisi läpimurtoaan kyttäämässä punaisiin: "We sent young Jordon Ibe out for experience and he's having a wonderful season at Derby. We've got other young players like Andre Wisdom out working really well." Tässä Youtube-linkin takana vielä Iben maalit Derbyssä: https://www.youtube.com/watch?v=HC3qlJAbWMM Komeaa katseltavaa.

Myös omistajilta on tullut tervehdys uuden vuoden iloksi. Tai lähinnä kertausta kuluneeseen vuoteen... http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/177256-owners-new-year-message-to-lfc-fans

Hyvää vuoden vaihdetta kaikille!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Klo 17 käynnistyy Liverpool-Leicester. Ainoat muutokset edellisen pelin kokoonpanoon ovat: Gerrard palaa avaukseen, Manquillo siirtyy penkille ja Toure korvaa Skrtelin, joka on pelikiellossa. Henderson siirtynee laitalinkiksi. Balotelli ei ole edes penkillä. Tulee heti mieleen, että onko super-Mario sittenkin lähdössä kevääksi muualle pelaamaan.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Liverpool XI: Mignolet, Can, Toure, Sakho, Gerrard, Lucas, Henderson, Moreno, Coutinho, Lallana, Sterling.
Substitutes: Ward, Lovren, Lambert, Manquillo, Borini, Markovic, Ojo.

Eipä yllätyksiä kokoonpanossa tänään. Gerrard on otettu takaisin avaukseen ja Manquillo otettu pois. Tietänee Hendersonin siirtymistä jälleen laidalle? Skrtelin pelikieltoa paikkaa Toure. Myös Sheyi Ojo on jälleen penkillä. Josko tänään pääsisi nuorukainen kentälle asti? Itse olisin luottanut kyllä edelliseen avaukseen tänäänkin tietty pl. Skrtelin paikkaaminen, mutta kyllä Leicesterin pitäisi kaatua noillakin miehillä.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
No niin, uuteen vuoteen ja kohti uusia pettymyksiä. Tänään Leicester Anfieldilla ja kyllähän kaikki muu kuin voitto olisi pettymys. Hmenthalin laittamassa linkissä Swansea -pelin jälkeen näkyi sangen iloisia ilmeitä, joten jokohan peli-ilo alkaisi löytyä ja onnistumisten pyörä pyöriä...
Ainakin Valioliigan tulospalvelun sivujen mukaan kokoonpano olisi aika lailla sama kuin Swanseaakin vastaan, kolmen alakerta, mutta keskikentällä Henderson menee laidalle Manquillon tilalle ja Gerrard tulee keskelle. En nyt ole ihan varma onko tämä hyvä idea, etenkin kun Hendo oli niin hyvä keskemmällä... mutta kuka uskaltaa penkittää kapteenia, vaikka joukkue pelaisi paremmin ilman häntä? No nyt kun tämän sanoo, niin tietysti Gerrard pelaa hyvin ja tekee pari maalia... ;)
EDIT: No niin, oltiinkin kaikki yhtäaikaa linjoilla tutkailemassa kokoonpanoja. Ihan totta, Toure korvaa Skrtelin puolustuksessa, en huomannutkaan.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
No hehheh...Lahjapilkulla saatiin piste kotona. Tekisi mieli sanoa että kohtuullisen iso ero on hyvän ja huonon matsin välillä Liverpoolilla. Tällä hetkellä ei vaan niitä hyviä matseja tunnuta edes haluavan tulla. Harmi kettujen kannalta etteivät saaneet kammettua kolmatta maalia. Paremmat paikat niillä oli ja kyllähän ne veivät peliä valtaosan ajasta. Liverpool palasi siihen tuttuun munien puhalteluun ja seisoskeluun hyvän Swansea-matsin jälkeen. Kyllä tässä toivoisi että tuo Rodgers heräilisi hiljalleen unestaan tai tulee piiitkä kevät. Samat asiat siellä kentällä nyt kokoajan mättää joten mitäpä niitä edes tähän enää listailemaan. Toivotaan vaan ihmettä seuraavaan matsiin.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
2-0 johdon menettäminen kotikentällä tasuriksi, eipä ole kauheasti hurraamista. Yläpuolella olevat joukkueet menettivät nekin pisteitä, joten voitolla oltaisiin saatu vähän asemia paranneltua. Taso heilahtelee rajusti, edellisen pelin hyviä asioita ei saada millään siirrettyä seuraavaan peliin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Gerrard on tällä hetkellä Liverpoolin tämän kauden paras maalintekijä Valioliigan otteluissa, kun on tehnyt 5 maalia. En ole päivän Leicester-pelistä nähnyt muuta kuin maalit, joten vaikea kommentoida pelaajien esityksiä. Liverpoolin tammikuu sujuu Cup-pelien ja parin Valioliigan vieraspelin, Sunderland ja Aston Villa, merkeissä. 31. tammikuuta Liverpool kohtaa Valioliigassa West Hamin Anfieldillä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
http://www.bbc.com/sport/0/football/30653547
Steven Gerrard jättää kesällä 2015 Liverpoolin. Ei aio siirtyä toiseen brittijoukkueeseen.
Saa nähdä vahvistaako seura tämän jo tänään kuten huhuissa on ollut. Sinällään tuonne jenkkeihin(mikäli sinne siis menee) siirtyminenkään ei estä jatkossakaan valioliigapalloilua kuten Frank Lampard on näyttänyt. Pelillisesti on oikea ratkaisu varmasti sekä Liverpoolin että Gerrardin kannalta.

EDIT: Siinä se nyt seisoo virallinenkin vahvistus seuran nettisivuilla: http://liverpoolfc.com/news/latest-news/177354-lfc-statement-on-steven-gerrard

Kyllä tuo sinällään haikean fiiliksen jättää koska kyseessä on yksi suurimmista pelaajista joka on koskaan punapaitaa päällään kantanut.
 
Viimeksi muokattu:

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
...Nyt uutinen Gerrardin lähdöstä löytyy myös Liverpoolin nettisivuilta.

Et vissiin ihan hirveän tarkkaan seuraa mitä edellä on postattu, kun tuon täysin saman linkin Andi postasi yli puolituntia ennemmin. Mut hei, kertaus on opintojen äiti, vai miten ne sanoo! Nyt mäkin alan jo uskomaan, että Pool on virallisesti ilmoittanut SG:n lähtevän seurasta ensi kesänä.

SG on tietenkin iso palanen nyky-Poolin identiteettiä, mutta siltikään tämä uutinen ei saa meikäläisessä sellaista tunnetta aikaiseksi, että toivotttavasti ei sittenkään lähtisi, one more year tyyliin. Yksi aikakausi päättyy ja mielestäni hyvä niin, nyt Pool voi ottaa seuraavan askeleen kohti tulevaisuutta. En muista mitä aiemmin olen kirjoittanut tähän caseen liittyen, täytyy ne paremmalla ajalla lukaista, mutta nyt on uusien tuulien aika, molemmille. Seuraavaa SG:n kaltaista seuraikonia tuskin ihan hetkeen tulee, mutta harvemmassa tällaiset muutenkin nykyään on.

Ensimmäinen iso ajatus omassa kupolissa tämän uutisen jälkeen oli se, että miten tämä vaikuttaa kauden loppuihin peleihin ja etenkin Poolin rosteriin. Ei ole oikein sanoa, että SG:n takia Poolin peli näytti jälleen ottavan takapakkia Leicester -pelissä Swansea vastaavaan, mutta ilmehän oli täysin erilainen. Tuo ei ollut tietenkään edes ainoa muutos Swansea -peliin, mutta olisiko sitten noi pelipaikkojen muutokset niin ratkaisevia, että peli muuttuu täysin. Ainahan eri pelaajilla on erilaiset ominaisuudet ja pystytäänkö niitä sitten hyödyntämään vai ei. Siinä on Rodgersille miettimistä ja varmasti painetta, vaikka hetihän Swansea -pelin jälkeen Rodgers ilmoitti, että SG on edelleen suuri ja merkityksellinen palanen Poolin pelaamista jatkossakin.

Anfieldillä, ja miksei vieraissakin, raikaa SG:n nimi lopuissa peleissä melkoisesti, varsinkin, jos vielä maaleja tekee.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Juu, en huomannut, että edellistä viestiä oli muutettu jälkikäteen ja ihan syystä, kun tuli seuran virallinen vahvistus.

Gerrardin toivoisi jatkossa pelaavan vain noin kerran viikossa Liverpoolin avauksessa. Luulisi, että sellaisesta peluutuksesta hyötyisi seura ja Gerrardin oma pelaaminen.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Harvassapa taitavat olla enää ne pelaajat, jotka edustavat koko uransa samaa seuraa. Mutta näinhän se menee, että aikansa kutakin, parempi luopua silloin kun on vielä huipulla, kuin pyöriä joukonjatkona ja lopulta vasemman pakin paikalta vaihtopenkille... sääli, että Gerrard ei voittanut Valioliigan mestaruutta, viime kaudella oli aika lähellä. Toisaalta, voi olla että juuri se tekee hänestä jatkossa entistä arvostetumman, kun pysyi uskollisena Poolille eikä lähtenyt titteleiden tai paremman palkan perässä muihin seuroihin.
Olikohan tuossa julkistamisajankohdassa myös vähän taktiikkaa mukana? Nythän jokaisen pelaajan pitäisi hiukan skarpata, jotta jäisi edes jotain käteen Gerrardin jäähyväiskaudesta...?
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Harvassapa taitavat olla enää ne pelaajat, jotka edustavat koko uransa samaa seuraa. Mutta näinhän se menee, että aikansa kutakin, parempi luopua silloin kun on vielä huipulla, kuin pyöriä joukonjatkona ja lopulta vasemman pakin paikalta vaihtopenkille... sääli, että Gerrard ei voittanut Valioliigan mestaruutta, viime kaudella oli aika lähellä. Toisaalta, voi olla että juuri se tekee hänestä jatkossa entistä arvostetumman, kun pysyi uskollisena Poolille eikä lähtenyt titteleiden tai paremman palkan perässä muihin seuroihin.
Olikohan tuossa julkistamisajankohdassa myös vähän taktiikkaa mukana? Nythän jokaisen pelaajan pitäisi hiukan skarpata, jotta jäisi edes jotain käteen Gerrardin jäähyväiskaudesta...?
Mestarien liiga, UEFA Cup, FA Cup x2, Liigacup x3... Onneksi mies ehti pitkällä Pool-urallaan jotain sentään voittamaan, mutta eittämättä tullaan myös muistamaan yhtenä suurimmista pelaajista joita valioliigan kannu kiersi. Ellei nyt ihan ihmeitä siis tapahdu. Tulevasta joukkueestaan mies totesi itse seuraavaa: "I'm going to carry on playing and although I can't confirm at this stage where that will be, I can say it will be somewhere that means I won't be playing for a competing club and will not therefore be lining up against Liverpool - that is something I could never contemplate." Toki eipä tässäkään lajissa voi koskaan tietää mitä tuleman pitää.

Ajankohta on luultavasti ihan oikea kapteenin lähdölle kaikkien kannalta. Liverpool tarvitsee pakosti keskikentälle liikkuvampia ja hieman paremmin peliä rytmittäviä pelaajia, ja kapteeni itsekin varmasti tietää että valioliigassa vauhti vaan kiihtyy vastustajilla, vaikka oma jalka ei enää niin kepeästi nousekaan. Uskoisin että siirrollaan mies varmistaa itselleen vielä pari-kolme hyvää pelivuotta.

Loppukauden kannalta toivoisi ainakin paria seikkaa... Vaikka nyt nähdään Gerrard viimeisiä kertoja kentällä joukkueen väreissä, niin Rodgers voisi myös välillä antaa hänelle huiliaikaa, eikä peluuttaa loputtomasti. Lisäksi kuten toteat, niin olisi hyvä jos muut pelaajat saisivat sitä henkistä boostia tästä ammennettua suorituksiinsa. Pelaajiston osalta tämä tottakai herättää mielenkiintoa siten miltä tulevaisuudessa tuo keskikentän keskusta ja pohja näyttää koska myös Lucasia on huhuttu jo parissa siirtoikkunassa pois. Siellä olisi siis Hendolle isoa roolia tarjolla, mutta joillekin muille myös... Olisiko joku uusi kaveri jo katsottuna?(tuskin, mutta kunhan uneksin)
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Poolin keskikentälle voi olla joillain pelaajilla kenties nyt enemmän halukkuutta siirtyä kuin aiemmin, kun oli tiedossa, että SG vie sieltä väkisin yhden paikan. Poolilla voi olla jo matoa koukussa, mutta tapahtuuko nyt tässä kuussa vielä mitään, vai odotellaanko kesää. Ja onko varoja edes käytettävissä miten paljon, vai ei ollenkaan. Ja onko pelaajat lopulta kiinnostuneita siirtymään Pooliin, vai viekö muut jengit Poolin tavoittelemat kalat. Esim. Reus oli kesällä esillä huhuissa, mutta onko Poolilla riittävän iso stäkki kisaan. Voihan sen ajatella myös niin, että nyt olisi Poolissa iso mesta täytettäväksi, jos todellista haastetta haluaa uralleen kuka tahansa.

Kolo antoi selityksen sille, miksi Pool menetti voiton Leicesteriä vastaan. Fatigue COST Liverpool three points against Leicester. Joopa joo.

Seuraavassa on kuvia Poolin treenaamisesta Melwoodissa ja eniten mua jäi mietityttämään, että miksi kaikki äijät polkee noita fillareita kädet puuskassa?
In pictures: Steven Gerrard trains with Liverpool team-mates after club announce his departure.


Frimpong heitti hyvää settiä twitterissä SG:n ilmoituksen jälkeen. Miksi se poisti ton? Ex-Arsenal midfielder Emmanuel Frimpong mocks Steven Gerrard on Instagram, quickly deletes post.

Carran mielestä Pool päästi SG:n lähtemään liian helposti, mutta myöhemmässä linkistä nähdään, että Twitterissä on heittänyt kuitenkin kommenttia, että päätös oli oikea. Hieman hämmentävää, vaikkakin ymmärrettävää, mutta en silti ihan saa kiinni Carran hajatuksista, eikä mun varmaan tarvitsekaan.
Jamie Carragher BLASTS Liverpool for letting Steven Gerrard leave. Valmentamaan tai jotain SG voi palata myöhemminkin, eihän tämä sitä estä. Voi olla jopa vaan hyväksi, että näkee myös muuta touhua kuin pelkästään Poolin.


Twitterissä on kommentteja sadellut SG:n päätöksen julkistuksen jälkeen. Tässä joitain niistä. Yhdellä sanalla ilmaistuna, näistä huokuu arvostus. Tulee hiukan fiilis, että SG jää eläkkeelle.
Former teammates, including Xabi Alonso, take to Twitter to laud Steven Gerrard.
Steven Gerrard to leave Liverpool: Twitter reacts.

Tässä yhdenlainen kooste SG:n uran varrelta Poolissa.
16 Classic Images Of Steven Gerrard Every Liverpool Fan Must See.

Loppuun pari erilaista koostetta SG:n Pool-uran varrelta.
Top Tenner: The 10 best moments of Steven Gerrard's Liverpool career.
5 Inspirational Steven Gerrard Moments You May Have Forgotten About.

Tässä muutamia ajatuksia muilta pelaajilta sekä valmentajilta SG:stä. Steven Gerrard’s Liverpool career in quotes, featuring Thierry Henry & Francesco Totti.


Jos haluaa mennä huutamaan SG:n nimeä viimeiseen peliin Anfieldille, niin kannattaa toimia nopeasti, muuten joutuu maksamaan vielä enemmän. Prices rocket for Steven Gerrard's final league game at Anfield for Liverpool FC as ticket websites cash in.

Muisteloita SG:n ajasta Poolissa tulee satavarmasti paljon lisää koko kevään ajan, mutta eiköhän toi herra ole sen ansainnut.


Nyt on vielä muutama kuukausi aikaa kirjoittaa uusia lukuja Poolin ja SG:n yhteiseen historiaan.

Pari muuta settiä vielä. Lallanan loukkaantumisesta ei kai ole vielä(kään) tullut tarkempaa tietoa, mutta ei se ainakaan hyvä juttu ole Poolin kannalta. Oliskohan toi Poolin medical staff oppinut Sturren setistä jotain, jottei Lallana ole seuraavaksi koko kevättä pois kentiltä. LFC Blow: BR reveals potentially bad news about £26m star's injury. Sturridge MK2...?

Aika moni on huomannut, että Hendon mesta ei ole laidalla, mutta Rodgers tätä ei ole vielä tajunnut.
Liverpool fans react on Twitter to Jordan Henderson's performance v Leicester.

Josko nämä setit olis nyt tässä ja seuraavaksi virittelemään striimiä Ruotsi-Suomi kvartsista.
 

Barney

Jäsen
Josko nämä setit olis nyt tässä ja seuraavaksi virittelemään striimiä Ruotsi-Suomi kvartsista.
Lisätään vielä yksi: https://www.youtube.com/watch?v=1GKXAKQY-0Y (linkki vie youtube-videoon Steven Gerrardista)

Gerrard on toki legenda Liverpool-fanien keskuudessa, mutta kyllähän karu tosiasia on, että Stevie G ei voittanut uransa aikana kertaakaan Valioliigaa, joten tuskin hänestä samanlaista brittifutiksen legendaa tulee kun esimerkiksi Giggsistä, Scholesista tai vaikkapa Shearerista. Gerrard on kuitenkin sen seuraavan kategorian ehdottomasti kirkkaimpia tähtiä. Kyllä sitä Gerrardin uraa pitää kuitenkin kunnioittaa, joten sikäli vähän harmi ettei Valioliigan mestaruutta hänelle koskaan tullut, mutta minkäs hän joukkueelleen mahtaa. Ehkä Gerrardin olisi kannattanut sillon aikanaan siirtyä Unitediin, niin mestaruuksiakin saattaisi olla muutama enemmän kaapissa.

Nythän Gerrardin kannattaa siirtyä pois Valioliigasta, kun taso on vielä riittänyt Liverpoolissa (johtuen varmaan joukkueen heikosta kilpailusta), koska ei olisi kenenkään kannalta edullista, että mies jäähdyttelisi viimeisimmät vuodet 'Poolin vaihtopenkillä. Toivottavasti hänelle ei kuitenkaan käy "lampardeja" ja raiskaa mainettaan jonkun sheikin muoviseurassa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hyvin, hyvin ristiriitaiset fiilikset tästä. King-Gerrard on mahtava seuraikoni, ja poistuminen seurasta pistää tipan linssiin. Mutta kyllähän Pool kaipaa uutta tuulta keskustaan, kuten Andi on moneen kertaan morsettanut. Nyt on sen paikka, ja ensi kauden puntien tuhlailu kannattaa aloittaa siitä, että Gerrardin paikkaaja on todellinen stara!
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Ehkä Gerrardin olisi kannattanut sillon aikanaan siirtyä Unitediin, niin mestaruuksiakin saattaisi olla muutama enemmän kaapissa.
Ei kai nyt sentään Poolista Unitediin kannata siirtyä... mikäli siis tarkoitetaan Manchesterin Unitedia, eikä esim. Sheffieldin tai Southendin? :D
Olisiko ollut vajaa kymmenen vuotta sitten, silloinhan Gerrard harkitsi siirtoa, ainakin Chelsea oli vaihtoehtona, kun halusi seuraan jossa voi voittaa Valioliigan. Hylkäsi sitten siirtoaikeet ja päätti jäädä Pooliin vaikka tiesi, että peliuralla voi Valjun mestaruus jäädä haaveeksi. Aika kunnioitettavaa. Vähän sama kuin meillä täällä Litmanen, yksi parhaista pelaajista joka ei ole koskaan ollut EM- tai MM-lopputurnauksessa. Tosin Gerrard itse päätti jäädä Pooliin, Litti ei kauheasti voi valita maajoukkuettaan missä pelaa, mutta ymmärsitte pointin...
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
...Gerrard on toki legenda Liverpool-fanien keskuudessa, mutta kyllähän karu tosiasia on, että Stevie G ei voittanut uransa aikana kertaakaan Valioliigaa, joten tuskin hänestä samanlaista brittifutiksen legendaa tulee kun esimerkiksi Giggsistä, Scholesista tai vaikkapa Shearerista...

Seuran suurin, näin on monet todenneet, vaikkei sitä mestaruutta tullut. En lähde vertailemaan SG:n statusta muihin legendoihin, mutta ei ne taivaan kappaleet aina ole olleet SG:n puolellakaan, jotta olis omalla omalla panoksella kaiken pystynyt ratkomaan. Stevie G tullaan aina muistamaan kuitenkin siitä puuttuvasta Valjun mestaruudesta, halusi sitä tahi ei. Pyttyjä tuli, mutta ei Valjun. Näin se ajatus juoksee itselläkin, kun tuota SG:n taivalta on tullut seurattua nämä Poolissa pelaamansa vuodet. Nyt oli ehdottomasti hyvä molemmille, että tämä päätös syntyi. Se syntyi kuitenkin mielummin ehkä n. 6 kk:ta liian myöhään kuin aikaisin.

Epäilen kuitenkin vahvasti, että siirto toiseen jengiin Valjussa ja pari mestaruutta siellä, tekisi Stevie G:stä yhtään suurempaa legendaa, jopa päin vastoin. Hätäisesti lonkalta vedettynä vetona tämä, eli muistetaanko esim. Ray Bourque ennemmin mm. 21 kaudesta Bruinssissa ja seuran pisimpään palvelleena kapteenina, viidestä Norrisista, parhaan puolustajana pisteissä ja maaleissa NHL:n historiassa ja lukuisista All Star -peleistä, kuin niistä yht. 128:sta pelistä Coloradossa ja voitetusta Stanley Cupista siellä? Ei ehkä osuvin vertailukohta, mutta tulipahan nopeasti mieleen. Sitä en kiellä, etteikö Sakicin ele ottaa Bourque mukaan nostamaan kannua, ja yleisön Ray -huudot, olisi ollut liikuttava ja koskettava hetki sekä tätä suonut ko. pelaajalle, todellakin, mutta se mestaruus tuli hieman sillee muovisesti muualla... juu nou! Varmasti koko hokimaailma alkoi jo toivomaan sitä mestaruutta Bourqulle, joka sitten vihdoin tuli, mutta tosiaan hieman eri tavalla kuin moni olisi halunnut.

SG on kaiketi voinut menettää pelaajana paljonkin jäämällä aikanaan Pooliin, kun hylkäsi Realin tarjouksen, mutta samalla hänen asmansa Poolin historiassa on vain kasvanut. Onko se sitten vähempi arvoista kuin ne kaikki mestaruudet, oletettavasti pienemmällä vastuulla ja peliajalla, en osaa sanoa. Houllierhan on jo todennut, että SG tulee olemaan aikanaan vielä Poolin manageri. Saas nähdä.

Vahvat huhut vievät Stevi G:tä kohti Jenkkejä, vaikka mitään vahvistusta ihan lähiaikoina tuskin tuleekaan, mutta eiköhän se peliura paketoidu siellä, ala Becks.

...Nyt on sen paikka, ja ensi kauden puntien tuhlailu kannattaa aloittaa siitä, että Gerrardin paikkaaja on todellinen stara!

Eka voisi olla se Lucasin korvaaja ja toka sitten se stara joko SG:n tilalle tai Borinin+Balon+Lambertin korvaava jäätävä viimeistelijä sekä armoton kärkikarvaaja. SG:tä paikkaa kuitenkin aika hyvin Hendo, jos vaan Rodgers uskaltaa tätä tällä paikalla peluuttaa, joten tämä ei olisi minun näkemykseni mukaan se ensimmäisenä tilkittävä kohta. Puolustus on puolustus, mutta josko sekin ja Migno pääsisi hieman helpommalla, jos ylempi osasto toimisi paremmin.

FSG ja TC huomio. Nyt vaan niitä puntia palamaan ihan vitusti ja oikeasti hyviin pelaajiin. Eiköhän sieltä UEFAlta ole joka tapauksessa tulossa niitä FFP-sanktioita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös