Liverpool FC 2014–2015

  • 170 130
  • 1 011

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Tänäänkös on sitten klassikkopeli Old Traffordilla? Näin etukäteen ajateltuna tasapelikin olisi hyvä tulos, mutta pahoin pelkään että van Persie jatkaa siitä mihin Southamptonia vastaan jäi... no mutta ei nyt manata kaikkea valmiiksi, katsotaan miten käy! Toiveissa Hendersonilta pirteämpää peliä kuin Baselia vastaan, ja ehkä Coutinhoa kentälle?
Nämä klassikothan on vuosien aikana olleet sellaista aaltoilua että oksat pois. Itse odotan lähinnä taas sitä että jotain ihan odottamatonta tapahtuu. Ja kyllähän kaikki muu kuin voitto on aina tästä pettymys. Kokoonpanosta ei osaa oikein veikata nyt myöskään, paitsi ehkä sen että Gerrardia tuskin tässä kohtaamisessa avauksesta pitää mikään pois.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viime kaudellahan tämä peli taisi olla se lopullinen David Moyesin jakkaran kippaaja, tällä kaudella tilanne voi olla päinvastainen. Antaa pelin näyttää Poolin jatkon suuntaa.

Huhulandiassa setit vaan kovenee tammikuun lähestyessä, Mattia ja Teppoa lainatakseni "tunnen kuinka vauhti kiihtyy". Sorry.

Rodgers ei edelleenkään ole tyytyväinen Mignoletin suorittamiseen ja veskaririntamalla nimiä kuhisee Poolin ympärillä. Italialainen Mattia Perin ei sano meikäläisellä mitään, mutta hänen agentin mukaan keskusteluja on käyty Poolin suuntaan. Keskustella tietenkin voi vaikka kuinka paljon. Liverpool close on £12m amazing goalie as agent confirms talks. Huhuissa pyörinyt mm. myös nimet Sergio Romero, Peter Cech ja John Ruddy. Eli ei varmaankaan ketään näistä lopulta Poolin haaviin...

Edelleen Balo mainitaan niissä huhuissa, joissa matka jatkuisi jo tammikuussa Interiin tai PSG:hen. Nyt myös Lovrenin jatkon ylle on heitetty varjo, mutta josko se olisi vaan Rodgersin/Poolin johdon peliä, jolla koitetaan saada miehen otteet kentällä paranemaan.

Poolin avaus ManUa vastaan, tämä vahvistettu. Jones, Skrtel, Lovren, Johnson, Moreno, Henderson, Allen, Gerrard, Coutinho, Lallana, Sterling

E. Mignolet istuu nyt siis penkillä, viesti Rodgersilta? Onkohan Jonesin pelituntuma millainen? Toinen merkittävä seikka on se, että Pool lähtee peliin ilman selkeää kärkeä. No jos tasuri tai voitto tulee noilla, niin mikäs siinä. Ei ihan sitä pahinta dieselosastoa kokonaisuutena kuitenkaan.

Penkiltä minuutteja kärkkyy Mignolet, Toure, Lambert, Lucas, Can, Balotelli ja Markovic.
 
Viimeksi muokattu:

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Avauskokoonpano Old Traffordille:
Liverpool's XI: Jones, Skrtel, Lovren, Johnson, Moreno, Henderson, Allen, Gerrard, Coutinho, Lallana, Sterling.
Substitutes: Mignolet, Toure, Lambert, Lucas, Can, Balotelli, Markovic.

Suurin yllätys on Mignoletin penkittäminen ja tähän on kyllä hyvät perusteet olemassa viime aikaisten näyttöjen perusteella. Baselin maalissakin Mignolet jähmettyi paikalleen kuin suolapatsas, ei yritystäkään torjua laukausta. Kuka pelaa piikissä tänään, sillä tuossa kokoonpanossa ei ole ketään luontaista keskushyökkääjää? Surullista todeta, että Rodgersin hyökkääjähankinnat ovat lasinilkkoja ja loukkaantumisherkkiä tai sitten muuten kyvyttömiä. Rodgersilla on kaksi hyvää hankintaa, Sterling ja Sturridge, toinen näistä on tunnetusti loukkaantumisherkkä. Muut ovat sitten pelkkiä täytemiehiä, joista on maksettu ylisuurta hintaa. Balotellin hankintaa pidin kesällä hyvänä siihen saumaan , mutta hänkin on tyhjä arpa.

No, haetaan tänään kuitenkin voitto.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Aika erikoinen avaus Liverpoolilla. Nyt tiputetaan Mignolet penkille ja ei yhtään kärkipelaajaa. Onkohan Sterling nyt sentterin paikalla vai Lallana, kenties Skrtel, kuten Basel-pelin lopussa. Penkillä istuu ottelun käynnistyessä Mignolet, Toure, Can, Lucas, Markovic, Balotelli ja Lambert. Tekisi mieli kirjoittaa, että Rodgers on tullut hulluksi, kun valitsee tällaisen avauksen Man Utd-peliin kuin on nähtävissä, mutta katsellaan ensin peli ja tuomitaan ottelun jälkeen, jos tarvitsee.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Onkohan Mignoletilla joku loukkaantuminen, vai yritetäänkö vai herättää joukkuetta / Mignoleta? Minua vähän hirvittää tuo Lovren, mutta ehkä nyt osuu hyvä päivä. Eikös Espanjakin pelannut yhteen aikaan ilman kärkiä, jotakuinkin systeemillä 4-6-0, ja tulosta tuli? Tosin Liverpool ei ole Espanja, mutta jospa se toimisi meilläkin :) No on siellä varmaan käytännössä Sterling ja / tai Lallana vähän ylempänä. Toivotaan hyvää ja aktiivista ottelua.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tein 3-0 maalin jälkeen inventaariota ja tältä tilanne näyttää:
Rodgers -> kenkää ja äkkiä
Jones -> ei käyttöä, ulos
Skrtel -> 2-3 toppari, saa jatkaa
Lovren -> hutihankinta, ulos
Johnson -> ei enää käyttöä, ulos
Moreno -> nuori ja potentiaalia pitäisi olla, saa jatkaa
Henderson -> saa jatkaa
Allen -> hutihankinta, näyttönsä antanut ja ei käyttöä menestyvässä joukkueessa, joten ulos
Gerrard -> saa jatkaa, koska on StevieG
Coutinho -> siinä ja siinä, saa jatkaa
Lallana -> annetaan lisävuosi, saa jatkaa
Sterling -> ainoa tähti joukkueessa, ilman muuta jatkaa, jos ei osteta ulos
Mignolet -> kakkosmaalivahtina saa jatkaa
Toure -> eiköhän Kolon täydy etsiä uusi kolo itselleen
Lambert -> jos suostuu jäämään 4-5 hyökkääjäksi, saa jatkaa, koska on halpa
Lucas -> taso on laskenut ja ei enää käyttöä, ulos
Can -> uusi hankita, ei tarpeeksi näyttöpaikkoja, saa ikänsä takia jatkaa
Balotelli -> uskon ihmeisiin kesällä / syksyllä, mutta turhaan, joten maata kiertävälle radalle vaan raketteineen
Markovic -> jatko siinä ja siinä, mutta nuoruuden takia jatkakoon

Sturridge -> saa jatkaa
Borini -> ulos ja äkkiä
Manquillo -> ei jatkoon
Joku merkittävä pelaaja varmaan unohtui, mutta nyt lyö tyhjää päässä äskeisen esityksen jälkeen. Origi saanee paikan joukkueesta ensi kaudella.

Saldo on tosi karu. Ensin on löydettävä uusi koutsi. Sen jälkeen on etsittävä ykkösmaalivahti, ykköstoppari ja hänen adjutantti. Keskikentän pohjalle maailman luokan hankinta samoin kaksi uutta kärkimiestä. Laitalinkkejä on tarpeeksi ja joista Sterling on maailman luokkaa, joten tämä osasto on lähes kunnossa. Tietysti taitavalle kymppipaikan pelaajalle olisi käyttöä, mutta niillä markkinoilla on lähes joka joukkue.
 

Fordél

Jäsen
Ei voi kuin ihmetellä, että miten lähes 100 miljoonaa euroa kesän aikana pelaajahankintoihin käyttänyt seura voi olla näin huonosti koottu. Rahaa on palanut, mutta laatua ei ole saatu. Ei hyvälle näytä ja rahaa pitäisi polttaa vielä lisää.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Joo tietty kaikille kenkää ja niin edelleen! Pelaajat ulos ja koutsit ulos, poltetaan vielä varmuuden vuoksi Melwoodkin.

Tänään tuo Manun porukka näytti kyllä varsin hyvin sen että huippukaliiberin pelaajat laittaa pallon pussiin siinä missä Pool harjoittelee sitä vasta. Nähtiin myös se että kun laitettiin hyökkäyssuuntaan jalkoja niin joukkueen puolustuspeli kärsi rajusti. Luvut toki olisi voineet olla tiukemmat jos meillä olisi siellä se oikea maalintekijä kentällä. Maalivahtiin ei kaaduttu sentään vaikka tuo Jones ylläripylläri olikin.

Ainiin.. Kempes: Sterling ei muuten ole Rodgersin hankinta.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Rodgers nosti Sterlingin edustukseen, en muistanut tarkkaa vuotta, milloin hänet hankittiin akatemiaan. Meneekö Hodarin vai King-Kennyn ansioksi?
Ei tuossa kaikille anneta kenkää vaan nostin esiin hutikankinnat tai ne pelaajat, jotka ovat saaneet tarpeeksi näyttöpaikkoja, mutta eivät ole lunastaneet heihin kohdistuneita odotuksia. Listastani puuttui ainakin Flanagan ja Enrique, joisga Flanaganin tulee tietysti jatkaa joukkueessa.

Vain puusilmäinen fani voi nähdä, että Liverpool 2014-15 on rakennettu joukkueena hyvin.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Rodgers nosti Sterlingin edustukseen, en muistanut tarkkaa vuotta, milloin hänet hankittiin akatemiaan. Meneekö Hodarin vai King-Kennyn ansioksi?
Ei tuossa kaikille anneta kenkää vaan nostin esiin hutikankinnat tai ne pelaajat, jotka ovat saaneet tarpeeksi näyttöpaikkoja, mutta eivät ole lunastaneet heihin kohdistuneita odotuksia. Listastani puuttui ainakin Flanagan ja Enrique, joisga Flanaganin tulee tietysti jatkaa joukkueessa.

Vain puusilmäinen fani voi nähdä, että Liverpool 2014-15 on rakennettu joukkueena hyvin.
Rafa sen aikanaan haki. Hodarille voi vaikka antaa kiitokset Koncheskyn hankinnasta.

Mun mielestä tuossa Liverpoolin joukkueessa on edelleen aika monta jokeria mistä ei pysty sanomaan kuin aikaisintaan kauden jälkeen mihin on mahdollisuuksia. On peluutus ollut niin hajanaista ettei oikein pysty vielä arvioimaan. Hyväksi esimerkiksi käy joku Markovic, josta ei todellakaan tiedä onko lintu vai kala..
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Liverpool loi hyviä maalipaikkoja tänään enemmän kuin aiemmin yhdessäkään pelissä tällä kaudella. Sterling ja Balotelli hääräsivät tuhlaajapoikina. Rooneyn maalissa oli aika monen pelaajan löntystelyä, pahiten mokasivat tuossa Allen ja Coutinho. Toka maali oli paitsio ja kolmannen möhli Lovren (tilanne lähti Kolo Touren hieman päättömästä noususta). Mutta itselleni jäi jotenkin positiivinen tunne siitä, että peli saattaisi alkaa kulkemaan, kun tehtäisiin paikoista maaleja.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
http://www.bbc.com/sport/0/football/30471299
Rodgers on tiputtanut Mignoletin toistaiseksi penkille. Hän harjoittelee ja istunee peleissä penkillä, kunnes pääsee kuntoon. Jones saa mahdollisuuden näyttää osaamisensa. Man Utd-pelin jälkeen ei voi muuta kuin takertua pieniin positiivisiin asioihin. Liverpool sai aikaan paljon maalipaikkoja, kuten kaikki tietää. De Gea oli tänään ohittamaton tai sitten esim. Sterling jätti laukomatta pallon tyhjään maaliin, kunnes oli liian myöhäistä. No, siinähän sitä jo olikin. Liverpoolin pelit jatkuvat keskiviikon liigacup-pelillä Bournemouthin vieraana. Valioliigassa kohtaamme Anfieldillä Arsenalin viikon päästä klo 18.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Niinhän siinä sitten kävi kuin vähän ounastelinkin lopputuloksen, van Persien ja Lovrenin suhteen. ManUn kolmas maali oli vähän samantapainen, kuin mitä Pool teki paljon viime kaudella. Hämmästyttävää miten SaS:in puuttuminen on saanut koko joukkueen sekaisin ja tehot olemattomiin. Paikkoja kyllä oli, mutta jäätävää viimeistelijää kaivataan kipeästi... luulisi että kohta alkaa Balotelli ja Sterling osua, Bournemouthia vastaan on hyvä harjoitella keskiviikkona.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sellainen peli tällä kertaa. Olisihan tuo lopputulos tosiaan voinut olla toisenlainen, mutta ei sitä kuulaa sinne vastustajan maaliin ihan helpolla saa kukaan, siis Poolista. Siellä taitaa äijillä näkyä silmissä lätkämaali ja Godzilla veskarina maalintekotilanteissa. Tuskin kukaan saisi edes käsissä kannettua sitä boltsia sinne byyriin jefutyyliin, törmäisi kuitenkin tolppaan ja taju veks. Sterling ja Balo etenkin. Pool voitti pelissä maalintekoyritykset 19-11 ja kohti maalia 9-6, eli Jonesille kolme torjuntaa. David de Gea piti ManUn pystyssä noilla 9 torjunnallaan. Ei toi mikään sysipaska esitys ollut, mutta sen näki maalinteosta, että ManUlla itseluottamus on nousussa useamman peräkkäisen voiton myötä ja Poolilla jyskyttää takaraivossa aika pahasti.

Poolin kausi tähän asti on sitten huonoin 50 vuoteen. Jee jee. After defeat at Man United, Liverpool complete worst league start for 50 years (1964/65)!

Mignolet on tosiaan varmaan nyt "muutaman" pelin penkillä ja kerää näyttöhaluja, kunnes pääsee taas kentälle, jos pääsee. Carra tietää todeta, että noin paska veskari saa pelaajat, pakit, hermostuneiksi. Carragher: Liverpool Star Is Making Others "Nervous". Ja onhan se vittumaista, jos veskariin ei ole luottoa.

Muutenkin Carra tuntuu nyt tietävän kaiken kaikesta ja huutelevan paljon omia näkemyksiään ja kritiikkiä löytyy. Kenties toi studion aisapari Neville on innoittanut tähän. Carran mielipide Lovrenista. Carragher Slams The Rodgers Signing That Made Liverpool "Worse". Muutoinkin kommenttia tulee esim. pelaajista, joita Poolin pitäisi ostaa yms. ja Poolin toiminnasta yleisestikin. Siitä ei ole hirveästi aikaa, kun Carra vielä itse tuolla kentällä viiletti ja nyt jo kieli käy kuumana. Eikä siinä mitään, kommenteissa on ollut paljon asiaa, mutta aina se on tuolta studiosta tai katsomosta helpompi huudella kuin tehdä niitä juttuja oikein kentällä. Carrallakaan ei ole niitä omia maaleja tehtynä kuin 7, toiseksi eniten Valjussa.

Victor Valdes ei taida olla SE Poolin uusi veskari, joka täyttää ykkösveskariin kohdistuvat odotukset. PHOTO: The player Liverpool need chatting with today's villain De Gea.

Ja kun kaikki menee vituiksi, niin silloin myös turhautuminen saa pelaajat keskittymään vääriin asioihin. Hyvä, ettei kuitenkaan lentopallomailat viuhuneet omien leukaperiin. Joskushan se pieni avautuminen tekee toisaalta vaan hyvää ja puhdistaa ilmaa. Reports: Liverpool Captain & Summer Signing Involved In Bust-Up. Kummallakaan ei ole mennyt kokonaisvaltaisesti hyvin, joten aiheesta parta on pärissyt. Sitä, onko Rodgers hoitanut tilanteen tyylikkäästi, en lähde arvailemaan, mutta aika tarkkana saa olla, jotta kopissa henki pysyy siedettävänä, eikä totaalista räjähdystä tule. Rodgersin mukaan kaikki on pukukopissa kunnossa. No issues in Liverpool dressing room, says Rodgers.

Sturre on kertonut kuulumisiaan Twitterissä. Se on tietenkin suuri asia joukkueelle, kun Sturre on jälleen mukana, eikä se tosta meinaan paljon huonommin voi ainakaan mennä, kun Sturre on kärjessä. Ei Sturre mikään pelastaja ole, mutta ehkä jokunen maali enemmän Poolilla olisi tehtynä, jos Sturre olisi ollut vastaavilla paikoilla. Minun suurin mielenkiinto kohdistuu siihen, että montako peliä Sturre pystyy sitten aikanaan paluunsa jälkeen vetämään, kunnes on jälleen puoli vuotta vempassa... Luottoa Poolin medical staffia kohtaan löytyy! Liverpool's Crucial Star Appeases Fans With Injury Update.

Rodgersista vielä sen verran, että mieheltähän on tosiaan noita aika noloja lausahduksia päässyt ilmoille tässä männä aikoina ja tällähän on nyt sitten päässyt humoristit yllättämään itsensä suuret futisniilot housut kintuissa! Ihan jees, että edes joku asia Poolin yhteydessä saa nauramaan, hyvässä mielessä. Parody Tweet about Liverpool boss Brendan Rodgers causes internet chaos.

Vaikka Poolin pelit eivät juuri nyt kuljekaan, saattaa silti moni manageri puntaroida tosissaan halukkuuttaan siirtyä Poolin peräsimeen. Tammikuu voi olla monelle hankala ajankohta, mutta ensi kesä on jo täysin eri juttu. Frank De Boer Is Open To Managing Liverpool, Claims Brother Ronald.

Ihan järkyttävää luottoa ei ole siihen, että Pool harjaisi kolme pistettä Arsua vastaan, vaikka peli onkin Anfieldillä. Bournemouthia vastaan Pool tuskin lähtee millään popparijengillä, useammastakin syystä. Molemmat pelit alkaa kuitenkin jälleen nollanollasta.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei ihan pahin mahdollinen arpa Poolilla EL:n arvonnassa. Poolille vastaan Besiktas. Siinä alkoi olemaan jo Inter aika lähellä osua Poolille. Parempi näin.

E. Lisätään sen verran, että Pool on kohdannut Besiktasin viimeksi Anfieldillä CL:n lohkovaiheessa kaudella 07/08 ja tuolloin peli päättyi Poolin voittoon 8-0. Jotenkin vaan tuntuu, että ihan samanlaisia lukemia ei tulla nyt näkemään. Voitto Poolille, mieluiten parilla kolmella maalilla, riittäisi, tietenkin päästämättä sitä vierasmaalia. Besiktas on ollut kyllä hyvässä vedossa ja Spurs hävisi juuri viimeisellä kierroksella Turkissa 1-0.

EE. Ihan vaan näin omana pohdintana settiä vielä näistä mahdollisista muutoksista Poolissa tammikuussa ja kesällä. Poolin pelillinen alakulo saattaa vaikutta monen pelaajan päätöksiin tulevaisuuden suhteen. SG ja Sterling ovat neuvottelupöydässä ja uusia soppareita on tarjottu molemmille, mutta nimmareita ei ole vielä näkynyt.

Sterlingillä on tietenkin soppari voimassa, mutta nuori kaveri haluaa varmasti isomman liksan ja pysyä menestyksen raiteilla. Ja kun julkisuuteen sanotaan Sterlingin leiristä, että Poolin uusi sopparitarjous on kaukana hyväksyttävästä ja tiedossa on, että Real on osoittanut jo kiinnostuksensa, niin yhtälö on mutkikas Poolin kannalta. Sterling on vielä kaukana valmiista pelaajasta, kuten mm. ManUa vastaan hukatut kolme paikkaa osoittavat, mutta eiköhän se raha ratkaise. Paljonkohan muuten Balo tai Lambert olisi saanut paskaa tuulettimen läpi, jos he olisivat hukanneet nuo kolme paikkaa?! Tammikuu sen näyttää, että miten Real toimii, laittaako Balen lihoiksi je kenties myy ManUlle, ja ostaa näillä rahoilla Sterlingin ja Hazardin, kuten huhut ounastelevat.

SG on monella tavalla viimeisessä tienhaarassa uransa suhteen. Pelatako koko ura tappiin asti Poolissa, todennäköisesti ilman suurimpia menestymahdollisuuksia, vai lähteäkö vielä muualle kenties jopa leveämmän leivän perässä ja jotain uutta menestystä tavoittelemaan ennen lopettamista. SG voi kai jo tammikuussa tehdä esisopimuksen muualle. New York Red Bulls ja Houllier saattaa houkutella SG:tä lätäkön toiselle rannalle.

Lisäksi on ollut huhuja Balon siirtymisestä heti pois tammikuussa ja samoin Lovrenista on ollut huhuja, joiden mukaan miestä oltaisiin kauppaamassa jo tammikuussa muualle. Näiden päälle vielä mahdollinen managerin vaihto, niin Poolin pakka voi olla kovin erilainen viimeistään kesällä.

Tammikuun ikkunassa mahdolliset siirrot Pooliin ovat sikäli nyt mielenkiintoisia, että pystyykö Pool näillä siirroilla vahvistamaan EL-rosteria, vai tuleeko esteeksi edellisen seuran saman kilpailun pelit, jolloin pelaaja ei voisi pelata Poolin EL-pelejä. Se hyvä puoli säännöissä on, että käsittääkseni aiemmat CL-pelit eivät aiheuta bannia EL-peleihin.

Aika tarkkaan saa FSG puntaroida siirtojaan. Montaa virhettä toi ei enää kestä ja Pool kyntää useamman vuoden sijoilla ynnä muut. Toisaalta taas nyt muutama oikea ja onnistunut ratkaisu ja kurssi suoristuu vähitellen parempaa kohti.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Jamie Carragherilla saattaa tosiaan yllättäen olla enemmän kompetenssia huudella Liverpooliin ja jalkapalloon liittyvistä asioista kuin monella tälläkään palstalla.

Siirtohommissa on tähän asti linjattu että ostetaan potentiaalia ja toivotaan parasta. Voi vielä toimiakin muutaman vuoden jänteellä, mutta mikäli jenkit haluavat pikaisemmin tuloksia, olisi höllättävä kukkaroa valmiimpiin pelaajiin joihin ikävä kyllä voi mennä se £10-20m enemmän, ja palkkahaitari kasvaa myös. Palkkahaitarihan on ilmeisesti aika tiukalle vedetty Liverpoolissa tällä hetkellä. Lisäksi tuossa on aina se mutta...Haluaako pelaaja siirtyä Merseyn rannalle? Nythän on lähiaikoinakin yritetty ostaa mm. Diego Costaa ja Alexis Sanchezia, mutta pelaajat ovat kieltäytyneet, tai jälkimmäisen kohdalla sen taisi tehdä tyttöystävä. Esimerkiksi pomminvarma maalikone ja keskikentän pohja ovat molemmat sellaisia pelaajatyyppejä että ihan halvalla ei irtoa.

Veikkaisin että Raheemin kanssa saadaan sopimus sorvattua jossain välissä. Kiire ei varsinaisesti ole koska nykypahvi on vuoteen 2017 voimassa. Kuvion ennustelisin menevän siten että muutaman vuoden jatko, roima palkankorotus ja siirtopykälä mikä mahdollistaa että isommat sitten halutessaan noukkivat miehen pois. Nykyistä raakile-Sterlingiä en usko vielä minkään Realin lähtevän ostamaan.

Kapun jatkosopimus on sitten pitkälti kai miehen omassa kädessä. Jos haluaa jatkaa niin tuskin kukaan sanoo ei siinä vaiheessa.

Luulisi että seuraavina vuosina on LFC:n talouden realiteetit rajalliset nyt kun Anfieldin laajennus on käynnissä. Toivottavasti tekevät nyt yhtä soittoa tuon rempan kokonaan niin että paikkaluku nousee sinne 59000 hujakoille. Main Standin laajennushan on vasta tuosta se varmistunut osa ja sen jälkeen kapasiteetti on 54000.

Besiktas on tasoltaan varmasti jotain "Baselin luokkaa", että ihan helpolla ei UEL-matsitkaan meidän osalta jatku. Joukkuehan on tällä hetkellä Turkin sarjakärki, mikä ei ihan pilipaliliiga ole petteriforselleista huolimatta. Siellähän häärii kärjessä muuten sellainen kaveri joka olisi hyvä lisä meillekin tällä hetkellä.. Viime kaudella Anfieldilla sen "the maalin" viimeistellyt Demba Ba.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jamie Carragherin viimeisessä Valioliigapelissä koko Anfield lauloi: "We are all little Jamie Carragher`s", uudestaan ja uudestaan. Kun tätä laulaa Yellow Submarinen sävelin, niin saa kuvan missä mentiin. Olemme täällä siis kaikki pieniä Jamie Carragherejä omien mielipiteidemme kanssa. Itsekin epäilen, että Liverpoolin vetovoima kaupunkina ei riitä Lontoolle ja siksi osa Alexis Sanchezin tasoisista pelaajista ei saavu meille pelaamaan, erityisesti kun emme maksa pelaajille mitään Man City-palkkoja.

Ehkä Real Madrid ajattelee saavansa Sterlingin nyt noin £30m hintaan ja jos odottelee esim. kesään 2016, niin hinta saatta olla £60-75m, oma arvaus. Liverpool on neuvotellut Sterlingin kanssa uudesta sopimuksesta ja seuran tarjous on noin 70k/viikko ja se ei riitä pelaajalle.Tämän pitäisi olla melko luotettavaa vuotoa neuvotteluiden etenemisestä.
http://www.thisisanfield.com/2014/12/reports-raheem-sterling-turn-70k-week-new-liverpool-deal/
En syyttäisi Sterlingiä maalipaikkojen hukkaamisesta Man Utd-pelissä, vaan Rodgersia, joka peluutti Sterlingiä 1. puoliajan väärällä pelipaikalla. Uskon, että jopa Lambert olisi tehnyt yhden maalin Sterlingin paikoista, vaikka ei olisin niihin kaikkiin ehtinyt.

Gerrardin jatko Liverpoolissa menee äly/tunne-osastolle ja en sitä siksi kommentoi omalla mielipiteellä. Gerrard on nykyään parhaimmillaan vapaapotkuissa ja rp-laukojana, vaikka tekikin komean pelitilannemaalin Baselia vastaan. Seura ja Gerrard päättäköön jatkaako SG Liverpoolissa vai ei.

Sitä Liverpool-Besiktas 8-0 peliä tutkittiin aikanaan sopupelinä, mutta en muista mihin UEFA silloin päätyi asiassa. Liverpoolia ei "kai" syytetty ikinä mistään.
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...tas-suspicion-irregular-betting-patterns.html
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ehkä Real Madrid ajattelee saavansa Sterlingin nyt noin £30m hintaan ja jos odottelee esim. kesään 2016, niin hinta saatta olla £60-75m, oma arvaus. Liverpool on neuvotellut Sterlingin kanssa uudesta sopimuksesta ja seuran tarjous on noin 70k/viikko ja se ei riitä pelaajalle.Tämän pitäisi olla melko luotettavaa vuotoa neuvotteluiden etenemisestä.
http://www.thisisanfield.com/2014/12/reports-raheem-sterling-turn-70k-week-new-liverpool-deal/
En syyttäisi Sterlingiä maalipaikkojen hukkaamisesta Man Utd-pelissä, vaan Rodgersia, joka peluutti Sterlingiä 1. puoliajan väärällä pelipaikalla. Uskon, että jopa Lambert olisi tehnyt yhden maalin Sterlingin paikoista, vaikka ei olisin niihin kaikkiin ehtinyt.
Toki voi olla noinkin, mutta en olisi vielä varma että Sterlingin nykyiseen £ 30k/vko sopimukseen on sorvattu aikanaan kummoisia buyouttejakaan. Tuolloin Pool olisi se joka määrittäisi hinnan. Mene ja tiedä. Seuraavassa sopimuksessa ne varmasti olisi. Seuraavia kysymyksiä onkin sitten että haluaisiko joku esim vaikka se Real ostaa raakileen penkkiveikoksi, ja onko pelaajallakaan yhtään haluja sellaiseen. Tuo aiemmin esittämäni sopparin tarkennus olisi win-win molemmille, sekä Poolille että Raheemille.

Ei noista hukatuista paikoista kannata Sterlingiä tosiaan ristiin naulata. Väärästä pelipaikasta nuo ratkaisut ei johtuneet vaan siitä että mies ei ole vielä tarpeeksi kypsä viimeistelemään kovalla prosentilla. Potkutekniikka ja pelisilmä kun parantuu niin kyllä nuo alkaa uppoamaan. Eihän noissa paikoissa De Gean tarvinnut mitään paraatipelastuksia montaa tehdä koska tähtäin oli miestä päin. Lambertin tekemiset on sikäli toisarvoisia että kuten totesit niin ei olisi edes ehtinyt paikkoihin. Tuolloin ei paikkoja synnykään.

Sterlingin kannalta on muuten henkisesti varmaan kasvattava paikka tällä hetkellä Poolin miehistössä. Parikymppisenä pitäisi kantaa harteillaan koko joukkuetta menestykseen nytkin. Tällaiset odotusarvothan ovat nyt arviolta ainakin kymmenien tuhansien Pool-kannattajien ajatuksissa. Saarilla ainakin on menty ehkä ylikin noissa nykyhetken odotuksissa, ja varmaan muuallakin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Illalla on sitten Poolin kannalta tärkeä Liiga Cupin ottelu Bournemouthia vastaan. Kuten tuolla netin syövereissä monet "asiantuntijat" toteavat, on tällä pelillä ja sen voittamisella iso merkitys koko Poolin loppukautta ajatellen. Kokoonpano on kyllä aikanaan mielenkiintoista nähdä, ketään tuskin lepuutetaan varman voiton mentaliteetillä. Bournemouth jyllää hyvässä putkessa Championshipin kärjessä sarjassa eniten maaleja tehneenä, joten haastetta Poolilla riittä aivan varmasti ihan riittävästi.

Muiden veteässä treenejä ja pelejä sateisilla Saarilla, viettää Sturre aikaansa Jenkeissä. Treenipaikkana ollut mm. Losin biitsit. Joulu meneekin sitten Bostonissa, jossa Red Soxin medical staffi yrittää paikata Poolin vastaavan virheitä... Joo, edelleenkään ei löydy luottoo Poolin medical staffiin. Hyvähän se olisi, jos Bostonin heput pystyis laittamaan Sturren kuntoon. Daniel Sturridge spending Christmas in America as Liverpool striker bids to end injury nightmare.

Näinä vaikeina aikoina Poolin fanit ovat osanneet ottaa kaiken ilon irti toisen Poolin pelaajan loukkaantumisesta. Fans Delighted As £17m Liverpool Star Unlikely To Play Again This Year.

Poolin veskariosastolla tullaan hyvin oletettavasti näkemään jonkinlaista liikehdintää tammikuun aikana. Viime päivien huhuissa on ollut jo Ochoan varma siirto Poolin, mutta mistäs näistä tietää. Henk.koht. kallistuisin silti tolle Cechin lainan puolelle, joa se ylipäätänsä olisi mahdollista. Cech kuitenkin tietäisi jo Saarten ja Valjun metkut sekä tilanteen ja paineet Poolissa. Liverpool to press ahead with Cech loan move after DISMISSING talk of Ochoa deal.

Nyt noi Glen-twiitit ja vanhat Mignolet vastaavat jaksavat vielä naurattaa, mutta mitenköhän on asianlaita illan pelin jälkeen?
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hetken päästä mennään taas. Allen, Johnson ja Moreno on vaihtuneet Lucas, Toure ja Markovic -kolmikkoon. Alla kokoonpano millä pitäisi aiheuttaa kovivireiselle Bournemouthille ensimmäinen tappio hyvin piiitkään aikaan.

Avaus: Jones, Toure, Lovren, Skrtel, Lucas, Gerrard, Coutinho, Henderson, Lallana, Sterling, Markovic.
Penkki: Mignolet, Lambert, Sakho, Moreno, Manquillo, Can, Borini.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Joo ja Bournemouth lepuuttaa vielä 3-4 avauksen pelaajaa. Onko se nykyään niin että kun pelataan kaljacuppia, joka on ehkä se kolmosprioriteetti sumusaarilla valjun ja FA Cupin jälkeen tietty niin divarijengi kotona lepuuttaa parhaita miehiään kun suurseura valjusta tulee kylään joka sitten pistää ykköset kehiin tähän jämäcuppiin (??)
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuli tuossa edellä kirjoitettua, että "kokoonpano on kyllä aikanaan mielenkiintoista nähdä" ja täytyy todeta, että varmaan ensimmäistä kertaa historiassa omissa jorinoissa oli jotain järkevää. Ainakin siis tuolta osin. Jos meinaan nyt ei ole mielenkiintoinen avari Poolilla, niin ei sitten koskaan, kun ottaa huomioon ottelun tärkeyden Poolille ja Rodgersille. Ihan kaikki ei olisi lähtenyt tuollaisella porukalla kerrasta poikki -tyyliseen koitokseen, jossa tosiaan saattaa loppua omat työt, jos tulos on perseestä ja omistajilla hirttää kiinni.

Hetki on tota nimilistaa tullut tuijotettua ja vaihtoehtoja pohdittua, mutta peli sen näyttää, että mikä se ryhmitys lopulta on. Erilaiset kenttäryhmitykset ovat mahdollisia, mutta kyllähän tuosta nyt hyökkäyspotentiaalia Poolilta löytyy. Vielä jos joku uskaltaisi tehdä niitä maaleja. Ei sitten mitään peruuttelua, vaan heti alusta täysillä ylöspäin ja yhtenäisellä karvauksella riistoja ja puolustamista ylhäältä lähtien.

Joo ja Bournemouth lepuuttaa vielä 3-4 avauksen pelaajaa. Onko se nykyään niin että kun pelataan kaljacuppia, joka on ehkä se kolmosprioriteetti sumusaarilla valjun ja FA Cupin jälkeen tietty niin divarijengi kotona lepuuttaa parhaita miehiään kun suurseura valjusta tulee kylään joka sitten pistää ykköset kehiin tähän jämäcuppiin (??)

Oisko se sitten niin, että Bournemouth ajattelee Championshipin piikkipaikan säilyttämisen ja sarjanousun olevan tärkeämpää kuin CO Cup? En tiedä. Aika paljon isommista asioista puhutaan ainakin noin niinkuin seuran näkökulmasta. Tai jo siellä riittää vaan luottoa omiin äijiin ja tiedetään Poolin vaikea tilanne, voitto irtoaa näilläkin äijillä.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Joo ja Bournemouth lepuuttaa vielä 3-4 avauksen pelaajaa. Onko se nykyään niin että kun pelataan kaljacuppia, joka on ehkä se kolmosprioriteetti sumusaarilla valjun ja FA Cupin jälkeen tietty niin divarijengi kotona lepuuttaa parhaita miehiään kun suurseura valjusta tulee kylään joka sitten pistää ykköset kehiin tähän jämäcuppiin (??)
Heh.. Ei Liverpoolilla ole varaa lähteä tällä hetkellä ketään vastaan yhtään heikommallakaan miehistöllä ainakaan nimien puolesta. Bournemouth luottaa ilmeisesti samoihin kaiffareihin ketkä ovat sen cupissa tähän asti tuoneetkin. Kuulostaa ihan luonnolliselta.

Joo ei tuolla Liverpoolin porukalla tälläkään kertaa kyllä sitten mitään nopeita jalkoja vastaan pysty puolustamaan. On nimittäin aika pelottavan huono liike omassa päässä kun tuota listaa katselee. Jos vaikka sitten pidemmässä rankkariskabassa onnistuttaisiin 2-2 tasurin jälkeen voittamaan.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Jep ajattelinkin että tällä pelillä on Poolille ja erityisesti Rodgersille iso merkitys jatkon kannalta. Normitilanteessa veikkaisin että pooli olisi lepuuttanut noin puolia tuostakin avauksesta, mutta nyt on voitto otettava niin ei ole varaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös