Liverpool FC 2014–2015

  • 170 024
  • 1 011

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Olikohan Gerrardin penkittämisen syy ihan vain lepuuttaminen, vai yritettiinkö vähän ravistella joukkuetta? Voi olla sekä että..
Tulevaisuuden kannalta olisi parasta että hiljalleen pitäisi alkaa valmistamaan joukkuetta siihen ettei Stevie kentällä ole enää kausikorttilaisena. Toivottavasti Rodgerskin on tajunnut tämän. Veikkaisin että Gerrardista saadaan vielä vähän jotain irtikin kunhan peluutetaan tätä maltillisesti.

Toivottavasti Johnsonin uhrautuminen maaliin johtaneessa tilanteessa näyttää hieman esimerkkiä muillekin että loppuu se muniin puhaltelu. Harvoin on Glenia ollut viime aikoina aihetta kehua, mutta kyllä tuosta suorituksesta kehut ansaitsee.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
http://www.bbc.com/sport/0/football/30287413
Mario Balotelli joutuu FA:n tutkintaan puolihölmön instragram-viestin takia. Rasismista saa nykypäivänä aika kovia tuomioita, joten saa nähdä.
http://www.bbc.com/sport/0/football/30289692
Lisätietoja uusimmasta Mario-Gatesta.

Voi nyt helvetti sentään. Balotelli siis jakoi piirretyn/vast. kuvan, jossa oli siis Super-Mario (peli hahmo). Teksti meni: "Älä ole rasisti, ole kuin Mario, hän on japanilaisten luoma Italialainen putkimies, joka puhuu englantia ja näyttää meksikaanilta. Hän hyppää kuin musta mies ja nappaa kolikoita kuin juutalainen."
Onhan tuossa stereotypioita, mutta ei hyvää päivää. Pitää olla aika likainen mielikuvitus, jos tuota pitää rasistisena, kun sanomana on rasismin vastustaminen. Lähinnä kai juutalaiset ja mustat voisivat ottaa nokkiinsa, mutta tällöinhän kannattaisi enemmän syyttää kuvan alkuperäistä tekijää ja Nintendoa. Mario afrikkalaistaustaisena, jolla on juutalainen kasvattiäiti, ei todennäköisesti ole ensimmäisenä syrjimässä mustia tai juutalaisia. Nyt valoja päälle. Itseasiassa kertoo enemmän "loukkaantuneesta" henkilöstä, jos tuosta loukkaantuu. Englannin laatulehdistö vie taas uskoa journalismiin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Eipä ole Mariota kauheasti tullut puolusteltua, mutta mielestänihän tuo on loistava kuva. Juuri sen takia, että siinä tiivistyy hyvin stereotypioita ja mikä yleisesti on juuri ongelma rasismissa. Se joka tuosta on loukkaantunut ei itse tosiaan osaa lukea tuota tekstiä tai ole kovinkaan suvaitsevainen.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
En minäkään näe tuossa Balotellin viestissä rasismia, mutta Brittien saarilla on oikeasti paljon maahanmuuttajia ja maassa pitkään asuneita ulkolaisia, toisin kuin Suomessa ja siellä julkisuuden hahmojen sanomisia tutkitaan todella tarkalla suurennuslasilla. FA tutkii ja voihan päätös olla myös vapauttava tai pieni varoitus Balotellille, että miettii tarkemmin mitä viestii somessa ja muutenkin.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Onhan tuo nyt huvittavaa, ettet voi nykyään kirjoittaa mitään etteikö joku jeesustelija siitä hermostu. Jos Balotellin äiti (kasvattiäiti) on juutalainen, hän saa todellakin kertoa juutalaisvitsejä vaikka joka päivä sillä hän on asunut lapsesta saakka (2-vuotiaasta) juutalaisen äidin kanssa joten hän tietää juutalaisuudesta 99% enemmän kuin kukaan taviksista briteissä. Vitun tekopyhyyttä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Eilen tuli numeroiden valossa oikein komea vierasvoittokin sarjajumbo Leicesterilta. Mikään ihmeellisempi mittari tuo vastustaja ei ollut ja kyllähän se vähän huolestuttaa että sitäkin vastaan oltiin ihan purjeessa muutamaan otteeseen. Onneksi vastustajan puolustaminen oli vielä huonompaa ja 1-3 lukemat saatiin taululle.

Turhauttaahan tuo katsella kun viime kauden nopea pallollinen pelaaminen on parin pelaajan poissaollessa muuttunut täysin seisoskeluksi ja alibisyöttöjen antamiseksi. Yläkerrassa ei kukaan oikein yritäkään haastaa vastustajaa, saati sitten tehdä juoksuja pallottomana tyhjiin tiloihin, mikä avaisi puolustusta ja mahdollistaisi keskikentän taustajuoksuja.

Puolustuksen osalta vastustajatkin ovat aika hyvin tajunneet että mikäli pelaavat nyt Liverpoolia vastaan viime kauden "Pool-taktiikalla" on melko varmasti 3 pojoa kerätty. Toi keskikenttä ja puolustus on jatkuvasti myöhässä kun vastustaja parilla nepillä siirtää pallon yli keskikentän. Punaiset pystyivät käyttämään tätä viimekaudella itse tehokkaasti hyväkseen mutta tällä hetkellä ei oikein pelaajilla itseluottamus ja taidot siihen riitä.

Pelaajien itseluottamuksesta näkee kaiken oleellisen kun katsoo vaikkapa Raheemin 40 metrin kuljetuksia, minkä päätteeksi tekee pesäpallosyöksyn tai sitten vaikka noita Mignoletin eilisen kaltaisia syöttöjä suoraan vastustajan lapaan. Ei tuollaisia juttuja satu pelaajille joilla on kuuppa kunnossa.

On siinä Brendanilla miettimistä niin paljon ettei kateeksi käy. Lopulta voittoputki on aina voittoputki ja nyt olisi tosiaan tärkeää yrittää raapia mahdollisimman paljon pisteitä synkkyyden keskellä jotta karistetaan putoamispeikko ja taistellaan vaikka torstailiiga-paikoista vielä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Eilen olin lähes kirjoittamassa Gerrardista live-seurantaan, että taas on ikämiehellä traktorivaihde päällä, kun SG laukoi komean maalin. Lallanakin piristyi selkeästi maalistaan. Onnistumiset ruokkivat usein uusia onnistumisia. Nyt tehtiin jo 3 maalia. Vaikka Leicesterin puolustus petti pahasti ja mv lahjoitti Liverpoolille kolmannen maalin, niin ehkä pientä valoa näkyy Liverpool-kauden tunnelin päässä. Voittamista pitää nyt jatkaa kotipelissä Sunderlandia vastaan ja ensi viikon Basel CL-pelissä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Tuon vuonomaasta tulevan Odegaardin saisivat palkata vaikka saman tien punaisiin kun kerran poju kaupungissa vierailee. Potentiaalia olisi hänessä yllin kyllin vaikka sen lunastamiseen vielä joku vuosi meneekin.

Pojan kannalta varmaan parempiakin kehityspaikkoja löytyisi mutta Liverpoolin kannalta olisi tärkeä naarata nyt junnu himaan kun siitä edes vähän pystytään kilpailemaan.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Leicesterissä nousu tappioasemasta voittoon ilahduttaa kyllä, vaikkei vastus ihan kovinta kaliiberia tainnut ollakaan. Olikohan tuo nyt kolmas peli putkeen, kun aloittavina toppareina olivat Skrtel-Toure, alkaakohan puolustuksen toimivin pari löytyä? Ei haitannut vaikka Lovren oli penkillä, tähänastisilla esityksillä hän ei ole vahvistus, ainakaan vielä. Jospa nyt saataisiin se itseluottamusta ruokkiva onnistumisten pyörä liikeelle, olisi luottavaisempaa lähteä Baselia vastaan. Ja kun ManU ja Arsenal näyttävät parantavan kuin possu juoksuaan nekin, niin pisteitä tarvitaan...
http://www.bbc.com/news/uk-england-merseyside-30327242
Anfieldin laajennustyöt käynnistyvät 8.12.2014. Nyt Stadionille mahtuu noin 45500 katsojaa ja kapasiteetti nousee noin 59000 katsojaan, kun työt valmistuvat. Tavoite on, että kauden 2016-17 alkuun mennessä Anfieldin laajennustyöt on tehty loppuun saakka.

Sehän hyvä että stadionremppa etenee, olikohan niin että esim. ManU tienaa joka kotipelistään miljoona puntaa enemmän lipputuloina. Muutenkin näyttää että seura haluaa kasvaa ja mennä eteenpäin, ja jättänyt muutaman vuoden takaiset sekoilut taakseen, vaikka alkukausi onkin mennyt pelillisesti vähän niin ja näin. Suunta taitaa olla oikea.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
http://www.bbc.com/sport/0/football/30352512
Balotelli joutuu FA:n tutkintaan ja Balotellin vastineen syytökseen FA odottaa saavansa 15. joulukuuta alkuiltaan mennessä. Oletin, että varoitus Balotellille olisi riittänyt, koska juttu on niin mitätön Suomesta katsottuna.

Naurettava juttu kertakaikkiaan, mutta tietenkin Mario on aikaisempien tempaustensa takia silmätikkuna. Meinasin vielä kerran kerrata jutun, mutta kun tuossa ei ole mitään juttua, niin ei jaksa. Äääh, Idioottien hommaa.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Tänään sitten Sunderland kotona. Orastavan noususuhdanteen soisi jatkuvan, mutta kuinkahan paljon on jo mielessä tiistain Basel -ottelu, ja onko esim. Gerrard tai Henderson tänään lepovuorossa...
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Poolin ja Rodgersin, myös edeltäjän/edeltäjien, tuhlailu pelaajamarkkinoilla on ollut avokätistä, vaikka panos-tuotos -suhteeltaan onkin ollut alakantissa, mutta nyt saattaa ehkä kenties olla niin, että myös UEFA on kiinnostunut Poolin törsäilystä. Liverpool among seven clubs investigated by Uefa for over-spending.

Olisihan toi Poolin ja Rodgersin kannalta aika vitun noloa, jos tosta törsäilystä tulisi vielä Poolille penaltia ja menestys kentällä on luokkaa kyntäminen. Jee jee.

No jotta kilpi pysyisi kirkkaana, Pool saattaa kenties ehkä olla käyttämässä lisää puntia siirtoon/siirtoihin. Satsauksia tulevaisuuteen, sitähän Pool juuri tällä hetkellä tarvitsee. Ei sillä, etteikö olisi hyvä sijoitus, mutta säilyisipähän ainakin Poolin linja ostosten suhteen. Pictured: Martin Odegaard trains with Liverpool first-team as Reds step up chase for wonderkid.

Nyt juuri tällä hetkellä voi kuitenkin vain katsella, että onnistuuko Pool Sunderlandia vastaan vai lisätäänkö kotisaldoon nöyryytys Sunderlandilta(kin).
 
Viimeksi muokattu:

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Pyöreä nolla-nollahan siitä kehkeytyi, ei tainnut jäädä matsista paljon muistelemista. Jotain särmää, terävyyttä ja kulmaa joukkueeseen tarvittaisiin. Jotenkin tulee mieleen, että kannattaisiko pelaajakaupoissa kokeille potentiaalin ostamisen sijaan yhtä-kahta täsmähankintaa, tyyliin Chelsea? Onhan tietysti Chelsean omistajalla enemmän mammonaa millä ostaa tähtipelaajia ja maksaa heidän palkkojaan, eipä sillä...

No, nyt sitten kaikki keskittyminen tiistain Basel -otteluun.
 
Pyöreä nolla-nollahan siitä kehkeytyi, ei tainnut jäädä matsista paljon muistelemista. Jotain särmää, terävyyttä ja kulmaa joukkueeseen tarvittaisiin. Jotenkin tulee mieleen, että kannattaisiko pelaajakaupoissa kokeille potentiaalin ostamisen sijaan yhtä-kahta täsmähankintaa, tyyliin Chelsea? Onhan tietysti Chelsean omistajalla enemmän mammonaa millä ostaa tähtipelaajia ja maksaa heidän palkkojaan, eipä sillä...

Eikö Balotellin hankinta ollut oiva esimerkki nimenomaan tuollaisesta täsmähankinnasta. Näin muutamaa kuukautta myöhemmin on toki helppo todeta, että nuo rahat olisi voinut käyttää järkevämminkin, mutta silti.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Eikö Balotellin hankinta ollut oiva esimerkki nimenomaan tuollaisesta täsmähankinnasta. Näin muutamaa kuukautta myöhemmin on toki helppo todeta, että nuo rahat olisi voinut käyttää järkevämminkin, mutta silti.
Pakko itsekin jälkiviisastella. Olin aivan varma, että Balotelli laittaa verkot tötterölle. Melkoinen pettymys ollut ihan millä mittarilla tahansa. En kyllä osaa löytää valopilkkua muustakaan joukkueesta edes optimistilasit päässä. Kamalaa tahkoamista ollut ihan joka osa-alueella.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Eikö Balotellin hankinta ollut oiva esimerkki nimenomaan tuollaisesta täsmähankinnasta. Näin muutamaa kuukautta myöhemmin on toki helppo todeta, että nuo rahat olisi voinut käyttää järkevämminkin, mutta silti.
Totta, kyllä Balotellin hankinnan taustalla oli varmasti ajatus, että hän paikkaa Suarezin lähdön ja Sturridgen loukkaantumisen. Harmi että tehot ovat olleet hukassa. Toisaalta, helppoahan se olisikin siirtomarkkinoilla, jos aina tietäisi etukäteen miten pelaaja onnistuu uudessa seurassaan... mikä muuten on Falcaon tilanne ManUssa? No, mistä sen tietää vaikka Balotellilläkin ketsuppipurkki aukeaa kevätkaudella, toivotaan ainakin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
...No, mistä sen tietää vaikka Balotellilläkin ketsuppipurkki aukeaa kevätkaudella, toivotaan ainakin.

Kyllähän Balo varmasti useampia maaleja tulee tekemään kevätkaudella, mutta tekeekö niitä maaleja Poolin saldoon, onkin jo visaisempi pähkinä. Viime aikoina netissä on ollut paljon huhuja siitä, että Baloa ollaan viemässä tammikuun ikkunassa muualle Poolista. Balo kenties jopa itse halukas siirtymään takaisin Italiaan, tai ainakin mantereelle, Napoli ja PSG ainakin mainittu huhuissa. Ongelmana siis ikävä pientä tytärtä kohtaan. Ja olihan tuolla settiä, että ainakin osa Poolin pelaajista ei ole katsonut hyvällä Balon valvomista yöllä juuri ennen peliä. Tästä joutunut kuulemma Rodgers huomauttamaan Baloa.

Balotelli troubles due to absent daughter.
Liverpool Transfer News: Mario Balotelli Reportedly 'Finished' at Anfield.
Dump Him: 77% of fans want LFC to sell 'exceptional' €20m star ASAP. Surprise?


Seuraavassa vähän vanhempaa linkkiä, jota ei tullut postattua yhden miehen mielenilmauksen takia. Linkissä siis Rodgersin kuolemattomia lentäviä lausahduksia, jotka eivät ihan kaikki ole menneet tuubiin. Joskus olisi ehkä parempi pitää se turpansa kiinni ja miettiä sanomisiaan ennen niiden rykäisyä ilmoille. Itsekin olen tämän huomannut. Brendan Rodgers' 'magic carpet ride of development': Liverpool manager on Tottenham, Southampton, Luis Suarez and more... his Anfield career in quotes.

Jatketaan vanhalla setillä. Linkissä ihan hyviä huomioita, vaikka statsit siis väärin, koska setti on kirjoitettu edelliseen kuukauden puolella. Liverpool in crisis: 6 things that must change if the Reds are to arrest their slide.

Tuoreenpana settinä vielä tohon Poolin valmennussoppaan ja mahdolliseen Rodgersin kenkimiseen. Ei vittu, ei AVB voi olla vaihtoehto. Vai olisko se niin, että kolmas kerta Valjussa todensanoo?! Juu ei. Andre Villas-Boas to Liverpool Rumours Slammed by Danny Murphy.

Tästä kohti huomista Basel-peliä ja sehän on Poolille kuolemanpeli.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin, mun mielestä Rafan Liverpoolin yhteyteen on hyvin yksinkertainen ja arkinen eli Rafan vaimo ja kaksi tytärtä asuvat edelleen Liverpoolissa. Tämä on tuotu monien saittien kirjoituksissa ilmi, jotka ovat spekuloineet ja huhuilleet Poolin valmennusasioilla tässä viime aikoina. Ja eiköhän Rafa ole käynytkin kauden aikana Liverpoolissa moikkaamassa perhettä. Voisin näin äkkiseltään kuvitella, että tähän ei tarvitse miettiä sen kummempaa salaliittoteoriaa.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kolme seuraavaa peliä viitoittavat koko kautta ja valmentajatilannettakin (uskoisin). Tänään vastassa Basel, josta on revittävä voitto, muu tulos ei kelpaa. Ennen joulua kaksi kovaa valioliigapeliä tulossa. Sunnuntaipelejä molemmat. 13.12. klo 15.30 vieraissa ManU ja 21.12. klo 18 kotona Arsenal. Voitto kaikista, ja elämä hymyilee... noh, edes kaksi voittoa ja tasuri naapurikaupungista olisi nannaa. Viimeaikaisilla esityksillä tosin tulee turpaan kaikissa kolmessa pelissä (tai nihkeä tasuri tänään). Elämme mielenkiintoisia aikoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös