Liverpool FC 2014–2015

  • 170 130
  • 1 011

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Tuossa Sturridgen kohdalla tehdään kyllä jotain nyt niin täydellisen väärin kuin vaan voidaan seurankin puolelta. Ei ole ensimmäinen kerta kun mies loukkaantuu uudelleen palattuaan toipilaana treeneihin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joku voisi todeta, että täällä Poolin osiossa on ollut jo pidempään hiljaista kuin Poolin pistesarakkeessa, mutta välillä tässä täytyy avautua täällä, jotta mielenterveys säilyy. Tai osa Poolia koskevista nettiuutisista on kyllä sellaista luettavaa, että sekin osio täytyisi jättää kokonaan rauhaan. Seuraavassa jotain kattausta.

Rodgersin ajatuksia on ajoittain erittäin vaikea ymmärtää. Selittääkö tämä osaltaan Poolin tilannetta? Olisiko sittenkin niin, että FSG:n tulisi toimia.
LFC offer £10m star £6m deal after BR calls him 'one of the best in the world'. Mistake?

Rodgersin seuraajasta tuli aika tasainen skaba.
Benitez vs. Klopp: Who should replace BR? LFC fans give their verdict & the winner is

Harry Redknappin nimen nostaminen esiin tässä yhteydessä on jo itsessään karmaiseva rikos. Huhut on huhuja, mutta Arryn nimen mainitseminen edes leikillään on sen tason juttu, että siitä pitäisi saada häkkiä välittömästi.
Next LFC Manager? - 'Fantastic' Prem boss now shock 2nd favourite to replace BR

Kloppin mietteitä tulevaisuudestaan.
"Call me": Jurgen Klopp drops hint that he wants to manage in...

StevieG:n seuraava osoite?
Reports: Liverpool captain Steven Gerrard linked with New York Cosmos switch

Poolin rosterin muuttaminen viime kauden Sotoniksi jatkuu?
Next Transfer? LFC keen to sign £15m star who's 'one of the best in 15...

Rickie Lambert tulee saamaan muutaman minuutin peliaikaa Palacea vastaan? Ja alla Pooli avaus peliin?
Brendan Rodgers confirms Rickie Lambert will “feature heavily” against Crystal Palace
Rodgers Makes 3 Changes: Predicted Liverpool Starting XI To Face Crystal Palace

Lucas lähtee tammikuussa Poolista?
Lucas Leiva’s agent admits Liverpool midfielder could move on in January transfer window

Pakko on myös hieman purnata tuosta Poolin medical staffista eli miten vitussa ne voi hoitaa hommansa niin, että Sturre onkin heti taas putkeen loukissa loppu vuoden?! Joku ei nyt täsmää, oliskohan sillä(kin) osastolla henkilövaihdosten aika. Toisaalta, mikä niissä Sturren klabbeissa mättää? Eihän Littikään ollut helvetti noin usein paskana vielä tuossa iässä!!?

Mitäköhän tuosta Palace-pelistä pitäisi odottaa Poolin osalta? Se on selvää, että Pool tarvitsee kolme pistettä, mutta kaiketi mielekkäintä olisi nähdä Poolin hoitavan ne kolme pistettä pirteällä ja vakuuttavalla peli-ilmeellä. Viime toukokuussa samainen peli päättyi tunnetusti 0-3 johdon menettämisen jälkeen 3-3, mutta nyt Pool tuskin tekee yhdessä pelissä kolmea maalia, päästää kyllä jopa voi. No onneksi itsellä on päällekkäistä menoa pelin aikaan, joten peli boksille ja lopputuloksen kuultua voi sitten miettiä, että mitä nappia painaa illalla kakesta, kun istahtaa töllön ääreen.

Ja eiku nukkumaan.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Muutamat juorut vielä ennen iltapäivän peliä.

Balo ei pelaa Palacea vastaan. Balotelli Misses Out On Palace Trip, Goes To The Boxing Instead. No nyt siinä on sitten muilla mahdollisuus näyttää eli Borini-Lambert kaksikolla. Tuosta kaksikosta Lambert saattaa lähteä tammikuussa takaisin Sotoniin. Could Liverpool striker Rickie Lambert make a sensational return to Southampton?

Tammikuun ikkunassa Poolissa siis varmaankin jotain tapahtuu ja tässä voisi olla pari Rodgersin seuraavaa nokitusta. Nathan Redmond Norwichista huudettu, tähän on paha sanoa mitään, kun ei ole noita pelejä tullut nähtyä, että millainen peluri mahdollisesti voisi Anfieldillä juoksennella. EXCLUSIVE: Liverpool preparing £10m move for Norwich's Nathan Redmond to RESCUE season

Saido Berahino on ehkä muutaman muunkin seuran tarkkailun alla, mutta Rodgersin papereissa tämä nimi saattaa olla siellä ylimpänä. LFC's Top Target: BR pushing to sign 'unbelievable' £25m striker to replace Sturridge

Se, että onko Rodgers sitten enää tammikuussa tekemässä enää yhtäkään ostosta Poolin piikkiin, onkin asia erikseen. Liverpool Losing Patience With Main Man, Owner Isn't Happy -Reports. Rahaa on palanut, eikä se ole tuonut laadukasta tekemistä kentälle pelistä peliin, ainakaan vielä. £210m on aika iso summa. Why are Liverpool still struggling when Brendan Rodgers has spent £210MILLION on new players? Ja sanoiko toi Rodgers kesällä jotain siihen suuntaan, että £100m ja mestaruus tulee, tai sitten muistan edelleen väärin. Jotkut epäilivät Balon hankkimisen yhteydessä, että mies saattaa rikkoa joukkueen kemian, mutta ei ehkä tällä tavalla, jota nyt huhuillaan. Report: Liverpool players unhappy with Mario Balotelli selection. Mikä on totta ja mikä ei, mutta ei nämä jutut hyvää tee joukkueen kemialle.

Kolme pistettä Selhurstiltä olisi varmaankin aika monen mieleen.

E. Poolin avaus tänään Palacea vastaan

Mignolet, Manquillo, Skrtel, Lovren, Johnson, Gerrard, Allen, Lallana, Coutinho, Sterling, Lambert.
 
Viimeksi muokattu:

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Kolme pistettä tänään tekisi gutaa, mutta ei ole mitenkään kirkossa kuulutettu. Missähän Henderson on? Keskiviikkona on Mestareiden liigassa Ludogorets vieraissa, joten säästelläänköhän miestä sinne?
Niinpä, maaleja tekevää hyökkääjää kaivataan, ja hauskintahan olisi jos sellainen löytyisi omista riveistä, mutta kun ainakaan nyt ei löydy niin olisiko tammikuussa ostoksilla käynnin paikka...? Ja jos, niin sellainen peluri josta olisi apua tässä ja nyt, eikä lupausta joka on parhaimmillaan kolmen vuoden kuluttua?
 

Reds72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Tylsä. Umpitylsä. Munaton.
Siinä kiteytettynä tämän kauden Liverpool.
Alussa luulin että tulisi hieman erilainen peli, mutta aika nopeasti matsi kääntyi samaksi mitättömäksi nuhjaamiseksi, mitä se on ollut koko kauden.
Ja jokaisessa matsissa tulee tuollainen aivan käsittämätön perseily kuin Palacen 2-1 johtomaalissa. Ledley oli yksinään rankkarialueen keskellä neljän Poolin miehen ihastellessa tapahtumia.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eiköhän se ollut sitten siinä. Rodgersin valmennuskausi Poolissa meinaan. Koskakohan ilmoitus julkistetaan? Tähän ratkaisuun on päädytty yhteisymmärryksessä...

Tossa toisessa maalissa Lovren konttasi hienosti ja siitä se maali lähti kehittymään. Aikas lailla kyllä sellainen HMV-esitys jälleen tosiaan Poolilta ja top-4 on jälleen yhden pelin verran kauempana toteutumisestaan. Kova saa olla se koutsi, joka Poolin tosta nostaa jaloilleen. Pool ei ole vielä näköjään edes ihan pohjalla, mutta kauheasti tuossa ei ole enää varaakaan. Melkoista myllerrystä on odotettavissa. Ja paskaa sataa, se on varma!

En uskonut Suarezin lähtö vaikuttaa noin suuresti Poolin pelaamiseen. Johtajuutta tarvittaisiin kentällä, mutta kaikki oli tänään yhtä harmaata massaa.

FSG, toimikaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Tilastojen maukaan Liverpoolin ainoa laukausi kohti CP:n maalia oli Lambertin maali. Itse kyllä väitän, että Borini laukoi noin 35 metristä pelin lopussa löysän pallon kohti maalia, jonka Speroni torjui. Hävittiin paremmalle ja nälkäisemmälle joukkueelle, jonka iso tähti oli Yannick Bolasie.

Pian taistellaan sarjapaikasta, jos peliesitys ei parane.
 

zuuzo97

Jäsen
Kupla puhkesi

Jos ei osata puolustaa laadukkaasti, silloin harvemmin myöskään hyökätään kovin laadukkaasti. Tästä poikkeuksena viime kausi, jolloin Poolin hyökkäys oli niin huikealla tasolla, että isot puolustuspelin ongelmat jäivät sen varjoon. Nyt hyökkääminen on ollut vaisumpaa ja puolustaminen jos ei jopa huonompaa niin ainakin samalla tasolla kuin viime kaudella. Nyt nuo pienetkin virheet omassa päässä vaikuttaa niin perhanasti myös tohon hyökkäyspelaamiseen että vaikeeta on. Peli on jatkumoa, kaikki vaikuttaa kaikkeen jne.

Hyökkäyspäähän kyllä hankittiin läjä pelaajia, ja hyökkäyspelaaminen on ollut Rodgersin pääpainona koko kauden - puolustuspelin kustannuksella. Viime kaudella tää vielä toimi, mutta nyt kupla on puhjennut. Puolustusepelaaminen on ihan perusjutuista lähtien niin heikkoa, että vaikeeta siinä on yrittää sen jälkeen hyökätä.

Rodgers out!
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
No niin, tappiohan siinä tuli, joka pelissä menee se kaksi-kolme omiin... alkaa olla usko koetuksella tämän kauden suhteen. Jotain tarttis tehdä, mutta mitä? Rodgersin potkut olisi helppo ratkaisu, mutta onko siitäkään apua kun joukkueen peli on noin sekaisin? Pitäisikö alakerrassa kokeilla jotain uutta, vaikkapa Toure-Sakho -paria, ihan vain joukkueen herättämiseksi? Tai Emre Can keskikentän pohjalle? Jännä nähdä miten kauan Rodgers saa tätä menoa jatkaa, onko keskiviikon Ludogorets -ottelu viimeinen näytönpaikka, vai katsotaanko tammikuun siirtoikkuna ja kevätkausi? Paras lääke olisi pari-kolme voittoa putkeen, ja kaikki näyttäisi taas ihan erilaiselta. Newcastle uskoi manageriinsa vaikealla alkukaudella ja joukkue on nyt huikeassa liidossa, mitenkähän Poolissa...
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jostain kumman syystä Pool ja Rodgers on joutunut leikkimielisen ivailun kohteeksi ympäri nettiä. Tässä yksi esimerkki. Childish? Yes. Silly? Yes. Here’s Brendan Rodgers doing the David Brent dance…

Tuolla netin syövereissä tuli vastaan myös tuo Rodgers ja £100m -setti, jota muistelin, hieman päin persettä. Yhdessä twiitissä se oli: Brendan Rodgers on Tottenham last season: "When you spend £100m, you should be winning the league". Ettei se nyt vaan osuisi sillä tavalla sattuvasti omille ballseille...

Tässä otteluanalyysissä Rodgers on kyllä aika oikeassa. Brendan Rodgers slams Liverpool effort: 'We have no one to blame but... Ongelma on se perinteinen eli aikaa ei ole mihinkään kummempaan tuumaustaukoon ja settien uudelleen järjestelyyn, kun seuraava peli puskee päälle jatkuvasti nopealla tahdilla. Jollain toi negatiivinen kierre on vaan katkaistava. Mun näkemys on se, että Rodgers ei sitä pysty yksinään tekemään, vaan jotain muutosta valmennustiimiin on tehtävä, tai Rodgers potkittava pellolle. Uskaltaisiko Rodgersille antaa vielä varoja siirtoihin tammikuussa, jo tuon tuhlatun £210m lisäksi, kun tiedetään, mitä Pool on sillä summalla vastineeksi saanut. Tai mitä Rodgers on saanut tuosta materiaalista revityksi irti.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/brendan-rodgers-slams-liverpool-effort-4680336
Hei, se on silti vaan jalkapalloo!
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Huhhuijaata... Ei näytä tosiaan hyvin menevän tällä hetkellä. Nyt ei jaksa edes alkaa matsia kelailemaan mistään, mutta ilmeisesti siellä ei ole muutaman viikon aikana mikään muuttunutkaan. Vielä en jaksa Rodgersin potkuihin uskoa mutta ehkä sitten jos sama tahti jatkuu tammikuussakin.

Onneksi on porukalla vasta 10 hirveä nurin ja 5 juoksemassa niin ei vielä muutamaan viikkoon tartte kiduttaa itseään telkkarin äärellä muuten kuin noissa viikkomatseissa.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pakko on vielä muutama setti laittaa ilmoille, mutta seuraavan kerran kirjoitan tähän osioon yhtään mitään vasta, kun Pool on ottanut kaksi peräkkäistä voittoa Valjussa. Ei sen ainakaan paperilla pitäisi olla mahdotonta lyhyehkölläkin aikavälillä.

Pool ja etenkin Rodgers on saanut paljon hilpeitä twiittejä aikaan esityksillään ja aika monella on ihan hyviäkin pointteja noissa twiiteissä. Seuraavassa muutamia sivuja, joissa koosteita näistä heitoista. Twitter reacts to Liverpool’s loss against Crystal Palace. Osa haluaa BR:n lähtevän managerin tehtävistä. Liverpool fans call for Brendan Rodgers to LEAVE CLUB after Crystal Palace defeat. Kaikki eivät ollet myöskään tyytyväisiä StevieG:n esitykseen. Twitter reacts to Steven Gerrard’s performance against Crystal Palace. Osansa saavat myös mm. fanit ja silloinhan sitä lokaa tulee muilta, kun toisilla menee "ei niin hyvin". Aika moni muistaa "Football Genius" -heitot viime kaudelta. Who is laughing now?

Syitä Poolin lamaan etsitään varmaan lehdistön lisäksi monessa pubissa, mutta tässä yksi heitto ns. lehdistön puolelta. Is this Liverpool's biggest problem this season?

Myös Carra on jälleen ilmaissut omia näkemyksiään Poolin peliesityksiin liittyen. Watch Carragher blast former team Liverpool after shock Palace loss.

Brad Jones osaa jo ottaa ainakin oman roolinsa Poolissa rennosti. Ei siinä yksi heikohko tulos Palacen vieraana hetkauta penkillä. Brad Jones caught sleeping on Liverpool bench during Crystal Palace defeat.

Viimenen sammuttaa valot.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Jos oikein ymmärsin, niin siellä linkissä Carra toivoo neljää-viittä uutta pelaajaa tammikuussa, saapa nähdä... mielenkiintoinen myös tuo toinen linkki, jossa epäiltiin joukkueen vaikeuden johtuvan vaatimustason puutteesta, siitä että kentällä ei anneta kaikkea, eli että joukkue on päässyt 'mukavoitumaan' liiaksi.
Kyllähän tuo epäonnistumisten ja vaikeuksien kierre johtuu varmasti monesta tekijästä, pelaajat alisuorittavat, hankinnat eivät yllä samalle tasolle kuin edelliskaudella vanhoissa seuroissaan, ja siellä taitaa olla aikamoinen gorilla monen pelaajan selässä...
 

Tunnelmapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Wild, Ducks
Nyt alkaa pinna kiristyyn, hieno viime kausi on enää vain muisto ja peli täyttä kuraa. Pelkäänpä että keskiviikkona Ludogorets hoitelee kotonaan Livepoolin lammaslauman ja moinen nöyryytys jää Rodgersin viimeiseksi Liverpoolin peräsimessä. Vaikka parhaimmillaan BRn alaisuudessa Pool on pelannut upeaa hyökkäysvoittoista peliä, on 200 miljoonan euron hukkaan sijoittaminen ja nykyinen aneeminen peli-ilme kyllin vakavia seikkoja aiheuttamaan hänelle potkun persuuksille. Jotain herätystä tuo joukkue kaipaa ja koska eurot ei (ainakaan enää, heh heh) riitä koko joukkueen vaihtamiseen, on halvempaa vaihtaa valmentajaa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kyllä tässä mieleen vaan tulee että miksi... Miksi ei saatu sitä sitä kauan odotettua liiga-mestaruutta viime kaudella. Tämä rämpiminen olisi paljon helpompi kestää kannun jälkeen (vaikkei se tietenkään sallittua tällä panostuksella koskaan ole).

Voi olla että Rodgersin loppu häämöttää Poolissa kyllä tällä viimeaikaisella tahdilla. Tästä tuli välikausi enivei.
 
Viimeksi muokattu:

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
No niin, tänään sitten Ludogorets vieraissa. Jotenkin sitä toivoo/odottaa, että joukkue tekisi ryhtiliikkeen ja hakee tärkeän voiton, parantaa yhä peliään lauantaina Stokea vastaan ja pelaa hyvän joulukuun, tammikuussa sitten Sturre takaisin ja pari täsmäostosta... tai sitten Ludogorets näkee hetkensä koittaneen ja iskee lujaa epävarmaan vierasjoukkueeseen... katsotaan miten käy.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
2-2 se sitten päättyi kotijoukkueen loppuhetkien tasoituksella. Tasoitus kyllä roikkuikin ilmassa lähes koko toisen jakson. Jos eilisestä hakee positiivista niin tasurilla säilyi vielä jatkopaikkaan mahdollisuudet. Toki se vaatii onnistumisen Baselia vastaan joka näyttää kyllä pelottavan dynaamiselta porukalta (kukapa ei tällä hetkellä näyttäisi) verrattuna Liverpooliin.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
No niin, tasuri Ludogoretsin vieraana. Huonoa: maali omaan päähän heti ottelun alkuun, ja vastustajan päästäminen lopussa tasoihin huonolla puolustamisella kulmapotkussa. Hyvää: Lambert lunastaa takaisin häneen sijoitettuja puntia, Hendon paluu, nousu tappioasemasta johtoon, jatkopaikka vielä omissa käsissä.
Tämän päivän Urheilulehdessä spekuloitiin Saido Berahinon siirrolla Anfieldille. 21-vuotias WBA:n pelaaja on tehnyt seitsemän maalia tällä kaudella, ja ilmeisesti sopisi liikkumisellaan joukkueeseen paremmin kuin nykyiset hyökkääjät. Saapa nähdä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hyvää: Lambert lunastaa takaisin häneen sijoitettuja puntia, Hendon paluu, nousu tappioasemasta johtoon, jatkopaikka vielä omissa käsissä.
Tämän päivän Urheilulehdessä spekuloitiin Saido Berahinon siirrolla Anfieldille. 21-vuotias WBA:n pelaaja on tehnyt seitsemän maalia tällä kaudella, ja ilmeisesti sopisi liikkumisellaan joukkueeseen paremmin kuin nykyiset hyökkääjät. Saapa nähdä.
Lambert on Liverpoolin paras hyökkääjä tällä hetkellä eikä mieheen paljon puntia laitettukaan. Lunastaa nuo rahat jo kentälle pääsemällä. Toivottavasti miehellä alkaisi kulkea paremmin nyt kun alkukauden takalukko näyttäisi vähän auenneen.

http://www.bbc.com/news/uk-england-birmingham-30191918
Berahinoa on huhuttu noissa brittilehdissäkin, mutta hallaa mies itselleen tekee yhdistämällä ryyppäilyn ja autoilun.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Liverpool-Stoke pelissä oli todellakin kaksi puoliaikaa. Unettavan ensimmäisen puoliajan jälkeen, jossa laukaukset kohti maalia olivat 0-0, pelattiin iloinen toinen puoliaika. Ottelu olisi saattanut päättyä koti- tai vierasvoittoon ja tasapeli oli pitkään kaikkein todennäköisin vaihtoehto lopputulokseksi. Liverpoolin onneksi pelin lopussa Johnson uhrasi itsensä, sai potkun päähän, mutta pukkasi samaan aikaan pallon Stoken maaliin. Toisella puoliajalla Liverpoolin hyökkäyspeli pääsi vauhtiin ja peliesitys muistutti osan aikaa jopa kauden 13-14 tasoa, vain maalit jäivät uupumaan. Se ei ole tietysti ihme, kun nyt maalintekoa yrittävät vastustajan maalin edessä mm. Lucas, Henderson ja Lambert, eikä Suarez ja Sturridge. Stoken Bojan laukoi tolppaan ja kerran Sterling pysäytti kulman jälkitilanteen omalta maaliviivalta. 3 pistettä voitettuna on kuitenkin hyvä jatkaa tiistain Leicester-vieraspeliin. Rodgerskin voi hengittää vähän rauhallisemmin edes pari päivää.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Eihän tuo kovin hyvää kuvaa hankinnoista / pelaajakauppojen onnistumisesta anna, kun 80M£ ukot istuvat penkillä. Ja kuinka joukkue reagoi? Ottaa voiton ja pitää nollan omassa päässä. Vasemman laitapuolustajan paikasta kisaavat siis Enrique, Manquillo, Moreno ja Flanagan? Olikohan Gerrardin penkittämisen syy ihan vain lepuuttaminen, vai yritettiinkö vähän ravistella joukkuetta? Voi olla sekä että.
Katselin kohokohdat netistä, sen perusteella kummallakin oli paikkansa. Siellähän alettiin tosiaan nähdä jo Suarezmaisia juoksuja, ja Sterling seisoi jetsulleen oikeassa paikassa oman tolpan vieressä. Tällä viikolla siis tasuri Ludogoretsista, voitto kotona Stokesta ja nollapeli. Jospa se tästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös