Liverpool FC 2014–2015

  • 170 130
  • 1 011

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En olisi uskonut koskaan näkeväni päivää, jolloin Liverpool FC lähtee peliin valmiiksi luovuttaneena.
Onneksi olen töissä, niin ei tarvitse katsoa tuota teurastusta.

Tästä sokaistuneena Real pelailee vain koko matsin ja aika tylsän esityksen jälkeen Pool häviää vain 1-0. Oli niin tylsää pelaamista, että paljon enemmän tuli seurattua töllön puolelta tota Juve-Oly -peliä, jossa sentään tuli maaleja. Raul jatkaa edelleen CL:n maalipörssin kärjessä.

Stätsit menee pelistä vahvasti Realille, mutta kyllähän Pool ajoittain jotain yritti, ja paljolti se yrittämiseksi jäikin. Pallonhallinta Realille 58%, maalintekoyritykset Realille 27-4, maalia kohti 9-1, siinäpä se.

Jatkon suhteen Poolilla on kaikki vielä omissa käsissä, mutta voittoja se vaatii, ja niitä maaleja. Ensin on Ludo vieraissa ja lopuksi Basel Anfieldillä. Ei pitäisi olla Poolille mahdoton tehtävä, mutta silti tolla jengillä aivan kaikki on mahdollista. Peli kerrallaan, tai jotain.

Mitäköhän Rodgers keksii Chelskiä vastaan?
 

Mapo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pool, Blackhawks
Ei tuo esitys hävennyt sitten yhtään yhdellekkään tämän kauden pelille, pikemminkin päinvastoin. Toki viimeneljänneksellä oli edelleen kovin saamatonta. Hyvin ne taisteli ja Travellin´ Kop aivan liekeissä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Real Madrid hutiloi maalipaikoissa ja välillä Mignolet teki loistavia torjuntoja. Jotenkin näytti, että Liverpoolin avaus ei innostanut Real Madridia pelaamaan ihan 100%:n tehoilla, kun pienellä säästöliekilläkin jäi Madridiin 3 pistettä. Tamin sanoin 95%:n suorituksella tulee 50%:n tulos, joka nyt oli vain 1-0 voitto kotijoukkueelle. Kolo Toure oli myönteinen yllätys, että kesti vauhdissa mukana noinkin hyvin kuin onnistui. Mignolet oli loistava, toistettakoon. Joukkue teki sen mihin kykeni, mutta Borinista ei kyllä ole maalintekijäksi Real Madridin puolustusta vastaan muuten kuin tuurilla ja hänen varaansa jätettiin koko kärkipelaaminen.

Jos nyt hävitään kotona lauantaina Chelsealle, niin Rodgers on nähnyt nämä tämän viikon kaksi peliä jo etukäteen toivottomiksi nyky-Liverpoolille tai on pikkuisen pihalla hommistaan juuri nyt.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Siinähän on sitten pienen miettimisen paikka, jos kerran kakkosmiehistö pelaa Real Madridia vastaan yhtä kelvollisesti kuin ykkösmiehistö Hulleja ja West Hameja vastaan? Joskin Madrid ei ilmeisesti ihan täysillä päälle painanutkaan... pitäisikö alkaa katselemaan tammikuun siirtoikkunaa silmälläpitäen nopeaa hyökkääjää jonka vahvuuksiin kuuluu linjojen taakse juoksu, vai odotetaanko Sturridgen paranemista ja/tai Balotellin/Lallanan/Lambertin (Borinin?) löytävän maalisuonen?
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Paras peli, minkä olen Kololta nähnyt. Markovic oli parempi kuin Balotelli. Siihen ei tosin tällä hetkellä paljon vaadita. Äijä on ihan umpisolmussa vissiin päänsä kanssa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kolo oli tosiaan pirtsakka. Apaattistahan tuo pelaaminen kaikkiaan on tällä hetkellä. Oli kentällä sitten ykköset tai kakkoset. Onko tuo jatkopaikkakaan enää omissa käsissä jos Basel yllättää Realin jolla ei paljon panosta enää olekaan? Pahoin pelkään että lohkojen jälkeen saadaan keskittyä muihin karkeloihin kun ei tuo Ludogoretskaan mikään helppo vastus ole.

Chelseaa vastaan olisi hieman pottuja viime keväältä ja Liverpool voisi yllättää jos asenne on kohdallaan. Taitoneppailu kyllä hävitään vertailussa sinisille.

Siirtoikkunaan on vielä pitkä matka ja luulen kyllä muutenkin että ihan hirveästi ei laiteta puntiakaan liikkeelle ilman myyntejä. Eiköhän FSG pistä nyt Rodgersin näyttämään kykynsä näillä ketä on hankittu. Vielä en jaksa uusia pelaajia teilata vaikka huolestuttavia otteita muutamilla on ollutkin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Chelsea-pelin jälkeen on maaottelutauko. Sen jälkeen kohdataan Crystal P (v, 23.11), Ludo (v, 26.11), Stoke (k. 29.11), Leicester (v. 2.12), Sunderland (k. 6.12) ja Basel (k. 9.12). Peleistä 4 on siis Valioliigaa ja 2 CL-peliä. 6 ottelua 17 päivässä ja oletettavasti koko kauden suunta näkyy, kun on pelattu nuo pelit, koska ne ovat kaikki voitettavissa, jos päästään yhtään lähelle sitä tasoa, jolla Liverpoolin joukkueen tulisi pelata koko ajan.

Mourinho laittaa Chelsean taas prässäämään tiukasti Liverpoolia ihan ylhäältä saakka ja pahoin pelkään, että ne ei pelaa kaunista fudista, mutta vievät 3 pistettä mukanaan, vaikka toivon tietysti olevani väärässä. koska joskus nekin häviää ja peli aloitetaan 0-0 tilanteesta.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kolo oli tosiaan pirtsakka. Apaattistahan tuo pelaaminen kaikkiaan on tällä hetkellä. Oli kentällä sitten ykköset tai kakkoset. Onko tuo jatkopaikkakaan enää omissa käsissä jos Basel yllättää Realin jolla ei paljon panosta enää olekaan?

Eiköhän Real sentään murskaa Baselin. Ronaldolla on nyt 70 maalia mestareiden Liigassa, Messillä ja Raoulilla 71, joten Ronaldo hakee vähintään hattutemppua päästäkseen yksin kärkeen ja sen myötä Basel kyllä kaatuu, onnistui hän eli ei.

Hyökkäys peli ei kyllä tällä hetkellä ole sitä mitä pitäisi. Sturridgea huutaa, mutta auttaako sekään?
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hyökkäys peli ei kyllä tällä hetkellä ole sitä mitä pitäisi. Sturridgea huutaa, mutta auttaako sekään?
Niin tuo huutaa. Ei tällä hetkellä ole piikissä pelaajaa joka rikkoisi vastustajan rivejä liikkeellään. Toki sekään ei välttämättä auta siihen että pelaajilta puuttuu keinot ja itseluottamus mennä yksykkösissäkään vastustajan ohi.

Koko joukkueen lisäksi harmittaa myös Dannyn puolesta melkein enemmän ettei hän tunnu kestävän kasassa yhtäkään kautta.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Niin tuo huutaa. Ei tällä hetkellä ole piikissä pelaajaa joka rikkoisi vastustajan rivejä liikkeellään. Toki sekään ei välttämättä auta siihen että pelaajilta puuttuu keinot ja itseluottamus mennä yksykkösissäkään vastustajan ohi.

Koko joukkueen lisäksi harmittaa myös Dannyn puolesta melkein enemmän ettei hän tunnu kestävän kasassa yhtäkään kautta.

Senpä takia juuri aiemmin spekuloin, että pitääkö tammikuussa mennä siirtomarkkinoille etsimään hyökkääjää joka osaa juoksuillaan tehdä tilaa itselle ja muille. Sturridge on joka kausi ison osan loukkaantuneena, eivätkä hankinnat ole vakuuttaneet. Tosin kesällä paloi sen verran puntia uusiin pelaajiin, että tuskinpa kauheasti on pelimerkkejä käytettävissä tammikuussa. Sitä paitsi uuden hyökkääjän hankintahan olisi paitsi epäluottamuslause nykyisille hyökkääjille, myös Rodgersilta merkki siitä, että hän itse epäonnistui kesän pelaajakaupoissa. Joten Sturridgen paluuta odotellessa...?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jos hankitaan tammikuussa 2015 hyökkääjä, niin se voisi olla ehkä Etoon tyylinen palkkasoturi, ainakin aluksi lyhyellä sopimuksella, koska kesällä 2014 hankittiin myös Divock Origi (£10m), joka lainattiin pelaajan entiselle seuralle Lillelle koko kaudeksi 14-15. Sopimukset hyökkääjistä on kaudeksi 15-16 ainakin Sturridgen, Origin ja Lambertin kanssa. Sitten on vielä Balotelli ja Borini, joiden sopimustilannetta en tiedä. Borinin voisi myydä jo tammikuussa, jos joku (hullu ??) haluaa hänestä maksaa edes jotain kelvollista rahaa. Balotelli on oikeasti lähes maailmanluokan kyky, mutta nyt Mariolla ei ole ollut kunnossa pää, eikä fysiikka tai siltä se ainakin näyttää. On paljon Balotellista itsestään kiinni, että nouseeko hän 2-3 vuoden takaiselle tasolleen Liverpoolissa vai onko hänet pakko laittaa kiertoon tammikuussa tai kesällä 2015.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
1,5 tuntia ja Anfieldillä tunnetusti pelataan Liverpool-Chelsea. Saa nähdä millaisen avauksen Rodgers taikoo esiin tänään. Robbie Savage arvailee BBC:n sivuilla, että nyt olisi tällaisen kokoonpanon yritys: Mignolet, Moreno-Toure-Skrtel-Johnson, Gerrard-Can, Lallana-Coutinho-Sterling, Borini.
http://www.bbc.com/sport/0/football/29945991
Itse laittaisin kyllä Canin paikalle Hendersonin ja Borinin tilalle Balotellin, jolle on pakko antaa mahdollisuuksia, ainakin minun mielestäni. Kyllä "sokeakin" super-Mario joskus osuu. Borinilla ei oikein kyvyt riitä huippupeleihin ja Lambert on vain vaihtomies. Henderson jaksaa ainakin taistella ja Caniin en vielä luottaisi Chelseaa vastaan, kun Liverpoolin tämän päivän vastustajalla on kentällä ainoastaan huippupelaajia.

Savage on tehnyt Liverpoolin ongelmista tänä syksynä perusteellisen analyysin, joka on hyvää luettavaa Liverpool-kannattajalle.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Mielenkiintoinen juttu Savagelta, paljon asiaa ja tilastoihin perustuvaa faktaa.
Samaa mieltä Johanneksen kanssa, Henderson voisi korvata Canin ja Balotelli Borinin. Toure voisi jopa aloittaa. Missä muuten Sakho luuraa?

Ainakin livetulokset.comin mukaan aloitus on seuraava: Mignolet, Moreno-Lovren-Skrtel-Johnson, Can-Gerrard, Sterling-Coutinho-Henderson, Balotelli. Näköjään luottoa Lovreniin vielä löytyy, toivottavasti Henderson ei mene laidalla hukkaan. Katsotaan, katsotaan...
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
Se oli sitten sellainen peli, toisen kerran peräkkäin valjussa peli ratkesi Morenon ystävällisesti vastustajalle lahjoittamaan maaliin, joten jokohan olisi aika pistää Morenokin hetkeksi penkillä miettimään syntyjä syviä? Kyllähän tuo lopulta meni niin kuin odotettua, vaikka pelin alku antoikin lupauksia paremmasta. Puolustus ollut omasta mielestäni viime peleissä selkeästi parempaa kuin alkukaudesta, mikä ei tosin hirveästi lohduta kun se on tullut aivan sysipaskan hyökkäämisen kustannuksella. Milloinkohan BR löytäisi näihin kahteen edes jonkinlaisen tasapainon? Mielestäni tuo keskikenttä huutaa Hendon ja kapun vierelle yhtä kaveria joka osaisi antaa oivaltavia syöttöjä ja rakentaa peliä eteenpäin, voisiko se sitten olla Lallana tai voisiko Coutinhon tiputtaa siihen rooliin, en tiedä? Viime kaudellahan juuri Coutinho nähtiin usein hakemassa palloja melko alhaalta. Can ei siihen vielä ole valmis vaikka tänään ihan hyvin pelasikin ja Allenin suhteen olen menettänyt toivoni jo kauan sitten. Balo jälleen tutun näkymätön, vaikka sen verran sanottava ettei sitä tällä kertaa voi pistää aivan Balotellin piikkiin, niin vähän palloja onnistuttiin ylös saamaan ettei niistä olisi edes gerd muller maalannut. Nyt maajoukkuetauolle, toivottavasti BR saa edes jotain konkreettista aikaan sinä aikana. Kauankos muuten Sturrella vielä oli lähtökohtaisesti pakkolomaa jäljellä?
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Olihan tuo peli taas melkoista paskaa, joskaan ei niin kamalaa kuin usein tällä kaudella.
Viheltämättä jäänyt rankkari (Cahillin käsivirhe lopussa) vähän kaivertaa sisintä, mutta kaiken kaikkiaan muoviseuran voitto ei ollut vääryys.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Joo, ei ollut Chelsean voitto vääryys, mutta ottaahan tuo päähän. Can oli hyvä, jopa Johnsonkin välillä, Ja en syytä Morenoa, vaikea pallo reiteen, ei
tuossa tilanteessa Jeesuskaan olisi ehtinyt regoida tuon kummemmin. Harmi että kaikki huonot hetket sattuu nyt yhdelle tyypille. Hendo oli kyllä taas ihan yössä. Taso on kyllä romahtanut viime kaudesta, Coutinho oli paras eka jaksolla, mutta myi itsensä halvalla voittomaalissa. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että valoa on tunnelin päässä. Balotellista ei ole mihinkään, jossain vaiheessa pekitys, toivottavasti pian. Tänään oli turha pistää korkeita keskityspalloja, vastustajalla oli ilmaherruus, Ja koko pelin tuntui siltä, että vihulainen otti ketterämmin kaikki kakkospallot. Liikettä pitäsisi saada hyökkäykseen. Ajatustenvirtaa...
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Lupaava alku, mutta pelkkä luu jäi taas käteen... Emre Can taisi sittenkin olla avauskokoonpanon arvoinen ja täyttää paikkansa hyvin? Sehän kuulostaa hyvältä, miehestä voi olla paljon iloa tulevina kausina. Urheilulehden liigaliitteessä ennen kauden alkua sanottiin jotenkin niin, että tällä kaudella Liverpool ottaa askeleen taakse jotta voi ottaa jatkossa kaksi eteen, ja siltähän tuo alkaa nyt vaikuttaa. Mukava kuulla jos valoa alkaa näkyä tunnelin päässä, sitä mukaa jos/kun puolustus tiivistyy on myös Sturren paluu koko ajan lähempänä. Harmi vain, että yhden pelaajan paluuta pitää odottaa kuin kuuta nousevaa, ja laskea niin paljon hänen varaansa...
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
...Balotellin, jolle on pakko antaa mahdollisuuksia, ainakin minun mielestäni. Kyllä "sokeakin" super-Mario joskus osuu. Borinilla ei oikein kyvyt riitä huippupeleihin ja Lambert on vain vaihtomies...

Joo niin näyttää olevan, Lambert siis "vain" vaihtomies. Kysymys kuuluu, että miksi vitussa Rodgers menee ostamaan penkille "vain" vaihtomiehen, joka ei saa peliaikaa oikeastaan ollenkaan. Yhtenä syynä voi tietenkin olla se, että Lambertin kaksi edellistä kautta tuotti Saintsin riveissä Valjussa 15 ja viime kauden 13 maalia. Oliko Rodgers niin ovela, että yritti vain halvalla heikentää Saintsin hyökkäystä, jotta saisi tästä etua Valjun kohtaamisissa? Selvästikään Lambertille ei ole mitään käyttöä Poolissa. Lambertin peliaika on 175 min. ja häntä vähemmän hyökkääjistä on pelannut vain Borini, 138 min. Tosin suhteessa pelattuihin peleihin nähden Lambertilla on vähiten peliaikaa. En ihmettelisi, jos Lambert lähtisi jo tammikuussa ulos, muuten ei pysty säilyttämään majun paikkaansa pitkään.

Kai tolle superMariolle on sitten peliaikaa annettava, vaikka en tiedä, mitä hyötyä siitä Poolille on. Balo on pelannut eniten Poolin hyökkääjistä, tuloksen tietää kaikki. Olennaisimman Poolin hyökkääjistä kertoo se, että hyökkääjien tekemän yhden ainoan maalin on tehnyt Sturre. Jotain Rodgersin kannattaa tammikuussa tehdä hyökkääjistön osalta, jos tohon touhuun haluaa jotain tolkkua. Vai meniskö se vieläkin sekaisemmaksi?! Itse en näe, että Balo tulee tuosta paljoa parantamaan. Täytyyhän sieltä jokunen maali Balolle väkisin tulla tuolla peluuttamisella, mutta muutoin tuo kaipaa toisenlaista hyökkääjää Poolin kärkeen. Tai sitten Poolin hyökkäyspelaaminen täytyy suunnitella Balon mukaan ja häntä tukevaksi.

Hienoa kieltään Rodgersin luotosta omiin hankintoihinsa kertoo Balon ja Lovrenin peluuttaminen. Miehet maksoivat paljon rahaa ja vaikka esitykset eivät varsinaisesti silmää hivele, niin peliaikaa tulee. Kai se on vaan jääräpäisesti heitä peluutettava, jos se sitten jo ensi kaudella alkaisi toimimaan.

Maju-tauon en näe tuovan mitään erikoista parannusta taaskaan Poolin pelaamiseen, kun joukko pelureita on majujen mukana peleissä. Selkeyttä toi Poolin pelaaminen nyt kaipaisi Rodgersin fläpin kautta ja se voisi auttaa, jos Rodgers lähestyisi pelitapaa nykyisen rosterin kautta, joka lienee se oikea tapa. Toisaalta se rosteri on aika paljon jo Rodgersin näköinen, joten jossain mättää Rodgers. Eniten tässä nyt mietityttää toi Rodgersin kyky luoda tosta paljolti muokkaamastaan materiaalista voittava joukkue, kun Suarez ei ole pelastamassa joukkuetta pelaamisellaan ja maaleillaan. Onko siis pelitapa oikea tolle rosterille.

Valjun sarjataulukossa Poolin alapuolella on vähemmän joukkueita kuin yläpuolella. Tällä menolla europelit jää yhden kauden ihmeeksi Poolin osalta. Ja sehän tarkoittaisi taas jotain.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pistetään tänne vähän settiä päivää piristämään.

Huhumaailmasta huhuja koskien mm. Rodgers ja StevieG kaksikkoa. Myös Martin Montoya ollut näissä yhteyksissä esillä. Balo on ehkä kunnossa Palace pelissä, mutta muutoinkin mies on osallisena huhuissa, joskin ei niinkään aktiivisena. Jackson Martinez on yksi kesältä tuttu nimi huhuissa. Myös nuorta verta on jälleen huhuissa mukana, kun Keita Balde Diao on jälleen mukana huhuissa. Ja onhan noita. Näitä on ollut monessa varmassa hevosmiestentietotoimistojen saitissa esillä. Uskoo sitten tarinoihin tahi ei. Ja olisiko Poolin oloisia pelureita vai ei, en tiedä.

Kohtahan se on jo joulu ja sitten taas heti pian sen jälkeen Pool pääsee näyttämään hauista markkinoilla. Huhut on huhuja, edelleen, mutta tosiasia lienee se, että pelkkä Sturren paluu ei yksin Poolia tuosta suosta nosta. Ja pysyyköhän Sturre edes kasassa loppukautta? Taisin jo joskus aiemmin kirjoittaa tästä, mutta toistetaan sama hajatus, eli Poolin (ja Rodgersin) vetovoima. Suurin osa Rodgersin hankinnoista on ollut silkkaa rahan tuhlausta ja edellisellä kaudella Suarez meinasi yksin johdattaa Poolin mestaruuteen. Nyt arki on osoittautunut paljon karummaksi. Kuinka moni pelaaja valitsee Poolin sijasta sellaisen seuran, joka on säännöllisesti CL:ssa, kun Poolin CL-paikka ensi kaudeksi näyttää kaikkea muuta kuin varmalta. Mm. tämä siis osa tuota vetovoimaa. Ainahan siellä taustalla on se fakta, että Pool on ainakin ennen ollut suurseura, jolla on hieno historia. Kuinka pitkälle tuo historia kantaa, onkin jo toinen juttu.

Henk.koht täytyy todeta, että näköpiirissä ei taida olla paljon parempaa luvassa, ellei Rodgers tee muutoksia, tai omistajat. Rodgersin jatkaessa, tuonne Poolin penkille on saatava ainakin se puolustuksen, ja pakkien pääkopan, kuntoon laittava valmentaja, koska nykyisellään se ei vaan toimi. Mahdolliset muutokset rosterissa voivat myös auttaa, mutta pelkästään se ostotapahtuma ja pelaajan pelioikeuksien siirtyminen Poolille ei vielä riitä.

Ihmetellään tässä nyt ensin seuraavia pelejä ja sitä, mihin suuntaan Poolin kurssi osoittaa näin maju-tauon jälkeisten pelien perusteella.

E. Osin siis samaa settiä, mitä edellä Leon ennätti linkittämään.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Itse näen, että mitään ei ole menetetty vielä kauden 15/16 CL-taistelun osalta. En oikein jaksa uskoa, että S`ton pääsee CL:n, vaikka niilla on jo 25 pistettä. En myös usko, että West Ham, Swansea, Stoke tai Newcastle lopulta sijoittuu neljän porukkaan, kun 38 peliä on pelattu. Chelsea vie mestaruuden ilman isoa ihmettä ja ManCity kipuaa toiseksi. Sijat kolme ja neljä ovat vielä täysin auki, kun koko muu ns. isojen porukka on alisuorittanut tähän saakka. Siellä on seuraava viisikko Arsenal (17p), Man Utd (16p) ja Everton, Liverpool ja Tottenham (14p), joiden uskon lopulta ratkovan loput kaksi CL-paikkaa. Nyt pitää vain saada 3 pisteen voittoja ja sen voi Liverpool aloittaa Selhurst Parkilla sunnuntaina, Crystal Palacen vieraana.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo kyllähän se paikka ensi kauden CL:ssa on edelleen Poolin saavutettavissa, mutta se vaatii joukkueelta reilua peliesityksen parantamista. Toisaalta kaikki muutkin pyrkivät samaan.

Poolilla on saumoja, mutta tyhmiin ryssimisiin ei ole juurikaan varaa. Kaikkea ei voi laskea muiden epäonnen varaan, koska tuskin kaikki Poolin edeltä rupeaa totaalisesti konttaamaan. Eikä tällä hetkellä ole tuolta Poolin joukkueelta odotettavissa jotain 11 pelin voittoputkea. Saako Pool pelinsä kuosiin, on oleellisinta.

Poolin uskottavuuden ja tasaisen hyvän menestyksen jatkumon saavuttamiseksi soisi, että Pool löytäisi pelinsä ja selviytyisi Valjussa neljän, tai mielummin kolmen joukkoon. Jotta Pool tuohon tavoitteeseen pääsisi, tarvittavat muutokset on tehtävä onnistuneesti, jos muutoksia tarvitaan.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Rafa on ilmeisen halukas paluuseen Poolin ruoriin ja kertoimetkaan eivät ole ihan suurimmasta päästä tälle vaihtoehdolle tuolla saarilla. Mm. myös Klopp on korkealla veikkauksissa ja äänestyksissä. Tuskin Rodgers vielä kuitenkaan kenkää saa.

Huhuissa Pooliin yhdistettyjen pelaajien kohdalla Pool tulee kohtaamaan ainakin sen faktan, että myös ManU on samoilla apajilla. Mm. Shaqiri on nyt todennut haluavansa siirron tammikuussa, mutta huhuissa ManUn punta pinon oletetaan olevan isompi. Olisiko Shaqiri edes oikean tyyppinen pelaaja Poolin rosteriin, hieman epäilen. Huhuissa Pool kokee olevansa tällä hetkellä vahvoilla Jackson Martinezin siirron suhteen. Onko Martinez sitten sellainen kärki, jollaista Pool tarvitsee? Henk.koht vaikea sanoa, kun hähnyt miehen otteita vaan Kesän MM-skaboissa, mutta onhan toi saldo Portossa kova, 72 maalia 107 otteluun, tai jotain.

Rodgers voi laannuttaa potkuhuhujaan luotsaamalla porukan hyvällä esityksellä voittoon Palacesta. Ne kolme pistettä kyllä taitaa merkitä enemmän. Sitä osaa FSG:n silmissä Rodgersin on vaikeampi korjata hetkessä, joka osoittaa Rodgersin ryssineen kesän siirtoikkunan.

Mancini on kiinnostunut sainaamaan kenties parikin Poolin pelaajaa Interiin, mutta kumpikaan näistä ei ole Balotelli. Tällä suunnalla ei olisi tullut suru, jos Balo olisikin myyty takaisin Italiaan jo tammikuussa. Ja tilalle vaikka halvempaa, mutta Poolin systeemiin sopivampaa ja työholistin(tyyliin Suarez) piirteitä omaavaa jamppaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös