Liverpool FC 2014–2015

  • 169 557
  • 1 011

Betoz

Jäsen
Surullinen päivä Liverpoolin historiassa, mikäli tuo toteutuu.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Mahtavaa! Ai helvetti, mä nautin tästä. Harmi että tuli nimenomaam Pooliin. Olis sopinut paljon "paremmin" vaikka sinne Arsenaliin. Noh, eiköhän tule tekemään kaudella runsaasti palveluksia, sekä karhun, että niitä normaalimpia versioita. :)
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Siis en kai ole ainoa, jonka mielestä Balotellin siirto olisi mahtihomma? Mulkkuhan se on, mutta ei vissiin kaheli. Suarez on kaheli, mutta ei mulkku? Ihan sama, kunhan verkot ovat tötteröllä tarpeeksi usein.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Mario Balotelli - hieno mies ja taatusti kova...

Tosiaan, olisi täysin kahjoa olla hyödyntämättä tuota "Borini + 2m" - mahdollisuutta. Okei, onhan Mario ilotulitemaisen räjähtävä persoona, mutta pirun suurta potentiaalin omaava pelaaja ja takuu varmasti tekee maaleja. Jokaisessa menestyvässä joukkueessa pitää olla se yksi sopivan mulkku tapaus ja olkoon se Poolissa Super-Mario.

Jos ottaa punaisen niin SAS paikkaa ne pelit.

Minä tykkään ja paidan ostan heti kun siirto varmistuu.

Why always Mario?
:D
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis en kai ole ainoa, jonka mielestä Balotellin siirto olisi mahtihomma? Mulkkuhan se on, mutta ei vissiin kaheli. Suarez on kaheli, mutta ei mulkku? Ihan sama, kunhan verkot ovat tötteröllä tarpeeksi usein.

Minä näen tilanteen juuri toisin päin. Kahelihan Balotelli on, mutta en näe niinkään mulkkuna. Mulkkua on käyttää rasismia tai purra vastustajia. Tosin Suarez tuskin oli joukkueen sisällä mulkku.
 

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
Viimeisten vuosien aikana on jalkapallon parissa ollut kaksi pelaajaa joita en ikinä haluaisi lähellekään Poolia, niin kovan oksennusrefleksin saavat aikaiseksi! No tietenkin molempia kuitenkin huhuiltiin kauden alla meille ja nyt toinen sieltä ainakin näyttäisi sitten tulevan. Toivon mukaan ei sentään myös sitä toista!
Vaikea on nähdä positiivisesti tätä siirtoa, en vain ikinä olisi halunnut nähdä Balotellia Liverpoolissa.
Hyväksyn siirron sitten kun kausi on paketissa ja Liverpool kolmen parhaan joukossa!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Balotellin hankinta on tietysti osittain mediapeliä, vaikka täytyy Marion myös onnistua maalinteossa Liverpoolin peleissä ja muutenkin sopeutua Liverpool-joukkueeseen. Saa olla kaheli tai muuten vain pöhkö, kun vain vastaa peliesityksillään toivotusti.

Lontoon porukoiden ja Manchesterin kaksikon kanssa on vaikea kilpailla mediapelissä, ilman jotain Suarezia tai nyt Balotellia. Mario tuo lähes varmasti päivittäistä julkisuutta mediaan, kun hän on yksi pelaaja jalkapallo-maailmassa, jonka kanssa usein sattuu ja tapahtuu, peleissä ja pelien ulkopuolella. "Kaikki Mario-julkisuus sataa lopulta rahaa Liverpoolin kassaan". Ketä jossain kauko-idässä kiinnostaa Liverpoolin kesän 2014 muut hankinnat kuin Balotelli, jonka mm. pelipaitoja myydään aika paljon, myös tulevaisuudessa Liverpool-paitoja. Ostaisitko itse esim. Lallana- vai Balotelli-paidan uusista pelaajista, kysyn vaan, jos olet Liverpool-kannattaja.
 

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
Ostaisitko itse esim. Lallana- vai Balotelli-paidan uusista pelaajista, kysyn vaan, jos olet Liverpool-kannattaja.

Varmasti edellisestä viestistäni voi jo päätellä että mun vastaus olisi helposti Lallana. Onneksi ei ole tarpeellista hankkia paitaa sillä kaapista löyty onneksi Kuninkaan paita numerolla 37 ja se riittää mulle!
Mutta muutaman tunnin pureskeltuani siirtoa... ei tämä nyt välttämättä ihan niin paska juttu olekaan kunhan saadaan miehen keskittyminen pidettyä itse asiassa. Annan miehelle mahdollisuuden, vaikkakin pitkin hampain.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Miä en oikeasti tiedä mitä tästä edes pitäisi ajatella vaikka täysin olen tukemassa sitä jos pelaaja nyt Liverpooliin saapuu. Turha edes luetella kaikkia riskejä tai bonuksia mitä tuo pelaaja voi mukanaan tuoda, kun kaikki ne tietää muutenkin. BR todellakin haluaa näköjään testata noita pelaajakasvatustaitojaan. Saa nähdä miten muokkaa kaverista sellaisen prässiin osallistuvan pelaajan, ja vielä siten että se prässi ei myöhästyneenä lyö yli punaisten muodossa. Pallollisena uskoisin että Balotellista haetaan kärkeen sellaista palloa pitävää ja suojaavaa pelaajaa, joka antaa keskustalle tarvittavan ajan tulla tukemaan hyökkäystä. Tuossahan mies on erittäin hyvä. Lisäksi antaisihan Balotelli myös lisäpelotetta erikoistilanteisiin mitä jo tuossa kirjoituksessani hain ennen kauden alkua.

Varmasti kuitenkin tuon soppariin pitää lisätä kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin hölmöilypykälät, sillä kaverihan on henkisesti Andin vasemman jalan metsästyssaappaan tasolla, mutta ampukoot raketteja kotonaan milloin tahansa, jos mättää maaleja tai järjestelee niitä tarpeeksi. Seurakin olisi kyllä saman saappaan tasolla jos ei Suarezin jälkeen olisi näissä asioissa mitään oppinut. Ja tosiaan kuten mainittukin, niin eihän tuo konkurssi ole jos Fabio Borini ja muutama milli vaihtuisi Balotelliin.

Mitä tulee paitapainatuksiin, niin en ole yhteenkään punapaitaani vielä leimannut pelaajien nimiä, enkä luultavasti leimaakaan. Pelaajilla kun on ikävä taipumus vaihtua usein.
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
Hyvin kaksijakoiset fiilikset. Vaikka, kuten edellä mainittua, jos Borini saadaan kaupaksi niin lähes ilmaiseksi Balohan on tulossa, mutta mutta... Pahimmassa tapauksessa mies kuitenkin on kentällä haluton ja kentän ulkopuolella pistää joukkueen kemioita remonttiin oikein huolella, Suarezin kanssa ei sentään tarvinnut huolehtia siitä ettei omien joukkuekavereiden kanssa tulisi toimeen. Noh, onhan Stevie G ennenkin toiminut "isähahmona" nuorille asenneongelmaisille pelaajille ja Rodgers näyttänyt että osaa käsitellä ongelmatapauksia, näihin kahteen ukkoon on kuitenkin itselläni kova luotto pukukopin puolella. Lisäksi jos Balo vielä suostuu noihin huhuttuihin ehtoihin sopimuksessa, niin näyttää siltä että mies on todellakin lopulta sitoutumassa ihan oikeasti jalkapalloon, mikä on loistava uutinen koska sitä käyttämätöntä potentiaalia löytyy! No, nyt tuli se odotettu hyökkääjä ja ehdottomasti posin kautta tämän siirron osalta, minulle ihan sama mitä hölmöilee kotioloissa jos paukuttaa sen 25 kaappia valioliigassa kauden aikana! Joko nyt olisi sen viimeisen läpimurron paikka, Mario?
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Siis en kai ole ainoa, jonka mielestä Balotellin siirto olisi mahtihomma? Mulkkuhan se on, mutta ei vissiin kaheli. Suarez on kaheli, mutta ei mulkku? Ihan sama, kunhan verkot ovat tötteröllä tarpeeksi usein.

Et ole. Allekirjoitan tekstisi täysin. Pool tarvitsee hyökkääjän, joka pystyy tekemään sen 15 - 20 maalia. Balotelli tähän pystyy, toisin kuin Borini ja Lambert. Mielestäni erittäin hyvä hankinta, koska muut vaihtoehdot ovat tällä hetkellä vähissä. Luotan kapuun ja koutsiin, että saavat Balotellin keskittymään vain olennaiseen eli ratkaisemaan pelejä maaleillaan.
 

Bats

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Ässät, UFC
"En juhli maalejani, koska ne ovat työtäni. Tuulettaako postimies, kun hän jakaa kirjeitä?"

-M. Balotelli
 

Bats

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Ässät, UFC
...ja please, ei Eto´ota Poolin, please
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Balotellin ongelmat eivät niinkään ole kentällä (toki kentälläkin joskus), vaan enemmän kentän ulkopuoliset hullutukset, oman talonsa polttamiset, junnujen darts-tikoilla heittely aikansa kuluksi, treeneistä myöhästymiset, auton pysäköinti mihin sattuu (27 kertaa auto hinattu kaniin), rahojen kanssa elvistelyt jne. Kentällä taso toki vaihtelee parhaimmillaan mahtavuudesta huonoimmillaan löntystelyyn, mutta pitempiä pelikieltoja hän tuskin kerää. Liverpool voi yhtenä suurimmista seuroista tämmöisen riskin kanssa elää ja kemioiden loksahtaessa paikoilleen yli 20 maalia on aivan mahdollista. Mikäli homma ei kentällä toimisikaan, niin lisäkiinnostuksen takia sopimus ei kuitenkaan olisi taloudellisesti katastrofi - päin vastoin.
Mutta saa nähdä saadaanko sopimusta aikaan vai ei. Ilmeisesti henkilökohtaisista ehdoista väännetään parhaillaan.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Liverpool Echon James Pearcen mukaan henkilökohtaiset ehdot on sovittu ja Mario lentää jo tänään medicaliin. Hajanaisia tietoja mediassa sopparissa joiden mukaan palkka olisi väliltä £90k-£110k. Yksi Liverpoolin kallispalkkaisimmista pelaajista on siis Mariosta tulossa. Sääli ettei mies ehdi Etihadin miehistöön mukaan, olisihan tuo ollut hänelle itselleenkin hyvä tapa tehdä paluu valjuun juuri Cityn kotikentällä.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Sääli ettei mies ehdi Etihadin miehistöön mukaan, olisihan tuo ollut hänelle itselleenkin hyvä tapa tehdä paluu valjuun juuri Cityn kotikentällä.

No voi paska.

Sanotaan miehestä mitä tahansa, niin hänellä on kyllä spessu paikka City-kannattajien sydämissä. Standing ovation olisi tullut koko stadikalta kyllä takuulla ja "Ooh, he's a striker, he's good at darts"-chanttia koko rahalla.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ilmeisesti sopimukseen kuuluu nipullinen ehtoja, ymmärrettävästi. No, Brendan ja SG ovat näyttäneet Suarezin kanssa lapsenvahtitaitojaan, joten eiköhän he saa myös tämän vauvan aisoihin. Jos heidän voimavarat riitä, niin palkataan Carra eläkepäiviltä mentoriksi. Myös kylän voima toivottavasti opettaa, Liverpoolissa ei kauan kattella pelleilyä, varsinkaan jos perseilee tehottomasti kentälläkin.

Mielenkiintoinen valinta kyllä myös Balotellilta, Liverpool ei mikään kermaperseinen Milano ja voisiko olla, että umpiluussa sittenkin sykkii myös jonkinlaista aivotoiminnan tapaista, koska tämä voi hyvin Mariolle myös täysosuma.

Eipä voi Rodgersia syyttää ainakaan itsensä helpolla päästämisestä. Megahankinnat ovat loistaneet poissaoloillaan ja sitten kun sellainen hankitaan, niin hankinta tottelee nimeä Mario Balotelli.
 
Viimeksi muokattu:

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ilmeisesti sopimukseen kuuluu nipullinen ehtoja, ymmärrettäväksi. No, Brendan ja SG ovat näyttäneet Suarezin kanssa lapsenvahtitaitojaan, joten eiköhän he saa myös tämän vauvan aisoihin. Jos heidän voimavarat riitä, niin palkataan Carra eläkepäiviltä mentoriksi. Myös kylän voima toivottavasti opettaa, Liverpoolissa ei kauan kattella pelleilyä, varsinkaan jos perseilee tehottomasti kentälläkin.

Mielenkiintoinen valinta kyllä myös Balotellilta, Liverpool ei mikään kermaperseinen Milano ja voisiko olla, että umpiluussa sittenkin sykkii myös jonkinlaista aivotoiminnan tapaista, koska tämä voi hyvin Mariolle myös täysosuma.

Eipä voi Rodgersia syyttää ainakaan itsensä helpolla päästämisestä. Megahankinnat ovat loistaneet poissaoloillaan ja sitten kun sellainen hankitaan, niin hankinta tottelee nimeä Mario Balotelli.

Jooh, kyllä siinä taas sellainen high risk - high reward hankinta Liverpoolilta. Toki ehdoilla voi rahallista riskiä pienentää, mutta ei urheilullista. Parhaimmillaan Balotelli voi tehdä kovin tuhoista jälke, mutta se on sitten taas eri asia millä fiiliksellä Mario on...

Siihen en kauheasti usko, että Rodgers tai Gerrard sen parempia "lapsenlikkoja" olisi kuin aiemmatkaan valmentajat. Kuitenkin aika monenlaista velhoa on yrittänyt Balotellia kasvattaa. Kyllä se suurin tekijä tulee olemaan Mario itse.

Suarez on aika turha vertaus, kun kaveri kuitenkin ollut aina enemmän tai vähemmän kentällä joukkuepelaaja, eikä kentän ulkopuolellakaan ole juuri ongelmia aiheuttanut(pl. siirtojutut). Balotelli taas sitten aivan ääripäätä varsinkin kentän ulkopuolella tapahtuvissa tempuissa. Niin ja toki sekin että missä vaan pelissä voi lentää ulos, jos siltä tuntuu.

Tähän sitten lisätään vielä se, että Suarez yrittää aina 100% kentällä ja Mario kerran kuussa, ehkä kaksi. Niin turha noita kauheasti verrata.

JOS Balotelli nyt kuitenkin aikuistuisi ja oikeasti alkaisi pelaamaan, niin lahjathan olisi vaikka millaiseen Valioliigan dominointiin.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
JOS Balotelli nyt kuitenkin aikuistuisi ja oikeasti alkaisi pelaamaan, niin lahjathan olisi vaikka millaiseen Valioliigan dominointiin.
Läheltä seuraavien futisammattilaisten mukaan mies on jo aikuistunut huomattavan paljon sitten viime Valioliiga-kerran. Ja ainahan Pool voi varmistaa aikuistumisen pistelemällä salaa kortsuihin reikiä. Jos mies tykkää vedellä paljaalla, nainen ilman ehkäisyä. Lapsi kummasti "aikuistuttaa" ;)

No joo, Balotelli on huippuluokan maalintekijä ja hinta on sen vuoksi todella alhainen koska mies on ns. "boheemi". Kunhan BR vain saa miehen pelaamaan joukkueelle, ei ole mitään hätää. Sakho on hyvää pataa Marion kanssa, joten hän voi olla kaverina hänelle. Jos Fabio Borini jää joukkueeseen kolmanneksi kärjeksi ennen Lambertia, hän voi myös puhua järkeä Mariolle tiukoissa paikoissa. Molemmat kun olivat EM-2012 kisoissa Italian maajoukkueessa ja he ovat ystäviä. Balotelli kehui siihen aikaan Liverpoolia Balotellille kun itse pelasi Cityssa ja Balotelli seurasi Marion ohjeita.

Balotelli on kova riski niinkuin esim. Jere Karalahti oli aikoinaan SM-liigassa. Kaikki voi mennä todella hienosti, mutta toisaalta päin helvettiä. Itse uskon, että Balotelli hoitaa kunnialla tonttinsa. Taitaa sopimuksessa olla pari ylimäärästäkin pykälää, heh.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Suarez oli kehno vertaus Balotelliin, koska ilman niitä puremis-juttuja Suarez on maailman top5-hyökkääjä, pelistä toiseen. Ehkä Sturridge, joka on ollut myös suuri lupaus Cityssä ja Chelseassa, olisi parempi vertaus Balotelliin, myös Liverpoolin pelaajista maksaman hinnan mukaan. Kyllä Balotellikin käsittää, että et voi olla ikuinen lupaus ja toisin kuin Sturridge Balotelli on vielä aika erikoinen henkilö pelien ulkopuolella, kuten kaikki tietävät. Liverpoolissa Balotelli pääsee heti CL-peleihin ja saa varmasti hienon mahdollisuuden nousta sille tasolle pelistä toiseen, jossa hänen olisi pitänyt kyetä pelaamaan jo vuosia. Sanoisin, että nyt on viimeinen mahdollisuus Balotellille nousta todelliseksi maailmanluokan pelaajaksi tai sitten vaipua pelaamaan keskitason porukoissa, jossa ei siinäkään sinänsa ole mitään vikaa, mutta kyllä Balotelli tietää kykynsä ja saa nyt vielä kerran mahdollisuuden todistaa olevansa se Mario Balotelli, joka hän varmaan on itse aina uskonut olevansa.

Liverpoolille £16m hintaan Balotelli ei nykypäivänä ole taloudellisesti liian iso riski, että ei kannattaisi kokeilla onko Mariosta suurpelaajaksi vai ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös